راه اندازی واحد «قتل کیم جونگ اون» در کره جنوبی!
وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد تا اواخر امسال واحدی نظامی تشکیل خواهد داد که مامور قتل «کیم جونگ اون» است.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دیلی میل؛ «سانگ یانگ- مو»، وزیر دفاع کره جنوبی، اعلام کرد به دنبال راه اندازی یک «واحد ترور» تا اواخر سال 2017 هستند که نیروهای آن با گذراندن تمرینات و آموزش های ویژه، مامورقتل «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی، خواهند بود.
واحد ترور کره جنوبی به اندازه یک تیپ نظامی، معادل 1500 تا 3000 نفر، نیرو خواهد داشت. نقش این واحد، ایجاد رعب و وحشت برای امنیت جانی کیم جونگ اون است تا وی را از توسعه تسلیحات هسته ای برحذر کند.
کره شمالی نیز چندی پیش از وجود چنین واحد نظامی در کره جنوبی خبر داده بود. پیونگ یانگ بارها همسایه جنوبی و آمریکا را تهدید به نابودی کرده و آزمایشهای موشکی اخیر کره شمالی نیز نگرانی زیادی در جامعه بین الملل بوجود آورده است.
«شین وون سیک»، یک ژنرال سه ستاره و استراتژیست عملیات نظامی در کره جنوبی، در این باره به نیویورک تایمز گفت: بهترین راه برای متوقف کردن رهبر کره شمالی این است که در کنار دارا بودن تجهیزات کارآمد نظامی، او را نسبت به امنیت جانش تحت فشار قرار دهیم.
خبر رسمی تشکیل «واحد ترور» در کره جنوبی پس از آن اعلام شد که قطعنامه جدیدی علیه کره شمالی در شورای امنیت سازمان ملل صادر و تحریم های اقتصادی علیه این کشور تشدید شد. سئول نیز برای اعمال فشار بر پیونگ یانگ خبر تشکیل «واحد ترور» را رسانه ای کرد.
در تحریم های جدید علیه کره شمالی، پرداخت دستمزد به 93 هزار شهروند این کشور که در خارج از مرزهای کره شمالی مشغول به کار هستند متوقف می شود، صادرات محصولات نساجی این کشور ممنوع شده است و پهلو گرفتن کشتی های نفتی در سواحل کره شمالی نیز غیرقانونی خواهد بود. ممنوعیت صادرات کالاهای کره شمالی سالانه 500 میلیون دلار از درآمدهای این کشور را کاهش می دهد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
رهبر حزب حاکم میانمار در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمیکند
سخنگوی حزب حاکم میانمار اعلام کرد «آنگ سان سو چی» در نشست آتی مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمیکند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، «آنگ سان سو چی»، رهبر حزب حاکم میانمار، به دلیل بالا گرفتن تنشها در این کشور و تشدید جنایات علیه مسلمانان روهینگیا از سوی جامعه بینالمللی شدیداً تحت فشار قرار گرفته است. سخنگوی حزب سو چی روز چهارشنبه اعلام کرد او در مجمع عمومی سازمان ملل حضور پیدا نمیکند.
بحران کنونی میانمار که در نتیجه حملات بیرحمانه نیروهای دولتی به مسلمانان روهینگیا ایجاد شده است بزرگترین چالشی است که از زمان روی کار آمدن سو چی در سال گذشته، پیش روی او قرار گرفته است. در پی این جنایات گسترده حدود 370 هزار مسلمان روهینگیایی به کشور همسایه –بنگلادش- فرار کردهاند.
منتقدان سو چی در اعتراض به سکوت او در مقابل جنایاتی که در حق مسلمانان روهینگیا انجام میشود خواستار پس گرفتن جایزه صلح نوبل از او شدهاند.
سو چی سپتامبر سال گذشته در مجمع عمومی سازمان ملل متحد از تلاشهای دولت میانمار برای رفع سرکوب مسلمانان روهینگیا دفاع کرد. اما سخنگوی او امسال اعلام کرد سو چی در نشست سال جاری شرکت نمیکند و از دلیل این اتخاذ تصمیم اظهار بیاطلاعی کرد.
«آنگ شین»، سخنگوی سو چی، به رویترز گفت: «او [سو چی] هرگز از شنیدن انتقادها یا رویارویی با مشکلات ترسی ندارد. شاید مسائل مهمتری اینجا وجود دارد که سو چی باید آنها را مدیریت کند».
با اینکه دولت میانمار اجازه نمیدهد خبرنگاران و ناظران سازمان ملل وارد این کشور شوند، گزارشها نشان از ارتکاب جنایات گسترده علیه مسلمانان روهینگیا دارد. نیروهای دولت و بوداییهای افراطی، مسلمانان را در شمال راخین تحت فشار شدید قرار دادهاند، روستاها را به آتش میکشند و آنها را به ضرب گلوله میکشند.
روهینگیاییها یکی از اقلیتهای قومی میانمار هستند که با اینکه سابقه سکونت آنها در این کشور به چندین قرن میرسد هنوز هم حق شهروندی آنها نادیده گرفته میشود. برخی از گزارشها حاکی از آن است که دولت میانمار آنها را در اردوگاههای اجباری سکونت داده و فرزندانشان حق تحصیل در مدارس دولتی را ندارند.
این در حالیست که دولت میانمار اعلام کرد نیروهای امنیتی این کشور و شهروندان بودایی در آتش زدن روستاهای مسلمانان نقشی ندارند.
این جنایتها واکنش بینالمللی گستردهای را از سوی کشورهای مسلمان و غیرمسلمان داشته است. به طوریکه دولت آمریکا خواستار محافظت از غیرنظامیان شده و بنگلادش نیز خواستار ایجاد مناطق امن در میانمار شده تا آوارگان در آنجا سکونت داده شوند.
ارتش میانمار -که تقریباً 50 سال برمیانمار حکومت کرده است- حتی پس از سال 2011 که دموکراسی در این کشور برقرار شد هم قدرت سیاسی زیادی را از آن خود کرد. به این ترتیب ارتش میانمار کنترل امنیتی کامل این کشور را در دست دارد و سو چی در این زمینه قدرت چندانی ندارد.
نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد روز چهارشنبه برای دومین بار از زمان بالاگرفتن بحران میانمار پشت درهای بسته برگزار خواهد شد. «متیو ریکرافت»، سفیر انگلیس در سازمان ملل، امیدوار است که این شورا یک بیانیه عمومی در این خصوص منتشر کند. گروههای حقوق بشری از عمومی نشدن نشست این شورای 15 عضوی انتقاد کردهاند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
سناتور پیشین آمریکایی: لابی قدرتمند وابسته به نتانیاهو در کنگره برای لغو برجام تلاش میکند
سناتور پیشین آمریکایی گفت لابی قدرتمند وابسته به نخستوزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا فشارها را برای لغو برجام تشدید خواهد کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه پرس تیوی، مایک گریول، سناتور پیشین آمریکایی، گفت: لابی قدرتمند وابسته به نخست وزیر اسرائیل در کنگره آمریکا فشارها را برای لغو توافق هستهای ایران (برجام) تشدید خواهد کرد.
او در مصاحبه با شبکه پرس تیوی، گفت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیلکنگره آمریکا را با کمک لابی آیپک کنترل میکند. جامعه یهودیان در آمریکا در تعیین چارچوب سیاست خارجی آمریکا بسیار قدرتمند است و اسرائیل خواهان بکارگیری این قدرت درباره ایران است.
این سناتور پیشین آمریکایی در ادامه گفت: اما ایران هرگز به دنبال دستیابی به تجهیزات و سلاحهای هستهای نبوده ولی از توانایی موشکی لازم برای حمله یا واکنش به حملات اسرائیل برخوردار است.
گریول افزود: در همین حال اسرائیل هرگز به تنهایی به ایران حمله نخواهد کرد و تلاش خواهد کرد که آمریکا را تحریک کند که این حمله را انجام دهد. البته به نظر من آمریکا دست به چنین حملهای نخواهد زد، اما به نظر من این مسئله یک تهدید و عامل نارضایتی است که شاهد هستیم فردی مانند نتانیاهو که فردی فاسد و دروغگو است از سیاست خارجی آمریکا به نفع خود استفاده میکند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نهمین نوه ترامپ به دنیا آمد+ تصاویر
«اریک لوک ترامپ» فرزند «اریک ترامپ» و نهمین نوه رئیسجمهور آمریکا به دنیا آمد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ان بی سی نیوز؛ «اریک ترامپ»، پسر دوم و سومین فرزند رئیس جمهور آمریکا، و همسرش «لارا» صاحب نخستین فرزند خود شدند.
اریک ترامپ نیز به سنت خانواده ترامپ پایبند بود و نام بزرگترین فرزند پسر خود را همانند نام خود گذاشت. بر این اساس، نهمین نوه دونالد ترامپ «اریک لوک ترامپ» نامگذاری شد.
پسر نخست دونالد ترامپ نیز «دونالد ترامپ جونیوز» نام دارد.
اریک ترامپ 33 ساله در سال 2014 ازدواج کرد و پیش بینی می شود همانند پدر و دیگر خواهر و برادرش به داشتن خانواده ای پرجمعیت علاقه مند باشد.
ترامپ 71 ساله تا پیش از به دنیا آمدن « لوک»، هشت نوه از دو فرزند ارشد خود داشت. دونالد ترامپ جونیو 5 فرزند و ایوانکا 3 فرزند دارند.
همسر اریک در دوران بارداری
انتهای پیام/
ادامه مطلب
رییسجمهور ونزوئلا برای گفتگو با مخالفان اعلام آمادگی کرد
با اعلام آمادگی مادورو، مذاکرات دولت و مخالفان ونزوئلا چهارشنبه از سر گرفته خواهد شد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا گفت حاضر است با مخالفان دولتش گفتگو کند.
مادورو در جلسه هیات دولت خود برای دیدار با سران مخالفان خود اعلام آمادگی کرد. ناظران این موضوع را چرخش جدیدی در سیاستهای مادورو تلقی میکنند.
وی به وزیران خود اعلام کرد که قصد مذاکره با "دانیلو مدینا" رئیس جمهور دومینیکن و "خوزه لوئیس رودریگز ساپاترو"، نخست وزیر پیشین اسپانیا را دارد.
در همین رابطه «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه نیز در مصاحبهای با خبرگزاری فرانسه از آغاز مذاکرات میان دولت ونزوئلا و مخالفان آن از روز چهارشنبه در جمهوری دومینیکن خبر داد.
لودریان ابراز امیدواری کرد دور جدید گفتگوها میان دولت «نیکلاس مادورو» و نمایندگان جناح مخالف وی به نتایج مفیدی برای حل بحران ونزوئلا منجر شود.
بحران سیاسی ونزوئلا زمانی شدت یافت که مادورو برای مقابله با نیروهای اپوزیسیون در پارلمان این کشور، مجلس موسسان ونزوئلا را تشکیل داد.
تشکیل مجلس موسسان که عملا جای پارلمان ونزوئلا را گرفته است خشم رهبران جناح مخالف را که در پارلمان از اکثریت برخوردار بودند، برانگیخت.
اخیرا اقتصاد وابسته به نفت ونزوئولا نیز در پی کاهش درخواست خرید نفت با بحران رو به رشدی مواجه شده و مادورو مجبور شد که برای تامین غذا و دارو، قیمت نفت خود را کاهش دهد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
مجلس اعیان انگلیس: اقدامات یکجانبه آمریکا در قبال برجام مغایر با منافع ماست
کمیته روابط بینالملل مجلس اعیان انگلیس در حمایت از برجام برای وزیر خارجه این کشور یک نامه نوشت و اقدامات یکجانبه آمریکا در قبال این توافق را مغایر با منافع انگلیس دانست.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی پارلمان انگلیس نامه اعضای کمیته روابط بینالملل مجلس اعیان به بوریس جانسون، وزیر امور خارجه این کشور، را در حمایت از توافق هستهای ایران منتشر کرد.
متن نامه لرد هاول گیلفورد، رئیس کمیته روابط بین الملل مجلس اعیان انگلیس، به بوریس جانسون به شرح زیر است:
من این نامه را به نیابت از اعضای کمیته روابط بینالملل درباره برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) مینویسم. زمان آن فرا رسیده است تا آینده این توافق را مد نظر قرار دهیم. رئیس جمهور مکرون اخیرا بر حمایت مداوم فرانسه در ارتباط با این توافق تأکید کرد. در همین حال، رویکرد دولت آمریکا و کنگره این کشور ممکن است سبب به خطر افتادن توافق هستهای شود. انگلیس، به عنوان یکی از مذاکره کنندگان کلیدی این توافق، باید در حمایت خود از توافقی که در جلوگیری از «تولید تسلیحات هستهای از سوی ایران» موفق عمل کرده است، صریح باشد. هر گونه اقدام یکجانبه بیشتر از سوی آمریکا با هدف ایجاد مانع (بر سر راه اجرای توافق هسته ای) مغایر با منافع امنیتی و بلندمدت انگلیس در منطقه است، منافعی که در چارچوب جلوگیری از «تولید یک سلاح هستهای از سوی ایران» و در پیش گرفتن روابط سازندهتر با ایران است.
گزارش ما همچنین سبب در پیش گرفتن تلاشهای قابل توجهی برای پاسخ دادن به سوالات در زمینه حمایت و اجرای توافق هستهای و همچنین مد نظر قرار دادن طرح توافقی شد که دوام طولانی مدت توافق را تضمین میکند. علاوه بر این، ما در این باره ابراز تأسف میکنیم که سیاست آمریکا در اعمال تحریم یک مانع جدی بر سر گشایش بخش بانکی و جذب سرمایه گذاریهای جدید در ایران دو عنصر کلیدی در توافق هستهای بوده است.
توصیه این کمیته به صورت خاص این است که طرفهای برجام باید هر چه زودتر آنچه را که باید بعد از توافق انجام دهند، در پیش بگیرند. باور ما بر این است که مفاد برجام به صورت استاندارد بینالمللی در بیاید تا ایران به یک مورد خاص تبدیل نشود. این گزارش به طور مفصل به این موضوع پرداخته است که کدام مفاد خاص برجام از قبیل: محدودیتهای غنیسازی و رژیم نظارت و بازرسی ممکن است در این رویکرد اصلاح پذیرتر باشند.
واکنش دولت نه در راستای پذیرش و نه رد این پیشنهادها است و صرفاً گفته است که از طرحهای بلند مدت با هدف جلوگیری از دستیابی ایران و دیگر کشورها به قابلیت تسلیحات هستهای استقبال میکند.
از زمان انتشار گزارش ما و واکنشهای شما، چهل و هفت تن از کارشناسان سیاست خارجی و سیاستگذاران آمریکایی، نامهای سرگشاده نوشتند و در آن با قاطعیت از برجام حمایت کردند و از امضاکنندگان برجام خواستند گفتگوها را بر سر توافق بعدی آغاز کنند که میتواند سبب گسترش محدودیتها بر برنامه هستهای ایران شود و «رویکردهایی را مد نظر دهند که بر اساس برجام محدودیتهای هستهای را بر مبنای منطقهای گسترش میدهد.»
در بحبوحه چنین سیاستی، ناامید کننده است که دولت موضعی توسعه یافتهتر اتخاذ نمیکند. آیا بررسیهای بیشتری در ارتباط با این دو موضوع انجام شده است؟
در نهایت این که، ما از دولت میخواهیم در حمایت خود از برجام -با وجود تعلل آمریکا- صریح و آشکار عمل کند. آیا میتوانید به ما اطمینان دهید که این موضع دولت انگلیس خواهد بود و به ما نشان دهید که فرصتهای کلیدی بعدی برای دولت انگلیس به وجود خواهد آمد تا حمایت سازنده خود را از برجام نشان دهد؟
انتهای پیام/
ادامه مطلب
بازداشت بیش از 50 نفر در میامی به دلیل غارت اموال مردم سیلزده
به دنبال وقوع توفان ایرما، پلیس میامی از بازداشت بیش از 50 نفر به دلیل غارت اموال مردم سیلزده خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، مقامات آمریکا روز گذشته (سه شنبه) اعلام کردند: به دنبال وقوع توفان ایرما، پلیس میامی بیش از 50 نفر را به دلیل غارت اموال سیل زدگان بازداشت کرد. 266 نفر از این افراد به اتهام سرقت از فروشگاه زنجیره ای وال مارت بازداشت شدند.
مقامات شهر میامی از شب گذشته محدودیت تردد در شب را که از روز یکشنبه به دنبال وقوع توفان سهمگین ایرما آغاز شده بود، لغو کردند. محدودیت تردد در میامی از ساعت 7 شب تا 7 صبح به وقت محلی اعمال شده بود تا از هرگونه سرقت و غارت اموال سیل زدگان جلوگیری شود.
پلیس میامی اعلام کرد نیروها به صورت تمام وقت برای جلوگیری از وقوع هرگونه جرم و جنایت در پست های خود حضور دارند. با هرگونه جنایت یا غارت اموال و هر کس که بخواهد از وضع ایجاد شده پس از توفان سوء استفاده کند، برخورد خواهد شد.
گزارشها حاکی از آن است که شنبه شب به یک فروشگاه وال مارت در شمال میامی دستبرد زده شد. دوشنبه هم چند نفر از مغازه های یک مرکز خرید در میامی سرقت کردند که 6 نفر در ارتباط با این مسئله بازداشت شدند.
از زمان آغاز توفان ایرما از روز یکشنبه، مقامات بارها در خصوص سوء استفاده افراد از این وضع هشدار داده اند. توفان ایرما از روز دوشنبه از فلوریدا خارج شد و باعث قطعی برق، جاری شدن سیلاب و شکسته شدن درختها شد. در پی وقوع توفان، برق بیش از 9 میلیون خانه در ایالت فلوریدا قطع شد. مقامات اعلام کردند که وصل شدن دوباره برق ممکن است چند هفته به طول بیانجامد. توفان ایرما منجر به کشته شدن 43 نفر در جزایر کارائیب و دست کم 11 نفر در فلوریدا، جورجیا و کارولینای جنوبی شده است.
توفان سهمگین ایرما حدود دو هفته پس از آن رخ داد که توفان هاروی ایالت تگزاس آمریکا را در نوردید.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
زندانیان خطرناک مناطق توفانزده ویرجین بریتانیا از آب گلآلود ماهی گرفتند!
در پی وقوع توفان ایرما در جزایر «ویرجین بریتانیا»، بیش از ۱۰۰ زندانی خطرناک از زندان فرار کردند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دیلیمیل، در پی وقوع توفان ایرما، زندانیان جزایر «ویرجین بریتانیا»، که جزو قلمروی انگلیس محسوب میشود، از آب گل آلود ماهی گرفتند. بر این اساس، بیش از 100 زندانی خطرناک در این جزایر از وقوع توفان سهمگین «ایرما» سوء استفاده و فرار کردند. اسناد دولتی فاش شده نشان میدهد هنوز هم 40 نفر از این زندانیان فراری هستند.
وقوع این توفان با سرعت 185 مایل بر ساعت این فرصت را به زندانیان داد تا فرار کنند. در پی فرار این مجرمان گزارشهای زیادی درباره غارت فروشگاهها در جزیره «تورتلا» منتشر شده است. چندین عکس از سندی که مربوط به نشست کابینه انگلیس است لو رفتند که نشان میدهد مقامات در تلاش هستند تا این زندانیان را در شرایطی امن به جزیره «سنت لوسیا» انتقال دهند.
«آلن دانکن»، عضو پارلمان انگلیس، اعلام کرد: «ما در پی قانون شکنی در جزایر ویرجین بریتانیا با تهدید جدی مواجه هستیم. 100 زندانی بسیار خطرناک از زندان فرار کردهاند». دانکن از افزایش تعداد کشته ها در قلمروهای انگلیس در کارائیب را 9 نفر اعلام کرد. 5 نفر در جزایر ویرجین بریتانیا و 4 نفر در آنگویلا کشته شدند. مقامات پیش از این شمار کشته ها را یک نفر اعلام کرده بودند.
تصاویری از ساکنان مناطق توفان زده منتشر شده که آنها را در در حال مشاجره برای به دست آوردن غذا نشان میدهد. گردشگرانی که برای گذراندن تعطیلات به این مناطق آمده بودند نیز شرایط خوبی ندارند و برای بازگشت به کشورهایشان خارج از فرودگاههایی که توفان آنها را ویران کرده است، صف کشیدهاند. یکی از سربازانی که در این مناطق خدمت میکند گفت هر 10 دقیقه یکبار باید با کسانی که قصد غارت فروشگاهها را دارند مقابله کند. این در حالیست که مردم برای دفاع از خودشان سعی میکنند به سلاح سرد مسلح شوند.
«بوریس جانسون» وزیر خارجه انگلیس، قصد دارد در روزهای آینده شخصاً به جزایر ویرجین بریتانیا سفر کند. پلیس فرانسه و هلند نیروهای بیشتری به «سنت مارتین» اعزام کرده تا با سرقت از این جزیره مقابله کنند. ساکنان این منطقه از نبود آب و غذا و نزاع میان مردم برای به دست آوردن آنچه باقی مانده خبر میدهند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
اعتراض سفارت روسیه در آلمان به توهین مجله فوکوس به پوتین
سفارت روسیه در آلمان خواستار عذرخواهی رسمی مدیران مجله «فوکوس» به خاطر توهین به «ولادیمیر پوتین» شد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سایت اسپوتنیک، "دنیس میکرین" سخنگوی سفارت روسیه در برلین از مدیران مجله «فوکوس» درخواست کرد که به خاطر اظهارات بسیار توهین آمیز در یکی از مقالات آخرین شماره نشریه خود درباره "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه، رسما عذرخواهی کنند.
وی افزود: اکنون فقط میتوان امیدوار بود که عبارات توهین آمیز استفاده شده در مقالهای در آخرین شماره مجله فوکوس نسبت به رئیس جمهوری روسیه، چیزی بیش از یک "تمرین نوشتاری ناموفق" از طرف یک روزنامهنگار نباشد.
میکرین خاطر نشان کرد: به همین دلیل ما امیدوار هستیم که "روبرت اشنایدر" سردبیر این مجله که دارای تجارب حرفهای کافی است، این مسئله را درک کند که نباید از برخی خط قرمزها در زمینه روزنامهنگاری عبور کرد و امکان عذرخواهی به خاطر انتشار چنین مطلبی در نشریه زیر نظر او همچنان وجود دارد.
سخنگوی سفارت روسیه در پایان یادآور شد که امروزه رسانههای گروهی در مقایسه با ۲۰ سال قبل اجازه دارند مطالب بسیاری را منتشر کنند، ولی بسیاری از این مطالب هیچ سنخیتی با آزادی بیان یا آزادی مطبوعات ندارند و در شأن حرفهای روزنامه نگاران نیست که از آنها استفاده کنند.
گفتنی است روز گذشته (سهشنبه) مجله فوکوس مقالهای را در رابطه با آنگلا مرکل صدراعظم آلمان چاپ کرد که حاوی کلمات توهینآمیزی درباره رئیسجمهور روسیه بود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
دیوان عالی آمریکا حکم ناعادلانه ضدمهاجرتی ترامپ را قانونی دانست
دیوان عالی آمریکا، اجرای فرمان رئیس جمهور این کشور درباره ممنوعیت پذیرش پناهجو در مدت 120 روز را قانونی دانست.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آسوشیتدپرس؛دیوان عالی آمریکا پس از بررسی پرونده فرمان اجرایی «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور این کشور، حکم دادگاه تجدید نظر را رد و اعلام کرد: فرمان رئیس جمهور مبنی بر ممنوعیت 90 روزه برای ورود اتباع شش کشور اسلامی و ممنوعیت 120 روزه برای پذیرش پناهجویان از سراسر جهان قانونی و لازم الاجرا بوده و مدت زمان اجرای این فرمان نامحدود است.
حکم اعلام شده از سوی دیوان عالی آمریکا، نظر نهایی دادگاه درباره سیاست ضدمهاجرتی ترامپ که در ماه ژانویه اعلام شد، نیست و معترضان به این حکم می توانند در جلسه بعدی دادگاه که 100 اکتبر برگزار می شود، دلایل مخالفت خود را اعلام کنند.
فرمان 90 روزه درباره ممنوعیت ورود اتباع شش کشور اسلامی به آمریکا در اواخر سپتامبر و ممنوعیت 120 روزه پذیرش پناهجویان نیز یک ماه پس از آن منقضی می شود. هنوز مشخص نیست در پایان مهلت آن، این فرمان ها تمدید می شوند، درباره دیگر کشورها نیز به اجرا درمی آیند و یا دستور به دائم بودن آنها داده می شود.
پیش از این، چند دادگاه فدرال در برخی ایالت های آمریکا این فرمان ترامپ را به دلیل مغایرت با قانون اساسی و قانون فدرال مهاجرت، به حالت تعلیق درآورده بودند.
یک دادگاه تجدیدنظر در ماه ژوئن اعلام کرد آنهایی که سند رسمی از آژانس های اسکان مجدد و یا مدرکی دال بر پذیرش در برنامه پناهندگان در اختیار دارند، میتوانند حداکثر تا پایان اکتبر وارد آمریکا شوند. به این ترتیب 24 هزار نفر واجد شرایط ورود به آمریکا بودند که حالا مجوز پذیرش این پناهجویان نیز لغو شده است.
از سوی دیگر، به موجب حکم دیوان عالی آمریکا، نسبتهای خویشاوندی مهاجران و اقوام آنها که در آمریکا دارای تابعیت رسمی هستند، نمی تواند دلیلی برای پذیرش این افراد باشد.
به موجب حکم دیوان عالی آمریکا، همچنان از ورود اتباع ایران، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن به این کشور جلوگیری می شود.
در حکم دیوان عالی آمریکا اشاره ای به پدربزرگ ها و مادربزرگ هایی که نوه های آنان دارای تابعیت آمریکایی هستند، نشده است و به نظر می رسد مجوز آنها برای سفر به آمریکا همچنان به قوت خود باقی است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب