پايگاه تخصصي اطلاع رساني چهارده معصوم سلام الله
 
  به وبلاگ پايگاه تخصصي اطلاع رساني چهارده معصوم سلام الله خوش آمديد!    
 
درباره وبلاگ


محمد رضا زينلي
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي بازديدكنندگان گرامي اين پايگاه به جهت بالا بردن بينش شما نسبت به چهاده معصوم سلام الله ايجاد شده است و اميدواريم كه بتوانيم مطالب خوبي به شما ارائه دهيم با تشكر خادم پايگاه:محمد رضا زينلي


منوي اصلي
لينکهاي سريع

لوگو ها


 


















ترجمه مطالب پايگاه

نظرسنجي

فقط 313 نفر؟

  چگونگی تسخیر جهان با یاران كم

چگونه ممكن است مردم دنیا تسلیم یك جمعیت اندك شوند و از عادات و اخلاق و برنامه‌ها و سنن خود دست بردارند؟

طبق روایات وقتی حضرت صاحب الامر علیه‌السلام ظاهر می‌شوند، نخست سیصد و سیزده نفر از خواص اصحاب آن حضرت در مكه حاضر می‌گردند و وقتی عده اصحاب و اجتماع كنندگان به ده هزار نفر رسید از مكه خارج می‌شوند.

غلبه آن حضرت و حكومت جهانی اسلام، ممكن است بطور معجزه انجام یابد و ممكن است با فراهم شدن اسباب ظاهری باشد و ممكن است به هر دو نوع واقع شود، چنانكه پیشرفت و غلبه پیغمبر اكرم صلی‌الله‌علیه‌وآله به هر دو نوع بود.

اما بصورت معجزه، محتاج به توضیح نیست كه حصول چنین پیروزی برای آن حضرت، به خواست خداوند، امری است ممكن و با بشارتهای حتمی كه در قرآن مجید داده شده حاصل خواهد شد و خداوند به مصداق آیه:

«كم من فئة قلیلة غلبت فئة كثیرة باذن الله ؛ چه بسیارند گروه اندكی كه به اذن خداوند، بر گروه بسیاری چیرگی می‌یابند» (بقره/259)

آن حضرت، اصحابش و عموم بندگان شایسته خدا را بر همه غالب و حاكم و وارث و مالك ارض قرار می‌دهد.

و از لحاظ اسباب ظاهری هم حصول چنین پیروزی و تشكیل آن حكومت الهی عملی خواهد بود; زیرا آن حضرت در موقعی ظهور می‌كند كه اوضاع و احوال اجتماعی و اخلاقی و سیاسی كاملاً مساعد باشد.

در آن موقع همه ملتها از زندگی معنوی و اخلاقی محروم، و دشمنی و كینه و ظلم و تجاوز، همه را نسبت به یكدیگر بدبین و از هم جدا ساخته و از اینكه كسی بتواند بدون مدد غیبی جامعه را رهبری كند، همه مأیوس می‌گردند و همه از وضع خود ناراضی، و از مكتبهای مختلف كه عرضه می‌شود ناامید بوده و منتظر تغییر و عوض شدن اوضاع می‌باشند.

شاهد این حقیقت ظهور پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله و پیشرفت سریع اسلام است.

در یك چنین موقعیتی، حضرت مهدی علیه‌السلام و اصحابش، با نیروی ایمان و اخلاق حسنه و با نجات بخش‌ترین برنامه‌های عمرانی و اقتصادی و عدالت اجتماعی، قدم به میدان می‌گذارند و آن نهضت الهی و دعوت روحانی را شروع می‌كنند و مردم را بسوی خدا و زندگی برابری و برادری، عدل و امنیت، صفا و وفا، راستی و درستی و نظم صحیح، می‌خوانند و خود و اصحابش، نمونه همه فضایل بشری می‌باشند و با نیروی ایمان و استقامت و پشتكار و همتی كه مخصوص مؤمنان ثابت قدم است، هدف و مقصد خود را تعقیب می‌نمایند. معلوم است این جمعیت با آن برنامه‌ها و وضع كار، در آن دنیای پرآشوب و غرق در طوفان گرفتاریها و فشارها، دلها را به خود متوجه نموده و فاتح و پیروز و موفق می‌شوند و هیچ نیروئی نمی‌تواند در برابر آنها مقاومت كند.

و شاهد این حقیقت، همان ظهور رسول اكرم صلی‌الله‌علیه‌وآله و پیشرفت سریع دین اسلام است، كه یكی از علل ظاهری آن پیروزیهای پی در پی و درهم شكسته شدن ارتش‌های انبوه دولت شاهنشاهی ایران و امپراطوری روم، فساد اوضاع اجتماعی و اداری ایران و روم بود كه مردم این كشورهای پهناور را برای قبول یك دعوت صحیح و حكومتی متكی به مبانی عدالت و مساوات آماده كرده بود. چرا راه دور برویم؛ مگر امام خمینی چه كرد؟! او نیز احیاگر دین خدا در عصر دین ستیزی و دین گریزی بود.

----------------------------------------------

پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیةالله‌العظمی صافی گلپایگانی، بااندكی تصرف

شنبه 16 آبان 1388  نظرات : 0 بيان انتقادات و پيشنهادات

علت غيبت

  در نامه مبارك حضرت ولى عصر(ع) به شيخ مفيد، علت غيبت و طولانى شدن آن چنين آمده است: فما يحسبنا عَنهُم الا ، ما يتصل بنا مما نکرهه ولا نوثره منهم (1)

بايد بدانند كه جز برخى رفتارهاى ناشايسته آنان كه ناخوشايند ما است و ما آن عملكرد را زيبنده شيعيان نمى دانيم، عامل ديگرى ما را از آنان دور نمى دارد.

حقيقت اين است كه انبوهى از روايات به صراحت، بيان گر اين است كه تمام اعمال ما، در عصر هر امام و پيشوايى از پيشوايان معصوم در هفته دوبار، در روزهاى دوشنبه و پنج شنبه به امام راستين جامعه ارائه مى شود از اين رو طبيعى است كه امام نمى پسندد كه شيعه او به راه انحراف و اشتباه وگناه آلوده شود و همين آلودگى به گناه است كه توفيق تشرف را از آنان سلب و آنان را از افتخار ديدار محروم مى سازد.

در همان نامه حضرت به شيخ مفيد آمده است كه اگر پيروان و شيعيان ما- كه خدا آنان را در فرمانبردارى خويش توفيق ارزانى شان دارد- به راستى در راه وفاى به عهد و پيمانى كه بر دوش دارند، همدل و يك صدا بودند، هرگز سعادت ديدار ما از آنان به تأخير نمى افتاد.

به راستى او غيبت نكرده است، ما ففلت كرد ه ايم. هر چه هست از ماست و بايد علَت غيبت را در خويش و رفتارمان جست و جوكنيم.

-------------------------------------

1. بحارالانوارج 53 ص 176.

شنبه 16 آبان 1388  نظرات : 1 بيان انتقادات و پيشنهادات

زمینه سازی غیبت

يكى از مهم ترين ابعاد فعاليت هاى امام يازدهم (ع) آماده سازى جامعه شيعه براى غيبت آخرين حجت حق، حضرت بقية الله الاعظم (ع) است .

اين جهت، از زمان امام هادى (ع) به طور عملى شروع گرديد. زيرا قسمت زيادى از عمر امام هادى وعسكرى (ع) در زندان وتحت مراقبت مى گذشت وارتباط وملاقات مسلمين وشيعيان با آن بزرگواران ميسر نبود . واين خود شايد لطفى باطنى از جانب حق بود كه شيعيان ومسلمانان به تدريج با غيبت حجت خدا ونديدن او انس بگيرند ويك باره دراثرغيبت كلى امام وحشت نكنند ودين خود را حفظ نمايند.

علاوه بر اين امام عسكرى (ع) تنها به عده اى خاص وقليل از شيعيان ويا عده اى كم از ديگران به منظور اتمام حجت، فرزند خود امام مهدى (ع) را نشان مى دادند.

