تا بال و پر عمر به رنگ هوس است          

 از اوج سرازیر شدن یک نفس است

ان لحظه که بال زندگی می شکند              

  در چشم پرنده اسمان هم قفس است 

 

                                                                                            ایرج زبردست   

 

هوس روح انسان را ذوب می کند.  

                                                                                         امام علی (ع)   

 

هوشیار ان است که بر خویش مسلط است وبرای پس از مرگ عمل می کند وناتوان ان است که هوسهای خویش را تبعیت می کند و از خدا ارزوهای بسیار دارد. 

                                                                                       حضرت محمد (ص)  

 

هر کس که از روی هوس چیزی از دست بدهد دیگر به دست نمی اورد. 

                                                                    امام علی (ع)  

 

هر انکس که از عذاب اتش به خداوند پناه ببرد ولی دست از شهوات و لذات نامشروع دنیا بر ندارد،خویشتن را مسخره کرده است. 

                                                     امام رضا (ع)  

 

هوا وهوس یکی از عوامل گرویدن به دین شیطان است.  

                                                   امام جعفر صادق (ع)

 

جنگ با نفس جهاد اکبر است.  

                                                   حضرت محمد (ص)  

 

 



 نگاشته شده توسط رحمان نجفي در شنبه 30 آبان 1388  ساعت 11:43 PM محبتهای دوستان 0 | لينک مطلب

 

قرآن .

((اى مـردم ! اگر در روز رستاخيز ترديد داريد, ما شما را از خاكى آفريديم , سپس از نطفه اى آن از ايـن روست كه خدا حق است و او مردگان را زنده مى سازد و او بر هر كارى تواناست و هماناقيامت آمدنى است , شكى در آن نيست )).
((بـراى مـا مـثلى زد و حال آن كه آفرينش خود را از ياد برد او گفت : چه كسى اين استخوانهاى پـوسـيـده را زنده مى كند؟
بگو : همان كسى آنها را زنده مى كند كه در آغاز بيافريدشان و او به هر آفرينشى داناست )).
((آيـا انـسان مى پندارد كه به حال خود رها شده است ؟
آيا او نطفه اى از منى كه در رحمى ريخته شده نبوده است ؟
وسپس لخته اى خون شد و آن گاه به اندامى درست بيافريدش و از او دو جفت نر و ماده قرار داد آيا او قادر نيست كه مردگان را زنده سازد؟
)).
((انـسـان بـنـگرد كه از چه آفريده شده است از آبى جهنده آفريده شده است , كه از ميان پشت و سينه ها بيرون مى آيدخدا به بازگردانيدن او تواناست )).
((بـگـو : پروردگار من به عدل فرمان داده است و به هنگام هر نماز رو به جانب او داريد و او را با ايمان خالص بخوانيدهمچنان كه شما را آفريد باز مى گرديد)).
((و انـسـان گـويـد : آيا چون مردم بزودى زنده از گور بيرون آورده خواهم شد؟
آيا آدمى به ياد ندارد كه ما او را پيش ازاين آفريديم , در حالى كه چيزى نبود؟
)).
ـ امـام صادق (ع ) : ابى بن خلف آمد و استخوان پوسيده اى را از باغى برداشت و آن را با دست خرد ونـرم كـرد و گـفـت : اى محمد! آيا وقتى استخوانهايى پوسيده شديم برانگيخته مى شويم ؟
پس خـداونـد اين آيه را فرو فرستاد : چه كسى استخوانهاى پوسيده را زنده مى كند؟
بگو : همان كسى آنها را زنده مى كندكه در آغاز بيافريدشان و او به هر آفرينشى داناست .

تفسير:.
در آيـه ((آن از ايـن روسـت كـه خـدا حـق اسـت و او مـردگـان را زنـده مـى كـند و او بر هر چيز تواناست ))كلمه ((آن )) اشاره به مطلبى است كه در آيه قبل ذكر شده است يعنى آفرينش انسان و گياه و تدبير آنهادر پديد آمدن و ادامه زندگى ,آفرينش وتدبيرى كه دو واقعيت هستند و شكى در آنها وجود ندارد.
آنـچـه از سـيـاق آيـه بـرمـى آيـد ايـن اسـت كـه مراد از حق , خود حق است به عبارت ديگر, حق صفتى نيست كه جايگزين موصوفى شده كه خبر ((ان )) بوده و حذف شده باشد بلكه خداى تعالى خود حق است كه هر پديده حقى را تحقق مى بخشد و نظام حق را در اشيا جارى مى سازد پس , اين كـه خداى تعالى حقى است كه هر پديده حقى به واسطه او تحقق مى يابد, سبب شده است كه اين مـوجـودات حـقيقى و نظامهاى حقيقى جارى در آنها به وجود آيند و همه اينها كاشف از اينند كه خداى تعالى حق است .

