عقوبت كسی كه نماز را سبك می شمارد چیست؟
عقوبت كسی كه نماز را سبك می شمارد چیست؟
لا تَتَهاوَنْ بصلاتِكَ ؛ فإنّ النبیَّ صلى الله علیه و آله و سلّم قالَ عندَ مَوتِهِ : لَیسَ مِنّی مَنِ استَخَفَّ بصلاتِهِ .
نمازت را سبك مشمار ؛ زیرا پیامبر صلى الله علیه و آله و سلّم هنگام رحلتشان فرمودند: از من نیست كسى كه نمازش را سبك بشمارد .
الكافی : 3 / 269 / 7 منتخب میزان الحكمة : 328
ادامه مطلب
نماز شب حضرت زینت
نماز شب حضرت زینت
از حضرت فاطمه علیها السلام دختر امام حسین علیه السلام نقل شده كه درباره عبادت شب دهم عمه اش زینب علیها السلام گفته است: و اما عمتى زینب، فانها لم تزل قائمة فى تلك اللیلة - اى عاشرة من المحرم - فى محرابها تستغیث الى ربها، و ما هداءت لنا عین و لا سكنت لنا زفر(1)؛
و اما عمه ام زینب پس او همچنان در آن شب - شب عاشورا - در جایگاه عبادت خود ایستاده بود، و به درگاه خداى تعالى استغاثه مى كرد، و در آن شب چشم هیچ یك از ما به خواب نرفت، و صداى ناله ما قطع نشد.))
امام سجاد علیه السلام در این خصوص فرموده است: ((همانا عمه ام زینب همه نمازهاى واجب و مستحب خود را در طول مسیر ما از كوفه تا شام ایستاده مى خواند، اما بعضى از منزل هاغ نشسته نماز خواند، و این هم به جهت گرسنگى و ضعف او بود، زیرا مدت سه شب غذایى كه به او مى دادند میان اطفال تقسیم مى كرد، چون كه آن مردمان ستمگر و سنگدل، در هر شبانه روز به ما فقط یك قرص نان مى دادند.(2)))
1-ریاحین الشریعة ، ج 3، ص 62.
2-ریاحین ، الشریعة ، ج 3، ص 62.
جلوه نماز در كربلا عباس عزیزی
ادامه مطلب
سفارش امام حسین به نماز شب
سفارش امام حسین به نماز شب
امام حسین علیه السلام هنگام وداع در روز عاشورا به زینب كبرى علیه السلام فرمود: ((اى زینب، خواهرم! در نماز شب مرا فراموش مكن.(1)))
1-زینب كبرى ، للنفدى ، ص 50.
جلوه نماز در كربلا عباس عزیزی
ادامه مطلب
آخرین سجده خونین حسین علیه السلام
آخرین سجده خونین حسین علیه السلام
دو یا سه ساعت بعد از نماز ظهر عاشورا براى امام حسین علیه السلام نماز دیگرى پیش آمد ركوع دیگرى پیش آمد سجود دیگرى پیش آمد. شكل دیگرى ذكر گفت، اما ركوع ابا عبدالله آن وقتى بود كه تیر به سینه مقدسش وارد شد و ابا عبدالله به چه شكلى بود؟ سجود بر پیشانى نشد، چون ابا عبدالله قهرا از روى اسب بر زمین افتاد، طرف راست صورتش را روى خاك هاى گرم كربلا گذاشت ذكر ابا عبدالله این بود.
بسم الله و بالله و على ملة رسول الله.
سید بن طاووس در لهوف نقل كرده:
لما سقط عن فرسه الى الارض على خده الایمن، هنگامى كه از اسب بر روى گونه راستش بر زمین افتاد چنین گفت: بسم الله و بالله و على ملة رسول الله به نام خدا و به یاد او و به راه پیامبر.
جلوه نماز در كربلا عباس عزیزی
ادامه مطلب