قسمت مهمى از اين امر را امام (ع) با احاديث و فرمايش ها و نامه هاى خود محقق مى فرمود. ازآن جا كه بيان تفصيلى اين مطلب مجال وسيعى مى خواهد در اين جا به ذكر يك نامه از حضرت عسكرى (ع) دراين زمينه اكتفا مى كنيم. اين نامه را حضرت به ابوالحسن على بن الحسين بن بابويه قمى مرقوم فرمودند:

بر تو باد به صبر وانتظار فرج، چرا كه پيامبر خدا(ص) فرمود: برترين اعمال امت من انتظار فرج است. پيوسته شيعيان ما در غم و اندوه خواهند بود تا فرزندم (مهدى) ظاهر شود. همو كه پيامبر خدا وعده فرموده که زمين را پرازعدل و داد خواهد كرد، همانگونه كه پر از ظلم و جور شده باشد.

اى شيخ بزرگوار من خود صبركن وتمام شيعيان مرا نيز امر به صبر در برابر سختى ها، مبارزات، شهادت ها و ساير مشكلات در راه خدا بنما چرا كه زمين از آن خداست و حكومت آن را به بندگانى كه خود بخواهد، خواهد داد وعاقبت از آن تقوى پيشگان است. سلام بر تو وهمه شيعيان باد...

اين پيام امام يازدهم حضرت عسكرى (ع) به همه ماست: صبر وانتظار فرج صبر در مقابل ناملايمات وسختى هاى دوران غيبت و ا نتظار فرج امام عصر(ع)

شنبه 16 آبان 1388  نظرات : 0 بيان انتقادات و پيشنهادات

امام زمان عج از كجا ظهور مي كند؟

 وقتي كه اوضاع عمومي جهان مساعد شد و افكار مردم جهان براي پذيرش حكومت حق و عدالت آماده گشت نوبت انقلاب مهدي موعود فرا مي رسد، و خداوند به آن حضرت اذن و اجازه نهضت مي دهد. در اين زمان است كه امام مهدي عج در مكه ظاهر مي شود و انقلابي بزرگ، انقلاب جهاني خود را اغاز مي كند. چنانكه مفضل از حضرت صادق ع پرسيد: اي آقاي من، حضرت مهدي عج از كجا و چگونه ظهور مي كند؟ حضرت فرمود: اي مفضل! او به تنهايي ظهور مي كند و به تنهايي كنار خانه كعبه مي آيد و به تنهايي شب را در آنجا مي گذراند.

بحار الانوار، علامه مجلسي، ج53، ص7

و امام باقر ع فرموده است: هنگامي كه قائم عج از مكه خروج كند، منادي او ندا در مي دهد كه: هلا، هيچ كس غذا و آشاميدني بر ندارد، و او با خود سنگ موسي بن عمران را به همراه مي برد، كه آن بار شتري است. پس در هيچ منزلي فرود نمي آيد، مگر اينكه چشمه ها از ان جاري مي گردد.

لذا از امور قطعي و مسلم زمان ظهور حضرت مهدي عج اين است كه آن جناب از مكه خروج مي كند.

غيبت نعماني، باب 13، ص 344

شنبه 16 آبان 1388  نظرات : 1 بيان انتقادات و پيشنهادات

علائم ظهور

 

شش ماه قبل از ظهور حضرت 2 حادثه ي مهم رخ مي دهد و در اين شش ماه  مخفيانه كار مي كنند .

 1- نداي آسماني جبريِيل كه مردم را به ظهور حضرت بشارت مي دهد. از هر طرف شنيده مي شود، هر كس با زبان خود مي شنود و همه مصرانه از هم مي پرسند كه مهدي كيست؟ كجاست؟ اما پس از آنكه فهميدند پيشواي مسلمانان بوده و از حجاز ظهور خواهد كرد ترديد و دشمني مي كنند، اين درحد تواتر معنوي است.

2- كودتايي در شام  به رهبري عثمان سفياني كه دست نشانده دشمنان اسلام است كه براي يكپارچه نمودن اطراف فلسطين مي كنند. سفياني سه روز تمام مدينه را در اختيار سپاهيان خود مي گذارد. اين شش ماه مرحله ظهور غيرعلني است و شكل همان غيبت صغري است و تدريجي است كه زمينه شود.

 

چند علامت ديگر:

1- بحران حكومت حجاز كه با مرگ پادشاهش كشايش در امور رخ مي دهد و كشمكش ها شروع مي شود. با تمام بحران ها و مشكلات ،آن سال ميليونها نفر در حج مي پرسند مهدي كيست؟

2- شيوع ظلم و ستم و تبعيض در جامعه

3- شيوع كشتار و قتل و فوت  انسانها در اثر طاعون

4- قتل نفس زكيه

5- خروج دجال

6- خسوف و كسوف غير طبيعي مثل كسوف در 15 رمضان و خسوف در آخر آن.

 

 -- ظهور حضرت نهفتي پاك و بدون خونريزي است بدليل حمايت هاي غيبي امام و ترس و وحشتي كه خداوند در دل دشمنان او مي اندازد. از سويي افكار مردم مشتاقانه ظهور وي را لحظه شماري مي كنند و خود حضرت نيز با نقشه دقيق مراكز قدرت و را بدون جنگ ميگيرد.

  -- حضرت در نجف مسجدي بنا مي كند كه هزار در داشته باشد و البته مسجدي كه مسلمانان بخواهند از سراسر جهان گرد آيند و در نماز جمعه شركت كنند ، با امكانات جانبي مثل فرودگاه ، پاركينگ ، ترمينال و... مساحتي بين نجف نياز دارد كه هشتاد كيلومتر است.

  -- فرود آمدن حضرت مسيح محيط را امن و آرام مي كند ليكن پس از تبعيت او از امام زمان عده اي با او مخالفت كنند .

--------------------------------------

عصر ظهور-علي كوراني( ص299)

شنبه 16 آبان 1388  نظرات : 0 بيان انتقادات و پيشنهادات

نیاز به شناخت امام زمان و وجود آن حضرت

 

آموزه های آفتاب گون قرآن و معارف دریاوش مکتب اهل بیت (ع) به ما می

آموزد که هدف از آفرینش بندگی خداوند است.

(و ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون) سوره ذاریات آیه ۵۶

و اساس و پایه این بندگی شناخت پروردگار است.

(اول عباده الله معرفته توحید صدوق ص ۳۴ - امالی طوسی ص ۲۲)

و عالی ترین تبلور این شناخت در معرفت پیامبر خاتم (ص) و اوصیای اوست.

زیرا انسان از راه این بزرگان آموزه های دینی را فرامی گیرد و از همین دانش و آگاهی ها به خدای متعال شناخت پیدا می کند.

شخصی پرسید: « ای پسر رسول خدا ! پدر و مادرم به فدایت معنای شناخت خدا چیست؟ » ایشان در پاسخ فرمود:  شناخت خدا عبارت است از شناخت اهل هر زمانی از امامی که اطاعتش بر آنها واجب است.

 (علل الشرایع ج ۱ ص ۹ - بحار الانوار ج ۵ ص ۳۱۲ - کنزالفوائد ج ۱ ص ۳۲۸)

بنابراین به روشنی معلوم می شودکه شناخت امام از شناخت خداوندمتعال جدا نیست بلکه یکی از ابعاد آن است.

با توجه به نقشی که امامت در حفظ نظام و کمال بشر و سیر او به سوی خدا و اجرای احکام خدا دارد و با توجه به این که اطاعت امر امام از نگاه شرع و از نظر عقل واجب است در وجوب معرفت امام نیز بر حسب حکم عقل و شرع جای هیچ گونه تردید و شبهه ای نیست زیرا هم مقدمه اطاعت است که واجب است و هم حسب آنچه در روایات استفاده می شود بالخصوص نیز واجب است.

(پیرامون معرفت امام  ص ۶۹)

و چنان که در نهج البلاغه آمده داخل بهشت شدن دائر مدار شناختن امامان و ورد به آتش نیز دائر مدار انکار آنها است.

(نهج البلاغه ص ۲۱۲ خطبه ۱۵۲) 

 

محبت و دوستی امام (ع) مهمترین اثر شناخت

یکی از مهمترین احساس های شیعه در برابر امام خود دلدادگی- شیدایی- محبت و دوست داشتن اوست و بی گمان از برجسته ترین آثار معرفت امام محبت به آن وجود مقدس است. حال به هر میزان این شناخت بیشتر باشد محبت آنها بیشتر و هر قدر محبت بیشتر شد نشان از وجود سنخیت با آن انوار مقدس است. همچنین هر میزان که سنخیت با آن آن ذات مقدس افزایش یابد نشان از تقرب به ذت اقدس الهی است و این والاترین کمال است.

 رسول اکرم (ص) به عنوان اشرف ترین پیامبران و واپسین فرستاده الهی آن گاه که سخن از  واپسین وصی خود به میان می آورد در نهایت احترام از صمیمی ترین واژگان محبت یعنی « بابی و امی / پدر و مادرم فدای او » بهره برده است.   

 

اما اینکه چه نیازی به وجود امام در هر زمان است؟

همان دلایلی که نیاز به پیامبر را بیان می کند بیانگر نیاز مردم به « امام » نیز هست زیرا از سویی اسلام آخرین دین و حضرت محمد (ص) آخرین پیامبر خداست بنابراین اسلام باید پاسخ گوی تمام نیازهای بشر تا قیامت باشد.

از سوی دگر قرآن کریم اصول و کلیات احکام و معارف الهی را بیان کرده است و تبیین و توضیح آن به پیامبر واگذار شده است. ولی روشن است که پیامبر (ص) به عنوان رهبر مسلمین مطابق نیازها و ظرفیت جامعه اسلامی زمان خود به بیان آیات الهی پرداخته است و لازم است برای او جانشینان لایقی باشند که همچون او متصل به درای بیکران علم خدا باشند تا آنچه را پیامبر (ص) بیان نفرموده است بیان کنند و نیازهای جامعه مسلمین را در هر زمان پاسخ گویند.

همچنین امامان نگهبان میراث به جا مانده از پیامبر (ص) و نیز مبیُن و مفسر حقیقی قرآن کریم هستند تا دین خدا دستخوش تحریف غرض ورزان و دشمنان قرار نگیرد و این سرچشمه زلال تا قیامت پاک و پاکیزه بماند.

به علاوه امام به عنوان انسان کامل الگوی جامعی در همه ابعاد انسانی است و بشر نیاز جدی به چنین نمونه ای دارد که با دستگیری و هدایت او آنگونه که در خور کمال انسانی اوست تربیت گردد و در پرتو راهنمایی های این مربی آسمانی از انحراف ها و دام های نفس سرکش خود و شیطان های بیرونی محفوظ بماند.

(غیبت نعمانی ص ۱۸۰- کفایه الاثر ص ۱۵۸- بحارالانوار ج ۳۶ ص ۳۳۷)

شنبه 16 آبان 1388  نظرات : 0 بيان انتقادات و پيشنهادات

اسرار غيبت

 

اسرار غيبت :

1- بيم از كشته شدگان (آخرين امام)

2- به گردن نداشتن بيعت

3- امتحان بندگان

4- آماده شدن اوضاع جهان

5- پيدايش مؤمنان از پشت كفار

 

فايده امام غايب :

1- لولا الحجه لساخت الارض – واسط خير و كمال مردم

2- علت غيبت خود مردم اند

3- ايشان از نظرها پنهان اند نه مردم از ايشان

4- با مخلصين دوستان رابطه دارند-ابتدا با نواب اربعه و سپس نيابت عامه دارند

5-لازم نيست شخصا براي امور دخالت كند يك نماينده هم كافي است

8-اصل وجودش موجب دلگرمي است

6-مثل آفتاب پشت ابر

7-غيبت ملازم با عدم تصرف نيست،خضر هم غايب بود ولي تصرف داشت(ديوار-كشتي)

 

طول عمر:

1-هنوز قطعي نمي توان سقفي براي عمر انسانها مشخص كرد،100 تا 1000؟

2-در تورات هم به چندين هشصد ساله اشاره شده-نوح 950 سال(عنكبوت)

3-قدرت خداوندي بي نهايت است

-----------------------------------

عصر ظهور

شنبه 16 آبان 1388  نظرات : 0 بيان انتقادات و پيشنهادات

سيماي حكومت جهاني حضرت

سيماي حكومت جهاني حضرت :

1- پاكسازي كره زمين از ستم و ستمكاران

2- احياء دوباره اسلام و جهاني شمودن آن

3- ابزار هدايت مردم توسط حضرت

شكست دادن پي در پي حضرت –(ستايش غرب و مردم)

اطاعت مسيح – (تبعت غرب)

تحول عظيم اقتصادي و رفاحي –( تاثير برغرب)

4- بدست آوردن گنج هاي زمين و تقسيم بين مردم

5- فراواني نعمت و آبادي زمين

6- دگرگوني علوم طبيعي و وسايل زندگي

7- راه يافتن امام به آسمانهاي هفت گانه(حتي مردم)

8- راه يافتن به بهشت و جهنم

 

خصوصيات قيام حضرت:

1-قيام با شمشير

2-عيسي(ع)ظاهر شده به ايشان اقتدا كند

3-قبل از ظهور : بدعت،ظلم،گناه،زنا،ربا،رشوه،ترك امر به معروف،زن در كار مرد،آواز مطلوب،طلاق زياد مي شود

4-بعد از ظهور : زمين ها آباد ميشود و عقل ها كامل مي شود

5-نفس زكيه ويماني كشته شوند-دجال و سفياني خروج كنند

6-قبل از ظهور جنگهاي بزرگي رخ مي دهد كه انسانهاي زيادي مي ميرند

----------------------

عصر ظهور( ص355)-(مهدی کیست؟)

شنبه 16 آبان 1388  نظرات : 0 بيان انتقادات و پيشنهادات

منتظرم تا بيايي...

مولا جان

چقدر فاصله است میان من تا حریم شما؟

هرچه از شما دور شدم به دنیا نزدیکتر

هرچه به دنیا نزدیک شدم از خدا دورتر

چرا؟ کدام گناه اینطور قلبم را واژگون کرد؟

کدام گناه سبب شد زشتیها را زیبا ببینم و جلوه های جمال را زشت؟

می گویند : هستند کسانیکه هر صبح خود را  در زلال نگاهتان تطهیر می کنند.

راست می گویند؟ به گمان ما خاک نشینان که افسانه است.

به قول یکی از عاشقانت ، می گفت : این روزها اگر کسی با خدا

 یا شما ارتباط داشته باشد ، مردم تعجب میکنند. اینکه تعجب ندارد .

عجیب این است که ما با شما غریبه ایم.

اصلا محبت دیدن و بودن با شما ، یعنی چه ؟

چرا اینقدر دور ؟

گهگاه می گویم ، در زندگیم اصلا جای امامم(عج) خالی است؟

یا آنقدر مشغول غیر شده ام که عدم حضورتان را در قلبم حس نمیکنم با تمام جلوه های ظهورش؟

من منتظرم. منتظر حضور نورتان در قلبم .

آذین بسته ام

با کوهی از امید به فضل خدا ،منتظرم تا بیایی .

خدا شاهد است تمام توانم را گذاشتم ، محبت غیر را از قلبم دور کنم .

فقط نگاه شما را کم دارم .

منتظرم تا بيايي...

 اللهم عجل وليك الفرج

شنبه 16 آبان 1388  نظرات : 0 بيان انتقادات و پيشنهادات

آیا امام زمان با خشونت حکومت خواهد کرد؟

«با برخى از دوستان که صحبت می کنم تصور خوبى از ظهور امام مهدى(ع) ندارند و مى ‏گویند که ظهور ایشان همراه با قتل و خشونت و خونریزیهاى فراوان است، آیا واقعا همینطور است؟»
شاید این سوال شما هم باشد! پس خوب است که این چند بند را بخوانید:
1) امام مهدى(ع) شبیه‏ ترین مردم به رسول خدا(ص)
در روایات متعددى براین موضوع تأکید شده است که امام مهدى شبیه ترین مردم به رسول خدا چه از نظر چهره و شمایل ظاهرى و چه از نظر خلق و خو و رفتار است.از جمله در روایتى که از پیامبر نقل شده میخوانیم:
نهمین نفر از ایشان (فرزندان امام حسین(ع)) قائم (برپا دارنده) اهل بیت من و مهدى است. او شبیه‏ترین مردم به من در شمائل، گفتار و رفتار است...
در روایت دیگرى وقتى راوى از امام محمدباقر(ع) مى پرسد: «وقتى قائم به‏ پا خیزد چگونه با مردم رفتار مى ‏کند؟» آن حضرت پاسخ مى‏ دهند:
آن‏گونه که رسول خدا ـ که درود و سلام خدا بر او و خاندانش باد ـ رفتار مى ‏کردند تا زمانى اسلام آشکار و فراگیر شود.
دوباره راوى مى ‏پرسد: «سیره رسول خدا(ص) چگونه بود؟» و امام پاسخ مى‏ دهند:
آنچه مربوط به جاهلیت بود نابود ساخت و با عدالت به مردم روى نمود... .
و امام حسن عسکرى(ع) نیز فرزند خود را شبیه ‏ترین مردم به رسول خدا معرفى مى ‏کنند:
خدا را سپاس مى ‏گویم که مرا از دنیا نبرد تا اینکه جانشینم را به من نشان داد. او شبیه ‏ترین مردم به رسول خدا « که درود خدا بر او و خاندانش باد » است.
همه ما مى ‏دانیم که رسول خدا(ص) چنان مهربان و رئوف بودند که حتى حاضر نشدند دشمنان خود را نفرین کنند. این ویژگى رسول خدا(ص) در قرآن کریم نیز مورد ستایش قرار گرفته و خداوند مى‏ فرماید: به سبب رحمت خداست که تو با آنها اینچنین خوشخوى و مهربان هستى، اگر تندخو و سخت‏دل مى‏ بودى از گرد تو پراکنده مى ‏شدند.
و در جاى دیگر نیز مى‏فرماید: هر آینه پیامبرى از خود شما بر شما مبعوث شد، هر آنچه شما را رنج مى‏دهد بر او گران مى ‏آید. سخت به شما دل‏بسته است و با مؤمنان رئوف و مهربان است.
بنابراین، نسبت دادن خشونت و سنگدلى به فردى که شبیه‏ترین مردم به پیامبر خاتم، حضرت رحمة‏للعالمین(ص) است، هرگز شایسته نیست.
2)قاطعیت لازمه گسترش عدالت
چنانکه مى‏دانیم امام مهدى(ع) با هدف گسترش ایمان، عدالت و معنویت و از بین بردن همه مظاهر کفر، ستم و فساد، قیام جهانى خود را آغاز مى‏کنند و طبیعى است نهضتى که با این اهداف آغاز شود با مقاومت و مانع‏تراشى سران کفر و ستم و مروجان فرهنگ فساد و تباهى روبرو مى‏شود. بنابراین امام مهدى(ع) براى پیشبرد اهداف خود چاره‏اى جز جنگیدن و درگیر شدن با سران جبهه کفر و استکبار و برخورد قاطع با کسانى که مانع قیام عدالت‏گستر ایشان هستند ندارند.
اما آن حضرت در نبردهاى خود هرگز خون بى‏گناهى را بر زمین نمى‏ریزد و در آغاز حرکت خود نیز از یارانش بیعت مى‏گیرد که: مسلمانى را دشنام ندهند؛ خون کسى را به ناحق نریزند؛ به آبروى کسى لطمه نزنند؛ به خانه کسى لطمه نزنند؛ به خانه کسى هجوم نبرند؛ کسى را به ناحق نزنند و... .
به دلیل همین رفتار مناسب با عموم مردم است که در روایات مى‏خوانیم پس از ظهور همه ساکنان زمین از امام مهدى(ع) خشنودند و به او عشق مى‏ورزند:
شما را به مهدى، مردى از قریش بشارت مى‏دهم که ساکنان آسمان و زمین از خلافت و فرمانروایى او خشنودند.

3)روایتهاى ساختگى و نسبتهاى ناروا
متأسفانه در طول تاریخ اسلام، افراد مختلفى با اغراض و انگیزه‏هاى متفاوت به وارد کردن روایات ساختگى در مجموعه روایات نقل شده از پیامبر اکرم(ص) یا دستکارى در روایات ایشان پرداخته‏اند و روایات باب مهدویت نیز از این موضوع دور نمانده است. با بررسى روایات متعددى که به نوعى تصویرى خشن از حرکت عدالت‏گستر امام مهدى(ع) ارائه مى‏دهند روشن مى‏شود که راوى تعداد زیادى از آنها فردى است که علماى رجال او را بدنام و دروغگو خوانده‏اند که در نتیجه این روایات از اعتبار ساقط شده و نمى‏توان به آنها استناد کرد.
بنابراین، در بررسى روایات مربوط به حوادث پس از ظهور باید بسیار مراقب بود و هر روایتى را به راحتى نپذیرفت.
با توجه به نکات یاد شده متوجه مى‏شویم که هرگز نمى‏توان ظهور امام مهدى(ع) را که از ابتداى آفرینش تا کنون همه عدالت‏خواهان جهان در آرزویش بوده‏اند، حرکتى خشونت‏بار، همچون جنگهایى که در سراسر تاریخ در کره خاک در جریان بوده، تلقى کرد. بلکه این حرکت به دلیل آن‏که با هدف از بین بردن همه مظاهر ظلم و ستم و گسترش عدالت در سراسر جهان آغاز شده در همه مراحل خود از هرگونه شائبه ظلم و ستم به دور و کاملاً منطبق بر موازین عدالت است.

شنبه 16 آبان 1388  نظرات : 1 بيان انتقادات و پيشنهادات

صفحات و مطالب گذشته
آیا می شود كه در زمان آمدنت، نوكری یارانت را بكنم. ( محب انصار المهدی )
روی پیغامگیر امام زمان ...
جمعه ها که می شود...
شعري در وصف يوسف فاطمه (س)
درد و دل با امام زمان(عج):
- 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - > -
آمار و اطلاعات
بازديدها:
کل بازديد : 289599
تعداد کل پست ها : 858
تعداد کل نظرات : 82
تاريخ آخرين بروز رساني : شنبه 4 اردیبهشت 1389 
تاريخ ايجاد بلاگ : چهارشنبه 1 مهر 1388 

مشخصات مدير وبلاگ :
مدير وبلاگ : محمد رضا زينلي

ت.ت : ارديبهشت 1373
 وبلاگ هاي ديگر من: 
آخرين منجي
پيروان راه حسين
سي سال انقلاب پايدار

سوابق مدير :
كسب رتبه ي اول در دومين جشنواره وبلاگ نويسي سايت تبيان
كسب رتبه دوم در اولين دوره جشنواره وبلاگ نويسي سايت تبيان
كسب رتبه سوم در سومين دوره جشنواره وبلاگ نويسي و وب سايت انتظار


يكي از برندگان اصلي سايت 1430(جشنوراه وبلاگ نويسي اربعين حسيني)
يكي از برندگان جشنواه وبلاگ نويسي گوهر تابناك)

كسب رتبه سوم در جشنوراه پيوند آسماني)

يكي از برندگان جشنوراه وبلاگ نويسي راسخون)
فعالترين كاربر سايت تبيان در سال 87


مدير انجمن دانش آموزي سايت تبيان با شناسه كابري moffline


مدير انجمن هنرهاي رزمي سايت راسخون با شناسه كاربري bluestar


آرشيو مطالب
فروردین 1389
مهر 1388
آبان 1388
آذر 1388
دی 1388
بهمن 1388
اسفند 1388

جستجو گر
براي جستجو در تمام مطالب سايت واژه‌ كليدي‌ مورد نظرتان را وارد کنيد :


زمان


ساير امکانات

New Page 2

 

New Page 2

 


 
 

صفحه اصلي |  پست الکترونيک |  اضافه به علاقه مندي ها |  راسخون



Designed By : rasekhoon & Translated By : 14masom