جـمـلـه ((و او مـردگـان را زنـده مى كند)) عطف به جمله پيش از خود مى باشد, يعنى عطف به مطلبى است كه در آيه قبل ذكر شده است و آن تبديل خاك مرده , از طريق پيمودن مراحلى چند, بـه انـسـانـى زنـده و نيز تبديل زمين مرده , از طريق فرو فرستادن باران , به گياهى زنده است و اسـتمراراين فرايند بدان سبب مى باشد كه خداوند مردگان را زنده مى كند و اين امر پيوسته از او سر مى زند.
جـمـلـه ((و او بـر هر چيزى تواناست )) نيز همچون جمله قبل , عطف بر جملات سابق مى باشد و مـراداين است كه آنچه گفتيم بدان سبب است كه خداوندبر هر كارى تواناست , چون ايجاد انسان و گـيـاه و تدبيركار آنها در پيدايش و ادامه حيات با وجود يا نظامى كه در هستى و وجود جارى است ارتـباط دارد و همان طور كه ايجاد انسان و گياه و تدبير كار آنها جز با داشتن قدرت بر آنها ميسر نـيست , قدرت داشتن بر آن دو نيز جز با قدرت داشتن بر كليه اشيا امكان ندارد بنابراين , آفرينش انـسـان و گـيـاه و تدبير كار آنها به سبب عموميت داشتن قدرت حق تعالى است به ديگر سخن : خلقت انسان و گياه و تدبير كار آنها,بيانگر عموميت قدرت است .

آيـه ((و هـمـانـا قـيـامـت آمـدنـى اسـت شـكـى در آن نيست و خدا كسانى را كه در گورهايند برمى انگيزد)),اين دو جمله عطف به ((ان )) در ((ذلك بان اللّه )) مى باشند.
با آن كه از موضوع آفرينش انسان و گياه نتايج ديگرى نيز, مانند ربوبيت خداى تعالى و نفى انباز وشـريـك در عـبـادت و عـلـيـم و مـنـعـم و بـخـشـنـده بـودن خـدا و جـز اينها كه همگى در بـاب توحيداهميت دارند,به دست مى آيداماازميان اين همه اختصاصا پنج نتيجه كه در دو آيه مذكور آمده ,ذكر شده اند علتش آن گونه كه سياق آيه ـ كه در مقام اثبات رستاخيزند ـ به دست مى دهد و از عـرضـه ايـن آيات بر ديگر آيات اثبات كننده رستاخيز استفاده مى شود, اين است كه آيه مورد بـحـث قصدش اثبات مساله بعث و رستاخيز مردگان از طريق اثبات حقيت مطلق خداوند است , چون ازحق محض جز فعل حق صادر نمى شود و اگر عالم ديگرى نباشد كه انسان در آن خوشبخت يابدبخت زندگى كند و هستى به همين پديدآوردن ونيست كردن مكرر محدود و منحصر مى شد, عـمـلـى بـيـهـوده و بـاطـل بـود پـس , ايـن كـه خـداى تـعـالـى حق است و جز فعل حق انجام نـمـى دهد,آشكارامستلزم آن است كه عالم بعث و رستاخيز مردگان وجود دارد, زيرا اين زندگى دنيا با مرگ تمام مى شود وبعد از آن لاجرم زندگى ديگرى وجود دارد كه باقى و پايدار است .

بـنـابـرايـن , آيـه ((مـا شما را از خاكى آفريديم ـ تا آيه ـ آن به اين خاطر است كه خدا حق است )) درهمان بستر آيه ((ما آسمانها و زمين و آنچه را كه ميان آنهاست از روى بازى نيافريديم آنها را جز بـه حق خلق نكرديم )) و آيه ((ما آسمان و زمين و آنچه را كه ميان آنهاست به باطل نيافريديم اين گمان كسانى است كه كافرند)) و ديگر آياتى است كه در صدد اثبات معاد هستند با اين تفاوت كه آيـات مـذكـورمـعـاد را از طريق حق بودن فعل خداى تعالى اثبات مى كنند, اما آيه مورد بحث از طريق حق بودن خودخداوند كه مستلزم حق بودن فعل او مى باشد.
از آن جـا كه امكان داشت اين توهم پيش آيد كه زنده كردن مردگان امرى محال و ناشدنى است كـه در ايـن صـورت بـرهـان كـار آمـد نيست ـ براى دفع اين توهم فرمود : ((او مردگان را زنده مـى كـنـد)) زيرازنده كردن مردگان ـ از طريق تبديل خاك مرده به انسانى زنده و تبديل زمين بـى جـان بـه گـيـاهـى جاندار,يك واقعيت مستمر و مشهود است بنابراين , در امكان زنده كردن مـردگـان شـكـى باقى نمى ماند اين آيه نيز در راستاى آيه ((گفت : كيست كه اين استخوانهاى پوسيده شده را زنده كند؟
بگو : همان كسى آنها راجان مى دهد كه نخستين بار ايجادشان كرد)) و ديـگر آياتى است كه امكان بعث و دوباره زنده كردن را,از طريق زنده شدن موجودات براى اولين بار, اثبات مى كند.
هـمـچـنـيـن , چون ممكن بود اين توهم پيش آيد كه امكان زنده كردن دوباره , مستلزم وقوع آن نيست و بعيد و دشوار است كه قدرت خدا به چنين امرى تعلق گيرد, براى دفع اين توهم فرمود : ((و او بر هرچيزى تواناست )), زيرا چون قدرت نامتناهى است , نسبت آن به زنده كردن در بار اول يا دوم و آسان بودن يا دشوار بودن كار يكسان است و ناتوانى و كندى و خستگى در آن راه ندارد.
ايـن جـمـلـه نـيـز در راستاى آيات ((آيا از آفرينش نخست به ستوه آمديم ))و ((آن كس كه آن را زنـده كرد, مردگان را نيز زنده مى كند و او بر هر چيزى تواناست )) و ديگر آياتى است كه از طريق اسـتـدلال بـه عـموميت و نامتناهى بودن قدرت خداى متعال , به اثبات رستاخيز و احياى مجدد مردگان مى پردازند.
پـس , آنـچـه در آيـه ((آن به خاطر اين است كه خداحق است ))آمده ,نتايج سه گانه اى هستند كه ازآيـات پـيـش ازآن بـرمى آيندوهمگى يك هدف را دنبال مى كنند و آن اثبات رستاخيز است كه در آيـه اخـيـر, يـعـنـى آيـه ((و هـمـانا قيامت آمدنى است شكى در آن نيست و خدا كسانى را كه در گورهايندبرمى انگيزد)), گنجانده شده است .



 نگاشته شده توسط رحمان نجفي در شنبه 30 آبان 1388  ساعت 12:18 AM نظرات 0 | لينک مطلب

 

 

تو را برای ان نیافریده اند که هر روز بهتر بخوری و بهتر بپوشی،برای ان افریده اند که هر روز بهتر بیندیشی.

 

 

خدایا به ان که عقل دادی چه ندادی و به هر ان که عقل ندادی چه دادی.

خواجه عبد الله انصاری

 

 

فکر ادمی است که او را بر خاک مذلت می نشاند و یا بر قله سعادت می رساند.

منوچهر نوذری

 

 

جهان هر کس به اندازه فکر اوست. 

   

یک ساعت تفکر برابر با هفتاد سال عبادت بدون تفکر است.

امام علی (ع)

  

 

پیروزی در دوراندیشی و دوراندیشی  در به کارگیری صحیح اندیشه و اندیشه صحیح به رازداری است.

امام علی (ع)

 

 

اگر می خواهی زندگیت را عوض کنی باید از عوض کردن اندیشه هایت اغاز کنی.زیرا هر چیز که برای تو پیش اید محصول اندیشه های توست.

مارک فیشر

 



 نگاشته شده توسط رحمان نجفي در جمعه 29 آبان 1388  ساعت 11:42 PM محبتهای دوستان 0 | لينک مطلب

.

قرآن .

((هـر كـس , از مـرد و زن , كـه مـؤمن باشد و كار نيكو انجام دهد, زندگى خوش و پاكيزه اى بدو خواهيم داد و پاداشى بهتر از كارشان به آنان مى دهيم )).
((اما كسى كه توبه كرد و ايمان آورد و كار شايسته انجام داد, اميد است كه از رستگاران باشد)).
((و آنان كه با ايمان نزد او آيند و كارهاى شايسته كنند, صاحب درجاتى بلند باشند)).
ـ امام على (ع ) : كار كنيد و آن را به پايانش رسانيد و در آن پايدارى كنيد, آن گاه شكيبايى ورزيد و پارسا باشيد همانا شما را پايانى است , پس , خود را به آن پايان (بهشت ) رسانيد.
ـ بـيـگـمان شما به آشكار ساختن اعمال نيازمندتريد تا به آشكار ساختن گفته ها (يا شما به انجام درست و صحيح كارها نيازمندتريد تا درست و فصيح ادا كردن سخنان ).
ـ هـر كـه كـار كـند نيرومندتر شود و هر كه در كار كوتاهى ورزد, بر ضعف و سستى او (دركارها) افزوده شود.
ـ شرافت و بزرگى نزد خداى سبحان به نيكويى كارهاست , نه به نيكويى گفتارها.
ـ دانش تو را راهنمايى مى كند و كار تو را به هدف مى رساند.
ـ با كار است كه پاداش به دست مى آيد, نه با تنبلى .

ـ هر كس كارش او را كند برد, نسبش (حسبش ) او را شتابان نبرد.
ـ كار, شعار مؤمن است .

ـ كار, همسفر شخص برخوردار از يقين است .

ـ كار, كاملترين خلف انسان است .

ـ دين اندوخته است و دانش راهنما.
ـ با نيكويى كردار است , كه ميوه دانش چيده مى شود نه با زيبايى گفتار.
ـ امام هادى (ع ) : مردم در دنيا با اموال سر و كار دارند و در آخرت با اعمال .

ـ امام صادق (ع ) : خداوند در دنيا مردم را به نام پدرانشان خواند, تا يكديگر را بشناسند و درآخرت بـه كـردارهايشان تا سزا داده شوند پس فرمود : ((اى كسانى كه ايمان آورده ايد)) ((اى كسانى كه كافر شده ايد)).
ـ امـام عـلـى (ع ) : مردى خدمت پيامبر خدا(ص ) آمد و عرض كرد : چه چيز حجت نادانى را ازمن دور مى كند؟
فرمود : دانش عرض كرد : چه چيز حجت دانش را از من دور مى سازد؟
فرمود : عمل .

ـ امام صادق (ع ) : اندكى كار كنيد, تا بسيار متنعم شويد.
ـ امـام سـجـاد(ع ) : مـحـبـوبـتـريـن شما نزد خداى عزوجل نكوكارترين شماست و كار آن كس نزدخداوند پر ارجتر و زيادتر است كه رغبتش به آنچه نزد اوست زيادتر باشد.
ـ امام على (ع ) : چونان كسى مباش كه بدون كار به آخرت اميد مى بندد مردمان نيكوكار رادوست دارد, امـا اعمال آنها را انجام نمى دهد, گنهكاران را دشمن دارد اما خود در جرگه آنهاست براى ديـگـرى بـه گناهى كمتر از گناه خود ترسان مى شود و براى خود بيش از كردارش اميد پاداش دارد در كار (نيك ) كوتاهى مى ورزد و در درخواست پاداش اصرار مى كند حرف زياد مى زند و عمل كم مى كند!.
ـ در وصف زاهدان , مى فرمايد : گروهى از مردم دنيا بودند, اما دنيايى نبودند در دنيا چونان كسى بـودنـد كـه اهـل دنـيا نيست , براساس بينش (و يقينى كه دارند) عمل كردند و از آنچه مى ترسند (يعنى مرگ ) پيشى گرفتند (يا موانعى را كه در دنيابر سر راه آنهاست پشت سرمى گذاشتند).
ـ اكـنون كه در فراخناى زندگى هستيد و نامه هاى عملتان گشوده و بساط توبه گسترده است وفرارى از طاعت خدا به سوى خدا فرا خوانده مى شود و بدكار جاى اميدوارى دارد, كار كنيدپيش از آن كه چراغ عمل خاموش شود و فرصت از كف برود.
ـ نـيكوكاران را از سخنانى مى توان شناخت كه خداوند درباره آنان بر زبان بندگان خويش جارى مى سازد, پس بايد كه دوست داشتنى ترين اندوخته در نظر تو اندوختن كار نيك باشد.
ـ كـار كـنـيـد هنوز كه كار به درگاه خدا بالا مى رود و توبه سود مى بخشد و دعا شنيده مى شود واوضاع آرام و قلمها(ى فرشتگان مامور ثبت اعمال ) در كار است .

