«مالکی»: عربستان باید تحت قیمومیت بین‌المللی قرار بگیرد

معاون رئیس‌جمهور عراق با انتقاد از تسری تفکر وهابیت و افراطی‌گری از عربستان و ناتوانی این کشور در کنترل این مسئله، خواستار قرار گرفتن این کشور تحت قیمومیت بین‌المللی شد.

خبرگزاری فارس: «مالکی»: عربستان باید تحت قیمومیت بین‌المللی قرار بگیرد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «نوری المالکی» معاون کنونی رئیس‌جمهور عراق، عربستان سعودی را ریشه انتشار تروریسم و تفکر افراطی‌گری و تکفیری وهابی دانست.

نخست‌وزیر سابق عراق در گفت‌وگو با شبکه ماهواره‌ای عراقی «آفاق» گفت: عربستان سعودی باید تحت قیمومیت جامعه بین‌‌الملل قرار گیرد زیرا نمی‌تواند جلوی تسری وهابیت و تفکر تکفیری را بگیرد.

این نخستین بار نیست که مالکی از عربستان سعودی انتقاد می‌کند. در سال گذشته نیز وی تاکید کرد که عراق در حالت جنگ با عربستان است؛ جنگی که ارتش‌ها در آن با یکدیگر درگیر نشده‌اند. عربستان کشور مشکلات است و تا زمانی که سیاست‌‌های آن تغییر نکند، نمی‌تواند قدرت داشته باشد.

مالکی ادامه داد: دنیا برای حل مشکل تروریسم نیاز دارد که از عربستان شروع کند همانطور که تلاش می‌کند تروریسم در سطح دنیا را حل کند.

او در پاسخ به سوالی درباره اینکه برای مرگ سعود الفیصل وزیر خارجه سابق عربستان تسلیت گفته است یا خیر، گفت: من برای بزرگشان [ملک عبدالله] تسلیت نگفتم که برای کوچکشان تسلیت بگویم».

انتهای پیام/غ.ص


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 3:58 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
حضور داعش در قرقیزستان هشداری جدی برای منطقه است

به اعتقاد کارشناس سیاسی آسیای مرکزی، حضور عوامل گروه تروریستی داعش در قرقیزستان هشدار جدی امنیتی برای کل منطقه محسوب می‌شود.

خبرگزاری فارس: حضور داعش در قرقیزستان هشداری جدی برای منطقه است
 

«دمیتری آرلوف» مدیر کل مرکز تحلیلی «استراتژی شرق - غرب» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، حضور عوامل و طرفداران داعش در قرقیزستان را برای حفظ ثبات و امنیت منطقه چالش جدی دانست.

آرلوف معتقد است: برنامه گروه تروریستی خنثی‌شده برای انجام اقدام تروریستی در نماز عید فطر و حمله به پایگاه هوایی روسیه (کانت) هشدار جدی نه‌ تنها برای قرقیزستان بلکه سایر کشورهای آسیای مرکزی می‌باشد که فقط از راه همکاری در عرصه‌های امنیتی می‌توانند مانع گسترش این پدیده خطرناک در منطقه شوند.  

وی در پاسخ به این پرسش خبرنگار فارس که تا چه حد تعلق گروه خنثی‌ شده به داعش مورد تائید می‌باشد، گفت: به نظر من تعلق گروه تروریستی سرکوب‌شده در بیشکک به داعش می‌تواند صددرصد واقعیت داشته باشد. بدون تردید پس از بررسی‌های لازم به این موضوع نهادهای امنیتی و قضایی قرقیزستان نظر خود را نسبت به آن اعلام خواهند کرد ولی اکنون این واقعیت غیر قابل انکار است که تروریسم دیگر هیچ مرزی را نمی‌شناسد؛، از این لحاظ حضور عوامل داعش در قرقیزستان نیز کاملا امکانپذیر می‌باشد.

آرلوف در ادامه بیان کرد: حضور عوامل داعش در قلمرو قرقیزستان به این دلیل واقعی دانسته می‌شود که قبلا نهادهای اطلاعاتی و امنیتی این کشور بارها استخدام‌کنندگان و استخدام‌شوندگان این گروه تروریستی را شناسایی و بازداشت کرده بودند.

به اعتقاد این کارشناس سیاسی، مبارزه تمام‌عیار با داعش و سایر گروه‌های افراطی و تروریستی در قرقیزستان در صورتی امکانپذیر می‌باشد که نهادهای اطلاعاتی و امنیتی این کشور از نظر مادی و معنوی برای چنین اقدامی آمادگی داشته باشند.

مدیر کل مرکز تحلیلی «استراتژی شرق - غرب» در بخش دیگری از این گفت‌وگو تصریح کرد: البته این نکته را نیز باید مد نظر قرار داد که امروز هر گروه تروریستی می‌تواند خود را وابسته به داعش معرفی کند چرا که حالا چنین وابستگی «جایگاه» این گروه‌ها در جهان تروریسم را به اصطلاح ارتقاء می‌دهد. در گذشته گروه‌های شبه‌نظامی خود را وابسته به القاعده می‌دانستند و در این زمینه مانور می‌دادند.  

وی ادامه داد: علاوه بر این اعلام وابستگی به داعش می‌تواند زمینه برای برقراری ارتباط با داعش واقعی و جذب امکاناتی (از جمله مالی) را فراهم کند. از سویی هم اعلام وابستگی به داعش به نوعی آمادگی این یا آن گروه برای اقدامات جدی تروریستی را بازگو می‌‌نماید که این‌جا دیگر حساب بیشتر روی جلب توجه حامیان خارجی و از جمله سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای است که از گروه‌های تروریستی جهت تحقق اهداف خاص خود در مناطق مختلف جهان بهره‌برداری به عمل می‌آورند.

این کارشناس سیاسی منطقه در ادامه اظهار داشت: بنیادهای متعدد به اصطلاح اسلامی در اروپا و کشورهای خلیج فارس پول‌های کلانی را در اختیار گروه‌های مختلف افراطی قرار می‌دهند تا از طریق اقدامات آن‌ها (انفجار، قتل و کشتار و...) سیمای منفی اسلام به جهانیان را ارائه دهند.

آرلوف با اشاره به وضعیت کشورهای آسیای مرکزی در زمینه مبارزه با افراط‌گرایی، گفت: در کشورهای منطقه عمدتا مبارزه سخت با جریان افراط دنبال شده و در زمینه مقاومت نرم با این پدیده خطرناک کار تخصصی حساب‌شده صورت نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: به خصوص در برخی از این کشورها نقش رسانه‌های دولتی کمرنگ بوده و عمدتا اقدامات خود را محدود به واکنش در برابر اتفاقات و یا بیانیه‌های تهدیدآمیز داعش و سیار تروریست‌ها علیه این کشورها کرده‌اند. یعنی هنوز پیشگامی و بازی در میدان طرف دیگر را یاد نگرفته‌اند و به این دلیل است که مواضع این کشورها و گروه‌های همسوی با آن‌ها در سطح فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تقریبا به نظر نمی‌رسد.

آرلوف در پایان افزود: بر این اساس جمهوری‌های آسیای مرکزی در زمینه استفاده از قدرت نرم و مقابله موثر با داعش و کلا پدیده تروریسم باید به دنبال همکاری با کشورهایی باشند که نسبت به مبارزه با خشونت علاقه‌مندی واقعی داشته و در این زمینه از استاندارد دوگانه پیروی نمی‌کنند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
پنتاگون سقوط پهپاد جاسوسی آمریکا در «السماوه» عراق را تایید کرد

به دنبال انتشار اخباری در رسانه‌های عراقی درباره سقوط پهپاد جاسوسی ایالات متحده در السماوه عراق، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا این خبر را تایید کرد.

خبرگزاری فارس: پنتاگون سقوط پهپاد جاسوسی آمریکا در «السماوه» عراق را تایید کرد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت دفاع آمریکا خبر سقوط پهپاد این کشور در منطقه السماوه استان المثنی عراق را تایید کرد.

سه شنبه شب(دیشب) بود که رسانه‌های عراقی خبر دادند یک فروند هواپیمای جاسوسی بدون سرنشین آمریکایی در نزدیکی کارخانه سیمان در صحرای «المساوه» استان المثنی سقوط کرد(جزئیات بیشتر).

به گزارش پایگاه هیل، وزارت دفاع آمریکا تایید کرد که یک فروند پهپاد مدل MQ-1 در حالی که پس از انجام ماموریت در حال بازگشت به پایگاه خود در عراق بود، سقوط کرد.

سخنگوی پنتاگون در این باره اعلام کرد که پهپاد مذکور پس از انجام ماموریت اطلاعاتی، نظارتی و شناسایی در حال بازگشت بود که به دنبال بروز برخی مشکلات فنی ارتباط مرکز با آن قطع شد.

«راجر کوبینس» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا البته مدعی شد: «هیچ سلاحی روی این هواپیما وجود نداشت. ما در حال همکاری و کار با مقامات عراقی برای برگرداندن هواپیما هستیم».

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
پیوستن ۵ هزار جوان یمنی به انصارالله برای نبرد در جبهه‌های «عدن» و «تعز»

منابع رسانه‌ای از پیوستن ۵ هزار جوان یمنی به انصارالله برای نبرد با شورشیان در جبهه‌های «عدن» و «تعز» خبر دادند.

خبرگزاری فارس: پیوستن ۵ هزار جوان یمنی به انصارالله برای نبرد در جبهه‌های «عدن» و «تعز»
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع آگاه اعلام کردند که انصارالله یمن خود را برای نبردی جانانه در «عدن» و بیرون راندن شورشیان «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور فراری و مستعفی یمن از این استان آماده می‌کنند.

به نوشته پایگاه خبری «الخبر»، انصارالله یمن از جوانان یمنی در مناطق مختلف استانهای «صعده» و «عمران» خواسته است تا در نبرد با شورشیان هادی در «عدن» و «تعز» شرکت کنند.

بر اساس این گزارش، انصارالله از شیوخ قبائل و ریش‌سفیدان محله‌های مسکونی در صعده و عمران خواستند تا جوانان را به ثبت نام در دفاتر و اماکن محل اقاکمت انصارالله برای نبرد در جبهه‌های تعز و عدن ترغیب کنند.

گفته می‌شود که طی چند روز گذشته نزدیک به 5 هزار جوان یمنی که اغلب از استانهای صعده، عمران و «حجه» هستند، برای حضور در جبهه‌های نبرد در استانهای تعز و عدن جذب شده‌اند و چندین پایگاه نظامی برای آموزش این افراد در منطقه «عمد» در شرق استان عمران باز شده است.

انتهای پیام/غ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 3:58 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
آمریکا ۳ عضو حزب‌الله لبنان را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا سه تن از اعضای حزب‌الله و یک تاجر لبنانی را به اتهام اینکه بازیگران کلیدی عملیات‌های نظامی حزب‌الله در سوریه هستند، در لیست تحریم قرار داد.

خبرگزاری فارس: آمریکا ۳ عضو حزب‌الله لبنان را تحریم کرد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه (دیروز) تحریم‌هایی را علیه سه تن از اعضای حزب‌الله و یک تاجر در لبنان تحمیل کرد.

طبق این گزارش، آمریکا این افراد را متهم کرده است که بازیگران کلیدی عملیات‌های نظامی حزب‌الله در سوریه هستند.

همزمان با اینکه آمریکا و اردن افراد مسلح را برای اعزام به سوریه تحت آموزش قرار داده‌اند، «ادم زوبین» معاون وزارت خزانه‌داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی، حزب‌الله را به انجام اقدامات تروریستی در سوریه متهم کرد. 

این مقام آمریکایی گفت: آمریکا بشدت حزب‌الله را برای فعالیت‌های تروریستی در سراسر جهان و حمایت مداوم از کمپین بی‌رحمانه بشار اسد (رئیس‌جمهور سوریه) هدف قرار می‌دهد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که در ماه ژوئن اقداماتی را علیه آنچه آن را «شرکت‌های برجسته حزب‌الله» خواند، صورت داده است.

بنا به گزارش خبرگزاری «رویترز»، وزارت خزانه‌داری آمریکا گفته است که «مصطفی بدرالدین»، «ابراهیم عقیل» و «فؤاد شکر» را متهم کرده‌اند که بازیگران کلیدی حزب‌الله در عملیات‌های سوریه بوده‌اند.

این تحریم، همزمان با پیشروی چشمگیر حزب‌الله در شرق لبنان و غرب سوریه در منطقه قلمون و این روزها در شهر مهم «زبدانی» اعمال شده است.

«عبد النصر شالان» یک تاجر لبنانی نیز متهم شده است که برای حزب‌الله تسلیحات تهیه کرده و آن را برای آنها به سوریه می‌برده است.

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0
اقدام جنجالی نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا علیه رقیب انتخاباتی

«دونالد ترامپ» نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا در اقدامی جنجالی در یک سخنرانی، شماره تلفن همراه سناتور «لیندسی گراهام» یکی از دیگر از نامزدهای این حزب که منتقد جدی ترامپ هم هست را برای همه خواند.

خبرگزاری فارس: اقدام جنجالی نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا علیه رقیب انتخاباتی
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یکی از نامزدهای جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که به داشتن و ایراد مواضع جنجالی شهرت یافته، در اقدامی تازه شماره تلفن یکی دیگر از نامزدهای این حزب را در یک سخنرانی برای همگان علنی کرد.

فعالیتهای تبلیغاتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در حالی ادامه دارد که آنچه در حزب جمهوریخواه بیشتر خود را جلوه می‌دهد، تعدد نامزدها است نامزدهایی که مواضع آنها در برخی موضوعات بسیار از هم دور است.

به گزارش پایگاه آمریکایی هیل، در این بین «دونالد ترامپ» که پیشتر شخصیتی تلویزیونی بوده به دلیل برخی مواضع خاص و حمله به دیگر نامزدها از قبیل جب بوش، لیندسی گراهام و برخی دیگر از اعضای ارشد حزب جمهوریخواه در مجلس سنا بیشتر از دیگران سر زبانها افتاده است.

وی پیشتر «جان‌مک‌کین» سناتور جمهوریخواه را مورد انتقاد شدید قرار داد. ترامپ در حالی که مک‌کین در آمریکا به «قهرمان جنگی و کهنه‌سرباز آمریکایی» شهت یافته، گفت که از نظر او اینچنین نیست.

این اظهارنظر با مخالفت دوستان این سناتور جمهوریخواه در سنای آمریکا قرار گرفته و حتی کاخ سفید را هم به اتخاذ موضع در قبال این مساله واداشت. از جمله کسانی که به شدت به مواضع دونالد ترامپ انتقاد کرده، لیندسی گراهام سناتور جمهوریخواه و نامزد انتخابات 2016 آمریکا است.

در واکنش به انتقادات شدید گراهام، ترامپ در اقدامی جنجالی در یک سخنرانی انتخاباتی در جمع حامیانش شماره تلفن سناتور جمهوریخواه را برای همگان خواند و از مخاطبان خواست به گراهام تماس بگیرند.

دونالد ترامپ روز سه شنبه(دیروز) با بیان اینکه لیندسی گراهام یک بار برای اینکه در برنامه شبکه فاکس نیوز حضور یابد، با او تماس گرفته و شماره خود را داده گفت: «خیلی خارق‌العاده است که او اصلا یک فرد هوشمندی به نظر نمی‌رسد. از نظر من او فرد هوشمندی نیست».

وی افزود: «این کسی نیست که 4 سال قبل به من زنگ زده بود؟ بله او، لیندسی گراهام 3 یا 4 سال قبل به من زنگ زد و من حتی او را نمیشناختم».

در واکنش به این اقدام، مشاور لیندسی گراهام ضمن انتقاد شدید از اظهارات دونالد ترامپ تایید کرد که شماره‌ای که وی برای همه خواند، شماره تلفن همراه سناتور و نامزد انتخابات 2016 بوده است.


ادامه مطلب
نظرات 0
انصارالله از انقلاب ملت بحرین علیه رژیم دیکتاتور آل خلیفه حمایت می‌کند

یکی از رهبران انصارالله یمن ضمن محکومیت جنایات رژیم آل خلیفه در بحرین، گفت که انصارالله از انقلاب‌های مسالمت‌آمیز به دور از گرایش‌های طائفه‌ای در بحرین حمایت می‌کند.

خبرگزاری فارس: انصارالله از انقلاب ملت بحرین علیه رژیم دیکتاتور آل خلیفه حمایت می‌کند
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در صنعا، طرفداران و اعضای جنبش انصارالله یمن با تجمع مقابل دفتر سازمان ملل در صنعا سرکوبگری رژیم آل خلیفه علیه ملت مظلوم بحرین و مداخله عربستان در این کشور را محکوم کرده و از انقلاب بحرین اعلام حمایت کردند.

محسن مجید یکی از رهبران جنبش انصارالله که در این تجمع حضور داشت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: این ملت بحرین است که باید سرنوشت کشورش را تعیین کند، در حالی که عربستان به دنبال سرکوب انقلاب مسالمت‌آمیز آنهاست بنابراین آنچه که در یمن روی می‌دهد، ظلم، فساد و سرکوبگری رژیم آل خلیفه است.

وی با اشاره به اینکه رژیم آل خلیفه به دنبال فتنه‌انگیزی طائفه‌ای بین ملت بحرین است، گفت: انصار الله از انقلاب‌های مسالمت‌آمیز به دور از گرایش‌های طائفه‌ای حمایت می‌کند.

مجید تصریح کرد: آنچه که در بحرین روی می‌دهد اختلاف بین اهل تسنن با شیعیان نیست بلکه موضوعی ملی است و ملت خواهان سرنگونی دیکتاتوری حمد هستند که مزدور عربستان و سیاست‌های تکفیری آن در منطقه است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 3:57 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
اسرائیلی‌ها خواستار شهرک‌‌سازی در داخل نوار غزه

نظرسنجی یک پژوهشگاه اسرائیلی نشان داد اکثریت شهرک‌نشینان خواهان ساخت شهرک‌ در داخل نوار غزه هستند.

خبرگزاری فارس: اسرائیلی‌ها خواستار شهرک‌‌سازی در داخل نوار غزه
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در شب دهمین سالگرد تخلیه شهرک‌های نوار غزه یک نطرسنجی جدید در سرزمین‌های اشغالی درباره این شهرک‌ها انجام شد.

بر اساس گزارش «القدس العربی»، این نظرسنجی که به وسیله مرکز تحقیقات استراتژیک «بگین سادات» در دانشگاه «بارایلان» انجام شد، نشان داد 51 درصد اسرائیلی‌ها خواهان ساخت و احیای دوباره این شهرک‌ها هستند و 63 درصد آنها با تخلیه مجموعه شهرک‌های «قطیف» در داخل نوار غزه که کمی قبل از قطع ارتباط با آن در سال 2005 تخریب شد، مخالفند.

در مقابل 53 درصد اسرائیلی‌ها اعلام کردند با تخلیه شهرک‌ها در کرانه باختری موافقند. ناظران بر این نظرسنجی تناقض‌های موجود در این برآوردها با برآوردهای دیگر را اینگونه تفسیر کردند که برخی از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی خیالشان از بابت حمایت پس از قطع ارتباط با غزه راحت نیست و به همین دلیل اعلام مخالفت کرده‌اند.

پروفسور«آفرایم عنبار» رئیس پژوهشگاه مذکور گفت: بیشتر اسرائیلی‌ها ایده قطع ارتباط از غزه را تایید می‌کنند اما بخشی از آنها امروز در قبال آن دچار سردرگمی هستند زیرا ثابت شده که این موضوع از تهدیدهای امنیتی در برابر اسرائیل نمی‌کاهد بلکه بر آن نیز می‌افزاید بنابراین اعلام مخالفت کرده‌اند.

عنبار افزود: تایید تخلیه شهرک‌ها در کرانه باختری نیز امروز غافلگیرانه نیست زیرا اغلب اسرائیلی‌ها برای عقب‌نشینی از برخی از مناطق به ویژه مناطقی که ساکنان عرب زیادی دارد، آماده‌اند. وی تصریح کرد که مسأله عجیب و غافلگیرانه برای او این بوده که اکثریت اسرائیلی‌ها خواهان ساخت شهرک ها در داخل غزه هستند که این امر معانی جدی وعمیقی دارد.

در همین راستا روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» اعلام کرد اداره امور مدنی در ارتش رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) با ساخت 886 واحد جدید در شهرک‌های غیرقانونی کرانه باختری موافقت خواهد کرد.

انتهای پیام/م


ادامه مطلب
نظرات 0
واشنگتن با اعطای جایزه حقوق‌بشری به مخالفان قرقیزستان پیام می‌دهد

کارشناس قرقیز اعطای جایزه دفاع از حقوق بشر به یک محکوم فراری قرقیز را پیامی از سوی واشنگتن برای نیروهای مخالف قرقیزستان در آستانه انتخابات پارلمانی پیش‌رو در این کشور دانست.

خبرگزاری فارس: واشنگتن با اعطای جایزه حقوق‌بشری به مخالفان قرقیزستان پیام می‌دهد
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، برخی کارشناسان قرقیزستان از جمله «مارس ساریف» کارشناس مرکز تحلیلی «دلیل»، معتقد است: اعطای نشان دفاع از حقوق بشر به «آسکاراف» (یک فرد محکوم فراری از قرقیزستان) توسط واشنگتن، ارسال یک سیگنال از سوی آمریکا به نیروهای مخرب در کشور است.

در این خصوص «مارس ساریف» در مصاحبه با سایت خبری «اسپوتنیک.رو» عنوان کرد: هدف اصلی غرب از اینگونه اقدامات، جلب نظر نخبگان طرفدار خود در دولتهای منطقه از جمله قرقیزستان می‌باشد و اکنون بیشکک به یک فضای باز برای بازیگران ژئوپلیتیک تبدیل شده است.

به نظر کارشناس قرقیز، اهدای جایزه به یک محکوم از جمله همان سیگنال‌هاست که از سوی واشنگتن به نیروهای مخرب در کشور داده می‌شود.

وی افزود: آمریکا این تلاش‌ها را درست در زمان تصویب الحاق کامل قرقیزستان به اتحادیه اقتصادی اوراسیا و آماده‌سازی برای انتخابات پارلمانی این کشور آغاز کرده است و واقعیت این است که در قرقیزستان جدایی‌طلبی قومی تقریبا به شکل مؤثری نقش منفی در  ایجاد افراط‌گرایی‌های مذهبی بازی کرده است.

ساریف می‌افزاید: برخی از افراد در حال تلاش برای رفتن به سوریه هستند که بازگشت آنها، پرورش تروریست‌های رادیکال را برای کشور به ارمغان می‌آورد و این امر بی‌ثباتی کشور را در چند لایه و به شکل سیستماتیک دنبال می‌کند.

کارشناس مرکز تحلیلی «دلیل» تصریح می‌کند: نکته کلیدی در این میان، مبارزه دشوار بین نخبگان سیاسی با استفاده از منابع داخلی است که در طول انتخابات پارلمانی پیش‌رو وجود دارد.

وی معتقد است که از سوی دیگر، قرقیزستان با قطع کردن پل‌ها با غرب، منابع مالی قدرتمند را از دست  می‌دهد.

انتهای پیام/.


ادامه مطلب
نظرات 0
حمایت آمریکا از نقش‌آفرینی پاکستان در مذاکرات صلح طالبان

معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید از نقش آفرینی اسلام‌آباد در مذاکره طالبان با دولت افغانستان حمایت کرد.

خبرگزاری فارس: حمایت آمریکا از نقش‌آفرینی پاکستان در مذاکرات صلح طالبان
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد به نقل از داون، «تونی بلنکن» معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید در ملاقات صبح امروز با «طارق فاطمی» دستیار ویژه نخست‌وزیر پاکستان اظهار داشت: آمریکا ضمن حمایت از میانجیگری پاکستان برای مذاکره طالبان با دولت افغانستان امیدوار است تلاش‌های اسلام‌آباد در این زمینه به نتیجه برسد.

در ادامه این ملاقات در زمینه کمکهای مالی آمریکا به پاکستان تبادل‌نظر و بر ادامه پروژه‌های سازمان «یوساد» برای کمک به اسلام‌آباد تأکید شد.

بلنکن در ملاقات با طارق فاطمی ضمن اطمینان از روابط سازنده بین واشنگتن و اسلام‌آباد بر اعتماد سازی بیشتر برای ادامه این روابط تأکید کرد.

با اینکه محور گفت‌وگوی دستیار نخست وزیر پاکستان با مشاور امنیت ملی کاخ سفید همکاری اقتصادی بود اما در این ملاقات درباره موضوعاتی چون عملیات ارتش پاکستان در مناطق قبایلی،‌ درگیری مرزی بین هند و پاکستان و برقراری صلح در افغانستان نیز تبادل نظر شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >