حمله خمپاره‌ای و توپخانه‌ای یمن به مواضع عربستان در جیزان

ارتش یمن و کمیته‌های مردمی، چندین موشک و خمپاره به سمت مواضع نظامی عربستان در کوه‌های «الدخان» و «الدود» در جیزان شلیک کردند.

خبرگزاری فارس: حمله خمپاره‌ای و توپخانه‌ای یمن به مواضع عربستان در جیزان
 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، نیروهای ارتش یمن و کمیته‌های مردمی وابسته به انصارالله در پاسخ به ادامه تجاوزات هوایی عربستان، امروز(سه شنبه) مواضع نظامی این کشور در جیزان را هدف حملات موشکی خود قرار دادند.

در همین ارتباط، شبکه المنار گزارش داد که نیروهای یمنی دو پایگاه نظامی «الدخان» و «الدود» استان جیزان را هدف حملات توپخانه‌ای و موشکی خود قرار دادند.

وزارت دفاع یمن نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش یمن و کمیته‌های مردمی بر ورود‌های جنوبی و غربی شهر مأرب در شمال شرق این کشور مسلط شدند.

بمباران و تجاوزات آل سعود در یمن پس از 118 روز همچنان ادامه دارد و بر شمار قربانیان بی گناهی که اغلب آنها زن و کودک هستند، افزوده می شود.

جنگنده های سعودی روز گذشته در تازه ترین جنایات خود، با هدف قرار دادن منازل شهروندان منطقه آل مقنع در شهر منبه از توابع استان صعده، 20 تن از اعضای دو خاندان «آل العیاشی» و «آل عزان» را شهید و شماری را زخمی کردند.

انتهای پیام/ح


ادامه مطلب
نظرات 0
واشنگتن: قطعنامه ایران به هیچ وجه با حق بررسی کنگره منافات ندارد/ایران را دوست خطاب نمی‌کنیم

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا می‌گوید که هیچ بندی در قطعنامه جدید سازمان ملل در خصوص ایران، بر خلاف حق کنگره برای بررسی 60 روزه مفاد برجام و رأی‌گیری در خصوص آن نیست.

خبرگزاری فارس: واشنگتن: قطعنامه ایران به هیچ وجه با حق بررسی کنگره منافات ندارد/ایران را دوست خطاب نمی‌کنیم
 

به گزارش گروه مانیتورینگ بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جان کربی» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا امشب در میان خبرنگاران حاضر شد و ضمن اشاره به سالگرد بازداشت جیسون رضائیان و ارائه برجام به کنگره برای بررسی 60 روزه، مواضع ایالات متحده را در خصوص تحولات مربوط به ایران با اهالی رسانه در میان گذاشت.

کربی گفت که «جان کری» در حاشیه مذاکرات هسته‌ای، هیچ فرصتی را برای در میان گذاشتن بحث آمریکایی‌های زندانی در ایران با «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران، از دست نداده است.

سخنگو به ارائه مفاد برجام به کنگره در روز یکشنبه هم اشاره کرد و گفت که «هیچ بندی در قطعنامه جدید سازمان ملل در خصوص ایران، بر خلاف حق کنگره برای بررسی 60 روزه مفاد برجام و رأی‌گیری در خصوص آن نیست.»

جان کربی در خصوص قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای رفع مشروط تحریم‌های ایران گفت: «از قطعنامه 2231 استقبال می‌کنیم؛ این قطعنامه نشان داد که جامعه جهانی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای در پشت ما ایستاده‌اند.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود: «این توافق (ایران و 1+5)، توافقی درست بود که به نفع امنیت ملی ما و همچنین به نفع متحدان ما در منطقه و بخصوص اسرائیل خواهد بود.» وی همچنین گفت که این توافق، توافقی خوب نبوده، بلکه بهترین توافق ممکن بوده است.

در ادامه یکی از خبرنگاران به نقل از «علی اکبر ولایتی»، مشاور مقام معظم رهبری، مدعی ارتباط دیپلمات‌های آمریکایی و ایرانی در خصوص سوریه شد.

جان کربی وجود چنین ارتباطی را تکذیب کرد و گفت: «در خصوص سوریه، هیچ تماسی با ایران نداشته‌ایم؛ شفاف بگویم، ارتباطات میان ما فقط بر سر پرونده هسته‌ای ایران بوده و همانطور که بارها گفته‌ایم، در خصوص سوریه با ایران هیچ هماهنگی و یا همکاری نداشته‌ایم.»

خبرنگاران به سفر مقامات و تجار غربی به ایران پس از توافق وین اشاره کردند و از سخنگو پرسیدند که آیا سفر و یا رابطه مشابهی میان آمریکا و ایران قابل تحقق خواهد بود.

سخنگوی وزارتخانه تحت امر «جان کری» گفت: «هیچ رابطه دیپلماتیکی میان ما و ایران وجود ندارد. ایران کماکان در حال تأمین مالی و تحریک اقداماتی است که به بی ثبات شدن منطقه می‌انجامد.»

خبرنگار سوال خود را شفاف‌تر پرسید و گفت «الان ایران دوست است یا دشمن؟»

جان کربی گفت: «ایران را دوست خطاب نمی‌کنیم اما توافق هسته ای باعث شد ایران دیگر توانایی ساخت بمب را نداشته باشد و حالا تعامل با این کشور، نگوییم آسان، ولی آسان‌تر شده است.»

یکی از خبرنگاران به صحبت‌های دیروز غلامعلی خوشرو، نماینده حاضر از سوی دولت ایران در جلسه شورای امنیت پرداخت.

خوشرو دیروز در پاسخ به اتهامات «سامانت پاور» نماینده آمریکا در سازمان ملل مبنی بر بی‌ثبات شدن خاورمیانه به دست ایران گفته بود: «کشوری که به دو کشور در منطقه ما حمله و زمینه برای رشد تروریسم و افراطی گری را ایجاد کرد، در جایگاهی قرار ندارد که چنین اتهامی را علیه کشور من مطرح کند.»

جان کربی در واکنش به این سوال گفت: «اینجا کسی از شنیدن لفاظی‌های ضدآمریکایی تعجب نمی کند.»

انتهای پیام/ع


ادامه مطلب
نظرات 0
بندر بن‌سلطان:‌ قدرت‌های منطقه آماده‌اند پس از توافق هسته‌ای، بدون کمک آمریکا به ایران حمله کنند

اولین واکنش یکی از اعضای خاندان سلطنتی عربستان به توافق ایران و 1+5 این بوده که «توافق ایران بر سر منطقه آوار خواهد شد» و «عربستان و قدرت‌های خلیج (فارس) آماده‌اند پس از توافق هسته‌ای، بدون حمایت آمریکا به ایران حمله کنند.»

خبرگزاری فارس: بندر بن‌سلطان:‌ قدرت‌های منطقه آماده‌اند پس از توافق هسته‌ای، بدون کمک آمریکا به ایران حمله کنند
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «بندر بن‌سلطان» سفیر 20 ساله عربستان در واشنگتن و یکی از اعضای بلندپایه خانواده سلطنتی حاکم بر حجاز، اولین واکنش سعودی‌ها را به توافق ایران و 1+5 رقم زده و از حمله به ایران سخن گفته است.

وی که با نشریه «تایمز لندن» مصاحبه کرده، ابتدا توافق هسته‌ای را با دستیابی به بمب اتم همسان دانسته و گفته که «توافق ایران بر سر منطقه آوار خواهد شد.»

دیپلمات سابق سعودی، شیخ‌نشین‌های حاشیه جنوبی خلیج‌فارس را قدرت خواند و ضمن تهدید ایران به حمله نظامی گفت: «عربستان و قدرت‌های خلیج (فارس) آماده‌اند پس از توافق هسته‌ای، بدون حمایت آمریکا به ایران حمله کنند.»

پرنس بن‌سلطان همچنین توافق با ایران را عامل کاهش اعتماد کشورهای منطقه به آمریکا دانست و گفت:‌«مردم منطقه من، حالا دیگر به مشیت الهی اتکا می‌کنند و در حال تقویت توانایی‌ها و تحلیل‌های خود با کمک هر کسی به جز قدیمی‌ترین و قدرتمندترین متحد خود هستیم.»

بندر بن‌سلطان به توافق دولت بیل کلینتون با کره شمالی بر سر مسائل هسته‌ای اشاره کرد و ضمن تشبیه توافق آن روزها با توافق وین، گفت: «همه تحلیل‌گران سیاست خارجی، ادارات اطلاعات و امنیت ملی و متحدان آمریکا در منطقه پیش‌بینی کرده‌اند که حاصل توافق با ایران نه تنها از حاصل توافق با کره شمالی بدتر خواهد بود بلکه در این مورد، میلیاردها دلار هم در دسترس ایران قرار خواهد گرفت.»

انتهای پیام/ع


ادامه مطلب
نظرات 0
هانس بلیکس:‌ با آنهایی که می‌گویند ایران با توافق به همه چیز رسید، مخالف‌ام

رئیس سابق بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید که توافق ایران بسیار دقیق نگاشته شده و با اجرای گام به گام آن، احتمال بازگشت آرامش و ثبات به خاورمیانه وجود خواهد داشت.

خبرگزاری فارس: هانس بلیکس:‌ با آنهایی که می‌گویند ایران با توافق به همه چیز رسید، مخالف‌ام
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «هانس بلیکس» دیپلمات سوئدی و رئیس سابق بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که پیش از حمله آمریکا به عراق، سال‌ها به دنبال تسلیحات کشتار جمعی در این کشور بود، از توافق ایران و 1+5 استقبال و حمایت کرده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری ام‌اس‌ان‌بی‌سی، بلیکس در ابتدای مصاحبه خود، به ساختار توافق اشاره کرده و گفته چنین توافقی «دور از دسترس» می‌نمود و با داشتن جزئیات کافی، توان ایجاد صلح و ثبات در خاورمیانه را خواهد داشت.

بلیکس در ادامه به منتقدان آمریکایی توافق پاسخ داده و گفته:‌«دیده‌ام که برخی می‌گویند ایران با این توافق به همه‌چیز رسیده است ولی من چنین رویکردی را درک نمی‌کنم.»

بلیکس در توضیح علت مخالفت خود با این رویکرد گفت: «ایران از همان ابتدا با کاهش سانتریفیوژهای خود به 5 تا هزار عدد موافقت کرد؛ حالا هم خود را به عدم بازفرآوری مواد هسته‌ای متعهد کرده است.

انتهای پیام/ع


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 12:21 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
امارات قصد بازگشایی سفارت خود را در سوریه دارد

منابع آگاه خبر دادند که یک هیات اماراتی برای بحث و گفت‌و‌گو با مقامات سوری در خصوص بازگشایی سفارت امارات در سوریه، به دمشق سفر خواهند کرد.

خبرگزاری فارس: امارات قصد بازگشایی سفارت خود را در سوریه دارد
 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، پایگاه خبری «الوطن» به نقل از منابع آگاه گزارش داد که یک هیات اماراتی قصد دارد برای دیدار با مقامات سوری و گفت‌و‌گو درباره بازگشایی سفارتخانه‌ در دمشق، به سوریه سفر کنند.

برخی منابع خبری عرب‌زبان گزارش دادند که بحث‌های زیادی درباره حمایت امارات از نظام سوریه و بشار اسد به دلیل بیم از تسلط اسلام‌گرایان بر حکومت سوریه وجود دارد.

پیش از این نیز، کشورهایی مانند کویت و تونس نیز اقداماتی برای بازگرداندن سفرای خود به دمشق انجام داده بودند و رهبران تونس نیز به برخی از مقام‌های سوریه گفته‌اند که تونس به زوی سفیر خود را به سوریه باز می‌گرداند.

انتهای پیام/ح


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 12:20 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
تشکیل هنگی از زنان کُرد ایزدی در شنگال

فرماندار شنگال از تشکیل هنگی متشکل از زنان کُرد ایزدی برای شرکت در عملیات آزادسازی این منطقه خبر داد.

خبرگزاری فارس: تشکیل هنگی از زنان کُرد ایزدی در شنگال
 

به‌ گزارش خبرگزاری گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «میسر حاجی» فرماندار «سنجار» (شنگال) با اشاره به تشکیل هنگ زنان مسلح ایزدی گفت این هنگ که‌ مقر اصلی آن در منطقه‌ «سنونی» است، از 120 زن کُرد ایزدی تشکیل شده‌ که‌ تحت نظر نیروهای مدافع شنگال فعالیت می کنند.

«کرد پرس» نیز نوشت که «نایف سیدو» بخشدار سنونی نیز در گفت‌وگو با پایگاه خبری اسپوتنیک اعلام کرده‌ بود که‌ این هنگ ویژه‌ زنان کُرد ایزدی تشکیل شده‌ و در حال حاضر در انتظار دریافت تسلیحات مورد نیاز خود به‌ سر می برند.

هدف از تشکیل هنگ زنان کُرد ایزدی، مشارکت آنان در عملیات آزادسازی شنگال اعلام شده‌ است.

شنگال شهری است از توابع استان نینوا و واقع در غرب منطقه کردستان و فاصله‌ 120 کیلومتری غرب شهر موصل که‌ از اواسط تابستان گذشته‌ از سوی داعش اشغال شد و در (29 آذر/ 20 دسامبر)، در عملیات مشترک نیروهای پیشمرگه، واحدهای مدافع شنگال و مدافعین کُرد سوری و همچنین پشتیبانی هوایی جنگنده‌های ائتلاف، قسمتی از شهر بازپس گرفته‌ شد، اما درگیری‌ها در منطقه‌ برای آزادسازی کامل شنگال همچنان ادامه‌ دارد.

عناصر داعش در هنگام اشغال شنگال اقدام به‌ کشتار وسیع اهالی منطقه‌ کرده‌ و شمار بسیار زیادی از زنان و کودکان را به‌ اسارت گرفته‌ و آنان را در بازارهای عراق و سوریه‌‌ به‌ عنوان برده‌ به‌ فروش می رسانند.

انتهای پیام/غ


ادامه مطلب
نظرات 0
«سانتوس» کلمبیایی‌ها را به اتحاد برای برقراری صلح فراخواند

رئیس جمهور کلمبیا از مردم کشورش خواست برای دستیابی به یک توافق صلح نهایی در کشور خود با یکدیگر متحد شوند.

خبرگزاری فارس: «سانتوس» کلمبیایی‌ها را به اتحاد برای برقراری صلح فراخواند
 

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «تله‌سور»، «خوآن مانوئل سانتوس» رئیس جمهور کلمبیا روز گذشته در زمان اعمال یک دوره جدید قانون‌گذاری در کنگره این کشور از کلمبیایی‌ها خواست برای دستیابی به یک توافق صلح نهایی در کشور خود با یکدیگر متحد شوند.

«سانتوس» طی سخنرانی خود در کنگره کلمبیا، ملت این کشور را به کنار گذاشتن مواضع سازش‌‍‌‌ناپذیر برای دستیابی توافق صلح میان دولت کلمبیا و نیروهای مسلح انقلابی این کشور (فارک) در زمان اختلافات موجود بین آن‌ها فراخواند.

رئیس جمهور کلمبیا در این راستا اعلام کرد: در این روز ملی از 48 میلیون نفر کلمبیایی و رهبرانشان می‌خواهم دعوت کنم که روح خود را آرام سازند و سلاح‌هایشان را کنار بگذارند.

وی همچنین از مردم کلمبیا خواست در جهت دستیابی به یک توافق صلح پس از بیش از 50 سال درگیری‌های مسلحانه موجود در این کشور با یکدیگر متحد شوند.

«سانتوس» خطاب به انتقادات مستمر موجود از مذاکرات صلح که میان دولت کلمبیا و «فارک» در «هاوانا» (پایتخت کوبا) در جریان است از مردم این کشور خواست که به طور کلی قضاوت‌ها، پیش‌داوری‌ها و مواضع سخت‌گیرانه را کنار بگذارند تا به یک توافق صلح نهایی با این گروه شبه‌نظامی دست یابیم.

رئیس جمهور کلمبیا تصریح کرد که برای رسیدن به یک توافق صلح پایدار نیازمند اتحاد و همبستگی در این کشور می‌باشیم و برقراری صلح، تمامی واحدها در این کشور را با یکدیگر متحد می‌سازد.

«سانتوس» از سوی دیگر وضعیت سیاسی کنونی میان دولت کلمبیا و «فارک» را به مرحله جدید روابط میان کوبا و آمریکا که روز گذشته با گشایش سفارت کوبا در «واشنگتن» همراه بود، تشبیه کرد.

رئیس جمهور کلمبیا پس از تحسین دستیابی موفقیت تاریخی در صحنه بین‌المللی که نشان از نزدیک شدن روابط میان «واشنگتن» و «هاوانا» دارد، ابراز امیدواری کرد که همان‌طور که امروز طولانی‌ترین درگیری دیپلماتیک میان این 2 کشور خاتمه یافته است در آینده‌ای نزدیک نیز درگیری‌های مسلحانه موجود در کلمبیا که بیش از نیم قرن به طول انجامیده، پایان خواهند یافت.

این اظهارات «سانتوس» پس از این‌که «فارک» در نیمه شب 20 ژوئیه سال جاری میلادی به وقت محلی کلمبیا (29 تیر 94) توقف تمام اقدامات تهاجمی خود را با اعمال یک آتش‌بس یک جانبه موقت به مدت یک ماهه اعلام کرد، مطرح شد.

«لوئیس کارلوس ویگاس» وزیر دفاع کلمبیا نیز در این راستا به نوبه خود اعلام کرد: در صورتی‌که دولت این کشور و «فارک» تا ماه نوامبر سال جاری میلادی به یک توافق صلح‌آمیز با یکدیگر دست نیابند، اختلافات میان آن‌ها از طریق مبارزات مسلحانه ادامه خواهند یافت.

در 9 ژوئیه سال جاری میلادی (18 تیر 94)، «فارک» تصمیم خود را از کنار گذاشتن سلاح‌هایشان برای تبدیل شدن به یک حزب سیاسی در کلمبیا پس از دستیابی به یک توافق صلح نهایی با دولت این کشور و در صورتی که امنیت نیروهای آن به طور کامل تضمین گردد، اعلام کرد.

پس از برگزاری دورهای متعددی از مذاکرات صلح در کلمبیا، «فارک» در دسامبر سال 2014 میلادی یک آتش‌بس یک جانبه و نامحدود خود را به منظور کاهش شدت درگیری‌های مسلحانه موجود در این کشور اعلام کرده بود.

وضعیت کلمبیا تا 22 ماه می سال جاری میلادی (1 خرداد 94) آرام بود اما پس از آن‌که حدود 26 نفر از اعضای «فارک» توسط بمباران‌های نیروهای نظامی این کشور جان خود را از دست دادند، پس از این اقدام، «فارک» تصمیم گرفت آتش‌بس یک جانبه خود را که از ماه دسامبر 2014 اعلام کرده بود را به حالت تعلیق درآورد.

از آن زمان به بعد حملات از سوی «فارک» و دولت کلمبیا تقریبا هر روز گزارش شد و به دلیل تشدید درگیری‌های موجود در این کشور آمریکای لاتین، کشورهای تضمین‌کننده روند صلح در کلمبیا از طرفین درگیر خواستند که اقداماتی که منجر به بر‌جای گذاشتن شماری از قربانیان می‌شود را به پایان برسانند.

«فارک» و دولت کلمبیا روند صلح را در نوامبر 2012 (مهر 1391) با هدف پایان دادن به درگیری مسلحانه‌ای که بیش از نیم قرن به طول انجامیده آغاز کردند که طبق آمار و ارقام تقریبا 5 میلیون آواره و دست کم 600 هزار کشته بر جای گذاشته است.

از آغاز روند صلح دولت کلمبیا و «فارک»، طرفین به توافقاتی پیرامون 3 مسئله از مجموع 5 موضوعی که در دستور کارشان قرار داشت دست یافتند، از جمله اصلاحات روستایی در ماه می 2013 (اردیبهشت 92)، مشارکت سیاسی در نوامبر 2013 (مهر 92) و مواد مخدر در می 2014 (اردیبهشت 93)؛ باقی مواردی که هنوز مورد بحث و مذاکره هستند نیز مسئله قربانیان و پایان درگیری می‌باشد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
ابوبکر البغدادی به منظور بقای داعش تدابیر ویژه‌ای اتخاذ کرده است

یک روزنامه آمریکایی خبر داد البغدادی برای بقای داعش در صورت مرگ خود و سرکرده‌های این سازمان تروریستی تدابیری از قبیل دادن اختیار بیشتر به معاونان و همچنین فرماندهان نظامی داعش را در دستور کار قرار داده است.

خبرگزاری فارس: ابوبکر البغدادی به منظور بقای داعش تدابیر ویژه‌ای اتخاذ کرده است
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک رسانه‌ آمریکایی از انجام اقداماتی توسط سرکرده سازمان تروریستی داعش برای بقای این سازمان در صورت کشته شدن سرکردگان آن خبر داد.

روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد: «رهبر داعش برای اطمینان از بقای این گروه اقداماتی انجام داده است. رهبر داعش اختیارات گسترده‌ای به معاونان و فرماندهان منطقه‌ای آن در سوریه  عراق داده است تا در صورت اینکه او یا دیگر شخصیتهای اردش دیگر کشته شدند،؛ سازمان به سرعت خود را با شرایط وفق داده و به جنگ ادامه دهد».

این روزنامه آمریکایی در گزارشی به نقل از  مقامات اطلاعاتی آمریکایی و عراقی افزود: «ابوبکر البغدادی به کابینه یا مجلس شورای خود که شامل وزرای جنگ، دارایی، امور مذهبی و دیگران است، اختیاراتی واگذار کرده است».

در این گزارش تاکید شده که اعضای اصلی سازمان تروریستی داعش شامل بازمانده‌های القاعده و ماموران و افسران اطلاعاتی و امنیتی رژیم بعث عراق است و به دلیل به هم پیوستن این دو نیرو، داعش به یک «نیروی قدرتمند» تبدیل شده است.

درباره اعطای اختیارات به سرکردگان و فرماندهان نظامی حاضر در مناطق مختلف سوریه و عراق هم می‌خوانیم: «به منظور انعطاف بیشتر در داعش، قدرت فرماندهان نظامی آن هم مهم بوده است؛ کسانی که برای عملیاتهای خود در عراق و سوریه استقلال زیادی دارند».

نیویورک تایمز افزود: «جنگجویان درباره کارهای حلقه داخلی (معاونان البغدادی) اطلاعاتی کمی دارند که در صورت بازداشت بتوانند لو دهند و کشته شدن و یا جایگزینی فرماندهان محلی اختلالی در سازماندهی داعش اختلالی ایجاد نمی‌کند. بر اساس این سلسله مراتب، عراقیها مناصب بالا را در اختیار داشته و تونسیها و سعودیها مناصب مذهبی را در اختیار دارند».

یک دیپلمات ارشد غربی با اشاره به کشته شدن سرکردگان القاعده در یمن در حملات پهپادی آمریکا گفت: «داعش از این موضوع درس عبرت گرفته و ساختاری ایجاد کرده که از طریق اعطای حدی از استقلال و اختیار به فرماندهان میانی، در صورت از دست رفتن رهبرانش می‌تواند بقا یابد. در این ساختار در صورت کشته یا زخمی شدن البغدادی سازماندهی کلی سازمان فورا تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت».

یک مامور ویژه سابق امنیتی عراق در شهر تلعفر درباره جانشینان احتمالی ابوبکر البغدادی گفته بود: «ابو علا الافیری معاون ارشد سابق ابومصعب الزرقاوی و فاضل الهیالی معروف به ابومسلم الترکمانی دو رهبر ارشدی هستند که احتمال جانشینی آنها می‌رود».

انتهای پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0
آزمایش موشک قاره‌پیمای «سرمت» روسیه ظرف 18 تا 24 ماه آینده آغاز می‌شود

مشاور فرمانده نیروی راهبردی موشکی روسیه امروز در اظهاراتی از آغاز آزمایش‌ موشک قاره‌پیمای «سرمت» ظرف 18 تا 24 ماه آینده خبر داد.

خبرگزاری فارس: آزمایش موشک قاره‌پیمای «سرمت» روسیه ظرف 18 تا 24 ماه آینده آغاز می‌شود
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مشاور فرمانده نیروی راهبردی موشکی روسیه امروز در اظهاراتی اعلام کرد که آزمایشات موشک قاره‌پیمای «سرمت» ظرف 18 تا 24 ماه آینده آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایتارتاس، «ایگور دنیسوف» امروز سه‌شنبه در اظهاراتی اعلام کرد: «کار روسیه در زمینه طراحی و توسعه موشک‌های بالستیک سنگین قاره‌پیمای «سرمت» در مرحله سوم است و آزمایشات ظرف 18 تا 24 ماه آغاز می‌شود.»

وی افزود: «مرحله سوم طراحی و توسعه در حال اجراست و من معتقدم که ظرف 18 تا 24 ماه آینده به مرحله آزمایش این موشک‌های سنگین خواهیم رسید.»

موشک‌ بالستیک سرمت جایگزین موشک ساتان (شیطان) اس اس-18 می‌شود که به آر- 36 ام نیز معروف است.

انتهای پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0
کری: اگر از توافق وین عقب نشینی کنیم ایران به سمت ساخت سلاح هسته‌ای می‌رود

وزیر خارجه آمریکا گفت که اگر از توافق وین عقب نشینی کنیم ایران از بیم حمله نظامی به سمت ساخت بمب اتمی پیش خواهد رفت.

خبرگزاری فارس: کری: اگر از توافق وین عقب نشینی کنیم ایران به سمت ساخت سلاح هسته‌ای می‌رود
 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، جان کری وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که اگر از توافق وین عقب نشینی و عدول کنیم به ایران می‌دهیم تا سلاح هسته‌ای بسازد چرا که از حمله نظامی بیم خواهد داشت.

وی خطاب به منتقدام توافق هسته ای ایران و گروه ۱+۵ نیز گفت: تنها راه مقابله با انتقادات کنار آمدن با واقعیات است.

انتهای پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >