نیاز تئاتر به یک خانه تکانی اساسی
سخنگوی خانه تئاتر با اعلام انصراف ایرج راد از مدیرعاملی خانه تئاتر، سخنانی را مبنی بر جدیدترین برنامههای این نهاد صنفی اعلام کرد.
اصغر همت، سخنگوی خانه تئاتر در گفتگو با خبرنگار تئاتر ایسنا، با بیان برنامههای جدید خانه تئاتر که در چهارمین جلسهی هیات مدیرهی جدید آن در 20 اردیبهشتماه در خانه تئاتر برگزار شد، گفت: مهمترین مسئلهی هیات مدیره در بدو امر عدم تمایل ایرج راد به ادامهی مدیرعاملی خانه تئاتر بود که با بحثهای انجام گرفته قرار شد از بین گزینههای خارج و داخل هیات مدیره به فرد مورد نظر برسیم که همچنان مانده است.
او ادامه داد: اما مورد اصلیتری که مورد توجه کلیهی اعضا است، تصمیم به تغییر رویکرد هیات مدیره جهت سروسامان دادن به وضعیت خانهی تئاتر و تلاش جهت بهبود وضعیت کلی تئاتر است. پیرو این رویکرد در حال بررسی و برنامهریزی هستیم، خواستههایی منطقی مبنی بر اختیارات و همکاری خانهی تئاتر در ادارهی امور اجرایی تئاتر کشور داریم که امیدواریم با خواست ما و تعامل مسوولان این خواستههای ما به نتیجهی مطلوب برسد.
همت همچنین با اشاره به آخرین جلسه هیات مدیره، خاطرنشان کرد: هیات مدیرهی جدیدخانهی تئاتر تاکنون چهار جلسه برگزار کرده که دو جلسهی آن به شکل فوقالعاده بوده است،در جلسهی اول طبق اساسنامه جهت تعیین مسوولیتها رایگیری انجام شد که در نتیجه آقایان عزتالله انتظامی به عنوان رییس ،ایرج راد نایب رییس،حمید مظفری مسئول انتشارات، کاظم هژیرآزاد دبیر، اصغرهمت سخنگو و خانم مریم کاظمی خزانهدار و مسئول کمیتهی داوری انتخاب شدند.
سخنگوی خانه تئاتر در ادامه، تصریح کرد: خانهی تئاتر که سالها از تاسیس آن می گذرد، طی این مدت به شکلی که شاهد بودهایم -موفق و ناموفق- گذران کرده است؛ بسیاری از مفاد اساسنامه به دلایل عدیده مغفول مانده است. هرچند که طی این مدت تلاشهایی انجام گرفت و برنامههایی ارائه کردیم که به آنها توجهی نشد، از کنار آن گذشتند و ما هم دیگر پیگیری نکردیم؛ اما این بار میخواهیم پای تحقق آنها و برنامههای جدید بایستیم.
او با اشاره به برنامههای این نهاد صنفی، خاطرنشان کرد: مهمترین طرح ارائه شده، قرارداد تیپ بود که با وجود جلسات متعدد دو جانبه طی بیش از یک دهه، تاکنون به جایی نرسیده است؛ طرح توجیهی تئاتر کشور که حاوی نکات مهم و ظریفی است توسط آقای حمید مظفری تدوین و به معاونت وقت ارائه شد ولی هیچ توجهی به آن نکردند. شاید اصلا آن را نخواندند که پاسخی بگویند. تصمیم بر آن است که با نگاهی تازه، مجددا آن را ارائه دهیم تا شاید این بار، بتوانیم آن را به بار بنشانیم.
همت ادامه داد: نهتنها خانهی تئاتر بلکه تئاتر ما احتیاج به یک خانه تکانی اساسی دارد. بپذیریم که ما در سطح کلان فاقد برنامهریزی قابل قبول بودهایم. تئاتر ما باری به هر جهت بوده؛ درست است که چرخ آن چرخیده و میچرخد -که ظاهرا بد هم نمیچرخد!- اما از برنامهریزی اساسی و درخور برای این هنر والا نشانی نیست. تئاتر امروز روند ندارد، سیستماتیک نیست، پا در هوا است و مشکلاتی از این قبیل دارد.
سخنگوی خانه تئاتر در پایان افزود: خانهی تئاتر میتواند با نیروی بالقوه ای که دارد، با اتحاد و همدلی -در درجهی اول بین اهالی خود- و همیاری مسوولان، آیندهی امیدوارانهای برای تئاترمان رقم بزند.
انتهای پیام
ادامه مطلب
خاطرات کمال تبریزی و علیرضا شجاعنوری از کتاب
کمال تبریزی و علیرضا شجاعنوری در نمایشگاه کتاب از خاطرههای کتابخوانیشان گفتند.
به گزارش بخش ادبیات و کتاب ایسنا، کمال تبریزی درباره اولین خاطرههایش از کتاب گفت: زمانی که بچه بودم، کتاب زیاد بود اما برخی از کتابهای مورد علاقه من در دسترس نبود. نخستین کتاب جدی که من خواندم کتاب «پدر و مادر ما متهمیم» اثر علی شریعتی بود. قبل از آن هم کتاب داستان و رمان زیاد میخواندم اما مطالعه کتاب علی شریعتی بر من اثر زیادی داشت.
این کارگردان سینما متذکر شد: همچنین در آن دوران من مجلههای متعددی میخواندم؛ از جمله کیهان بچهها، و این مجله پر از داستانهای مصور بود که هر هفته آن را تهیه میکردم و میخواندم و لذت میبردم.
تبریزی افزود: علاوه بر اینها از آن روزگار کتاب دیگری که بر من خیلی اثر داشت ترجمهای از اثر فرانتس فانون بود که با عنوان «دوزخیان روی زمین» منتشر شده بود.
او در ادامه تصریح کرد: من در کودکی با بچههای همسن و سالم درباره کتابهایی که میخوانیدم با هم بحث میکردیم و این تجربه در کتابخوان شدن ما خیلی موثر بود. قلم و کلمه دو مساله مقدس و مهم هستند و هر انسانی نسبت به کلمه جهانبینی مخصوص خودش را دارد. کتاب از اهمیت زیادی برخوردار است. هر کس یک کتاب میخواند بر وی اثر میگذارد و بیشک درک و فهم هر کسی از یک کتاب با دیگری تفاوت دارد. در عین حال از الان تا قیام قیامت کتاب و نوشته مهمترین عنصر تمدن بشری است و راهی برای گسترش فهم و درک انسانهاست.
علیرضا شجاع نوری بازیگر و تهیهکننده هم در این نشست در مرور خاطرههایش از کتابخوانی گفت: کتاب قصه «حسین کرد شبستری» از مهمترین و اولین کتابهایی بوده است که در زندگیام خواندهام و هنوز هم برای من مهم است. «سمک عیار» هم از جمله کتابهایی است که خیلی دوست دارم. در سالهای کودکی فیلترهایی بودند و بزرگترها اجازه نمیدادند ما هر کتابی را بخوانیم. من احساس میکنم من و کتاب به هم تعهد متقابل داریم. همانجور که ما در قبال کتاب خواندن مسئول هستیم، مولفان و ناشران هم در قبال مخاطب برای انتشار آثار ارزشمند مسئول هستند. این را هم بگویم که من معمولا کتاب میخوانم اما هرگز غصه نمیخورم که دیگرانی کتابهایی را خواندهاند که من نخواندهام.
شجاعنوری درباره تاثیرگذاری کتاب و سینما بیان کرد: این دو هر کارکردهای خود را دارند و از طرفی به درک و دریافتهای ما از سینما و کتاب بازمیگردد و اینکه با آنها چگونه روبهرو شویم. به هر حال سینما رسانهای فراگیرتر از کتاب است. گاهی ممکن است با شنیدن نام یک کتاب حال ما عوض شود و برعکس ممکن است گاهی سینما تاثیرگذارتر باشد. متاسفانه اکنون مردم کمتر سراغ کتاب را میگیرند و فکر میکنم سینما تاثیرگذارتر از کتاب است.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «فردا برای برای خواندن دیر است...» تا ۲۵ اردیبهشت در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برپاست. مجموعه شهر آفتاب در اتوبان خلیج فارس، روبهروی حرم مطهر امام خمینی (ره) قرار دارد.
انتهای پیام
ادامه مطلب
دستاندرکاران «دلبری» به نمایشگاه کتاب میروند
سید جلال اشکذری کارگردان فیلم سینمایی «دلبری» و عباس غزالی بازیگر سینما و تلویزیون جمعه 24 اردیبهشت ماه میهمان نمایشگاه کتاب تهران میشوند.
به گزارش ایسنا،کارگردان و بازیگر فیلم سینمایی «دلبری» که این روزها در گروه سینمایی «آزادی» اکران عمومی شده است روز جمعه 24 اردیبهشت ماه ساعت 17 برای حضور در نشست «تاثیر ادبیات دفاع مقدس در سینما» به سرای اهل قلم نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران میروند.
محمدرضا مقدسیان منتقد و کارشناس سینما هم در این نشست حضور دارد.
همچنین اشکذری و غرالی جمعه شب ساعت 22:40 میهمان برنامه باهمستان شبکه جام جم میشوند تا درباره تولید فیلم «دلبری»، ساخت آثار در حوزه دفاع مقدس، شرایط تولید فیلمهایی با این مضمون، بازیگری در اثار دفاع مقدس و .... صحبت کنند.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: طوبی :امشب عروسی امیرحسینِ ، دوتامون خوشحالیم ...من نباید اون حرفها رو میزدم فقط بهم بگو چرا چهار بار چشمت و بازبسته کردی ... منظور خاصی داشتی میثم؟
هنگامه قاضیانی، آتیلا پسیانی، عباس غزالی، محمدرضا شیرخانلو، مهسا هاشمی، مهدی عطاران بازیگران «دلبری» هستند.
عوامل تولید این فیلم عبارتند از:نویسنده و کارگردان : سید جلال اشکذری تهیهکننده : سید محمود رضوی، مدیر تولید : مرتضی متولی، مدیر فیلمبرداری : فرشاد بشیرزاده، طراح صحنه و لباس : آبتین برقی، صدابردار صحنه : طاهر پیشوایی، طراح گریم : سعید ملکان،
تدوین : حمیدرضا قربانی، صداگذاری و میکس : سید علیرضا علویان، موسیقی :فرید سعادتمند، مدیر تدارکات :محمد اسماعیل کلبی آبادی ، عکاس : محمد حسن ناحی، دستیار اول کارگردان و برنامهریز : بابک نبیزاده.
انتهای پیام
ادامه مطلب
اعلام نامزدهای بخش پژوهش جشنوارهی تئاتر دانشگاهی
اسامی داوران بخش پژوهش و برنامههای دبیرخانه نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی ایران برای روز پژوهش اعلام شد.
به گزارش ایسنا، هیئت داوران بخش پژوهش متشکل از آزاده شاهمیری و رفیق نصرتی، از بین هفت مقالهٔ رسیده به دبیرخانه، سه مقاله را به عنوان کاندیدای این بخش معرفی کردند:
- مژده بندعلیزاده / مطالعهای بر دو جشنواره
تئاتر جهان با نگاهی به جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران / دانشگاه هنر
- مجتبی رسولخانی / بازتاب عناصر عبث نما
در نمایشنامههای سندلی کنار... و پژوهشی ژرف... نوشتهٔ عباس نعلبندیان/ دانشگاه تهران
- یاسمن طاهری خسروشاهی / مالیخولیا و جنون قدرت در کالیگولا اثر آلبر کامو / دانشگاه تهران
همچنین روز پژوهش نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، هم زمان با افتتاحیه ۲۵ اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس مجموعه تئاتر شهر برگزار میشود.
در این روز علاوه بر ارائه مقالههای پذیرفته شده توسط دانشجویان، میزگردی با عنوان: «بررسی امکانهای گریز از انسداد موجود در پژوهش تئاتر دانشگاهی ایران» ترتیب داده شده است.
این میزگرد با حضور رحمت امینی (دبیر بخش پژوهش)، رفیق نصرتی به عنوان کارشناس جلسه و تعدادی از اساتید و هیات علمی دانشگاههای تئاتری ایران از جمله (سعید اسدی، بهروز بختیاری، محمد حسین ناصر بخت) برگزار میشود که طی آن وضعیت پژوهش در دانشگاهها و نسبت آن با جشنواره تئاتر دانشگاهی مورد بررسی قرار میگیرد.
بنا بر این گزارش، مقالههای پذیرفته شده در حضور دو داور ارائه میشوند، با این هدف که به مقالهٔ مورد نظر راهکارهای مناسب برای ارتقاء تراز علمی و امکان انتشار در یکی از مجلههای علمی - پژوهشی را بدست بیاورد.
در ترکیب داوران سعی شده تا حد امکان از پژوهشگران متخصص در همان حوزه دعوت و در ضمن تنوع جغرافیای دانشگاهی نیز رعایت شود.
مقالهها از ساعت ۱۳ تا ۱۷ روز شنبه با حضور بهزاد آقاجمالی، علی قلیپور، میترا علوی طلب، غلامرضا شهبازی، هاجر سعیدینژاد و رامتین شهبازی ارائه میشوند.
زمان برگزاری میزگردهای تخصصی روز پژوهش نیز از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در سالن نشستهای مجموعه تئاتر شهر خواهد بود.
بنا بر این گزارش، نوزدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران فردا در "گالری تابستان" خانه هنرمندان افتتاح میشود.
مراسم افتتاحیه نوزدهمین جشنوارهٔ بین المللی تئاتر دانشگاهی روز شنبه، ٢۵ اردیبهشت ماه همزمان با افتتاح نمایشگاه «پوستر و عکس» جشنواره در گالری تابستان خانه هنرمندان ایران برپا میشود.
این رویداد مهم دانشگاهی از ساعت ١٧ روز یاد شده با حضور مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران و هنرمندان عرصه هنرهای نمایشی کار خود را به طور رسمی آغاز میکند.
برای خرید بلیتهای دارای تخفیف نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران فقط یک روز (تا فردا ٢۵ اردیبهشت) مهلت باقی است.
نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی ایران تا ٨ خرداد ماه به دبیری بهنام نوایی برگزار میشود.
انتهای پیام
ادامه مطلب
جلسه کانون کارگردانان با ایوبی
شورای مرکزی کانون کارگردانان سینمای ایران در جلسهای با حجتالله ایوبی رییس سازمان سینمایی به تبادل نظر در خصوص مسائل مختلف پرداختند.
محمد علی سجادی سخنگوی شورای مرکزی کانون کارگردانان در گفتوگویی با خبرنگار سینمایی ایسنا، درباره این جلسه گفت: مسایلی در خصوص جشنواره فیلم فجر، پروانه ساخت و نمایش، توزیع، کپی رایت و شورای صنفی نمایش از موارد مطرح شده بود که دربارهاش صحبت شد.
وی ادامه داد: در جلسه هفتگی کانون هم همایون اسعدیان رییس شورای صنفی نمایش حضور پیدا کرد و گزارشی را از وضعیت آیین نامه جدید شورا ارائه و اصلاحات آن را در میان گذاشت که اعضا نیز نظراتشان را مطرح کردند.
انتهای پیام
ادامه مطلب
چرا این هنرمند پس از 15 سال استعفاء داد؟
ایرج راد که اخیرا از مدیرعاملی خانه تئاتر اعلام استعفا کرده است، گفت: دیگر نمیخواهم مدیر عامل خانه تئاتر باشم اما همچنان در هیات مدیره خانه تئاتر هستم.
این هنرمند تئاتر که در 15 سال گذشته مدیر عاملی خانه تئاتر بوده است، در گفتوگویی با خبرنگار تئاتر ایسنا ادامه داد: پیش از این هم گفتهام که از مدیر عاملی خانه تئاتر استعفا دادهام اما همچنان نایب رییس هیات مدیره هستم و در خانه تئاتر حضور دارم.
وی درباره دلایل کناره گیریاش از مدیر عاملی خانه تئاتر توضیح داد: 15 سال این بار را به دوش کشیدم و آنچه از دستم بر میآمد، انجام دادم حالا هم همچنان در خانه تئاتر هستم اما دیگر نمیخواهم به صورت تمام وقت حضور داشته باشم و این مسئولیت را به دوستان دیگر سپردهام.
راد در پاسخ به این پرسش که هیات مدیره به لحاظ قانونی چقدر زمان دارد تا شخص دیگری را جایگزین او کند؟ گفت: محدودیت قانونی وجود ندارد و تا زمانی که نفر بعدی تعیین شود، خود من کارها را انجام میدهم و طبق قانون موظفم امور را پیش ببرم.
بازیگر نمایش«بازار عاشقان» ابراز امیدواری کرد با سبک شدن کارهایش در خانه تئاتر بتواند بیشتر به فعالیتهای خود در حیطه اجرای تئاتر و بازیگری بپردازد.
به گزارش ایسنا، ایرج راد 15 سال پیاپی مدیر عامل خانه تئاتر بوده است.
انتهای پیام
ادامه مطلب
مشتریان خارجی بنزین ایران چه کشورهایی خواهند بود؟
مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده نفتی با اشاره به اینکه ایران از سال آینده صادرکننده بنزین میشود، ترکیه، عراق، افغانستان و پاکستان را از مشتریان احتمالی بنزین تولیدی ایران دانست.
علی زیار در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به وجود مازاد تولید در اکثر فرآوردههای پالایشگاهی ایران اظهار کرد: با توجه به افزایش استفاده از گاز در صنایع کشور بخش زیادی از سوخت مایع در داخل به مصرف نمیرسد که ما این مازاد تولید را با همکاری شرکت نفت صادر میکنیم.
وی با اشاره به اینکه صادرات سوخت مایع در فصول مختلف متفاوت است، عنوان کرد: در فصل زمستان با توجه به محدودیت گاز بخشی از سوخت مورد نیاز صنایع از طریق سوخت مایع تامین میشود و به این ترتیب صادرات ما در این فصل کاهش پیدا میکند، در حالی که در فصل تابستان با افزایش صادرات مواجهایم.
به گفته مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده نفتی صادرات نفت کوره چیزی در حدود 18 تا 24 میلیون لیتر و صادرات نفت گاز بین پنج تا شش میلیون لیتر است.
زیار ادامه داد: بازارهای منطقه از جمله کشورهای همسایه به علاوه بازارهای مدیترانهای، اروپایی، چینی و هندی مشتری فرآوردههای پالایشگاهی ایران هستند.
وی دربارهی بازار آینده این فرآوردهها عنوان کرد: همچنان سوخت مایع مشتریهای خود را در دنیا دارد، اگرچه ممکن است در آینده سبد سوختی کشورها تغییر کرده واستفاده از سوخت مایع کاهش پیدا کند.
مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده نفتی با اشاره به اینکه با راهاندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس ایران طی سال آینده میتواند صادرکننده بنزین باشد، ادامه داد: با راهاندازی این پالایشگاه که سه ترین با ظرفیت هر کدام روزانه حدود 12 میلیون لیتر میتواند مازاد تولید بنزین داشته باشد و آن را صادر کند.
زیار درباره شرایط ورود ایران به بازار جهانی بنزین و آغاز صادرات این فرآورده خاطر نشان کرد: ما در بازار خرید و فروش فرآوردههای نفتی هستیم و این بازار را به خوبی میشناسیم و البته مشتریان نیز ایران را میشناسند.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر ستاره خلیج فارس استاندارد روز دارد و میتواند بنزین را با استانداردهای یورو 4 و یورو 5 تولید کند که این محصول به راحتی قابل بازاریابی است.
مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده نفتی با اشاره به اینکه ایران برای فروش بنزین خود نیازی به ارائهی تخفیف ندارد، تصریح کرد: بازار مصرف همواره رو به رشد بوده و تولیدات در این حوزه عقبتر از تقاضا است، بنابراین فروش به راحتی صورت میگیرد و ما نیز از مکانیزم قیمتگذاری بینالمللی در این زمینه استفاده خواهیم کرد.
زیار با تاکید بر اینکه در حال حاضر ایران واردکننده بنزین بوده و نمیتواند از مذاکرات و قراردادهای آتی صادرات بنزین صحبت کنند، گفت: با این حال میتوان پیشبینی کرد که کشورهای منطقه به ویژه همسایهها مانند ترکیه، عراق، افغانستان و پاکستان که واردکننده بنزین هستند در آینده مشتری بنزین ایران باشند.
وی ادامه داد: در کنار اینها دیگر کشورهای آسیای میانه به علاوه کشورهای آسیای جنوب شرقی و اروپایی نیز در آینده واردکننده بنزین تولید ایران خواهند بود.
انتهای پیام
ادامه مطلب
تکذیب قطع یارانه بهدلیل سود یا تراکنش بانکی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قطع یارانه خانوارها به دلیل سود بانکی یا تراکنش بانکی را تکذیب کرد.
به گزارش سرویس رفاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیهای قطع یارانه خانوارها به دلیل سود بانکی یا تراکنش بانکی را تکذیب کرد.
در این اطلاعیه آمده است: « در فرایند شناسایی و حذف دهکهای بالای درآمدی از دریافت یارانه، به هیچ عنوان از دادههای مرتبط با موجودی حسابهای بانکی، سود بانکی و سایر دادههای مرتبط با حسابهای بانکی افراد حقیقی و حقوقی استفاده نشده است.
گفتنی است: این امر در دلایل حذف خانوار که برای سرپرستان خانوار در سامانه ثبت اعتراض نشان داده میشود، کاملا مشهود است و هیچ خانوادهای را نمیتوان یافت که به دلایل فوق از دریافت یارانه محروم شده باشد.»
انتهای پیام
ادامه مطلب
پیشبینی قیمت طلا در روزهای آینده
بنا به پیشبینی رئیس اتحادیه طلا و جواهر، قیمت طلا در هفته آینده نیز مثل هفته گذشته بوده و به اعتقاد کارشناسان، تغییر و نوسان چندانی را در بازار شاهد نخواهیم بود.
محمد کشتی آرای در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد:در ابتدای هفته گذشته قیمت اونس جهانی 1288دلار بود که در طول هفته نوسان کاهشی 13دلاری را تجربه کرده و به 1275دلار رسید.
وی افزود:از اواسط هفته گذشته قیمت ارز افزایش یافت و از طرفی شاهد کاهش قیمت جهانی بودیم که همین موضوع قیمت سکه را از یک میلیون و 39 هزار تومان به یک میلیون و 33 هزار تومان کاهش داد.
کشتی آرای در عین حال بیان کرد: البته افزایش قیمت ارز، کاهش قیمت جهانی طلا را پوشش داد و همین موضوع باعث شد که روند کاهشی چندانی را در بازار طلا شاهد نباشیم.
نوع طلا | قیمت طلا اواخر هفته گذشته | قیمت طلا اوایل هفته ای که گذشت |
هرگرم طلای 18عیار | 105هزار و 650 تومان | 106 هزار و 50 تومان |
هرمثقال طلا | 457 هزار و 500 تومان | 459 هزار و 500 تومان |
اونس جهانی | 1273 دلار و 20 سنت | 1288 دلار و 70 سنت |
نوع سکه | ||
سکه تمام طرح جدید | یک میلیون و 36 هزارتومان | یک میلیون و 37 هزارتومان |
سکه تمام طرح قدیم | یک میلیون و 35 هزارتومان | یک میلیون و 37 هزارتومان |
نیم سکه | 533 هزار تومان | 535 هزارتومان |
ربع سکه | 289 هزارتومان | 291 هزارتومان |
یک گرمی | 193 هزارتومان | 199 هزارتومان |
نوع ارز | ||
دلار آمریکا | 3458 تومان | 3433 تومان |
یورو | 3953 تومان | 3930 تومان |
پوند انگلستان | 5007 تومان | 4983 تومان |
یوان چین | 543 تومان | 545 تومان |
لیر ترکیه | 1204 تومان | 1213 تومان |
درهم امارات | 945 تومان | 939 تومان |
انتهای پیام
ادامه مطلب
جدیدترین اخبار از ورود سیتروئن به ایران
مدیرعامل یک شرکت خودرویی درباره آخرین نتایج مذاکره با شرکت سیتروئن برای آغاز فعالیت در ایران اظهار کرد: مذاکرات برای آغاز همکاری مشترک با شرکتهای مختلف اروپایی و چینی از طریق شرکت سایپا در حال انجام است.
به گزارش خبرنگار ایسنا، فریبرز شهباز در نشست خبری اظهار کرد: در نهایت سایپا کاشان یک شریک معتبر خارجی خواهد داشت و محصولات آن در این سایت تولید خواهد شد.
وی با بیان اینکه نوع مشارکت با شریک خارجی به صورت 50، 50 خواهد بود، خاطرنشان کرد: برای همکاری مشترک با شرکتهای خارجی متعددی مذاکره شده که برخی در حال نهایی شدن است.
مدیرعامل سایپا کاشان درباره ورود این شرکت به بازار سهام اظهار کرد: بررسیهایی در گذشته در این زمینه صورت گرفته است، اما فعلا تصمیمی برای ورود به بورس نداریم.
شهباز از آغاز تولید آزمایشی خودرو چانگان CS35 خبر داد و خاطرنشان کرد: تا پایان خرداد این خودرو به تولید انبوه خواهد رسید. داخلیسازی این محصول در سال اول 21 درصد بوده و در سال دوم تولید 40 درصد آن داخلیسازی خواهد شد.
وی اظهار کرد: خودرو CS35 اتوماتیک که به صورت CBU وارد شده بود به قیمت 83 میلیون تومان عرضه شد، اما قیمت CS35 تولیدی در کشور 62 میلیون تومان خواهد بود.
شهباز در پاسخ به اینکه در صورت همکاری با خودروسازان خارجی سرنوشت محصولات تولیدی فعلی چه خواهد شد؟ خاطر نشان کرد: تولید محصولات فعلی تا زمانی که بازار آنها وجود دارد ادامه خواهد داشت. البته در فرایندی چند ساله، محصولات جدید جایگزین محصولات فعلی خواهند شد.
انتهای پیام
ادامه مطلب