پلیس شهر کراچی مرکز ایالت سند از دستگیری 53 شبهنظامی هوادار داعش در پاکستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس به نقل از داون،پلیس شهر کراچی مرکز ایالت سند پاکستان بیش از 53 شبهنظامی را که با داعش فعال در سوریه همکاری میکنند شناسایی کرد.
شبهنظامیان شناسایی شده ساکن کراچی هستند و سعی دارند عملیات های خود را به سراسر پاکستان گسترش دهند.
به گزارش پلیس «عبدالله منصوری» اهل منطقه دیره اسماعیلخان،«مصری پتان» همچنین «طیب» و «علیرحمن» اهل کراچی از رهبران شبهنظامی حامی داعش در پاکستان هستند که تلاش برای دستگیری آنها ادامه دارد.
براساس این گزارش داعش توانسته در بین قشر تحصیلکرده و جوان پاکستان نفوذ کند و هر روز به تعداد حامیان این گروه افزوده میشود.
«عامر فاروقی» از فرماندهان ستاد مبارزه با تروریسم پلیس در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: حامیان داعش در پاکستان طی تحقیقات مشترک سازمان اطلاعات و پلیس شناسایی شدهاند.
وی افزود: بیشتر حامیان داعش متخصص جنگهای چریکی هستند و به گروههای 5 تا 6 نفره تقسیم شدهاند.
یک افسر عالیرتبه پلیس در این زمینه گفت: ممکن است شبهنظامیان سرخود برخی عملیاتهای تروریستی را انجام دهند اما به هر حال تحت تأثیر داعش هستند.
وی تأکید کرد: عملیاتهای گستردهای برای دستگیری حامیان داعش در پاکستان آغاز شده اما نمیتوان موفقیت در این زمینه را تضمین کرد.
این خبر در حالی منتشر میشود که روز گذشته رئیس پلیس ایالت «سند» پاکستان از همکاری و فعالیت نزدیک عاملان جنایت علیه شیعیان با گروههای تروریستی لشکر جهنگوی، داعش و القاعده خبر داد.
انتهای پیام
ادامه مطلب
رسانه ونزوئلایی «تلهسور» به نقل از رئیسجمهور برزیل گزارش داد که اپوزیسیون این کشور قصد دارد با انجام کودتا علیه دولت وی، به قدرت برسد.

به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «تلهسور»، «دیلما روسف» رئیسجمهور برزیل روز گذشته در گفتوگویی با تلویزیون ملی این کشور اعلام کرد که اپوزیسیون برزیل قصد دارد با انجام کودتا علیه دولت وی، به قدرت برسد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد که اپوزیسیون برزیل قصد کودتا علیه دولتی را دارد که با رأی مستقیم 54 میلیون نفر از مردم این کشور برگزیده شده است.
رئیسجمهور برزیل تصریح کرد که اپوزیسیون این کشور تلاشهای خود برای برکناری وی از قدرت را کمی بعد از انتخابات ریاست جمهوری برزیل که با پیروزی «روسف» همراه بود، آغاز کرده است.
در همین رابطه «نیکلاس مادورو» رئیسجمهور ونزوئلا نیز روز گذشته ضمن هشدار درباره تلاشهای اپوزیسیون برزیل برای انجام کودتا در این کشور، اعلام کرد که هرگز در برابر این تلاشهای کودتاگرانه علیه همتای برزیلی خود، ساکت نخواهد نشست.
وی افزود که با نگرانی فراوان فعالیتهای اپوزیسیون برزیل را رصد خواهد کرد و میداند که حملات صورت گرفته علیه «روسف»، نه تنها حمله به دولت وی بلکه هجوم علیه تمامی دولتهای ترقیخواه منطقه محسوب میشود.
به گزارش فارس، از ابتدای سال جاری میلادی «روسف» به دلیل بروز بحرانهای مالی اخیر و همچنین فسادهای مالی در بین مقامات ارشد برزیلی و همدستی با شرکت نفتی پتروبراس به دادگاه احضار شد تا مورد استیضاح قرار بگیرد؛ مردم معتقدند که ضعف مدیریتی «روسف» موجب بروز این قبیل مشکلات در کشور شده است.
«دیلما روسف» روز 7 اگوست (16 مردادماه) اعلام کرد که هیچکس نمیتواند مشروعیتی که مردم کشور با انتخاب وی از طریق آراء عمومی به عنوان رئیسجمهور برای دو دوره متوالی به این شخص داده اند را از وی سلب کند.
رئیسجمهور برزیل ضمن ابراز تأسف از اقدامات بیثباتکننده راستگرایان افراطی این کشور علیه دولت، عنوان کرد که این افراد به جای تلاش برای رفاه مردم برزیل تمام وقت خود را صرف انتقاد از دولت میکنند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
وزیر خارجه آمریکا میگوید به زودی با هدف کاستن از تنشهای میان اسرائیلیها و فلسطینیها به منطقه خاورمیانه سفر خواهد کرد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، جان کری، وزیر خارجه آمریکا روز سهشنبه از برنامهاش برای سفر به منطقه خاورمیانه خبر داد.
به گزارش رویترز، وزیر خارجه آمریکا که در کنفرانس خبری مشترک با همتای استرالیایی خود حضور داشت گفت که این سفر با هدف کاستن از تنشهای میان اسرائیلیها و فلسطینیها صورت میگیرد.
وزیر خارجه آمریکا گفت: «به زودی و در زمانی مناسب به آنجا سفر خواهم کرد تا برای گفتوگوی مجدد تلاش کنم و ببینم که آیا میتوان وضعیت را از این سراشیبی (خشونت) تغییر داد یا خیر.»
تنشهای میان فلسطینیها و اسرائیلیها از چند هفته پیش و پس از یورش نظامیان صهیونیست به مسجد الاقصی و درگیری با نمازگزاران فلسطینی آغاز شد. رژیم صهیونیستی در آن زمان، خواستار محدود کردن دسترسی مسلمانان به مسجد الاقصی به بهانه سال نو یهودی شده بود.
دهها فلسطینی در روزهای گذشته در حملات شهادتطلبانه توسط نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی کشته شدهاند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
آنکارا از برنامه خود برای آموزش نظامی نیروهای قرقیزستانی برای مقابله با افراطگرایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، به نقل از پایگاه خبری «قیرتاک»، «آنکارا» آموزش نظامیان قرقیزستان را به مدت شش هفته توسط مربیان ویژه تاکتیکها، مهندسی، تخریب، نظامی، تربیت بدنی و پزشکی برعهده گرفت.
ضمن این آموزش نظامی، بهبود مهارتهای نظری و عملی پرسنل در زمینه مبارزه با تروریسم و افراطگرایی و آموزشهای عملی در مبارزه با رفتار خشونتآمیز در دستور کار این تمرینات قرار دارد.
هدف اصلی این آموزشهای نظامی، کار سیستماتیک برای مقابله با افراطگرایی مذهبی، ایدئولوژیهای افراطی همراه با تحکیم پایههای دولت در منطقه و تدوین رویکردی برای دیگر سازمانها در مبارزه با عناصر افراطی اعلام شده است.
این در حالی است که رؤسای ستاد نیروهای مسلح قرقیزستان چندی قبل در دیدار با «میتین کیلیچ» سفیر ترکیه و سرهنگ «نبی گازنیلی» وابسته نظامی این کشور در مورد تقویت و توسعه همکاریهای نظامی دوجانبه بحث و مذاکره کردند.
طرفین همچنین چشمانداز همکاریهای نظامی دوجانبه بین قرقیزستان و ترکیه در چارچوب تعهدات متقابل را مورد بحث و هماهنگی قرار دادند.
قرقیزستان و چهار کشور دیگر آسیای مرکزی به علت قرار داشتن در موقعیت جغرافیایی به 2 کانون اصلی جریان افراطگرای منطقه یعنی افغانستان و سوریه نزدیک هستند و همچنین به دلیل وجود بسترهای مناسب برای شکلگیری جریانهای تکفیری، بیش از سایر کشورها در معرض خطر نفوذ داعش و گروههای افراطی قرار دارند.
انتهای پیام
ادامه مطلب
نیروهای داوطلب مبارزه با داعش در راستای مرحله دوم عملیات آزادسازی استان «صلاحالدین»، از 3 محور وارد شهرک چینی در «بیجی» شدند.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، نیروهای بسیج مردمی عراق در نبرد با داعش، صبح امروز، در عملیاتی، رسما ورود خود به مرحله دوم عملیات پاکسازی استان صلاحالدین را ثبت کردند.
پایگاه خبری «المیادین» نوشت که صبح امروز مرحله دوم عملیات نیروهای «بسیج مردمی» عراق (الحشد الشعبی) برای آزادی استان «صلاحالدین» و پاکسازی نهایی آن از تکفیریهای داعش، آغاز شد.
بر اساس این گزارش، این نیروها از سه محور وارد شهرک «چینی» در شهرستان «بیجی» شدند. بر اساس این گزارش، این نیروها از شمال بیجی وارد مرکز شهر شدند و کنترل کارخانهها یخسازی را به دست گرفتند.
«حیدر العبادی» نخست وزیر عراق روز دوشنبه دستور آغاز مرحله دوم آزادسازی استان صلاح الدین را صادر کرد.(جزئیات بیشتر)
دفتر نخست وزیری عراق با صدور بیانیهای اعلام کرد که حیدر العبادی مرحله دوم عملیات در صلاح الدین و در نزدیک پالایشگاه بیجی را با رمز «لبیک یا رسول الله» آغاز کرده است.
وی با حضور در جمع فرماندهان نظامی و امنیتی استان صلاح الدین دستور آغاز مرحله دوم عملیات را صادر کرد.
ارتش و نیروهای بسیج مردمی عراق در اوایل سال جاری طی عملیاتی گسترده توانستند شهر تکریت مرکز استان صلاح الدین را از وجود تروریستها پاکسازی کنند و کنترل این شهر را در اختیار بگیرند.
با این حال تروریستهای داعشی همچنان در شهرهای موصل در استان نینوا و الرمادی در استان الانبار حضور دارند و نبردها برای آزادسازی این شهرها ادامه دارد.
انتهای پیام/غ
ادامه مطلب
منابع خبری از مذاکره کشورهای حاشیه خلیج فارس با رژیم صهیونیستی برای خرید سامانههای دفاع موشکی «گنبد آهنین» با هدف مقابله با آنچه که تهدیدهای موشکی ایران می خوانند، خبر دادند.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، شیخنشینهای حاشیه خلیج فارس، در حال انجام مذاکراتی برای خرید سامانههای گنبد آهنین ساخت رژیم صهیونیستی هستند.
اسکاینیوز با گزارش این خبر نوشته هدف از این اقدام، چیزی است که به زعم این کشورها، مقابله با تهدیدهای موشکهای هستهای ایران خوانده میشود.
با آنکه در گزارش اسکاینیوز تنها از بحرین نام برده شده، وزیر خارجه این کشور در اظهاراتی گفته سایر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس هم خواستار دریافت این سامانهها هستند.
خالد بن محمد الخلیفه، وزیر خارجه بحرین گفت: «اسرائیلیها، گنبد آهنین کوچک خودشان را دارند. ما سامانهای بزرگتر در شورای همکاری خلیج فارس خواهیم داشت.»
گنبد آهنین بخشی از یک سیستم گسترده دفاع موشکی بر فراز اسرائیل است که چندین میلیارد دلار برای برپایی آن هزینه شده است.
آمریکاییها بیش از 200 میلیون دلار برای ساخت این سامانه به رژیم صهیونیستی کمک مالی کردهاند، ولی با این حال هنوز نگرانیهایی از بابت هزینه ساخت و استقرار آن وجود دارد.
این سیستم دفاعی برای ردیابی راکتها از رادار استفاده میکند و سپس دو موشک رهگیر را برای انهدام آنان شلیک میکند.
هزینه برپا کردن هر سکوی عملیاتی گنبد آهنین، 50 میلیون دلار است. هزینه ساخت هریک از این موشکهای رهگیر به نام «تامیر»، حدودا 60 هزار دلار است.
اسرائیل در دفاع از میزان موفقیت این سامانه برای رهگیری موشکهای در حال حمله همواره از لحنی اغراقآمیز میکند.
این اقدام شیخ نشین ها در حالی است که فلسطینی ها به عنوان برادران عرب این شیخ نشین ها این روزها به ضرب گلوله های صهیونیستی به خاک و خون کشیده می شوند و متاسفانه هیچ گونه کمکی به آنها نمی شود. رژیم صهیونیستی با گذشت بیش از 14 روز از انتفاضه مردم فلسطین بیش از 30 فلسطینی را به شهادت رسانده و 1500 نفر انان را زخمی کرده است. نشست اتحادیه عرب برای اجبار صهیونیستها به توقف کشتار هم بدون نتیجه به پایان رسید.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
پایگاه تحلیلی آمریکایی کانترپانج در گزارشی نوشت: وزارت خارجه آمریکا و سیا بیش از ۴۰ سال در پی ایجاد بیثباتی، تنش فرقهای بین شیعه و سنی و حمایت از گروههای ضددولتی در سوریه برای براندازی حکومت دمشق بودهاند.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، پایگاه تحلیلی «کانترپانچ» در گزارشی به قلم «جنیفر لاونستین» سیاست خصمانه عربستان در حوزه خارجی و همچنین اختلافات داخلی در خاندان سلطنتی را بنیانگذار اشتباهات استراتژیک و مشکلات جبرانناپذیری دانست که نه تنها خاورمیانه بلکه بسیاری از کشورهای غربی را نیز گرفتار خواهد کرد.
در این گزارش آمده است: در مقاله اخیر «گاردین» تحت عنوان «عربستان میگوید آیندهای برای اسد در سوریه وجود ندارد» به نقل از عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان آورده شده: «جنگ داخلی سوریه میتوانست فرآیندی طولانیتر و مخربتر از این باشد اما انتخاب بطور کامل در دست بشار اسد است.» وی مشخص نکرد که قرار است بشار اسد چگونه به زور برکنار شود و تنها گفت که عربستان چیزی کمتر از یک تغییر حکومت کامل در سوریه را تحمل نخواهد کرد. وی ادعای حمایت عربستان از «شورشیان میانهرو» را تکرار کرد؛ (ظاهرا) جبهه النصره نیز که زیرشاخه القاعده است، میانهرو محسوب میشود.
بنا بر این گزارش، در فوریه 2014 رویترز مطلبی منتشر کرد که در آن به قانون عربستان مبنی بر ممنوعیت حضور شهروندان این کشور در جنگهای خارجی و مجازات 3 تا 20 سال حبس برای آن اشاره شد. عربستان همچنین حمایت از این گروهها از جمله حمایتهای مالی بطور خاص از گروههای جهادی در سوریه را ممنوع نمود. با این حال چنین اقدامی مانع ارسال کمکهای مالی به داعش و زیرمجموعههای آن نشده است. این گروه (تروریستی) نه تنها سرزمینهایی را در عراق و سوریه اشغال کرده بلکه حامیانی فراوانی نیز در خارج از منطقه جذب نموده است.
در ادامه این گزارش آمده است: هنوز مشخص نیست دلیل جذب جوانان ناراضی به داعش چیست. گرچه «فاشیسم اسلامی» احتمالا ریشه در وهابیسم و نفوذ عربستان سعودی در خاورمیانه و شمال افریقا دارد اما درک کامل آن نیاز به درک درستی از تاریخ استعمار و امپریالیسم غربی در خاورمیانه طی قرون 20 و 21 دارد. بعنوان مثال، جای تردید نیست که تجاوز آمریکا به عراق در سال 2003 نقشی اساسی در ایجاد داعش و جنگ فرقهای که هماکنون سراسر منطقه بخصوص عراق و سوریه را در خود میسوزاند، داشته است.
نویسنده این گزارش تأکید میگوید: برای دست یافتن به درک درستی از نقش قدرتهای خارجی در ایجاد و تخریب خاورمیانه مدرن باید به 200 سال قبل بازگردیم.
در این گزارش بیان شده است: طبق اسناد افشا شده توسط ویکیلیکس، وزارت خارجه آمریکا و سیا بیش از 40 سال بدنبال ایجاد بیثباتی، تنش فرقهای میان شیعه و سنی و حمایت از گروههای اسلامگرای ضد دولتی در سوریه بوده تا از این طریق براندازی حکومت دمشق را محقق سازد.
بنا بر این گزارش، مقامات آمریکایی ادعا میکنند که تنها «شورشیان میانهرو» را تسلیح کرده و آموزش دادهاند در حالی که همین میانهروها یا به داعش پیوسته و یا به سایر گروههای افراطی کمک میکنند. همین مسأله جریانی از تسلیحات را وارد خاک سوریه کرده و آن را در دستان اعضای داعش برای ایجاد فاجعهای خونین در این کشور قرار میدهد.
نویسنده همچنین با اشاره به اختلافات داخلی در خاندان آلسعود و همچنین مخالفت جمع کثیری از عربستانیها با تجاوز وحشتناک ریاض به فقیرترین کشور دنیای عرب ـ یمن ـ به رهبری وزیر جنگ جوان سعودی، افزود: سیاست خارجی خصمانهای که محمد بن نایف، وزیر کشور تازه منصوب شده سعودی اتخاذ کرده در وهله نخست ایران _ بعنوان حامی حوثیها در یمن و همچنین پشتیبان دولت اسد در سوریه_ را هدف قرار داده است.
وی میافزاید: جناحهای مورد حمایت ایران و عربستان سعودی در سوریه در حال جنگی نیابتی بوده که با ورود نظامی روسیه و همچنین حملات هوایی آمریکا در سراسر این کشور پیچیدهتر شده و مساله قدرت برتر بودن و هژمونی از سوی این دو دشمن دیرینه (مسکو و واشنگتن) را مطرح کرده است.
در ادامه این گزارش آمده است: قرار بود حملات هوایی روسیه و آمریکا در سوریه هماهنگ شده و علیه داعش باشد اما واشنگتن مدعی شده که مسکو تلاش میکند با هدف قرار دادن نیروهای شورشی میانهرو و مورد حمایت آمریکا به اولویت اول خود که همان تقویت دولت «بشار اسد» است، دست یابد و این در حالی است که آمریکا تلاش میکند _تلاشی شکست خورده_ از همین گروههای شورشی علیه اسد و داعش بطور همزمان حمایت نماید.
در انتهای این گزارش تأکید شده است که تلاشهای ایالات متحده نتایج فاجعهباری داشته که حتی مقامات ارشد نظامی در واشنگتن نیز به آن اذعان کردهاند و به نظر میرسد این وضعیت ناشی از فقدان سیاست در خاورمیانه از سوی اوباما است و چنانچه اقدامی برای اتحاد رویکردهای متقابل در سوریه انجام نشود، کل منطقه در آشوب بزرگ درگیر میشود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نخستوزیر فرانسه که به عربستان سعودی سفر کرده از امضای قراردادهایی با این کشور به ارزش 11.4 میلیارد دلار خبر داد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، مانوئل والس، نخستوزیر فرانسه از امضای قراردادهایی به ارزش 10 میلیارد یورو برابر با 11.4 میلیارد دلار با عربستان سعودی در روز سهشنبه خبر داد.
به گزارش آسوشتدپرس، این قرادادها، مواضع مشترک دو کشور در زمینه سیاست خارجی که به تعمیق پیوندهای نظامی و اقتصادی آنها کمک کرده را مورد تأکید قرار میدهند.
والس، در صدر هیأتی بلندپایه، متشکل از نمایندگان شرکتهای تجاری و مقامات ارشد این کشور، از جمله وزرای دفاع و خارجه این کشور به عربستان سعودی سفر کرده است.
وزیر خارجه فرانسه در بیانیهای اعلام کرد، ریاض و پاریس، مطابق توافقات به عمل آمده مذاکراتی را با هدف تأمین ماهوارههای ارتباطی و دیدهبانی برای عربستان سعودی آغاز خواهند کرد.
امضای قراردادی به ارزش 2 میلیارد دلار برای سرمایهگذاری عربستان در بخش انرژیهای تجدیدپذیر و همکاری در این زمینه از جمله دیگر محورهای مورد توافق در روز سهشنبه بوده است. دو طرف، علاوه بر این برای تأسیس مرکز تحقیقات دریایی و افزایش همکاری در زمینه مانورهای آموزشی نظامی توافقنامه همکاری امضا کردند.
یک مقام فرانسوی که نخواست نامش فاش شود به آسوشتدپرس گفت انتظار میرود دو کشور قراردادی هم برای خرید بالگرد امضا کنند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نماینده انگلیس در سازمان ملل از کمیته تحریمهای ایران در شورای امنیت خواست آزمایش موشک دوربرد «عماد» را بررسی کند.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، نماینده انگلیس در سازمان ملل متحد، دیروز (سه شنبه) از کمیته تحریمهای کشورمان در شورای امنیت این سازمان خواست آزمایش موشک «عماد» توسط این کشور را مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش رویترز، «ماتیو ریکرافت» که در نیویورک در جمع خبرنگاران صحبت می کرد با بیان اینکه «معماری فعلی (تحریمها) هنوز پابرجاست»، از این کمیته خواست آزمایش موشکی ایران را مورد بررسی قرار دهد.
موشک دوربرد «عماد»، که نسل جدید موشکهای بالستیک ساخت وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران است روز یکشنبه با موفقیت آزمایش شد. «عماد» نخستین موشک دوربرد ایران با قابلیت هدایت و کنترل تا لحظه اصابت به هدف است.
مقامهای آمریکایی در روزهای گذشته این اقدام ایران را ناقض قطعنامه 1929 شورای امنیت سازمان ملل متحد خوانده و گفتهاند از مجرای سازمان ملل متحد اقدام مقتضی را در ارتباط با آن انجام خواهند داد.
«مارک تونر»، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری روز سهشنبه آخرین مقام آمریکایی بود که این اظهارات را مطرح کرد. پیش از او، جان کربی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه گفته بود: «در صورتی که آزمایش موشکی گزارش شده ناقض هر یک از قطعنامههای فعلی شورای امنیت سازمان ملل متحد باشد، ما اقدامات مقتضی درباره آن را در سازمان ملل انجام خواهیم داد.»
قطعنامه شماره 1929 شورای امنیت سازمان ملل متحد که آغازگر چهارمین دور تحریمها علیه ایران با طرح ادعاهای بیپایه درباره برنامه هستهای این کشور بود سال 2010 به تصویب رسید.
این شورا اخیراً قطعنامهای جدیدتر به شماره 2231 برای تأیید «برجام» به تصویب رسانده که هنوز اجرایی نشده است. قطعنامه 2231 تمامی قطعنامههای قبلی این شورا علیه ایران را لغو میکند.
جمهوری اسلامی ایران همواره ادعای کشورهای غربی، مبنی بر وجود جنبههای نظامی در برنامه هستهای خود را رد میکند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
پنتاگون از آمادگی ارتش عراق برای آغاز حمله زمینی به شهر الرمادی، مرکز استان الانبار عراق برای بازپسگیری آن از عناصر گروه تروریستی داعش خبر داده است.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، یک مقام پنتاگون از آمادگی ارتش عراق برای حمله به داعش در شهر «الرمادی»، مرکز استان «الانبار» عراق جهت بازپسگیری آن از اعضای این گروه تروریستی است.
«استیو وارن»، سخنگوی ائتلاف تحت رهبری آمریکا برای مقابله با داعش میگوید از پیشروی 9 مایلی نیروهای زمینی عراق در روزهای گذشته و رسیدن آنها به حومههای این شهر خبر داد و گفت به تازگی جنگندههای اف16 ارتش این کشور برایپشتیبانی از نیروهای زمینی وارد عمل شدهاند.
به گزارش سیبیاس نیوز، «وارن» گفت: «نیروهای زمینی عراق که به تازگی توسط ائتلاف تعلیم دیدهاند در حوالی رمادی مستقر شدهاند و آماده انجام مرحله سرنوشتساز این عملیات هستند.»
این مقام آمریکایی اضافه کرد: «ما اکنون معتقد هستیم شرایط نبرد برای ورود نیروهای امنیتی عراق به شهر مهیا است.»
رمادی مرکز انبار، بزرگترین استان عراق است و در 100 کیلومتری بغداد، پایتخت این کشور قرار دارد.
این شهر، خرداد ماه سال جاری در حالی سقوط کرد که نیروهای آمریکایی، نظارهگر ورود کاروان داعش به داخل شهر بودند و هیچ واکنشی از خود نشان ندادند.
در آن زمان، برخی مقامهای آمریکایی به شرط عدم افشای نام به شبکه خبری بلومبرگ گفتند که حمله داعش در حالی صورت گرفت که واشنگتن از آن اطلاع کامل داشت.
این امر با سیاست ادعایی آمریکا مبنی بر بمباران هوایی مواضع داعش در سوریه و عراق در تناقض بود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب