خوابی كه از مناجات برتر است

روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله نماز صبح را به جماعت خواندند اما دیدند آن روز، علی علیه السلام به مسجد نیامده است. حضرت، در خانه امیرمؤمنان رفتند و پرسیدند چرا او در نماز جماعت شركت نكرده است؟!
فاطمه زهرا سلام الله علیها گفت: علی دیشب تا صبح مناجات داشت و صبح از خستگی، نمازش را در منزل خواند.
حضرت فرمودند: به او بگویید به جای مناجات طولانی، مقداری بخوابد ولی نماز جماعت صبح را از دست ندهد.
آری، خوابی كه مقدمه نماز جماعت باشد بهتر از مناجاتی است كه حال جماعت را از بین ببرد.
بیانات حجتالاسلام والمسلمین قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز
ادامه مطلب
کیفیت نماز مسجد جمکران چگونه است؟
کیفیت نماز مسجد جمکران چگونه است؟
حضرت(عج) دستور خواندن دو رکعت نماز تحیت و دو رکعت نماز صاحبالزمان(عج) را به این ترتیب دادهاند:
1- دو رکعت تحیت مسجد که در هر رکعت یک بار حمد و هفت بار توحید و ذکر رکوع و سجود را هفت بار بخواند.
2- دو رکعت نماز صاحبالزمان(عج) هنگام خواندن سوره حمد، آیه «ایاک نعبد و ایاک نستعین» را صد بار بگوید و بعد از آن حمد را تا آخر بخواند و رکعت دوم نیز همینطوری بخواند و ذکر رکوع و سجود را نیز هفت بار بگوید و چون نماز تمام شد، یک بار لاالهالاالله و سپس تسبیح حضرت زهرا(س) را بخواند و بعد از آن سر به سجده بگذارد و صد مرتبه صلوات بفرستد.
منابع :اندیشه قم/ حوزه/ مطهر
ادامه مطلب
کرامات وضوی امام
کرامات وضوی امام
حضرت رضا علیه السلام با همراهان از نیشابور بیرون آمده و به سوی مرو حرکت کرد، در مسیر راه، به روستایی که «ده سرخ» نام داشت رسیدند، شخصی عرض کرد: «ای پسر رسول خدا! وقت ظهر فرارسیده است.»
امام رضا علیه السلام همان دم از مرکب پیاده شد، برای وضو آب طلبید، گفتند همراه ما و در اینجا آب نیست.
آن حضرت با دست مبارک خود خاک نقطه ای از زمین را رد کرد، ناگاه از همان جا چشمه ی آبی پیدا شد، حضرت و همراهان از آب آن حوض وضو گرفتند، و اثر آن چشمه تا امروز باقی است. [1] [2] .
[1] عیون اخبار الرضا، ج 2، ص 136.
[2] نگاهی بر زندگی امام رضا علیه السلام، ص 93.
ادامه مطلب
سجده طولانی
سجده طولانی
حضرت رضا علیه السلام به خانه حمید بن قحطبه وارد شد، و از آن جا به داخل قبه ای که قبر هارون الرشید در آن بود رفت، در کنار آن قبر خطی کشید و سپس فرمود:
سپس به نماز ایستاد و پس از نماز مشغول دعا شد، سپس به سجده رفت،سجدهاش به طول انجامید، و در آن سجده پانصد بار گفت، «سبحان الله». [1] [2] .
[1] عیون اخبار الرضا ج 2، ص 136 - 137.
[2] نگاهی بر زندگی امام رضا علیه السلام ص 94.
ادامه مطلب