دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

زهرا علی زاده

نام پدر: محمد تاریخ تولد: 09/04/1340
محل تولد: - تاریخ شهادت: 07/02/1370
محل شهادت: سردشت طول مدت حیات: 30 سال
مزار شهید: گلزارشهدای روستای ملاشیخ-آذربایجان غربی


زندگینامه
زهرا در روز 9 تیر ماه سال 1340 قدم به عرصه هستی نهاد و در آغوش گرم خانواده اش جای گرفت.
او روزهای کودکی را پشت سر گذاشت و از کوچه های نوجوانی نیز عبور کرد.
پس از اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به پیروزی رسید، جنگ از سوی مزدوران عراقی به میهن عزیزمان تحمیل شد. 
نیروهای بعثی که بر استفاده از عوامل شيميايي در جبهه‌هاي جنگ اكتفا نكردند، در یکی از بعدازظهرهای گرم تابستان مصادف با هفتم تیر ماه سال 1366 با فرستادن چند فروند هواپیمای عراقی سکوت شهر کوچک سردشت را شکستند و 7 بمب شیمیایی خردل را در نقاط مختلف شهر انداختند. 
زهرا که بر اثر استنشاق گاز شیمیایی مسموم شده بود سرانجام پس از تحمل رنج بسیار در روز 7 اردیبهشت ماه سال 1370، تسلیم رضای حق گردید و در سن 30 سالگی عروجش جاودانه شد. 
پیکر پاک و مطهرش در گلزار شهدای روستای ملاشیخ واقع در آذربایجان غربی به خاک سپرده شد. 

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 6 خرداد 1394  ] [ 6:40 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

هاجر علی زاده

نام پدر: الله وردی تاریخ تولد: - / - /1319
محل تولد: ایران - آذربایجان شرقی - هشترود - اشبلاغ تاریخ شهادت: 17/06/1357
محل شهادت: تهران طول مدت حیات: 38 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)


زندگینامه
سال 1319 سال تولد هاجر در روستای اشبلاغ از توابع هشترود (استان آذربایجان شرقی) بود، او به علت مشکلات بسیار هیچ گاه آموختن علم را تجربه نکرد و در نزد مادر با فنون خانه داری آشنا شد. سپس ازدواج کرد و صاحب 4 فرزند گردید. هاجر سرانجام در روز هفدهم شهریور ماه سال 1357 هنگام بازگشت از منزل دخترش در خیابان مولوی تهران در پی تیراندازی مأموران از ناحیه پهلوی راست و شکم مجروح گشت و در سن 38 سالگی به شهادت رسید. پیکر پاکش را در بهشت زهرا به خاک سپردند.

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 6 خرداد 1394  ] [ 6:40 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

آرزو علی پور

نام پدر: محمد تاریخ تولد: 03/06/1353
محل تولد: - تاریخ شهادت: 13/04/1366
محل شهادت: سردشت طول مدت حیات: 13 سال
مزار شهید: گلزارشهدای سردشت-آذربایجان غربی


زندگینامه
آرزو در روز 3 شهریور ماه سال 1353 قدم به عرصه هستی نهاد و در آغوش گرم خانواده اش جای گرفت.
او روزهای کودکی را گذراند و وارد دوران نوجوانی شد.
پس از اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به پیروزی رسید، جنگ از سوی مزدوران عراقی به میهن عزیزمان تحمیل شد. 
نیروهای بعثی که بر استفاده از عوامل شيميايي در جبهه‌هاي جنگ اكتفا نكردند، در یکی از بعدازظهرهای گرم تابستان مصادف با هفتم تیر ماه سال 1366 با فرستادن چند فروند هواپیمای عراقی سکوت شهر کوچک سردشت را شکستند و 7 بمب شیمیایی خردل را در نقاط مختلف شهر انداختند. 
آرزو که بر اثر استنشاق گاز شیمیایی مسموم شده بود سرانجام در روز 13 تیر ماه سال 1366، تسلیم رضای حق گردید و در سن 13 سالگی عروجش جاودانه شد. 
پیکر پاک و مطهرش در گلزار شهدای سردشت واقع در آذربایجان غربی به خاک سپرده شد. 

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 6 خرداد 1394  ] [ 6:39 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

وجیهه علی پورپرویزیان

نام پدر: - تاریخ تولد: 20/06/1337
محل تولد: ایران - آذربایجان شرقی - تبریز تاریخ شهادت: 22/11/1366
محل شهادت: اره گر طول مدت حیات: 29 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
وجيهه علي‌پور‌‌پرويزيان در تاريخ 20 شهریور1337 در محله حکم‌‌آباد پا به عرصه وجود نهاد. او تحصيلات خود را تا سوم راهنمايي ادامه داد سال‌ها گذشت و او در سنين جواني همراه و همسفر خود را يافت و خداوند سه فرزند به او هديه داد. و در روز 22 بهمن 1366 بر اثر بمباران مناطق مسکوني توسط هواپيما‌هاي رژيم بعثي عراق در کوي شهيد حسن وفائي اره‌گر در سن بيست و نه سالگي مظلومانه به شهادت رسيد. 

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 6 خرداد 1394  ] [ 6:39 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تبرک علائی شهریور

نام پدر: حسین تاریخ تولد: - / - /1332
محل تولد: ایران - تهران - تهران تاریخ شهادت: 29/01/1367
محل شهادت: نازي آباد_تهران طول مدت حیات: 35 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
تبرک در سال 1332 در تهران در آغوش گرم و خسته پدر جای گرفت. کودکی مهربان که با تولدش شور و نشاطی به خانواده بخشید و در سایه محبت آنها پرورش یافت. سال ها گذشت و تبرک بنا بر سنت رسول اکرم (ص) ازدواج کرد و صاحب دو فرزند شد. علائی سرانجام در منطقه نازی آباد تهران در هنگام حمله موشکی رژیم بعثی در تاریخ بيست و نهم فروردين ماه 1367 در سن 35 سالگی عاشقانه به خانه دوست پرکشید.

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 6 خرداد 1394  ] [ 6:38 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

سیده منور علوی زاده

نام پدر: سیدتقی تاریخ تولد: 04/04/1320
محل تولد: ایران - سمنان - سمنان تاریخ شهادت: 09/12/1367
محل شهادت: خیابان پیروزی_تهران طول مدت حیات: 47 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
برگ های تقویم سال 1320، به تندی ورق می خورد؛ اما روز چهارم تیرماه برای سید تقی با تمام روزها فرق داشت. انتظار او به پایان رسید و فرزندش پا بر دنیای خاکی نهاد. سیده منور، آسمان دل پدر و مادر را نور باران کرد و در دامان پاک مادری پارسا پرورش یافت. و سیره سبز علوی را از پدر فرا گرفت.
آموختن علم را تا پایان سال پنجم ابتدایی در زادگاهش سمنان ادامه داد و چندی بعد ازدواج کرد و به تهران مهاجرت نمود. علوی زاده سالها بعد صاحب 3 فرزند شد و برای تربیت اسلامی آنان تلاش وافری انجام داد. سرانجام روز نهم اسفند ماه سال 1367 آژیر قرمز، پیام آور گلوله و خون نوید پروازی سرخ را به منور داد. موشکی به خیابان پیروزی شهر تهران اصابت کرد و روح پاک او در سن 47 سالگی از پهنه کره خاکی پر کشید.

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 6 خرداد 1394  ] [ 6:38 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

فاطمه عشریه

نام پدر: - تاریخ تولد: - / - /1344
محل تولد: ایران - مازندران - - آندرایه تاریخ شهادت: 04/06/1361
محل شهادت: تهران طول مدت حیات: 17 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
در سال 1344 در آندرايه در استان مازندران ديده به جهان گشود. پدرش کشاورز بود. 
2 ماه بود که ازدواج کرده بود و برای اولين بار بود که به همراه همسرش برای ديدن يکی از فاميل ها به تهران آمده بودند که در صبح روز چهارم شهريور سال 1361 در سن 17 سالگی به همراه همسرش توسط منافقين که به خانه ميزبان حمله می کنند، فاطمه به همراه سه تن از اقوامش را به شهادت می رسانند.

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 6 خرداد 1394  ] [ 6:37 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

عصمت جمیل محمود

نام پدر: - تاریخ تولد: 04/07/1344
محل تولد: روستای سالم تاریخ شهادت: 17/08/1367
محل شهادت: روستای دیرالحطب طول مدت حیات: 23 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
عصمت جمیل محمود، در روستای سالم از توابع استان نابلس در (25/9/1965) 4/7/1344 دیده به جهان گشود. پدرش مؤذن روستا بود. بدین ترتیب او از همان ابتدای کودکی با مسجد و قرآن، انس و الفت داشت. 
تحصیلات ابتدایی خویش را در مدرسه ی روستا گذراند، اما شرایط به گونه ای نبود که بتواند تحصیلات خود را تکمیل کند. این موضوع او را از تربیت و تزکیه ی نفس باز نداشت. روی به قرآن و سیرت نبوی آورد تا از این طریق بیش از پیش خود را تزکیه نماید. او از جمله خواهران روستا بود که از همان ابتدا بر حفظ حجاب خویش تأکید بسیار داشت و دیگر زنان روستا را نیز به این امر، تشویق می کرد. بدین ترتیب او هم مربی و هم مرشد بود و همیشه در درگیری های اهالی روستا با مزدوران صهیونیستی، پا به پای جوانان دیگر مشارکت می کرد. 
در روز (7/11/1988م) 17/8/1367 عصمت پس از خواندن نماز صبح و تلاوت قرآن به همراه خانواده اش به طرف زمین کشاورزی خویش رفت. در بین راه به دیدار خاله اش رفت پس از خداحافظی با خاله اش ملاحظه کرد که ارتش رژیم صهیونیستی، روستای دیرالحطب، را که در مجاورت روستای ایشان قرار داشت، محاصره کرده است و بال گردهای رژیم صهیونیستی با ارسال تجهیزات و نیروی کمکی به یاری این مزدوران شتافته اند تا روستا را سریع تر به تصرف درآورند. این موضوع باعث شد تا عصمت از رفتن به طرف زمین کشاورزی منصرف شده به همراه دختران و پسران روستا با فریاد الله اکبر و سنگ به دفاع از روستا بپردازد. در حین درگیری تیری به قلبش اصابت کرد و او در سن 23 سالگی به شهادت که آرزوی دیرینه اش بود رساند. 

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 6 خرداد 1394  ] [ 6:37 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

سکینه عسکری باقرآبادی

نام پدر: - تاریخ تولد: - / - /1323
محل تولد: ایران - کرمان - بافق - باقرآباد تاریخ شهادت: 06/05/1366
محل شهادت: مکه طول مدت حیات: 43 سال
مزار شهید: گلزار شهدای امامزاده عبدالله


زندگینامه
سال 1323 در شهرستان بافق، روستای باقرآباد دختری به دنیا آمد که نام او را "سکینه" گذاشتند. 6 ماه بیشتر نداشت که پدر دار فانی را وداع گفت و او تحت نظارت مادر بزرگ شد. او در نزد مادر که به بچه های روستا قرائت قرآن را یاد می داد، ا ین کلام آسمانی را فرا گرفت و در 18 سالگی ( 1341 ) ازدواج نمود و صاحب 7 فرزند شد. 
سکینه در چهارچوب احکام اسلامی و اصول خانوادگی رفتار می کرد تا بتواند زمینه ساز رشد و ترقی فرزندان خویش در آینده باشد. با شروع جنگ تحمیلی به فرموده ی امام، فرزند خویش را روانه ی جبهه کرد اما پسرش حسین به مشیت الهی هنگام نبرد با دشمن بعثی مفقودالاثر شد و اندک زمانی بعد خبر قطعی شهادت وی، به خانواده داده شد و پیکرش پس از 9 سال به سوی وطن بازگشت. 
عسگری در مردادماه سال 1366 به زیارت بیت الله الاحرام مشرف شد و با شور و هیجان به طواف جانان می پرداخت. زمانی که راهپیمایی برائت از مشرکین آغاز شد، پیکر خویش را در زلال معرف الهی شستشو داد و غسل جمعه کرد و در مراسم برائت حضور یافت. 
سکینه سرانجام در روز ششم مردادماه سال 1366 در سنّ 43 سالگی شهد شیرین شهادت نوشید. پیکر پاکش را از عربستان به ایران انتقال و در گلزار شهدای امامزاده عبدالله (ع) به خاک سپردند. 

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 6 خرداد 1394  ] [ 6:36 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اکرم عسگریان کرمانی

نام پدر: هدایت تاریخ تولد: - / - /1336
محل تولد: ایران - تهران - تهران تاریخ شهادت: 11/09/1357
محل شهادت: خیابان پرواز طول مدت حیات: 21 سال
مزار شهید: بهشت زهرا (س)


زندگینامه
اکرم در سال 1336 چشم به جهان گشود، از همان ابتدا پدر و مادر مؤمنش او را با معارف اسلامی آشنا ساختند و او را به دوری از فساد سفارش نمودند. پس از شادی های کودکانه پای در رکاب تحصیل نهاد و با جدیت آن را ادامه داد. و از آنجا که عمیقاً به ارزش های اسلامی معتقد بود پوشش اسلامی چادر را در تمامی مراحل درس خواندن حفظ نمود. تا اینکه توانست با مدرک فوق دیپلم از دانشسرای تربیت معلم فارغ التحصیل شود.اکرم در دانشسرا به انجام فعالیت های ضد رژیم می پرداخت و برای اجرای دستورات اسلامی کوشش فراوان می نمود. او که پوشش چادر را لباس افتخاری برای خود می دانست حاضر شد تجدید شود اما در مقابل دیدگان نامحرم امتحان ورزش ندهد مبادا گوهر عفاف وجودش ذره ای خدشه دار گردد.این مروارید گرانقدر ضمن رعایت تقوای الهی در مبارزات بی امان مردم علیه رژیم شرکت نمود. تا اینکه در تاریخ 11 آذر 1357 مصادف با روز اول محرم الحرام به هنگام یاری رساندن به یکی از همسایه ها که مجروح شده بود در خیابان پرواز هدف تیر مزدوران قرار گرفت و در 21 سالگی به سرور زنان عالم حضرت زهرا (س) اقتدا نمود و با شهادت از این عالم خاکی هجرت کرد. پیکر خونین اکرم عسگریان کرمانی در بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 6 خرداد 1394  ] [ 6:36 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 150 ] [ 151 ] [ 152 ] [ 153 ] [ 154 ] [ 155 ] [ 156 ] [ 157 ] [ 158 ] [ 159 ] [ > ]