تاريخ : پنج شنبه 18 شهریور 1395  | 8:10 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

جایگذاری اشتباه سوسک‌کش، خانه را منفجر کرد+تصاویر

یک مرد با سوسک کش خانه خود را منفجر کرد و به خودش آسیب زد.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،  روز دوشنبه یک انفجار در یکی از آپارتمان‌های وست راید در سیدنی استرالیا اتفاق افتاد و در طی آن مأموران اورژانس یک مرد را با جراحت‌های قابل توجه در ناحیه صورت به بیمارستان منتقل کردند.

 

ندانم‌کاری حادثه آفرید +تصاویر

 

گفته می‌شود این حادثه توسط خود صاحبخانه یعنی مرد 30 ساله‌ای که به بیمارستان منتقل شده است، آفریده شده بود چرا که او یک بمب سوسک کش را در کنار آبگرمکن خانه خود قرار داده بود که به دلیل گرم شدن آبگرمکن باعث انفجار ساختمان می‌شود.

 

ندانم‌کاری حادثه آفرید +تصاویر

 

زن همسایه گفته است که در خانه خواب بوده است که با پرتاب شدن شیشه درب اتاق به سمت خودش و صدای انفجار از خواب بیدار شده است.

 

ندانم‌کاری حادثه آفرید +تصاویر

 

گفتنی است،مأموران آتش‌نشانی سیدنی موظف شدند تا ساختمان‌ها را برای ارزیابی آسیب‌های وارد شده بررسی کنند.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

اما و اگرهای رتبه بندی بانک ها/ اقدامی که تاثیری بر اقتصاد ندارد

رتبه بندی بانک ها عملی مرسوم در بانکداری جهانی است که موجب جذب سپرده گذاری و ایجاد فضای رقابتی بین بانک ها و ارائه دهنده آمار دقیق و شفاف از عملکرد آن ها می شود.

اما و اگرهای رتبه بندی بانک ها/ اقدامی که تاثیری بر اقتصاد ندارد

به گزارش خبرنگار بورس،بانک وبیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان درپنجاه و پنجمین مجمع بانک مرکزی حسن روحانی رئیس جمهور و رئیس مجمع بانک مرکزی با بیان اینکه بانک‌ها شریان حیات اقتصادی جامعه و شریان ارتباطی پولی و مالی هستند از لزوم رتبه بندی بانک ها سخن گفت و اینکه بانک مرکزی باید در این زمینه تلاش کند.

 

حالا شش ماه پس از این دستور رئیس جمهور، مقامات بانک مرکزی از آغاز طرح رتبه‌بندی بانک‌ها در آبان ماه سالجاری خبرداده اند.

طبق گفته معاون نظارتی بانك مركزی در همایش بانكداری اسلامی168معیار برای رصد از عملیات بانك‌ها درنظر گرفته شده و بانك‌ها در این طرح به 3دسته بانك‌های كم ریسك، با ریسك متوسط و با ریسك بالا تقسیم می‌شوند. 

 

گفتنی است رتبه بندی بانک ها برای شفافیت وضعیت این موسسات صورت می گیرد و با اجرای طرح رتبه‌بندی بانك‌ها مردم متوجه خواهند شد كه هر بانك از چه توانمندی برخوردار و چه خدماتی را ارائه می‌دهد.

 

لازم به ذکر است که دیدگاه های متفاوتی در مورد معیارها و شاخص های تشخیص این امر و تاثیرات آن در نظام مالی وجود دارد برخی از کارشناسان معتقدند رتبه بندی بانک تاثیر چندانی دراقتصاد کشور نداشته باشد و برخی دیگر معتقدند اجرای آن  درایجاد فضای رقابتی بین بانک ها موثر است.

 

رتبه بندی براساس حسن اجرای سیاست های پولی و مالی

 

عباسعلی ابونوری کارشناس اقتصادی در گفتگو  باخبرنگار  بورس،بانک وبیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص رتبه بندی بانک ها اظهار داشت:بانک های کشور سیاست ها و برنامه های کلی خود را با بانک مرکزی منطبق می کنند از این حیث رتبه بندی خاصی نمی تواند، صورت گیرد.

 

وی تصریح کرد:تنها طبقه بندی بانک ها ازحیث میزان حسن اجرای سیاست های پولی و مالی مفهوم دارد.

 

این کارشناس اقتصادی با اشاره به این نکته که بانکهای کشور بصورت دولتی اداره می شوند، بنابراین رتبه بندی آنها تاثیر چندان بر روند کلی اقتصاد و نظام مالی کشور نخواهد داشت، افزود: علاوه بر این چنین شرایطی بهره وری نیروی انسانی در جهت توسعه اندک و فضای رقابتی را به دنبال نخواهد داشت.

 

رتبه بندی گام نخست در همسویی با بانکداری جهانی

 

حسین باهر کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار بورس،بانک وبیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان نیز در خصوص رتبه بندی بانک های کشور که در ماه های آتی انجام خواهد شد، گفت:این اقدام در راستای همسویی با نظام بانکداری جهانی محسوب می شود و باید در آن به شاخص های مختلفی از جمله ریسک پذیری بانک ها توجه ویژه ای شود.

 

وی در ادامه افزود: رتبه بندی در واقع نمره بانک ها از میزان اعتماد عمومی کسب شده است و این موضوع به سپرده گذار تضمین می دهد که با خیال آسوده تر و با توجه به عملکرد بانک اقدام به سپرده گذاری کند.

 

این کارشناس تصریح کرد: این اقدام از سوی بانک مرکزی که موسسه ای دولتی است چندان دقیق و معنادار نخواهد بود.

 

وی اظهار داشت: درجه بندی دقیق تر و موثرتر بانکها مستلزم استقلال نسبی بانک مرکزی و اخذ ضمانت های لازم از بانک ها است.

 

باهر در مورد تاثیرات رتبه بندی بانک ها نیز بیان کرد: این موضوع افزایش جذب سپرده های مردم و نیز ایجاد فضای رقابتی بین بانک ها و همچنین نظم در فناوری اطلاعات را به دنبال خواهد داشت.

 

وی در پایان به این نکته اشاره کرد که رتبه بندی بانک ها باید با ارائه آمار شفاف و دقیق از عملکرد بانک ها صورت گیرد تا به مردم برای سپرده گذاری مطمئن کمک کند.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 18 شهریور 1395  | 8:09 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

گذر از تاریخ شهر پلکانی در خانه‌ای کاهگلی

موزه این هفته از دیدن وسائل و تن پوش‌های تاریخی در یکی از شهرهای شمال کشورمان می‌گوید.

به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛زمانی که اسم مسافرت و مکان‌های دیدنی می‌آید فضای شمال با سر سبزی‌هایش پیش چشمانمان تداعی می‌شود. حال صحبت از جایی است که پشت بام ها معنا و مفهوم دیگری دارند و ممکن است رستورانی را روی آن ببینید که نباید از وجودش تعجب کنید! 

دیدن زیبایی‌های هر شهری لطف خودش را دارد اما رفتن به جایی که تاریخچه و یا به نوعی شناسنامه آن شهر را به همراه دارد جذاب تر از بخش‌های دیگر شهر است. 

در  63 کیلومتری رشت و در 36 کیلومتری جنوب غربی شهرستان فومن در شهر ماسوله خانه کاهگلی به چشم می‌خورد که بیرون آن لباس‌های سنتی در معرض دید گذاشته شده تا بگوید داخل این خانه چه چیزهایی برای دیدن وجود دارد.  

موزه مردم شناسی شهر ماسوله از سه بخش مجموعه‌ای از اشیای مربوط به فرهنگ مردم ماسوله، تشکیل شده است. 

در بخش اول، سندها و وسایل مربوط به صد سال اخیر منطقه ماسوله و اطرافش دیده می‌شود. در بخش دوم اسناد و وسایل مربوط به دو قرن اخیر منطقه ماسوله و روستاهای اطراف آن و در بخش سوم هم وسایل مربوط به چهارقرن اخیر را می‌توان دید. 

این وسایل شامل اثاثیه و ابزارآلات جنگی، دست ساخته‌ها و دست آوردهای فنی، شکار و به طور کلی شامل وسایل زندگی مردم ماسوله، وسایل زراعت، وسایل ارتباطی و سفالینه‌ها و اشیاء بسیار زیبا و قیمتی وجود دارد که جنس وسایل از چوب، سنگ، شیشه، چرم، کاغذ و غیره است. 

وجود این زیبایی‌ها در همچین شهری با ساختار پلکانی شما را ناخواسته به سمت این موزه می‌برد زیرا اکثر گردشگران به دیدن تاریخ  ماسوله رفته‌اند و در آخر سفر خود با حس خوب از آنجا دور شده‌اند. 

حتی در این موزه می‌توانید ظرف‌های شیشه‌ای به همراه گردسوزهایی را ببینید که در زمان خود دورانی داشتند و حال بدون سر پشت شیشه‌های تاریخ قرار گرفته‌اند. همچنین آشنا شدن با پوشش مردمان ماسوله در طول تاریخ که چگونه تن‌پوش هایی را بر تن می‌کردند. 

پس فرصت را از دست ندهید و به همراه دوربین عکاسیتان پا به تاریخ این شهر پلکانی بگذارید. 


گزارش از نیلوفر جوانشیر
 




انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 18 شهریور 1395  | 8:09 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

پایان هفته ای بارانی در انتظار مازندرانی ها

آسمان مازندران، امروز ابری همراه با بارش پراکنده باران پیش ‌بینی می‌ شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازساری ، معاون توسعه و پیش ‌بینی هواشناسی مازندران گفت: با توجه به تجزیه و تحلیل آخرین نقشه‌های پیش ‌یابی هواشناسی، آسمان مازندران امروز ابری و وزش باد و در ساعات بعد از ظهر همراه با کاهش ناپایداری پیش ‌بینی می‌ شود.

احمد اسدی با بیان اینکه فردا و شنبه نیز آسمان مازندران صاف تا نیمه ابری خواهد بود افزود: از بعد از ظهر شنبه آسمانی ابری همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد را در استان شاهد خواهیم بود.

وی بیشینه دمای هوای ساری را در 24 ساعت گذشته 28 و کمینه آن 20 درجه سلسیوس اعلام کرد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 18 شهریور 1395  | 8:09 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

اینجا هنر میزبان شما است!

هنر در قالب‌های گوناگون مثل هر هفته در گالری‌ها و نگارخانه‌ها میزبان بازدیدکنندگان و علاقه مندان می‌شود.

به گزارش خبرنگارحوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جلوه گر شدن هنر در تمام هفته‌ها و روزها این امکان را فراهم کرده است تا هر لحظه که بخواهید بتوانید در فضای آرام گالری ها مهمان رنگ ها و نقش و نگارها شوید.

یکی از این مجموعه ها گالری اعتماد است که در بخش شماره یکش آثاری از آرش فشارکی را با عنوان" مرزعه حباب های کریستالی" به نمایش گذاشته، نمایشگاهی که در قالب نقاشی است و از 19 تا 30شهریور برقرار و پذیرای بازدیدکنندگان است.

در گالری اعتماد 2 هم مجموعه ای با عنوان «تهران، انقلاب مفهومی» در قالب نقاشی در همان تاریخ مذکور به نمایش درمی آید.

خانه آن روزها
نگارخانه آوا از جمعه میزبان نمایشگاهی با عنوان «خانه آن روزها» می شود؛ نمایشگاهی که در توضیح آن آمده است: باید خانة کهنة هشت ساله را ترک کرد و به خانه ای نو، خانه ای دیگر رفت. کوچ کردن از خانه ای با دیوارهای کاه گلی و سقف کوتاه و نم ناگزیرش، برای کودکانی که مهاجرت را می فهمند تجربة سختی نیست. هرچند حالا باید تمامی خاطراتِ تبدیل این خرابه به خانه را جا گذاشت و رفت، اما می توان پایان همة خوشی ها را خوش تر دید و به همه روزها و لحظه ها رنگ زد و رفت. کودکانی که عصر را باید به کار برسند، یک روز صبح تمام دیوارهای کاه گلی و سقف های کوتاه این خانه-مدرسه-پناهگاه را با گل ها و پرنده ها و فرشته ها و خانه های رویاهایشان نقش زدند و رفتند. خانة هشت ساله حالا حیاط فراخ خانة تازه است. تکه هایی از وجودش جداشدند تا یادمان باشد که کدام دیوارهای کاهگلی در آن روزها اولین پناه ما بودند.

خانۀ مهر کودکان سازمانی است مستقل، غیر دولتی، غیرانتفاعی و غیرسیاسی که توجه خود را به تفهیم، تبلیغ و ترویج اصول مندرج در پیمان‌نامه جهانی حقوق کودک در حوزه‌های آموزش، مشاوره، بهداشت، اطلاع رسانی، تعلیم و تربیت، کمک‌های عملی و همچنین توانمند ‌سازی کودکان آسیب دیده،  کار و خیابان و زنان سرپرست خانوار معطوف ساخته است. این سازمان با اتکا به مشارکت‌های مردمی و داوطلبانۀ اعضا و با جذب کمک‌های نقدی، کالا، خدمات و انجام پروژه‌های تحقیقاتی و اجرایی اداره می‌شود. این مرکز به مدیریت خانم و آقای بشیری از اسفند ماه 1386 در منطقه دروازه غار تهران مشغول به فعالیت است.

گروه هنر خانة مهر کودکان نیز از همان ابتدای تأسیس به مدیریت شیرین ملت گهر مشغول به فعالیت شد. برگزاری کلاس های منظم هفتگی برای همة سطوح و ورک شاپ های موضوعی و همین طور برپایی نمایشگاه های سالانه از فعالیت های این گروه است. پروژه نقاشی دیواری در آخرین روزهای حضور در ساختمان قدیمی مدرسه انجام شد. این خانه قدیمی که هفت سال محل خانه مهر کودکان بود پس از ساخت بنای جدید تخریب شد و به عنوان حیاط مورد استفاده قرار گرفت. در این پروژه هر کلاس به راهنمایی مربی خود با موضوعات فرشته، پرنده، گل و خانه دیوار ها و سقف ها را پیش از تخریب ساختمان نقاشی کردند.

در زمان اجرای پروژة نقاشی دیواری، مربیان گروه هنر عبارت بودند از: غزل بحیرایی، مه سیما شکریان، آذرخش عسگری و شیرین ملت گهر

ثبت تصاویر روز ورک شاپ نیز به یاری این دوستان میسر شد:لیلا نورایی، مهدی قوی زاد، محمدرضا سلطانی، آیدین حلال زاده و امیر نعمتی.

این نمایشگاه تا 24 شهریور برقرار است.

گالری والی
نمایشگاهی از آثار جبار نظری زنور از جمعه 19 شهریور در گالری والی برپا می شود.

این مجموعه نقاشی تا 29 شهریور با عنوان "آستر" برپا خواهد بود.

گالری نیوان
نمایشگاه گروهی آثار جمعی از اساتید و هنرمندان هنرهای تجسمی از 19 تا 26 شهریور در نگارخانه نیوان پذیرای هنردوستان خواهد بود.

کامبیز درمبخش، رضا بانگیز، صادق تبریزی، جمشید بایرامی، لیلا غفاری، مهرداد فلاح، آسیه صوفی از جمله حدود 16 هنرمند حاضر در این مجموعه هستند.

سفر به ژرفای درون
این عنوان نمایشگاهی است که در گالری سهراب برپا می شود.

رامین شهوق هنرمند این مجموعه است که از 19 تا 30 شهریور با آثارش میزبان علاقه مندان است.

گالری نگر
ترمه موسوی هنرمندی است که با آثار خود از جمعه به گالری نگر می آید.

کارهای این هنرمند در قالب نقاشی و با عنوان «آنیموس» تا 24 شهریور در این گالری به نمایش گذاشته شده می شوند.

گالری طراحان آزاد
این گالری به مدت 6 روز از 19 تا 24 شهریور نمایشگاهی با عنوان «جبران پذیر» را برگزار می کند.

در خصوص این نمایشگاه که توسط وریا آریا برپا شده، نوشته شده است: پروژه‌ای با همکاری گالری هینترلند، وین، اتریش.

وریا آریا در کارهای خود با تاریخ هویت شخصیش سروکار دارد. در شهر مادری او سنندج، قبرهای سنتی عموما با سنگ سیاه آراسته می‌شوند. آین سنگ ریزدانه که از خاکستر آتشفشانی تشکیل شده در اطراف سنندج هم یافت می‌شود. سنگ قبر آمیخته از لایه‌های بسیار نازکی است که به سادگی قابل شکستن و خردشدن‌اند. او از این خصوصیات بهره می‌برد تا به مهاجرت و مسایل اجتماعی مربوط به هویت در جامعه‌ما بپردازد. از اینرو او از سنگ قبر به عنوان منبع اصلی کار هنری حاضرش استفاده می‌کند؛ سنگ قبر به عنوان هم شیء و هم اثر.«سنگی که با آن کار می‌کنم سنگ مزار است و عموما روی قبرهای سنتی شهر مادریم سنندج یافت می‌شود. چیزی که همیشه مجذوبم می‌کند نحوه‌ی سنتی چینش این سنگ‌ها و ترکیبی است که بر ظاهر کلی قبر و طراحیش تاثیر می‌گذارد. من با ماده‌ای کار می‌کنم که که از زمان کودکی ذهنم را اشغال کرده است و خودم را با آن می‌شناسم. من سعی می‌کنم تاثیر این ماده و نمود جسمانی‌ای که ادراکم را اشغال کرده است پردازش کنم. سنگ مزار به راحتی می‌شکند و من کثرت شکل‌هایش را با هویت‌های درگذارمان پیوند می‌دهم. وقتی که سنگ در دل کوه است کامل است، با جابجا شدنش قطعه‌قطعه می‌شود. سرشت سنگ، بی‌ثبات است. اینگونه من شکل اصلیش ر با خراشیدن آن و حفظ می‌کنم و می‌گذارم سنگ به نحوی غیرقابل‌پیش‌بینی ترک بخورد.» 

علاوه بر موارد مذکور که به عنوان نمونه ذکر شدند، گالری هایی چون جرجانی، شکوه،اُ، سایه، هما، هپتا، شیرین، فرهنگسرای ارسباران و... نیز با هنر میزبان علاقه مندان هستند.



گزارش از فاطمه شهدوست



انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 18 شهریور 1395  | 8:08 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

ارتش سوریه به دنبال پاکسازی شرق "حلب" + نقشه و جزئیات

آخرین نقشه میدانی مربوط به 6 سپتامبر 2016 نشان می‌دهد که ارتش سوریه "بستان‌الزهره"، "المشارقه"،‌"صلاح‌الدین"، "حلب جدید"، "حلب الدونی"، "الحمدانیه"، "دانشکده فنی"، "دانشکده توپخانه"، "دانشکده تسلیح"، "ام‌القرع"، "مقلع، عین‌العصافیر"، "معمل الاسمنت" را در اختیار دارد.

 

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  ارتش سوریه و حزب الله لبنان، به دنبال تقویت مواضع خود در جنوب غرب "حلب" هستند و تا کنون موفق شده‌اند مسیر تدارکاتی تروریست‌ها را به جنوب "حلب" قطع کنند.


در مقابل، تروریست‌های تکفیری مورد حمایت آمریکا، اسرائیل، قطر و عربستان سعودی به دنبال گسیل هزاران نیرو به جنوب غرب حلب بودند تا از این منطقه حصار کنند که نتوانستند و صدها کشته دادند. 

**تخلیه مجتمع‌های آپارتمانی 1070؟ 

برخی منابع میدانی می‌گویند درگیری‌های سنگینی در نزدیکی مجتمع آپارتمانی 1070 موجب شده تا گروه‌های تکفیری، این مجتمع را تخلیه کنند. البته ارتش سوریه به این حد بسنده نکرده و تلاش می‌کند مناطق بیشتری از شهر "حلب" را آزاد کند.

آخرین نقشه میدانی مربوط به 6 سپتامبر 2016 نشان می‌دهد که ارتش سوریه، "بستان‌الزهره"، "المشارقه"،‌ "صلاح‌الدین"، "حلب جدید"، "حلب الدونی"، "الحمدانیه"، "دانشکده فنی"، "دانشکده توپخانه"، "دانشکده تسلیح"، "ام‌القرع"، "مقلع، عین‌العصافیر" و "معمل‌الاسمنت" را در اختیار دارد.
 

ارتش سوریه به دنبال پاکسازی شرق


**مناطق تحت کنترل ارتش سوریه و حزب‌الله 

البته پیشروی‌های ارتش و نیروهای دفاع وطنی سوریه به سمت خان‌طومان نیز سرعت گرفته است. منابع سوری گزارش دادند: ارتش سوریه بر انبارهای "خان‌طومان" مسلط شده و پیشروی‌ها با حمایت توپخانه‌ای ادامه دارد. از سوی دیگر، جنگنده‌های سوری، مواضع و استحکامات گروه‌های مسلح را در "خان‌‎طومان" و "معراته" در حومه جنوبی حلب هدف قرار دادند. نیروی هوایی سوریه، مراکز تجمع گروه‌های مسلح را در  "کفرحمرا" در "حریتان" در حومه شمالی "حلب" نیز زیر آتش قرار داده است.

در مقابل، مناطق وسیعی در شرف آزادسازی یا محل درگیری هستند که از جمله آن ‌ها می‌توان "متالع‌الشرفه"، "الشرفه"، "معمل‌الاعلاف"، "معمل‌الغاز"، "ارض‌الصباغ" اشاره کرد که ارتش سوریه و حزب‌الله به دنبال پاکسازی کامل این مناطق هستند.

باید اضافه کرد که گروه‌ تکفیری جیش‌الفتح به مناطقی همچون "الانصاری شرقی"، "سرالحج"، "الفردوس"، "البلاء" و ... مسلط شده‌اند.

نکته قابل توجه اینکه فعلاً ابتکار عمل در اختیار ارتش سوریه و درب الله لبنان است و تروریست‌ها تلاش می‌کنند تا با حملات کور خمپاره‌ای به غیر نظامیان آسیب‌ برسانند. تروریست‌ها در 24 ساعت گذشته، حملات خمپاره‌ای به خیابان المستودعات در محلۀ «الاعظمیه» انجام داده‌اند که در این حملات، 11 تن نیز مجروح شده‌‍‎اند. 


این در حالی است که 5 شهریور نیز در حملات خمپاره‌ای معارضان مسلح به حلب، 8 تن کشته شدند. حملات راکتی و خمپاره‌ای معارضان مسلح به حلب، در حالی صورت می‌گیرد که ارتش سوریه از ماه آگوست، با پیشروی به سمت مناطق تحت تصرف تکفیری‌ها، آن‌ها را به محاصره خود درآوردند.


گزارش از محمد زرچینی

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

چرا امام خمینی(ره) لقب "ابوذر زمان" را به آیت‌الله طالقانی دادند؟

یکی از ساحت های آیت الله طالقانی، سیاسی بودن ایشان بود که ابوذروار روشنگری می کرد و با توجه به اینکه مفهوم ابوذر در فرهنگ سیاسی مذهبی ما معنای کاملاً شفافی داشت.

چرا امام خمینی(ره) لقب به گزارش حوزهاحزاب و تشکل‌هایگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛امام خمینی(ره) در پیامی که به مناسبت رحلت آیت الله طالقانی نوشتند علاوه بر آنکه از وی به عنوان دوستی ارجمند نام بردند، چنین ادامه دادند: «او براى اسلام به منزله حضرت ابوذر بود. زبان گویاى او چون شمشیر مالک اشتر بود؛ بُرنده بود و کوبنده‏» بنا براین لقب ابوذر زمان کمی مسامحه انگیز است. زیرا قید زمان ندارد و نیز زبان ایشان را به شمشیر مالک اشتر تشبیه کردند. بدیهی است آیت الله طالقانی شخصیتی چندساحتی داشتند.

از جمله یکی از ساحت های ایشان، سیاسی بودن ایشان بود که ابوذروار روشنگری می کرد و با توجه به اینکه مفهوم ابوذر در فرهنگ سیاسی مذهبی ما معنای کاملاً شفافی داشت و دارد و به کسی اطلاق می شود که مرد راستی، درستی و آگاه به انحرافات اجتماعی و سیاسی بوده و اهل محافظه کاری و مصلحت اندیشی های سست و منفعت طلبانه نباشد و نیز نمی توان او را با پول خرید یا با نیرنگ فریفت و به رغم دانش سرشار اهل فریاد است و نه اهل سکوت و تمکین به وضع موجود، این مشابه سازی ابعادی از شخصیت آیت الله طالقانی در اندیشه امام را بازگو می کند.


انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 17 شهریور 1395  | 5:47 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

«نفس» یادآور «الیور توئیست» پولانسکی است

پروفسور اوته هال، استاد دانشگاه بازل سوئیس و منتقد سینما معتقد است فیلم «نفس» پاسخ به پرسش هایی بوده که همواره درباره تاریخ معاصر ایران داشته است.

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی فیلم «نفس»، پروفسور اوته هال منتقد و پژوهشگر سوئیسی که در سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم فجر حضور داشت به تماشای فیلم «نفس» به کارگردانی نرگس آبیار نشست و نظراتی درباره این فیلم سینمایی ارائه کرد. 

انعکاس نظرات این استاد دانشگاه و منتقد سوئیسی درباره فیلم «نفس»، پس از نامزد شدن این فیلم در 9 بخش توسط انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی حائز اهمیت است. 

اوته هال در بخش هایی از صحبت های خود درباره فیلم «نفس» گفت: این فیلم سینمایی جلوه گر غنای فرهنگ ایرانی است.   

وی ادامه داد: «نفس» فیلمی خوب و تامل برانگیز است و من به عنوان یک پژوهشگر پاسخ بسیاری از سئوالات خود درباره تاریخ معاصر ایران را با دیدن این فیلم گرفتم و فکر می کنم با نگاه جدیدی خاطرات سال های جنگ و یا به عبارت بهتر تاریخ معاصر ایران را بررسی می کند. 

این منتقد سوئیسی تاکید کرد: فیلم «نفس» تابلویی از مشکلات کودکان نسل گذشته که هشت سال جنگ ایران و عراق را تجربه کردند پیش روی مخاطب می گذارد و فکر می کنم«نفس» عین زندگی و درباره بقاست و من غنای فرهنگی ایران را در لحظه لحظه فیلم به نظاره نشستم.  

اوته هال بیان کرد: یکی از ویژگی های شاخص این فیلم سینمایی این است که مخاطب از نگاه یک کودک و همراه با رویاهای او دنیا را می‌بیند و مطمئن هستم چنین فیلم‌هایی برای مردم در همه جای دنیا جالب و دیدنی خواهد بود. 

استاد دانشگاه بازل سویس با اشاره به این مطلب که مرز باریکی بین خیال و واقعیت در فیلم «نفس» وجود دارد، گفت: از فرم کار لذت بردم و نرگس آبیار به عنوان کارگردان اثر توانسته بود منطق ساختاری در خاطره‌گویی را تغییر دهد و بیننده متوجه مرز خیال و واقعیت نمی شود و ناخودآگاه خود را در دنیای تخیل کودک می بینید. 

اوته هال با بیان این مطلب که فیلم «نفس» تداعی کننده اثری از پولانسکی است گفت: من با دیدن این فیلم یاد «الیور توئیست» رومن پولانسکی افتادم. به نظرمن شباهت این دو فیلم در این است که هر دو از نگاه یک کودک و در موقعیتی کاملا دراماتیک روایت می شوند و تنها تفاوت آن انیمیشن به کار گرفته شده در فیلم «نفس» است. 

وی ادامه داد: فیلم دیگری که به نظرم «نفس» به آن شباهت داشت، اثری با نام «طبل حلبی» در سینمای آلمان به کارگردانی فولکر اشلوندورف و بر اساس داستانی از گونتر گراس است که توانست در سال‌ 1979 نخل طلای کن و اولین اسکار بهترین فیلم خارجی زبان را از آن خود کند. 
 
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بازی ساره نور موسوی به عنوان کاراکتر اصلی فیلم اشاره کرد و گفت: بازیگر کودک که در فیلم «بهار» نام داشت بازی فوق‌العاده  و کاملا حسی ارائه کرد.  

اوته‌هال در پایان با اظهار امیدواری از اینکه فیلم «نفس» نماینده خوبی برای بیان صلح از سوی سینمای ایران است گفت: به لحاظ سیاسی نمی‌توان پدیده شوم در دنیا را حل کرد، اما ساخته شدن فیلم هایی از این دست برای انتقال اهمیت مفهوم صلح در زندگی افراد به خصوص کودکان ضروری است و کاراکتر «بهار» می تواند به عنوان پیام‌آور صلح‌خواهی کودکان جنگ به دنیا معرفی شود.



انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 17 شهریور 1395  | 5:46 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

نمایش «ژنرال‌های 13 ساله» در شهرهای مختلف ایران

تصویربرداری مستند سینمایی «ژنرال‌های 13 ساله» در چند شهر کشور مانند کرمان، کاشان و ... ادامه دارد.

محمد جعفری کارگردان سینما و مستندساز در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص آخرین وضعیت مستند «ژنرال‌های 13 ساله» گفت: تصویربرداری این اثر در چند شهر کشور مانند کرمان، کاشان و ... ادامه دارد. 

«ژنرال‌های 13 ساله» در رابطه با نوجوان‌های زمان جنگ ایران و عراق است که با اشتیاق شناسنامه‌های خود را دستکاری کردند و کارهای مشابه اینچنینی را برای رفتن به جبهه انجام دادند و الان به زندگی ادامه می دهند. 

«ژنرال‌های 13 ساله» به سراغ نوجوان‌های زمان جنگ که هم اکنون در قید حیات هستند رفته و از آنها می خواهد اشتیاق خود در زمان جنگ تحمیلی و قضاوت هایی را که الان از آن رویداد می کنند، در قالب مصاحبه به زبان بیاورند. 

همچنین از آن‌ها پرسیده می شود گذر زمان چه تاثیری روی آنها گذاشته و هم اکنون تا چه حد میراث‌دار آن زمان هستند.


انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 17 شهریور 1395  | 5:46 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

«لابی» به مرحله صداگذاری رسید

محمد پرویزی کارگردان سینما به بیان آخرین وضعیت تولید فیلم «لابی» و همکاری با شهاب حسینی پرداخت.

محمد پرویزی کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص آخرین وضعیت «لابی» گفت: این اثر در مراحل صداگذاری و تا حدودی کارهای پست پروداکشن و ... باقی مانده که البته در حال انجام است. 
 
وی درباره هدف از ساخت این اثر سینمایی بیان کرد: تمرکز ما در «لابی» بیان بحران فقر در لایه‌های متوسط به بالای جامعه در فضایی آرام بود و مخاطب شاهد فیلمی آرام بدون داد و بیداد و درشت نمایی است. 
 
وی افزود: تمام سعی گروه این بود که کاری درخور شعور مخاطب تولید کنیم و این در بیشتر مواقع به پیش تولید با کیفیت ربط دارد که خوشبختانه همه دوستان همراهی خوبی داشتند. 
 
وی ادامه داد: با این تفاسیر فقط باید منتظر بازخورد مخاطب به عنوان رکن اصلی موفقیت فیلم ماند تا به نتیجه نهایی رسید. 
 
این کارگردان درباره همکاری با شهاب حسینی چنین گفت: حسینی در نگاه اول آدم به شدت سختگیری برای پذیرش نقش است. از این بابت افتخار می کنم با او همکاری کردم. از طرفی جنسش متفاوت است و بی‌دلیل نیست که شهاب حسینی شده است. 
 
این کارگردان تصریح کرد: مقوله‌های فراوانی را در حین ساخت «لابی» از شهاب حسینی یاد گرفتم. او بازیگری را حرفه می‌داند. زمانی که نقش را می‌گیرد، کاملا مال خودش می‌کند و به لایه‌ها و پیچیدگی‌های آن اضافه خواهد کرد. شهاب حسینی به معنای واقعی کلمه مانند یک ویراستار، زیر و بم نقش را واکاوی می‌کند. 
 
کارگردان «سمفونی تولد» ادامه داد: یکی دیگر از صفات برجسته حسینی این است که با وجود مشغله ذهنی نسبت به چیزی که متعهد ومتمرکز است، بهترین عملکرد را ارائه می دهد و نقشی که باور ندارد را بازی نمی کند. 
 
گفتنی است؛ در «لابی» به نویسندگی و کارگردانی محمد پرویزی و تهیه کنندگی امیرشهاب رضویان بازیگرانی چون شهاب حسینی، ساره بیات، سحر دولتشاهی، مصطفی زمانی، پگاه آهنگرانی، علیرضا آقاجانی، شهرام حقیقت دوست، هستی مهدوی فرد، آرمان درویش، آزاده صمدی، مهسا همتی، سنبل اعظمی، سارا منجزی، الهام جعفرنژاد، ارسلان امینیان و ... نقش‌آفرینی می کنند.



انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 40 :: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >