امالى صدوق: 32.

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند: 
ولاية على بن ابى طالب ولاية الله و حبه عبادة الله و اتباعه فريضة الله و اولياؤه اولياء الله و اعداؤه اعداء الله و حربه حرب الله و سلمه سلم الله عز و جل. 
ولايت على بن ابيطالب(علیه السّلام) ولايت خداست، دوست داشتن او عبادت خداست، پيروى كردن او واجب الهى است و دوستان او دوستان خدا و دشمنان او دشمنان خدايند، جنگ با او، جنگ با خدا و صلح با او، صلح با خداى متعال است. 
 




[ چهارشنبه 24 آبان 1396  ] [ 10:13 AM ] [ ام جی هاش نود و هش ] [ نظرات(0) ]

جامع الاخبار: 52، ح 9.

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند: 
يا على انا مدينة العلم و انت بابها و لن تؤتى المدينة الا من قبل الباب... انت امام امتى و خليفتى عليها بعدى، سعد من اطاعك و شقى من عصاك، و ربح من تولاك و خسر من عاداك. 
اى على من شهر علمم و تو درب آن هستى، به شهر جز از راه درب آن وارد نشوند. ... تو پيشواى امت من و جانشين من در اين شهرى، كسى كه اطاعت تو كند سعادتمند است، و كسى كه تو را نافرمانى كند، بدبخت است، و دوستدار تو سود برده و دشمن تو زيان كرده است. 
 




[ چهارشنبه 24 آبان 1396  ] [ 10:13 AM ] [ ام جی هاش نود و هش ] [ نظرات(0) ]

غرر الحکم، ح 5010

امام علی علیه السلام فرمودند: 
خَیرُ الاِستِعدادِ ما اُصلِحَ بِهِ المَعادُ؛ 
بهترین [ابزار] آمادگى ، آن است که با آن ، مَعاد [انسان] آباد شود . 
 




[ چهارشنبه 24 آبان 1396  ] [ 10:12 AM ] [ ام جی هاش نود و هش ] [ نظرات(0) ]

وسایل الشیعه: 18، 142، ح 43.

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) روز عید غدیر فرمودند: 

على(علیه السّلام) تفسیر کتاب خدا، و دعوت کننده به سوى خداست، آگاه باشید که حلال و حرام بیش از آنست که من معرفى و به آنها امر و نهى کنم و بشمارم. پس دستور داشتم که از شما عهد و پیمان بگیرم که آنچه را در مورد على امیرمؤمنان، و پیشوایان بعد او از طرف خداوند بزرگ آوردم، بپذیرید. اى مردم! اندیشه کنید و آیات الهى را بفهمید، در محکمات آن دقت کنید و متشابهات آن را دنبال نکنید. به خدا قسم هرگز کسى نداهاى قرآن را نمى تواند بیان کند و تفسیر آن را روشن کند، جز آن کسى که من دست او را گرفته ام (و او را معرفى کردم). 




[ چهارشنبه 24 آبان 1396  ] [ 10:12 AM ] [ ام جی هاش نود و هش ] [ نظرات(0) ]

امالي مفيد، ص 43

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند: 
ألْزِمُوا مَوَدَّتَنا أهْلَ الْبَيْتِ فَإنَّهُ مَنْ لَقي اللهَ وَ هُوَ يُحِبُّنا دَخَلَ الْجَنَّةَ بِشَفاعَتِنا وَ الَّذِي نَفْسِي بِيَدِهِ لا يَنْفَعُ عَبْدٌ بِعَمَلِهِ إلّا بِمَعْرِفَتِهِ بِحَقِّنا. 
به محبت و عشق به ما اهل بيت روي بياوريد زيرا کسي که خدا را با چنين خصلتي ملاقات کند داخل بهشت گردد و از شفاعت ما برخوردار شود، قسم به خدايي که جانم در دست او است جز با معرفت به حق ما، هيچ کس از عمل خود بهر ه اي نخواهد برد. 
 




[ چهارشنبه 24 آبان 1396  ] [ 10:12 AM ] [ ام جی هاش نود و هش ] [ نظرات(0) ]

.: تعداد کل صفحات 303 :. 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 >