" سلام بر شما ... از این که از پیشتازان دنیا بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

مطالب پیشین
پیوند دوستان

 

پدر او خُوَیلد بن اسد و مادر او فاطمه دختر زائده است. تولّد حضرت خدیجه علیهاالسلام سال 68 پیش از هجرت است. ازدواج مبارک خدیجه با وجود مبارک و نازنین حضرت محمّد صلی‏ الله‏علیه‏و‏آله‏وسلم هنگامی بود که 25 سال از عمر شریف پیامبر صلی‏الله‏علیه‏و‏آله‏وسلم و چهل سال از عمر حضرت خدیجه علیهاالسلام می‏گذشت. او از لحاظ نسب از همه زنان پیغمبر صلی‏الله‏علیه‏و‏آله‏وسلم به پیغمبر نزدیک‏تر است. او در ماه رمضان سال دهم بعثت و اندکی پس از وفات حضرت ابوطالب درگذشت. پیغمبر او را در «حجون» دفن کرد و خود او را در قبر گذاشت.





ادامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 15 خرداد 1396 

یک متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی با اشاره به این که پرخوری به تحمل بیشتر گرسنگی در روزه داران کمکی نمی‌کند؛ گفت: رعایت تعادل در میزان غذای مصرفی در وعده سحر و افطار از اصول اساسی روزه داری سالم است.
مهدی شادنوش متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمان ضمن بیان این مطلب که پرخوری به تحمل بیشتر گرسنگی کمکی نمی‌کند، اظهار کرد: پرخوری تنها باعث نوسانات قند خون، بیماری‌های گوارشی و بروز اضافه وزن می‌شود.

وی افزود: منابع غذایی دارای هضم آهسته مانند فیبر‌ها و کربوهیدرات‌های پیچیده در کنترل گرسنگی دارای نقش مهم تری هستند و مصرف مقدار زیاد قندهای ساده و شیرینی جات و غذاهای حاوی آن‌ها با افزایش سریع انسولین و سپس افت سریع آن منجر به افت قند خون و احساس گرسنگی و ضعف می‌شود..

وی با تاکید بر این که از مصرف بیش از حد غذاهای پر ادویه، چای، کافئین و نوشابه تا حد ممکن باید پرهیز نمود؛ ادامه داد: غذاهای چرب و سرخ شده و حاوی نمک زیاد باید بطور محدود مصرف شوند، زیرا باعث سوء هاضمه و تشنگی می‌شوند.

این متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی با اشاره به این که توجه به نکات تغذیه‌ای جهت حفظ سلامت جسمانی در کنار برخورداری از فضائل ماه مبارک رمضان ضروری است، تصریح کرد: پیروی از یک برنامه غذایی مناسب و اصولی از بروز اختلالاتی مانند بیماری‌های گوارشی و متابولیک مانند اضافه وزن جلوگیری می‌کند.

شادنوش با بیان این که رعایت تعادل در میزان غذای مصرفی در وعده سحر و افطار از اصول اساسی روزه داری سالم است، گفت:: برای سحری، مصرف انواع گروه‌های غذایی شامل غلات سبوس دار، انواع گوشت ها، حبوبات، و لبنیات در ترکیب غذای اصلی توصیه می‌شود و مصرف میوه و سبزیجات به علت داشتن آب زیاد، فیبر و همچنین تامین انواع ویتامین‌ها از اجزای ضروری سفره سحری محسوب می‌شوند.

وی با تاکید بر این مطلب که حذف وعده سحر با توجه به ساعات طولانی روزه داری به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، اظهار کرد: این مساله می‌تواند منجر به افت شدید قند خون و کاهش سطح هوشیاری، بروز اختلالات گوارشی و ولع زیاد برای وعده افطارشود.

به گفته وی مصرف غذاهای چرب، شور و شیرین سبب تشنگی بیشتر و نوسانات قند خون و ضعف در میان روز می‌شوند و مصرف میوه‌هایی با آب زیاد مانند هندوانه در پیشگیری از بروز تشنگی موثر است.

این متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی در پاسخ به این سوال که روزه داران برای وعده افطاری بهتر است چه نوع مواد غذایی را  مصرف کنند، گفت: در وعده افطار توصیه می‌شود ابتدا مقداری مایعات گرم یا سوپ رقیق استفاده شود، سپس بر حسب سلیقه افراد می‌توانند از غذاهای سبک مانند نان، پنیر، سبزیجات، خرما، گردو، سوپ و آش سبک، و … استفاده کنند.

شادنوش عنوان کرد: با توجه به فاصله زمانی کوتاه افطار تا سحر، جهت تامین مواد اصلی مورد نیاز بدن استفاده متناسب از همه گروه‌های غذایی ضروری است و مصرف بیش از حد تنقلات رایج در این ماه مانند زولبیا و بامیه باعث پر شدن حجم معده و اختلال گوارشی، تشدید تشنگی و عدم امکان مصرف کافی سایر مواد مانند میوه و سبزی و پروتئین می‌شود.

وی یاد آور شد: افراد در صورت تمایل می‌توانند به فاصله دو ساعت پس از افطار یک شام سبک حاوی گروه‌های غذایی اصلی را نیز در برنامه غذایی خود بگنجانند و مصرف سالاد در کنار این وعده توصیه می‌شود. همچنین تا پایان شب و زمان خواب برای تامین  مایعات بدن می‌توان به تناوب از مایعات گوناگون مانند آب، شیر، شربت‌های رقیق و میوه جات مختلف استفاده نمود.







ادامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 15 خرداد 1396 

 

پیامک تسلیت رحلت امام خمینی, جملات رحلت امام خمینی

 

یارب قـوام راه خمیــنـی مـدام بــاد / جـاویـد رهــبـر ره و خــط قـیام باد

هجرامام؛ جان ودل از مومنین شکسـت / بـرجـان آن شکسته دلان صد سلام باد

رحلت جانسوز امام خمینی(ره) تسلیت باد

 





ادامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب : یک شنبه 14 خرداد 1396 

روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان و به تبع آن گرسنگی فواید زیادی دارد که از روی  حدیثها این فواید دستگیر ما می شوند.اگر خدا بخواهد...





ادامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب : یک شنبه 14 خرداد 1396 

... چند روز بعد نزدیک شهر "بشرویه" رسیدم که می گفتند تمام سکنه آن دانشمند هستند. عده ای از دور پیدا شدند به نظر می رسید بزرگان شهر هستند که به استقبال من می آیند.

 

ریش سفیدی از میان آن ها جلو آمد و با شعری به من خوش آمد گفت. از او پرسیدم امیر این شهر کیست؟ پاسخ داد این شهر امیر ندارد.

با تعجب از او پرسیدم چگونه بدون امیر امنیت برقرار است و احکام شرع و عرف اجرا می گردد؟ آن مرد گفت: احکام شرع و عرف را خود به اجرا می گذاریم.

بز را از کرک جدا می کردند تا از کرک "برک" ببافند و از موی بز جاجیم و گلیم ببافند. برک از پارچه های پشمین چین هم لطیف تر بود و من پارچه ای به آن لطافت در عمرم ندیده بودم.

از مقابل یک بقالی گذر کردم. دیدم صاحب آن در هنگام دست بردن به پیمانه این آیه را می خواند:

"ویل للمطففین الذین کتالوا علی الناس یستوفون"

... به او گفتم: ای نیک مرد استادان من در جوانی نمی توانستند به خوبی تو قرآن بخوانند و ترجمه کنند و درک کنند. ولی تو برای چه در این موقع این آیات را خواندی؟ گفت: ای امیر،من هربار که می خواهم دست به ترازو ببرم برای آن که خدا را در نظر داشته باشم چنین می کنم.

به هنگام نماز به سمت مسجد این شهر حرکت کردم تا با این مردم فرهیخته نماز گذارم. در راه دیدم دکانداران جامه خود را عوض می کنند و لباسی بهتر می پوشند و بدون آن که دکان خود را ببندند عازم مسجد می شدند. چون بشرویه دزد نداشت تا کسی از بیم آن دکان خو را ببندد. از یکی از آن ها پرسیدم چرا جامه خود را تعویض می کنید؟ بی درنگ این آیه از سوره اعراب را برای من خواند:

"یا بنی ادم خذوا زینتکم عند کل مسجد و کلوا واشربوا و لاتسرفوا انه لایحب المسرفین"

به ریش سفید آن شهر گفتم تا امروز من بر خود می بالیدم که حافظ القرآن هستم. اما مردم این شهر همه حافظ القرآن هستند.

تمام سکنه بی انقطاع کار می کردند و آن شهر بیکار نداشت! در این شهر زنان نیز چون مردان قرآن می خوانند و می نویسند. 

در هنگام خروج از بشرویه فرمانی صادر کردم تا روزی که اعقاب من حکومت می کنند هیچ کس به هیچ بهانه ای بشرویه را مورد حمله قرار ندهد و آنجا را دارالعلم و دارالامان اعلام کردم.

 


 

بخشی از کتاب "منم تیمور جهانگشا" نوشته مارسل بریون







ادامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب : یک شنبه 14 خرداد 1396 

در اولین شب میهمانی خداوند در ماه مبارک، مردم مسلمان و معتقد در تکاپوی مهیا شدن برای اولین حضور خاشعانه در ضیافت عظیم الهی می‌شوند، برخی همچون فرا رسیدن عید نوروز، منازل خود را رفت و روب کرده‌اند و گاهی به شست و شوی فرش و گردگیری و... پرداخته و بسیاری نیز قبل از فرا رسیدن این ماه عزیز، به دیدار خویشاوندان رفته و حلالیت طلبیده‌اند و تمام تلاش خود را برای زدودن هرگونه آلودگی‌ها از درون و برون خود انجام می‌دهند تا با پاکی هر چه تمام به محضر حضرت حق نایل شوند.





ادامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب : شنبه 13 خرداد 1396 

موزه خصوصی بشرویه در اردیبهشت ماه سال 1387، با همکاری بخش خصوصی در خانة تاریخی ملا عبدا… تونی (اسدی) واقع در بافت تاریخی شهرستان بشرویه ایجاد و راه‌اندازی گردید.

 

موزه خصوصی بشرویه




ادامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب : شنبه 13 خرداد 1396 

از جمله قدیمی ترین آثار بشرویه قلعه ایست که در دوازده کیلومتری غرب بشرویه در مجاورتا آسیاب آبی معروف به آسیاب دهنه بر بالای کوهی به ارتفاع 400 متر از سطح زمین واقع شده است

 





ادامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب : جمعه 12 خرداد 1396 

هشت ماده غذایی و نوشیدنی را که برای جلوگیری از تشنگی و گرسنگی در روزهای ماه مبارک رمضان توصیه می‌کنند.

متخصصان تغذیه برای جلوگیری از تشنگی و گرسنگی در روزهای ماه مبارک رمضان هشت ماده غذایی و نوشیدنی را توصیه می‌کنند:





ادامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب : جمعه 12 خرداد 1396 
تعداد کل صفحات : 6      1   2   3   4   5   6  

 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به پیشتازان دنیا می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون