تاريخ : شنبه 24 مرداد 1394  | 6:56 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
اختصاص 10 میلیارد تومان اعتبار به تالاب انزلی

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی گفت: امسال 10 میلیارد تومان اعتبار برای احیای تالاب انزلی اختصاص یافته است.

خبرگزاری فارس: اختصاص 10 میلیارد تومان اعتبار به تالاب انزلی
 

حسن خسته‌بند امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در انزلی با اشاره به وضعیت تالاب انزلی اظهار کرد: امسال برای ادامه پروژه احیای تالاب انزلی مبلغ 10 میلیارد تومان اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه احیای تالاب انزلی یکی از پروژه‌های بسیار مهم استان و شهرستان است، تصریح کرد: تالاب بین‌المللی انزلی نیاز به حمایت ویژه دارد.

نماینده مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی درباره ساخت موج‌شکن دریای خزر تصریح کرد:بزرگ‌ترین موج‌شکن حاشیه خزر و خمام به انزلی که پیش از این دو بانده بود، اکنون تبدیل به چهار بانده شده است.

وی با بیان اینکه بندر انزلی اکنون توسعه خوبی یافته است، گفت: اکنون اعتبار بندرانزلی به دو برابر رسیده و توسعه یافته است.

خسته‌بند بندرانزلی را منطقه‌ای تجاری خواند و یادآور شد: کارهایی که در بندر انزلی انجام شده و در حال اقدام است جزو زیر ساخت‌های آن محسوب می‌شود و در این راستا پروژه‌های مختلفی مانند بخش آب آشامیدنی حاشیه روستاهای آبکنار تا «بشمن» در دست اقدام است.

وی بندر انزلی را نخستین شهرستان کشور دانست که تمام روستاها و شهرهای آن از گاز طبیعی برخوردار هستند و به عنوان نخستین شهر سبز ایران معروف است.

نماینده مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نخستین پروژه آب‌شیرین‌کن در سنگاچین انزلی ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: اکنون این پروژه در حال فعالیت است.

وی در ادامه اطلاع‌رسانی رسانه‌ها از فعالیت‌های انجام شده را مهم دانست و یادآور شد: خبرنگاران افراد شاخص هر شهر و استان هستند و می‌توانند مردم را به طرف پروژه‌ها سوق دهند و آنها را آگاه کنند.

انتهای پیام/2300/و30/ث3001


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 24 مرداد 1394  | 6:56 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
پرورش نمی‌تواند از آموزش جدا باشد

استاد حوزه و دانشگاه گفت: پرورش نمی‌تواند از آموزش جدا باشد، رفتار، گفتار و اندیشه معلمان برای دانش‌آموزان تعلیم است.

خبرگزاری فارس: پرورش نمی‌تواند از آموزش جدا باشد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی پیش از ظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان کرمان با تبریک میلاد حضرت معصومه (س) اظهار داشت: پرورش نمی‌تواند از آموزش جدا باشد، رفتار، گفتار و اندیشه معلمان برای دانش‌آموزان تعلیم است و از آن الگوبرداری می‌کنند.

وی با اشاره به اهمیت کار تعلیم در دین مبین اسلام و تاکید و سفارش ائمه‌اطهار (ع) بر ثواب آن بیان داشت: اصلا نباید نگاه مالی و اقتصادی به این کار داشته باشید، هرچند بر بهبود وضعیت فرهنگیان تاکید داریم.

رفیعی با اشاره به آیه 19 سوره رعد و هشت توصیه آن در باب خردمندان افزود: معلم باید یک دور تفسیر قرآن را بخواند و ضمن آموزش مسائل علمی و تخصصی، اشاره‌ای نیز به آنها داشته باشد.

استاد حوزه گفت: نخستین ویژگی خردمندان از دیدگاه قرآن کریم، دوستی و رفاقت با خداوند است، خردمند باید به عهد خود با خداوند وفادار باشد و ارتباط صمیمی با پروردگار برقرار کند.

وی تصریح کرد: خردمندان اهل وصل و برقراری رابطه‌اند و اجازه نمی‌دهند گسست و فاصله‌ای میان افراد ایجاد شود.

رفیعی خاطرنشان کرد: همه معلمی به علم نیست، بخش زیادی از آن تجربه است که باید از پیشکسوتان امر آموخت.

وی خداترسی، یاد قیامت، صبر، اقامه نماز، انفاق و بدی را با خوبی جواب دادن را از دیگر ویژگی‌های انسان‌های خردمند از دیدگاه قرآن عنوان کرد و بیان داشت: دانش‌آموزان امانت‌هایی هستند که به ما سپرده شده‌اند، پس باید امانتدار بوده و آنها را حفظ کنیم.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: باید برای خدا کار کرد، هر چند که مزایای آن کم است، اما باید با شرایط موجود، بهترین وظیفه خود را انجام دهیم، ما نسبت به وقت آنها مدیون هستیم.

رفیعی ابراز داشت: رمز موفقیت همه در اخلاص است و قرآن کریم نیز در یک آیه خلاصه شده که برای خدا کار کنید و خوش برخورد باشید.

انتهای پیام/80017/ب20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 24 مرداد 1394  | 6:56 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
شاخص‌های اجتماعی در وضعیت مناسبی قرار ندارد

رئیس مرکز پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی گفت: از لحاظ شاخص‌های اجتماعی مانند اعتماد عمومی، قانون‌گرایی، همبستگی و انسجام اجتماعی و... وضعیت مناسبی نداریم.

خبرگزاری فارس: شاخص‌های اجتماعی در وضعیت مناسبی قرار ندارد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بابلسر، مجید رضازاده صبح امروز در مراسم افتتاحیه پنجمین دوره انتخابات هیئت مدیره و جمعیت همیاران سلامت و روان اجتماعی در سالن اجتماعات مجتمع شهید عظیمی بابلسر با بیان اینکه از لحاظ وضعیت اجتماعی در کشور در موقعیت خاصی هستیم، اظهار کرد: آمارهایی که از اعتیاد، رفتارهای اجتماعی نامناسب و طلاق وجود دارد آمار قابل قبولی نبوده و از وضعیت مناسبی برخوردار نیست.

وی با بیان اینکه ما از لحاظ شاخص‌های اجتماعی مثل اعتماد عمومی، قانون‌گرایی، همبستگی و انسجام اجتماعی و... وضعیت مناسبی نداریم، گفت: نیاز است کارهای متعددی صورت گیرد که نقش تشکل‌های مردمی در این امر اهمیت زیادی دارد.

رئیس مرکز پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی با اعلام اینکه همیاران به مثابه یک رویکرد برای ارتقای سرمایه اجتماعی باید عزیز گماشته شوند، بیان کرد: همیاران به مثابه تبلور اقتدار مردمی و حاکمیت مردم بر زندگی مردم و در توسعه محلی نقش بسزایی دارند.

رضازاده با تاکید بر اینکه همیاران و بهزیستی در کمک به بخش دولتی و غیردولتی به ارتقای جامعه بپردازند، ادامه داد: همیاران اگر به تحلیل وضعیت محلی بپردازد و به اولویت نیاز محلات توجه کنند می‌توانند از آسیب‌های سلامت جامعه جلوگیری کنند.

این مسئول افزود: همیاران می‌توانند با شناسایی عوامل محافظ و پرخطر کمک بسیار بزرگی باشند برای گروه‌هایی که در معرض خطر وجود دارند.

وی با بیان اینکه همیاران نقش مهمی در تسهیل مشارکت مردمی با تفکر، خلاقیت و ابتکار عمل دارند، تصریح کرد: همیاران به عنوان نماینده مردم باید در یک روند دموکراتیک و فرآیند مشارکتی به مسائل محلات و شهرها رسیدگی کنند.

رئیس مرکز پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی با بیان اینکه اگر بین همیاران و مردم فاصله ایجاد شود دیگر کارکرد اصلی خود را از دست می‌دهند، گفت: ترویج رفتار شهروندی،احترام به حقوق دیگران،ترویج اعتماد متقابل،راستگویی،احترام به قانون و محیط‌زیست را از جمله وظایف همیاران دانست.

انتهای پیام/86010/خ30/ظ1004

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 24 مرداد 1394  | 6:56 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
اتصال 25 هزار روستای کشور به اینترنت پرسرعت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اتصال 25 هزار روستا در کشور به اینترنت پرسرعت خبر داد.

خبرگزاری فارس: اتصال 25 هزار روستای کشور به اینترنت پرسرعت
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، محمود واعظی صبح امروز در دیدار با امام جمعه بیرجند اظهار داشت: خداوند را شاکر هستیم که به خدمت مردم خوب خراسان جنوبی رسیده‌ایم. دولت به جهات مختلف نگاه ویژه‌ای به خراسان جنوبی داشته، زیرساخت‌ها و امکانات در این استان باید فراهم شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مسئله خشکسالی خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: استانی که با مسئله خشکسالی روبروست و مشکلاتی از این قبیل دارد باید دولت نگاه ویژه‌ای داشته باشد. نباید بگذاریم روستاها به دلیل شرایط خاصی که دارند خالی از سکنه شوند.

واعظی با بیان اینکه خراسان جنوبی یک استان مرکزی است، اضافه کرد: یکی از وظایف هر حکومت در دنیا برقراری امنیت و رفاه در جامعه است.اگر مرزنشینانی متعهد به نظام داشته باشیم نیروهای مسلح و حکومت آرامش خواهند داشت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه برای انتهای مذاکرات هدف داریم، گفت: نخواسته‌ایم بیخودی جشن به راه‎اندازیم.

واعظی با بیان اینکه در مذاکرات هسته‎ای تمام حقوق هسته‎ای خود را حفظ کرده‎ایم، تصریح کرد: همچنین تحریم‎های ظالمانه همه برداشته شد و این نمونه‎ای از سخت‎ترین وعده‎های انتخاباتی رئیس جمهور به مردم بوده است. امید است تا پایان سال جاری دولت بر اساس برنامه‎ریزی‎هایی که کرده است از رکود اقتصادی خارج شود. حضور در این مذاکرات بسیار سخت و پیچیده بود و ایران در این مذاکرات در مقابل دنیا نشست.

وی با بیان اینکه فیبر نوری که در خراسان جنوبی کشیده شده است قابل مقایسه با خیلی از استان‌ها نیست، گفت: در خراسان جنوبی همه روستاهای 15 خانوار به بالا، از ارتباطات برخوردار هستند و تلاش می کنیم مابقی روستا نیز از این نعمت بزرگ بهره‌مند شوند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در سال گذشته 90 روستا در خراسان جنوبی از اینترنت بهره‌مند شدند، گفت: همچنین امسال نیز 360 روستای دیگر در هدف اتصال به اینترنت هستند.

واعظی با بیان اینکه پهنای باند اینترنت نسبت به گذشته بسیار افزایش داشته است به‌گونه‌ای که پهنای باند اینترنت ،‌600 گیگابایت بر ثانیه بوده است، افزود: اما طی این دوسال به 2 هزار و 400 گیگابایت بر ثانیه رسیده است.

وی با بیان اینکه تلاش می‎کنیم پهنای باند اینترنت تا پایان سال جاری به 4 هزار گیگابایت برسد، خاطرنشان کرد: همچنین امسال 25 هزار روستا به شبکه اینترنت پرسرعت وصل می‎شوند.

انتهای پیام/69027/خ30/ض1002

 


ادامه مطلب
نظرات 0
استراتژی برنامه‌های آموزشی آموزش و پرورش کیفیت بخشی است

مدیرکل دفتر آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش گفت: استراتژی برنامه‌های آموزشی وزارت آموزش و پرورش بحث کیفیت بخشی است که برگزاری مسابقات و جشنواره هنری بخشی از این برنامه‌ها را تشکیل می‌دهد.

خبرگزاری فارس: استراتژی برنامه‌های آموزشی آموزش و پرورش کیفیت بخشی است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، مصطفی آذرکیش صبح امروز در مراسم افتتاح نمایشگاه آثار برگزیدگان نهمین جشنواره مهارت‌های هنری هنرستان‌های کاردانش کشور اظهار داشت: استراتژی برنامه‌های آموزشی وزارت آموزش و پرورش بحث کیفیت بخشی است که برگزاری مسابقات و جشنواره هنری بخشی از این برنامه‌ها را تشکیل می‌دهد.

 وی با بیان اینکه هم‎اکنون در سطح کشوری شاهد برگزاری مسابقات استعدادهای درخشان هنری و نخبگان آموزش‎های مهارتی در خراسان جنوبی هستیم، گفت: امروز در جمع استعدادهای درخشان هنری و آموزش‌های مهارتی در سطح کشور شاهد یک تجلی و نمود عینی آنچه که کشور ما به آن نیاز دارد، هستیم.

مدیرکل دفتر آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه توسعه آموزش‌های مهارتی را به طور جدی شاهد هستیم، افزود: با اینکه شاید برخی از دانش‌آموزان در تب و تاب و نگرانی انتخاب رشته‌ها برای کنکور هستند اما توانمندی‌های خود را در معرض دید و داوری داوران و ناظران گذاشتند.

آذرکیش به یکی از غرفه‌ها که در بحث حفاظت محیط زیست به عنوان یک برنامه و طرح ملی کار کرده بودند اشاره کرد و گفت: اگر ‌بتوانیم آگاهی‌های لازم را به خانواده‌ها برسانیم مطمئنا شاهد تجلی رویکردی که هم‎اکنون در سیاست‎های کلان است مبنی بر توسعه آموزش‎های مهارتی بند 76 سیاست‌های ابلاغی برنامه ششم که به صورت ویژه نیز تاکید شده است، خواهیم بود.

وی با بیان اینکه باید در اطلاع‎رسانی به خانواده‌ها بیشتر تلاش کنیم، تصریح کرد: آموزش برای به کار بستن، آموزش برای زیستن و آموزش برای دانستن از برنامه‌هایی است که یونسکو برای این محورها آموزش دیده است.

مدیرکل دفتر آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: یکی از برنامه‎های اصلی یونسکو در بحث آموزش‎های مهارتی انتخاب اول بودن این آموزش‌ها برای دانش‌آموزان در سراسر دنیا و به ویژه ایران است.

آذرکیش با بیان اینکه ظرفیت‎های خوبی در کشور داریم، گفت: آثار تربیتی مثبت و خوبی که آموزش‌های مهارتی در توسعه پایدار و مادام‎العمر کشور دارد متناسب با سیاست‌هایمان است.

انتهای پیام/69034/خ20/ض1002

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 24 مرداد 1394  | 6:55 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
دولت بستر لازم را برای حضور خیرین فراهم آورد

فرماندار اردبیل گفت: دولت بدون کمک و همراهی خیرین در امر مدرسه‌سازی و توسعه فضاهای آموزشی موفق نیست و باید بستری مطلوب برای مشارکت انسان‌های خیرخواه فراهم آید.

خبرگزاری فارس: دولت بستر لازم را برای حضور خیرین فراهم آورد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، جواد زنجانی صبح امروز در مراسم افتتاح مدرسه سه کلاسه خیری مرحوم وطن‌پرست در روستای کمی‌آباد اردبیل اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با توجه به مشکلات و خلأیی که در ایجاد فضاهای آموزشی و تحصیلی برای نسل آینده بود، امر مدرسه‌سازی آن هم با مشارکت و کمک خیرین به انجام رسید به طوری که در سال‌های اخیر این مجموعه به یک بازوی توانمند برای آموزش و پرورش و نوسازی مدارس تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه امر مدرسه‌سازی و مشارکت خیرین در این امر از خیرات، حسنات و ماندگاری واقعی برخوردار است، افزود: همانطوری که خداوند متعال در قرآن تأکید کرده آنچه نزد بندگان بوده از بین رفتنی است، ولی آنچه به عنوان امر خیر اندوخته می‌شود ماندگار است و خداوند پاداش نیکوکاران را در دنیا و عقبی می‌دهد.

رئیس شورای آموزش و پرورش اردبیل به جاودانگی امر مدرسه‌سازی و مشارکت خیرین در این امر اشاره کرد و گفت: فضاهای آموزشی و پرورشی که در کشورمان و به تبع آن در استان به همت خیرین شکل گرفته است، قابل توجه بوده به طوری که ما از راهبری این امر توسط جواد قرآن‌نویس از پیشکسوتان عرصه امر نیک و خیر و خیرخواهی قدردانی می‌کنیم.

زنجانی عنوان کرد: همین که خانواده وطن‌پرست در محروم‌ترین منطقه و برای معصوم‌ترین کودکان امیدواری در تحصیل و فضای مطلوب تعلیم و تربیت فراهم کرده قطعاً حرکتی قابل ستایش است و نه تنها از این کار ماندگار دانش‌آموزان بلکه خود فرد خیر و بانی این امر نیز از ثواب و پاداش آن بهره‌مند خواهند شد.

این مسئول ادامه داد : تا زمانی که تعلیم و تربیت در این مدرسه جریان دارد و تا نسل‌های بعد بانی این امر نیک و خیر از پاداش و ثواب آن استفاده خواهند کرد و روزبه‌روز نیز بر عظمت این کار ماندگار و ساخت بنای فاخر و ارزشمند افزوده خواهد شد.

فرماندار اردبیل یادآور شد: در شهرستان اردبیل با کمبود فضای آموزشی روبه‌رو هستیم که مشارکت خیرین در این امر این دغدغه و نگرانی ما را برطرف کرده و فضای مطلوب‌تری را در حوزه تحصیل نسل آینده فراهم می‌آورد.

به گزارش فارس، در این مراسم مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو اردبیل نیز با اشاره به اهمیت و جایگاه تعلیم و تربیت و بهره‌گیری از آیات و روایات در امر احسان و نیکوکاری در حوزه تعلیم و تربیت گفت: آموزش و پرورش امروز نیازمند مشارکت جدی خیرین است.

شعاع اهمیت علم‌آموزی را در عصر معاصر با توجه به ابعاد مختلف تهدیدها و هجمه‌ها یادآور شد و افزود: علم و قدرت ناشی از آن در حقیقت به برتری جوامع کمک کرده و به جامعه بشری شرافت و برتری خاص داده است.

وی با قدردانی از همراهی خیرین نام آشنا مرحوم وطن‌پرست در ساخت این واحد آموزش در یکی از روستاهای محروم اردبیل عنوان کرد: ما تا مهر ماه امسال با احداث و راه‌اندازی واحدهای‌های آموزشی که خیرین و نوسازی اجرایی کرده است بخشی از کمبود فضاهای آموزشی‌مان را برطرف خواهیم کرد.

انتهای پیام/62007/ت40


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 24 مرداد 1394  | 6:55 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
ساخت مدرسه برای روستای کمی‌آباد اردبیل

با حضور خانواده خیر مدرسه‌ساز وطن‌پرست مدرسه سه کلاسه روستای کمی‌آباد که پیش از این به صورت کانکسی پذیرای دانش‌آموزان بود در یک فضای مطلوب و کیفی به بهره‌برداری رسید.

خبرگزاری فارس: ساخت مدرسه برای روستای کمی‌آباد اردبیل
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، در مراسم افتتاح این مدرسه که صبح امروز انجام شد فرماندار اردبیل، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس و رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز به همراه خانواده مرحوم وطن‌پرست و جمعی از دانش‌آموزان و اهالی روستا حضور داشتند مدرسه سه کلاسه داداش وطن‌پرست در فضایی به مساحت 177 مترمربع و با هزینه‌کرد 200 میلیون تومان به همت این خیر و مجموعه نوسازی مدارس در آستانه سال تحصیلی جدید به بهره‌برداری رسید.

بانی ساخت این مدرسه بهزاد وطن‌پرست قول داد تا همزمان با آغاز سال تحصیلی به ازای دانش‌آموزان این مدرسه لوازم‌التحریر رایگان در اختیار آنها قرار گرفته و دانش‌آموزان روستای کمی‌آباد در فضای مطلوب‌تر ادامه تحصیل بدهند.

در این مراسم به همت رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل لوح تقدیر و سپاسی به همت تلاش این خانواده در ساخت مدرسه سه کلاسه در محروم‌ترین روستای اردبیل کمی‌آباد به خانواده مرحوم داداش وطن‌پرست اهدا شد.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل با قدردانی از همت راستین خیرین مدرسه‌ساز در ساخت فضاهای آموزشی جدید و همچنین امکانات برخی از واحدهای آموزشی گفت: حرکتی که در این راستا در سطح استان اردبیل انجام شده به ویژه در دو سال اخیر یک حرکت انقلابی است که هر روز نیز بر تعداد خیرین و افراد نیکوکار افزوده می‌شود.

جواد قرآن‌نویس یادآور شد: کمترین کاری که ما می‌توانیم در برابر نسل آینده انجام دهیم ایجاد بهترین فضا و امکانات برای تحصیل راحت آنها است تا در سازندگی نسل آینده این حرکت بتواند مفید و موثر باشد.

وی با بیان اینکه مجموعه خیرین مدرسه‌ساز در این استان تاکنون دهها واحد آموزشی را احداث کرده و آن را به بهره‌برداری رسانده است، افزود: تا مهر ماه امسال بیش از پنج واحد آموزشی مناسب با همراهی خیرین در سطح استان اردبیل افتتاح خواهد شد.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل عنوان کرد‌: ما از همراهی ‌و همکاری‌های فرماندار پر تلاش اردبیل و پیگیری نوسازی مدارس اردبیل در به سرانجام رساندن این پروژه‌ها قدردانی می‌کنیم و تلاشمان بر این است تا نسل آینده در بهترین فضای آموزشی تحصیل کنند که این خود نیازمند یک همت و تلاش مضاعف در بهبود شرایط آموزشی و امر مدرسه‌سازی است.

انتهای پیام/62007/خ20


ادامه مطلب
نظرات 0
برگزاری همایش امامزادگان به مناسبت هفته کرامت در زنجان

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان از برگزاری همایش امامزادگان به مناسبت هفته کرامت در زنجان خبر داد.

خبرگزاری فارس: برگزاری همایش امامزادگان به مناسبت هفته کرامت در زنجان
 

حجت‌الاسلام فخرالدین خدابنده‌لو امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان گفت: اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان در مناسبت‌های مختلف برنامه‌های متعددی را اجرا می‎کند.

وی با اشاره به اینکه از آغاز سال جاری برنامه‌هایی از قبیل نشاط معنوی، آرامش بهاری و سوگواره یاس نبوی اجرا شده است، تصریح کرد: همچنین به مناسبت دهه کرامت برنامه‌های متنوعی در استان اجرا می‌شود.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه هر سال برنامه‌های اجرایی اوقاف از روز ولادت حضرت معصومه (س) تا روز ولادت امام رضا (ع) اجرایی می‌شود، افزود: طی این مدت برنامه‌های متنوعی از قبیل جشن، همایش‌، سخنرانی و ... در استان اجرایی خواهد شد.

وی ادامه داد: امسال همایش بزرگداشت امامزادگان در جوار امامزاده ام‌البنین (ع) برگزار خواهد شد.

خدابنده‌لو با اشاره به اینکه این همایش با حضور مسئولان برگزار خواهد شد، افزود: هر سال در این مراسم از هیئت امنای امامزادگان تقدیر و برنامه‌هایی از قبیل سخنرانی، معرفی امامزادگان، تجلیل از هیئت امنا و خادمان امامزادگان اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مراسم غبارروبی امامزاده سید ابراهیم (ع) اضافه کرد: این مراسم فردا همزمان با میلاد حضرت معصومه (س) برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان ادامه داد: این مراسم با حضور جمعی از مسئولان استان و امام جمعه زنجان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برخی از برنامه‌های پیش‌بینی شده برای اجرا در دهه کرامت تصریح کرد: برگزاری مراسم جشن در مساجد و بقاع متبرکه و مراسم‌های مربوطه در زمینه ترویج سیره زندگی حضرت معصومه (س) از جمله این برنامه‌ها است.

خدابنده‌لو با اشاره به وجود 126 بقعه متبرکه در استان زنجان خاطرنشان کرد: در هر یک از مناسبت‌های مذهبی امامزادگان استان میزبان برنامه‌های متعددی هستند.

