چگونه برج خنک کننده مخروطی فایبرگلاس آب در گردش درون مدار فن کوئل ها و سایر دمنده ها را خنک می کند؟

فرآیند کارکرد کولینگ تاور  بدین صورت است که بر اساس انتقال جرم مابین 2 فاز گاز و مایع و همچنین تبخیر قسمتی از مایع انجام می شود که این اتفاق منجر به گرفتن انرژی قابل توجه ای از جریان مایع می شود.
در حقیقت به منظور خنک سازی آب در گردش درون مدار فن کوئل ها و همچنین سایر دمنده ها ( همچون سیستم های خنک سازی در کارخانجات و همچنین صنایعی همچون صنایع ریخته گری ) می توان از برج خنک کننده استفاده نمود.

آب یکی از مواردی است که در بیشتر صنایع به عنوان سیال خنک کننده از آن استفاده می گردد. با توجه به ظرفیت بالای گرمایی آب و همچنین، سیال بودن آن، بی خطر بودن و در دسترس بودن آب، استفاده از برج های خنک سازی تاثیر بسزایی در صنایع خواهد داشت.

نکته قابل توجهی که باید به آن اشاره نمود آن است که در برج خنک کننده مخروطی فایبرگلاس، جریان هوای خشک در اثر عبور از روی جریان آب، بخشی از آب برج را تبخیر نموده و این اتفاق باعث خنک سازی جریان آب موجود در برج می شود.

با توجه به اینکه گرمای نهان تبخیر آب در مقایسه با ظرفیت گرمایی ویژه آن بسیار بیشتر بوده در این حالت تبخیر بسیار ناجیز آب باعث می گردد سرمایش زیادی در جریان مایع بوجود آید.





ادامه مطلب


نظرات (0) نويسنده : علی حمیدی - ساعت 12:45 PM - روز پنج شنبه 24 فروردین 1396    |  

 

فروش چربی گیر

همانطور که در گذشته به آن اشاره شد، چربی گیر سیستم جداسازی روغن و چربی از مایعات می باشد که مناسب آشپزخانه ها و رستوران ها می باشد.



ادامه مطلب


نظرات (0) نويسنده : علی حمیدی - ساعت 2:37 PM - روز سه شنبه 4 آبان 1395    |  

 

هواده سطحی

هواده – کاربرد هواده در تصفیه خانه های فاضلاب با هدف اختلاط و همزنی محتویات استخرهای هوادهی و اکسیژن رسانی به آن به منظور انجام فرایند تصفیه هوازی توسط میکرو ارگانیسم لجن فعال می باشد.

طرح و ساختار هواده های مکانیکی بسیار متنوع می باشد. این هواده ها از نظر سرعت چرخش پره به دو نوع دور کند و دور تند تقسیم می شوند. این دستگاه ها به لحاظ ویژگی های نصب نیز در دو حالت نصب ثابت روی پل و نصب شناور ساخته می شوند. میزان اکسیژن دهی هواده های سطحی در شرایط استاندارد در محدوده ۲/۱ الی ۴/۲ کیلوگرم اکسیژن به ازای هر کیلووات ساعت اندازه گیری شده است.

انواع هواده های سطحی تولیدی شرکت فرآب صنعت به شرح زیر می باشد.

۱-     هواده سطحی دور کند

اساس کار هواده های دور کند نظیر عملکرد همزن های مکانیکی می باشد. در اثر نیروی محرک الکترو گیربکس و در نتیجه چرخش توربین نیمه مستغرق، علاوه بر ایجاد تلاطم و گردش جریان، باعث تماس مداوم مایع با هوا و اکسیژن دهی به فاضلاب می شود. هواده های دور کند در انواع شناور و نصب ثابت با قابلیت استقرار روی پل بتنی یا فلزی ساخته می شوند.

هر دستگاه هواده دور کند شامل الکتروموتور و گیربکس (کاهنده دور)، کوپلنگ های ارتباطی، شافت انتقال نیرو، توربین هوادهی از جنس فایبرگلاس دارای شبکه فولادی از داخل و پر شده از فوم پلی یورتان به همراه شاسی استقرار با فلنچ های قابل تنظیم و در انواع شناور دارای بازوهای نگهدارنده و گوی های شناور فولادی یا فایبرگلاس می باشد.

۲-     هواده سطحی دور تند

اساس کار این نوع هواده نظیر عملکرد پمپ های سانتریفیوژ است، در اثر چرخش پروانه و مکش ایجاد شده، مایع موجود با سرعت بسیار زیاد از مجرای مخروطی مکش به سمت بالا پمپ شده و به صورت شعاعی به محیط اطراف پخش می شود. تداوم این عمل علاوه بر اختلاط و سیرکولاسیون مایع، باعث افزایش سطح تماس فاضلاب با اتمسفر وو اکسیژن گیری بیشتر باکتری های هوازی می شود.

طرح این هواده به گونه ایست که امکان اتصال مستقیم پروانه به شافت الکتروموتور را بدون نیاز به قطعه گیربکس یا کاهنده دور میسر می سازد.

هر دستگاه هواده شامل سازه شناور، الکتروموتور، شافت و پروانه، قطعه مخروطی شکل هادی جریان، لوله مکش، کلاهک باران گیری و سیم بکسل جهت ثابت نمودن دستگاه به دیواره های کناری حوضچه فاضلاب می باشد.

بدنه و شناور دستگاه از ورق فولادی استنلس استیل یا از جنس فایبرگلاس پر شده با فوم پلی یورتان ساخته می شود.

پروانه هواده به شکل ملخی بوده و جهت کار در دور بالا به طور مکانیکی کاملا تنظیم و بالانس می باشد.

خواهشمند است جهت کسب اطلاعات تکمیلی با کارشناسان فنی ما با شماره های ۳-۲۶۳۱۸۳۳۲ ، ۲۶۳۱۴۱۹۸ ، ۲۲۳۲۰۰۵۸ و ۰۹۱۲۳۳۵۵۹۶۰ تماس حاصل فرمایید و یا به آدرس ایمیل  farab_sanaat@yahoo.com  با ما در ارتباط باشید



ادامه مطلب


نظرات (0) نويسنده : علی حمیدی - ساعت 11:15 AM - روز یک شنبه 18 بهمن 1394    |  

 

دی اریتور (Diaerator)

دی اریتور (Diaerator) – اکثر صنایع تولیدی به تناسب تولیدات خط از واحدهای مختلفی استفاده می کنند که عبارتند از دیگ های بخار –سیستم های حرارتی و برودتی و … لذا کیفیت و کمیت آب ورودی به سیستم باید دارای کیفیت قابل قبولی از لحاظ فیزیکی و شیمیایی باشد. یکی از این دستگاه ها که در تنظیم کیفیت و کمیت آب ورودی به سیستم های فوق بکار می رود دی اریتور نام دارد که به سیستم های حذف کننده گازهای محلول (خصوصا اکسیژن) از آب شناخته می شود.

از مهمترین مزایای استفاده از دی اریتور عبارتند از:

۱)      جلوگیری از خوردگی در سیستم

۲)      عدم ایجاد رسوبات ناشی از انجام واکنش های شیمیایی

۳)      بالا بردن کیفیت آب مورد نیاز سیستم

دی اریتور، Diaeriator

دی اریتور، Diaeriator

شرکت مهندسی فرآب صنعت به عنوان شرکتی فعال در زمینه تصفیه آب و فاضلاب، اقدام به طراحی و ساخت دستگاه دی اریتور نموده است. از مهمترین مشخصه های دستگاه تولیدی شرکت فرآب صنعت می توان به:

۱)      انجام طراحی مهندسی و ارائه ظرفیت بهینه از day/m3 ۲۰ به بالا

۲)      رعایت کلیه استاندارد های طراحی در تولید و ساخت (جوشکاری، برش کاری و خم کاری)

۳)      ارائه خدمات نصب و راه اندازی

۴)      ارائه خدمات فنی مهندسی و خدمات پس از فروش



ادامه مطلب


نظرات (0) نويسنده : علی حمیدی - ساعت 11:13 AM - روز یک شنبه 18 بهمن 1394    |  

 

سختی گیر

سختی گیر – سختی آب، ناشی از یون های کلسیم و منیزیم و به مقدار کمتر ترکیبات فلزاتی چون آهن ، منگنز و آلومینیم می باشد. از آنجایی که سه فلز مذکور به مقادیر جزئی در آب موجودند لذا اثر آن ها در سختی آب کم است.

متداولترین روش برای حذف سختی آب ، استفاده از سختی گیر های رزینی می باشد. رزین ها ، کلسیم و منیزیم را با سدیم تعویض کرده و آب سخت را به آب نرم تبدیل می کنند.

سختیگیر سختی گیر

سختی گیر، سختیگیر

سختی آب، عموماً برحسب میلی گرم در لیتر یا میلی اکی والان بر لیتر کربنات کلسیم اندازه گیری و غالباً بر اساس سختی کل TH  (مجموع سختی کربناته CH  و سختی غیر کربناته NCH  ) اعلام می شود. سختی کربناته به سختی ناشی از ترکیبات کربناته و بی کربناته کلسیم و منیزیم اطلاق می شود در حالی که سختی غیر کربناته دلالت بر سختی ناشی از ترکیبات کلسیم و منیزیم با سایر آنیونها مانند سولفات، کلراید و نیترات دارد. از آنجا که سختی کربناته در تشکیل رسوب در تأسیسات حرارتی و دیگهای بخار نقش دارد، از این لحاظ از سختی غیر کربناته مهم تر می باشد. سختی کربنات گاهاً تحت عنوان سختی موقت بیان می شود زیرا این سختی را می توان براحتی با حرارت دادن از آب جدا نمود. نحوه تشکیل رسوب کربنات کلسیم در دیگهای بخار بصورت ذیل می باشد:

CaCO3↓ + CO2↑ + H2OCa2 + ۲ HCO3-

 آگاهی از میزان سختی آب نقش بسیار موثری در برآورد قابلیت مصرف آب بعنوان منبع تأمین آب شرب و یا صنعتی دارد. همچنین انتخاب سیستم سختی گیر (سیستمهای لایم- سودا، سختی گیرهای رزینی، سیستمهای اسمز معکوس و ..) و نیز طراحی دقیق سیستمها، به شدت وابسته به میزان سختی آب می باشد. با وجود آنکه طبقه بندی کیفی مطلقی برای سختی آب وجود ندارد، در اغلب موارد سختی مطابق با جدول ذیل تقسیم بندی می گردد.

 شرح

سختی

Meq/l

Mg/l برحسب CaCO3

نرم

۱ >

۵۰ >

نسبتا سخت

۳-۱

۱۵۰-۵۰

سخت

۶-۳

۳۰۰-۱۵۰

بسیار سخت

۶ <

۳۰۰ <

مقادیر کمی سختی طبقه بندی شده برای آب های مختلف

 سختی آب، بسته به میزان ترکیبات معدنی موجود در آب، ساختار زمین شناسی ناحیه، منبع آب مورد برداشت و نیز شرایط اقلیمی منطقه، از نقطه ای به نقطه دیگر متفاوت می باشد. اکثر شهرهای کویری ایران و به ویژه شهرهای قم، اراک، زاهدان، ساوه، کاشان، سمنان و…  ساختار خاک آهکی داشته و آب آنها از سختی بالایی برخوردار است. لازم به توضیح است میزان سختی آب که به عنوان عامل مزاحم لحاظ می شود، بسته به نوع کاربری متفاوت می باشد. با این حال، عملیات سختی گیر برای آبهای با سختی بیش از ۱۰۰ میلی گرم بر لیتر توصیه می گردد.

عمده ترین کاربرد دستگاه های سختی گیر رزینی عبارتند از :

·         نرم کردن آب دیگ های بخار و مبدل های حرارتی

·         نرم کردن آب مورد نیاز برج های خنک کننده و سیستم های سرمایشی

·         نرم کردن آب مصرفی صنایع رنگسازی و رنگرزی

 شرکت فرآب صنعت با در اختیار داشتن کادر مهندسی و اجرایی مجرب ، قابلیت ساخت سختی گیر های رزینی در دو نوع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک را با در نظر گرفتن استانداردهای روز دنیا دارا می باشد.

سیکل عملکردی واحد سختی گیر رزینی
بطور کلی سیکل عملکردی سیستمهای رزینی شامل ۵ مرحله:

۱-       سیکل نرم سازی آب

۲-       سیکل شستشوی معکوس

۳-       سیکل احیا سیستم

۴-       سیکل شستشوی آرام

۵-       سیکل شستشوی سریع

– سیکل عمکردی (Service) : ورود آب خام و انجام عملیات سختی گیری

– سیکل شستشوی معکوس (Backwash) : در این سیکل جهت جریان عکس حالت قبل بوده و ذرات به دام افتاده بر روی بستر رزین از جمله ذرات سیلس، رسوبات، ذرات آهن و … از سطح رزین شسته می شوند. سیکلBackwash در یک سختی گیر معمول، نیازمند سرعت جریان در حدود (۳ گالن در دقیقه / ۱۳ لیتر در دقیقه) می باشد.

– سیکل احیا سیستم (Regeneration)  : در این مرحله، محلول نمک به آرامی از روی بستر رزین عبور داده می شود تا رزین تا جای ممکن سدیم را از محلول جذب و ظرفیت تبادل خود را بازیابد.

– شستشوی آرام (Slow Rines) : در این مرحله، با شستشوی آرام بستر رزین، آب نمک مازاد از رزین شسته شده و خارج می شود.

– شستشوی سریع (Fast Rines) : در مرحله نهایی رزین ها تحت شستشوی سریع قرار می گیرند.

مشخصات فنی سختی‌گیرهای شرکت فرآب صنعت:

– قابلیت تحمل فشار بدنه صافی تا  ۵ بار

– جنس بدنه از بالاترین کیفیت های فایبرگلاس FRP/ کربن استیل  با  پوشش داخلی از سه لایه اپوکسی و پوشش خارجی مشتمل بر یک لایه رنگ ضد زنگ و یک لایه رنگ روغنی

– تأمین رزین دستگاه از انواع مرغوب رزین با ظرفیت تبادل و پایداری بالا

– دارای عدسی های استاندارد و دریچه های بازدید در بالا و پایین

– مجهز به آب پخش کن و آب جمع کن از مواد مقاوم  PVC

– مجهز به مخزن نمک پلی اتیلن جهت احیا سیستم

– قابلیت تجهیز سیستم به شیر تمام اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و دستی

– مجهز به لوله کشی های مناسب

– مجهز به شیر هواگیری، شیر تخلیه و مانومتر



ادامه مطلب


نظرات (0) نويسنده : علی حمیدی - ساعت 11:12 AM - روز یک شنبه 18 بهمن 1394    |  

 

آشغالگیر

آشغالگیر، اولین تصفیه ایست که در تصفیه خانه ها در مورد فاضلاب خام انجام می گیرد. در ضمن آن مواد معلق درشت را از فاضلاب جدا می سازند. آشغالگیری، معمولاً با کمک صفحه های فلزی که سوراخ هائی به قطر چند میلیمتر تا چند سانتیمتر در آن ساخته شده و یا با کمک تورهای سیمی و به وسیله میله هائی که به صورت مایل در امتداد جریان فاضلاب قرار داده می شود انجام می گیرد.

آشغال گیری (Screening)

این واحد برای حذف مواد جامد درشت مانند چوب و پلاستیک استفاده می شود. آشغال گیرها، برای حفاظت پمپها و سایر وسایل مکانیکی و جلوگیری از گرفتگی شیرها وسایر ملزومات در تصفیه  خانه فاضلاب استفاده می شود.

آـشغالگیر آشغال گیر

انواع آشغال گیر

آشغال گیر دهانه درشت(Coarse Screen) این آشغال گیر ها  شامل میله های عمودی با فاصله ۱ سانتیمتر و بیشتر می باشد. جامدات زائد پشت میله ها در تصفیه خانه های کوچک به صورت دستی و در تصفیه خانه های بزرگ به صورت مکانیکی جمع آوری و دفع می گردد.

آشغال گیر دهانه ریز (Fine Screen) : از سیم های به هم پیچیده یا صفحه فلزی مشبک که بر روی یک دیسک دوار یا بشکه هایی سوار شده  و به شکل نیمه شناور درمسیر جریان قرار می گیرند

–      نوع و ترکیب و مقدار آشغال ها بستگی به نوع فاضلاب تخلیه شده ، شیب لوله های شبکه و وسعت منطقه تحت پوشش شبکه و شرائط خاص منطقه دارد.

–      فاضلاب های خانگی اکثرا حاوی کاغذ ، باقی مانده مواد غذایی، مواد سلولزی و به طور روزافزون اجسام یا اشیای پلاستیکی می باشند.

–      در رابطه با مقدار آشغال های جمع شده باید توجه داشت که این امر در ساعات مختلف شبانه روز متناسب با مقدار جریان ورودی به تصفیه خانه تابع نوساناتی است.

–      مقدار آشغال ها به ازای هر نفر در سال برای آشغال گیر های درشت ۵-۲ لیتر و برای آشغال گیرهای ریز حدود ۱۵-۵ لیتر پیشنهاد می شود.

آشغال گیر ها را می توان بر اساس شاخص های زیر دسته بندی نمود:

۱-     فاصله میله ها (e)

–      آشغال گیرهای محافظ ایستگاه های پمپاژ (e=60-200 mm)

–      آشغال گیرهای درشت (e=20-100 mm)

–      آشغال گیرهای ریز   (e<8-20 mm)

–      آشغال گیرهای بسیار ریز (e<8mm)

۲-     فرم آشغال گیر:

–      آشغال گیرهای میله ای راست

–      آشغال گیرهای خمیده

–      آشغال گیرهای شعاعی

–      آشغال گیرهای استوانه ای

–      آشغال گیرهای دارای اجزای متحرک

خواهشمند است جهت کسب اطلاعات تکمیلی با کارشناسان فنی ما با شماره های ۳-۲۶۳۱۸۳۳۲ ، ۲۶۳۱۴۱۹۸ ، ۲۲۳۲۰۰۵۸ و ۰۹۱۲۳۳۵۵۹۶۰ تماس حاصل فرمایید و یا به آدرس ایمیل  farab_sanaat@yahoo.com  با ما در ارتباط باشید



ادامه مطلب


نظرات (0) نويسنده : علی حمیدی - ساعت 10:57 AM - روز یک شنبه 18 بهمن 1394    |  

 

تصفیه پساب صنعتی

تصفیه پساب صنعتی – همزمان با گسترش روز افزون صنایع و به تبع آن مصرف آب و تولید پساب ، استاندارد های زیست محیطی شرایط خاصی را برای ورود پساب به منبع پذیرنده (چاه جاذب – فضای سبز – ورود مجدد به چرخه تولیدی ) لحاظ می کنند.

از اینرو شرکت مهندسی فراب صنعت ، همزمان با طراحی، ساخت و اجرای پکیج های تصفیه فاضلاب بهداشتی اقدام به طراحی و ساخت و اجرای پکیج های تصفیه فاضلاب صنعتی نموده است.

۱- مشخصات فاضلاب صنعتی

 مشخصه های شاخص عمومی تصفیه پساب های صنعتی عموماً در سه بخش مشخصه های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خلاصه می شود:

۱- مشخصه های فیزیکی شامل رنگ، کدورت، دما، بو و مواد جامد

۲- مشخصه های شیمیایی شامل مواد آلی، کربوهیدراتها، روغن و گریس، سموم، فنل ها، پروتئین ها، سورفاکتانتها و مواد غیر آلی شامل قلیاها، کلریدها، فلزات سنگین، نیتروژن، فسفر، گوگرد و گازها شامل هیدروژن سولفید، متان و اکسیژن می باشد.

۳-  مشخصه های بیولوژیکی شامل کل باکتریها، کل کلیفرمها، تخم انگلها و عوامل بیماریزا

۲- مراحل کلی تصفیه فاضلاب صنعتی

تصفیه مقدماتی شامل:

      ۱- آشغالگیر (درشت دانه – ریز دانه)

      ۲- دانه گیر

      ۳- متعال سازی

      ۴- حوض ته نشینی اولیه

فاضلاب پس از انجام تصفیه مقدماتی و به تناسب بار آلودگی و همچنین استاندارد زیست محیطی مورد نظر در خروجی وارد مراحل بعد می گردد. این مراحل عبارتند از:

۱- حوضچه اختلاط تند

در این حوضچه پساب با مواد شیمیایی مورد نیاز با استفاده از یک مخزن دور تند اختلاط پیدا می کند

 

۲- حوضچه اختلاط کند

پساب پس از اختلاط تند وارد حوضچه اختلاط کند گردیده و با مواد شیمیایی اختلاط پیدا می کند. در این حوضچه لخته ها فرصت کافی پیدا کرده تا با مواد شیمیایی بهتر و بیشتر اختلاط پیدا کنند.

 

۳-حوض ته نشینی

پس از تشکیل لخته ها، پساب وارد یک مرحله ته نشینی گردیده تا لخته ها و فلوک ها به مرور زمان ته نشین شده و از پساب جدا گردد.

 

خواهشمند است جهت کسب اطلاعات تکمیلی با کارشناسان فنی ما با شماره های ۳-۲۶۳۱۸۳۳۲ ، ۲۶۳۱۴۱۹۸ ، ۲۲۳۲۰۰۵۸ و ۰۹۱۲۳۳۵۵۹۶۰ تماس حاصل فرمایید و یا به آدرس ایمیل  farab_sanaat@yahoo.com  با ما در ارتباط باشید



ادامه مطلب


نظرات (0) نويسنده : علی حمیدی - ساعت 10:55 AM - روز یک شنبه 18 بهمن 1394    |  

 

تصفیه آب و تولید آب شیرین به روش اسمز معکوس RO

تصفیه آب و تولید آب شیرین به روش اسمز معکوس RO – دستگاه اسمز معکوس (سیستم تصفیه آب)، به طور ویژه در مواقعی استفاده می گردد که نیاز به کاهش میزان نمک آب می باشد .

 در واقع پیشرفته ترین روش تصفیه آب ( آب شیرین کن )، اجرای روش اسمز معکوس (Reverse Osmosis) می باشد که در این فرایند آب با فشار از یک سری غشاء نیمه تراوا (Semi Permeable Membrane ) عبور داده می شود. این فشار خارجی از فشار اسمزی طبیعی بیشتر است در نتیجه مولکول های کوچک تر از منافذ غشاء، عبور می کنند در حالیکه مولکول های بزرگ تر قادر به عبور از غشاء نیستند (درشکل زیر ملاحظه میگردد که قطر منافذ یک ممبران حتی از قطر یک ویروس و باکتری نیز کوچکتر می باشد) و سپس در جریانی جانبی از کنار غشاء عبور داده شده و دفع می گردند .

4001

اساس کار اسمز معکوس

فرض کنید دو ظرف مطابق شکل ۱ ،یکی حاوی آب نمک (۱) ودیگری حاوی آب خالص (۲) توسط یک لوله به یکدیگر متصل بوده وهر دو دارای ارتفاع مساوی از آب و در یک سطح قرار داشته باشند. جهت برقراری تعادل در غلظت یونهای سدیم و کلراید از ظرف آب نمک، یونهای نمک به صورت نفوذ مولکولی به ظرف آب خالص انتقال یافته تا تعادل غلظت بین هر دو ظرف برقرار گردد. اما اگر بین این دو ظرف و در مسیر جریان آب یک غشاء قرار گیرد که فقط اجازه دهد مولکولهای آب از آن عبور کنند، یونهای نمک اجازه عبور نخواهند داشت. لذا برای برقراری تعادل در غلظت، آب خالص از ظرف شماره (۲) به ظرف شماره (۱) انتقال می یابد و این عمل تا آنجا ادامه می یابد که افزایش ارتفاع حاصله در ظرف آب نمک، فشار مضاعف ایجاد کرده و اجازه انتقال آب از ظرف شماره (۲) به ظرف شماره (۱) را ندهد. این فشار را فشار اسمزی می گویند و طبق قانون Vant Hoff تابعی است از غلظت نمک در هر دو ظرف غشاء.

 در این روش جریان آب ورودی یا خوراک (Feed) به دو جریان خروجی تبدیل می شود:

۱٫ آب تصفیه شده (Permeat)

۲٫ آب تغلیظ شده که املاح آن افزایش یافته است به نام دورریز(Reject) یا (Brine )

در سیستم اسمز معکوس ( آب شیرین کن ) آب از غشاء نیمه تراوا ( ممبران ) عبور کرده و نمک های محلول آن حذف  می شود.

با استفاده از دستگاه آب شیرین کن میتوان آبی با املاح اندک و حتی بدون املاح استحصال کرد.

مزیت استفاده از این روش نسبت به سایر روش ها نظیر : تقطیر و یا ستون های کاتیونی و آنیونی ( دیونایزر ) صرفه اقتصادی آن ، مصرف انرژی کم ، عدم آلوده سازی محیط زیست ، ایمن بودن آن برای اپراتور سیستم و … می باشد.

عمده ترین کاربرد دستگاه های آب شیرین کن عبارتند از :

·         تهیه و تولید آب شرب از آب های شور (مصارف شرب)

·         تهیه و تولید آب مورد نیاز جهت رشد سریع دام وطیور

·         تامین و تولید آب مناسب جهت رشد چشمگیر گیاهان و مصارف کشاورزی

·         تامین و تولید آب فرایندی کارخانه های داروسازی و لوازم آرایشی

·         تولید آب مصرفی نیروگاه های بخار و سیکل ترکیبی

·         تامین و تولید آب دیگ های بخار ،  سیستم های برودتی و مبدل های حرارتی

·         تامین و تولید آب دستگاه های دیالیز بیمارستانها

·         بازیافت پساب های صنعتی

مشخصات فنی دستگاه‌ها:

ظرفیت دستگاه بین ۱ تا ۱۰۰۰۰ متر مکعب در شبانه‌ روز

قابلیت تصفیه انواع آب‌های سطحی، چاه، دریا تا شوری ۴۵۰۰۰ میلی‌گرم بر لیتر

 • پیش تصفیه:

فیلترهای شنی با مخازن استیل / فایبرگلاس (FRP) / کربن استیل مخازن استیل / فایبرگلاس (FRP) / کربن استیل

فیلترهای کربن اکتیو با مخازن استیل / فایبرگلاس (FRP) / کربن استیل مجهز به شیرهای دستی / نیمه اتوماتیک / تمام اتوماتیک

فیلترهای میکرونی از جنس الیاف پلی پروپیلن با منافذ ۱ الی ۱۰۰ میکرون با محفظه PVC / استنلس استیل

• تزریق مواد شیمیایی:

  ضد رسوب

   کلر

    متابی سولفیت سدیم

    سود

 •  بخش اصلی تصفیه

        پمپ سانتریفیوژ طبقاتی از جنس استیل

      غشای نیمه تراوا (ممبران) پلی آمیدی حلزونی

        محفظه تحت فشار از جنس FRP / استنلس استیل ۳۱۶

• شستشوی دوره‌ای (C.I.P)

        مخزن پلی اتیلن

        پمپ سانتریفیوژر افقی استنلس استیل

 • اجزاء کنترلی

 بخش کنترل هیدرولیکی

        فشار سنج روغنی / دیجیتال

        جریان سنج

        شیر کنترل اتوماتیک (Auto Flush)

 

 بخش کنترل الکترونیکی

            کنترل کننده فشار بالا یا پایین

            نشانگر مقدار املاح آب تصفیه شده 

            نشانگر قابلیت هدایت الکتریکی آب

             نشانگر PH آب

             غلظت سنج

             کنترل اتوماتیک (PLC) ساخت Creat / Siemens

             کلید اضطراری قطع برق

• لوله‌ کشی

           فشار ضعیف از جنس U_PVC

           فشار قوی از جنس استنلس استیل ۳۱۶ با جوش آرگون

           سختی گیر

• فیلتر شنی و کربی

خواهشمند است جهت کسب اطلاعات تکمیلی با کارشناسان فنی ما با شماره های ۳-۲۶۳۱۸۳۳۲ ، ۲۶۳۱۴۱۹۸ ، ۲۲۳۲۰۰۵۸ و ۰۹۱۲۳۳۵۵۹۶۰ تماس حاصل فرمایید و یا به آدرس ایمیل  farab_sanaat@yahoo.com  با ما در ارتباط باشید

 



ادامه مطلب


نظرات (0) نويسنده : علی حمیدی - ساعت 10:54 AM - روز یک شنبه 18 بهمن 1394    |  

 

سپتیک تانک پلی اتیلن - سپتیک تانک پلی اتیلنی

سپتیک تانک پلی اتیلن – پلی اتیلن یا پلی اتن یکی از ساده ترین و ارزانترین پلیمرهاست. پلی اتیلن جامدیست مومی شکل وغیرفعال، که این ماده ازپلیمریزاسیون اتیلن بدست می آید وبطور خلاصه بصورت PE نمایش داده میشود.

کاربرد اصلی HDPE در صنعت آب و فاضلاب و برای دفع فاضلاب و همچنین حفظ منابع آبی و ذخیره آنها میباشد، زیرا این مواد دارای مقاومت بالادر مقابل خورندگی و مواد شیمیایی و اسیدی هستند.

امروزه شرکت های تولید کننده زیادی در سراسر دنیا در سیستم آب و فاضلاب از پلی اتیلن برای تولید لوله های آبی و فاضلابی وهمچنین مخازن آب شیرین ومخازن نگه دارنده مواد شیمیایی و اسیدی و مخازن نگهدارنده آب های سطحی (Retention tanks) استفاده میکنند.

سپتیک تانک پلی اتیلن

سپتیک تانک

نکته قابل ذکر این است که هزینه های اعمالی برای یک کارفرما زمانی کاهش پیدا میکنند که در دراز مدت مجبور به بازبینی های مکرر و تعویض اقلام ومحصولات نباشند

سپتیک های پلی اتیلنی هزینه خرید ،نصب و همچنین هزینه نگهداری کمتری را داشته و نیازی به آب بندی و عایق کاری ندارند.

از دیگر مزایای سپتیک های پلی اتیلن تولیدی این شرکت میتوان به موارد ذیل اشاره نمود :

١ـ سیستم کاملاً آماده

٢ـ نصب ساده و آسان

٣ـ تصفیه دائم

۴ـ آب بندی کامل و دقیق

۵ـ سالم و بهداشتی

۶ـ مقاوم در مقابل حوادثی چون زلزله

سپتیک تانک دو جداره دفنی:

سپتیک تانک دو جداره اسپیرال به گونه ای طراحی گردیده که مقاومت زیادی در برابر فشار خارجی روی لوله دارد و با شرایط  فشار داخلی کم و یا ثقلی – مدفون در زیر زمین و یا روی زمین و یا زیر آب قابل نصب و اجرا می باشد.

 

موارد کاربردها :

– جمع آوری و دفع فاضلاب شهری

– جمع آوری آبهای سطحی

– انتقال فاضلاب صنعتی

– مصارف کشاورزی و زهکشی

– پل های پلی اتیلن و …

ویژگیها و مشخصات :

– سپتیک تانک پلی اتیلن دو جداره به روش اسپیرال از سایز ۲۰۰ تا ۳۰۰۰ میلیمتر تولید بر اساس استاندارد ISO9969، DIN 16961، ISIRI 9116-2، EN 13476

– نحوه اتصال بصورت مکانیکی، کمربند الکتروفیوژن و جوش اکسترودری

– امکان تولید لوله در طول های ۱۲ – ۹ – ۶ متری

  

مزایای استفاده از سپتیک پلی اتیلن دو جداره دفنی :

– طول عمر حداقل ۵۰ سال

– مقاومت بالا در برابر اشعه ماورابنفش UV

– مقاومت شیمیایی بسیار جالب در مقابل اسید ها، بازها، گازهای حاصله از فاضلاب

– مقاومت در برابر خورندگی خاک و مواد اسیدی موجود در خاک

– وزن سبک که موجب حذف بسیاری از هزینه های سربار می شود

– انعطاف پذیری عالی جهت استفاده بهینه در مناطق ناهموار

– نصب آسان و سریع

– مقاومت خوب در برابر شکستگی و ترک (در مقابل زلزله)

– ضریب زبری بسیار ناچیز

خواهشمند است جهت کسب اطلاعات تکمیلی با کارشناسان فنی ما با شماره های ۳-۲۶۳۱۸۳۳۲ ، ۲۶۳۱۴۱۹۸ ، ۲۲۳۲۰۰۵۸ و ۰۹۱۲۳۳۵۵۹۶۰ تماس حاصل فرمایید و یا به آدرس ایمیل   farab_sanaat@yahoo.com    با ما در ارتباط باشید.



ادامه مطلب


نظرات (0) نويسنده : علی حمیدی - ساعت 10:53 AM - روز یک شنبه 18 بهمن 1394    |  

 

چربی گیر

چربی گیر – یکی از آلاینده های معمول در فاضلاب صنایع مختلف، وجود روغن و چربی در پساب خروجی می باشد، در برخی موارد غلظت آلاینده های فوق به قدری بالا است که لزوم استفاده از یک واحد چربی گیر برای جلو گیری از ایجاد مشکلات بیشتر نظیر (آلودگی محیط زیست و گرفتگی چاه و انسداد) توصیه می گردد.

چربی گیر فایبرگلاس - چربیگیر

در حال حاضر روشهای مختلفی جهت چربی گیری استفاده می گردد که عبارتند از:

۱-      روش های فیزیکی (ثقلی)

۲-      روش های فیزیکی و شیمیایی

از میان انواع پساب های تولیدی، فاضلاب آشپزخانه در رستوران های صنعتی و … حاوی غلظت بالایی از ذرات روغن و چربی و پلاستیک و … می باشند. بهترین و مقرون به صرفه ترین روش تصفیه و چربیگیر ی اولیه پساب های فوق، استفاده از چربیگیر های تولیدی شرکت مهندسی فرآب صنعت از جنس فایبرگلاس می باشد.

کارکرد دستگاه چربی گیر شرکت فرآب صنعت

۱-         جلوگیری از ورود روغن و چربی از فاضلاب به منهول ها و دیواره های چاه جاذب (مسدود شدن و گرفتگی لوله های انتقال و چاه جاذب)

۲-         جلوگیری از پر شدن سریع چاه جاذب به دلیل ورود ذرات معلق (نظیر برنج، پلاستیک، درب نوشابه و…)(به دلیل تعبیه یک عدد سبد آشغالگیر در ورودی جریان)

۳-      پایین آوردن بار آلودگی فاضلاب برای ورود به مراحل بعد تصفیه خانه (در تصفیه خانه های بتنی و فلزی – بالا بردن راندمان تصفیه خانه)

ابعاد چربیگیر های تولیدی شرکت فرآب صنعت مدل FSC

GRD Dimensional Data

MODEL

Capacity

Liter

Length

cm

Width

cm

Height

cm

Inlet

Inches

Outlen

Inches

Grease

Outlen

Inches

Drain

Inches

Vent

Inches

FSC30

۳۰

۴۸

۳۵

۵۵

۲

۲

۲

۱

۱

FSC60

۶۰

۶۵

۴۵

۵۵

۲

۲

۲

۱

۱

FSC120

۱۲۰

۱۰۰

۵۵

۵۵

۲

۲

۲

۱

۱

FSC180

۱۸۰

۱۱۷

۶۵

۵۵

۲

۲

۲

۱

۱

FSC500

۵۰۰

۷۵

۷۰

۱۰۰

۳

۳

۳

۱ ۱/۲

۱ ۱/۲

FSC750

۷۵۰

۱۱۵

۷۰

۱۰۰

۳

۳

۳

۱ ۱/۲

۱ ۱/۲

FSC1000

۱۰۰۰

۱۰۰

۱۰۰

۱۱۰

۴

۴

۳

۲

۱ ۱/۲

FSC1500

۱۵۰۰

۱۴۵

۱۰۰

۱۱۰

۴

۴

۳

۲

۱ ۱/۲

FSC2000

۲۰۰۰

۲۰۰

۱۰۰

۱۱۰

۴

۴

۳

۲

۲

FSC2500

۲۵۰۰

۲۰۰

۱۰۰

۱۳۵

۵

۵

۴

۲

۲

FSC3000

۳۰۰۰

۲۴۰

۱۰۰

۱۳۵

۵

۵

۴

۲

۲

FSC3500

۳۵۰۰

۲۷۰

۱۰۰

۱۳۵

۵

۵

۴

۲

۲

FSC4000

۴۰۰۰

۲۰۰

۱۵۰

۱۴۰

۶

۶

۴

۲

۲

FSC5000

۵۰۰۰

۲۵۰

۱۵۰

۱۴۰

۶

۶

۴

۲

۲

FSC6000

۶۰۰۰

۳۰۰

۱۵۰

۱۴۰

۶

۶

۴

۳

۲

از مهمترین مزایای چربیگیر از جنس فایبرگلاس تولیدی شرکت فرآب می توان به :

۱-     تعبیه یک عدد سبد آشغالگیر از جنس فایبرگلاس و مش بندی فلزی برای جلوگیری از ورود آشغال و ذرات معلق به تانک و در نتیجه جلوگیری از پر شدن تانک چربی گیر فایبرگلاس

۲-     کنترل خروجی با استفاده از تیوپ تثبیت کننده (مدیا) برای دادن زمان کافی جهت جدا شدن ذرات روغن و چربی در چربی گیر فایبرگلاس

۳-     آب بندی کامل مخزن و جلوگیری از نفوذ هرگونه آلودگی به محیط در چربی گیر فایبرگلاس

۴-     هزینه بسیار پایین تر و اقتصادی تر نسبت به تولیدات مشابه در چربی گیر فایبر گلاس

۵-     راندمان بالا در حذف روغن و چربی تا حدود ۸۰% در چربی گیر فایبرگلاس

۶-      استفاده از الیاف پلی مری مسلح (پلی ژل) در ساخت چربی گیر فایبرگلاس

۷-     گارانتی کامل و بدون شرط مخازن فایبرگلاس

۸-     قابلیت اتصال به لوله های پوش فیت در فلنچ های ورودی و خروجی در چربی گیر های فایبرگلاس

۹-     تعبیه ونت هوا از جنس UPVC در چربی گیر فایبرگلاس

۱۰- قابلیت مدفون شدن در زیر زمین و تحمل بار ترافیکی در چربی گیر فایبرگلاس

خواهشمند است جهت کسب اطلاعات تکمیلی با کارشناسان فنی ما با شماره های ۳-۲۶۳۱۸۳۳۲ ، ۲۶۳۱۴۱۹۸ ، ۲۲۳۲۰۰۵۸ و ۰۹۱۲۳۳۵۵۹۶۰ تماس حاصل فرمایید و یا به آدرس ایمیل  farab_sanaat@yahoo.com  با ما در ارتباط باشید



ادامه مطلب


نظرات (0) نويسنده : علی حمیدی - ساعت 10:52 AM - روز یک شنبه 18 بهمن 1394    |  

 

تعداد صفحات :2   1   2  
استفاده از مطالب این وبلاگ با ذکر منبع مجاز است.