برترین پاداشی که، انسان نمازگزار، از خالق خود می گیرد

http://www.axgig.com/images/31859373915176209119.jpg

قبول شدن دعا، برترین پاداشی است که، انسان نمازگزار، از خالق خود می گیرد.
پیامبر خدا (ص) فرمود: من ادی فریضة فله عنداللَّه دعوة مستجابةٌ(1)
هر کس نماز واجبی را بخواند، نزد خدا، دعای مستجابی خواهد داشت.
روایت شده است که: سلوا اللَّه حوائجکم السنیّة فی صلوة الصبح. حاجات مهم خود را در نماز صبح، از خداوند مسألت کنید.(2)
امام صادق (ع) فرمود: ان العبد اذا عجل، فقام لحاجته یقول اللَّه (عزوجل): اما یعلم عبدی انی انا اقضی الحوائج(3)
بدرستی که، بنده در نماز عجله می کند و برای کار خودش بر می خیزد خداوند می فرماید: آیا بنده من نمی داند که من حاجات او را برآورده می کنم.

1) عیون اخبار الرضا، ج 2، ص 28، وسائل الشیعه (کتاب الصلاه).
2) نشان از بی نشانها، ص 331.
3) وسائل الشیعه، ج 3، ص 24 و قصارالعمل، ج 1، ص 338.

منبع :پاداشهای نمازگزاران  نویسنده : رحیم کارگر محمدیاری


ادامه مطلب


[ پنج شنبه 18 شهریور 1395  ] [ 2:16 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

هر کسی یک دهم شب را به نماز بسر برد...

http://www.axgig.com/images/25424050528002001261.jpg

از صادق آل محمد (ع) روایت است که فرمود: هر که آواز مؤذّن را بشنود و بگوید: مرحبا بالقائلین عدلا و مرحبا بالصلوة و اهلا(1)
حق تعالی بفرماید تا هزار حسنه در دیوان عمل او بنویسد و هزار سیئه محو کنند و هزار درجه برای او عطا کنند.
حضرت امیرالمؤمنین (ع) فرمود: هر کسی یک دهم شب را به نماز بسر برد در حالی که نیتش فقط خدا و اجر الهی باشد، پروردگار به فرشتگان می فرماید به عدد آنچه که از برگ و دانه و درختان در این شب روییده می شود و به شماره تمام نی ها و شاخه های تازه، اجر و ثواب برای او بنویسند. و هر کس دو سوّم شب را به نماز بگذراند، به شماره شنهای بیابان حسنات برایش است، کمترین حسنه اش سنگین تر از ده برابر کوه احد خواهد بود.(2)

1) الرسالة العلیه فی احادیث النبویه، ص 56.
2) ثواب الاعمال، ص 100 و 101.

منبع :پاداشهای نمازگزاران  نویسنده : رحیم کارگر محمدیاری


ادامه مطلب


[ پنج شنبه 18 شهریور 1395  ] [ 2:10 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

هر کس مسجدی بسازد...

http://www.axgig.com/images/85679914140284944763.jpg


ادامه مطلب


[ پنج شنبه 18 شهریور 1395  ] [ 2:08 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

هر کس چهل سال برای خدا و به حساب خدا اذان بگوید...

http://www.axgig.com/images/44188159975917035454.jpg

امام صادق (ع) فرمود: ایما مسافر صلی الجمعه رغبة فیها و حبا لها، اعطاه اللَّه اجر مائة جمعة للمقیم(1)
هر مسافری که نماز جمعه را از سر اشتیاق و محبّت به جای آورد خداوند اجر صد نماز جمعه ای که شخص غیر مسافر می خواند، به عطا می فرماید.
حضرت رسول اکرم (ص) فرمود: من غسل یوم الجمعه و اغتسل فبکروا بتکرودنی فانصت کان له بکل خطوة کاجر عبادة سنة صیامها و قیامها(2)
هر کس وضو بگیرد و در بامداد روز جمعه غسل کند در صبح به مسجد برود و نزدیک شود و (هنگام خطبه) ساکت باشد و گوش فرا دهد، مانند ثواب یکسال نماز و روزه برای او است.
پیامبر گرامی (ص) فرمود: من اذن اربعین عاماً محتسباً بعثة اللَّه عزوجل یوم القیامة و له عمل اربعین صدیقا عملاً مبروراً مستقبلا(3)

هر کس چهل سال برای خدا و به حساب خدا اذان بگوید، خدای عزّوجلّ به روز رستاخیز او را مبعوث می کند در حالی که برای او عمل چهل صدیق است عمل مبرور و مستقبل (قبول شده) که خدا با اشتیاق و خوشنودی آن عمل را پذیرفته است. همچنانکه مؤذّنان را فضیلت است کسی که جواب مؤذّن را بگوید نیز ثواب بسیار دارد.

1) ثواب الاعمال، ص 63.
2) جمعه و نماز، شهید دستغیب، ص 17، (به نقل از رساله شهید ثانی 17).
3) پرواز در ملکوت، ج 2، ص 5.

منبع :پاداشهای نمازگزاران  نویسنده : رحیم کارگر محمدیاری


ادامه مطلب


[ پنج شنبه 18 شهریور 1395  ] [ 2:00 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]