تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 10:16 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
مبعلی مصدوم شد و لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد

هافبک خلاق تیم فوتبال نفت تهران به دلیل مصدومیت و مسابقه حساس تنها نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا مقابل الاهلی امارات را از دست داد.

خبرگزاری فارس: مبعلی مصدوم شد و لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد
 

به گزارش خبرگزاری فارس، ایمان مبعلی هافبک تیم فوتبال نفت تهران به دلیل مصدومیت در تمرین دو روز پیش این تیم علاوه بر از دست دادن بازی فردای نفت مقابل ملوان و مسابقه حساس این تیم مقابل تیم مقابل الاهلی امارات در لیگ قهرمانان آسیا را هم از دست داد.

دکتر مسعود قربانی پزشک تیم فوتبال نفت تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در این خصوص گفت: متاسفانه این بازیکن مصدوم شده و آزمایش‌های لازم را از وی گرفته‌ایم اما تا پاسخ نهایی آزمایش‌ها نیاید نمی‌توانیم به صورت دقیق بگوییم که مبعلی چند وقت غایب خواهد بود.

وی ادامه داد: کشیدگی رباط داخلی این بازیکن ثابت شده اما باید تا پاسخ نهایی آزمایش‌ها برای مشخص شدن طول درمان این بازیکن صبر کنیم. البته مبعلی بازیکن سالمی است که زندگی حرفه‌ای هم دارد و این مسئله هم می‌تواند به بازگشت سریع‌تر او کمک کند اما معمولا در این نوع مصدومیت بازیکن بین 4 تا 6 هفته از تمرین و مسابقه دور خواهد بود و با این حساب به احتمال فراوان دیدار مقابل الاهلی امارات را هم از دست خواهد داد.

انتهای پیام/خ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 10:16 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
سومین پیروزی شاگردان وکیلی/ ایران از سد بلغارستان هم گذشت

تیم ملی والیبال ایران در چهارمین مسابقه خود در رقابت‌های قهرمانی جهان از سد بلغارستان گذشت.

خبرگزاری فارس: سومین پیروزی شاگردان وکیلی/ ایران از سد بلغارستان هم گذشت
 

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم ملی والیبال ایران آخرین دیدار مرحله مقدماتی خود از سری مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان را امروز سه‌شنبه، 27 مرداد ساعت 16:30 برابر بلغارستان برگزار کرد.

شاگردان محمد وکیلی که از سه دیدار گذشته خود یک شکست برابر لهستان و دو پیروزی مقابل شیلی و چین‌تایپه در کارنامه دارند امروز با نتیجه 3 بر یک (25 بر 20، 25 بر 14 ، 26 بر 28 و 25 بر 14) از سد بلغارستان گذشت و جمع امتیازهای خود را به عدد 9 رساند.

نوجوانان والیبالیست بلغار در طول تاریخ برگزاری مسابقات قهرمانی جهان شش دوره حضور در این پیکارها را در کارنامه‌شان به ثبت رسانده‌اند. بهترین جایگاهی که بلغارها در طول شش دوره حضورشان در مسابقات قهرمانی جهان به دست آوردند عنوان سومی در سال 1989 بود.

بلغارها در نخستین دوره مسابقات جهانی نوجوانان جایگاه چهارم را به خود اختصاص دادند و در سال 1989 به مقام سوم رسیدند و در سال 1991 در پله هشتمی جدول رده بندی قرار گرفتند. آنها پس از پنج دوره غیبت در سال 2005 مکان نهمی را کسب کردند و در 2 دوره اخیر حضورشان در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان (سال‌های 2011 و 2013) عنوان ششمی را به خود اختصاص دادند.

در دیگر بازی این گروه امروز لهستان مقابل چین‌تایپه قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
پیروزی در روز پرخطا/ برتری محسوس ایران برابر بلغارستان به روایت آمار

تیم ملی والیبال نوجوانان ایران برابر بلغارستان پیروز شد و در تمام فاکتورها برتر از حریف خود بود.

خبرگزاری فارس: پیروزی در روز پرخطا/ برتری محسوس ایران برابر بلغارستان به روایت آمار
 

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم ملی والیبال ایران در چهارمین مسابقه خود در رقابت‌های قهرمانی نوجوانان جهان با نتیجه 3 بر یک از سد بلغارستان گذشت.

در این مسابقه شاگردان محمد وکیلی 40 حمله موفق داشتند، در حالی که تیم حریف 22 حمله داشت. در دفاع هم تیم ایران برتر بود و توانست 19 امتیاز از دفاع به دست بیاورد، اما تیم بلغارستان تنها 9 بار موفق شد بازیکنان ایران را دفاع کند.

شاگردان وکیلی در سرویس هم خیلی خوب بودند و توانستند 10 امتیاز از سرویس مستقیم به دست بیاورند و بلغارستان 5 امتیاز از سرویس مستقیم کسب کرد. بلغارستان 32 خطا و ایران 40 خطا داشت.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
خوش‌آمدگویی مظلومی به مربیان تیم ملی و احتمال غیبت کرار مقابل استقلال اهواز

تمرین تیم فوتبال استقلال تهران عصر امروز در زمین شماره ۲ ورزشگاه آزادی با حضور مربیان تیم ملی برگزار شد.

خبرگزاری فارس: خوش‌آمدگویی مظلومی به مربیان تیم ملی و احتمال غیبت کرار مقابل استقلال اهواز
 

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تمرینات تیم فوتبال استقلال برای آماده‌سازی این تیم به منظور حضور در هفته چهارم لیگ برتر از ساعت 17 و 30 دقیقه امروز در زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی و با حضور مربیان تیم ملی برگزار شد.

* پرویز مظلومی سرمربی استقلال به منظور اینکه دیدار هفته چهارم استقلال از ساعت 19 و 15 دقیقه در اهواز برگزار می‌شود، به همین منظور طی دو روز اخیر تمرینات استقلالی ها را نیم ساعت زودتر برگزار می‌کند تا تقریباً از لحاظ دمای هوا، تطابق لازم انجام گیرد.

* دن‌گاسپار و مارکار آقاجانیان مربیان تیم ملی امروز در تمرینات تیم استقلال حاضر شدند و به محض ورود مورد استقبال پرویز مظلومی، منصور پورحیدری و مجید صالح از اعضای کادر فنی استقلال قرار گرفتند که در همین راستا مظلومی و صالح دقایقی با مربیان تیم ملی صحبت کرده و پس از آن به منظور تمرین دادن بازیکنان استقلال، از مربیان تیم ملی جدا شدند.

* تمرین امروز استقلال پشت درهای بسته و بدون حضور خبرنگاران و هواداران برگزار شد.

* مهدی رحمتی و وحید طالب‌لو نیز که امروز هم مانند روزهای گذشته حدود یک ساعت در تمرینات استقلال حاضر شده بودند، با حضور مربیان تیم ملی سمت آنها رفته و احوالپرسی گرمی با آنها داشتند، ضمن اینکه سایر بازیکنان تیم آبی‌پوش نیز به‌صورت جداگانه با دستیاران کی‌روش جداگانه دیدار کردند.

* جاسم کرار بازیکن عراق استقلال امروز با لباس ورزشی در تمرین حاضر شد، اما با سایر بازیکنان تمرین نکرد. برهمین اساس این احتمال وجود دارد که این بازیکن مقابل استقلال اهواز غایب باشد که البته این موضوع طی دو روز آینده مشخص خواهد شد.

* سجاد شهباززاده مهاجم استقلال که دیروز در تمرینات غیبت داشت امروز به جمع بازیکنان مظلومی اضافه شده و فقط دور زمین دوید.

* میلاد فخرالدینی نیز طبق معمول روزهای گذشته پا به پای بازیکنان دیگر در تمرینات گروهی شرکت کرد.

* آخرین دستورات فنی و کارهای تاکتیکی به منظور دیدار با استقلال اهواز از سوی مربیان استقلال در تمرین امروز توسط بازیکنان مرور شد.

تیم فوتبال استقلال پنجشنبه از هفته چهارم رقابت‌های لیگ برتر به مصاف استقلال خوزستان خواهد رفت.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
مبعلی: بازی رفت با الاهلی را از دست دادم/ رفتن به جمع ۴ تیم برتر آسیا افتخار بزرگی است

بازیکن مصدوم تیم نفت تهران گفت: بازی رفت مقابل الاهلی عربستان را قطعاً از دست دادم، اما وضعیتم برای بازی برگشت هنوز مشخص نیست.

خبرگزاری فارس: مبعلی: بازی رفت با الاهلی را از دست دادم/ رفتن به جمع ۴ تیم برتر آسیا افتخار بزرگی است
 

ایمان مبعلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درخصوص مصدومیتش گفت: در تمرین دو روز پیش در یک صحنه توپ بین من و بوحمدان بود که هر دو برای گرفتن توپ محکم روی توپ آمدیم که در این صحنه فشار به زانوی من آمد و رباط داخلی‌ام آسیب دید، البته درگیری بر سر توپ بود و بوحمدان هیچ قصد و غرضی در این صحنه نداشت؛ چرا که او همیشه محکم فوتبال بازی می‌کند.

وی درباره روند درمانی‌اش هم ادامه داد: هر روز صبح و بعدازظهر فیزیوتراپی می‌کنم تا مصدومیتم بهتر شود، اما عمل نخواهم کرد. با این شرایط قطعاً بازی رفت مقابل الاهلی امارات در لیگ قهرمانی آسیا را از دست خواهم داد، اما هنوز وضعیت‌ام برای بازی برگشت مشخص نیست.

بازیکن تیم نفت تهران درمورد اینکه جای خالی او در نفت آن هم درحالی که از بازیکنان تأثیرگذار این تیم به شمار می‌رود، چطور پر خواهد شد، گفت: علیرضا منصوریان بازیکنان خوبی جذب تیم نفت کرده و بازیکنانی داریم که هر کدام می‌توانند به تنهایی سرنوشت یک بازی را عوض کنند.

مبعلی درمورد دیدار فردای نفت مقابل ملوان در هفته چهارم لیگ برتر تصریح کرد: تیم ما شرایط خوبی دارد و اگر فردا مقابل تیم ملوان نتیجه بگیریم، آماده بازی با الاهلی می‌شویم که از همه بازی‌های ما تا به حال مهمتر است. به هر حال در لیگ برتر فرصت جبران دارید، اما در این بازی فرصتی برای جبران نیست و اگر در دو بازی رفت و برگشت باهوش نباشیم، خیلی راحت از این مسابقه کنار می‌رویم.

بازیکن نفت تهران درمورد تیم الاهلی امارات حریف نفت در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا خاطرنشان کرد: من مقابل الاهلی بارها بازی کرده‌ام، اما هنوز بازی‌های این تیم را در سال جدید ندیدیم. قطعاً کادر فنی فیلم بازی‌های الاهلی را به بازیکنان نشان خواهد داد، اما باید بدانیم حریف اماراتی هم با هدف صعود به مصاف ما می‌آید. الاهلی بازیکنان خوبی گرفته تا بتواند از سد نفت گذر کند؛ چراکه برنده این دو بازی می‌تواند به جمع 4 تیم برتر آسیا برود که شاید این افتخار هیچ‌گاه تکرار نشود.

وی درباره بازیکنان گران‌قیمتی که الاهلی به خدمت گرفته و اینکه این مسئله کار نفت را سخت‌تر خواهد کرد، خاطرنشان کرد: به هر حال شرایط سخت است، اما باید بدانید تیم نفت، تیم کوچکی نیست و مهم نیست که آنها چقدر برای جذب بازیکن پول پرداخت کرده‌اند. مهم این است که بازیکنان در آن بازی عملکرد خوبی داشته باشند. بارها دیده‌ایم که بازیکنی گران‌قیمت بوده، اما در یک بازی عملکرد خوبی نداشته و باز هم دیده‌ایم که یک بازیکن معمولی در یک بازی روزی فراموش‌نشدنی رقم زده است. به همین دلیل می‌گویم قیمت بازیکنان مشخص نیست، بلکه عملکرد آنها در روز موعود مهم است.

مبعلی در پایان درمورد اینکه نفت در لیگ برتر عملکرد خوب سال گذشته را تکرار می‌کند یا نه، گفت: قطعاً نفت بهتر از این هم خواهد شد؛ چراکه هنوز ابتدای لیگ است و برخی بازیکنان در تمرینات کامل حضور نداشتند. به‌طور مثال خود من 12 روز دیرتر از سایر بازیکنان به تمرینات اضافه شدم، اما مهم این است که بازیکنان خوبی داریم و در آینده شرایط نفت بهتر خواهد شد.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 10:16 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
خاکپور در تمرین پرسپولیس حاضر شد

سرمربی تیم ملی امید کشورمان در تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس حاضر شد.

خبرگزاری فارس: خاکپور در تمرین پرسپولیس حاضر شد
 

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد خاکپور سرمربی تیم ملی امید کشورمان امروز در تمرین تیم فوتبال پرسپولیس حاضر شد.

خاکپور در این تمرین که پشت درهای بسته و به دور از چشم خبرنگاران و هواداران برگزار می‌شود حاضر شد و مورد استقبال کریم باقری مربی تیم فوتبال پرسپولیس قرار گرفت.

به نظر می‌رسد خاکپور قصد دارد عملکرد بازیکنان ملی‌پوش تیم فوتبال پرسپولیس در تیم ملی امید را زیر نظر بگیرد.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
ایوانف: روز خوبی مقابل ایران نداشتیم/ از عملکرد بازیکنانم راضی نیستم

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان بلغارستان گفت: در بازی پایانی مرحله مقدماتی مسابقات قهرمانی جهان روز خوبی را برابر تیم ایران تجربه نکردیم.

خبرگزاری فارس: ایوانف: روز خوبی مقابل ایران نداشتیم/ از عملکرد بازیکنانم راضی نیستم
 

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون والیبال، گوران ایوانف، سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان بلغارستان پس از شکست 3 بر یک تیمش برابر ایران اظهار داشت: تمام تلاش‌مان را برای برد برابر تیم ایران به کار گرفتیم، اما هرچه سرویس زدیم آنها به خوبی دریافت کردند.

وی با بیان اینکه روز خوبی برابر ایران نداشتیم، افزود: به هیچ عنوان از کار شاگردانم در این دیدار راضی نیستم؛ آنها در دریافت مشکل داشتند و با اشتباهات زیادی کار را دنبال کردند.

تیم ملی والیبال بلغارستان در بازی امروز مقابل تیم ملی ایران با نتیجه 3 بر یک شکست خورد.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
سرخپوشان برنامه‌های تاکتیکی را مرور کردند/ حضور حیدریه و ماریچ در درفشی‌فر

بازیکنان مصدوم تیم فوتبال پرسپولیس امروز در محل تمرین این تیم حاضر شدند.

خبرگزاری فارس: سرخپوشان برنامه‌های تاکتیکی را مرور کردند/ حضور حیدریه و ماریچ در درفشی‌فر
 

به گزارش خبرگزاری فارس تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس در حالی از ساعت 18 آغاز شد که محمد خاکپور سرمربی تیم ملی امید کشورمان در حالی که حدود یک ساعت از تمرین گذشته بود به ورزشگاه درفشی‌فر آمد تا نظاره‌گر تمرین سرخپوشان به ویژه ملی‌پوشان تیم ملی امید باشد.

* تمرین امروز به دور از چشم خبرنگاران و هواداران برگزار شد.

* بازیکنان در ابتدای تمرین بدن‌هایشان را گرم کردند و سپس زیر نظر مربیان خود به کارهای بدنی پرداختند.

*‌تمرینات تاکتیکی شامل شوت به دروازه، سانتر از جناحین، حفظ توپ و پرس بازیکن حریف بخشی از تمرین امروز بازیکنان پرسپولیس بود.

* بازیکنان در ادامه تمرین به بازی فوتبال مشغول شده و برانکو و مربیان ایرانی پرسپولیس بازی سرخپوشان را به دقت زیر نظر داشتند.

*‌ دو دروازه‌بان جوان تیم پرسپولیس همانند 2 روز گذشته زیر نظر سوشا مکانی تمرین کردند.

*‌ محمود خوردبین سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس برخورد گرمی با محمد خاکپور سرمربی تیم ملی امید داشت.

* وحید حیدریه مدافع مصدوم تیم فوتبال پرسپولیس امروز با لباس ورزشی به ورزشگاه درفشی‌فر آمد؛ اما به دلیل مصدومیت همراه سرخپوشان تمرین نکرد و از روی نیمکت نظاره‌گر عملکرد سرخپوشان بود.

* لوکا ماریچ و رضا خالقی‌فر 2 بازیکن پرسپولیس که مصدومیت جزیی دارند امروز به سالن بدنسازی ورزشگاه درفشی‌فر رفته و به بدنسازی پرداختند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال پرسپولیس روز پنج‌شنبه و از ساعت19:15 دقیقه به مصاف ذوب‌آهن اصفهان خواهد رفت.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 10:16 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
پاراپونف: مقابل ایران حرفی برای گفتن نداشتیم

کاپیتان تیم ملی والیبال نوجوانان لهستان گفت: نتوانستیم برابر بازی خوب ایران حرفی برای گفتن داشته باشیم.

خبرگزاری فارس: پاراپونف: مقابل ایران حرفی برای گفتن نداشتیم
 

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون والیبال، رادوسلاف پاراپونف، کاپیتان تیم ملی والیبال نوجوانان بلغارستان پس از شکست 3 بر یک برابر ایران اظهار داشت: تیم ملی ایران در این دیدار بسیار قدرتمند ظاهر شد و نتوانستیم برابر بازی خوب آنها حرفی برای گفتن داشته باشیم.

وی گفت: بازیکنان ایران در تمامی موارد از ما سرتر بودند و تنها در ست سوم توانستیم تا حدودی تاکتیک‌های مورد نظر مربی را به مرحله اجرا درآوریم.

کاپیتان تیم ملی والیبال بلغارستان افزود: سطح این دوره از مسابقات قهرمانی جهان بسیار بالاست و در ادامه کار سختی را در پیش داریم.

تیم ملی والیبال نوجوانان بلغارستان در بازی پایانی مرحله مقدماتی مقابل تیم ملی ایران با نتیجه 3 بر یک شکست خورد.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 27 مرداد 1394  | 10:16 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
ملوان در بازی با نفت ۳ مصدوم دارد

تیم فوتبال ملوان انزلی در بازی با نفت ۳ بازیکن مصدوم دارد.

خبرگزاری فارس: ملوان در بازی با نفت ۳ مصدوم دارد
 

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمد آبشک، سهیل رحمانی، صادق محرمی 3 بازیکن تیم ملوان هستند که نمی‌توانند این تیم را در بازی با نفت همراهی کنند.

امروز احمد دنیامالی رئیس هیأت‌مدیره و محمود آذرگون عضو هیأت‌مدیره در اردو و تمرین ملوان حاضر شدند. ملوان امروز یک تمرین در زمین ورزشگاه دانشگاه علم و صنعت برگزار کرد.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 650 :: 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 >