رسانه ونزوئلایی «تلهسور» گزارش داد که وزیر اقتصاد آرژانتین ضمن اعلام ناکامی صندوق کرکس در مبارزات خود علیه این کشور، تجربه و پختگی ملت و دولت آرژانتین را عامل اصلی شکست این صندوق دانسته است.

به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «تله سور»، «آکسل کیسیوف» وزیر اقتصاد آرژانتین روز گذشته طی مصاحبهای با شبکه تلوزیونی تلهسور اعلام کرد که به لطف تجربه و پختگی که ملت و دولت آرژانتین در طول سالهای اخیر به دست آوردهاند، تمامی مبارزات صندوق کرکس علیه این کشور با شکست مواجه شدند.
وی در این رابطه افزود که مردم آرژانتین به چارچوب قانونی جدیدی که برای حل بحران اقتصادی به ارث مانده از دوران سیاستهای نئولیبرالیسمی در نظر گرفته شده است، اعتماد کامل دارند.
«کیسیوف» ضمن اشاره به تصویب قطعنامه پیشنهادی این کشور درباره «بازپسدهی بدهیها» با 136 رأی موافق، خاطرنشان کرد که این اقدام بهترین مثال برای حفظ شأن کشوری محسوب میشود که به انجام وظایف خود متعهد است.
وزیر اقتصاد آرژانتین در ادامه با ابراز تأسف از نقش غیر قابل انکار «توماس گریسا» قاضی آمریکایی در هجمههای صورت گرفته علیه آرژانتین، عنوان کرد که خطاهای پیاپی وی به مبارزات علیه این کشور آمریکای جنوبی دامن میزد.
وی تصریح کرد که مردم آرژانتین باید در مقابل قدرتهای ساختگی که در تلاش برای از بین بردن موفقیتهای این کشور هستند، با اتحاد کامل ایستادگی کنند.
«کیسیوف» افزود: اتحاد کنونی در بین کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب بزرگترین رقیب این قدرتهای ساختگی محسوب میشود چراکه این قدرتها همواره در تلاش هستند که به روابط کشورهای منطقه آسیب برسانند.
وزیر اقتصاد آرژانتین در ادامه خاطرنشان کرد که میدان ندادن به راستگرایان افراطی برای انجام هرگونه فعالیتی، کلید اصلی اتحاد در بین کشورهای آمریکای لاتین است.
به گزارش فارس، آرژانتین درگیر کشمکش با صندوق کرکس است؛ این صندوق در زمانی که اوراق قرضه آرژانتین در ارزانترین قیمت بوده، آنها را خریداری کرده و در حال حاضر خواستار دادن آنها به آرژانتین با 100 درصد ارزش افزوده میباشد.
این در حالی است که ماه گذشته سازمان ملل متحد به پیشنهاد آرژانتین قطعنامهای علیه صندوق کرکس صادر کرد که بر اساس آن دامنه فعالیتهای این صندوق محدود خواهد شد.
اندکی بعد نیز دادگاهی در «نیویورک» آمریکا ضمن صدور رأی به نفع آرژانتین در مسئله مورد مناقشه این کشور با صندوق کرکس، درخواست این صندوق مبنی بر توقیف اموال و داراییهای بانک مرکزی آرژانتین را رد کرد.
در اولین جلسه این دادگاه تجدید نظر نیز رأی «گریسا» مبنی بر پرداخت 700 میلیون دلار اضافه بر بدهیهای آرژانتین باطل اعلام شده بود؛ قاضی این دادگاه پس از اعلام حکم، به سرزنش «گریسا» پرداخت و عنوان کرد که وی دستورهایی که قبلاً در مورد روند این پرونده دریافت کرده را رعایت نکرده است.
چندی پیش قاضی «گریسا» برداشت مبلغ 539 میلیون دلار واریز شده از سوی دولت آرژانتین به «سیتی بانک» (یکی از بانک های واقع در شمال غربی آمریکا) را جهت پرداخت بدهیهایش ممنوع کرده و برداشت و استفاده از آن را نیز غیرقانونی اعلام کرده بود.
این قاضی آمریکایی همچنین آرژانتین را به پرداخت مبلغ 5 هزار و 400 میلیون دلار به طلبکاران محکوم کرد؛ آرژانتین در واکنش به این رأی اعلام کرد که این رأی ناعادلانه و غیر منطقی است و ما در جلسه بعدی دادگاه این پرونده درخواست تجدید نظر خود بر روی این حکم را مطرح کرده و خواستار اتخاذ حکمی عادلانه، منصفانه، قانونی و پایدار در این خصوص خواهیم شد.
موضوع بدهی کشورهای آمریکای لاتین به ویژه آرژانتین و دعوای حقوقی این کشور با صندوق کرکس، به موضوعی جنجالی تبدیل شده است؛ مشکل کنونی آرژانتین ناشی از بحران مالی 13 سال پیش است که سرانجام با توافق دولت آن کشور با اکثر دارندگان اصلی اوراق قرضه دولتی کمابیش حل شده است.
این کشور آمریکای جنوبی در حال بازپرداخت 93 درصد بدهیهای عمومی خود میباشد و 7 درصد باقی مانده آن در دست طلبکارانی است که هیچگونه از معادلات آرژانتین در سالهای 2005 و 2010 را قبول ندارد؛ این موضوع به درگیریهای قضایی فراوانی مبدل شده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
یکی از مقامات سابق دفاعی پاکستان تأیید کرد که رهبران نظامی و غیرنظامی کشورش میدانستند که بن لادن در زمان مرگش در سال ۲۰۱۱ در این کشور بوده است.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، یکی از مقامات دفاعی سابق پاکستان ظاهراً در یک برنامه تلویزیونی در هند که روز سهشنبه (دیروز) پخش شد، تأیید کرد که مقات ارشد نظامی و غیرنظامی پاکستان میدانستند که «اسامه بن لادن» سرکرده پیشین القاعده در زمان مرگش در سال ۲۰۱۱ در پاکستان بوده است.
روزنامه آمریکایی واشنگتنپست گزارش کرد، بن لادن بعد از آنکه نیروهای ویژه نیروی دریایی آمریکا به محوطه وی در اطراف اسلامآباد حمله کردند، کشته شد.
این روزنامه آمریکایی با اشاره به اظهارات این مقام دفاعی پاکستانی نوشت که این یک راز آشکار است که عناصر داخل دستگاه نظامی و سیاسی پاکستان احتمالاًاز مکان بن لادن اطلاع داشتهاند و حتی ممکن است جایگاه امنی را برای او در سالهایی بعد از حمله آمریکا به افغانستان و جنگ جهانی علیه القاعده فراهم آورده بودند.
طبق این گزارش، اظهارات این مقام سابق دفاعی پاکستان در حالی است که بعد از اعلام خبر کشته شدن بن لادن، مقامات این کشور تا چندین ماه و چند سال بعد هیچ اشارهای به اینکه چطور این سرکرده القاعده پناهگاه گرم و نرمی را در خاک پاکستان برای خود پیدا کرده است، حرفی به میان نیاوردند.
اوایل سال جاری میلادی، «اسد دورانی» یکی از رؤسای سابق سازمان اطلاعات پاکستان گفت که احتمال دارد سازمان اصلی اطلاعات نظامی پاکستان، مکان بن لادن را میدانسته است و احتمالاً او را بعنوان اهرمی برای معاملات آینده با واشنگتن نگه داشته است.
در هفته جاری، «چادوری احمد مختار» وزیر دفاع پاکستان در بین سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲ به شبکه سی ان ان-آی بی ان هند گفت که پاکستان میدانسته بن لادن در پاکستان بوده است.
وی درباره آنهایی که در این زمینه اطلاع دارند، گفت: «افرادی که بخشی از کل این اقدامات بودند شامل رئیسجمهور پاکستان، رئیس نیروهای مسلح، رئیس ستاد مشترک ارتش و افراد اطلاعاتی بودند که همگی فعال شده بودند و منتظر دستور بودند تا با تیمهای خود بیرون بیایند و تمامی اطلاعاتی را که میدانند ارائه کنند».
انتهای پیام/
ادامه مطلب
جب بوش نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در یک مصاحبه بر لزوم تحریمهای بیشتر ایران در حوزههایی غیر از هستهای تاکید کرد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، جب بوش نامزد جمهوریخواه انتخابات 2016 آمریکا در مصاحبه با رویترز با انتقاد از سیاستهای باراک اوباما، مواضع خود را در قبال ایران، روسیه، سوریه و چین تشریح کرد.
جب بوش در مصاحبهای اختصاصی با این خبرگزاری انگلیسی تاکید کرد در صورت پیروزی در انتخابات 2016 ریاست جمهوری، او مواضع سرسختانهتری برای مقابله با روسیه اتخاذ خواهد کرد.
برادر رئیسجمهور سابق آمریکا با اشاره به بحران سوریه تاکید کرد اگر رئیسجمهور شود، به دنبال ایجاد ائتلافی به همراه کشورهای اروپایی و شرکای عربی واشنگتن برای کنار رفتن بشار اسد خواهد بود چرا که از نظر او این موضوع، نقش مهمی برای پایان بحران سوریه و نیز حل بحران پناهجویان ایفا میکند.
جب بوش در بخشی از این مصاحبه، ولادیمیر پوتین را «قلدر» خواند و تاکید کرد که آمریکا و اروپا باید تحریمها علیه روسیه را به دلیل «ادامه تجاوز نظامی» آن در اوکراین تشدید کنند.
بوش افزود: «نحوه برخورد و تعامل با او(پوتین) همان نحو برخورد و رفتار او است و نه اینکه یک محیط ستیزهجویانه ایجاد کنیم بلکه به او بگوییم که عواقبی(برای رفتارهای شما) وجود دارد».
نامزد جمهوریخواه انتخابات 2016 همچنین بر لزوم اتخاذ مواضع سرسختانه در قبال چین و مقابله با نفوذ و قدرت رو به افزایش روسیه و ایران در عراق شد.
او ضمن هشدار به روسیه درباره «گیر افتادن در باتلاق سوریه» به دلیل حملات هوایی مسکو در این کشور، ادعا کرد که حملات نظامی اخیر روسیه ناشی از ضعف و ترس این کشور بوده است.
جب بوش با تاکید بر لزوم «اتخاذ رویکرد یکپارچه برای مقابله با اسد و داعش» افزود: «اگر ما کاری نکنیم، این در واقع یعنی آنکه داریم با خاورمیانه خداحافظی میکنیم».
وی در این مصاحبه با بیان آنکه پکن متحد واشنگتن نیست، چین را «رقیب و تهدید بلندمدت آمریکا» خواند و اقدامات چین در دریای چین جنوبی و حملات سایبری به شرکتها و سازمانهای آمریکایی را تهدیدات پکن خواند.
بوش با تاکید بر لزوم حضور نظامی آمریکا در دریای چین جنوبی تاکید کرد: «من دستور پرواز به طور مرتب از این منطقه بدون هشدار و اطلاع (به چین) را خواهم داد. نیروی دریایی ما باید به آنجا برود. آنجا آبهای بینالمللی هستند».
او با بر ایجاد بازدارندگی در برابر حملات ادعایی سایبری چین تاکید و تصریح میکند: «ما باید هرآنچه توانمندی داریم نشان دهیم البته باید مذاکره و گفتگو با چین را حفظ کنیم تا اطمینان یابیم آنها میفهمند که این(حملات سایبری) قابل قبول نیست».
بوش با اشاره به لزوم مقابله با توانمندیهای رو به گسترش موشکی ایران، تاکید کرد باید اطمینان یافت که اسرائیل پیچیدهترین سخت افزار نظامی را در اختیار داشته و همچنین تحریمهای بیشتری علیه ایران در حوزههای غیر هستهای اعمال شود.
وی با تاکید بر لزوم افزایش تحریمهای ایران در حوزههای غیر از تحریمهای هستهای گفت: «تحریمهای زیادی وجود دارند که هیچ ارتباطی با توافق هستهای ندارند که میتوان آنها را تقویت و بیشتر کرد».
انتهای پیام/
ادامه مطلب
وزارت کشور پاکستان بنا به درخواست دولتهای ایالتی برای در نظر گرفتن تدابیر امنیتی در ماه محرم دستور تعیین 12 هزار سرباز ارتش جهت تأمین امنیت عزاداران حسینی در این ماه را صادر کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه اکسپرس، وزارت کشور پاکستان بنا به درخواست دولت های ایالتی برای در نظر گرفتن تدابیر امنیتی در ماه محرم دستور تعیین 12 هزار سرباز ارتش جهت تأمین امنیت عزاداران حسینی در این ماه را صادر کرد.
به گزارش وزارت کشور پاکستان، سربازان ارتش تأمین امنیت مجالس عزا به ویژه در ایالت پنجاب را به عهده خواهند گرفت.
در همین حال، «اعظمسلیمان خان» معاون وزیر ایالت پنجاب در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: علاوه بر نیروهای نظامی تکاوران ارتش نیز در تأمین امنیت شهرستانهای مختلف در ایالت پنجاب را به عهده خواهند گرفت.
به دستور دولت پاکستان، سخنرانان و مداحان حق ندارند در ایام ماه محرم خارج از محل سکونت خود فعالیت کنند و به سایر مناطق بروند.
طبق بیانیه دولت در ماه محرم حمل سلاح حتی سلاحهایی که مجوز دارد ممنوع است همچنین استفاده از بلندگو برای مجالس عزا نیز ممنوع میباشد.
سالهای گذشته پاکستان شاهد حوادث خونینی در ایام ماه مبارک رمضان و حمله به عزاداران حسینی بوده است.
انتهای پیام
ادامه مطلب
از تمامی امت اسلامی و به ویژه ملت بزرگ و دولت جمهوری اسلامی ایران که همواره در یاری مستضعفان و به ویژه ملت فلسطین در جهان شهره خاص و عام است توقع حمایت همهجانبه مادی، معنوی و به ویژه رسانهای از این انتفاضه حقیقی را داریم.

چه به مذاق برخیها خوش بیاید یا نه، امروز ما در برابر انتفاضه بزرگی قرار داریم که توسط نوجوانان و جوانان زیر 22 سال همانهایی که بعد از قرار داد سازش اوسلو به دنیا آمدهاند، رهبری میشود تا ثابت کنند ملت فلسطین نه تنها حاضر به تسلیم نیست که برای آزادی سرزمینش معامله نمی کند.
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس متن کامل یادداشت ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در تهران به شرح زیر است:
بله این یک انتفاضه است، انتفاضه ای که به رغم تمامی بایکوت های خبری چند سال گذشته، مشغول شدن کشورهای عربی واسلامی به جنگ های داخلی، مسلمان کشی ها که در چارچوب توطئه ها وطرح های بزرگ صهیونیستی ـ آمریکایی علیه این امت انجام میشود توسط ملت فلسطین آغاز شده است. ملت فلسطین توانست بار دیگر قضیه خود را از میان خاکستر هجمه ها و بایکوتهای رسانه ای خارج کرده ومجددا به صدر اخبار مورد پیگیری افکار عمومی جهانی بازگرداند.
هر روز شمار قربانیان جنایات رژیم صهیونیستی برای سرکوبی این قیام افزایش می یابد اما به حکم عادت دیرینه دشمنان امت اسلامی به طور اعم و ملت فلسطین به طور اخص مشاهده کرده ومی کنیم بار دیگر رهبران جریان های مخالف مبارزه ملت فلسطین پرسش های مختلفی را در رابطه با اهداف و علل آن مطرح میکنند که مهمترین نمود آن در جنگ بر سر واژه های توصیف کننده این رخداد می باشد.
اینکه آیا می توان آنچه امروز در فلسطین شاهد آن هستیم را یک انتفاضه به معنای کامل کلمه دانست یا صرفا یک قیام اعتراض آمیز است وشاید هم نقطه آغازینی است که در صورت ادامه می تواند آغازگر شکل گیری انتفاضه ای بزرگ باشد؟ این پرسش ها هیاهویی است که بسیاری از رسانه ها تلاش می کنند اصل جهاد و مبارزه ملت فلسطین از یک سو اصل مسئله فلسطین بعنوان نماد وحدت کلمه، همسویی وهمنوایی ملل اسلامی وجهان آزادی خواه را پشت آن پنهان کنند.
با نگاهی به آنچه در فلسطین از قدس و کرانه باختری گرفته تا غزه و مناطق اشغالی سال 1948 که طی یک ماه گذشته رخ داده می توان به این نتیجه رسید که هیچ نام دیگری جز انتفاضه نمی توان برای این فوران مجدد ظرفیت های آزادیخواهی ملت فلسطین برای آزادی سرزمینشان از یوغ اشغالگران صهیونیست پیدا کرد.
همانگونه که در سال 2000 میلادی رخ داد امروز نیز مسجد الاقصی به عنوان سومین حرم شریف امت اسلامی به چاشنی انفجار این ظرفیت تبدیل شد ونه تنها قدس وشمال کرانه باختری بلکه این آتشفشان به جنوب غزه و در میان فلسطینیانی که در مناطق اشغالی سال 1948 زندگی می کنند نیز سرایت کرده است.
آنچه که شاهد آن هستیم، شعله ور شدن آتش مبارزه است ، مبارزه ای که با وجود وقوع سه جنگ ویرانگر علیه نوار غزه تلاش شد زیر خاکستر بحران آفرینی های مختلف در منطقه اسلامی مخفی نگه داشته شود.
چه به مذاق بدخواهان امت اسلامی خوش بیاید یا نه، امروز ما در برابر انتفاضه ای بزرگ قرار داریم که توسط نوجوانان و جوانان زیر 22 سال همانهایی که بعد از قرار داد سازش اوسلو به دنیا آمدهاند، رهبری میشود تا ثابت کنند ملت فلسطین نه تنها حاضر به تسلیم نیست که برای آزادی سرزمینش معامله و سازش نمی کند.
برخلاف ادعای تحلیلگران مغرض آنچه که امروز در فلسطین اشغالی شاهد آن هستیم نشات گرفته از یاس و ناامیدی جوانان فلسطینی نیست بلکه نمادی از امیدواری بزرگ انها برای آزادی این سرزمین از لوث وجود صهیونیستهاست ، امیدی که از نسلی فلسطینی به نسل دیگر منتقل می شود.
نسل جوان فلسطینی امروز آمده است تا نشان دهد رهروی راه پدر، مادر، عمو و دایی خویش است اسلافی که انتفاضه سنگ را رقم زدند و آنرا در تاریخ بشریت به عنوان پیشرفته ترین و پاکترین مقاومت مردمی به ثبت رساندند و در سال 2000 میلادی نیز به شکل عملیات شهادت طلبانه سطحی دیگر از مبارزه وایثارگری برای آزادی فلسطین را به منصه ظهور در اوردند.
امروز جوانان فلسطینی در حالی در مقابل ماشین جنگی اشغالگران سینه سپر کرده اند که به رغم بی مهری های بسیار زیاد چند سال گذشته جهان اسلام و فشارها و توطئه های سازشکاران لحظه ای از مبارزه علیه صهیونیستها دست نکشیدند.
تظاهرات هفتگی در اعتراض به دیوار حایل، تلاش های صورت گرفته برای شکستن محاصره نوار غزه ، به راه انداختن ناوگان های آزادی ، تلاش های رسانه ای برای تحریم کالاهای صهیونیستی ، مقاومت در برابر یهودی سازی کرانه باختری وقدس ، دفاع جانانه در سه جنگ ویرانگر و تحمیل شکست به رژیم صهیونیستی ودفاع با چنگ و دندان از مسجدالاقصی بخشی از کارنامه چند سال گذشته جوانان فلسطینی بود که بار دیگر انتفاضه را از دامنه به قله توجه جهانی بازگرداند.
از منظر تحلیلگران صهیونیست، حماقت آنها نیز در به سطح آمدن مجدد انتفاضه ملت فلسطین نقش عمده ای داشت. بی تردید اولین جرقه این انتفاضه امروز جوانان ونوجوانان فلسطینی در به آتش کشیدن «ابو خضیر» نوجوان فلسطینی در یکی از سحرگاه های ماه مبارک رمضان سال گذشته زده شد تا بعد از جنایت هولناک کودک سوزی الدوابشه این جرقه به شعله تبدیل شود وبه تمامی فلسطینیان ثابت شود اگر دست از مبارزه بردارند نه تنها موجب توقف جنایات اشغالگران نخواهد شد بلکه صهیونیستها در وحشیگری های خویش جری تر هم می گردند.
بر خلاف نظر بسیاری از تحلیلگران این یک انتفاضه است. انتفاضه ای که همانند دو انتفاضه ی قبلی ویژگی های خاص به خود و متفاوت از دیگری را دارد و توانسته است شرایط مبارزاتی ملت فلسطین را از دوره ای خاص به یک دوره ای نوین حسب شرایط و امکانات موجود متحول کند.
اولین گام های این انتفاضه باز هم در قدس و از نزدیکی مسجد الاقصی اولین قبله گاه مسلمانان جهان برداشته شد تا این بار ثابت شود جوانانی که از قید و بند توافقنامه های اسارت بار اسلو خارج هستند راحت تر و با دست بازتری قادر به دفاع از مقدسات خویش می باشند و اسلو جز فشار و اشغال مضاعف چیز دیگری برای ملت فلسطین به همراه نداشته است.
ما در جنبش جهاد اسلامی فلسطین در این شرایط حساس همانگونه که دست خود را به سوی تمامی گروه های مبارز فلسطینی دراز می کنیم و از تمامی آنها مجددا می خواهیم تا حول محور مبارزه برای آزادی تمامی فلسطین همسو شده وبا کنار گذاشتن اختلافات اعتماد به نفس را در ملت امیدوار به پیروزی فلسطین تقویت بخشند.
از تمامی امت اسلامی وبه ویژه ملت بزرگ و دولت جمهوری اسلامی ایران که همواره در یاری مستضعفان و به ویژه ملت فلسطین در جهان شهره خاص و عام است توقع حمایت همه جانبه مادی، معنوی و به ویژه رسانه ای از این انتفاضه حقیقی داریم.
واین جهادی است که تا آزادی فلسطین از نهر تا بحر ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در دیدار رئیس و اعضاء انجمن دوستی تونس و ایران نقش سازمانهای مردم نهاد و انجمنهای دوستی کشورها در تقویت و توسعه مناسبات دوستانه در حوزههای مختلف را مثبت و موثر توصیف کرد.

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، مرضیه افخم سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانهای وزارت امور خارجه در دیدار رئیس و اعضاء انجمن دوستی تونس و ایران نقش سازمانهای مردم نهاد و انجمنهای دوستی کشورها در تقویت و توسعه مناسبات دوستانه در حوزههای مختلف را مثبت و موثر توصیف کرد.
مرضیه افخم در این ملاقات با تقدیر از تلاش همه گروهها و احزاب تونس برای وحدت و همبستگی ملی این کشور، این گام ارزشمند را نمونهای از اعتدال گرایی و تحول خواهی در منطقه توصیف کرد و اراده سیاسی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه و تعمیق مناسبات را اعلام کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه توافقات و تفاهمات متعدد فیمابین دو کشور ایران و تونس در امور و حوزههای متعدد از جمله فرهنگ، هنر، ورزش و جوانان را نشان مثبتی از ظرفیتهای خوب همکاری بین دو کشور دانست و تاکید کرد: علاوه بر بخشهای دولتی، نقش گروههای دوستی نیز در اجرای این توافقات حائز اهمیت میباشد.
در این ملاقات که در پایان سفر یک هفتهای رئیس و اعضاء انجمن دوستی به ایران صورت گرفت، محمد سعد رئیس انجمن دوستی تونس و ایران با تشکر از استقبال گرم و دوستانهای که از این هیات تونسی به عمل آمده، تاکید کرد: مصمم هستیم که از همه ظرفیتها و راهکارها برای توسعه مناسبات استفاده کنیم. ما کشور و مردم ایران را دوست داریم.
در این دیدار دوستانه هر یک از اعضاء انجمن نیز با اشاره به گوشههایی از تجربیات خود از این سفر پیشرفت و توسعه ایران را قابل توجه توصیف کرده و لزوم تداوم تماسها و فعالیت دو انجمن برای دوستی بیشتر دو ملت را مورد توجه و تاکید قرار دادند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
شورای اروپا در نامهای خطاب به اتریش، درباره گسترش بیگانهستیزی و اقدام علیه مهاجران هشدار داد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، شورای اروپا از اتریش خواست تا درباره پیامدهای بیگانهستیزی در این کشور اقدام کند.
روزنامه آلمانی «تسایت» نوشت: کمیته اروپایی علیه نژادپرستی و عدم همگرایی (ECRI) در گزارشی که آن را در اختیار اتریش گذاشته است به نقل از شورای اروپا درباره اقدامات بیگانهستیزانه و ملیگرایی افراطی و بیان نفرت و خصومت در برابر مهاجران به اتریش ابراز نگرانی کرده است از این رو از مقامات این کشور خواسته است تا خلاءهای قانونی را برای استفادههای نژادپرستی و بیگانهستیزی ببندند.»
این نهاد اروپایی هر 5 سال، شرایط 47 کشور شورای اروپا را بررسی میکند.
در سالهای گذشته اقدامات علیه مهاجران افزایش داشته است و بسیاری از احزاب سیاسی و برخی شرکتها افکار نژاد پرستانه و ملیگرایی افراطی را در اتریش گسترش میدهند. از این رو از اتریش خواسته شده که از ابراز چنین سخنانی از جانب سیاستمداران جلوگیری شود.
انتهایپیام/l
ادامه مطلب
همه نگاهها به «بیجی» است؛ شهری که در صورت آزادسازی، مسیر حرکت به سمت «موصل» مرکز تکفیریهای داعش در عراق را هموار خواهد کرد. به زودی عملیات بزرگی در سایه مشاوره نظامی ایران و حزبالله لبنان آغاز خواهد شد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، تکفیریهای داعش، بیش از 80 درصد شهر «بیجی» در استان «صلاحالدین» عراق را در اختیار خود دارند؛ شهری که بزرگترین پالایشگاه عراق را در خود جای داده است. بنا به گزارشهای رسیده، عملیات آزادسازی «بیجی» بزودی آغاز خواهد شد.
به نوشته روزنامه الاخبار لبنان، برخی از کارشناسان نظامی ایرانی دور روز پیش وارد بیجی شدند و مستقیما به اتاق عملیاتی و اطلاعاتی در این منطقه رفتند؛ اتاق عملیاتی که فرماندهان عراقی و کارشناسان ایرانی و حزبالله نیز در آنجا حضور داشتند؛ اوضاع میدانی چنین میگوید که درگیریها برای آزادسازی کامل «بیجی» به زودی شروع خواهد شد.
روایتی از لحظهشماری برای آغاز عملیات
خبرنگار الاخبار در ادامه روایت سفر خود را در عراق را اینگونه مینویسد: وقت نماز بود، رزمندگان برای ادای نماز مغرب و عشاء توقف کردند، یکی از همراهان گفت که بهتر است نماز را تا رسیدن به پایگاه نظامی به تأخیر بیاندازیم؛ راه بیش از سه ساعت نبود، اما فرمانده گروه این پیشنهاد را نپذیرفت و قرار شد که نماز را همانجا بخوانبم، مکانی در نزدیکی پالایشگاه «بیجی» که بخش بزرگی از آن در تسلط داعش بود. پس از وضو گرفتن به نماز ایستادیم و فرمانده گروه نیز با یک لیوان آب افطار کرد.
مقصدمان پایگاه نظامی بود که کارشناسان ایرانی و حزبالله بر روند درگیریها در این بخش از عراق تمرکز داشتند، شب هنگام بود و پیش از این به ما گفته بودند که این مسیر در تاریکی هوا بسیار خطرناک است و بارها شده که رزمندگان در کمین داعشیها قرار گرفته اند و درگیریها رو در رو بوده است. سکوت سنگینی بر فضا مسلط بود که گاهگاه با صدای اتومبیلها یا انفجارها شکسته میشد.
دقایقی از شروع حرکتمان نگذاشته بود که گلولهها شروع به باریدن به سمت ما کرد و تاریکی شب را روشن کرد؛ ما در کمین دشمن قرار گرفته بودیم و گلولههای 23 میلیمتری ما را هدف قرار داده بودند، سریعا اتومبیل را نگه داشته و به پایین پریدیم. پنج نفر داخل خودرو بودیم، دو فرمانده عراقی و دو عضو حزبالله و من. روی زمین خوابیدیم و دو نفرمان نیز پشت خودرو کمین گرفتند. از دور نور اتومبیل دیگری را دیدیم که آن هم مورد حمله قرار گرفته بود، اما چون ضد گلوله بود به راهش ادامه داد. مدتی منتظر بودیم تا شخصی که فرمانده گروه بود و «حاجی» خطاب میشد چه دستوری میدهد.
در این هنگام شلیک گلولهها متوقف شد و صدای تکبیر آمد. یکی از همراهان گفت که این هیاهوی داعشیهاست و دیگری گفت: دقت کنید، صدای تکبیر نیروهای «الحشد الشعبی» نیز میآید. مشخص شد که از هر دو طرف در اطرافمان حضور دارند، سپس تیراندازیها شروع شد و طرفین درگیر شدند و چندین صدای انفجار به هوا برخاست. حاجی نگاهی به آسمان کرد و گفت: «سبحان الله.... چه شب زیبایی!» یکی از همراهان گفت: «خوب شد نماز را خواندیم، حس میکنم امشب شهید شویم».
حاجی گفت که سریعا سوار اتومبیل شویم و راه بیفتیم، تیراندازیها به سویمان ادامه داشت، اما خطر زیادی نداشت.
خبرنگار الاخبار در ادامه مینویسد: چنین حالتی برای من تازگی داشت اما برای رزمندگان عراقی، به عادت تبدیل شده بود. مخصوصا در «بیجی» که سال گذشته داعشیها اشغالش کردند، سپس نیروهای «الحشد الشعبی» 80 درصد آن را بازپس گرفتند، ولی دوباره به دست داعش افتاد. همین منطقه کوچک به ثقل درگیریها تبدیل شده است، برخی منازل که در این منطقه هستند با اجازه ساکنانشان به اتاق عملیات تبدیل شده و مجموعهای از افسران سپاه پاسداران ایران و حزبالله لبنان در آن حضور دارند که در جنگیدن ید طولایی دارند و ارتش و نیروهای الحشد الشعبی را مشاوره میدهند. گردانهای مختلف الحشد الشعبی به همراه افسران عراقی در جریان این مشاورهها قرار میگیرند. همچنین عملیاتهای شناسایی و اطلاعاتی نیز به شدت جریان دارد.
از پایگاه نظامی در شمال بیجی تا منطقه «تل بوجراد» در بخش غربی به سمت پالایشگاه «بیجی» دوربینهای حرارتی دید در شب پیشرفته تعبیه شده است تا تحرکات دشمن را به خوبی رصد کند. در مسیرمان همراهانمان، حکایتهای مختلفی میگفتند، اینکه در اینجا، عضو داعشی خود را منفجر کرد، یا اینکه اثرات خندقهایی که داعشیها کنده بودند، هنوز پا بر جا بود یا اینکه یک سرباز الحشد الشعبی در اینجا از فاصله 400 متری یک تروریست داعشی را هدف قرار داد و از این گونه روایات و داستانها.
صدای تیراندازیها در این منطقه عادی شده بود و یکی از همراهانمان گفت که در شمال شرق پالایشگاه بیجی درگیری وجود دارد و شمال و شرق و وسط و غرب بیجی دست داعش افتاده است و نیروهای عراقی فقط به بخشی از شمال شهر بیجی تسلط دارند و بخشی از نیروهای عراقی نیز به مناطقی از جبهه غربی تسلط دارند که فاصله این دو گروه بین 800 تا 1500 متر است.
منابع میدانی به الاخبار میگویند که درگیریهای بیجی بزودی آغاز خواهد شد و نیروهای عراقی خواهند توانست در اندک مدتی پس از آغاز درگیریها، شهر را به طور کامل آزاد کنند.
الاخبار مدعی میشود: «حاج قاسم سلیمانی» فرمانده سپاه قدس دو روز پیش وارد بیجی شده و با فرماندهان عراقی صحبت کرده است. همه نگاهها به «بیجی» است، مسیری که به موصل مرکز داعشیها ختم میشود و بنا به گفته فرماندهان به زودی آزاد خواهد شد.
الاخبار در انتها مینویسد: آیا پس از «بیجی» نوبت «فلوجه» در استان الانبار است؟ مخصوصا اینکه خبرها از تلاش آمریکا برای جلوگیری از نقشآفرینی «الحشد الشعبی» در الانبار و فلوجه دارد، چرا که نیرو و توان الحشد الشعبی را که با حمایت ایران همراه است، خوب میشناسد. آیا بار دیگر ایران پیروز میشود؟
انتهای پیام/ص
ادامه مطلب
وزیر امور خارجه بحرین با تکرار ادعاهای سابقش علیه ایران، مدعی شد که توافق هستهای بین ایران و 1+5 همه نگرانیهای کشورهای منطقه را از بین نبرده است.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «خالد بن احمد آل خلیفه» وزیر امور خارجه بحرین با تکرار ادعاهای گذشتهاش علیه ایران، مدعی شد که تهران از تروریسم حمایت میکند.
به گزارش خبرگزاری رسمی بحرین «بنا» آل خلیفه روز گذشته (سهشنبه) در جریان سفرش به انگلیس با برگزاری میزگردی تحت عنوان «سیاست خارجی و دفاعی کشورهای شورای همکاری بعد از توافق هستهای» در مقر سفارت کشورش در لندن، مدعی شد: توافق هستهای ایران همه نگرانیهای کشورهای منطقه را از بین نمیبرد.
وی همچنین مدعی شد: توافق هستهای بین جمهوری اسلامی ایران و 5+1 مشکلات حقیقی را حل نکرده و تنها به قضایای جزئی پرداخت. این در حالی است که رفتار ایران همچنان بر دخالتهای در امور داخلی کشورهای همسایه و بر افروختن نا آرامیها در منطقه مبتنی است.
وزیر امور خارجه بحرین با بیان اینکه «روشن است که ایران همچنان با همه ابزارهای غیر قانونی و نامشروع، اقدام برای بر هم زدن امنیت و صلح را ادامه میدهد»، ادعاهای همیشگیاش درباره دخالت ایران در امور داخلی منامه را تکرار کرد و مدعی شد که ایران از تندروها حمایت میکند، افراد فراری از پیشگاه عدالت را پناه و گروههای تروریستی را آموزش میدهد. ایران همچنین سلاح و مواد منفجره که برای نابودی کامل شهرها کفایت میکنند را به دیگر کشورها قاچاق میکند.
وی با نسبت دادن عوامل انفجارهای کشورش به ایران، اعتراف کرد که در جریان عملیات علیه شهروندان، اتباع خارجی و نیروهای امنیتی بحرین تا کنون 16 نیروی امنیتی کشته و 3 هزار نفر دیگر زخمی شدهاند.
نظام بحرین از زمان آغاز موج جدید انقلاب فراگیر مردمی علیه خانواده حاکم در تاریخ 14 فوریه 2011 تا کنون از هیچ تلاشی برای سرکوب انقلاب مردمی دریغ نکرده و علاوه بر از کار بیکار کردن انقلابیون، صدها تن از معترضان را زندانی و دهها تن دیگر را به کام مرگ کشانده است. هم اکنون دهها تن از رهبران انقلاب بحرین در زندانهای آل خلیفه به سر میبرند
مردم بحرین برای تحقق اهداف انقلابشان با برپایی تظاهرات گسترده و مسالمت آمیز تاکید کردند که تا تحقق کامل دموکراسی و سرنگونی نظام آل خلیفه اعتراضهای خود را ادامه میدهند.
انتهای پیام/ص
ادامه مطلب
سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که درخواستها برای برکناری بشار اسد از قدرت در راستای منطق تروریستها است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از ایتارتاس، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که درخواستها برای برکناری بشار اسد از قدرت در راستای منطق تروریستها است.
به گزارش خبرگزاری «تاس» روسیه، زاخارووا که امروز با خبرنگاران گفت وگو می کرد، تأکید کرد: لازمه کناره گیری بشار اسد اجرای مستقیم منطق تروریست ها است. در گذشته جامعه جهانی در خصوص مبارزه با تروریسم به دنبال پیروی از خواستههای خود نبودند و یکصدا با یکدیگر در این زمینه همکاری می کردند.
وی در ادامه گفت: ما متوجه هستیم که ائتلاف ملی معارضان سوریه در استانبول، که اعلام کرده از تلاش های «استفان دمیستورا» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه حمایت نمی کند و با وی همکاری نمی کند، باید بداند که روز به روز در حال از دست دادن نفوذ و اعتبار خود است.
انتهای پیام/.
ادامه مطلب