سجده عصبانیت را تسکین می دهد
سجده عصبانیت را تسکین می دهد
سجده نیز ستون مهره های بدن را تقویت کرده و دردهای سیاتیک را آرام می کند. سجده علاوه بر از بین بردن یبوست و سوء هاضمه، پرده دیافراگم را تقویت کرده و به دفع مواد زاید بدن به دلیل فشرده شدن منطقه شکمی کمک می کند.
سجده همچنین باعث افزایش جریان خون در سر شده که این امر با تغذیه این غدد باعث حفظ شادابی، زیبایی و طراوت پوست می شود.
حالات سجده به واسطه باز شدن مهره ها از یکدیگر باعث کشیده شدن اعصابی که قسمت های مختلف بدن را به مغز وصل می کند، شده و این اعصاب را در یک حالت تعادلی قرار می دهد که این مهم برای سلامت انسان بسیار حائز اهمیت است.
سجده باعث آسودگی و آرامش در فرد شده و عصبانیت را تسکین می دهد. استحکام بخشیدن و تقویت عضلات پاها و ران ها، کمک به نفخ معده و روده، بهبود فتق، از خواص نشستن بعد نماز است.
ادامه مطلب
دعا و نماز قویترین نیروی است که انسان میتواند تولید کند
دعا و نماز قویترین نیروی است که انسان میتواند تولید کند
نیرویی که چون قوه جاذبه در زمین وجود حقیقی و خارجی دارد.
خود من، در حرفه پزشکی مردانی را دیدهام که پس از آنکه تمام معالجات دیگر در حال آنان، مؤثر واقع نشده بود، به نیروی نماز و دعا از بیماری رهائی یافتند. دعا و نماز چون رادیوم، یک منبع نیرویی مشعشعی است که خود به خود تولید میشود. از راه دعا و نماز انسان میکوشد نیروی محدود خود را با متوسل شدن به منبع نامحدود تمام نیروها افزایش دهد.
وقتی که ما دعا و نماز میخوانیم، خود را به قوه محرکه پایانناپذیری که تمام کائنات را به هم پیوسته است متصل و مربوط میکنیم.
هر وقت ما با شور و حرارت خداوند را در دعا و نماز مخاطب میسازیم، هم روح و هم جسم خود را به وجهی احسن تغییر میدهیم. غیر ممکن است مرد یا زنی تنها برای یک لحظه به دعا و نماز بپردازد و نتیجه مثبت و مفیدی از آن نگیرد.
الکسیس کارل (1873 ـ 1944 م) نویسنده مشهور کتاب انسان موجود ناشناخته
ادامه مطلب
چه خوش آهنگیست صدای مؤذن

چه خوش آهنگیست صدای مؤذن در گوش مسلمان و غیر مسلمان که این جانهای محبوس در پیکر خاکی را از فراز هزاران مسجد دعوت میکند که به سوی بخشنده زندگی و عقل توجه کنند و به جان با او پیوند گیرند.
ویل دورانت (1858 ـ 1928 م) مورّخ و دانشمند شهیر آمریکایی
ادامه مطلب
اسلام واسطه میان انسان و خدا را از میان برد
اسلام واسطه میان انسان و خدا را از میان برد
اسلام واسطه میان انسان و خدا را از میان برد و برای اولین بار ایجاد ارتباط مستقیم را میان دو قطب اعلام کرد. در پذیرش عبادت و نماز لازم نیست که شخص از یک گروه مشخص مقام وساطت را میان مردم و خدا داشته باشد، بلکه هر انسانی میتواند خودش اعمال عبادی را انجام دهد.
نمازهای پنجگانه از مظاهر همبستگی مذهبی است. آنگاه که بانک توحید در فضای شهرهای اسلامی طنین میافکند، مسلمانان با شنیدن آهنگ آسمانی اذان در دل روز یا شب هنگام، به سوی مراکز نیایش با آفریدگار هستی بخش میشتابند. این شیفتگان ایمان به خدا، در هر نقطه از جهان و از افقهای دور دست روی خود را به سوی نقطهای واحد و کانونی مشترک، یعنی کعبه که در قلب مکه جای دارد میگردانند.
پروفسور ژول لابوم (1791 ـ 1868 م) پژوهشگر علوم اسلامی
ادامه مطلب