تاريخ : پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394 | 6:46 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تاريخ : پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394 | 6:44 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
سلامت نیوز: محققان دانشگاه پزشکی هاروارد واقع در بوستون با بررسی یک ژن به نام Clec16a، به سرنخ های تازه ای در مورد بیماری های خود ایمنی دست یافتند.
ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394 | 6:43 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تاريخ : پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394 | 6:40 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
در لابلای اخبار چند روز اخیر، خبر کوتاهی بر روی خروجی بعضی از سایتهای خبری قرار گرفت که در هیاهوی اخبار داغ این روزها، کمتر به چشم آمد. متن خبر کوتاه اما بشدت تامل برانگیز بود." تقلب در امتحان به شیوه مدرن!
ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394 | 6:30 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
امروزه لپتاپها از پردازندههای بهبود یافته، گرافیکهای با رزولوشن بالا و حافظه ذخیره سازی بیشتری برخوردار هستند. اما باتری جزو قطعاتی از لپتاپ است که در صورت به پایان رسیدن شارژ آن، تمامی قابلیتهای دستگاه به طور کلی غیر قابل استفاده خواهد شد.
ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394 | 6:28 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
قایم مقام ومعاون کل وزیربهداشت ودرمان وآموزش پزشکی گفت: ایرانیها با مصرف سرانه 15گرم نمک در روز پرمصرف ترین غذاهای شوردر جهان هستند.
ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394 | 6:26 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تاريخ : پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394 | 6:24 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
از طریق پا می توان برخی از بیماری ها را تشخیص داد. شما می توانید با کمی دقت متوجه برخی از بیماری های احتمالی مانند دیابت، مشکلات تیروئید و بیماری قلبی شوید.
ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394 | 6:23 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تاريخ : پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394 | 6:22 PM | نویسنده : مهدی گلشنی