تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394  | 10:32 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تمرین بدنسازی در سالن برای دو پرتغالی رئال مادرید

دو ستاره پرتغالی رئال مادرید در سالن بدنسازی به علت مصدومیت تمرین کردند.

خبرگزاری فارس: تمرین بدنسازی در سالن برای دو پرتغالی رئال مادرید
 

به گزارش خبرگزاری فارس، امروز (جمعه) په‌په و فابیو کوئنترائو در سالن بدنسازی حضور یافته و تمرینات انفرادی انجام دادند.

براساس اعلام منابع خبری نزدیک به رئالی‌ها، په‌په به علت مشکل عضله پای راست و به توصیه پزشکان با وسایل بدنسازی در سالن محل تمرین تیم فعالیت کرد.

 

کوئنترائو به علت اندک مصدومیتش ابتدا در سالن تمرین کرد و بعد به سایر اعضا در زمین چمن محل تمرین اضافه شد.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
برخورد سیدجلال حسینی با من نرمال و ورزشی نبود/منصوریان مربی خوب اما عصبانی است

بازیکن کروات تیم فوتبال سیاه‌جامگان گفت: برخورد شماره 4 نفت با من نرمال و ورزشی نبود و نمی‌دانم مشکلش با من چه بود.

خبرگزاری فارس: برخورد سیدجلال حسینی با من نرمال و ورزشی نبود/منصوریان مربی خوب اما عصبانی است
 

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌ تیم فوتبال سیاه‌جامگان روز گذشته توانست اولین سه امتیاز لیگ برتری خود را مقابل نفت تهران به دست آورد. این بازی با حواشی روبرو بود از جمله اینکه در دقایق پایانی بازی میلان یوانوویچ با کارت قرمز داور روبرو شد و همین موضوع باعث شد تا او عصبانی شود.

خبرنگار فارس در گفت‌وگویی علت عصبانیت او را جویا شد. وی در این باره گفت: پس از پایان بازی طبق روال معمول به سمت بازیکنان می‌روم که به آنها تبریک بگویم. این یک امر معمولی است و در همه بازی‌ها انجام می‌شود. من در پایان بازی با نفت هم این کار را کردم و به سمت شماره 4 (سیدجلال حسینی) نفت رفتم که او نه تنها با من دست نداد بلکه خیلی بد صحبت کرد.

وی ادامه داد: تعجب می‌کنم که چگونه او چنین رفتاری را مرتکب شد. وقتی بازی تمام می‌شود تمام اتفاقات رخ داده در بازی هم تمام می‌شود. از او پرسیدم چرا این کار را می‌کند اما او رفتار درستی انجام نداد و جالب بود که داور به من کارت قرمز نشان داد در حالی که رفتار بازیکن نفت نرمال و ورزشی نبود. نمی‌دانم مشکل او با من چه بود؟!

بازیکن سیاه‌جامگان در مورد اینکه پس از این درگیری با علیرضا منصوریان هم جر و بحثی کرده گفت: پس از این موضوع حس کردم که منصوریان مربی خوب اما عصبانی است. او وقتی تب و تاب این قضیه را دید به من هم تبریک گفت اما معلوم بود که ناراحت است. مرا آرام می‌کرد. من هم به او گفتم که چیز خاصی نبوده. سرمربی نفت نشان داد که مربی تحصیل‌کرده و با شخصیتی است.

یوانوویچ در مورد احتمال جریمه باشگاه سیاه‌جامگان تصریح کرد: نمی‌توانم در این مورد چیز خاصی بگویم. هنوز اتفاقی رخ نداده است.

وی در مورد شرایط تیمش گفت: سیاه‌جامگان پتانسیل خوبی دارد. بازیکنان جوانی در این تیم حضور دارند و هرچه از زمان مسابقات می‌گذرد شرایط تیم بهتر و بهتر می‌شود. تیم ما هم پتانسیل و هم قابلیت بهتر شدن را دارد. در بازی روز گذشته هم بازیکنان با شور و هیجان زیادی وارد مسابقه شدند و توانستند چهره برتری از خود به نمایش بگذارند که در پایان پیروزی از آن ما شد.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
مورینیو: همیشه با پزشکان تیم ارتباط کاری خوبی داشته‌ام

آقای خاص فوتبال جهان تصور می‌کند همیشه ارتباط کاری خوبی با پزشکان داشته است.

خبرگزاری فارس: مورینیو: همیشه با پزشکان تیم ارتباط کاری خوبی داشته‌ام
 

به گزارش خبرگزاری فارس، ژوزه مورینیو در اظهاراتش عنوان کرده همیشه برای پزشکان تیم، احترام خاصی قائل بوده اما خانم اوا کارنیرو، پزشک زن تیم در بازی آینده روی نیمکت نخواهد نشست.

وی امروز در این باره گفت: این موضوع  را رد نمی‌کنم. بلکه می پذیرم و آن را درک می‌کنم. نخست این که همیشه ارتباط کاری فوق‌العاده خوبی با شخصیت‌های پزشکی یعنی پزشکان که بیش از 12 نفر متخصص بوده‌‌اند،‌داشته‌ام. یک ارتباط خیلی خوبی میان ما بوده که نظیرش در این چند سال وجود نداشته است. همیشه هم آنها را تحسین کرده‌ام. آنها این موضوع را فراموش نمی‌کنند.

وی که در کنفرانس خبری قبل از بازی با منچسترسیتی (یکشنبه) سخن می‌گفت، همچنین افزود: در ارتباط با قضیه نشستن روی نیمکت،‌برای خیلی‌ها مهم است برای بقیه نه. این تصمیمی از طرف من است. خود من 7 دستیار دارم که فقط 4 نفرشان می‌توانند روی نیمکت بنشیند.

این اظهارات چند روز بعد از جنجالی که سرمربی پرتغالی در بازی هفته نخست تیمش با سوانسی بوجود آورد،‌ عنوان شد.

در هفته گذشته و بعد از تساوی 2 بر 2 مقابل تیم ولزی در هفته نخست لیگ برتر، آقای خاص (مورینیو) کادر پزشکی چلسی را ساده لوح و بی فکر خطاب کرد و مدعی شد که شرایط تیم را درک نمی‌کنند. وگرنه پس از اخراج تیبو کورتوا که تیمش 10 نفره شد، برای مداوای ادن ازارد، بازیکن بلژیکی را برای مداوا  به بیرون از میدان نمی‌‌آوردند تا تیم قهرمان فصل قبل 9 نفره بشود.

بعد از آن بازی و برخوردی که حین بازی مسئول فنی چلسی با اوا کارنیرو، پزشک زن تیم به همین منظور داشت، رسانه‌ها مدعی شدند مورینیو به این خانم توهین کرده است.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در مسابقات امیدهای شنای آینده ورزش پایتخت

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در مسابقات امیدهای شنای آینده ورزش پایتخت که به میزبانی حوزه جنوب‌شرق تهران برگزار شد شرکت کرد.

خبرگزاری فارس: حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در مسابقات امیدهای شنای آینده ورزش پایتخت
 

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی اداره ورزش و جوانان جنوب‌شرق تهران، گرشاسبی  مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران امروز (جمعه) به همراه ملاجعفری سرپرست هیأت شنا استان تهران، اصغرپور رییس اداره ورزش و جوانان جنوب‌شرق تهران در مسابقات امیدهای آینده ورزش پایتخت که به میزبانی حوزه جنوب‌شرق تهران و همکاری هیأت شنا استان برگزار شد حضور یافتند.
گرشاسبی پس از پایان مسابقات ضمن تقدیر و تشکر از رحمات برگزار کنندگان افزود: ما قصد داریم با انجام این مسابقات ورزش تهران را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
وی افزود: این مسابقات با برنامه ریزی دقیق در 32 رشته در بخش پسران و 30 رشته در بخش دختران با بیش از 5 هزار ورزشکار در سطح استان تهران درقالب مسابقات امیدهای آینده ورزش پایتخت در حال برگراری است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران گفت: این مسابقات را با نبود اعتبار و کمبود بودجه برگرار کردیم و قصد داریم در تمامی رده های سنی این مسابقات را برگزار کنیم چرا که انجام این مسابقات انگیزه ورزشکاران، مربیان  و داوران را بیشتر و آنها را فعال تر و شکوفاتر خواهد کرد.
گرشاسبی افزود: افتتاحیه این مسابقات با حضور بیش از 5 هزار ورزشکار از استان تهران و مسئولین و مقامات کشوری روز دوشنبه 26 مرداد در مجموعه ورزشی انقلاب برگزار خواهد شد.
در ادامه اصغر پور رییس اداره وررش و جوانان جنوب‌شرق گفت: این مسابقات برای اولین بار در استان تهران به صورت واقعی در حال برگزاری و با انجام این مسابقات استان های دیگر نیز الگو برداری کرده و مسابقات را درقالب جشنواره تابستانی برگزار کردند.
در این مسابقات نباتی (معاون حوزه جنوب‌شرق)، کیانی (رییس هیأت شنا حوزه جنوب‌شرق)، خدا رحمی (کمیته اجرایی هیأت شنا استان تهران) زهره بهرامی (مدیر روابط عمومی جنوب‌شرق) و جمع زیادی از مسئولین حضور داشتند.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
۷۰ درصد بازیکنان لیگ برتر فوتبال ایران نیاز به واکسن هپاتیت دارند

مسئول پزشکی سازمان لیگ برتر فوتبال ایران گفت: ۷۰ درصد بازیکنان لیگ برتر فوتبال ایران نیازمند تزریق واکسن هپاتیت دارند.

خبرگزاری فارس: ۷۰ درصد بازیکنان لیگ برتر فوتبال ایران نیاز به واکسن هپاتیت دارند
 

دکتر زهره هراتیان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد حضور بازیکنان هپاتیت دار در لیگ برتر و صدور مجوز برای آنها، گفت: تنها یک بازیکن هپاتیت دارد که ما به این بازیکن مجوز بازی ندادیم و مسایل دیگر آن به خود باشگاهش مربوط می‌شود. سایر بازیکنانی که مورد آزمایش قرار گرفتند فقط بدن‌شان داری ویروس هپاتیت است و ناقل این ویروس نیستند. این بازیکنان باید هر سه ماه یک‌بار باید به آزمایشگاه مخصوص بروند و مورد آزمایش قرار بگیرند.

وی با اشاره به وضعیت هپاتیت، گفت: 421 بازیکن در لیگ برتر ما شاغل هستند که 70 درصد این بازیکنان نیازمند تزریق واکسن هپاتیت هستند. آنتی‌بادی بدن این بازیکنان پایین است و باید در مدت 6 ماه در سه دوز این واکسن به آنها تزریق شود.

دکتر هراتیان با اشاره به اینکه در فصول گذشته بازیکنان مبتلا به هپاتیت در لیگ ایران بازی می‌کردند، گفت: در فصول گذشته بازیکنان هپاتیتی در لیگ ایران بازی می‌کردند و ما در این فصل آنها را شناسایی کرده‌ایم. البته در لیگ دسته اول هم این کار را خواهیم کرد.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
سوارز:قهرمانی اروپا یعنی آمدنم به بارسا صحیح است/آرزویم همراهی مسی و نیمار بود

مهاجم اروگوئه‌ایی بارسلونا از این که لیورپول را ترک کرد و به بارسلونا پیوست، متاسف نیست.

خبرگزاری فارس: سوارز:قهرمانی اروپا یعنی آمدنم به بارسا صحیح است/آرزویم همراهی مسی و نیمار بود
 

به گزارش خبرگزاری فارس، لوئیس سوارز تابستان سال گذشته بعد از همراهی تیم ملی اروگوئه در مسابقات جام جهانی به بارسلونا پیوست. با تیم کاتالانی او در پایان فصل 3 جام قهرمانی اروپا، لالیگا و جام حذفی اسپانیا را کسب کرد.

سوارز در مصاحبه‌ایی اظهار داشت: کسب مقام قهرمانی اروپا و اسپانیا یکی از مهم‌ترین اتفاقات ناشی از تصمیم من بود. این اتفاق در همان سال نخست حضورم نشان داد تصمیمی به جا گرفتم. از این بابت خوشحالم که در بهترین تیم باشگاهی جهان توپ می‌زنم.

در این گفت‌وگو سوارز در مورد موضوعاتی مثل زندگی شخصی و فعالیت در کنار بزرگانی همچون لیونل مسی و نیمار نیز حرف زد.

وی افزود:شکل بازی من نسبت به گذشته تغییر کرده چون بازیکنان بزرگ زیادی در بارسا حضور دارند که گل بزنند. به همین دلیل هدفم اینجا انجام دقیق وظایفم است. تمام تلاشم را برای کمک به تیم می‌کنم.

مهاجم تکنیکی ادامه داد:خارج از مستطیل سبز اغلب اوقات با مسی و نیمار هستم که همیشه همراهی آنها را آرزو می‌کردم.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394  | 10:32 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
اکبری: در دفاع و حمله بهتر از نماینده کره‌جنوبی بودیم

سرمربی تیم والیبال پیکان تهران گفت: در دیدار با تیم ارتش کره جنوبی در دفاع روی تور و حمله در شرایط بهتری از حریف بودیم.

خبرگزاری فارس: اکبری: در دفاع و حمله بهتر از نماینده کره‌جنوبی بودیم
 

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون والیبال، تیم پیکان در دومین مسابقه خود در دور مقدماتی مسابقات قهرمانی باشگاه های مردان آسیا موفق به شکست نماینده کره جنوبی شد.
پیمان اکبری پس از پیروزی شاگردانش برابر تیم ارتش کره جنوبی گفت: بازی خیلی خوبی بود. نماینده کره جنوبی همانند والیبال این کشور قدرتمند و خوب ظاهر شدند.
وی با بیان اینکه والیبالیست های کره جنوبی در دریافت و سرعت خوب کار می کنند، تصریح کرد: در این مسابقه نیز سرعت تیم ارتش کره خوب بود و در مواقعی نیز بهتر از تیم پیکان بودند.
سرمربی تیم والیبال پیکان تهران تاکید کرد: بازیکنان پیکان در دفاع روی تور و حمله بهتر از تیم ارتش کره کار کردند و به پیروزی در سه ست متوالی دست یافتیم.
شانزدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های مردان آسیا از روز گذشته با حضور 16 تیم در چهار گروه دور مقدماتی در کشور چین تایپه آغاز شده است.
پیکان تهران که یازدهمین حضور خود در این رقابت ها را تجربه می کند، در دو دیدار دیروز و امروز خود در دور مقدماتی این رقابت ها موفق به شکست القادسیه کویت و ارتش کره جنوبی شده است و فردا شنبه نیز به مصاف تیم سیگنال فیلیپین خواهد رفت.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
حسینی‌نسب: دروازه‌بان استقلال اهواز ستاره تیمش بود/ می‌توانستیم ۵ گل بزنیم

مربی تیم فوتبال ملوان گفت: دروازه‌بان استقلال اهواز ستاره تیمش بود وگرنه می‌توانستیم با اختلاف ۵ گل این تیم را شکست بدهیم.

خبرگزاری فارس: حسینی‌نسب: دروازه‌بان استقلال اهواز ستاره تیمش بود/ می‌توانستیم ۵ گل بزنیم
 

سید مهدی حسینی‌نسب در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد دیدار با استقلال اهواز و پیروزی 2 بر صفر مقابل این تیم گفت: بازیکنان ملوان نسبت به دو بازی قبل بهتر ظاهر شدند هم از نظر دوندگی در میدان و هم هماهنگی تیمی بهتر شده بودند. البته استیلی فقط دو جلسه با آنها صحبت کرده بود و اگر چه این مدت بسیار کم بود اما خوشبختانه بازیکنان به خوبی دستورات تاکتیکی استیلی را در میدان اجرا کردند.

وی در مورد اعتراض سرمربی استقلال اهواز به گل دوم ملوان، گفت: در مورد داوری سعی می‌کنم نظری ندهم و به هر حال ما بهتر از استقلال خوزستان بازی کردیم و اگر کریمی دروازه‌بان استقلال اهواز روز خوبش نبود می‌توانستیم با اختلاف 4-5 گل این تیم را شکست بدهیم. او ستاره تیمش بود و دو سه موقعیت تک به تک را از بازیکنان ملوان گرفت.

حسینی‌نسب در مورد دلیل غیبتش روی نیمکت ملوان در این مسابقه گفت: با توجه به جابه‌جایی کادرفنی ملوان و اینکه مربیان قبلی رفته بودند برای صدور کارت مربیگری ما نیاز به زمان بود و تصور می‌کنم در این هفته کارت مربیگری من صادر شود و در بازی با نفت روی نیمکت ملوان حاضر باشم.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
شکست جوانان ایران مقابل قزاقستان/ بانوان ایران در جایگاه آخر

تیم ملی هندبال بانوان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا که به میزبانی قزاقستان برگزار می‌شود در آخرین رقابت خود مقابل میزبان به میدان رفت.

خبرگزاری فارس: شکست جوانان ایران مقابل قزاقستان/ بانوان ایران در جایگاه آخر
 

به گزارش خبرگزاری فارس، دختران جوان ایران در آخرین بازی خود با نتیجه 35 بر 29 شکست خوردند تا به این ترتیب بدون کسب پیروزی و صعود به جام جهانی این مسابقات را ترک کنند.

سیزدهمین دوره هندبال بانوان آسیا با حضور 6 تیم به صورت دوره‌ای در قزاقستان برگزار شد که دختران ایران با شکست مقابل چین، ژاپن، کره جنوبی ، ازبکستان و قزاقستان در رده آخر قرار گرفتند.

5 تیم برتر راهی مسابقات جهانی خواهند شد.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394  | 10:32 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
ایزدی و خدابنده از گردونه رقابت‌ها کنار رفتند

نخستین روز از رقابت های مرحله اول گرندپریکس در سال 2015 به میـزبانی مسکو در حال برگزاری است و ایزدی و خدابنده با قبول شکست برابر رقبایشان از دور رقابت ها کنار رفتند.

خبرگزاری فارس: ایزدی و خدابنده از گردونه رقابت‌ها کنار رفتند
 

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون تکواندو، مرحله اول مسابقات گرندپریکس (G4) با حضور 245 تکواندوکار در 4 وزن المپیکی زنان و مردان از امروز (جمعه) در شهر "مسکو" روسیه آغاز شده است و به مدت 3 روز ادامه خواهد داشت.
ظهر امروز (جمعه) و در نخستین روز این مسابقات تکواندوکاران اوزان 67- و 67+ کیلوگرم زنان و 80+ کیلوگرم مردان، مبارزاتشان را برروی 3 شیاپ چانگ آغاز کردند که شکرانه ایزدی و اکرم خدابنده نمایندگان ایران بودند.
در وزن 67- کیلوگرم (وزن سوم المپیکی)، شکرانه ایزدی در نخستین گام در رقابتی بسیار سخت به مصاف "هایری او" از کره جنوبی قهرمان جهان در سال 2015 و نایب قهرمان جهان در سال 2011 رفت که در ثانیه های پایانی در حالیکه 3 بر یک جلو بود، مبارزه مساوی شد تا رقابت به راند طلایی برسد.
ایزدی علی رغم شایستگی در این پیکار، در راند طلایی نتیجه را واگذار کرد و از دور رقابت ها کنار رفت.
اما در وزن 67+ کیلوگرم، اکرم خدابنده در نخستین گام 6 بر یک از سد "پترا ماتیجا سیویک" از مقدونیه گذشت و در ادامه به مصاف "کارینا زادانوا" از روسیه رفت و در پایان تنها با یک اختلاف امتیاز (5-4) نتیجه را به نماینده کشور میزبان واگذار کرد و از گردونه رقابتها حذف شد.
فردا (شنبه) و در دومین روز این مسابقات، تکواندوکاران اوزان 58- و 80- کیلوگرم مردان و 49- کیلوگرم زنان بر روی شیاپ چانگ خواهند رفت که از تیم ایران، فرزان عاشورزاده و مسعود حجی زواره، نمایندگان ایران هستند.
مسابقات گرندپریکس G4 است و تنها 32 تکواندوکار برتر جهان مجوز حضور در این رقابتها را دارند. در پایان این پیکارها نیز دارندگان مدال طلا 40 امتیاز، دارندگان مدال نقره 24 امتیاز و دارندگان مدال برنز 14.4 امتیاز برای افزایش امتیازات رنکینگ المپیکی‌شان در راه کسب سهمیه المپیک، بدست خواهند آورد.
همچنین به نفرات اول تا سوم به ترتیب 5، 3 و یک هزار دلار جایزه نقدی نیز اهدا می شود.
هدایت تیم ملی تکواندو مردان کشورمان برعهده بیژن مقانلو (سرمربی) و مهدی بی‌باک و مهرداد یوسفی (مربی) است و مینو مداح هدایت تیم زنان را برعهده دارد.

انتهای پیام/ی


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 650 :: 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 >