انتهای پیام/73005/ز20/ژ1001

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 24 مرداد 1394  | 6:55 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
توقیف 205 دستگاه وسیله نقلیه متخلف در مراغه

فرمانده انتظامی مراغه از توقیف 130 دستگاه موتورسیکلت و 75دستگاه خودروی متخلف در این شهرستان خبر داد.

خبرگزاری فارس: توقیف 205 دستگاه وسیله نقلیه متخلف در مراغه
 

سهراب رحیم‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز گفت: طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در خصوص برخورد با وسائط نقلیه متخلف در سطح حوزه استحفاظی با به‌کارگیری تمام امکانات و نیروهای انسانی در قالب چندین اکیپ خودرویی، موتوریی و پیاده به مرحله اجرا درآمد که با انجام این طرح عملیاتی 75 دستگاه خودرو و 130 دستگاه موتورسیکلت جمعا 205 دستگاه توقیف شدند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و برخورد با متخلفان همچنان ادامه دارد چرا که این طرح‌ها نقش بسزایی در پیشگیری از وقوع جرم در بین شهروندان دارد.

فرمانده انتظامی مراغه ضمن قدردانی از همکاری خوب مردم با پلیس، از شهروندان خواست قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کرده در صورت مشاهده هرگونه تخلف و صحنه مشکوک مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 و سامانه 197 اطلاع دهند.

انتهای پیام/60002/ع10/چ3000


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 24 مرداد 1394  | 6:54 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
صنعت نفت با زندگی مردم آبادان عجین شده است

امام جمعه آبادان گفت: صنعت نفت آبادان با زندگی مردم این شهر عجین شده است.

خبرگزاری فارس: صنعت نفت با زندگی مردم آبادان عجین شده است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از آبادان، حجت‌الاسلام ابراهیمی‌پور صبح امروز در دیدار با اعضا و کادر فنی تیم صنعت نفت آبادان با بیان اینکه شعار شما در صحنه فوتبال باید توسل به حضرت فاطمه(س) باشد، اظهار کرد: باید بکوشید تا مایه عزت و سربلندی شهر آبادان باشید.

وی اضافه کرد: صنعت نفت برای همه ما مهم است و به این تیم خیلی تعصب داریم لذا هر آنچه که از دست ما برآید برای پیشرفت و ترقی این تیم انجام می‌دهیم.

امام جمعه آبادان تصریح کرد: صنعت نفت با زندگی مردم عجین شده و این نه تنها به لحاظ ایجاد روحیه شادی در میان آنهاست بلکه برد و یا باخت تیم بر مسائل اقتصادی نیز تاثیرگذار است.

ابراهیمی‌پور یادآور شد: مردم با هر پیروزی شما روحیه مضاعف می‌گیرند و به عکس هر شکست تیم روی امورات روزمره آنان نیز تاثیرات خود را می گذارد، بررسی‌ها نشان داده که بازدهی کار مردم آبادان پس از پیروزی تیم چند برابر بوده است.

ابراهیمی‌پور خطاب به بازیکنان تیم صنعت نفت گفت: بین کار شما و جامعه شهری ارتباط مستقیمی وجود دارد، آنچه که ما از شما به عنوان جوانان با آتیه انتظار داریم آنکه از هیچ تلاشی برای موفقیت و سربلندی تیم و شهر آبادان فروگذار نکنید.

وی اضافه کرد: صنعت نفت تیمی است که از گذشته تاکنون خدمات ارزنده‌ای را به تیم ملی ارائه کرده و بازیکنانش همواره خوش درخشیده‌اند، اکنون نیز باید همین گونه باشد.

وی اظهار کرد: همه مسئولان و مردم باید دست در دست یکدیگر داده و به کمک تیم صنعت نفت بیایند.

امام جمعه آبادان در پایان بیان کرد: به طور قطع توصیه‌های خود را با هر آنکس که بر سر راه بازیکنان تیم سد سازی می کند، خواهیم داشت.

انتهای پیام/72025/صا20/پو3002

 


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 650 :: 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 >