نسخه ی آدم شدن

http://www.upsara.com/images/59m9_1.jpg

نسخه ی آدم شدن
شخصی نقل می کند بعد از منبر،به اتفاق  چند نفر خدمت حضرت آیت الله میرزا محمد علی شاه آبادی (ره) و گفتیم که آقا ما می خواهیم آدم بشویم. چه کنیم؟  ایشان فرمودند: من به شما سه دستور می دهم، عمل کنید، و اگر نتیجه دیدید، آن وقت بیایید تا برنامه را ادامه دهیم.» سه دستور ایشان چنین بود: 1- مقید باشید نماز را در اول وقتش اقامه کنید. هر کجا باشید و دیدید صدای اذان بلند شد، دست از کارتان بکشید و نماز را اقامه کنید و حتی المقدور هم سعی کنید به جماعت خوانده شود.  2- در کاسبی تان انصاف به خرج دهید، و واقعا" اقل منفعتی را که می توانید، همان را در نظر بگیرید . در معاملات، چشم هایتان را ببندید و بین دوست و آشنا و غریبه و شهری و غیر شهری فرق نگذارید. همان اقل منفعت در نظرتان باشد.  3- از نظر حقوق الهی، گر چه می توانید برای ادای آن تا سال صبر کنید و امام معصوم علیه السلام به شما مهلت داده اند، اما شما ماه به ماه حق و حقوق الهی را ادا کنید.
آیت_الله_محمدعلی_شاه_آبادی

 


ادامه مطلب


[ دوشنبه 24 آبان 1395  ] [ 6:00 AM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

چه كار كنيم تا جوانان از آغاز بلوغ ، نماز بخوانند بدون اين كه پدر و مادر توصيه اي داشته باشند؟

http://s9.picofile.com/file/8274471118/54.jpg
چه كار كنيم تا جوانان از آغاز بلوغ ، نماز بخوانند بدون اين كه پدر و مادر توصيه اي داشته باشند؟
آسان ترين راه براي انجام عبادات در دوره‌ بلوغ، ايجاد عادت در دوران كودكي است. انجام تكاليف ديني و از جمله نماز را نبايد تا زمان بلوغ به تأخير انداخت، بلكه بايد انس و عادت لازم را در آن‌ها به وجود آورد تا در زمان بلوغ مشكلي از اين نظر به وجود نيايد. خانواده هايي كه از فرصت دوران كودكي براي اين منظور استفاده نمي كنند در دوران بلوغ و نوجواني معمولاً با مشكلات جدي روبرو مي‌شوند. اين استدلال كه اجازه دهيم تا طفل پس از رسيدن به دوره بلوغ، خود مسير خويش را انتخاب كند به هيچ وجه صحيح نيست. بر اين اساس اسلام بر عبادات تمريني كودكان تأكيد دارد تا از اين طريق مقدمات تربيت ديني فراهم گردد. نكته ديگر جدي گرفتن واجبات ديني و توجه خاص به نماز است اگر والدين حساسيت خود را نسبت به نماز در عمل نشان دهند خواه ناخواه اين برخورد در فرزندان تأثير خواهد داشت. نكته سوم آن است كه واداشتن فرزندان به انجام نماز نبايد با خشونت و سخت گيري و تندي همراه باشد كه اين امر،‌ ستيزه جويي و لجاجت را به دنبال دارد. در مسائل ديني بايد روش هايي در پيش گرفت كه در دل نوجوانان راه پيدا كنند و مورد محبت و دلبستگي آن‌ها واقع شوند براي اين منظور بايد به جاي سخت گيري هاي نامعقول بيشتر از شيوه هاي تشويقي بهره جست. مطلب آخر آن است كه جوان از جوان بهتر و زودتر مي پذيرد. تفاوت دو نسل چه بسا مانع برقراري ارتباط والدين با فرزندانشان مي‌شود از اين رو براي انتقال مفاهيم اخلاقي و يا تشويق به نماز و غيره بهتر است از دوستان نماز خوان و با نفوذ ايشان استفاده كنيد.
سایت پرسمان قرآنی

ادامه مطلب


[ یک شنبه 23 آبان 1395  ] [ 6:18 AM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

باتوجه به آيه 153 سوره بقره1، چگونه مي توان با توجه به صبر و نماز بر مشكلات چيره شد؟

http://s9.picofile.com/file/8274470968/53.jpg

باتوجه به آيه 153 سوره بقره1، چگونه مي توان با توجه به صبر و نماز بر مشكلات چيره شد؟

در مورد صبر و شكيبايي به وسيله نماز چند آيه به طور صريح در قرآن بيان شده ا ست، از جمله آيه 45 و153 سوره بقره . كلمه استعانت در آيه به معناي طلب كمك است واين در وقتي صورت مي گيرد كه نيروي انسان به تنهايي نمي تواند كار مهم و يا حادثه پيش آمده را بر وفق مصلحت خود بر طرف سازد .اينكه فرموده : از صبر و نماز براي مهمات و حوادث خود كمك بگيريد، براي اين است كه ياور و كمك كاري جز خدا نيست كه به انسان قوت و نيرو ببخشد ،چون فرمود : " ان القوة لله جميعا " در كارهاي مهم ياور انسان صبر و مقاومت وخويشتن داري است ، به اينكه استقامت به خرج داده، ارتباط خود را با خدا وصل نموده، ازصميم دل متوجه او شود وبه سوي او روي آورد واين همان صبر و نماز است. اين دو بهترين وسيله براي پيروزي است.چون صبر هر بلا ويا حادثه عظيمي را كوچك وناچيز مي كند .نماز كه اقبال به خدا است ،روح ايمان را زنده مي سازد ،و به انسان مي فهماند : به جايي تكيه دارد كه انهدام پذير نيست وبه سببي دست زده كه پاره شدني نيست2 انسان به واسطه نماز به خداوند نزديك شده و هر كه به قدرت لايزال الهي نزديك شود‌، استقامت او در مقابل مشكلات نيز افزون تر مي شود‌، پس انسان با نماز مي تواند قوت قلب يافته و بر سختي ها و مشكلات فائق شود. در برخي تفسيرها نيز صبر به معناي روزه دانسته شده است. اما مي توان آن را تنها مصداق صبر يا يكي از مصاديق صبر دانست.
1 . يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبرِْ وَ الصَّلَوةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابرِِين‏ .
2 علامه طباطبايي ، الميزان ، قم ، دفتر انتشارات اسلامي جامعه‏ي مدرسين حوزه علميه مكان ، سال چاپ: 1374 ش .ج1،ص228.
سایت پرسمان قرآن

ادامه مطلب


[ یک شنبه 23 آبان 1395  ] [ 6:09 AM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

عامل سنگینی بیدار شدن،برای نماز صبح

http://www.upsara.com/images/yxg4_1.jpg


ادامه مطلب


[ یک شنبه 23 آبان 1395  ] [ 6:01 AM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]