درباره وبلاگ




نویسندگان

آمار وبلاگ

کل بازدید : 2755994
تعداد کل پست ها : 3866
تعداد کل نظرات : 34
تاریخ آخرین بروز رسانی : چهارشنبه 1 آذر 1396 
تاریخ ایجاد بلاگ : دوشنبه 1 فروردین 1390 

آرشیو ماهانه

آرشیو موضوعی

پیوندها

دیگر امکانات

مصيبت‌هاي اقتصادي آمريكا

امريکا

 وال استريت ژورنال با مقايسه بحران فعلي امريكا با بحران سال 1997 كره جنوبي تصريح كرد، مصيبت هاي اقتصادي امريكا تازه شروع شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از وال استريت ژورنال، شايد بازار مالي امريكا بدترين وضعيت خود را پشت سر گذاشته باشد اما بايد گفت مصيبت هاي اقتصادي آمريكا تازه آغاز شده است.

از اوايل ماه مارس به طور كلي شاهد روندي مثبت در بازارهاي مالي و بازارهاي سهام در آمريكا بوده‌ايم. خوش‌بيني‌ها زماني به حقيقت نزدك‌تر شد كه بر اساس گزارش دولت ميزان نرخ بيكاري در ماه آوريل كمتر از حدي بود كه پيش‌بيني مي‌شد.

اما تاريخ نشان مي‌دهد اين خوش‌بيني‌ها طولي نخواهد كشيد. علت اين امر آن است كه بازار همواره به سمت جلو نگاه مي‌كند اما آثار بحران در اقتصاد تا مدت‌ها باقي مي‌ماند.


ادامه مطلب


[ پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390  ] [ 10:17 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

اقتصاددانان کوچک


و را مقتصد پرورش دهید

آشنا کردن کودکان با پول، نحوه خرج کردن آن، آموزش فرهنگ پس انداز کردن و کسب درآمد از محورهای مهمی است که خانواده‌ها باید به طور جدی به آن بپردازند در این مطلب ما قصد داریم در مورد چگونگی آموزش کودکان در مورد پول صحبت کنیم، چنان که همه می‌دانید مدارس در همه جای دنیا فاقد تخصص در زمینه اینگونه آموزش‌ها هستند ضمن اینکه در جایگاه این آموزش هم نمی‌توانند باشند زیرا کمتر کودکان با مدرسه تعامل مالی دارند بنا بر این این جزء وظایف خانواده‌هاست که با دقت و مداومت در این آموزش، فرزندان خود را مهیای زندگی آینده کنند.


آموزش کودکان در مورد پول بسیار ضروری است و دانشی است که در زندگی آینده به آن نیاز جدی دارند. پس چرا هر چه زودتر این آموزش‌ها را شروع نکنیم و فرصت‌هایی را پیش نیاوریم که به فرزندان خویش نشان دهیم که ارزش پول چیست و چگونه باید آن را مدیریت کنند؟در این برهه از زمان که رکود اقتصادی سراسر جهان را در بر گرفته ما بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم به فرزندانمان بیاموزیم با پولی که به دست می‌آورند چه باید بکنند، چگونه آن را به شکل صحیح پس‌انداز کنند و چیزهایی را که در مورد مدیریت مالی و بودجه گذاری لازم است بدانند به آنها آموزش دهیم و فرزندان خویش را با دانش پولی صحیح مهیای زندگی و آینده کنیم.تعداد کودکان با سواد مالی در سراسر دنیا بسیار اندک است.


ادامه مطلب


[ پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390  ] [ 10:12 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

اقتصاد اسلامی و بحران های مالی کنونی

همواره سخن گفتن از شیوه ای نو و جدید در مواجه با بحران های مالی از جذابیت خاصی برخوردار بوده است. شکی نیست که اقتصاد اسلامی با تعالیم متعالی اش توان حل مشکلات اقتصادی بشر را دارد. این شیوه جدید زاییده فرامین لایزال الهی و برنامه های جاودانه زندگی است. در نوشتار زیر اشاره ای بسیار مختصر به چندی از این حقایق می شود و امید است در آینده ای نه چندان دور شاهد اجرای این قوانین در دنیای بحران زده کنونی باشیم.


اقتصاد اسلامی

سخن از خاتمیت اسلام و کامل بودن این آیین الهی و پاسخگویی اش نسبت به تمام ساحت های حیات بشر، مطلبی است که در طول قرن های متمادی پس از ظهور این دین بارها و بارها تکرار شده است. در هر عصری به تناسب پرسش ها و پیشینه های فکری موجود در آن روزگار جلوه هایی از این حقیقت مورد کاوش قرار گرفته و در باب آن کتابها و رساله هایی تدوین شده است. اما نگاه نظام مند با رویکرد سیستمی به اقتصاد که با معیشت انسان ها سروکار دارد سابقه ای طولانی ندارد.از این رو تدوین اقتصاد اسلامی و روشن ساختن مرزهای آن از اقتصاد سرمایه داری و سوسیالیستی پاسخ گوی بسیاری از کاستی های ایدئولوژیکی کنونی است.به نظر اسلام مشکلات اقتصادی، از کمبود مواد اولیه و خست طبیعت ناشی نشده است. درست است که مواد طبیعی، محدود و احتیاجات بشری بسیار زیاد و متنوع است، و در یک جامعه فرضی که مواد اولیه طبیعی به طور نامحدود یافت شود، چون همه کس می تواند احتیاجات اش را شخصاً برطرف نماید، آن جامعه  از خطرات اقتصادی محفوظ خواهد بود. ولی بحران اقتصادی را نباید معلول نبودن چنین بهشتی بپنداریم. این طرز تفکر، در واقع گریز از مشکلات واقعی و اجتناب از قبول حقایق است. مسائلی که اگر درست با آنها روبرو شویم قابل حل و چاره جویی هستند. در غیر این صورت، ایجاد این مشکلات حتمی بوده و راه حل های غلط، قادر به گره گشایی و رفع مشکل نخواهند بود.


ادامه مطلب


[ پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390  ] [ 10:09 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]
.: تعداد کل صفحات 44 :. 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >