تاريخ : چهارشنبه 10 شهریور 1395  | 3:59 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

«عاشقانه» به فرزاد فرزين رسيد

سازندگان مجموعه «عاشقانه» روز گذشته با فرزاد فرزين براي حضور در اين مجموعه به توافق رسيدند.

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مشاور رسانه اي پروژه، فرزاد فرزين خواننده پرطرفدار موسيقي پاپ روز گذشته با حضور در دفتر مجموعه «عاشقانه» براي حضور در اين پروژه به توافق رسيد و قرارداد بست. براساس صحبت هاي انجام شده با كارگردان و تهيه كننده، فرزين قرار است تنها به عنوان بازيگر در اين مجموعه حضور داشته باشد. 

وي پيش از اين در فيلم هاي سينمايي پسران آجري، كنسرت روي آب و سگ هاي پوشالي به ايفاي نقش پرداخته بود و «عاشقانه» چهارمين تجربه وي در زمينه بازي محسوب مي شود. 

«عاشقانه» به کارگردانی منوچهر هادی و تهيه كنندگي مهدي گلستانه براساس برنامه ريزي هاي انجام گرفته بزودي مقابل دوربين خواهد رفت. 

پيش از اين در اين مجموعه حضور محمدرضا گلزار، ساره بيات، هومن سيدي و حسين ياري قطعي شده بود.



انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 10 شهریور 1395  | 3:58 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

پوستر نمایش «پرسه های موازی» رونمایی شد

در آستانه اجرای عمومی نمایش «پرسه های موازی» از پوستر این نمایش رونمایی شد.

به گزارش حوزه تئاترگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  «پرسه های موازی» عنوان تازه ترین نمایش پیام لاریان است که از تاریخ 19 شهریور در تالار مولوی به روی صحنه خواهد رفت.  

طبق برنامه ریزی های انجام شده، تمرینات بازیگران این گروه نمایشی از سه هفته گذشته آغاز شده و تا چند روز دیگر ادامه خواهد داشت.  

این نمایش پیس از این در جشنواره آمستردام در کشور هلند روی صحنه رفت که مورد استقبال واقع شد و توانست کاندید جایزه بزرگ این جشنواره شود.  

پیش فروش بلیت های این اثر نمایشی در سایت های مشخص و مربوط به حوزه نمایش آغاز شده است و علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت مذکور، بلیت های این اثر را تهیه کنند.  

طراحی پوستر نمایش «پرسه های موازی» بر عهده فرانک ایرانی بوده است.  

سجاد افشاریان تهیه کنندگی این نمایش را بر عهده دارد و سعید زارعی، بازیگر جوان حوزه تئاتر در مقام مدیر پروژه، افشاریان را همراهی می‌کند و این سومین همکاری این دو نفر بعد از نمایش های «سرگیجه» و «فردا» است.  

در خلاصه داستان پرسه های موازی آمده است: جاده ساوه، دوازده کیلومتری تهران، سه نفر یه شب دور هم جمع می شن و شروع می کنن به یه جور بازی. این داستان نمایشنامه ی منه، داستان بازیِ آیینی ِمردن. 

این نمایش از تاریخ 19 شهریور هرشب ساعت 20:30 در تالار مولوی روی صحنه خواهد رفت. 

الهام نامی، آسو بهاری و بهروز خرم بازیگران این اثر نمایشی هستند.  

عوامل پرسه های موازی عبارتند از: تهیه کننده: سجاد افشاریان، طراح صحنه و نور: سعید حسنلو، مدیر پروژه: سعید زارعی، گروه کارگردانی: مجتبی کاتوزیان، نرگس نره ای، برنامه ریز: رحیم علی بالایی، موسیقی و طراحی صدا: فربد مائین، صدابردار: رامتین شعبانیان، طراح گرافیک: فرانک ایرانی، عکاس: شاهین آزما، ساخت تیزر: ابراهیم عزیزی، نرگس نره ای، تبلیغات مجازی: امیر قالیچی، امور بین الملل: کاملیا غزلی و مشاور رسانه ای: سام بهشتی. 



انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 10 شهریور 1395  | 3:58 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

سینما آبادان «روز ملی سینما» بازگشایی می‌شود

سینما آبادان شهر آبادان پس از پایان دوران بازسازی 21 شهریورماه و همزمان با روز ملی سینما بازگشایی می‌شود.

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی موسسه بهمن سبز، محمود کاظمی مدیر عامل این موسسه گفت: سینما «آبادان» این شهر که دوازه سال تعطیل بوده در روز ملی سینما به شکل نمادین بازگشایی می‌شود، پس از آن سینما در روز شکست حصر آبادان، 5 مهرماه در آیینی ویژه و با حضور مسئولان حوزه هنری، هنرمندان، مدیران سینمایی و مسئولان استانی رسما بازگشایی شده و شروع به فعالیت رسمی می‌کند. 

کاظمی درباره وضعیت سینماهای حوزه هنری گفت: حرکت حوزه هنری برای بازسازی سینماها، احداث سالن‌های تازه و ارتقای وضعیت نمایش در سینمای ایران از سال‌ها قبل شروع شده و در یک نمودار منظم و صعودی رو به جلو بوده است. قطعا همه سینماهای این نهاد، کیفیت یکسان ندارند، اما تلاش این مجموعه رساندن همه سالن ها به درجه مطلوب است. این که سینماهای ایران فرسوده و بعضی از آنها متعلق به پنج دهه قبل هستند، شامل کل ناوگان سینمایی این سرزمین می‌شود و مختص سینماهای زیر نظر حوزه هنری نیست. ندیدن ضعف‌های بی شمار مجموعه سینماداری ایران و تمرکز بر ضعف سینماهای حوزه هنری و نادیده گرفتن تلاش‌ها برای ارتقای سیستم نمایشی کشور از سوی حوزه هنری بی‌انصافانه و غیر حرفه‌ای است. 

مدیر عامل موسسه بهمن سبز از سینماهایی که در طی این سال‌ها بازسازی  شده نام برد: سینماهای بازسازی شده در این سال‌ها عبارتند از هویزه مشهد که به هشت سالن تبدیل شده، قدس مشهد که به دو سالن تبدیل شده، بهمن سبزوار، عصر جدید گرگان (دو سالن)، سپهر ساری، بهمن آمل (دو سالن)، بهمن قزوین (دو سالن)، هجرت کرج (دو سالن)، بهمن سنندج (سه سالن)، آزادی کرمانشاه، قدس همدان (دو سالن)، بهمن ملایر، استقلال خرم‌آباد (دو سالن)، سپاهان اصفهان (دو سالن)، بهمن کاشان (سه سالن)، یاسمن شاهین شهر، بهمن شهرکرد، سعدی شیراز، قیام شیراز، بهمن بوشهر (سه سالن)، اکسین اهواز، بهمن اهواز، شاهد تهران (سه سالن)، پیام تهران، استقلال تهران، سپیده تهران (دو سالن)، آزادی تهران (پنج سالن) و دهکده المپیک، بهمن آزادشهر و بهمن بهشهر. 

وی ادامه داد: نکته قابل توجه این است سینماهایی که به حوزه هنری تحویل داده می شود، معمولا یا تعطیل بوده‌اند مثل سینما آبادان شهر آبادان که 12 سال فعالیتی نداشته، یا مخروبه اند مثل دو سینمایی که در آبادان به ما تحویل شده. بعضی از این سینماها مثل سینما فلسطین اصفهان قرار بوده ویران شوند و تغییر کاربری بدهند، اما با تلاش بهمن سبز، احیا و به ناوگان نمایشی کشور اضافه شده‌اند. سینما فلسطین همدان هم مدت‌ها تعطیل بود و پس از بازسازی توسط بهمن سبز، آغاز به کار کرد. این سینماها، سینماهای فعال و پررونقی نبوده اند با تلاش حوزه هنری و همکاری بعضی از استانداری‌ها، شهرداری‌ها و موسسه سینما شهر که در بخش تامین تجهیزات به ما کمک می‌کند، وضعیت این سینماها تغییر کرده و قابل استفاده می‌شوند. 
 
مدیر عامل موسسه بهمن سبز از خرابه‌هایی نام برد که به حوزه هنری تحویل داده شده تا بازسازی شود و به مجموعه سینماهای ایران ملحق شوند: در مشهد دو سینما، در بندرگز، بندر ترکمن، مرند، سراب، اشنویه، ماکو، نقده، سلماس، خوی (سه سینما)، مراغه (دو سینما)، آبادان (دو سینما)، شهرکرد، خرمشهر سینماهایی به حوزه هنری تحویل شده. سینماهایی که عملا شبیه به سینما نیستند و فعالیتی ندارند. سینماهای ایران ساری، فرهنگ ساری، 22 بهمن تبریز، حافظ خرمشهر، حافظ شیراز، آزادی بروجرد، 22 بهمن سیاهکل، فجر رودسر، و فرهنگ ارومیه هم، چنین وضعیتی دارند. این سینماها به حوزه هنری تحویل شده تا بازسازی و احیا شوند. 

مدیر عامل موسسه بهمن سبز افزود: در دو سال گذشته موسسه بهمن سبز، بیش از هر موسسه دیگری در بازسازی سینماها تلاش کرده است. بازسازی سینما آفریقای مشهد، فلسطین همدان (سه سالن)، بهار گز، فرهنگ فولادشهر (دو سالن)، فلسطین اصفهان، پیام تهران و شاهد تهران (دو سالن) در این دوران اتفاق افتاده است. 

وی گفت: بهمن سبز با وجود بی‌مهری‌ها همچنان خدمت کردن به مردم شریف ایران را وظیفه خود می داند و طرح‌هایی بزرگ برای مردم سراسر کشور دارد. ساخت پردیس سینمایی در مراغه، پردیس ایران در شیراز، پردیس بهمن در بجنورد، پردیس هجرت در گنبد و پردیس ایران در ساری از این برنامه‌هاست که قطعا پیگیری خواهد شد و به امید خدا به نتیجه مطلوب خواهد رسید. 

کاظمی گفت: حوزه هنری یک ریال  بودجه عمرانی ندارد، بازسازی‌ها از محل درآمد سینماها و کمک موسسه‌ سینما‌شهر در بخش تجهیزات و نیز پشتیبانی استانداری‌ها و شهرداری ها و مشارکت صاحبان صنعت و تجارت انجام می‌شود. تجهیزات دیجیتال سینماهای حوزه هم با قریب به اتفاق سینماهای دیگر فرقی ندارد و در سطح آن ها است. حوزه هنری، خود را محدود به پایتخت نکرده و کوشیده در کل کشور و برای همه ایرانیان سالن هایی استاندارد و مناسب آماده کند.  

مدیر عامل موسسه بهمن سبز گفت: بخشی از فروش خوب سینماهای ایران در سال 95 متعلق به سینماهای حوزه هنری است. این نکته را فراموش نکنیم که جریان بازسازی ها و افزوده شدن تعداد صندلی ها، آمار مخاطبان سینمای ایران را افزایش داده است و تاثیر سینماهای حوزه هنری در این روند صعودی غیرقابل انکار است.




انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 10 شهریور 1395  | 3:58 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

تدوین «سهیلا» از نیمه گذشت

تهیه کننده سینما از آخرین وضعیت ساخت آثار سینمایی خود گفت.

سید امیر سیدزاده تهیه کننده سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص آخرین وضعیت «سهیلا» گفت: در حال انجام مراحل فنی این اثر هستیم و هم اکنون تدوین آن از نیمه گذشته است. 

وی در مورد ساخت فیلم سینمایی «رضا» بیان کرد: برای انجام برخی کارها منتظر جواب سازمان سینمایی فارابی هستیم. 

گفتنی است؛ «سهیلا» روایتگر داستان دختری میانسال است که زمان ازدواجش بهتاخیر افتاده و با توجه به مشکل ژنتیکی که دارد در تلاش است هرچه سریعتر ازدواج کند و بچه دار شود. 

در این قیلم که نویسندگی و کارگردانی آن برعهده محمود غفاری و سید امیر سیدزاده تهیه کنندگی آن را انجام می دهد بازیگرانی چون زهرا داوود نژاد، بابک حمیدیان، احسان امانی و مهرداد صدیقیان نقش آفرینی می‌کنند. 




انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 9 شهریور 1395  | 10:51 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

جزییات درگیری فوتبالیست معروف در یک مرکز تجاری

فردی به خاطر درگیری لفظی با یک فوتبالیست معروف از وی شکایت کرد.

جزییات درگیری فوتبالیست معروف در یک مرکز تجاری تجریش

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، روز گذشته هشتم شهریور ماه ،‌ساعت 15:35 دقیقه فردی با 110 تماس گرفت و از درگیری در مرکز تجاری تجریش در خیابان ملکی خبر داد.

 

یک منبع آگاه انتظامی درباره این موضوع به خبرنگار ما گفت: سریعا اکیپ‌های کلانتری 123 دربند در محل حاضر شدند و دریافتند که درگیری میان ورزشکار معروف فوتبال و فردی به نام "پ-ف" رخ داده است.

 

وی افزود: "پ-ف" به دلیل درگیری لفظی از این ورزشکار معروف شکایت کرد و پرونده آنان به دادسرا ارسال شد.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 9 شهریور 1395  | 10:51 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

واژگونی خودرو قاچاقچيان انسان رنگ خون گرفت

معاون عمليات سازمان امداد و نجات از واژگونی پژو ٤٠٥ متعلق به قاچاقچيان انسان با ١٣ سرنشين خبر داد.

شاهين فتحی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان از واژگونی يك دستگاه پژو ٤٠٥ در جاده كهورستان-لار در هرمزگان خبر داد.

 

وی گفت: اين خودرو حامل ١٣ تبعه غيرمجاز بود كه بعد از واژگونی ٤ نفر انها كشته شدند.

 

معاون عمليات سازمان امداد و نجات ادامه داد: از ٩ مصدوم حادثه نيز ٨ نفر به صورت سرپايی مداوا و يك نفر به بيمارستان منتقل شد.

 

به گفته وی اين حادثه ساعت ١:٣٥ بامداد امروز رخ داده است.

 

انتهای پيام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 9 شهریور 1395  | 10:50 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

واژگونی بونکر سیمان یک زخمی بر جای گذاشت

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران گفت: واژگونی بونکر سیمان در شمال به جنوب خیابان لنگری ضلع شمال خیابان نوبنیاد یک زخمی بر جای گذاشت.

واژگونی بونکر سیمان، یک زخمی بر جای گذاشت

سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،اظهار داشت:ساعت 2:48 دقیقه بامداد امروز، یک دستگاه بونکر سیمان که حاوی 20 تن بار بتن بود، در شمال به جنوب خیابان لنگری ضلع شمال خیابان نو بنیاد واژگون شد.

وی تصریح کرد: پس از اعلام حادثه به سازمان، 2 ایستگاه آتش نشانی به همراه جرثقیل به محل اعزام شدند.

ملکی ادامه داد: در محل مشاهده می شود که بونکر سیمان به دلیل نامشخصی در هنگام حرکت واژگون و پس از برخورد با ستون و سقف پایانه تاکسیرانی متوقف می شود که خوشبختانه به دلیل اینکه این اتفاق در ساعات میانی شب رخ داد، کسی در محل حضور نداشته و تنها راننده دچار آسیب دیدگی و در خودرو محبوس می شود.

وی افزود: آتش نشانان محل حادثه را ایمن سازی و با اقدام به برش قطعات خودرو سعی در خارج کردن راننده از خودرو کردند. 

ملکی بیان کرد: راننده به شدت از ناحیه پاها آسیب دید و برای رسیدگی و درمان تحویل اورژانس شد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران گفت: پس از نجات راننده، آتش نشانان خودرو را که در وضعیت خطرناکی زیر پایه های ستون پایانه گیر کرده بود، خارج کردند، هنوز ایمن سازی محل حادثه ادامه دارد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 9 شهریور 1395  | 10:50 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

ماجرای شهادت مامور کلانتری تهران از زبان یک زورگیر/ پلیس تصویر خلافکار تهران را منتشر کرد

یکی از زورگیران سابقه دار تهران داستان شهادت یکی از ماموران کلانتری تهران را بازگو کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،‌ در ساعت 16:00 ، بیست و هفتم فرودین ماه امسال مأمورین گشت کلانتری 153 شهرک ولیعصر به دو سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت طرح هوندا 125 با پلاک مخدوش مظنون و به آنها دستور ایست می دهند . 

 

با توقف موتورسیکلت ، ترک نشین موتورسیکلت به سرعت از موتور پیاده و اقدام به فرار می نماید ؛ یکی از مأمورین اقدام به توقیف موتور و دستگیری راننده ی آن کرده و همکار وی نیز بنام گروهبان یکم محمد رضایی ( 20 ساله ) به تعقیب فرد متواری می پردازد . 

 

ماجرای شهادت مامور کلانتری تهران از زبان یک زورگیر/ پلیس تصویر خلافکار تهران را منتشر کرد

 

شهادت گروهبان رضایی در حین انجام وظیفه : 

در زمان تعقیب و گریز مأمور کلانتری 153 ( گروهبان محمد رضایی ) با فرد متواری ، این شخص به سمت خیابان آیت الله سعیدی متواری و مأمور کلانتری 153 نیز به تعقیب وی می پردازد ؛ در حین عبور از عرض خیابان آیت الله سعیدی ، یک دستگاه خودرو سواری پراید با رانندگی یک خانم به علت بی توجهی به جلو  و سرعت زیاد با مأمور کلانتری تصادف نموده و متأسفانه به علت شدت ضربه ناشی از تصادف ، گروهبان محمد رضایی فوت می کند . 

 

پرونده در اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ : 

با توجه به طرح شکایت های مشابه در خصوص انجام سرقت های بعنف توسط سرنشینان یک دستگاه موتورسیکلت طرح هوندا در محدوده کلانتری شهرک ولی عصر و احتمال ارتکاب این سرقت ها توسط سرنشینان موتورسیکلت توقیف شده ، به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای ناحیه 34 تهران ، متهم دستگیر شده توسط گشت کلانتری 153 شهرک ولیعصر بهمراه پرونده مقدماتی با موضوع "سرقت های بعنف" در اختیار اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت . 

 

شناسایی متهم متواری : 

با آغاز تحقیقات ، کارآگاهان موفق به شناسایی فرد متواری بنام "مهدی . ح" ( 22 ساله ) شدند که با بررسی سوابق مجرمین سابقه دار بلافاصله "مهدی . ح" به عنوان یکی از مجرمین سابقه دار در زمینه زورگیری مورد شناسایی قرار گرفت ؛ بررسی سوابق مهدی نشان داد که وی طی سال های گذشته چندین بار به اتهام زورگیری های مقرون به آزار دستگیر و روانه زندان شده و آخرین سابقه دستگیری وی نیز به سال 1394 باز می گردد که در آن پرونده با اخذ رضایت شاکی پرونده و تأمین قرار از زندان آزاد شده است . 

 

ماجرای شهادت مامور کلانتری تهران از زبان یک زورگیر/ پلیس تصویر خلافکار تهران را منتشر کرد

 

دستگیری متهم و اعتراف به دهها فقره زورگیری : 

با شناسایی "مهدی . ح" به عنوان متهم متواری ، مخفیگاه وی در خیابان زمزم شناسایی و در تحقیقات از این محل مشخص شد که وی از آنجا متواری شده است ؛ لذا در ادامه اقدمات پلیسی ، آخرین مخفیگاه "مهدی . ح" در منطقه دهکده المپیک شناسایی و سرانجام در مورخه 01/06/1395 دستگیر و به اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل می شود . 

 

"مهدی . ح" پس از دستگیری و انتقال به اداره پنجم پلیس آگاهی ، صراحتا به دهها فقره زورگیری و سرقت های خشن بویژه از کارگران ساختمان های نیمه ساز در جنوب و جنوب غرب تهران بویژه در مناطق شهرک ولیعصر ، پاسگاه نعمت آباد ، خیابان زمزم و ... اعتراف نمود و در در خصوص روز فرارش از دست مأمورین به کارآگاهان گفت : "آنروز ( 27/01/1395 ) برای زدن بنزین به جایگاه سوخت رفته بودیم ؛ قصد داشتیم تا پس از زدن بنزین به سرقت برویم و به همین علت یک چاقو همراه خود داشتم که آنرا زیر لباس خود پنهان کرده بودم ؛ ناگهان در حین خروج از پمپ بنزین مأمورین کلانتری به ما دستور ایست دادند ؛ به راننده موتور گفتم که توقف نکند اما دیگر دیر شده بود و امکان فرار با موتور وجود نداشت ؛ از آنجائیکه تا آنروز [ دهها فقره ] زورگیری و سرقت انجام داده بودم و از سوی دیگر سلاح سرد همراه داشته و سابقه دار نیز هستم ، اطمینان داشتم که در صورت دستگیری به این زودی از زندان آزاد نخواهم شد ؛ تصمیم به فرار گرفته و در [عرض] اتوبان [آیت الله] سعیدی شروع به فرار کردم . یکی از مأمورین به تعقیب من پرداخت ؛ چندین بار به من دستور ایست داد اما من همچنان به فرار خود ادامه دادم . ناگهان صدای برخورد بلندی را شنیدم ؛ در یک لحظه پشت سر خودم را نگاه کردم و دیدم که یک دستگاه خودرو سواری پراید با مأموری که مرا تعقیب می کرد ، تصادف کرده است ؛ به سرعت از محل متواری شدم و پس از آن از طریق روزنامه ها متوجه شدم که آن مأمور فوت کرده ؛ پس از مدت کوتاهی نیز فیلم تصادف آن مأمور را نیز [ در شبکه های اجتماعی ] مشاهده کردم . بسیار ترسیده بودم و اطمینان داشتم که مأمورین به دنبال من هستند ؛  به همین علت از محل سکونت خود [در خیابان زمزم ] متواری شدم اما نهایتا در دهکده المپیک دستگیر شدم " . 

 

ماجرای شهادت مامور کلانتری تهران از زبان یک زورگیر/ پلیس تصویر خلافکار تهران را منتشر کرد

 

سرهنگ کارآگاه داوود فـرد ، معاون مبارزه با سرقت های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت : " با توجه به اعتراف صریح متهم به دهها فقره زورگیری و تهدید با سلاح سرد جهت سرقت اموال ( پول نقد ، گوشی تلفن همراه و ... ) و سوابق متهم در ارتکاب سرقت های بعنف و به جهت شناسایی مالباختگانی و شکات پرونده ، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم از سوی بازپرس محترم پرونده صادر شده است ؛ لذا از کلیه شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصویر متهم شدند دعوت می شود تا جهت طرح و پیگیری شکایات خود به نشانی اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی مراجعه نمایند " . 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 9 شهریور 1395  | 10:47 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

جزییات چاقوکشی خونین در افسریه تهران/قتل دخترخاله ورزشکار معروف با شلیک گلوله+تصاویر

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اخبار حوادث و انتظامی امروز، در این بسته خبری گردآوری شده است.

 

قتل برادر به خاطر کینه 20 ساله!/ مرد جنایتکار در کمتر از 12 ساعت دستگیر شد+تصاویر

مردی که برادرش را به خاطر یک کینه 20 ساله به قتل رسانده بود، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شد.


 

جزییات جنایت داماد ناخلف در افسریه تهران/ پدرزن با ضربه چاقو به قتل رسید+عکس

مردی که پدرزنش را به خاطر اختلافات خانوادگی به قتل رسانده بود، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شد.


 

ماجرای شهادت مامور کلانتری تهران از زبان یک زورگیر/ پلیس تصویر خلافکار تهران را منتشر کرد

یکی از زورگیران سابقه دار تهران داستان شهادت یکی از ماموران کلانتری تهران را بازگو کرد.


 

جزییات درگیری فوتبالیست معروف در یک مرکز تجاری

فردی به خاطر درگیری لفظی با یک فوتبالیست معروف از وی شکایت کرد.


 

واژگونی بونکر سیمان یک زخمی بر جای گذاشت

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران گفت: واژگونی بونکر سیمان در شمال به جنوب خیابان لنگری ضلع شمال خیابان نوبنیاد یک زخمی بر جای گذاشت.


 

ماجرای تبهکاری که عکس‌های خصوصی را به تصاویر مستهجن تبدیل می‌کرد

فردی که در شبکه‌های اجتماعی با انتقال تصاویر خصوصی افراد به رایانه شخصی خود و تبدیل آنها به تصاویر مستهجن از شهروندان گلستانی کلاهبرداری می‌کرد، دستگیر و روانه زندان شد.


 

واژگونی خودرو قاچاقچيان انسان رنگ خون گرفت

معاون عمليات سازمان امداد و نجات از واژگونی پژو ٤٠٥ متعلق به قاچاقچيان انسان با ١٣ سرنشين خبر داد.

 


 

قتل دخترخاله ورزشکار معروف با شلیک گلوله/دو متهم تاکنون دستگیر شدند+تصاویر

دخترخاله ورزشکار معروف که در حال گردش با یکی از کودکانش بود، با شلیک گلوله‌ای به سویش جان خود را از دست داد.

 


 

راز دو جنایت یکسان در کمتر از دو ماه

مردی در محله‌ای در ملبورن مورد اصابت چاقو قرار گرفت در حالیکه کمتر از دو ماه پیش به همین شکل جنایتی دیگر رقم خورده بود.


 

3 کشته در برخورد خونین پیكان با دهانه تونل

سخنگوی سازمان امداد و نجات از كشته شدن 3 نفر در برخورد پیكان با دهانه تونل خبر داد.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 7 شهریور 1395  | 1:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

اطلاعیه شرکت گاز

شرکت گاز اعلام کرد: گاز مشترکان منطقه ملاصدرا ، محدوده بلوار معلم تا مطهری و از غرب تا بلوار شهید بابایی فردا قطع می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛زمان قطع گاز 9 صبح تا 19 خواهد بود.

توسعه شبکه علت قطعی گاز اعلام شده است. 

از مشترکان خواسته شده نکات ایمنی را در هنگام وصل گاز رعایت کنند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 40 :: 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >