درباره وبلاگ




نویسندگان

آمار وبلاگ

کل بازدید : 2755231
تعداد کل پست ها : 3866
تعداد کل نظرات : 34
تاریخ آخرین بروز رسانی : چهارشنبه 1 آذر 1396 
تاریخ ایجاد بلاگ : دوشنبه 1 فروردین 1390 

آرشیو ماهانه

آرشیو موضوعی

پیوندها

دیگر امکانات

مالیات ستانی

در سال های اخیر مالیات یکی از مهم ترین و مناقشه انگیزترین موضوعات در سیاست های اقتصادی آمریکا بوده است. این موضوع در تمام انتخابات ریاست جمهوری این کشور از سال ۱۹۸۰ به این سو مساله ای اساسی به شمار می رفته است.

در انتخابات سال ۱۹۸۰ وعده کاهش زیاد مالیات منجر به پیروزی نامزدی شد که این وعده را مطرح کرد. در مبارزات انتخاباتی سال ۱۹۸۸ این شعار داده می شد که «لب های من را بخوان: مالیات جدیدی نخواهیم داشت» و در مبارزات انتخاباتی سال ۲۰۰۰ نیز این شعار که «این پول شماست» تصویری ماندگار را در اذهان به وجود آورد. مالیات همچنین موضوع تغییرات مهم و عمدتا ناسازگار سیاستی بوده است و بحث حول آن همچنان ادامه دارد.


ادامه مطلب


[ چهارشنبه 5 فروردین 1388  ] [ 4:08 AM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

معرفی استاندارد بین المللی تحلیلگری مالی و سرمایه گذاری

در سال ۱۹۴۵ و با گسترش بی سابقه ابزارهای مالی، بحث های زیادی در مورد نیاز به یک سیستم رتبه بندی و احراز صلاحیت افراد فعال در زمینه مالی و سرمایه گذاری مطرح شد.   
مطرح کنندگان این مباحث بر این باور بودند که به دلیل گسترش و پیچیدگی ابزارهای مالی و سرمایه گذاری، نیاز است صلاحیت افراد فعال در این زمینه تایید شود تا بتوان در مورد حداقل دانش و مهارت مورد نیاز برای ورود به این حرفه از یک سو و صلاحیت اخلاقی این افراد از سوی دیگر تصمیم گرفت. در پاسخ به این نیازها بود که موسسهFinancial Analysts Federation) FAF) در سال ۱۹۴۷ در آمریکا تاسیس شد. در سال ۱۹۵۹ این موسسه اقدام به تاسیس سازمان مستقلی برای مدیریت مدارک حرفه ای مالی تاسیس کرد. این موسسه که ICFA نامیده شد در سال ۱۹۶۳ اولین آزمون حرفه ای را برگزار کرد.


ادامه مطلب


[ دوشنبه 3 فروردین 1388  ] [ 3:05 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

فراتر از اقتصاد

روزی جواهر لعل نهرو به مردم هند گفت: آرزو می کنم هند، مکتب تعاون را به عنوان راهی برای زندگی برگزیند. او در این تصور بود که سعادت مردمانش نه از راه اقتصاد آزاد کسب می شود و نه از طریق دولتی کردن اقتصاد. مقصود جواهر لعل نهرو آن بود که نباید کار و تلاش مردم فقط به انگیزه کسب حداکثر سود و چشم پوشی از همه ارزش های انسانی باشد. او معتقد بود که اقتصاد باید محلی برای همبستگی و همیاری تمام مردم هند باشد.

در حقیقت روی آوردن به اقتصاد تعاون و دلزدگی از دو نظام لیبرالیسم و سوسیالیسم از آنجا ناشی می شود که این دو نظام هرگز نتوانستند توقعات مردم را برآورده کنند. اقتصاد مبتنی بر نظام سوسیالیستی که ۲۰ سال است دست های خود را بالا برده و قبول کرده که قدرت اداره اقتصادی یک کشور را ندارد با حیف و میل کردن منابع محدود یک جامعه عملاً ناکارآمدی اقتصادی خود را اثبات نموده است.


ادامه مطلب


[ یک شنبه 2 فروردین 1388  ] [ 9:33 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]
.: تعداد کل صفحات 13 :. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >