تاريخ : چهارشنبه 21 بهمن 1388  | 12:05 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

فایرفاکس ۳٫۵ فارسی را دریافت کنید

از مرورگری استفاده کنید که به زبان شما صحبت می‌کند!
فایرفاکس روشی سریع‌تر، امن‌تر و بهتر برای مرور وب است.

<!-- Inject Script Filtered -->

به کمک نیاز دارید؟

صفحهٔ پشتیبانی ما دارای تعداد زیادی پاسخ است، و امکانی برای گفتگوی زنده برای راهنمایی شما در موارد دشوار می‌باشد. از پشتیبانی بازدید کنید

زبان‌های دیگر

اگر فارسی زبان مورد نظرتان نیست، فهرست کامل مرورگرهای محلی شده را مشاهده کنید. مشاهدهٔ زبان‌ها

از پست الکترونیکی امن، سریع و آسان به روش موزیلا توسط نرم‌افزار پست الکترونیکی ما، تاندرب







نظرات 1
تاريخ : یک شنبه 18 بهمن 1388  | 9:42 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
دانشمندان آمريكايي با بررسي ميراث ژنتيكي يك جمعيت ساكن آلمان كه به طور طبيعي تا 100 سالگي زندگي مي كنند آماده ساخت قرصي هستند كه عمر انسان را به يك قرن مي رساند. محققان موسسه تحقيقات طول عمر كالج انيشتين در نيويورك با بررسي ژنتيك مردم نژادي در آلمان كه به دليل زندگي طولاني تا 100 سالگي مشهور هستند توانستند رازي را كشف كنند كه به كمك آن مي توانند ظرف سه سال آينده "قرص جواني جاودانه" را آماده عرضه كنند. با كمك اين قرص، بيماري هاي چون آلزايمر، آلرژي، مشكلات قلبي، كلسترول بالاو ديابت بي معنا مي شوند و تمام انسان ها مي توانند تا 100 سالگي عمر كنند. اين محققان با بررسي DNA گروهي متشكل از 500 فرد اين نژاد ساكن آلمان دريافتند كه حتي عمر متوسط 30 درصد از افراد سيگاري و چاق در اين نژاد حداقل 20 برابر بيشتر از افراد نژادهاي ديگر است. اين محققان با بررسي دو ميليون نشانگر ژنتيكي، سه ژن را پيدا كردند كه از اين تعداد دو ژن با افزايش كلسترول خوب و يكي با پيشگيري از ديابت و آلزايمر ارتباط دارد. كلسترول خوب خطر بيماري هاي قلبي و سكته مغزي را كاهش مي دهد. سپس اين دانشمندان در تلاش بر آمدند تا اثرات حفاظتي اين ژن ها را به صورت مصنوعي تقليد كنند و در "قرص جواني

جاودانه" به كار برند
منبع روزنامه آفتاب یزد






نظرات 0
تاريخ : جمعه 16 بهمن 1388  | 5:36 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

در گفتگو با سيده فاطمه محبي پژوهشگر اجتماعي و مدير دفتر مطالعات و تحقيقات شوراي فرهنگي- اجتماعي زنان مطرح شد؛تاخير در ازدواج چه عواقبي دارد؟!



در گفتگوي هفته گذشته به عوامل تاخير ازدواج جوان ها اشاره كرديد و به بيكاري مردان و اشتغال زنان در اين روند توجه نموديد اما واقعا چرا برخي از پسران از انتخاب همسر شاغل خودداري مي كنند؟
    در جلسه قبل گفته شد كه در كشور ما آمار زنان شاغل هرگز ازدواج نكرده را 31( درصد) نشان مي دهد كه اشتغال زنان منجر به تاخير ازدواج دختران شده است. يكي از دلايل مي تواند اين باشد كه برخي از پسران نگرش هاي خاصي در خصوص تامين معاش، شرايط و مناسبات محيط شغلي زن و استقلال اقتصادي وي دارند در نتيجه اغلب آنها از انتخاب همسر شاغل خودداري مي كنند. بدين ترتيب فرصت ازدواج دسته اي از دختران شاغل كاهش مي يابد. ديگر اينكه برخي از مردان به دليل وجود مشكلات اقتصادي (پايين بودن سطح درآمد، مشكل خريد يا اجاره مسكن) ترجيح مي دهند همسر خود را از ميان دختران شاغل انتخاب نمايند تا با همراهي مالي وي بتوانند مخارج زندگي را تامين نمايند ليكن اشتغال دختران مستلزم صرف سال هايي از جواني جهت تحصيل و اشتغال مي باشد و نهايتا پس از طي چنين مراحلي برخي از دختران شاغل به دليل افزايش سن (با توجه به اينكه مردان ترجيح مي دهند علي رغم بالابودن سن خود، همسري در سنين پايين انتخاب كنند) از فرصت هاي ازدواج كمتري برخوردار مي شوند. از سوي ديگر برخي از دختران نيز به واسطه اشتغال و كسب استقلال اقتصادي، ازدواج را مانع پيشرفت هاي اقتصادي- اجتماعي خود تلقي مي كنند و بدين ترتيب كمتر نسبت به ازدواج رغبت نشان مي دهند.
    

ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : جمعه 16 بهمن 1388  | 4:54 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

بلی كافئین میزان سوخت و ساز بدن را بالا می برد و در نتیجه مصرف كالری نیز افزایش پیدا می كند. برای مثال ، چنان چه كسی یك فنجان قهوه حاوی 100 میلی گرم كافئین بنوشد میزان متابولیسم بدن وی تا 4 درصد افزوده شده و درنتیجه باعث لاغری او می شود.کافئین موجود در قهوه می تواند فرد مصرف کننده را معتاد کند یا احتمال خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد. افرادی که از این نوشیدنی زیاد مصرف می کنند، همگی نوعی حالت عصبی را پس از مصرف زیاد قهوه بیان می کنند. در سال های اخیر، تحقیقات نشان داده اند که مصرف چای، به مراتب کم ضررتر و سالم تر از مصرف قهوه است. البته چای هم کافئین دارد، اما مقدار این کافئین کمتر است.نباید قهوه و چای بیش از حد مصرف کنیم.در ضمن کافئین قهوه می تواند جذب کلسیم شیر را کاهش دهد.
سری دیگری از مواد غذایی وجود دارد که به نام " غذاهایی با کالری منفی " (NEGATIVE CALORIE FOODS) معروف هستند. این مواد غذایی نسبت به سایر مواد، انرژی بیشتری برای هضم خود نیاز دارند، یعنی بدن انرژی بیشتری برای هضم آنها می سوزاند و در عین حال بدن نمی تواند کالری زیادی از آنها برای خود ذخیره کند. پس علاوه بر اینکه باعث سوخت چربی ها می شوند، کمتر به چربی تبدیل شده و ذخیره می شوند.


ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : جمعه 16 بهمن 1388  | 3:21 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

گفته شد که موتور جستجو متن را می‌خواند و لینک را دنبال می‌کند. بنابراین موتور جستجو می‌تواند سایت شما را بیابد به شرط آن‏که راهی برای ورود اسپایدر آن به سایت‌تان فراهم کرده باشید. اگر موتور جستجو بتواند لینکی به سایت شما بیابد، پروسه معرفی سایت شما به آن انجام شده است. هرچه راه‌های بیشتری به سایت شما موجود باشد، اسپایدر زودتر به آن راه می‌یابد. اما این تنها ابتدای راه است.

در حقیقت شما می‌خواهید موتور جستجو زودتر و بیش‏تر به سایت شما مراجعه کند و تعداد صفحات بیش‏تری از آن را بخواند تا همواره آخرین اطلاعات سایت در بایگانی موتور جستجو باشد. به طور ساده می‌خواهم بگویم که یک بار خواندن اطلاعات کافی نیست بلکه موتور جستجو باید بارها و بارها به سایت شما مراجعه کند.

تمام موتورهای جستجو، صفحه‌ای برای معرفی سایت‌ها دارند. تنها کافی است آدرس صفحه اول سایت خود را به آن‏ها بدهید. با این کار آدرس سایت‌تان وارد برنامه‌ی کاری موتور جستجو می‌شود و اسپایدر آن به سایت‌تان مراجعه خواهد کرد. اگر از این شیوه برای معرفی یک سایت استفاده کنید ممکن است یک تا چند هفته و یا حتی بیشتر طول بکشد تا این‏که موتور جستجو به سایت مراجعه کند. اما ما به دنبال راه‌های سریع‌تر هستیم.


ادامه مطلب




نظرات 0
صرفه جويي درهزينه راه اندازي مترووبه حداقل رساندن مدت زمان آماده سازي
داخل يكي ازواگنهاي متروي تهران كنارجواني نشسته بودم باب صحبت بازشدآن شخص ضمن تشكرازمسئولين وكساني كه سالهاي متمادي تمام سعي وكوششان رادرجهت حفرتونل مترو وايجادسالن هاي چنين مجلل كه احداث واكنون جهت بهره برداري شهروندان ساخته شده وباحداقل زمان مسافرين راازنقطه اي به مقصدهاي گوناگون مي رسانند قدرداني وتشكرمي كرد ازصرفه جويي درزمان رسيدن اشخاص به محل كاروزودتررسيدن به خانه هايشان وديگرمزاياي متروكه به نوعي به عدم آلودگي هواي شهرهادرارتباط است   صحبت مي كرديم آن دوست همراه كه دركنارمن نشسته بودمي گفت درگذشته چه مدت زمان طولاني وقت صرف مي شدكه اتوبوسي ازگردراه برسدومسافرين انبوهي كه سرشان رابه سمتي كه اتوبوس مي بايست نمايان گرددچشم درراه رسيدن اتوبوس مي شدندكه از خستگي ودرماندگي چهره شان نمايان مي گشت و بناچارباتوجه به درآمداندكي كه كسب نموده بودند مجبورمي شدندبه خاطرزودتررسيدن به منزل باتاكسي خودرابه خانه هايشان برسانندكه اين گونه خودروهاهم اجباراًباكندي حركت روبرومي شدندوبااندك زماني متفاوت آن دسته مسافرين درون شهري به مقصدمي رسيدند ازطرف ديگررانندگان اتوبوسهاهم وقتي به درددلشان گوش مي كرديم ازشلوغي خيابانهاوراه بندان هاي پيچ درپيچ گله وشكايت مي كردندالبته هم اكنون هم گره سردرگم ترافيك شهرهاي بزرگ منجمله تهران اصفهان وبسياري ديگرازشهرهاي كشورپهناورمان حل نشده است ونيازبه راه كارهاي جديددارد كه به حول قوه الاهي حل گرددآن همسفرشهروندازارقامي نجومي براي هزينه كردن حفرتونل هاي گذرمترويادمي كردوازمدت زمان طولاني كه جهت حفروايجادراه روهاي عريض وطويل وسالن هاي متعددايستگاه هاي بين راه كه ساليان درازوقت ونيروي سازندگان درايجادآن صرف شده بوديادمي كرد لحظاتي بعدآن دوست همراه به مقصدش رسيدوبعدازخداحافظي يكديگرراترك نموديم بعدازمصاحبت باآن همسفرباخودانديشيدم مقاله اي مرتبط بااصلاح الگوي مصرف ودر جهت بهره برداري سريعتروكاستن هزينه هاتاحدبيشترازنصف براي ايجادمتروهايي كه درآينده ايجادخواهدشدثمربخش وباحداقل هزينه موردبهره برداري قرارگيرداين طرح به صورت ايده وپيشنهادارائه مي گرددو نظرسنجي اين مقاله رابه ارشادبازديدكنندگان عزيزواگذارمي كنم و بادلايل مستندراه كاريي به صورت ايده وپيشنهاد ارائه مي دهم .


ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 14 بهمن 1388  | 8:46 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
انسان، به ویژه جوان ونوجوان، به ارتباط اجتماعى نیازمند است؛ زیرا آدمى موجود اجتماعى است و ارتباط با دیگران پاسخ آن نیاز درونى به شمار مى‏آید. انتخاب همسالان و همکلاسى‏ها، مى‏تواند نشان دهنده درایت و تعقل فرد باشد و زمینه رشد فکرى و اجتماعى و علمى‏اش را فراهم آورد؛ به عبارت دیگر، ما از طریق ارتباط با دیگران و انتخاب دوست که به شکل‏گیرى شخصیت انسان مى‏انجامد، یکى از نیازهاى مهم زندگى خودرا برآورده مى‏سازیم.
البته آنچه باید بیش از لزوم داشتن ارتباط با دیگران مورد توجه و حساسیت معقول قرار گیرد، میزان و چگونگى ارتباط با همسالان و همکلاسى‏ها و در نهایت انتخاب دوست است.
داشتن روابط ضرورت دارد؛ ولى چگونگى آن از اهمیت بیش‏ترى برخوردار است به گونه‏اى که وقتى نحوه ارتباط به اصل مسأله آسیب رساند، براى حفظ امور مهم‏تر و حیاتى‏تر، باید از ارتباط چشم پوشید. خردمند کسى نیست که بتواند بین خیر و شرّ، خیر را تشخیص دهد و انتخاب کند بلکه خردمند کسى است که بین دو شرّ، آنچه شرش کم‏تر است برگزیند. پس باید در ارتباط با همکلاسى‏ها، به ویژه انتخاب دوست واستحکام بخشیدن به روابط دوستانه، دقت واهتمام جدى داشت. از فرد تحصیل کرده‏اى چون شما انتظار مى‏رود با اندیشه صحیح خود، دیگران رابه هدایت و پاکى دعوت کنید و از کانال دوستى بردیگران تأثیر گذار باشید نه آن که از دیگران تأثیر پذیرید.


ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 14 بهمن 1388  | 6:48 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
سالها قبل در چین، پاهای کوچک در زنان زیبایی محسوب می‌شد. به همین دلیل برای کوچک نگه داشتن پاهای آنها، در سنین کودکی پاهای آنها رو محکم می‌بستند و تحت فشار قرار می‌دادند (قنداق پیچ می‌كردند) کاری دردناک و وحشتناک. 

عکس‌های زیر مربوط به همین سنت وحشتناک است...











نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 7 بهمن 1388  | 10:46 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

پیشگفتار

 


بسم الله الرحمن الرحیم
كیست كه نخواهد زندگى سعادتمندانه داشته باشد؟
كامیابى و سعادت ، گمشده و مطلوب همگان است ، لیكن اینكه كامیابى به چیست و سعادت در چیست و چگونه به دست مى آید، سؤ الى است كه ذهن بسیارى را به خود مشغول ساخته است .
اگر زندگى ، برخوردار از صلح و صفا، محبت و احترام ، قدر شناسى و همكارى ، حق شناسى و مراعات حقوق و ادب و آداب شایسته باشد، براى افراد، بهشتى دوست داشتنى پدید مى آورد. اما اگر زندگیها از روح تفاهم و معرفت و وفا تهى باشد و نزاع و كشمكش و كینه و كدورت و خود خواهى و خود محورى بر آن سایه افكند، جهنمى بیش نخواهد بود، فرساینده روح و شكنجه گر وجدان !
تا مى توان زندگى را به بهشتى مطلوب تبدیل كرد، چرا زیستن در جهنمى سوزان ؟ و تا مى توان با همدلى و صفا و معنویت ، زندگى مشترك را آراست ، چرا اختلاف و درگیرى و جدایى ؟
در سایه زندگى مشترك زن و شوهر، فرزندان به دنیا مى آیند، بزرگ مى شوند و آداب اجتماعى مى آموزند. روح و جان و فكر كودكان هم در همین كانون شكل مى گیرد. تربیت فرزندان شایسته و با شخصیت و مفید به حال جامعه ، آبرو بخش والدین و زینت بخش زندگى است . بر عكس ، بى توجهى به تربیت فرزند، نسلى فاسد، بى هویت و مردم آزار پدید مى آورد كه مایه رنج روحى و بى آبرویى پدر و مادر و عامل انحطاط جامعه مى شود. باز خواست خداوند در قیامت نسبت به این سهل انگارى در تادیب هم به جاى خود.
كانون خانواده ، هم مى تواند مهد انسان سازى باشد، هم مى تواند كانون بحران گردد؛ تا رفتار و منش والدین و اهتمامشان به مسائل مهم و حیاتى زندگى چقدر باشد و با بزرگ و كوچك و افراد خانواده و فامیل چگونه برخوردى داشته باشند.
درسهاى زندگى را چه زمان باید آموخت ؟
بسیارى پس از سپرى شدن عمر و در سن پیرى ، با تجربه هاى تلخ و شیرین یك عمر، در مى یابند، كه چگونه باید زیست و چگونه باید معاشرت كرد و چگونه باید فرزند تربیت كرد و تدبیر امور زندگى را بر چه پایه اى باید استوار ساخت ، ولى ... دیگر فرصت زیستن و مجال به كار بستن تجربه ها نیست .
اگر تجربه ها را در آغاز زندگى داشته باشیم ، حیاتى پربارتر و سعادتمندانه تر خواهیم داشت .
اصول اولیه زندگى برین چیست و الفباى حیات برتر و زندگى مشترك و معاشرت شایسته كدام است ؟ و روش مردم دوستانه و خدا پسندانه چیست ؟
آنچه در این مختصر مى خوانید، چیزى جز الفباى اولیه زندگى سعادتمندانه نیست . به یقین در متون و منابع و كتب مفصل تر، رهنمودهاى فراوانى با الهام از مكتب وحى و تعالیم قرآن و عترت آمده است كه مى سزد آنها را بیاموزیم و به كار بندیم .
امید است الفباى زندگى كه نخست در سال 79 طى ده شماره در مجله پیام زن منتشر شد، راهگشاى كامیاب زیستن براى همگان ، بویژه زوجهاى جوان باشد كه در آغاز راهند و فراز و نشیبهاى زندگى در پیش است و آشنایى با آیین بهزیستى و مردم جوشى و سلامت خانواده ، ضرورى تر.
قم - جواد محدثى فروردین 80


ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 7 بهمن 1388  | 10:44 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

عزادارى، احیاء خط خون و شهادت

 


زندانى كردن (نور) در حصار شب، شیوه كهن ستمگران حاكم، در برخورد و مقابله با (حق) بوده است. خطّ فكرى و سیاسى امامان شیعه، از همین رو همواره از سوى قدرتها، مورد تضییق و محدویت و انزواى تحمیلى قرار گرفته بود.
طبیعى است كه در چنان شرایط، نوشتن و گفتن و سرودن و نشر تفكر و راه و خطّ آنان، از اسلوبهاى مؤ ثّر شیعه به حساب مى آمد و پیروان حق، با زبان و قلم و شعر و مرثیه و اشك و عزادارى، در (احیاء امرائمّه) و زنده نگهداشتن حماسه ها و بیان فضایلشان تلاش مى كردند.
در آن عصر خفقان، طرح (خط امامان)، نوعى مبارزه سیاسى - اجمتاعى بود و خطرها در پى داشت.

ذكرها و یادها، جهاد بود

 


جلسات انس و دیدار شیعیان، وسیله اى براى الهام گیرى و یافتنِ محورهاى (وحدت مكتبى) به حساب مى آمد و شعر و مرثیه و نوحه و گریستن و عزادارى بر شهیدان كربلا و سیدالشهدا و مظلومیّت اهل بیت علیهم السّلام در آن عصرِ (نتوانستن)ها، ابعادى از مساءله زنده نگهداشتن مشعل حق و دعوت به (نور) و (ایمان) بود.
سروده هاى موضعدار شاعران شیعى، آنچه كه به اهل بیت مربوط مى شد، بطورعمده دو محور اساسى داشت:
1 - مدایح
2 - مراثى
استفاده ازمدح و مرثیه، همواره بعنوان اهرمى در دفاع ازحق ومبارزه باحكومتهاى جور، مورداستفاده قرار مى گرفت.
برپایى مراسم سوگوارى براى ائمّه و احیاى خاطره شكوهمند و الهام بخش حیات و جهاد و شهادتشان، همواره در تاریخ، حركت آفرین و بیدارگر بوده است.
سنّت شعر گفتن و مرثیه خواندن و گریستن و گریاندن در مجالس سوگ اهل بیت نیز، مورد تشویق و دستور امامان بود، چرا كه عزادارى، رساندن صداى مظلومیّت آل على به گوش مسلمانان بود و رسالتى عظیم داشت. اقامه مجالس به یاد آنان، بیان رنجهاى جانكاه پیشوایان حق و خون دلهاى ائمه عدل، فاش ساختن و آشكار كردنِ ناله مظلومانه آنان در هیاهوى پرفریب اغواگران بود و عزادارى براى شهید، انتقالِ فرهنگ شهادت به نسلهاى آینده تلقّى مى شد... و این خط همچنان ادامه یافت، تا اكنون " 1 ".
در اینگونه مجالس، احساس و عاطفه، به كمك شعور مى آید و مكتب عاشورا زنده مى ماند و اشك، زبان گویاى احساسهاى عمیق یك انسان متعهّد و پاى بند به خطّ حسینى و كربلایى است.
اشك، دلیل عشق است و نشانه پیوند.
اشك، زبان دل است و شاهد شوق.
دلى كه به حسین علیه السّلام و اهل بیت پیامبر صلّى اللّه علیه و آله عشق دارد، بى شك در سوگ آنان مى گرید و با این گریه، مهر و علاقه درونى خود را نشان مى دهد و گریه بر حسین علیه السّلام تجدید بیعت با (كربلا) و فرهنگ شهادت است و امضاى راه خونین شهیدان.

ادامه مطلب




نظرات 0

تعداد کل صفحات : 3 :: 1 2 3