ـ رحمت خدا بر شما باد, با توجه به نشانه هاى آشكار حق كار كنيد, زيرا كه اين راه روشن شما را به سـراى آرامـش (بـهشت ) مى كشاند و شما در سرايى هستيد كه از روى فرصت و فراغت مى توانيد خشنودى پروردگار را به دست آوريد, در جايى هستيد كه نامه هاى اعمال باز است وقلمها در كار و بدنها سالم و زبانها رها و توبه شنيده مى شود و كارها پذيرفته مى گردد.



 نگاشته شده توسط رحمان نجفي در جمعه 29 آبان 1388  ساعت 11:32 PM نظرات 0 | لينک مطلب

 

 

حسد بردن به خوشبختی دوستان نشانه کوتاهی همت است.

امام علی (ع)

 http://i28.tinypic.com/aw6xeg.gif

حسادت پیکر ادمی را ذوب می کند.

امام علی (ع)

 http://i28.tinypic.com/aw6xeg.gif

هر کس حسادت را رها کند ،محبت مردم را به دست خواهد اورد.

امام علی (ع)

 http://i28.tinypic.com/aw6xeg.gif

حسادت بدترین گناه در دنیاست و انسان های حسود هیچ وقت ارامش ندارند.

امام علی (ع)

 http://i28.tinypic.com/aw6xeg.gif

حسد بردن دوست بر دوست از ناراست بودن و بیمار گونه بودن دوستی است.

امام علی (ع)

 http://i28.tinypic.com/aw6xeg.gif

دوستان به دیگران حسادت نکنید تا در اخرت خود جایگاهی پیش پروردگار داشته باشید.

امام حسین (ع)



 نگاشته شده توسط رحمان نجفي در پنج شنبه 28 آبان 1388  ساعت 11:40 PM محبتهای دوستان 0 | لينک مطلب

 

 

سینه خردمند صندوق راز اوست و خوشرویی وسیله دوست یابی و شکیبایی گورستان پوشاننده عیب هاست.

امام علی (ع)

 

خوشرویی کینه را از بین می برد.

حضرت محمد (ص)

   

 

نخستین نیکی به دیگران ،روی باز و خندان است.

امام علی (ع)

   

 

خوشرویی احسانی است بی هزینه و بی زحمت.

امام علی (ع)

 

خوشرویی سبب جلب محبت دیگران می شود.

امام محمد باقر (ع)

   

 

خوشرویی در چهره مومن ، بهشت را بر او واجب می سازد.

حضرت زهرا (س)

   

   



 نگاشته شده توسط رحمان نجفي در چهارشنبه 27 آبان 1388  ساعت 11:39 PM محبتهای دوستان 0 | لينک مطلب

 

 

همیشه توکل به خدا کن تا از دشمن به تو افتی نرسد.

حضرت محمد (ص)

 http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif

اگر گرفتار شدید ، به خدا توکل کنید ، زیرا پیروزی و رستگاری با تقواپیشگان و پرهیزگاران است .

امام علی (ع)

 http://i31.tinypic.com/k2b59t.gifhttp://i31.tinypic.com/k2b59t.gifhttp://i31.tinypic.com/k2b59t.gifhttp://i31.tinypic.com/k2b59t.gifhttp://i31.tinypic.com/k2b59t.gifhttp://i31.tinypic.com/k2b59t.gifhttp://i31.tinypic.com/k2b59t.gif

توکل به خدا کلید ارامش است.

امام باقر (ع)

http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif

 

رمز موفقیت هر چیزی توکل به خداست.

حضرت محمد (ص)

http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif

 

توکل بهترین تکیه گاه است.

امام علی (ع)

http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif

 

انسان باید در همه امور بر خدا توکل کند و صبر  و استقامت در راه ان را پیشه خود گرداند.

امام رضا (ع)

http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif http://i31.tinypic.com/k2b59t.gif

 

به خدا توکل کن تا به مراد برسی.

حضرت محمد (ص)



 نگاشته شده توسط رحمان نجفي در سه شنبه 26 آبان 1388  ساعت 11:38 PM محبتهای دوستان 0 | لينک مطلب

 

 

 

هر ظرفی از انچه در ان می نهند پر شود ، مگر ظرف دانش که هر چه در ان می نهند فراختر می شود.

امام علی (ع)

 

 

دانش را به وسیله نوشتن حفظ کنید.

حضرت محمد (ص)

 

 

 

 

همه چیز محتاج عقل است و عقل محتاج ادب.

امام علی (ع)

 

 

 

هیچ میراثی بهتر از ادب و تربیت صحیح نیست. 

امام علی (ع)

 

 

 

هر کس پرحرف باشد لغزشش بیشتر است.

حضرت محمد (ص)

 

 

 

 

دانش گنجینه ای است که کلید ان سوال است.

حضرت محمد (ص)

 

 

 

جوینده دانش در کنف عنایت خداوند است.

حضرت محمد(ص)

 

 

 

دانشی که از ان بهره ای نبرند مانند گنجی است که انفاق نمی شود.

 

 

 

جامعه وقتی فرزانگی و سعادت می یابد که خواندن کار روزانه اش باشد.

سقراط

 

 

اندوختن علم بهتر از اندوختن مال است.

امام صادق (ع)

 

 

 

دو حریصند که هرگز سیر نمی شوند:یکی حریص به علم و دیگری حریص به مال.

 

 

 

 

اگر می خواهی ایمانت قوی شود دانشت را زیاد کن.

امام صادق (ع)

 

 

 

بزرگترین دشمن انسان جهل و نادانی است.

امام علی (ع)

 

 

 

هر کس که یک کلمه به من بیاموزد ، یک عمر مرا بنده خویش کرده است.

امام علی (ع)

 

 

 

بهترین شما کسی است که سواد اموزد و اموزش دهد.

حضرت محمد (ص)

 

 

 

 

هر روز که چیزی نو می اموزم ، ان روز بر من مبارک باد.

حضرت محمد (ص)

 

 

دانش با تن اسایی به دست نمی اید.

امام علی (ع)

 



 نگاشته شده توسط رحمان نجفي در دوشنبه 25 آبان 1388  ساعت 11:36 PM محبتهای دوستان 0 | لينک مطلب

 

 

دوست ،دوست نیست مگر ان که حقوق برادرش را در سه جایگاه نگهبان باشد:در روزگار گرفتاری ،ان هنگام که حضور ندارد و پس از مرگ.

امام علی (ع)

 

عاجزترین و ناتوان ترین ادم کسی است که دوستانی را که دارد از دست می دهد.

امام علی (ع)

 

دو دوست خوب مانند دو دست هستند که به هنگام شستن ،یکدیگر را تمیز می کنند و از الودگی ها پاک می سازند.

حضرت محمد (ص)

 

کسی که از دوست خود جز فداکاری انتظار ندارد، همواره خشمگین و ناراحت است.

امام علی (ع)

 

کسی که تو را دوست دارد ،تورا از گناه باز می دارد.

امام حسن (ع)



 نگاشته شده توسط رحمان نجفي در یک شنبه 24 آبان 1388  ساعت 11:35 PM محبتهای دوستان 0 | لينک مطلب

سر زدن به اقوام و خویشاوندان به خدا نزدیک شدن است.

امام صادق (ع)

 

صله رحم باعث پاکی اعمال ،دفع بلاها ، فراوانی اموال، زیادی عمر، توسعه رزق و محبوبیت خانوادگی است.پس بترس از خدا و صله رحم کن.

امام باقر (ع)

 

صله رحم را انجام دهید حتی اگر شده با یک سلام.

امام محمد باقر (ع)

 

سر نزدن به قوم ، عمر را کم می کند.

حضرت محمد (ص)

 

پیوند خویشان ، عمر را فزونی دهد و از مرگ بد جلوگیری می کند.

حضرت محمد (ص)

 

سر زدن به اقوام و خویشاوندان ، محبت و دوستی را بین انها زیاد می کند.

حضرت محمد (ص)




 نگاشته شده توسط رحمان نجفي در شنبه 23 آبان 1388  ساعت 11:34 PM محبتهای دوستان 0 | لينک مطلب


  • تعداد صفحات :2
  •    
  • 1  
  • 2  
Powered By Rasekhoon.net