کره جنوبی در صدد ساخت سلاحی لیزری برای سرنگون کردن پهپادهای کره شمالی

وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد قصد دارد سلاحی لیزری با قابلیت رهگیری هواپیماهای بدون سرنشین کره شمالی برای سرنگون کردن آن‌ها بسازد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع کره جنوبی روز جمعه اعلام کرد قصد دارد سلاحی لیزری با قابلیت رهگیری حدود ۳۰۰ هواپیماهای بدون سرنشین کره شمالی بسازد که به گفته مقامات نظامی، ۱۰ فروند از این هواپیماهای بدون سرنشین کره شمالی مجهز به سلاح هستند. 

 

به گزارش  وزارت دفاع کره جنوبی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد این وزارتخانه کار بر روی سلاحی با فناوری لیزری را آغاز کرده است که قادر خواهد بود هواپیماهای بدون سرنشین کوچک را رهگیری و سرنگون کند. 

 

این اقدام کره جنوبی در بحبوحه ادعاهای سئول درمورد شناسایی چند هواپیمای بدون سرنشین کره شمالی طی چند سال گذشته در منطقه‌ای بین دو کره انجام می‌شود. 

 

هواپیماهای بدون سرنشین کوچک موضوعی نگران‌کننده برای کره جنوبی است؛ زیرا رهگیری آن‌ها دشوار است. 

 

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، در پیامی به مناسبت سال نو میلادی اعلام کرد کشورش به زودی یک فروند موشک بالستیک قاره پیما آزمایش خواهد کرد که می‌تواند به خاک آمریکا نیز برسد.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 18 دی 1395  | 11:54 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

آتش‌سوزی یک هتل در شمال شرق مسکو

بر اثر آتش‌سوزی هتلی کوچک در شمال شرق مسکو، هشت نفر کشته زخمی شدند. ­

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری ایتارتاس، پلیس روسیه اعلام کرد بر اثر آتش‌سوزی در هتلی کوچک در شمال شرق مسکو، یک تن جان باخت و هفت نفر دیگر زخمی شدند. ­

 

بنا بر اعلام پلیس روسیه، ­ماموران آتش‌نشانی در حال تخلیه هتل هستند و چند دستگاه اتوبوس نزدیک هتل برای انتقال مهمانان و کارکنان مستقر شده‌اند. ­

 

تعدادی آمبولانس برای انتقال مجروحان به­ محل حادثه اعزام شده و پلیس تردد خودرو‌ها را در خیابان‌های اطراف محدود کرده است. ­

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

هلاکت مسئول پدافند هوايی داعش در حمله پهپادی عراق

مسئول پدافند هوایی گروه تروریستی داعش در حمله یک پهپاد عراقی در منطقه «وادی عکاب» موصل به هلاکت رسید.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ شبکه تلویزیونی المیادین لحظاتی پیش در خبر فوری گزارش داد: «عبدالله یاسین سلیمان جبوری» ملقب به ابوساحر، مسئول پدافند هوایی داعش، در حمله هوایی یک فروند هواپیمای بدون سرنشین عراقی در منطقه وادی عکاب در موصل کشته شد.

 

بر اساس این گزارش، در این حمله هوایی 22 نفر دیگر از عناصر گروه تروریستی داعش به هلاکت رسیدند.

 

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

کاهش مبادلات تجاری ایران و آمریکا در ماه پیروزی ترامپ

آمارهای رسمی نشان می‌دهد پیروزی انتخاباتی "دونالد ترامپ" موجب کاهش چشمگیر حجم مبادلات تجاری میان ایران و آمریکا شده است.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، مرکز آمار آمریکا در وبسایت رسمی خود اعلام کرد در ماه نوامبر و همزمان با پیروزی انتخاباتی "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور منتخب آمریکا، حجم مبادلات تجاری این کشور و ایران به یک پنجم کاهش یافت.

 

مبادلات تجاری ایران و آمریکا در نوامبر 2016 با نزدیک به 80 درصد کاهش نسبت به ماه قبل از آن به 9.7 میلیون دلار، رسید.

 

دونالد ترامپ از اول بهمن به عنوان رئیس جمهور جدید آمریکا فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. به موجب توافق هسته‌ای، برخی محدودیت‌ها در تجارت آمریکا با ایران از جمله تحریم صادرات فرش و پسته ایران به آمریکا لغو شده؛ اما آمارها نشان می‌دهند پیروزی انتخاباتی ترامپ بر مبادلات تجاری دو کشور تاثیر منفی داشته است.

 

در حالیکه مبادلات تجاری ایران و آمریکا در اکتبر 2016 به 51.5 میلیون دلار رسیده بود، این رقم در نوامبر از 9.7 میلیون دلار فراتر نرفت.

 

آمارهای رسمی نشان می‌دهد، صادرات آمریکا به ایران در نوامبر 2016 نسبت به ماه قبل از آن به یک ششم کاهش یافت و به 6.5 میلیون دلار رسید. آمریکا در اکتبر این سال 37.6 میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

 

واردات آمریکا از ایران نیز در نوامبر 2016 نسبت به ماه قبل از آن یک چهارم شده و به 3.2 میلیون دلار رسید. واردات آمریکا از ایران در ماه قبل از آن 13.9 میلیون دلار اعلام شده بود.

 

طبق اطلاعات مرکز آمار آمریکا، واردات آمریکا از ایران در 11 ماه نخست سال 2015 صفر بود؛ اما در مدت مشابه سال بعد (2016) به 79.2 میلیون دلار رسید.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 18 دی 1395  | 11:53 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

افزایش بهای نفت با وجود تقویت ارزش دلار

تقویت ارزش دلار و تردیدها از پایبندی اوپک به توافق کاهش سطح تولید نفت، بهای طلای سیاه را همچنان تحت تأثیر قرار داده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، بهای نفت روز جمعه با افزایش همراه بود؛ اما افزایش ارزش دلار و وجود تردید در خصوص پایبندی اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) به توافق حاصل شده برای کاهش سطح تولید باعث شد این افزایش بها اندک باشد. 

 

بر این اساس، بهای نفت خام برنت با 21 سنت افزایش به 57 دلار و 10 سنت در هر بشکه رسید. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت نیز با 23 سنت افزایش، 53 دلار و 99 سنت در هر بشکه معامله شد.

 

انتشار گزارش اشتغال ماهانه آمریکا که نشان داد تعداد استخدام ها در ماه دسامبر سال گذشته میلادی آهسته تر پیش رفته؛ اما درآمد افراد بیشتر شده است، باعث افزایش ارزش دلار شد. با انتشار این گزارش، احتمال افزایش نرخ بهره بوسیله بانک مرکزی آمریکا هم بیشتر شده است. به دنبال افزایش ارزش دلار، کشورهای مختلف مجبور هستند نفت را با قیمت بالاتری خریداری کنند.

 

عربستان سعودی، ابوظبی و کویت تاکنون پایبندی خود را به توافق اوپک نشان داده اند؛ اما در کل ناظران حوزه نفت نسبت به پایبندی کلی اعضا به این توافق تردید دارند.

 

شرکت نفت و گاز آمریکایی "بیکر هیوز" روز گذشته اعلام کرد: شرکتهای انرژی آمریکایی برای دهمین هفته متوالی در هفته جاری به تعداد سکوهای نفتی افزوده‌اند و تعداد کل این سکوها در حال حاضر 529 مورد است که از دسامبر سال 2015 (آذر 94) به بالاترین سطح رسیده است. 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

درخواست شماری از کارشناسان هسته‌ای از اوباما برای مهار ترامپ

گروهی از کارشناسان فعال در زمینه منع گسترش سلاح‌های اتمی، از "باراک اوباما" خواستند دسترسی "دونالد ترامپ" را به این تسلیحات محدود کند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به  نقل از ایندیپندنت؛ گروهی از کارشناسان یک موسسه منع گسترش سلاح‌های اتمی از "باراک اوباما"، رئیس جمهور آمریکا، خواستند تا قبل از ورود "دونالد ترامپ"- رئیس جمهور منتخب این کشور- به کاخ سفید، حالت آماده‌باش تسلیحات اتمی آمریکا را لغو کند.

 

سخنان جنجالی ترامپ درمورد استفاده از تسلیحات اتمی موجب نگرانی بسیاری از کارشناسان هسته‌ای و مقامات سیاسی شده است. کارشناسان بنیاد "پلاشرز"، که پس از جنگ جهانی دوم و با هدف ممنوع کردن سلاح‌های هسته‌ای، بیولوژیک و شیمیایی تاسیس شد، در تلاش هستند اوباما را به تغییر وضع تسلیحات اتمی آمریکا راضی کنند.

 

این کارشناسان معتقدند استفاده اشتباه از تسلیحات هسته‌ای در کنار اظهار نظرات جنجالی ترامپ و خلق و خوی ذاتی وی، می‌تواند یک فاجعه هسته‌ای غیرقابل تصور را در جهان رقم بزند.

 

این درخواست کارشناسان هسته‌ای، از حمایت برخی مقامات سیاسی، فرماندهان بازنشسته ارتش و مقامات دولتی آمریکا نیز برخوردار شده است. 

 

این درخواست از اوباما تاکنون به امضای 60 هزار کارشناس و مقام سیاسی رسیده است. در بخشی از این درخواست آمده است: ترامپ می‌تواند در یک لحظه، تمام 140 کلاهک هسته‌ای آمریکا را که در حالت آماده‌باش هستند، فعال کند. این کار به اندازه تایپ کردن 140 لغت در توییتر ترامپ نیز زمان نمی‌برد. رئیس جمهور منتخب می‌تواند توییت‌های ارسالی‌اش را در صورت دلخواه پاک کند؛ اما نتایج فاجعه‌آمیز فعال کردن 140 کلاهک هسته‌ای را هرگز نمی‌توان پاک و یا جبران کرد.

 

"تام کولینا"، رئیس سیاست‌گذاری بنیاد "پلاشرز" اظهار داشت: ما بیش از همه نگران خلق و خوی نامتعادل ترامپ هستیم. او بارها از علاقه خود برای توسعه توان هسته‌ای آمریکا سخن گفته است و همین موضوع کشورهای دیگری مانند کره جنوبی را هم تشویق می‌کند که وارد مسابقه‌ای تسلیحاتی شوند.

 

وی در پایان گفت: هدف ما خریدن زمان بیشتر است. ما قصد داریم استفاده از تسلیحات اتمی آمریکا را تا آنجا که امکان دارد به تعویق اندازیم. نگرانی اصلی ما این است که هشداری اشتباه در مورد لزوم استفاده از کلاهک‌های هسته‌ای مطرح شود و پیش از آنکه بتوان کاری کرد، فاجعه‌ای بزرگ تمام سیاره ما را مورد تهدید قرار دهد.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

سازمان سیا چند مقام روس را که به ویکی‌لیکس اطلاعات داده‌اند شناسایی کرد

آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا از شناسایی تعدادی از مقامات روس که اطلاعات هک شده حزب دموکرات را در اختیار ویکی‌لیکس قرار داده اند، خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بیزنس اینسایدر، مقامات ارشد آمریکا ادعا کردند آژانس اطلاعات مرکزی این کشور (سیا) تعدادی از مقامات روس را شناسایی کرده است که اطلاعات هک شده کمیته ملی حزب دموکرات و رهبران این حزب را به دستور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از طریق اشخاص ثالث در اختیار ویکی‌لیکس قرار داده اند. 

 

این مقامات آمریکایی که خواستند نامشان فاش نشود مدعی شدند: سازمان سیا و دیگر سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا به این نتیجه رسیده‌اند که دولت روسیه برای بی اعتبار کردن روند انتخابات ریاست جمهوری اخیر و کمک به پیروزی دونالد ترامپ تلاش زیادی انجام داده است.

 

این ارزیابی جدید روز پنجشنبه در اختیار "باراک اوباما"، رئیس جمهور آمریکا قرار گرفت و روز جمعه نیز به ترامپ ارائه شد. ترامپ پیشتر گزارش سازمان سیا در خصوص ادعای دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای تضعیف رقیب دموکرات خود "هیلاری کلینتون" را رد کرده است. روسیه نیز به همین ترتیب ادعای دخالت در انتخابات آمریکا را نپذیرفته است.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 18 دی 1395  | 11:52 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

ارتباط شگفت‌انگیز سگ ناشنوا و پسربچه لال!+ عکس

یک پسربچه لال و یک سگ ناشنوا توانسته‌اند به خوبی با زبان اشاره با هم ارتباط برقرار کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت، یک پسربچه لال و یک سگ ناشنوا توانسته اند به خوبی با زبان اشاره با هم ارتباط برقرار کنند. خانواده "کانر ژویلت"، پسری 6 ساله  که اهل فلوریداست، این سگ را یک هفته پیش از کریسمس خریداری کردند و از آن پس، این دو با استفاده از زبان اشاره با هم ارتباط برقرار می کنند و به دو دوست جدانشدنی تبدیل شده اند.

 

کانر، که در 4 سالگی به فرزندی پذیرفته شد، با اعتیاد به مواد مخدر متولد شده بود. از آن زمان با اختلال مغزی و آسیب در سیستم عصبی، "سندرم دی جرج" و اختلال رشدی "اوتیسم" روبروست.

 

سندرم دی جرج ناهنجاری کروموزومی است. بیشتر کودکان با سندرم دی جرج با مشکل تأخیر در رشد مواجه هستند که از جمله آنها می‌توان به تأخیر در رشد قد، گفتار و یادگیری اشاره کرد. اختلال اوتیسم هم بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارت های ارتباطی تأثیر می گذارد. ارتباط با دیگران و دنیای خارج برای افراد مبتلا به اوتیسم دشوار است.

 

مادر این پسربچه در گفتگو با "سی بی اس" اعلام کرد:  "پسرم لال است و باید در کلاس‌های گفتاردرمانی شرکت کند. تاکنون مشخص نشده است آیا قادر به صحبت با واژگان محدود هست یا خیر. با وجود اینکه مهارتهای حرکتی خوبی دارد، حتی استفاده از زبان اشاره هم برایش دشوار است؛ اما او درک بالایی دارد.

 

ارتباط شگفت انگیز سگ ناشنوا و پسربچه لال!+ عکس

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

اضافه شدن شرکت ملی نفت چین به مناقصه توسعه میادین نفتی ایران

شرکت ملی نفت چین نیز به جمع 28 شرکت بین‌المللی حاضر در مناقصه میادین نفتی "یادآوران" و "آزادگان شمالی" ایران پیوست.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به  نقل از فور تریدرز؛ شرکت ملی نفت چین (سی ان پی سی) در مناقصه توسعه میادین نفتی جنوب ایران شامل "یادآوران" و "آزادگان شمالی" همراه با 28 شرکت خارجی دیگر حضور خواهد یافت. 

 

درپی امضای توافق هسته‌ای و کاهش تحریم‌های اقتصادی ایران، این کشور برای توسعه میادین نفت و گاز و به روز رسانی صنایع انرژی خود از سرمایه‌گذاران خارجی دعوت به عمل آورد.

 

شرکت ملی نفت چین در کنار توتال فرانسه، رویال داچ شل هلند و گازپروم روسیه از جمله بزرگترین و معتبرترین شرکت‌های حاضر در مناقصه پروژه‌های نفتی ایران هستند. اگر شرکت چینی موفق به برنده شدن در مناقصه شود، به نفع هر دو طرف خواهد بود. در زمانیکه ایران تحت شدیدترین تحریم‌های اقتصادی قرار داشت، شرکت‌های نفتی چین در ایران باقی ماندند. این کشور به عنوان دومین قطب بزرگ اقتصادی در جهان نیاز فراوانی به منابع انرژی دارد و ایران می‌تواند درصورت واگذاری پروژه‌های "یادآوران" و "آزادگان شمالی" به شرکت ملی نفت چین، از سود بلندمدت آن اطمینان خاطر داشته باشد. نیاز طولانی مدت چین به منابع انرژی این اطمینان را برای ایران بوجود می‌آورد که همواره مشتری خود را برای فروش نفت و گاز در اختیار خواهد داشت.

 

با این حال، کارشناس نفتی "سیتی گروپ"، سومین بانک بزرگ آمریکا، هشدار داد سرمایه‌گذاران خارجی نباید برای ورود به بازار انرژی ایران عجله کنند. با توجه به ریاست جمهوری "دونالد ترامپ" مشخص نیست چه آینده‌ای در انتظار توافق هسته‌ای این کشور است.

 

ایران در سال 2015 روزانه 500 تا 600 هزار بشکه نفت به چین صادر کرد و به تازگی قراردادی به ارزش 4.8 میلیارد دلار برای توسعه میدان گازی خود با شرکت ملی نفت چین و توتال فرانسه امضا کرده است.

 

ایران قصد دارد با جذب بالغ بر 100 میلیارد دلار سرمایه‌‎گذاری خارجی، بخش انرژی کشور را توسعه دهد. پس از اجرایی شدن برجام، تولیدات نفتی ایران در سال 2016، 870 هزار بشکه در روز افزایش یافت و به روزانه 3.67 میلیون بشکه رسید. ایران تلاش می‌کند تا طی یک دهه آینده حجم تولیدات نفتی را به 5.7 میلیون بشکه در روز برساند.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

نامزدی احتمالی هیلاری کلینتون برای تصدی سمت شهرداری نیویورک

احتمال دارد نامزد بازنده دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، برای تصدی سمت شهرداری نیویورک نامزد شود.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از  اسپوتنیک، رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند هیلاری کلینتون، نامزد بازنده دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر این کشور، احتمالا تلاش کند شهردار شهر نیویورک شود. 

 

روزنامه نیویورک‌دیلی نیوز روز جمعه با استناد به یک منبع نا‌شناس گفت کلینتون احتمالا برای کسب مقام شهرداری شهر نیویورک، با بیل دو بلازیو شهردار کنونی این شهر که دوره وی در پایان سال ۲۰۱۷ به پایان می‌رسد، رقابت کند. 

 

یک فرد دموکرات، که طرفدار کلینتون نیز است، به این روزنامه گفت: «با توجه به نوع برخوردی که دو بلازیو با کلینتون داشت، این امر عادلانه است.» 

 

دو بلازیو، که مدیر تبلیغات انتخاباتی هیلاری کلینتون در دوره اول سناتوری وی بود، در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ در ابتدا از اعلام حمایت از نامزدی کلینتون در ماه اوریل خودداری کرد.

 

 وی حتی در مراسم آغاز رسمی تبلیغات انتخاباتی کلینتون شرکت نکرد. با این حال وی در پایان ماه اکتبر حمایت خود را از هیلاری کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد.

 

 

 

انتهای پیام/ 


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 67 :: 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >