تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 11:36 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
شطرنج‌باز آبیکی قهرمان کشور شد

رئیس هیئت شطرنج شهرستان آبیک گفت: مهدی معدن‌دار شطرنج‌باز آبیکی قهرمان مسابقات شطرنج سریع سازمان نظام پزشکی کشور شد.

خبرگزاری فارس: شطرنج‌باز آبیکی قهرمان کشور شد
 

علیرضا مهدی‌بیگی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس آبیک اظهار کرد: مسابقات کشوری شطرنج سریع سازمان نظام پزشکی به میزبانی تهران با حضور 16 شطرنج‌باز برتر سازمان نظام پزشکی کشور در 6 دوره برگزار شد.

وی افزود: مهدی معدن‌دار شطرنج‌باز آبیکی با کسب پنج امتیاز برای دومین‌بار قهرمان شد.

این مسئول ادامه داد: این شطرنج‌باز در سال گذشته قهرمان لیگ باشگاه‌های استان قزوین شده بود.

مهدی‌بیگی خاطرنشان کرد: معدن‌دار از جمله شطرنج‌بازان برتر استان قزوین و شهرستان آبیک است.

انتهای پیام/77006/ر10

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 11:36 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
وجود 47 پروژه نیمه تمام ورزشی در بوشهر

مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر از وجود 47 پروژه نیمه تمام ورزشی در این استان خبر داد.

خبرگزاری فارس: وجود 47 پروژه نیمه تمام ورزشی در بوشهر
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، احمد بهروزیان فرد صبح امروز در نشستی با تعدادی از مسئولان بردخون اظهار داشت: چمن بردخون  به‌دلیل کم‌آبی از بین رفت و پس از بررسی‌ها و رایزنی‌های لازم با فرماندار، بخشدار و مسئولان محلی تصمیم گرفته شد تا به جای آن از چمن مصنوعی استفاده شود.

وی افزود: با همکاری شورای اسلامی شهر و شهردار، زیرسازی زمین در حال انجام است و پس از اتمام  و آماده شدن زمین، تلاش می‌کنیم در سه ماه آینده چمن مصنوعی به بهره‌برداری برسد.

بهروزیان‌فرد با بیان اینکه برای اتمام زمین چمن مصنوعی بردخون اعتباری معادل 6 میلیارد و 500 میلیون ریال نیاز است، اضافه کرد: با وجود مشکلات و کمبودهای اعتباری این پروژه آماده و در اختیار مردم ورزش دوست منطقه قرار خواهد گرفت.

مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر با اشاره به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و 50 درصد پیشرفت آنها، ادامه داد: 47 پروژه نیمه تمام از دولت قبل وجود دارد که برای تکمیل و اتمام آن 700 میلیارد ریال نیاز است.

وی تصریح کرد: سال گذشته 60 زمین در روستاهای بالای 1000 نفر انجام شد و امسال نیز 80 زمین در روستاهای بالای 500 نفر توسط بنیاد مسکن آماده و تحویل می‌شود و 113 زمین چمن مینی فوتبال در استان به بهره‌برداری می‌رسد و به ازای هر  5 هزار نفر یک زمین چمن احداث خواهد شد.

بخشدار بردخون نیز به استعدادهای ورزشی بردخون اشاره کرد و گفت: مردم و به‌ویژه جوانان این شهر نسبت به فعالیت‌های ورزشی گرایش خاصی دارند و تیم‌ها و دسته‌های ورزشی در شهرستان و استان مقام‌های خوبی کسب کرده‌اند.

حیدر عمرانی خواستار حمایت مسئولان از ورزش بردخون شد و افزود: توجه به علاقه‌مندان و ورزشکاران موجب ایجاد نشاط و گسترش سلامتی می‌شود و امیدواریم همه روستاها و شهر بردخون دارای تجهیزات ورزشی مناسب باشند.

گفتنی است، در این نشست که در شهرداری بردخون برگزار شد، شهردار، رئیس شورای شهر و مسئول نمایندگی ورزش و جوانان بخش حضور داشتند.

انتهای پیام/66001/ت30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 11:36 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
برگزاری مسابقات انفرادی بدمینتون بانوان در گیلان

رئیس هیئت بدمینتون گیلان از برگزاری یک دوره مسابقات انفرادی بدمینتون بانوان با عنوان جشنواره فرهنگی‌ورزشی پایان ترم تابستانی سالن‌های ورزشی این استان خبر داد.

خبرگزاری فارس: برگزاری مسابقات انفرادی بدمینتون بانوان در گیلان
 

سید شروین قریشی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به برگزاری مسابقات بدمینتون اظهار کرد: با توجه به درخواست مربیان هیئت بانوان بدمینتون استان یک‌ دوره مسابقات انفرادی این رشته با عنوان جشنواره فرهنگی‌ورزشی پایان ترم تابستانی سالن‌های ورزشی گیلان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه مسابقات مذکور در رده سنی نونهالان 6 تا 11 سال و نوجوانان 12 تا 15 سال برگزار می‌شود، گفت: مسابقات انفرادی بدمینتون بانوان 13 شهریور ماه امسال در مجموعه ورزشی شهید عضدی رشت سالن بدمینتون برگزار می‌شود.

رئیس هیئت بدمینتون گیلان با اشاره به اینکه زمان اعلام آمادگی در مسابقات مذکور تا 10 شهریور است، خاطرنشان کرد: این بازی‌ها به صورت تک حذفی انجام می‌شود.

وی داشتن معرفی‌نامه کتبی از اداره مربوطه و کارت بیمه ورزشی در مسابقات را الزامی خواند و گفت: قرعه‌کشی مسابقات رأس ساعت 11 صبح در 12 شهریور در دفتر هیئت بدمینتون استان انجام می‌شود.

قریشی با بیان اینکه زمان برگزاری مسابقات بدمینتون صبح روز جمعه در تاریخ مذکور است، یادآور شد: ورود برای هر نفر شرکت کننده در مسابقات 10 هزار تومان است که باید به حساب هیئت بدمینتون گیلان واریز کنند.

وی با تاکید بر اینکه پس از موعد مقرر هیچ‌گونه ثبت‌نام انجام نمی‌شود، افزود: به همراه داشتن کارت بیمه ورزشی در روز مسابقه و اصل شناسنامه و کارت ملی جزو الزامات است.

این مسئول ثبت‌نام از شرکت کنندگان در مسابقات انفرادی بدمینتون بانوان استان را همه روزه از ساعت 9.30 تا 12 در دفتر هیئت بدمینتون گیلان در ورزشگاه شهید عضدی رشت عنوان کرد.

برگزاری کلاس داوری بدمینتون آقایان گیلان

وی درباره برگزاری مسابقات بدمینتون در بخش آقایان گفت: یک‌ دوره کلاس‌های داوری آقایان زیر نظر فدراسیون بدمینتون از تاریخ 28 تا 31 مرداد ماه جاری در سالن بدمینتون به صورت صبح و عصر برگزار می‌شود.

قریشی با تصریح بر اینکه تمام افراد شرکت کننده در کلاس باید دارای کارت بیمه ورزشی بدمینتون باشند، یادآور شد: افراد قبل از آغاز کلاس تصویر بیمه خود را به مدرس اعزامی از طرف فدراسیون ارائه کنند.

وی حداقل سن شرکت کنندگان در کلاس داوری درجه 3 را 22 سال و حداکثر سن را 20 سال عنوان کرد و متذکر شد: ارسال کپی کارت بیمه ورزشی بدمینتون به همراه بقیه مدارک به فدراسیون الزامی است در غیر این صورت کارت داوری صادر نمی‌شود.

به گفته رئیس هیئت بدمینتون گیلان، در صورت قبولی هر شرکت کننده و صدور کارت باید مبلغ 80 هزار تومان به حساب فدراسیون بدمینتون واریز شود.

انتهای پیام/2300/ح20


ادامه مطلب
نظرات 0
توزیع 28 هزار تن آرد بین روستائیان خوزستانی توسط تعاونی‌های روستایی

مدیر تعاون روستایی خوزستان از توزیع 28 هزار تن آرد بین روستائیان توسط تعاونی‌های روستایی این استان خبر داد.

خبرگزاری فارس: توزیع 28 هزار تن آرد بین روستائیان خوزستانی توسط تعاونی‌های روستایی
 

هرمز خواجوی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 28 هزار تن آرد از طریق اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی روستایی، بین روستاییان توزیع شد.

وی همچنین از توزیع کالاهای اساسی شامل قند و شکر، روغن و برنج است که بین روستاییان خبر داد و گفت: همه مایحتاج روستاییان شامل ارزاق یارانه‌ای و تعادلی و کالاهای ضروری و خانگی متناسب با الگوی مصرف و با نرخ‌های مناسب و مصوب تهیه و از طریق شرکت‌های تعاونی روستایی و فروشگاه های تعاونی مصرف توزیع شد.

مدیر تعاون روستایی خوزستان همچنین از توزیع 3 میلیون و 934 هزار لیتر سوخت شامل بنزین، گازوئیل و نفت سفید بین روستاییان و کشاورزان خبر داد.

خواجوی در پایان بیان کرد: 243 تعاونی روستایی و تشکل کشاورزی تحت نظارت حمایت و هدایت این مدیریت در بیش از 4 هزار روستا مشغول فعالیت اقتصادی، بازرگانی و خدمات رسانی به روستائیان و کشاورزان استان خوزستان هستند.

انتهای پیام/72001/ح10

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 11:36 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
استقبال از سرمایه‌گذاران‌ احداث نیروگاه برق در شهربابک

رئیس ‌اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شهربابک گفت:‌ با توجه به برق مورد نیاز واحدهای صنعتی و تولیدی شهربابک در حال حاضر نیاز به احداث نیروگاه برق از ضروری‌ترین سرمایه‌گذاری‌های شهرستان محسوب می‌شود.

خبرگزاری فارس: استقبال از سرمایه‌گذاران‌ احداث نیروگاه برق در شهربابک
 

منوچهر مهدی‌پور امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهربابک اظهار داشت: ما معتقدیم فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شهربابک به عنوان یک فرصت طلایی و مناسب در جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است.

وی افزود: شهربابک سرزمین گنج‌های پنهان است و ما روی بزرگترین معادن مانند سیلیس، مس و فیروزه قرار گرفته‌ایم.

مهدی‌پور چشم‌انداز کلی بخش صنعت و معدن و تجارت شهرستان شهربابک را افزایش سهم صنعت و معدن از تولید ناخالص ملی، بهبود جایگاه صنعتی شهربابک در استان کرمان و کشور، افزایش ارزش تولیدات صنعتی و معدنی شهرستان و افزایش سهم بخش خصوصی به عنوان موتور محرک اصلی رشد صنعتی و کمک به رقابت‌پذیری بنگاه‌ها عنوان کرد.

وی ادامه داد: ایجاد ساز و کار مناسب حقوقی و قضایی برای حمایت از کارآفرینان در راستای افزایش و پایداری امنیت، ‌توسعه بخش معدن با توجه به تنوع ذخایر معدن شهرستان، افزایش رقابت‌پذیری و ایجاد فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری داخلی وخارجی در بخش صنعت با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در دستور کار است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهربابک همچنین در مورد احداث نیروگاه برق در شهربابک گفت: با توجه به کمبود برق مورد نیاز واحدهای صنعتی و تولیدی این شهرستان در حال حاضر نیاز به احداث نیروگاه برق از ضروری‌ترین سرمایه‌گذاری‌ها محسوب می‌شود.

مهدی‌پور افزود: استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و روش‌های سازگار با محیط‌ زیست برای تولید برق یکی از اولویت‌های امروز کشورهای توسعه یافته به شمار می‌رود و امروزه انرژی خورشیدی دارای بزرگترین قابلیت برای برآوردن نیاز جهان در آینده به‌ عنوان یکی از منابع تجدیدپذیر است.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ٢٢٠ هزار مگاوات برق تولیدی جهان توسط فناوری‌های خورشیدی در دو بخش فناوری‌های فتوولتاییک و حرارتی خورشیدی تامین می‌شود.

مهدی‌پور تصریح کرد: شهرستان ما به دلیل شرایط خاص جغرافیایی، ظرفیت‌های زیادی برای استفاده از انرژی‌های برق‌آبی، بادی، خورشیدی، زمین‌گرمایی و نیز زیست توده دارد و در صورت سرمایه‌گذاری‌های تازه می‌توان از این نعمت خدادادی به بهترین شکل بهره‌مند شد.

وی افزود: شهرستان شهربابک با داشتن سالانه حدود ٣٠٠ روز آفتابی از نظر دریافت انرژی خورشیدی در میان نقاط مختلف ایران در بالاترین رده‌ها قرار دارد، لذا استفاده از انرژی‌های خورشیدی و بادی به دلایل مختلفی مانند دسترسی آسان و سهولت تبدیل شدن به انرژی الکتریکی، سازگاری با محیط‌ زیست و تجدیدپذیری‌ از مطلوبیت زیادی برخوردار است.

انتهای پیام/80023/ع30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 11:36 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
انتظار آزادگان ارج نهادن به دستاوردهای آنهاست

مسئول بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بهارستان گفت: انتظار آزادگان ارج نهادن به دستاوردهای آنهاست.

خبرگزاری فارس: انتظار آزادگان ارج نهادن به دستاوردهای آنهاست
 

به گزارش خبرگزاری فارس از غرب استان تهران، آزادگان اسارت‌ در دخمه‌های سیاه بعثیان را به جان و تن خود خریدند تا امروز ایران آزاد و عزتمند بوده و ملت در قید و بند اسارت دژخیمان نباشد.

امروز نیز وظیفه هر ایرانی است تا قدردان رشادت‌ها و مجاهدت‌های آزادگان سرافراز باشد، با اینکه هرچه بکوشیم نمی‌توانیم مشقت‌هایی که آنها در دوران اسارت رژیم بعث کشیدند را جبران کنیم.

آزادگان وفاداری خود به نظام و مردم را چه در دوران جنگ تحمیلی و چه در دوران اسارت ثابت کرده‌اند، به‌ طوری که تحت شدیدترین شکنجه‌های رژیم بعث، حاضر نشدند به کشور و امام خود کوچکترین اهانتی کنند.

اسارت جسم در برابر اسارت جان بهایی ندارد، آری آزادگان سرافراز در مقابل بیداد بیدادگران جانانه ایستادند و از عزت و شأن خود و ایران با مقاومت و ایستادگی دفاع کردند.

آری به خوبی می‌دانیم که شما اسیر نبودید، چراکه اسیران واقعی آنهایی هستند که روح و جان خود را به مطامع دنیوی می‌فروشند تا تن خود را بپرورانند.

*انتظار آزادگان ارج نهادن به دستاوردهای آنهاست

به بهانه 26 مرداد ماه سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی با محمدعلی محمدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بهارستان گفت‌وگویی ترتیب دادیم و با وی در باره رشادت آزادگان و نقش آنها در عزت کشور را جویا شدیم که در ذیل می‌خوانیم.

فارس ــ آقای محمدی درباره نقش و اهمیت جایگاه آزادگان در تاریخ انقلاب اسلامی توضیحی بفرمایید.

من قبل از هر چیز فرا رسیدن این روز خجسته را به تمام مردم ایران مخصوصاً آزادگان و خانواده محترم آنها تبریک می‌گویم و باید گفت که به راستی که آزادگان مفتخر ایران، ارکان استقامت و ایمان هستند.

آزادگان ما، وارثان شهیدان هستند و آنها ماندند تا راه شهیدان را برای ما یادآوری کنند و نام شهیدان را گرامی بدارند و راهشان را ادامه بدهند و همان طور که مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) فرمودند آزادگان ذخیره بزرگ الهی و یک ثروت عظیم انسانی هستند.

فارس ــ با توجه به اینکه شما همواره با آزادگان در ارتباط هستید بفرمایید انتظار امروز آزادگان چیست؟

انتظاری که امروز آزادگان از ما دارند، حفظ اتحاد، وحدت و یکپارچگی است و اینکه به دستاوردهایی که آنها با تحمل آن همه رنج و سختی به دست آوردند را ارج نهیم و قدر آنها را بدانیم.

فارس ــ بفرمایید که شهرستان بهارستان چند آزاده دارد؟

ما در شهرستان بهارستان 41 آزاده داریم البته شاید تعداد آنها بیشتر باشد اما فقط همین 41 نفر در مرکز ما پرونده دارند، باید گفت که شهرستان بهارستان دو شهید آزاده نیز دارد.

فارس ــ امسال به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی چه برنامه‌های تدارک دیدید؟

ما امروز صبح روز همراه با مسئولین شهرستان با تعدادی از آزادگان شهرستان بهارستان دیدار کردیم و همچنین مراسمی را برای تجلیل از مقام آزادگان در سالن کشتی پارک ارم تهران تدارک دیده شده است.

آخر هفته نیز در طی مراسمی برای تقدیر از آزادگان اصناف شهرستان بهارستان ترتیب داده شده است.

فارس ــ امروز بیشترین دغدغه آزادگان درباره چه موضوعی است؟

بیشترین دغدغه شخصی امروز آزادگان ما موضوع اشتغال فرزندان آنها است، همان طور که شما می‌دانید بر اساس قانون ادارات دولتی باید 25 درصد از کارکنان خود را از خانواده‌های ایثارگر جذب کنند اما متأسفانه این قانون به درستی اجرا نمی‌شود.

انتهای پیام/67025/ی20/


ادامه مطلب
نظرات 0
اختصاص 3 نشان رنگی مسابقات قهرمانی تهران به کونگ‌فوکاران دماوندی‌

رئیس هیئت کونگ‌فو و هنرهای رزمی شهرستان دماوند از اختصاص 3 نشان رنگی مسابقات قهرمانی کونگ‌‌فوی استان تهران به کونگ‌فوکاران دماوندی خبر داد.

خبرگزاری فارس: اختصاص 3 نشان رنگی مسابقات قهرمانی تهران به کونگ‌فوکاران دماوندی‌
 

بهزاد شکیبا امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران با اشاره به کسب نشان‌‌های رنگی کونگ‌فوکاران دماوندی در مسابقات قهرمانی استان تهران گفت: این مسابقات در دو رده جوانان و بزرگسالان با حضور تمام تیم‌های استان تهران برگزار شد.

وی افزود: تیم کونگ‌فوی شهرستان دماوند نیز به سرپرستی نوید قاسمی با شرکت پنج کونگ‌فوکار در رده جوانان در این مسابقات حضور داشت.

رئیس هیئت کونگ‌فو و هنرهای رزمی شهرستان دماوند اضافه کرد: از کونگ‌فوکاران دماوندی، مهرداد دالوند موفق به کسب نشان نقره و سجاد رضائیان و دیاکو سیدلطفی نیز هر یک موفق به کسب نشان برنز مسابقات قهرمانی کونگ‌فوی استان تهران شدند.

شکیبا ادامه داد: مسابقات استانی کونگ‌فو تنها در دو رده جوانان و بزرگسالان برگزار شد و تیم کونگ‌فوی دماوند در رده جوانان شرکت کرد که در نهایت موفق به کسب افتخار در این رشته ورزشی شد.

وی خاطرنشان کرد: یک‌‌دوره مسابقات کشوری در دو رده نونهالان و نوجوانان در ماهدشت کرج برگزار خواهد شد که تیم کونگ‌فوی دماوند نیز در آن شرکت می‌کند.

رئیس هیئت کونگ‌فو و هنرهای رزمی شهرستان دماوند تصریح کرد: امیدواریم تا زمان برگزاری مسابقات کشوری، تمرینات کونگ‌فوکاران را افزایش دهیم تا آنها در این رقابت‌ها به خوبی بدرخشند.

انتهای پیام/67015/ز20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 11:36 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
دهه کرامت فرصتی برای احیای یاد و نام اهل بیت(ع)

عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: هدف از دهه کرامت این است که یاد و نام اهل بیت(ع) را در جامعه زنده کنیم و بخش‌هایی از شخصیت امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) را بشناسیم.

خبرگزاری فارس: دهه کرامت فرصتی برای احیای یاد و نام اهل بیت(ع)
 

حجت‌الاسلام محمدمهدی نادری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم درباره دهه کرامت اظهار کرد: ماه ذی‌القعده ماهی است که حضرت معصومه(س) و با فاصله 10 روز نسبت به امام رضا(ع) متولد شد که به این فاصله دهه کرامت گفته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: زمانی که پدر مرحوم آیت‌الله نجفی(ره) برای نشانی مزار حضرت زهرا(س) متوسل می‌شود و در خواب رویایی می‌بیند که به ایشان خطاب می‌شود «علیک به کریمه اهل البیت(س)».

عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) ادامه داد: فکر می‌کردند کریمه اهل بیت(س) همان حضرت زهرا(س) است، در عالم رویا می‌گویند که من به دنبال مزار حضرت زهرا(س) هستم تا زیارتشان کنم که می‌فرمایند، مقصود ما حضرت فاطمه معصومه(س) در قم است، شما می‌توانید به جای مزار حضرت زهرا(س) مزار فاطمه معصومه(س) را در قم زیارت کنید، ایشان کریمه اهل بیت(س) است.

وی با اشاره به هدف از اجرای برنامه‌های دهه کرامت گفت: هدف این است با مناسبت‌های مختلف یاد و نام اهل بیت(ع) را در جامعه زنده کنیم و این دهه فرصت بسیار مناسبی است که در هر روز مهمان اهل بیت(ع) باشیم و بخش‌هایی از شخصیت حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) را بشناسیم و از سیره اهل بیت(ع) در عصر حاضر به عنوان الگوی مناسبی برای همه به ویژه دختران و بانوان استفاده کنیم.

نادری خاطرنشان کرد: حضرت معصومه(س) با اینکه سن کمی داشتند ولی از شخصیت بسیار بزرگی برخوردار بودند که امام معصوم به علت این عظمت و جایگاه والای ایشان برای حضرت زیارت‌نامه ذکر کرده است، یعنی تنها امامزاده‌ای هستند که به دست امام زیارت ایشان نقل شده است.

وی به داستانی درباره حضرت معصومه(س) اشاره کرد و افزود: روایت است که روزی امام موسی کاظم(ع) در منزل نبودند عده‌ای از یاران و شیعیان ایشان به منزل این امام بزرگوار آمدند و سئوالات خودشان را مطرح کردند و حضرت معصومه(س) به همه سئوالات پاسخ دادند.

عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) ادامه داد: در هنگام بازگشت بین راه امام موسی کاظم(ع) را مشاهده کرده و ایشان سئوالات را کنترل کردند، در همین هنگام فرمودند «فداها ابوها» همان جمله‌ای که پیامبر اکرم(ص) خطاب به حضرت زهرا(س) فرموده بودند «پدر به فدای او باد»، در این روایت شخصیت و جایگاه علمی و معنوی حضرت معصومه(س) نشان داده می‌شود.

وی یادآور شد: ایشان الگوی مناسبی برای بانوان و دختران هستند که بدانند زن بودن هیچ مانعی برای پیشرفت در اجتماع نیست.

نادری خاطرنشان کرد: ما امروز نیاز داریم تا دختران و زنان جامعه با ویژگی‌های رفتاری و اخلاقی حضرت معصومه(س) آشنایی پیدا کنند تا جوامع امروزی از انحرافات و تفکرات باطل فاصله بگیرند.

انتهای پیام/2258/و30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 11:36 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
قرآن زندگی کودکان را بیمه می‌کند

مبلغ اعزامی کاروان «زیر سایه خورشید» در گلستان گفت: فرزندانی که از کودکی قرآن آموزش دیده‌اند و به قرآن توسل می‌کنند، زندگی آنها بیمه خواهد شد.

خبرگزاری فارس: قرآن زندگی کودکان را بیمه می‌کند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان حجت‌الاسلام محمد الهی پیش از ظهر امروز در جمع خردسالان جامع‌القرآن کریم شهرستان گنبد کاووس، اظهار کرد: هیچ زبانی نمی‌تواند ارزش کار مربیان و والدینی که به کودکان خود قرآن آموزش می‌دهند را توصیف کند.

وی تصریح کرد: در روایت داریم که وقتی امیرالمومنین علی(ع) متوجه شدند امام حسین(ع) بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم را آموزش دیده‌اند، در شأن و منزلت معلم فرزند خود فرمود: باید دهان این معلم را طلا گرفت.

مبلغ اعزامی کاروان «زیر سایه خورشید» در گلستان با بیان اینکه قیمت آموزش قرآن کریم بالاتر از طلا است، ادامه داد: کمک‌ها و خیراتی که به مجموعه قرآنی انجام می‌شود، قابل قیاس با آموزش یک کلام از قرآن کریم نیست.

الهی به اهمیت آموزش قرآن کریم از کودکی اشاره کرد و افزود: فرزندانی که از کودکی قرآن آموزش دیده‌اند و به قرآن توسل می‌کنند، زندگی آنها بیمه خواهد شد.

وی گفت: والدین در حرم رضوی مراجعات زیادی در خصوص مسائل تربیتی فرزندان خود دارند که مهم‌ترین علت در ریشه این مراجعات فاصله از قرآن کریم در دوران کودکی است.

مبلغ اعزامی کاروان «زیر سایه خورشید» در گلستان گفت: امروز در مهدهای کودک قبل از آنکه زبان فارسی و آموزش قرآن مورد تدریس قرار گیرد، آموزش زبان خارجی در دستور کار قرار دارد و این خود یک عوام‌فریبی است.

الهی علت اصلی بزه‌کاری در جامعه را عدم توجه به مسائل قرآنی دانست و افزود: هر سرمایه‌گذاری که در محافل قرآنی انجام شود، یک اجر الهی و معنوی به همراه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: آموزش قرآن در زمانی که استکبار عزم خود را جزم کرده تا باورهای ما را تغییر دهد، یک کار ارزشی و ستودنی است.

مبلغ اعزامی کاروان «زیر سایه خورشید» در گلستان افزود: در بسیاری از مهدهای کودک وسائل غیر قرآنی از قبیل موسیقی، زبان خارجی و حرکات موزون آموزش داده شده و رقابت کاذبی درخصوص این مسائل شکل گرفته است.

انتهای پیام/83015/ق30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 11:36 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
برگزاری همایش بزرگداشت امامزادگان گیلان در صومعه‌سرا

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه صومعه‌سرا از برگزاری همایش بزرگداشت امامزادگان گیلان در روستای سیاه‌تن بخش تولمات این شهرستان خبر داد.

خبرگزاری فارس: برگزاری همایش بزرگداشت امامزادگان گیلان در صومعه‌سرا
 

عزیز خادم‌شریف امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در صومعه‌سرا با گرامیداشت آغاز دهه کرامت، اظهار کرد: برنامه‌های متنوعی در این دهه در سطح امامزادگان و بقاع متبرکه شهرستان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه در دهه کرامت برگزار می‌شود، افزود: امسال صومعه‌سرا میزبان همایش استانی بزرگداشت امامزادگان است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه صومعه‌سرا اضافه کرد: همایش مذکور با محوریت آستان مبارک امامزاده آقا سید عباس سیاه‌تن از روستاهای بخش تولمات برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تمام شهرستان‌های استان به طور جداگانه در سالروز بزرگداشت امامزادگان برنامه خاصی برگزار می‌کنند، ادامه داد: امسال همایش استانی بزرگداشت امامزادگان در شهرستان صومعه‌سرا برگزار می‌شود.

خادم‌شریف با بیان اینکه در مراسم این همایش برنامه‌های متنوعی تدارک دیده شده است، تصریح کرد: تجلیل از خادمان و هیئت‌های امنای نمونه و... از برنامه‌های همایش مذکور است.

وی امامزادگان و بقاع متبرکه را مکان‌های معنوی و فرهنگی خواند و گفت: بقاع متبرکه می‌توانند در فرهنگ‌سازی جامعه نقشی تعیین‌کننده ایفا کنند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه صومعه‌سرا خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری چنین همایش‌هایی آشنا کردن مردم به‌ ویژه جوانان با سیره و روش زندگی این بزرگواران است.

وی در ادامه افزود: با توجه به ماهیت مذهبی و فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه، برنامه‌های فرهنگی در طول سال در سطح بقاع متبرکه و امامزادگان استان و شهرستان برگزار می‌شود.

خادم‌شریف با بیان اینکه همایش استانی بزرگداشت امامزادگان در روز پنجشنبه 29 مرداد ماه جاری برگزار می‌شود، تصریح کرد: این همایش از ساعت 10 صبح با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار ‌شود.

به گزارش فارس، سخنران ویژه همایش استانی بزرگداشت امامزادگان حجت‌الاسلام ولی عادلی مدیر کل اوقاف و امور خیریه گیلان است.

انتهای پیام/84001/ح20


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 650 :: 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 >