موادي از لايحه بيمه اجباري شخص ثالث اصلاح شد
تهران - ايرنا - نمايندگان مجلس شوراي اسلامي موادي از لايحه بيمه اجباري خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشي از وسايل نقليه را اصلاح كردند.

به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، در جلسه علني روز دوشنبه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، در سطر اول ماده 16 عبارت «در صورت اثبات موارد زير نزد مراجع صالح قضايي، بيمه گر موظف است بدون هيچ شرط و اخذ تضمين» حذف و عبارت «در موارد زير بيمه گر مكلف است بدون هيچ شرط و اخذ تضمين» جايگزين شد.
نمايندگان همچنين تبصره 1 را به ماده 16 الحاق كردند كه براساس آن در صورت وجود اختلاف ميان بيمه گر و مسبب حادثه، اثبات موارد فوق در مراجع قضايي صالح صورت خواهد گرفت.
وكلاي ملت همچنين در اصلاح تبصره 5 ماده 59، عبارت قابل اعتراض در ديوان عدالت اداري را حذف و به جاي آن عبارت حسب مورد قابل اعتراض در مراجع ذيصلاح را جايگزين كردند. براين اساس رسيدگي به اعتراض شركت هاي بيمه در خصوص تصميم بيمه مركزي يا شوراي عالي بيمه مبني بر اعمال مجازات هاي مندرج در اين ماده به جز بند الف، برعهده كميسيوني متشكل از يك نفر قاضي دادگستري با انتخاب رييس قوه قضاييه به عنوان رييس كميسيون، نماينده بيمه مركزي و يك نماينده اتحاديه بيمه گران مي باشد.
تصميم گيري كميسيون مذكور با اكثريت آراي اعضا، لازم الاجرا و ظرف 20 روز از تاريخ ابلاغ حسب مورد قابل اعتراض در مراجع قضايي ذيصلاح است.
دبيرخانه اين كميسيون در بيمه مركزي مستقر است.
سيام**9103**9132**1429
ادامه مطلب
طرح ممنوعيت به كارگيري بازنشستگان اصلاح شد
تهران - ايرنا - نمايندگان مجلس شوراي اسلامي طرح ممنوعيت به كارگيري بازنشستگان را اصلاح كردند.

به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني روز دوشنبه، طرح ممنوعيت به كارگيري بازنشستگان را جهت تامين نظر شوراي نگهبان با 128 راي موافق، 1 راي مخالف، 5 راي ممتنع از مجموع 207 نماينده حاضر به تصويب رساندند.
براساس اصلاحيه نمايندگان، مقامات مذكور كه مشمول ماده 71 قانون مديريت خدمات كشوري مي شوند و همطرازان آنها، ايثارگران و فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد و بالاتر، نيروهاي مسلح، وزارت اطلاعات و دارندگان اجازات خاصه مقام معظم رهبري از شمول اين قانون مستثني مي باشند.
شوراي نگهبان در تبصره 1 ماده واحده اين طرح منحصر كردن اجازات خاصه به اجازات خاصه ناشي از اصل 110 قانون اساسي را مغاير اصل 75 قانون اساسي دانسته بود كه بايد اين اجازات خاصه به نحو مطلق ذكر شود.
سيام**9103**9132**1429
ادامه مطلب
لاریجانی: با20 میلیارد دلار قاچاق، اقتصاد مقاومتی صورت نمی گیرد
تهران-ایرنا- رئیس مجلس شورای اسلامی قاچاق را همچون خوره توصیف كرد كه به جان اقتصاد مقاومتی افتاده است و گفت: با 20 میلیارد دلار قاچاق، اقتصاد مقاومتی صورت نمی گیرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، علی لاریجانی روز دوشنبه در بیست و یكمین همایش سراسری فرماندهان، روسا و مدیران ناجا به مقوله قاچاق در كشور اشاره كرد و گفت: باید برای مبارزه با قاچاق پروژه مهم و دقیقی ساماندهی شود و می دانم كه نیروی انتظامی قدرت این كار را دارد به شرط این كه به عنوان یك مساله مهم به آن نگاه كند.
وی ادامه داد: موتور تولید زمانی راه می افتد كه جلوی قاچاق گرفته شود و برای جلوگیری از آن باید هزینه كرد.
لاریجانی به بیانات رهبری درباره اقتصاد مقاومتی كه فرمودند امنیت، یك پایه اقتصاد مقاومتی است اشاره كرد و گفت: اگر همه در قبال قانون یكسان نباشند و شرایط قانونی در زمینه های مختلف به درستی رعایت نشود و امنیت كاری به وجود نیاید سرمایه گذاری صورت نمی گیرد، بنابراین خوب است كه شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام وعمل در كارتان كه امنیتی است مورد توجه قرار گیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این كه در بخش اقتصاد مقاومتی گلوگاهی داریم و آن قاچاق است گفت: قاچاق در كشور ما مثل خوره اقتصاد مقاومتی را از بین می برد الان حدود 20 میلیارد دلار در سال قاچاق وارد كشور می شود كه با این مقدار اقتصاد مقاومتی صورت نمی گیرد.
وی ادامه داد: هیچ كارخانه ای نمی تواند با آن رقابت كند. این كه امروز دچار مشكلات در كشور هستیم یك مقدار زیادی از آن مربوط به قاچاق است و تنوع آن هم زیاد شده است.
رئیس مجلس افزود: قاچاق به تولید و به استانداردها لطمه می زند. كالاهایی كه وارد می شود چه كسی دقت می كند كه این ها استاندارد هست یا نیست، از خوراكی وارد می شود تا پوشاك و لوازم بهداشتی و این معضل بزرگی است.
وی با بیان این كه موتور تولید وقتی راه می افتد كه جلوی قاچاق گرفته شود گفت: البته كارهای خردی در مسائل مرزی داریم ولی قاچاق كار خرد نیست و معلوم است كه سیستمی پشت قضیه است بنابراین باید برخورد دقیق شود و نیروی انتظامی قدرت این كار را دارد.
وی گفت: نیروی انتظامی اگر به كمك و اختیارات در این زمینه احتیاج داشته باشد مشكلی نیست همه باید به آن كمك كنیم كه در این زمینه موفق شود باید برای مبارزه با قاچاق كه كاربزرگی است هزینه كنیم.
رئیس مجلس تاكید كرد: این حجم قاچاق در كشور موجب می شود كه سرمایه گذاری درست در كشور صورت نگیرد.
وی در ادامه به بیانات روز گذشته رهبری در جمع فرماندهان ناجا اشاره كرد و گفت: بیانات ایشان مجموعهای منسجم و دقیق از منشور حركتی ناجا برای آینده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این كه مساله امنیت چند طبقه دارد گفت: طبقه اول آن مساله امور كلان امنیتی نظیر برخورد با جریانات تروریستی و اشرار است .
لاریجانی طبقه بعدی آن را امنیت اجتماعی عنوان كرد و گفت: ناجا باید به طور جدی به امنیت اجتماعی توجه كند و این مساله را به صورت یك پروژه طراحی و از صفر تا صد آن را مدیریت و اجرا كند.
وی ادامه داد: مردم به صورت روزمره با امنیت اجتماعی مثل سرقت، تجاوز به عنف و سایر ناهنجاریهای اجتماعی سروكار دارند. این پدیدهها برای مردم نگرانیهای زیادی به وجود آورده است. بنابراین باید از تجربه های كشورهای دیگر در این زمینه استفاده كرد و این حوادث را در كشور ریشه كن كنیم چرا كه برای مردم و جامعه بار روانی دارد البته اگرچه نیروی انتظامی فعالیت های خوبی داشته است ولی باید تلاشش را بیشتر كند.
لاریجانی در ادامه گفت: با یك نگاه كلی به وضعیت كشور از لحاظ امنیتی میتوان به نقش موثر نیروی انتظامی پی برد.
رئیس مجلس افزود: تصور میكنم نیروی انتظامی طی این سالها روند رو به تكاملی داشته است و امروز از فرماندهان قوی برخوردار هستیم.
وی با بیان اینكه نیروی انتظامی امروز بسیار منسجمتر و كارآمدتر شده است، گفت: نباید نقش فرماندهان نیروی انتظامی را در این ساماندهی نادیده گرفت، وجود انگیزه و هدف نیروهای مسلح و انتظامی به عنوان یك ركن در این ساماندهی محسوب میَشود.
لاریجانی با بیان این كه سردار اشتری یكی از فرماندهان پركار و پرتجربهای است كه فرماندهی نیروی انتظامی را برعهده گرفته است گفت: البته دیگر چهره های نیروی انتظامی نیز افرادی باتجربه و حرفهای هستند كه این خود یك نقطه قوت و اتكا برای این نیروست.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه به انضباط رانندگی و كم شدن تصادفات جاده ای اشاره كرد و گفت: طی سفرهای خود به كشورهای دیگر تنها یك كشور را دیدم كه شرایط رانندگی در آنجا مانند ایران بود و آن كشور ایتالیاست كه از لحاظ رانندگی بسیار بینظم هستند اما امروز با توجه به زحمات سالیانه نیروی انتظامی موضوع بیانضباطی رانندگی بسیار كمتر شده است.
وی عملكرد نیروی انتظامی در بحث كاهش آمار تصادفات و تلفات جانی را نیز بسیار موفق عنوان كرد و گفت: مشكلات ما در زمینه تصادفات مقدار زیادی به خاطر عدم استاندارد بودن راهها و پایین بودن كیفیت خودروها است اما با توجه به این مشكلات باز هم نیروی انتظامی توانست آمار را كاهش دهد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینكه نیروی انتظامی در مبارزه با آسیب ها نمره خوبی میگیرد، افزود: برای یك نهاد یا دستگاه اجرایی یا اداری بسیار مهم است كه پروژههایی را كه برای دستیابی به اهداف خود تعریف كرده است تا انتها پیش ببرد تا بتواند تاثیرگذار باشد.
لاریجانی در ادامه به امنیت كشور و تاثیر نیروی انتظامی در این زمینه اشاره كرد و گفت: نیروی انتظامی در رابطه با ایجاد امنیت در كشور و مبارزه با ضد انقلاب و اشرار منطقه بسیار خوب عمل كرده است.
وی ادامه داد: وضعیت امنیت در كشورمان امروز با وجود این كه در اكثر كشورهای منطقه معضل امنیتی وجود دارد استثنایی است و كشور از یك ثبات امنیتی بالایی برخوردار است.
رئیس مجلس با بیان این كه منطقه از نظر امنیتی دچار بهم ریختگی و آشفتگی شده است گفت: مسائلی از جنس تروریسم و اشرار كه سرخط آنها مشخص است از كجاست. در كل منطقه دچار یك نوع بهم ریختگی امنیتی شده است. جریان های تروریستی از یك طرف و دخالت های كشورهای منطقه ای و بین المللی از طرف دیگر - كه آثارش محدود به جغرافیای یك كشور نیست- و این گونه مشكلات امنیتی غالب مرزها را در می نوردد و كشورهای دیگر را دچار تخریب می كند.
لاریجانی در ادامه به بودجه نیروی انتظامی و نیروهای مسلح اشاره كرد و گفت: ما بودجه قابل توجهی به نیروی انتظامی اضافه كردیم و علاوه بر نیروی انتظامی، بودجه بخش های دیگر نیروهای مسلح را كه در مقابل اشرار و ضد انقلاب امنیت كشور را تامین می كنند، اضافه كردیم تا كمكی برای انسداد مرزها در مقابله با جریانات تروریستی و برقراری امنیت پایدار در كشور باشد.
وی در مورد معیشت كاركنان ناجا گفت: برای این امر بودجه نسبتا خوبی را در نظر گرفتیم البته باید قبول كرد كه نیروی انتظامی یك نیروی بسیار وسیعی است و كارهای بسیار متنوعی دارد و ماموریت های زیادی دارد باید به آن كمك كنیم كه هم سازمانشان تكمیل شود و هم مشكلات معیشتی آنها رفع شود.
سیام**1058 **1446
ادامه مطلب
عضویت در هیات مدیره بیش از یك شركت ممنوع شد
تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی عضویت تمامی افراد در هیات مدیرههای بیش از یك شركت را ممنوع كردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز دوشنبه با 135 رأی موافق، 9 رأی مخالف، 7 رأی ممتنع از مجموع 223 نماینده حاضر در صحن مجلس، تبصره 2 ماده 241 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت را اصلاح كردند.
بر اساس این مصوبه، هیچ فردی نمیتواند اصالتا یا به نمایندگی از شخص حقوقی، همزمان در بیش از یك شركت كه تمام یا بخشی از سرمایه آن متعلق به دولت یا نهادها یا موسسات عمومی غیردولتی است، به سمت مدیرعامل یا عضو هیات مدیره انتخاب شود.
متخلف علاوه بر استرداد وجوه دریافتی به شركت، به پرداخت جزای نقدی معادل وجوه مذكور محكوم میشود.
سیام ** 9103 ** 3053**1429
ادامه مطلب
تجمع جمعی از آموزشیاران مقابل مجلس
تهران- ایرنا- جمعی از آموزشیاران نهضت سوادآموزی در اعتراض به وضعیت استخدامی خود امروز - دوشنبه - برای چندمین بار مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع كردند.

یكی از این تجمع كنندگان در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با اشاره به این كه سال هاست كه تغییری در وضعیت قراردادشان ایجاد نشده است، اظهار داشت: متاسفانه وضعیت قراردادهای ما همچنان بی ثبات است.
وی افزود: نهضت سوادآموزی از افراد بازنشسته استفاده می كند كه همین موضوع باعث شده كه وضعیت قراردادی ما تغییر نكند.
این تجمع كنندگان در حالی كه شعار نماینده مجلس حمایت، حمایت سر می دادند، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستند كه به وضعیت استخدامی و شغلی آنان رسیدگی كنند.
سیام**9121**9103**1429
ادامه مطلب
طرح جرم سياسي اصلاح شد
تهران - ايرنا - نمايندگان مجلس شوراي اسلامي طرح جرم سياسي را براي تامين نظر شوراي نگهبان اصلاح كردند.

به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، نمايندگان در جلسه علني روز دوشنبه مجلس بند پ ماده 3 طرح جرم سياسي اعاده شده از سوي شوراي نگهبان را با 144 رأي موافق، 4 رأي مخالف، 4 رأي ممتنع از مجموع 221 نماينده حاضر اصلاح كردند.
شوراي نگهبان در بند پ ماده 3 اين طرح اعلام كرده بود عبارت سلب غيرقانوني آزاد افراد با عبارت نقض آزاديهاي مشروع ديگران كه در بند د ماده16 قانون فعاليت احزاب، جمعيتها، انجمنهاي سياسي و صنفي و انجمنهاي اسلامي يا اقليتهاي ديني شناخته شده مصوب هفتم شهريورماه1360 مذكور در بند پ ماده 3 قابل جمع نيست و ايجاد ابهام ميكند.
نمايندگان نيز امروز در بند پ ماده 3 طرح جرم سياسي كه پيش از اين آدمربايي، گروگانگيري و سلب غيرقانوني آزادي افراد آمده بود، سلب غيرقانوني آزادي افراد را حذف كردند.
سيام ** 9103 ** 3053 ** 1336
ادامه مطلب
مرعشی: مجلس آینده را دو فراكسیونی می بینم/عارف و لاریجانی توافق كنند
تهران- ایرنا- سخنگوی حزب كارگزاران سازندگی، مجلس دهم را متشكل از دو فراكسیون یا دو قطب دانست و درباره ریاست آن نیز گفت: آقایان لاریجانی و عارف می توانند قبل از رسیدن به نقطه رقابت، با یكدیگر توافق كنند.

به گزارش ایرنا، كمتر از یك ماه به آغاز مجلس دهم باقی مانده است. اگرچه مجلس دهم پیش از فعالیت رسمی، پر نشاط نشان داده است و فعالان سیاسی با تجربه از بازی فراكسیونی در مجلس می گویند اما تركیب هیات رئیسه مجلس آینده، موضوع گمانه زنی های فعالان سیاسی است.
حسین مرعشی عضو شورای مركزی و سخنگوی حزب كارگزاران سازندگی در گفت و گو با ایرنا به وزن كشی سیاسی در مجلس اشاره می كند و با پرداختن به تجربه مجلس نهم، فارغ از بحث های جناحی به نمایندگان مجلس دهم توصیه می كند در مسائل كشور رویكرد ملی داشته باشند.
سخنگوی حزب كارگزاران می گوید: در مجلس نهم متاسفانه برخی رویكردها بر اساس منافع ملی نبود و برخی نمایندگان منافع شخصی و جناحی را در طرح بحث ها لحاظ می كردند كه امیدواریم مجلس دهم شاهد این قبیل جهت گیری ها نباشد و منافع ملی را بر منافع شخصی و گروهی ترجیح دهد.
مشروح گفت و گوی ایرنا با حسین مرعشی سخنگوی حزب كارگزاران سازندگی در ذیل آمده است:
** كمتر از یك ماه به آغاز مجلس دهم باقی مانده است. با توجه به حضور اصلاح طلبان، رهروان ولایت و اصولگرایان به نظر شما چند فراكسیون در مجلس شورای اسلامی تشكیل می شود؟
++ مسلما فراكسیون اصولگرایان و فراكسیون امید؛ دو فراكسیون اصلی مجلس دهم خواهند بود. اینكه كدامیك از فراكسیون ها در اكثریت یا در اقلیت قرار دارند، این مسئله بستگی به میزان جذب نیروهای مستقل دارد.
در روزهای گذشته افراد شاخص هر فراكسیون تلاش های خود را برای جذب منتخبان مستقل شدت بخشیده اند. امروز هیچ كدام از دو فراكسیونی كه من نام بردم، اكثریت قاطع مجلس دهم را در اختیار نگرفته اند. تا آنجا كه من خبر دارم فراكسیون امید تا این لحظه حدود 35 نفر بیشتر از فراكسیون اصولگرایان عضو دارد.
در حال حاضر برتری عددی با اصلاحطلبان است اما باید ببینیم نیروهای مستقلی كه وارد مجلس شده اند به كدامیك از دو فراكسیون اصلی مجلس گرایش پیدا خواهند كرد.
**برخی فعالان سیاسی صحبت از فراكسیون مستقلین می كنند. آیا تصمیمی در مورد تشكیل فراكسیون مستقلین گرفته شده است؟
++تا امروز هیچ كسی تصمیمی در مورد ایجاد فراكسیون مستقلین در مجلس نگرفته است. تا آنجا كه من خبر دارم تا كنون هیچ كدام از منتخبان تصمیم خود را برای راه اندازی چنین فراكسیونی اعلام نكرده است. اصلاح طلبان و اعضای فراكسیون امید و در مقابل، اصولگرایان در حال رایزنی با منتخبان مستقل مجلس دهم هستند.
دیر یا زود و با تشكیل مجلس دهم؛ نمایندگان مستقل به سمت یكی از فراكسیون ها گرایش پیدا می كنند. برنده نهایی وزن كشی سیاسی در مجلس كسی است كه بتواند مستقل ها را جذب كند. من تركیب مجلس آینده را دو فراكسیونی یا دو قطبی می بینم. فراكسیون امید كه متشكل از اصلاح طلبان، اعتدالگرایان و حامیان دولت است تا امروز بیشترین تعداد نماینده را در خود جای داده است. هر چند تا آغاز فعالیت مجلس دهم فراكسیونی می تواند مدعی اكثریت شود كه مستقل های مجلس را جذب كند.
**آقای مطهری چندی پیش در مورد تلاش برای تشكیل فراكسیون «صدای ملت» صحبت كرده بود. آیا راه اندازی این فراكسیون، موضوع دو قطبی بودن مجلس دهم را كه شما گفتید زیر سوال نمی برد؟
++ البته من آنچه در مورد تشكیل فراكسیون صدای ملت شنیده ام در حد اظهار نظر است و تحرك خاصی را برای راه اندازی این فراكسیون ندیدم و چندان اطلاعی ندارم اما توصیه می كنم تركیب این دو فراكسیون یعنی فراكسیون امید كه متشكل از اصلاح طلبان، حامیان دولت و اعتدالگرایان و فراكسیون اصولگرایان را بر هم نزنیم. نمایندگان می توانند در ذیل همین فراكسیون های اصلی كارگروه های متعددی تشكیل دهند كه گرایش های خاصی را نمایندگی كند.
**برخی فعلان سیاسی معتقدند امری كه باعث می شود فراكسیون امید كه متشكل از گروه های مختلف است، دچار چند دستگی شود، رقابت بر سر ریاست مجلس است. برنده انتخاب هیات رئیسه و ریاست مجلس به نظر شما چه كسی خواهد بود؟ شما چه رویكردی را توصیه می كنید؟
++ اگر بنای آقای لاریجانی و آقای عارف بر رقابت باشد باید منتظر رقابت نهایی این دونفر در مجلس باشیم. البته راهكار دیگری هم وجود دارد؛ آقایان لاریجانی و عارف می توانند قبل از رسیدن به نقطه رقابت، با یكدیگر توافق كنند. به هر حال تلاش هایی در جریان است كه در بحث ریاست مجلس میان آقایان لاریجانی و عارف توافق صورت بگیرد. فراكسیون ما شامل اصلاحطلبان و اعتدالگرایان حامی دولت اكثریت مجلس را خواهد داشت. ولی اینكه ما بتوانیم این فراكسیون را به گونهای دموكراتیك اداره كنیم كه انسجام آن بیشتر شود، مسئلهای است كه پیش روی ما است و باید روی آن كار كنیم.
**رویكرد حزب كارگزاران در بحث حمایت از كدام دو كاندیدا است؟
++ حزب كارگزاران تلاش می كند در چارچوب شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گام بردارد و در بحث ریاست مجلس با نظر جمعی اصلاح طلبان همراه باشد اما نگاه حزب كارگزاران به توافق میان آقایان لاریجانی و عارف بر سر ریاست مجلس جدی است. یعنی حزب كارگزاران تلاش می كند كه میان آقایان عارف و لاریجانی در خصوص ریاست مجلس توافق صورت بگیرد. توصیه می كنیم دو طرف در خصوص هیات رئیسه مجلس با هم همكاری هایی هم داشته باشند.
**پیش بینی شما از نحوه همكاری مجلس دهم با دولت یازدهم چیست؟ آیا این مجلس كاملا همسو با دولت یا منتقد دولت خواهد بود؟
++مجلس باید به وظایف قانونی و ذاتی خود پایبند باشد. به معنای بهتر، نظارت بر دولت باید مطابق قانون و جدی باشد اما انگیزه های این مجلس باید انگیزه های ملی باشد تا انگیزه های شخصی وجناحی.
آنچه در خصوص مجلس نهم باید ذكر كرد این است كه برخی از نمایندگان محترم مجلس نهم، منافع شخصی و جناحی خود را در طرح بحث ها مدنظر داشتند. انتظار از نمایندگان محترم مجلس این بود كه آنان به مردم خدمت ارائه كنند نه اینكه در برخورد با دولت و دیگر مسائل كشور رویكرد جناحی، شخصی و گروهی در پیش بگیرند. ما بیش از هر چیز نیازمند رویكرد ملی به مسائل كشور هستیم.
دغدغه نمایندگان مجلس دهم بیش از هر چیز باید مسائل ملی و منافع كلان كشور باشد و به همین ترتیب بر دولت نظارت كنند. یكی از مهم ترین وظایف نمایندگان مجلس وظایف نظارتی است. مردم انتظار دارند نمایندگان مجلس وظایف نظارتی خود را به درستی انجام دهند اما در عین حال امیدواریم در مجلس دهم برخی رویكردهای نادرست مجلس گذشته تكرار نشود.
**پیش بینی شما از رفتار اصولگرایان راه یافته به مجلس دهم چیست؟ رفتار نماینده های نزدیك به جبهه پایداری چگونه خواهد بود؟
++تعداد نماینده های نزدیك به جبهه پایداری در مجلس دهم یك اقلیت حداكثر 15 نفره در مجلس دهم دارد. این گروه اثر گذاری خاصی بر رفتار فراكسیون اصول گرایان مجلس نخواهد داشت. به معنای بهتر این اقلیت راه یافته اصلا در معادلات مجلس تاثیر گذار نخواهند بود. نمایندگان نزدیك به جبهه پایداری مجبورند در مجلس آینده در ذیل چتر اصولگرایان میانه قرار بگیرند تا بتوانند اثر گذار باشند.
به معنای بهتر می توان ادعا كرد نمایندگان جبهه پایداری در معادلات مجلس باید تسلیم تصمیم گیری های اصولگرایان میانه باشند تا در فراكسیون اصولگرایی بقا داشته باشند. حداكثر 15 نماینده نزدیك به این جبهه، برخلاف مجلس نهم نمی توانند راه خود را از جریان اصلی اصولگرایی و اصولگرایان میانه رو جدا كنند یا اینكه بر فضای مجلس و مصوبات آن تاثیر گذار باشند. با این تركیب و فراكسیون بندی دو قطبی كه در مجلس دهم در حال شكل گیری است، نمایندگان نزدیك به جبهه پایداری باید خود را ذیل فراكسیون اصولگرایان كه هدایت آن با اكثریت نمایندگان میانه رو است، تعریف كنند. به طور كلی می توان گفت كه جبهه پایداری جایگاهی در مجلس دهم ندارد.
گفت و گو از سعید سیف
سیام **6084**1429
ادامه مطلب
موشه کاتساف از پرز درخواست عفو کرد
رئیس پیشین رژیم صهیونیستی که به اتهام تجاوز جنسی در زندان به سر میبرد، از رئیس کنونی این رژیم درخواست عفو کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری شینهوا، دفتر روون ریولین، رئیس کنونی رژیم صهیونیستی از دریافت تقاضای عفو از سوی موشه کاتساف، رئیس پیشین رژیم صهیونیستی خبر داد.
این درخواست در حالی مطرح میشود که حدود یک ماه پیش نیز کاتساف درخواست مشابهی مطرح کرده بود که با انتقادهایی گسترده مواجه شد.
پیش از این موشه کاتساف از شیمون پرز، رئیس قبلی رژیم صهیونیستی درخواست عفو کرده بود.
کاتساف 70 ساله به اتهام تجاوز جنسی به هفت سال زندان محکوم شده که تاکنون حدود دو سوم از دوره محکومیت خود را پشت سر گذاشته است.
انتهای پیام
ادامه مطلب
انفجار بمب در جنوبشرق ترکیه
رسانههای محلی ترکیه از انفجار بمب در جنوب شرق این کشور خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در جریان انفجار یک بمب در شهر ماردین واقع در جنوب شرق ترکیه دو نیروی امنیتی این کشور جان خود را از دست دادند.
بر اساس گزارش روزنامهی "ساباه"، نیروهای امنیتی مشغول انجام یک عملیات ضدتروریستی بودند که بمبی در محل اجرای این عملیات منفجر شد و در اثر آن سه سرباز به شدت زخمی شدند.
این سربازان پس از انفجار بمب به بیمارستان انتقال یافتند اما دو تن از آنان به دلیل شدت جراحات وارد شده جان باختند.
مقامهای امنیتی ترکیه اعضای حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) را در خصوص این بمبگذاری متهم دانستند.
انتهای پیام
ادامه مطلب
رئیسجمهوری قزاقستان به روسیه رفت
رئیسجمهوری قزاقستان برای شرکت در مراسم هفتادویکمین سالگرد پیروزی در «جنگ کبیر میهنی» به مسکو رفت.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرویس مطبوعاتی دفتر ریاستجمهوری قزاقستان از سفر نورسلطان نظربایف، رئیسجمهوری این کشور به روسیه خبر داد.
سفر نظربایف به مسکو با هدف شرکت در مراسم هفتادویکمین سالگرد پیروزی در جنگ کبیر میهنی انجام گرفت. جنگ کبیر میهنی در روسیه و جمهوریهای سابق شوروی به دورهای در سال های 1941 تا 1945 اطلاق میشود و عبارت جایگزین جنگ جهانی دوم است.
در بیانیهای که از سوی سرویس مطبوعاتی دفتر ریاست جمهوری قزاقستان صادر شد، آمده است که نظربایف در جریان سفر خود به مسکو با ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه نیز دیدار خواهد کرد.
انتهای پیام
ادامه مطلب