تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395  | 8:54 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

ژاپن طلای ژیمناستیک هنری مردان را کسب کرد

ژیمناست ژاپنی موفق شد مدال طلای این رشته را در المپیک 2016 کسب کند.

به گزارش خبرنگارحوزه دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در ادامه بازی های المپیک 2016 ریو فینال رقابت های ژیمناستیک هنری مردان برگزار شد. 

بر این اساس،کوهی اوشیمورا از ژاپن به عنوان نخست دست یافت و مدال طلا را به خود اختصاص داد پس از وی اولگ ورنیاوف از اوگراین دوم شد و مکس وایتلاک از بریتانیا در نهایت سوم شد و به مدال برنز رسید. 
ژیمناستیک هنری در کنار ژیمناستیک ریتمیک یکی از دو شاخه اصلی ژیمناستیک است و در بخش مردان حرکات زمینی ،خرک حلقه ،دارحلقه ،پرش از خرک ،میله ،پارالل و بارفیکس پی گیری می شود.
انتهای پیام./


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395  | 8:54 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

عکس/ ترسناک ترین راه گردشگری جهان را ببینید!

در این مطلب، تصویری از رفت و آمد گردشگران از مسیر هراس انگیز ساخته شده روی صخره در "ژانگجیاجی"- چین را مشاهده می‌کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب، تصویری از رفت و آمد گردشگران از مسیر هراس انگیز ساخته شده روی صخره در "ژانگجیاجی"- چین را مشاهده می‌کنید.

 

عکس/ ترسناک ترین راه گردشگری جهان را ببینید!



منبع: توریسم آنلاین

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395  | 8:54 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

با طب سنتی چربی های شکم و پهلوی خود را آب کنید

یک پژوهشگر طب سنتی گفت : پرهیز غذایی، مصرف میزان مناسبی از غذای مورد نیاز بدن و گیاهان دارویی برای از بین بردن چربی های شکم و پهلو کمک می کنند.

محمد عبد الهی نیک آبادی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: پرهیز غذایی، میزان مناسب غذا خوردن، داروهای گیاهی مکمل و 64 بار جویدن غذا به درمان و از بین بردن چربی های دور شکم و پهلو کمک می کند. 
 
وی در خصوص غذاهای ناسالم گفت : سرخ کردنی ها را از برنامه غذایی خود حذف کرده و بیشتر از غذاهای بخار پز استفاده شود، همچنین افراد باید خرما، عسل، توت و کشمش را جایگزین هر نوع مواد قندی مصنوعی مثل آب نبات، قند و شکلات کنند و مصرف مواد نشاسته ای مثل نان، برنج، سیب زمینی را تا حد ممکن به حداقل رسانده و از رشته های طبیعی پلویی استفاده کنند. 
 
این پژوهشگر طب سنتی افزود: در طب سنتی ادویه ها و سبزیجاتی هستند که در کنار پرهیزات غذایی به کوچک کردن شکم و پهلو کمک می کنند. 
 
عبدالهی ادامه داد: زیره، کنجد، هل و سیاه دانه ادویه هایی هستند که به جذب و هضم هر چه بیشتر چربی ها و رسیدن به تناسب اندام کمک زیادی می کنند.  
 
وی در خصوص روغن ها و نوشیدنی های موثر در چربی سوزی شکم و پهلو نیز خاطر نشان کرد: بعضی از روغن های گیاهی خالص و نوشیدنی ها خیلی زود جذب بدن شده و احساس گرسنگی و نفخ را کاهش می دهند، در نتیجه کمک می کنند تا رژیم لاغری تان هر چه سریع تر به نتیجه برسد. 
 
عبدالهی با بیان اینکه روغن هایی مانند زیتون، نارنگی و اسانس خالص لیمو ترش نقش بسزایی در کاهش اشتهای کاذب دارند؛ عنوان کرد:  نوشیدنی هایی مانند سرکه سیب، چای سبز، شیر و نوشیدنی های سویا موجب سوخت و ساز بدن شده و مانع از انباشتگی چربی ها می شود. 
 
وی یادآور شد: کاهش 500-600 کالری روزانه، دانستن شیوه درست غذا خوردن و انجام دادن ورزش های هوازی چربی های تجمع یافته در شکم و پهلو را کاهش می دهد. 
 
انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395  | 8:53 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

شکار عکس لحظه پیروزی غول گوامی توسط عکاس رویترز+اینستاپست

.عکاس رویترز تصویری را با ذکر خاطره ای در صفحه اینستاگرام رسمی این خبرگزاری منتشر کرده است.

 

به گزارش خبرنگار حوزه ورزشی گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛عکسی که در این تصویر می‌بینید مربوط به المپیک 2012 لندن است. در این عکس "ریکاردو بلس" جودوکار کشور گوام را می‌بینید که به خاطر جثه بزرگش به او لقب "کوه" داده‌اند. این ورزشکار 218 کیلوگرم وزن دارد و به عنوان سنگین‌ترین ورزشکار تاریخ المپیک مدرن شناخته می‌شود.

شکار عکس لحظه پیروزی غول گوامی توسط عکاس رویترز+اینستاپست

عکاس این عکس که برای رویترز کار می‌کند در صفحه اینستاگرام رسمی روزترز نوشته است: 

" تا قبل از المپیک لندن من از ورزشکاران زیادی عکس گرفته بودم اما تا قبل از المپیک لندن از هیچ جودوکاری عکس نگرفته بودم، در مقایسه با دیگر ورزش‌ها در ورزش جودو حرکت به مراتب آهسته‌تر است، به همین دلیل هم من توانستم تمام مهارت‌های خود به عنوان یک عکاس را به کار بگیریم و این عکس را بگیرم. از آنجایی که برای گرفتن این عکس فقط یک دوربین داشتم باید بگویم خوش شانس بودم که این ورزشکار درشت هیکل گوامی برنده شد تا بتوانم با توجه به زاویه مناسبی که در آن قرار داشتم از او عکس خوبی بگیرم." 

 

جالب است بدانید که این ورزشکار گوامی در بازی بعدی خود که با یک ورزشکار کوبایی مبارزه داشت شکست خورد.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395  | 8:53 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

اردوغان: آمریکا باید میان ترکیه و گولن یکی را انتخاب کند

رئیس جمهور ترکیه گفت آمریکا باید بین دوستی با این کشور و نگاه داشتن فتح الله گولن یکی را انتخاب کند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری النشره، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه گفت: ملت ترکیه نباید حتی برای یک لحظه نگران باشد. ما در برابر هیچ فردی زانو نمی زنیم و در آینده نیز تسلیم نخواهیم شد. 

ما فقط در برابر خداوند زانو می زنیم. وی با اشاره به این که مردم آنکارا به صورت یکپارچه در برابر کودتاچیان ایستادند، افزود: ما وحدت و همکاری خود را همان طور که در هفته های گذشته بوده است حفظ خواهیم کرد. 

اردوغان گفت: روز پانزدهم ژوئیه گذشته روز پیروزی بود و ملت ترکیه به شکست و تسلیم نه گفت و در برابر کسانی ایستاد که دست به کودتا زدند. وی گفت: مردم ترکیه، خائنانی را که برای این کودتا نقشه کشیدند بازداشت و با این کار شجاعت و اصالت خود را اثبات کردند. 

رئیس جمهور ترکیه گفت: باید آمریکا میان ترکیه و فتح الله گولن یکی را انتخاب کند. در همین رابطه خبرگزاری رویترز در مطلبی نوشت: احساسات ضدآمریکایی در میان مردم ترکیه رو به افزایش است و این رویه تنها با استرداد فتح‌الله گولن به ترکیه آرام می‌شود. 

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، فتح‌الله گولن را که از سال 1999 در تبعید خودخواسته در پنسیلوانیای آمریکا به سر می‌برد عامل اصلی کودتای نافرجام 15 ژوئیه (25 تیر) در کشورش می‌داند. 

در همین راستا، اردوغان دستور دستگیری حامیان این مبلغ مذهبی را در دستگاه‌های دولتی، دانشگاه‌ها، مدارس و رسانه‌ها ترکیه صادر کرد.
 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395  | 8:53 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

پیروزی آسان کانادا مقابل سنگال

تیم ملی بسکتبال بانوان کانادا در یک بازی آسان مقابل نماینده آفریقا به پیروزی رسید .

پیروزی آسان کانادا مقابل سنگالبه گزارش خبرنگار ورزشی دنیای ورزش باشگاه خبرنگاران جوان ، رقابت های بسکتبال المپیک در بخش بانوان با انجام دیدار دو تیم کانادا و سنگال در دور سوم مرحله گروهی گروه دوم بازی ها  به پایان رسید . 

 

کانادایی ها که پیش از این دیدار موفق شده بودند در مقابل تیم های چین و صربستان به پیروزی برسند در یک دیدار آسان با نتیجه تنها نماینده قاره سیاه در رقابت های زنان بسکتبال المپیک را شکست دادند . 

 

سنگالی ها که پیش ازاین  در مقابل  آمریکا و چین صد تایی شده بودند باز هم در این بازی شکست خوردند تا عملا دیگر امیدی به صعود نداشته باشند . 

 

کوارتر اول این بازی با درخشش لحظه ای سنگالی ها آغاز شد به طوری که آن ها در همان ابتدا موفق شدند با رقیبشان اختلاف خوبی پیدا کنند . 

 

اما این اختلاف کافی نبود و در ادامه راه کانادایی ها به بازی بازگشتند و موفق شدند با نتیجه 17 – 10 به برتری برسند .

 

کوارتر دوم هم تفاوت چندانی با قبل نداشت و باز هم این کانادایی ها بودند که توانستند با اختلاف اندک 2 امتیازی ، 16 – 14 پیروز شوند . 

 

سنگالی ها که کنترل بازی را از دست داده بودند باز هم نتوانستند کاری از پیش ببرند و کوارتر سوم را هم با نتیجه 22 – 17 واگذار کردند . تا در نهایت بازی به کوارتر آخر کشیده شود . آن ها کوارتر آخر را 17 -13 بردند و اگر چه کانادایی ها نتوانستند مانند همسایه جنوبیشان سنگال را در پایان  صد تایی کنند اما در نهایت با نتیجه 68 – 58 به برتری رسیدند .  

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395  | 8:52 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

واردات آب سرد کن چینی نان تولید کننده ایرانی را آجر می کند

بر اساس آمار گمرک در 3 ماه منتهی به خرداد سال جاری، 149 تن آب سرد کن و آب گرم کن برقی وارد کشور شده است.
واردات آب سرد کن چینی نان تولید کننده ایرانی را آجر می کندبه گزارش خبرنگارصنعت و تجارتگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اگرچه تولید کنندگان ایرانی قادر به تولید آب سرد کن و آب گرمکن های برقی هستند اما به دلیل به صرفه نبودن تولید این کالا و بالا بودن سود فروش نمونه چینی به سمت واردات آن روی آورده اند.
 
در این خصوص قالیباف مدیر فروش یکی از تولیدی های آب سرد کن گفت : با توجه به این که هزینه تولید در کشور ما بالاست لذا تولید آن به صرفه نیست و اکثر تولید کنندگان به واردات  این دستگاه از چین روی آورده اند.
 
وی گفت : تا زمانی که هزینه تولید پایین نیاید و جلوی واردات بی رویه محصولات چینی گرفته نشود این مسئله ادامه خواهد داشت و روز به روز آمار بیکاری در جامعه افزایش پیدا می کند.
 
بر اساس آمار گمرک در 3 ماه منتهی به خرداد سال جاری، 149 تن آب سرد کن و آب گرم کن برقی وارد کشور شده است و گفتنی است که این تعداد به ارزش دلاری 381هزار و 347 و ارزش ریالی 11میلیارد و 564میلیون و 179هزار و 803 بوده است.
 
 
 

ماه

کشورطرف معامله

وزن(کیلوگرم)

ارزش ریالی

ارزش دلاری

1

چين

48,320

3,516,599,457

116,397

1

امارات متحده عربي

306

14,492,640

480

1

امارات متحده عربي

1,200

60,550,000

2,000

2

چين

4,250

187,835,200

6,200

2

چين

13,620

1,305,037,062

43,146

2

چين

150

95,536,350

3,156

2

چين

2,041

163,668,600

5,400

2

امارات متحده عربي

646

22,259,475

735

2

امارات متحده عربي

3,975

358,434,813

11,819

2

امارات متحده عربي

25

2,181,312

72

3

چين

17,937

1,438,757,784

47,382

3

چين

25,438

2,200,109,380

72,169

3

چين

30,504

2,142,451,650

70,545

3

امارات متحده عربي

684

56,266,080

1,846

 

 

 

 
 
 
انتهای پیام/

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395  | 8:52 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

مفقودشدن یک مرددرگتوند

بخشدارمرکزی گتوندازمفقود شدن مرد50ساله ازروستای چغامله ازتوابع بخش مرکزی این شهرستان خبرداد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز جهانگیر حیدری پور با اشاره به اینکه این مرد عصرسه شنبه به مقصد محل کار خود در شرکت کشت و صنعت کارون از منزل خارج شده و تاکنون خبری از وی نشده است گفت :موتورسیکلت این فرد شب گذشته از سوی نیروی انتظامی کنار کانال آبیاری کشاورزی پیدا شده و احتمال غرق شدن وی وجود دارد.

وی تصریح کرد: نیروهای امدادی و اهالی روستای چغامله نیز در محل حادثه حاضر شدند و عملیات جستجو برای یافتن اثری از وی در کانال آبیاری کشاورزی منطقه آغاز شده است.

حیدری پور افزود:یک گروه غواص نیز در حال اعزام به محل حادثه می باشد.

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395  | 8:52 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

رستورانی زیبا در دل یک غار +تصاویر

در شهر بولینیانو ایتالیا در نزدیکی دریای آدریاتیک غاری قرار دارد که رستوران زیبایی را در دل خود جای داده است.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شام خوردن زیر نور شمع آن هم در رستورانی که در اعماق غاری عظیم قرار گرفته قطعا لطف دیگری دارد. رستوران Grotta Palazzese در غاری در شهر پولینیانو ایتالیا واقع شده است. این مکان از دوران نوسنگی قابل سکونت بوده و زمانی مستعمره یونان بوده است. 

این مکان فقط مخصوص غذا خوردن نیست. مشتریان آن می‌توانند از مناظر و چشم‌اندازهای زیبای آن نیز لذت ببرند. آنگونه که شواهد نشان می‌دهد از اوایل سال 1700 میلادی اشراف و نجبا در آن جمع می‌شده و خوشگذرانی می‌کرده‌اند.

رستورانی زیبا در دل یک غار +تصاویر

رستورانی زیبا در دل یک غار +تصاویر

رستورانی زیبا در دل یک غار +تصاویر

رستورانی زیبا در دل یک غار +تصاویر

رستورانی زیبا در دل یک غار +تصاویر

رستورانی زیبا در دل یک غار +تصاویر

رستورانی زیبا در دل یک غار +تصاویر

رستورانی زیبا در دل یک غار +تصاویر

رستورانی زیبا در دل یک غار +تصاویر

رستورانی زیبا در دل یک غار +تصاویر

رستورانی زیبا در دل یک غار +تصاویر
 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395  | 8:51 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

هندوانه گران شد

رئیس اتحادیه میوه و سبزی گفت:طی چند روز گذشته نرخ هر کیلو هندوانه 200 تومان افزایش یافته است.

تحولات بازار میوه/ هندوانه گران شدحسین مهاجران رئیس اتحادیه میوه و سبزی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزیگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به وضعیت بازار میوه اظهار داشت: طی چند روز گذشته نرخ هر کیلو هندوانه 200 تومان افزایش یافته و سایر میوه ها تغییر چندانی در بازار نداشته است.

 

وی با اشاره به قیمت انواع میوه گفت: در حال حاضر هر کیلو شبرنگ، انگور سفید و هلو 4 الی 6 هزار تومان، موز 4 الی 4 هزار و 500 تومان،هندوانه 400 الی هزار تومان، خربزه 2 هزار و 200 الی 2 هزار و 400 تومان،گیلاس 8 الی 12 هزار تومان،آلبالو بذر داخلی و خارجی 6 هزار تومان به فروش می رسد.

 

مهاجران افزود: نرخ هر کیلو خیاردر میادین میوه و تره بار هزار و 200 الی هزار و 800 تومان، گوجه 600 الی هزار و 200 تومان، سیب زمینی و پیاز 600 الی هزار و 200 تومان است.

 

رئیس اتحادیه میوه و سبزی در خصوص پیش بینی بازار تصریح کرد: طی 10 روز آینده دو محصول انار و نارنگی به بازار خواهد آمد و گیلاس و آلبالو از بازار خارج خواهد شد.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 102 :: 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >