وزی روزگاری، عابد خداپرستی بود که در عبادتکده ای در دل کوه راز و نیاز خدا میکرد، آنقدر مقام و منزلتش پیش خدا زیاد شده بود که خدا هر شب به فرشتگانش امر میکرد تا از طعام بهشتی، برای او ببرند... و او را بدینگونه سیر نمایند.
بعد از 70 سال عبادت ، روزی خدا به فرشتگانش گفت: امشب برای او طعام نبرید، بگذارید امتحانش کنیم آن شب عابد هر چه منتظر غذا شد، خبری نشد، تا جایی که گرسنگی بر او غالب شد.
طاقتش تمام شد و از کوه پایین آمد و به خانه آتش پرستی که در دامنه کوه منزل داشت رفت و از او طلب نان کرد، آتش پرست 3 قرص نان به او داد و او بسمت عبادتگاه خود حرکت کرد.
سگ نگهبان خانه آتش پرست به دنبال او راه افتاد، جلوی راه او را گرفت ...


 نگاشته شده توسط محمد قاسمی در یک شنبه 26 اردیبهشت 1389  ساعت 9:51 AM
نظرات 0 | لينک مطلب



پادشاهی می خواست نخست وزیرش را انتخاب کند ...
چهار اندیشمند بزرگ کشور فراخوانده شدند.
آنان را در اتاقی قرار دادند و پادشاه به آنان گفت که: «در اتاق به روی شما بسته خواهد شد و قفل اتاق، قفلی معمولی نیست و با یک جدول ریاضی باز خواهد شد، تا زمانی که آن جدول را حل نکنید نخواهید توانست قفل را باز کنید. اگر بتوانید مسئله را حل کنید می توانید در را باز کنید و بیرون بیایید»
پادشاه بیرون رفت و در را بست.


 نگاشته شده توسط محمد قاسمی در یک شنبه 26 اردیبهشت 1389  ساعت 9:49 AM
نظرات 0 | لينک مطلب



شاید شما هم معمولا خیلی از دستورات ویندوز را بوسیله فرمان RUN اجرا می کنید به خاطر همین امروز سعی دارم به معرفی یک لیست واقعأ فوق العاده بپردازم که با استفاده از دستورات موجود در این لیست که بیش از 110 دستور را شامل میشود شما میتوانید تنها از طریق Run ویندوز ، و تایپ ساده دستور کوتاه بلافاصله برنامه مورد نظر را اجرا نمایید. این برنامه میتواند برنامه های معمولی ویندوز و حتی برنامه های متفرقه نصب شده باشد. در صورتی که بتوانید تعداد زیادی از این دستورات را به خاطر بسپارید و آنها را در کار روزانه خود هنگام کار با کامپیوتر به کار بگیرید ، آنگاه شما نه تنها با لذت بیشتری بلکه بسیار راحت تر از قبل میتوانید با سیستم خود کار کنید .

برای شروع کار کافی است از منوی Start وارد Run شوید. سپس هر یک از دستورات موجود در ستون دستور را تایپ نموده و سپس Enter بزنید تا بلافاصله برنامه مورد نظر اجرا گردد



 نگاشته شده توسط محمد قاسمی در چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389  ساعت 8:43 AM
نظرات 0 | لينک مطلب



مامان خسته از سر كار مياد خونه و علي كوچولو ميپره جلو ميگه
سلام مامان
مامان-سلام پسرم
علي كوچولو-مامان امروز بابا با خاله سهيلا اومدن خونه و رفتن تو اتاق خواب و در و از روي خودشون قفل كردن و....
مامان-خيلي خوب عزيزم هيچي ديگه نميخواد بگي، امشب سر ميز شام وقتي ازت پرسيدم علي جان چه خبر بقيه اش روجلوي بابا تعريف كن
سر ميز شام پدر با اعتماد به نفس در كانون گرم خانواده مشغول شام خوردنه كه مامان ميگه :خوب علي جون بگو بيبنم امروز چه خبر بود
علي كوچولو-هيچي من تو خونه بودم كه بابا با خاله ....


 نگاشته شده توسط محمد قاسمی در سه شنبه 21 اردیبهشت 1389  ساعت 12:15 PM
نظرات 0 | لينک مطلب



خوب امروز یکسری اس ام اس براتون دارم که نیمه شب که بهترین زمان ممکن ساعت 2-4 صبح می باشد می توانید این اس ام اس ها را برای دوستان خود ارسال کنید و آن های را فوق العلاده شاد و خوشحال کنید.

خوب نيس باهاش قهر کردي روتوکردي اون ور پاشو درست بخواب خطرناکه.
--------------------------------
ببخشيد اين موقع شب مزاحم ميشم.
ميدونم خواب هستين ولي ميخواستم بگم يه پاتون از لحاف بيرونه .
--------------------------------
سلام. خوبي؟ يه مطلبي ميخواستم بگم اما اگه خوابي مزاحمت نميشم بعدا ميگم. بخواب عزيزم.



 نگاشته شده توسط محمد قاسمی در دوشنبه 20 اردیبهشت 1389  ساعت 9:17 AM
نظرات 0 | لينک مطلب



بر اساس جديدترين تحقيقات ، تنها 20% از مردها عقل دارند! ... مابقي همگي زن دارند

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 



 نگاشته شده توسط محمد قاسمی در دوشنبه 20 اردیبهشت 1389  ساعت 9:09 AM
نظرات 0 | لينک مطلب



 
سازمان پیشگیری و مدیریت بحران برای ساختمان های آسیب پذیر طرحی را به نام "مقاوم سازی نسبی ساختمان‌ها" توسط متخصصین دانشگاهی تدوین کرده که بر اساس این طرح، می‌توان ساختمان‌ها را به گونه‌ای مقاوم سازی کرد که در زمان زلزله، ساختمان بر سر افراد فرو نریزد.
یک مقام مسئول در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران خطاب به تهرانی ها می گوید: "نگران زلزله نباشید. پیش بینی زلزله تحت هیچ شرایطی امکان پذیر نیست". این مقام مسئول البته خبر خوشی را در همین باره و برای رفع نگرانی ساکنین پایتخت می دهد.
سعید منتظرالقائم معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در گفتگو با "فردا"، با بیان اینکه زلزله ممکن است همین حالا و یا 400 سال دیگر رخ دهد، اظهار داشت: به هر حال مردم نگران نباشند و این را بدانند که سازمان پیشگیری و مدیریت بحران بیکار ننشسته و به صورت مداوم در پی کاهش خطرپذیری بحران است.
منتظرالقائم بسیاری از خانه های شهر تهران را دارای مقاومت کافی در برابر زلزله نداست و به شهروندان تهرانی خبر داد: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران برای ساختمان های آسیب پذیر طرحی را به نام "مقاوم سازی نسبی ساختمان‌ها" توسط متخصصین دانشگاهی تدوین کرده که بر اساس این طرح، می‌توان ساختمان‌ها را به گونه‌ای مقاوم سازی کرد که در زمان زلزله، ساختمان بر سر افراد فرو نریزد.
وی در توضیح جزییات این طرح گفت: در طول یک یا دو ماه می‌توان ساختمان 4 طبقه ای را مقاوم سازی کرد که البته کار شهروندان را از نظر هزینه و نیاز فنی نسبت به مقاوم سازی های کلی بسیار راحت‌تر می‌کند. این طرح هیچ نمونه‌ای در کشورهای خارجی ندارد و اساتید دانشکده فنی و شریف، آزمایشات موفقیت آمیز خود را هم بر روی آن انجام داده‌اند.
معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری در خصوص هزینه های اجرای این طرح گفت: با مخارج کم عیوب اساسی ساختمان ها برطرف می‌شود. به طور مثال برای ساختمان‌های 200 تا 300 متری حدود 2 میلیون تومان هزینه این طرح است که البته نازک کاری ساختمان را هم شامل می‌شود. وی ادامه داد: برای هزینه‌های این طرح، از طرق گوناگون خصوصا وام به مردم کمک مالی خواهیم کرد، حتی در نمونه های اول از لحاظ فنی، تهیه نقشه و پیمانکار نیز کمک های بسیاری خواهیم کرد.
منتظرالقائم زمان اجرای این طرح را همین سال جاری اعلام و افزود: درصدد هستیم که با مصوبه شورای شهر، مقداری از بودجه شهرداری را صرف کمک به مردم برای اجرای این طرح کنیم. وی همچنین توضیح داد: با توجه به اینکه هرگونه تغییر در ساختمان نیاز به اخذ مجوز از شهرداری دارد، پروانه و مجوز اجرای این طرح را هم خود سازمان از شهرداری خواهد گرفت.
معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری در پایان به شهروندان تهرانی توصیه کرد: می‌توانید در زمان سنگ کردن منازل و یا رنگ کردن آن، این کار را انجام دهید تا مخارج اضافی هم برایتان نداشته باشد. ممکن است این ساختمان پس از زلزله قابل تعمیر نباشد ولی نکته مهم اینجاست که حداقل جان خود را از دست نمی دهید.


 نگاشته شده توسط محمد قاسمی در دوشنبه 20 اردیبهشت 1389  ساعت 8:41 AM
نظرات 0 | لينک مطلب



 
نسخه CS5 شرکت ادوبی هنوز به صورت گسترده پخش نشده، اما فایل های آموزشی اش روی یوتیوب و توییتر رونق فراوان یافته و بحث و جدل زیادی از نظر فنی به بار آورده است.علی رغم فهرست طولانی آیتم های نو در نسخه جدید سوال در مورد ارتقا از نسخه چهار به پنج در ذهن کاربران ایجاد شده است.
ادوبی سه باندل اصلی نرم افزار جدید خود یعنی Standard,Extended و Master داشته و برای کاربران مختلف از صنایع و شرکتهای متنوع نسخه های Design Standard, Design Premium, Production Premium, Web Premium, Master Collection را ارایه کرده است.نسخه ای هم شامل تمام 14 محصول شرکت ادوبی وجود دارد که چهار سرویس آنلاین بهمراه Flash Catalyst CS5 نیز در آن جا داده شده است. بهر حال این فتوشاپ است که طلیعه دار محصولات ادوبی است و همگان این شرکت را با این نام 20 ساله به رسمیت می شناسند.
اول از همه باید گفته شود نسخه شماره 5 ابزار جدید ایجاد محتوای مولتی مدیای پیشرفته است که اپلیکیشن های آنلاین کمک موثری را به ایجاد چنین محتوایی می کنند. 250 فیچر جدید در نسخه 5 سی.اس دیده می شود که ابزار سه بعدی برای ساخت ویدیوهای اینترنتی و کمک به مهندسان صنعتی از جمله آنهاست. گفتنی است 30 ویژگی و فیچر جدید توسط جامعه آزاد دوستداران فتوشاپ به این شرکت اهدا شده و در اختیار کاربران قرار گرفته است.
مهمترین ویژگی که کوین کونور قایم مقام مدیر محصولات ادوبی معتقد است در این نسخه فتوشاپ ، منحصر به فرد شده؛ توسعه فیچری بنام Content-Aware Fill است که بوسیله آن با کلیک روی قسمتی از عکس زواید و حواشی غیر لازم حذف شده و عکس دلخواه با یک کلیک در اختیار ادیتور یا کاربر قرار می گیرد. بسیاری از عکاسان و کسانی که عکس روتوش می کنند سخت بدان نیازمندند و با این آیکون می توانند به تصویر دلخواه دست یابند. هر نوع شی مزاحم در تصویر فقط با یک کلیک از بین می رود و قسمتهای خالی مانده را هوشمند با مرز کناری جای خالی مانده پر می کند. (با ابزار موسوم به Spot Healing brush ). ویدیوی مربوط به این قسمت در یوتیوب بیش از 2 میلیون بازدید کننده پیدا کرده است.
زوم کردن روی تصاوی کار را سریعتر پیش می برد هر چند روی کیفیت آن تاثیری ندارد. قابلیت تشخیص سریع لبه های تصویر و ادیت آن از دیگر ویژگی های نسخه جدید در فتوشاپ است که این فیچر برای کسانی که پلاگین Fluid Mask را دارند چندان جذاب نیست اما کاریرانی که آنرا ندارند، از کار کردن با نسخه جدید اغنا می شوند.
سیستم پردازش تصویر موسوم به HDR یا High Dynamic Range در نسخه جدید توسعه یافته و با سریعتر شدن الگوریتم پردازش در فتوشاپ جدید، استفاده از آیکون پریست ها وجود دارد. قلم موی جادویی وسعت یافته و با داشتن قلم موی مخلوط کن همه چیز متحول شده است.با استفاده از این ویژگی ترکیب رنگها میسر شده و مانند نقاش که رنگها را مخلوط می کند، کاربر نیز می تواند رنگ دلخواه خود را ساخته و بکار ببرد.
 


 نگاشته شده توسط محمد قاسمی در دوشنبه 20 اردیبهشت 1389  ساعت 8:40 AM
نظرات 0 | لينک مطلب



 
با وجودی که برابر دستور رئیس جمهوری، پسوند "کارگران" به نام بانک رفاه افزوده شده است، مسئولان این بانک از درج واژه "کارگران" در سردر برخی از شعب آن خودداری می‌کنند و همچنین اخبار مربوط به این بانک که در سایت رسمی آن درج می‌شود، فاقد پسوند "کارگران" است و حتی در نشان طراحی شده برای بانک رفاه که از دو حرف "ب" و "ر" تشکیل شده، هیچ اشاره و نامی از کارگران دیده نمی‌شود. البته ناگفته نماند در برخی از شعب آن که واژه "کارگران" دارد، این واژه به گونه‌ای نوشته شده است که به آسانی قابل خواندن نیست و کلا درج این واژه برای مسئولان خود بانک ناخوشایند به نظر می‌رسد!
به گزارش خبرنگار تابناک، بانک رفاه کارگران، متعلق به کارگران تحت پوشش تأمین اجتماعی و از زیرمجموعه‌های وزارت رفاه و تأمین اجتماعی است که در 11 اردیبهشت ماه 1388 بنا به دستور محمود احمدی‌نژاد، پسوند "کارگران" به آن اضافه شد و علاوه بر آن، بنابر حکم دیوان عدالت اداری، بانک رفاه کارگران از سال 1386 رسما زیر مجموعه سازمان تأمین اجتماعی قلمداد می‌شود.
بنابر این گزارش، با وجود آن‌که حدود 95 درصد سهام بانک رفاه کارگران متعلق به سازمان تأمین اجتماعی است و علاوه بر آن مستمری حدود 60 درصد بازنشستگان تأمین اجتماعی به وسیله این بانک پرداخت می‌شود ـ که ماهیانه رقمی حدود 400 میلیارد تومان برآورد می‌شود ـ این بانک هیچ‌گونه تسهیلات خاصی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان تأمین اجتماعی ارایه نمی‌دهد و وزیر رفاه و تأمین اجتماعی هیچ نقشی در انتخاب مدیرعامل بانک رفاه کارگران ندارد. گفتنی است، هم‌اکنون پیمان نوری بروجردی، مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره بانک رفاه کارگران است و جالبتر این‌که نوری، رئیس هیأت نظارت بر سازمان تأمین اجتماعی و نماینده دولت در این هیأت نیز هست، اما کارگران و کارفرمایان برای نظارت بر عملکرد مدیرعامل بانک رفاه کارگران، نماینده‌ای از خود ندارند.


 نگاشته شده توسط محمد قاسمی در دوشنبه 20 اردیبهشت 1389  ساعت 8:36 AM
نظرات 0 | لينک مطلب



دختر جوانی که از پدر و مادرش 500 هزار تومان پول برای خرید موبایل درخواست کرده بود توسط پدرش مجروح شد و فوت کرد.
به گزارش فارس،‌ ساعت 4 بامداد 6 فروردین امسال مأموران کلانتری 164 قائم از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی اطلاع پیدا کردند که زن جوان حدود 30 ساله‌ای به نام مریم توسط پدر و مادرش به علت شکستگی سر به بیمارستان انتقال پیدا کرده، اما دقایقی پس از انتقال به بیمارستان به علت شدت جراحات وارده فوت کرده است.
با تشکیل پرونده مقدماتی، به دستور شهریاری، بازپرس شعبه هفتم ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران، پرونده جهت رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
در تحقیقات ابتدایی از پدر مریم به نام اسماعیل 67 ساله، وی در خصوص نحوه فوت دخترش به کارآگاهان گفت:


 نگاشته شده توسط محمد قاسمی در دوشنبه 20 اردیبهشت 1389  ساعت 8:35 AM
نظرات 0 | لينک مطلب



سریال طنز دارا و ندار بعد از اینکه با موج انتقادات رسانه ها و فعالین حوزه فیلم و هنر مواجه شد، اخیرا از سوی اسپانسر و سرمایه گذار مالی اش هم مورد انتقاد قرار گرفته است. سرمایه گذار اصلی سریال دارا و ندار ستاد بحران شهرداری تهران است که نسبت به اجرا نشدن تعهدات اصلی کارگردان در ساخت این برنامه طنز معترض است.
لازم به ذکر است هنوز هیچ وجهی به سازنده این برنامه پرداخت نشده است و


 نگاشته شده توسط محمد قاسمی در دوشنبه 20 اردیبهشت 1389  ساعت 8:34 AM
نظرات 0 | لينک مطلب



سالانه حدود 2 هزار مورد سقط جنین قانونی با تشخیص قطعی 3 پزشك متخصص، تأیید پزشكی قانونی و رضایت زن و شوهر در كشور انجام می‌شود.
آمنه بیك محمدی، سرپرست اداره پزشكی قانونی منطقه مركز تهران در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: سقط درمانی با تشخیص قطعی 3 پزشك متخصص و تأیید پزشكی قانونی مبنی بر بیماری جنین كه به علت عقب افتادگی یا ناقص الخلقه بودن موجب عسر و حرج مادر است یا بیماری مادر كه با تهدید جانی وی توأم باشد قبل از ولوج روح (4ماه) با رضایت زن مجاز است و مجازات و مسئولیتی متوجه پزشك مباشر نخواهد بود.
وی گفت:


 نگاشته شده توسط محمد قاسمی در دوشنبه 20 اردیبهشت 1389  ساعت 8:33 AM
نظرات 0 | لينک مطلب



مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از اجرای پروژه اتصال فیبرنوری به منازل (fibre to home) در دو استان بوشهر و مازندران به صورت آزمایشی خبر داد و گفت: این طرح در کشورهای مختلف دنیا انجام شده و در کشور ما نیز انجام آن ممکن است اما اجرای آن به نیاز کاربران بستگی دارد.
صابر فیضی با بیان اینکه برخی اقدامات اجرایی این پروژه انجام شده است گفت:


 نگاشته شده توسط محمد قاسمی در دوشنبه 20 اردیبهشت 1389  ساعت 8:32 AM
نظرات 0 | لينک مطلب




  • تعداد صفحات :5
  •    
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5