مُستحبّات قنوت

مُستحبّات قنوت
http://uupload.ir/files/2v20_3.jpg

( مُستحبّات قنوت )

98.  گفتن تکبیر قبل از قنوت
99.  دست‏ها را طورى بگيرد كه كف آنها مقابل آسمان و رو به روى صورتش باشد و انگشتان را به جز ابهام به هم بچسباند
100.  هر دو كف دست‏ را پهلوى هم (متصل به هم) قرار دهد و نگاهش هنگام قنوت به كف دست هايش باشد
101.  قنوت را طول بدهد، پيامبر 9فرمودند: كسانى كه در دنيا قنوت‏هايشان طولانى تر است در قيامت راحت ترند
102.  در نماز فُرادی و جماعت، قنوت را بلند بخواند چه در نمازهايى كه بايد بلند خوانده شود و چه در نمازهايى كه بايد آهسته خوانده شود، البته مأموم بايد طورى بخواند كه صدايش را امام نشنود
103.  پيش از دعای قنوت و پس از آن، صلوات بفرست و حاجت‏ هاى خود را بين دو صلوات قرار دهد
104.  چرخاندن نگين انگشتر عقيق به طرف صورت

( منبع : کتاب دانستنی های لازم از نماز ؛ محمد وحیدی ؛ ص 115 تا 148 )


ادامه مطلب


[ شنبه 25 دی 1395  ] [ 7:07 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(1) ]

چگونه یک نماز خوب بخوانیم ؟

چگونه یک نماز خوب بخوانیم ؟

http://uupload.ir/files/ox4l_1.jpg

حجت الاسلام والمسلمین پناهیان :

متأسفانه تا مي گوييم نماز خوب، بعضي ها فكر مي كنند: "نمازي كه از اول تا آخرش اشك بريزي؛ از خوف خدا بلرزي و بترسي يا اينکه آدم مستقيماً با خدا صحبت كند!"
خير! نماز عبادتي نيست كه لازم باشد آن را با حال بخوانيد؛ با اشك بخوانيد؛ با سوز و عشق بخوانيد؛ چون شما خيلي هم که اهل گريه و سوز باشيد به فرموده ي امام علی علیه السلام بعضي وقت ها انسان حال عبادت دارد، بعضي وقت ها حال عبادت ندارد. به هيچ وجه عبادتي كه روزي پنج بار بايد بخواني لازمه اش اين نيست كه با گريه و حال بخواني. اگر بنا بود نماز را با سوز و حال بخواني خدا مي فرمود: نماز را هرگاه حال داشتي بخوان؛ ولي اتفاقاً خداوند متعال دستور نماز را يک جوري داده كه حالت را هم بگيرد!

چکیده ای از کتاب منبر و محراب ؛ از صفحه  49 تا 96


ادامه مطلب


[ شنبه 25 دی 1395  ] [ 7:03 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(1) ]

چگونه یک نماز خوب بخوانیم ؟

 چگونه یک نماز خوب بخوانیم ؟

http://uupload.ir/files/9t3z_2.jpg

حجت الاسلام والمسلمین پناهیان :

چرا ما سر نماز به جاي "الله اکبر"، "الله رحمن" نمي گوييم؟ آيا بهتر نبود بگوييم خداي مهربان. دل ها بيشتر جذب نمي شد براي نماز؟ تا اينکه اول نماز از کبريايي خدا حرف مي زنيم.
چرا در مقابل کبريايي خدا سر به تربت و خاک مي گذاريم؟ چرا در هر رکعت يک رکوع و دو سجده داريم؟ براي اينکه نماز مي خواهد عظمت خداوند را در دل ما بنشاند.

اگر من سؤال کنم آيا لازم است ما عاشق خدا بشويم، همه محکم مي فرمايید: بله؛ ولي مي‌پرسم که آيا لازم است خدا در قلب ما عظمت داشته باشد؟ آرام مي فرماييد: بله؛
عزيز من! کوچه اي که مي خواهي از آن عبور بکني تا به خانه ي عشق به خدا برسي، در آن کوچه بايد اول احساس عظمت خدا در دلت بنشيند.

چکیده ای از کتاب منبر و محراب ؛ از صفحه  49 تا 96


ادامه مطلب


[ شنبه 25 دی 1395  ] [ 6:55 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(1) ]

کشف جهنم در آسمان

کشف جهنم در آسمان

http://uupload.ir/files/vz2k_4.jpg

دانشمندان ناسا سیاره ای را با ویژگی های جهنم در خارج از منظومه شمسی یافتند.

سازمان ملی هوانوردی و فضایی امریکا با نام اختصاری ناسا سیاره‌ای خارج از منظومه شمسی یافته است که این سیاره در منظومه فلکی سرطان واقع  شده  است.

جالب است بدانید این سیاره در سال 2004 کشف شد و به دلیل ترکیبی که داشت به "سیاره مرموز" لقب گرفت  شد و به دلیل شباهت زیاد به آن چیزی که در کتب دینی  گفته شده ،آن را بانام جهنم یا همان دوزخ می نامند.
طبق گفته های ناسا اتمسفر این سیاره از موادی چون " سیانید هیدروژن" تشکیل شده است. این ماده همان گازی که در آمریکا برای اعدام مجرمان و در اردوگاه‌های نازی برای قتل عام استفاده می شد.
در پی این اتفاق که ناسا همواره در پی یافتن سیاره ای می گردد که بتواند به حیات خود ادامه دهد اما می توان گفت این سیاره کشف شده هوای مناسبی جهت ادامه حیات انسان ندارد علاوه بر آن سبب مرگ انسان نیز می شود.
در این سیاره یافت شده رودهایی از گدازه در جریان است که از اکسید کربن و مونوکسید کربن تشکیل شده است و طبق گفته دانشمندان آمریکایی و فرانسوی سطح این سیاره از گرافیت و داخل آن از الماس پوشیده شده است.

از مشخصات این سیاره می توان به چرخش همزمان به دور خود و خورشید اشاره کرد که این ویژگی آن درست شبیه زمین می باشد با این تفاوت که 60 برابر زمین به خورشید نزدیک‌تر است و درجه حرارت آن به 2000 درجه می‌رسد.

یکی دیگر از ویژگی های این سیاره می توان به این اشاره داشت که  نیمی از این سیاره گر گرفته و روشن و نیمی دیگر تاریک می باشد.

خبرگزاری تسنیم، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،


ادامه مطلب


[ شنبه 25 دی 1395  ] [ 4:45 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(1) ]