بالگردهای سعودی با بشکه‌های مواد منفجره نجران را به خاک و خون کشیدند

بالگردهای رژیم آل‌سعود در پی سیطره جنبش معارض آزادگان نجران بر منطقه اخدود در جنوب نجران، چندین بشکه مواد منفجره را بر سر شهروندان آن فرو ریختند.

خبرگزاری فارس: بالگردهای سعودی با بشکه‌های مواد منفجره نجران را به خاک و خون کشیدند
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در نجران، رژیم آل سعود با بالگردهای خود چندین بشکه مواد منفجره را بر شهر «اخدود» در جنوب نجران که تحت سیطره جنبش معارض آزادگان نجران درآمده است، فرو ریخت.

بر اثر این جنایت، ده‌ها تن از شهروندان نجرانی به خاک و خون کشیده شدند.

«کریم طلال»، فعال سعودی در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: روابط بین نجران و ریاض از زمان تجاوز رژیم آل سعود به یمن و به دلیل اعتراض نجرانی‌ها به این تجاوز بی‌رحمانه، رو به تیرگی رفته است، بنابراین آل سعود به دنبال انتقام گیری از شهروندان بی‌گناه نجران است.

وی افزود: رزمندگان جنبش های معارض در نجران همچنین روز سه شنبه به یک پایگاه نظامی نزدیک مرز با یمن حمله کردند که با کشته و زخمی شدن چندین نظامی سعودی همراه بود.

این رهبر جنبش آزادگان نجران گفت: جنگنده‌های عربستان روز گذشته خانه‌های مردم در نجران را بمباران کردند تا به خیال خود پیشروی مخالفان را متوقف کنند و بی‌گناهانی را که خواستار برخورداری آزادی، عدالت و شرافت انسانی هستند، سرکوب کنند.

به گزارش فارس، گروهی از فعالان سیاسی قبایل مختلف منطقه نجران عربستان هم مرز یمن با به وجود آوردن اولین تشکیلات سیاسی نظامی علیه رژیم آل سعود به نام جنبش آزادگان نجران خواستار استقلال این منطقه از عربستان شده‌اند.

قبایل مناطق سه گانه نجران، جازان و عسیر یمنی الاصل هستند که در سال 1934 توسط رژیم سعودی اشغال شدند، این مناطق اخیرا با تشکیل کنفرانسی بر موضع خود مبنی بر اعلام استقلال از عربستان تاکید کردند.

نارضایتی عمومی مردم در عربستان از عملکرد سران رژیم آل سعود در اداره امور کشور، سیاست این رژیم برای فقیر نگه داشتن قبایل جنوب عربستان، تجاوز عربستان به یمن و کشتار مردم بی‌گناه این کشور و عدم پایبندی مقامات عربستان به همه تعهدات سابق خود به قبایل این سه منطقه مبنی بر اینکه با آنها به عنوان شهروند درجه یک عربستانی برخورد خواهد کرد در حالی که آنها را از تمامی حقوق مشروع و طبیعی خود محروم نگاه داشته، از جمله عوامل مطالبه این مناطق سه گانه برای جدایی از عربستان است.

انتهای پیام


ادامه مطلب
نظرات 0
وزیر دفاع آمریکا: با همکاری اسرائیل با نفوذ ایران در خاورمیانه مقابله می‌کنیم

وزیر دفاع ایالات متحده که در جریان دیدار‌های منطقه‌ای خود از سرزمین‌های اشغالی به اردن سفر کرده مدعی شد که واشنگتن و تل‌آویو با همکاری در برابر نفوذ ایران در خاورمیانه ایستادگی خواهند کرد.

خبرگزاری فارس: وزیر دفاع آمریکا: با همکاری اسرائیل با نفوذ ایران در خاورمیانه مقابله می‌کنیم
 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «اشتون کارتر» وزیر دفاع آمریکا که از روز گذشته وارد اردن شده‌است با گروهی از سربازان آمریکایی ائتلاف علیه داعش که در این کشور مستقر شده‌اند دیدار کرد.

خبرگزاری «رویتزر»، گزارش داد کارتر که عصر سه شنبه از سرزمین‌های اشغالی به سوی اردن حرکت کرده بود در یکی از پایگاه‌های نظامی ایالات متحده در شمال شرق اردن و در نزدیکی مرز سوریه حضور پیدا کرد و با تعدادی از خلبان‌های آمریکایی حاضر در این پایگاه و تکنسین‌های فنی  آمریکا دیدار کرد.

کارتر در این دیدار گفت که باید این دشمن [داعش] شکست بخورد و همواره این اتفاق می‌افتد زیرا همیشه تمدن در مقابله با بربریت پیروز است.

وی افزود که پیروزی بر داعش نیازمند زمان و شجاعت است و ایالات متحده و همه متحدانش صد در صد از ائتلاف برای مقابله با داعش حمایت خواهند کرد.

وی همچنین در حضور سربازان آمریکایی در اردن گفت که: ایالات متحده و اسرائیل به صورت مشترک متعهدند که به نفوذ «خبیث» ایران در منطقه مقابله کنند.

کارتر افزود: نتانیاهو به صورت روشن به ما اعلام کرده که در خصوص توافق هسته‌ای با ایران با ما همنظر نیست اما دوستان می‌توانند اختلاف نظر هم داشته باشند.

وی همچنین در راستای اطمینان خاطر دادن به اسرائیل گفت که واشنگتن آماده است همکاری‌های نظامی خود با اسرائیل را افزایش دهد.

قرار است وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه (امروز) با «عبدالله نسور» نخست وزیر اردن دیدار کند و بعد از آن به عربستان سفر خواهد کرد تا با مقامات سعودی نیز درباره توافق هسته‌ای با ایران و مسائل مربوط به اقدام نظامی مشترک کشورهای عربی به سرکردگی عربستان در یمن گفت‌وگو کند.

انتهای پیام/ب


ادامه مطلب
نظرات 0
اعتراض مصر نسبت به مواضع ایران در قبال بحران‌های بحرین، یمن، عراق و سوریه

وزارت خارجه مصر با صدور بیانیه‌ای نسبت به مواضع ایران در قبال بحران‌های منطقه‌ای از جمله بحرین، یمن، سوریه، عراق و فلسطین اعتراض کرد.

خبرگزاری فارس: اعتراض مصر نسبت به مواضع ایران در قبال بحران‌های بحرین، یمن، عراق و سوریه
 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه مصر با صدور بیانیه‌ای نسبت به مواضع ایران در قبال فلسطین، سوریه، یمن، عراق و بحرین اعتراض کرد.

پایگاه خبری «اصوات مصر»، گزارش داد «بدر عبدالعاطی» سخنگوی وزارت خارجه مصر مدعی شده که قاهره نمی‌تواند دخالت تهران در امور کشورهای عربی برادر را بپذیرد.

بر اساس این خبر این اعتراض در پی سخنان «آیت الله خامنه‌ای» رهبر ایران در جریان خطبه‌های نماز عید فطر صورت گرفته که آیت الله خامنه‌ای تأکید کرد ایران دست از حمایت دوستانش در منطقه نخواهد کشید و همواره از مردم رنج دیده فلسطین، یمن،‌سوریه، عراق و بحرین حمایت خواهد کرد.

در همین راستا وزارت خارجه مصر اعلام کرده که در کنار دولت‌های کشورهای «برادر» عربی در برابر هرگونه دخالت خارجی خواهد ایستاد و بار دیگر تکرار کرد که امنیت کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس امنیت مصر است.

انتهای پیام/ب


ادامه مطلب
نظرات 0
پای پرونده هسته‌ای به بزرگراه‌های آمریکا باز شد/ کروز: ایران باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد

نامزد جمهوری‌خواه انتخابات 2016 آمریکا، قصد دارد با افزودن متممی به لایحه بودجه بزرگراه‌های آمریکا، تصویب آن را به توافق هسته‌ای با ایران، گره بزند.

خبرگزاری فارس: پای پرونده هسته‌ای به بزرگراه‌های آمریکا باز شد/ کروز: ایران باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بودجه بزرگراه‌های آمریکا این روزها به تازه‌ترین گروگان جمهوری‌خواهان برای فشار به دولت باراک اوباما تبدیل شده است.

روز سه‌شنبه یک سناتور جمهوری‌خواه این مسئله را بیش از پیش پیچیده کرد و از تصمیم خود برای مرتبط کردن این لایحه با توافق هسته‌ای، خبر داد.

به نوشته پایگاه خبری «هیل»، تد کروز سناتور ایالت تگزاس و از نامزدهای برجسته جمهوری‌خواهان در انتخابات 2016، قصد دارد متممی به این لایحه بیافزاید که هرگونه توافق هسته‌ای با ایران را به، به رسمیت شناخته شدن اسرائیل از سوی ایران و همچنین آزادی اتباع آمریکایی بازداشتی در ایران، منوط کند.

کنگره آمریکا  چند ماه قبل قانونی را تصویب کرد که به نمایندگان حق بررسی و رأی دادن به توافق هسته‌ای را داده است. همان زمان هم کروز و چند سناتور دیگر تلاش زیادی کردند تا متمم‌های حاشیه‌ای و جنجالی نظیر به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی و آزادی زندانیان آمریکایی را به قانون بیافزایند، اما در این مسیر شکست خوردند و نتوانستند دیگر نمایندگان کنگره را با خود همراه کنند.

بر اساس نسخه اولیه متمم مد نظر کروز که به رویت هیل رسیده، دولت اوباما ملزم می‌شود که تحریم‌های کنونی را تا زمانی که تهران دو شرط فوق، یعنی پذیرش موجودیت اسرائیل و آزادی زندانیان را رعایت نکرده، ادامه دهد.

کروز که به اتخاذ مواضع به شدت ضدایرانی و روابط نزدیک با تل‌آویو شهره است، در سخنرانی‌هایش، اتباع بازداشتی در ایران را که هریک با اتهاماتی مشخص دستگیر شده‌اند، «گروگان» می‌خواند.

با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، در ماه‌های اخیر مواضع به خصوص جمهوری‌خواهان در قبال ایران به شدت سختگیرانه شده و نامزدها از هیچ اقدام تبلیغاتی‌ای برای نشان دادن خصومتشان با ایران دریغ نمی‌کنند. با این وجود کنگره آمریکا در طول مذاکرات هسته‌ای و با وجود اعلام مخالفت در رسانه‌ها، عمدتا همراستا با دولت این کشور کار کرده و تصمیماتی گرفته که از سوی کاخ سفید تائید شده است.

انتهای پیام/ق


ادامه مطلب
نظرات 0
تصمیم رژیم آل‌خلیفه برای انتقال ۱۰۰ زندانی سیاسی بحرینی به عربستان

یک منبع وزارت خارجه بحرین از تصمیم رژیم آل خلیفه برای انتقال یکصد زندانی سیاسی این کشور به زندان‌های عربستان و اینکه در بین آنها 20 زن مشاهده می‌شود، خبر داد.

خبرگزاری فارس: تصمیم رژیم آل‌خلیفه برای انتقال ۱۰۰ زندانی سیاسی بحرینی به عربستان
 

یک منبع ویژه در وزارت خارجه بحرین به خبرنگار خبرگزاری فارس در منامه خبر داد: مقامات رژیم آل خلیفه تصمیم دارند، زندانیان سیاسی بحرین را به درخواست وزارت اطلاعات عربستان به ریاض منتقل کنند.

این منبع افزود: مقامات بحرینی درصدد هستند، حدود یک‌صد زندانی سیاسی این کشور را به عربستان منتقل کنند که 20 نفر از آنها زن هستند، در حالی‌که قانونی مدون در بحرین وجود ندارد که اجازه چنین اقدامی دهد.

وی خاطرنشان کرد: رژیم آل خلیفه حتی با شکنجه این زندانیان سیاسی از سوی سرویس اطلاعات عربستان موافقت کرده است.

از سوی دیگر بر پایه اخبار موثق، معارضان بحرینی که در زندان «الحوض الجاف» رژیم آل خلیفه در بازداشت بسر می‌برند، از روز جمعه هفدهم ژوئیه تاکنون در اعتراض به بدرفتاری مسئولان زندان، نصب حائل شیشه‌ای بین زندانیان و خانواده‌های آنها هنگام ملاقات، ممانعت از خرید مایحتاج شخصی و آذوقه مورد نیاز و اعمال محدودیت‌های شدید در ادای فرایض مذهبی و عبادی دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

خبرهای رسیده حاکی است که زندانیان بند«10» زندان جو در اعتراض به بدرفتاری و اعمال محدودیت‌های شدید علیه زندانیان از امروز (سه شنبه) 21 جولای 2015 اعتصاب غذا می کنند.

براساس این گزارش  مقامات امنیتی، زندانیان را تهدید کردند که با زور و اجبار اعتصاب زندانیان را درهم خواهند شکست.

انتهای پیام/ز


ادامه مطلب
نظرات 0
ایران هسته‌ای کابوس است/ بمب‌های الکترو مغناطیسی ایران ده‌ها میلیون آمریکایی را می‌کشد

نامزد ریاست جمهوری آینده آمریکا گفت: در حمله احتمالی ایران به آمریکا وضعیت به جایی می‌رسد که میلیون‌ها آمریکایی حتی قادر به تهیه مواد غذایی لازم نیز نخواهند بود.

خبرگزاری فارس: ایران هسته‌ای کابوس است/ بمب‌های الکترو مغناطیسی ایران ده‌ها میلیون آمریکایی را می‌کشد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سناتور جمهوریخواه ایالت تگزاس، «تد کروز» از نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری آتی آمریکا، ،نسبت به نتیجه توافق اوباما با ایران هشدار داد.

بنوشته وبگاه «اگزمینر» تد کروز در سخنان هشداری خود گفت: « شاید رییس جمهور بعدی آمریکا در تاریخ 17 ژانویه با نصیحت بگوید که شما تنها 2 گزینه دارید. یکی تن دادن به سلاح هسته‌ای ایران و دیگر گزینه‌ای مستقیم  نظامی است.»

بر اساس این گزارش، تد کروز در ادامه افزود: «من فکر می‌کنم متاسفانه رییس جمهور آینده آمریکا بگوید که اوباما و جان کری نبرد بین ایران و آمریکا را بیمه کرده اند.»

سناتور کروز در ادامه با فاجعه آمیز نامیدن سناریوی یک ایران هسته‌ای گفت که در این ماجرا ایران با  کشتی مستقر در اقیانوس اطلس به سوی آمریکا بمب هسته‌ای پرتاب می‌کند.این بمب با انفجار در جو زمین در شرق آمریکا جریان‌های الکترو مغناطیسی تولید می‌کند که تاسیسات برق شهری و دیگر دستگاه‌های برقی را نابود می‌کند.

 کروز در خاتمه گفت: «در این ماجرا ده‌ها میلیون آمریکایی کشته می‌شوند در حالی‌که قادر به تهیه آب و غذا و مواد غذایی برای خود نیستند .این تهدیدی است که اوباما به عنوان رییس جمهور آمریکا ایجاد کرده و هرکسی که در آینده فرمانده کل قوا می‌شود باید با اتخاذ تدابیر لازم مانع از به خطر افتادن جان میلیون‌ها آمریکایی شود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 3:58 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
اعتصاب ماموران امنیتی ۲ فرودگاه معروف آمریکا کلید خورد

برخی ماموران امنیتی فرودگاه‌های معروف نیویورک آمریکا قصد اعتصاب دارند و به همین دلیل پیش بینی می‌شود پروازها و تردد مسافران مختل شود.

خبرگزاری فارس: اعتصاب ماموران امنیتی ۲ فرودگاه معروف آمریکا کلید خورد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، برخی کارکنان فرودگاه «جان اف کندی» و «لاگادریا» در نیویورک قصد دارند چهارشنبه شب (امروز) اعتصاب کنند.

بنوشته خبرگزاری «رویترز» اتحادیه کارکنان مقاطعه کار با اعلام این خبر افزود که اعتصابات بطور بالقوه بر مسافران و پروازها تاثیر می‌گذارد.

بر اساس این گزارش،ماموران امنیتی که از سوی بخش مراقبت‌های هوایی بکار گرفته شده‌اند تصمیم دارند به در ساعت 10 چهارشنبه شب به وقت محلی اعتصاب کنند. کارمندان فوق اعلام کرده‌اند که بخاطر تهدید روسای آن‌ها در اخراج این افراد بخاطر دریافت حقوق و مزایا بالا است.

پیشتر نیز بخش صنایع نفتی و غذایی آمریکا دست به اعتصاب های گسترده‌ای زده بودند و دلیل آن نیز سیاست‌های انقباضی دولت و کارفرمایانشان بود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
ادامه اعتصاب و مسدود شدن تونل مانش از سوی ملوانان معترض فرانسوی

ملوانان معترض فرانسوی با سوزاندن لاستیک‌های خودرو پایانه یورو تونل منتهی به آبراه مانش را به نشانه ادامه اعتراض به سیاست‌های انقباضی دولت این کشور علیه کارگران مسدود کردند .

خبرگزاری فارس: ادامه اعتصاب و مسدود شدن تونل مانش از سوی ملوانان معترض فرانسوی
 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ملوانان معترض فرانسوی بندر کاله روز گذشته (سه‌شنبه) با برپا کردن آتش در مسیر منتهی به پایانه یورو تونل منتهی به آبراه مانش بین فرانسه و انگلیس به مسافران عازم این منطقه هشدار دادند.

بنوشته روزنامه «تلگراف» ملوانان معترض بندر کاله که در اعتصاب هستند با سوزاندن لاستیک مسیر منتهی به پایانه یورو تونل را مسدود کردند.

بر اساس این گزارش،دود غلیظ سیاهی از مسیر مسدود شده مشاهده می‌شده که منجر به اختلال در مسیر عبور و مرور شد. این در حالی است گروه مدیریت یورو تونل هشدار داده با ادامه اختلال در این منطقه و عدم توانایی پلیس فرانسه  مشکلات قابل توجهی ایجاد می‌شود.

بنوشته دیلی تلگراف ملوانان معترض با کاسته شدن فرصت‌های شغلی در شهر بندری کاله به عنوان اعتراض چند وقتی است که اعتصاب کرده و  مسیرهای منتهی به آبراه مانش را مسدود کردند. شهر کاله در شمال فرانسه یکی از شلوغ ترین بنادر آبراه مانش و نزدیک ترین بندری است که اروپا را به انگلیس وصل می کند.                                                                                                       

انتهای پیام/         


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 3:58 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
سرکرده گروه «خراسان» در سوریه کشته شد

مقامات آمریکایی سه‌شنبه شب از کشته شدن سرکرده اصلی گروه تروریستی «خراسان» بر اثر حمله هوایی در سوریه خبر دادند.

خبرگزاری فارس: سرکرده گروه «خراسان» در سوریه کشته شد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقامات آمریکایی می‌گویند سرکرده اصلی گروه موسوم به «خراسان» در سوریه کشته شده است.

به ادعای واشنگتن، «محسن الفضلی» روز 8 جولای (17 تیر ماه) بر اثر یک حمله هوایی در سوریه کشته شده است.

گروه تروریستی خراسان تا یک سال قبل کاملا ناشناخته بود، اما واشنگتن همزمان با آغاز عملیات در سوریه، ناگهان مدعی وجود چنین گروهی شد. مقامات آمریکایی می‌گویند «خراسان» نام شاخه‌ای از القاعده است که نیروهای خود را از پاکستان به سوریه اعزام کرده و مترصد حمله به منافع غرب است.   

به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، مقامات آمریکایی که این خبر را منتشر کرده‌اند، خواسته‌اند که نامشان فاش نشود. واشنگتن پیش از این برای خبر منجر به دستگیری یا مرگ فضلی، 7 میلیون دلار جایزه تعیین کرده بود.

انتهای پیام/ق


ادامه مطلب
نظرات 0
درخواست ارتش آمریکا از بخش خصوصی برای کمک به تقویت بمب‌های سنگرشکن

نیروی هوایی آمریکا روز سه‌شنبه با صدور اطلاعیه‌ای، از شرکت‌های بخش خصوصی این کشور برای کمک به پروژه تقویت توان بمب‌های سنگرشکن، دعوت کرد.

خبرگزاری فارس: درخواست ارتش آمریکا از بخش خصوصی برای کمک به تقویت بمب‌های سنگرشکن
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، تنها یک هفته پس از آنکه ایران و گروه موسوم به گروه 1+5، مذاکرات هسته‌ای را در شهر وین اتریش جمع‌بندی کردند، وزارت دفاع آمریکا با صدور اطلاعیه‌ای، از قصد خود برای تقویت بمب‌های سنگرشکن این کشور خبر داد.

پیش از این مقامات آمریکایی اعلام کرده بودند که یکی از اصلی‌ترین اهداف توسعه و تقویت این بمب‌ها، استفاده از آن‌ها در صورت لزوم در برابر ایران و برای هدف قرار دادن سایت غنی‌سازی فردو است.

این سایت که بر اساس سند وین قرار است به یک مرکز تحقیقاتی تبدیل شود، زیر زمین واقع شده و به سادگی قابل هدف قرار دادن نیست.

به نوشته پایگاه خبری «بلومبرگ»، آزمایشگاه تحقیقات نیروی هوایی آمریکا، در اطلاعیه خود از شرکت‌های خصوصی آمریکایی برای مشارکت در پروژه تقویت توان مکان‌یابی و تحلیل «اهداف دشوار و قرار گرفته در عمق زمین»، دعوت کرده است.

در این اطلاعیه تصریح شده است که این آزمایشگاه «علاقمند به ایجاد طرح‌های بلند مدت منتج به دستیابی به روش‌‌های خلاقانه برای ارزیابی عملی، مکان‌یابی و شناسایی» تأسیسات زیرزمینی است.

مقامات آمریکایی اعلام کرده‌اند که واشنگتن تاکنون توانسته بمب سنگرشکنی به وزن 30 هزار پوند تولید کند که قدرتمندترین بمب غیرهسته‌ای جهان و مناسب هدف قرار دادن اهداف زیرزمینی است.

با این وجود، نیروی هوایی آمریکا می‌گوید به دنبال یافتن راه‌هایی جهت افزایش کارایی و دقت این نوع از بمب‌ها به خصوص برای هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای، شیمیایی و بیولوژیکی زیر زمینی است.

اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا در یک هفته گذشته چند بار از تریبون‌های مختلف گفته است که وظیفه دارد گزینه نظامی را در برابر ایران حفظ کند.

انتهای پیام/ق


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >