دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

مؤلفه‌ها و آموزه‌های شهدا برای قشر جوان بازگو شود


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: باید تمامی مؤلفه‌ها و آموزه‌هایی که از شهدا داریم را برای قشر جوان بازگو کنیم.
مؤلفه‌ها و آموزه‌های شهدا برای قشر جوان بازگو شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از ساری، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران احد جاودانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران عصر دیروز در یادواره شهدای روستای «دزدک» شهرستان نوشهر با اشاره به اینکه باید از کسانی‌ که برای پاسداشت و تکریم مقام شامخ شهدا چنین برنامه‌هایی را برگزار می‌کنند قدردانی کنیم، اظهار کرد: با شهید صادقی و شهید شیرزاد قاسم‌نژاد از شهدای گرانقدر روستای «دزدک» شهرستان نوشهر توفیق هم‌سنگری داشتم و دیگر شهیدان را هم می‌شناختم و می‌دانم این عزیزان چگونه از جان مایه گذاشتند و رشادت کردند.

احد جاودانی افزود: اگر قرار باشد از رشادت‌های بچه‌های جبهه و جنگ بگوییم در برخی حماسه‌آفرینی‌هایشان آنچه در مورد کربلا می‌شنوید، همه آنها در دفاع مقدس و در جبهه‌ها دیده می‌شد.

وی تصریح کرد: نسل جدید در تلویزیون و پرده سینما جنگ تحمیلی و دفاع مقدس را می‌بینند اما سینما و تلویزیون بخش کمی از ایثار و جانفشانی‌های رزمندگان و شهدا را توانسته است معرفی کند و بلکه رشادت، شجاعت و ایثار آنها بسیار فراتر از این است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اگر امروز به راحتی دور هم می‌نشینیم و کنار هم هستیم، این شهدا بودند که رفتند و خون دادند و امروز وظیفه ما است که ‌چنین برنامه‌های یادواره شهدا را تدارک ببینیم و برای پاسداشت کار بزرگ‌شان، تک تک مولفه‌هایی که موجب این رشادت‌ها شد را تکریم کنیم.

وی با ذکر خاطره‌ای از برخی شهدای نوشهر و رشادت‌هایشان، خاطرنشان کرد: ایثار، گذشت، فداکاری، دوست داشتن و عشق ورزیدن به یکدیگر در بین بچه‌های جبهه وجود داشت و آنها یکدیگر را دوست داشتند و رفاقت در بین‌شان موج می‌زد و برای همدیگر از جان مایه می‌گذاشتند.

جاودانی بیان کرد: در دوران دفاع مقدس از سنین مختلف زیر 14 تا 70 سال شهید داشتیم و همه اقشار از دانش‌آموز، روحانی، پیر، جوان، دانشجو و ... همه در کنار هم بودند و از شرافت و کیان اسلامی دفاع کردند.

وی با اشاره به اینکه در مساجد و یادواره‌ها باید همواره یاد این دلیرمردان و عزیزان را زنده نگه داشته باشیم، اظهار کرد: صادقانه نسبت به آرمان‌ها و پیام شهدا صادق باشیم و با صداقت برخورد کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران خطاب به کسانی‌ که در یادواره‌های شهدا سخنرانی می‌کنند، یادآور شد: سخنرانان برنامه‌های این‌چنینی باید واقعیت جنگ را برای مردم بیان کنند و از پیام شهدا بگویند و از اینکه دلایل حضور شهدا در جبهه‌ها چه بود و آنها چه انتظاراتی داشتند سخن بگویند.

وی در پایان گفت: باید تمامی مؤلفه‌ها و آموزه‌هایی که از شهدا داریم را برای قشر جوان بازگو کنیم تا توفیق داشته باشیم ادامه‌دهنده راه این شهدا باشیم.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 18 تیر 1394  ] [ 1:42 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

نحوه شناسایی شهید خط شکن کربلای۴ به روایت سردار باقرزاده


فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به نحوه شناسایی پیکر این شهید دست بسته عملیات کربلای ۴ از نشانه‌ای سخن گفت که از شهید سید جلیل میری در مرحله اول شناسایی پیکر یقین آور شد.
نحوه شناسایی شهید خط شکن کربلای۴ به روایت سردار باقرزاده

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع پرس، بخشی از برنامه روز گذشته ماه عسل نیز به ماجرای شناسایی پیکر شهید خط شکن عملیات کربلای4، سید جلیل میری ورکی اختصاص داشت.

سردار سید محمد باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در این بخش با اشاره به کشف پیکرهای طیبه شهدا در ابوفلوس گفت: منطقه ابوفلوس که در آن پیکر 175 شهید غواص و خط شکن در جریان تفحص کشف شد چند کیلومتر جلوتر از خط نبرد منطقه ام الرصاص یعنی تقریبا پشت منطقه پتروشیمی عراق در ابو الخصیب است. دو سال بود که ما اطلاع داشتیم حدود 200 شهید را رژیم بعث عراق در نقطه‌ای به صورت دسته جمعی دفن کرده‌اند. که این 175 شهید از همان تعداد است.

وی با اشاره به نحوه شناسایی پیکر این شهید دست بسته عملیات کربلای 4 افزود: چیزی که از این شهید عزیز یعنی سید جلیل میری امروز به جهت ظاهری به یادگار مانده است و در مرحله اول شناسایی پیکر برای ما یقین آور شد، کارت پایان خدمت او است. این کارت به نام سید جلیل میری ورکی با اطلاعات: فرزند سید قاسم، رنگ چشم مشکی، قد 175 ، مدرک دیپلم، درجه سرجوخه و سرباز سال 1358 تا 60 در کردستان و سقز بوده است ولی بعد به بسیجیان لشکر 25 کربلا پیوست. کارت چون خیلی خوب پرس شده خوشبختانه به جا مانده است.

منبع: تسنیم

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 18 تیر 1394  ] [ 1:41 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

بیش از سه هزار جانباز شیمیایی در خوزستان ساکن هستند


سه هزار و ۴۰۰ جانباز شیمیایی در خوزستان ساکن هستند که از این تعداد، ۴۰۰ نفر وضعیت حادی دارند و با توجه به آلودگیهای اخیر استان، با مشکلات زیادی مواجه بوده‌اند.
بیش از سه هزار جانباز شیمیایی در خوزستان ساکن هستند

به گزارش دفاع پرس از اهواز، به نقل از شبستان، عبدالرضا فرجیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، با بیان این مطلب گفت: سه هزار و ۴۰۰ جانباز شیمیایی در خوزستان ساکن هستند که از این تعداد، ۴۰۰ نفر وضعیت حادی دارند و با توجه به آلودگی​های اخیر استان، با مشکلات زیادی مواجه بوده‌اند.

وی افزود: با توجه به مشکلات تنفسی جانبازان شیمیایی، سالانه اردوهای درمانی در فصل تابستان در مناطق شمالی کشور از جمله رامسر برپا و جانبازان شیمیایی خوزستان به این مناطق اعزام می​ شوند؛ از ابتدای سال جاری تاکنون نیز ۵۰ نفر از جانبازان خوزستان به اقامتگاه‌ های شمال کشور اعزام شده ‌اند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، خاطر نشان کرد: برخی از جانبازانی که از ابتدای سال جاری به مناطق شمالی کشور منتقل شده‌ اند، همراه با خانواده و برخی تنها با همسر یا یکی از فرزندان خود در این اقامتگاه ‌ها مستقر هستند.

وی عنوان کرد: در راستای توسعه و بهبود تغییرات تنفسی جانبازان خوزستان از ابتدای سال جاری تاکنون تعدادی کپسول تنفس اکسیژن به جانبازان بدحال تحویل داده شده، همچنین ماسک​ هایی که به صورت سهمیه ​ای از تهران تهیه می​ شوند، در اختیار این جانبازان قرار گرفته است.

فرجیان، اظهار کرد: با توجه به تکرار وقوع پدیده گرد و غبار در اهواز و مشکلاتی که به صورت مداوم گریبانگیر جانبازان است، لازم است اردوگاه ​هایی در نقاط خوش آب و هوای خوزستان مانند ایذه و دهدز ایجاد شود تا جانبازان مجبور به اقامت در نقاط دور از استان نباشند.

انتهای پیام/

 

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 18 تیر 1394  ] [ 1:41 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روزه‌داران مشهدی به یاد شهدای گردان الحدید گرد هم می‌آیند


ویژه‌برنامه سه شب به یاد شهیدان گردان الحدید لشکر 21 امام رضا(ع)، در مشهد برگزار می‌شود.
روزه‌داران مشهدی به یاد شهدای گردان الحدید گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد، ویژه‌برنامه سه شب با شهیدان، باهدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گردان الحدید لشکر 21 امام رضا (ع) در مشهد برگزار می‌شود.

این مراسم به همت هیئت الشهدا و هیئت انصار، از شنبه 20 تیرماه ساعت 22 در محل هیئت الشهدا واقع در بولوار اندیشه، اندیشه 28 برگزار می‌شود.

تلاوت قرآن کریم به یاد شهدا، سخنرانی، روایت خاطرات شهدای گردان الحدید توسط هم‌رزمان شهدا و پخش کلیپ از برنامه‌های این مراسم است.

 

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 18 تیر 1394  ] [ 1:39 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

[ سه شنبه 16 تیر 1394  ] [ 5:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

[ سه شنبه 16 تیر 1394  ] [ 5:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

[ سه شنبه 16 تیر 1394  ] [ 5:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

[ سه شنبه 16 تیر 1394  ] [ 5:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]