سلمان رشدی کیست و چه کار کرده است؟

 

96351738516288609475.jpg (629×292)

 

سلمان رُشدی در سال 1947( 1326 شمسی) در شهر بمبئی هند و در يه خانواده مسلمان متولد شد. خودش درباره‏ خانواده‏اش ميگوید:

" خانواده ی من به اسلام گرايش داشتن ولی توی خونه ی ما از دين خبری نبود. فقط سالی يه بار منو برای عبادت به مسجد ميبردن مثل مراسم سال نوی مسيحيان. يه دايه مسيحی داشتم(!) اکثر دوستان من غير مسلمون بودن. بابام از قانون قرآن در مورد منع نوشيدن مشروبات الکلی تبعيت نميکرد. خوشبختانه ميتونم بگم پدر و مادر من مسلمانان بدی بودند"

رویداد کامل متن در ادامه ی مطلب...


25668878184884768597.jpg (533×300)

در سيزده سالگی جهت تحصيل به انگلستان مهاجرت کرد و مدتي با نوشتن مقالات تبليغی در انگلستان به تأمين مخارج زندگی پرداخت و بعد شناسنامه‏ انگليسی گرفت و تبعه‏ آنجا شد. رشدی در طول زندگی در انگلستان به بی دينی و بی اعتقادی مطلق ميرسد و در نهايت منکر خدا میشود و اين عقيده را رسما بيان ميکند. در حال حاضر مقيم انگلستان و تابع آنجا میباشد.

او غير از آيات شيطانی (the Satanic Verses) که در آن به قرآن، شخصيت پيامبر اسلام صلی الله عليه و آله و سلم و انقلاب اسلامي ايران اهانت شده، تخمهای دو زرده ديگه ای هم برای خروس استعمار کرده؛ رمانی که در آن به تناقض بين نماز با فرهنگ و تفکر غربی اشاره شده، کتابي که شخصيت عمر خيام را مورد اهانت قرار داده و گفته است زِنا و حرام زادگی در خلق اثر شاعرانه تأثير دارد، رمانی عليه پاکستان و  نهضت مسلمانان و حاکميت و فرهنگ و سياست آن کشور، رمانی عليه هند و آزادی و دموکراسي و فرهنگ و سياستش و کتابی با مضامينی بر ضد انقلاب نيکاراگوئه از جمله کارهای توليدی اين ماشين نويسندگی غرب می باشد.

آیات شیطانی (به انگلیسی: Satanic Verses) چهارمین کتاب داستان سلمان رشدی است. این کتاب برای نویسنده جایزه وایت‌ برد را به ارمغان آورد. در همین سال کتاب به فهرست نهایی جایزه بوکر نیز راه یافت، اما موفقیتی کسب نکرد.

۱۴ فوریه ۱۹۸۸ میلادی آیت‌الله امام خمینی(ره) با صدور فتوایی حکم اعدام رشدی نویسنده این کتاب را صادر کرد. از آن پس رشدی زندگی مخفیانه‌ای را می‌گذراند که تاکنون ادامه داشته است.

10117007583848907629.jpg (488×222)

وی اکنون پناهندگی سیاسی کشور انگلستان را پذیرفته است و زیر نظر ملکه ی انگلستان زندگی خود را ادامه می دهد بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران حضرت امام خمینی(ره) فتوای اعدام سلمان رشدی، نويسنده كتاب «آيات شيطاني» را صادر كردند.

حضرت امام خمينی(ره) پيام 25 بهمن سال 1367 خود را با آيه «اِنّا لِلّه وَ اِنّا اِلَيهِ راجِعُون» شروع كرده بودند. 

ميرحسين موسوی، نخست وزير وقت ايران نيز پس از انتشار اين بيانيه چهارشنبه 26 بهمن 1367 را عزای عمومی اعلام كرد.

در سالهای پس از انتشار اين فتوا تلاش‌هايی صورت گرفت تا حكم اعدام برای اين نويسنده ی ملعون اجرا شود. 

ابراهيم عطايی، دانشجوی فلسفه دانشگاه تهران از جمله كسانی بود كه قصد كشتن سلمان رشدی را كرد، اما اقداماتش به سرانجام نرسيد. 

مصطفی محمود مازح، از اعضای حزب‌الله لبنان نيز برای قتل سلمان رشدی اقدام كرد. 

اما سه سال پس از صدور فتوای اعدام رشدی، مترجم ژاپنی رمان «آيات شيطانی» در توكيو با ضربات چاقو به قتل رسيد.

به نوشته ی منابع اينترنتی، سه سال پس از اين ماجرا نيز به ناشر نُروژی اين رمان حمله مسلحانه شد. 

در سالهای اخير همواره اين سؤال از سوی برخی مطرح شده است كه آيا فتوای اعدام سلمان رشدی باز هم لاز‌م‌ الاجرا است يا خير؟

بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران چند روز پس از صدور فتوای خود در پيامی ديگر نوشتند «سلمان رشدی اگر توبه كند و زاهد زمان هم گردد، بر هر مسلمان واجب است با جان و مال تمامى هم خود را به كار گيرد تا او را به درک واصل گرداند.»

حضرت آية الله امام خامنه‌ای(حفظه الله)، رهبر معظم انقلاب اسلامی نيز سال 1383 در پيامي به زائران خانه ی خدا بر واجب‌ القتل بودن سلمان رشدی تأكيد كرده بودند.

در اين سال‌ها برخی از كشورها با تدابير امنيتی شديدی تلاش كرده‌اند رمان «آيات شيطانی» را با روش‌های گوناگون معرفی كنند. در آغاز سال جاری در آلمان نمايشی بر اساس اين رمان تحت تدابير شديد امنيتی روی صحنه رفت. 

خبرگزاری آلمانی د.د.پ، گزارش داده بود كه پليس در شب اول اجرای اين نمايش، بازديدكنندگان را مشايعت كرده است.

شبكه دوم «بی بی سی» كشور انگلستان نيز شهريور امسال اعلام كرده بود قصد دارد مستندی را درباره «سلمان رشدی» پخش كند. اين مستند قرار بوده است در چنين روزی پخش شود.

23236577746215905663.jpg (630×420)

سلمان رشدی برای نوشتن رمان «آيات شيطانی» يک ماجرای مربوط به صدر اسلام را دست مايه قرار داد. اين رمان چهارمين اثری بود كه اين نويسنده هندی الاصل آن را نوشته است. وی به نوشته برخی منابع، پناهنده سياسی كشور بريتانيا است و زير نظر ملكه انگلستان زندگی میكند. 

اليزابت دوم سال 2007 لقب شواليه را به پاس خدمات سلمان رشدی به عالم ادبيات به وی اهدا كرد كه اعطای اين لقب با واكنش وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ايران روبه‌رو شد.

بعد از هتاکی سلمان رشدی ملعون، حالا شاهین نجفی ملعون به پیامبر و امامان معصوم و دین اسلام توهین کرد که این دو از یک فرقه هستند و هر دو شیطانی هستند و مجازات الاجبار هستند و باید اعدام شوند!

71456179312438145832.jpg (450×300)


نوشته شده در تاريخ شنبه 3 اسفند 1392  ساعت 6:14 AM | نظرات (0)