حمله کمپین انتخاباتی کلینتون به رییس پلیس فدرال آمریکا
کمپین انتخاباتی هیلاری کلینتون، جیمز کوبی را متهم به اعمال معیارهای دوگانه در مورد نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا کرد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بی بی سی، کمپین انتخاباتی هیلاری کلینتون، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا جیمز کوبی – رییس پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) – را به دلیل "معیارهای بیشرمانه دوگانه" درباره تحقیقات جدید درخصوص استفاده کلینتون از ایمیلهای شخصی در زمان تصدی وزارت امور خارجه مورد سرزنش قرار داد.
بر این اساس، این انتقادات پس از آن مطرح شد که رسانههای آمریکایی از مخالفت کوبی با انتشار عمومی اتهامات دخالت روسیه در انتخابات آمریکا و هک کردن ایمیلهای دموکراتها خبر دادند. دلیل نگرانی کوبی درباره نشر این اطلاعات، نزدیکی به انتخابات ریاست جمهوری گزارش شده است. با این وجود، اف بی آی از پاسخ به این اتهام خودداری کرده است.
جیمز کوبی از امضای بیانیه وزارت امنیت داخلی و دفتر مدیر اطلاعات ملی که در 7 اکتبر (16 مهرماه) نیز منتشر شد، خودداری کرد. در این بیانیه آمده است: سازمانهای اطلاعاتی آمریکا اطمینان دارند دولت روسیه به صورت مستقیم در هک ایمیلهای اشخاص و سازمانهای آمریکایی شامل سازمانهای سیاسی دست داشته است. این دزدی و افشاگری با هدف دخالت در فرآیند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا صورت گرفته است.
بر اساس اعلام رسانههای آمریکایی، رییس اف بی آی با این بیانیه موافق است؛ اما از رسانهای شدن آن پیش از انتخابات ریاست جمهوری مخالف بوده است. پیشتر اتهاماتی مطرح شده بود که بر طبق آن هکرهای روسی به طور هدفمند و به منظور انحراف انتخابات به نفع دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوریخواه ایمیلها و سرورهای دموکراتها را هک کردهاند.
رابی موک، مدیر کمپین انتخاباتی کلینتون در این باره گفت: اتفاق رخ داده به طور قطع نشاندهنده معیارهای بیشرمانه دوگانه است. وی خطاب به جیمز کوبی گفت: او باید به سرعت درباره این نابرابری توضیح دهد و معیارهایی را که در مورد کلینتون رعایت میکند درباره ترامپ نیز اجرایی کند.
جیمز کوبی پس از آنکه روز جمعه و 11 روز پیش از برگزاری انتخابات آمریکا اعلام کرد اف بی آی تحقیقات جدیدی را آغاز کرده است که میتواند به کشف مواردی جدید درباره استفاده هیلاری کلینتون از سرور شخصی برای ارسال ایمیل در زمان تصدی وزارت خارجه آمریکا منجر شود، با موجی از واکنشهای شدید رو به رو شد.
30 هزار ایمیل کاری مرتبط با وزارت خارجه در سرور شخصی کلینتون کشف شد. با این وجود، کمپین کلینتون 33 هزار ایمیل دیگر را به بهانه شخصی بودن پاک کرده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
شکایت دموکراتها از ترامپ در 4 ایالت تعیینکننده
دموکراتها قصد دارند از طرح نامزد جمهوریخواهان برای نظارت بر انتخابات جلوگیری کنند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبسایت ایبیسی دات نت، مقامات حزب دموکرات در تلاش برای جلوگیری از اجرایی شدن طرح ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ نامزد انتخاباتی حزب جمهوریخواه برای نظارت بر صندوقهای رای که به اعتقاد آنها هدف آن، ایجاد وحشت در میان اقلیتهای شرکتکننده در انتخابات است، در 4 ایالت تعیینکننده علیه نامزد جمهوریخواهان دست به شکایت زدند.
مقامات حزب دموکرات روز گذشته با حضور در دادگاههای فدرال ایالتهای پنسیلوانیا، نوادا، آریزونا و اوهایو در دادخواست خود عنوان کردند ترامپ و مقامات حزب جمهوریخواه به بهانه نظارت بر فرآیند انتخابات به دنبال ایجاد رعب و وحشت در میان رایدهندگان رنگینپوست هستند و در راستای این هدف، طرحی را برای اجرا در روز انتخابات در دستور کار قرار دادهاند که مغایر با "قانون آزادی رای" مصوب سال 1965 است.
ترامپ بارها نسبت به امکان وقوع تقلب در انتخابات هشتم نوامبر (18 آبان) به هواداران خود هشدار داده و از آنها خواسته است مراقب افرادی که ممکن است بیش از یکبار به رقیب دموکرات او رای دهند، باشند. وی همچنین در سخنرانیهای مختلف گفته است دموکراتها در برخی ایالتها برای جمعآوری رای از اقلیتهای قومی و مهاجرانی که فاقد اوراق شناسایی لازم هستند، استفاده میکنند.
به همین دلیل، مقامات حزب دموکرات در دادخواست خود مدعی شدهاند برنامه نظارتی ستاد انتخاباتی ترامپ در روز انتخابات باعث وحشت رایدهندگان رنگینپوستی میشود که قصد دارند به نامزد دموکراتها رای دهند. هیلاری کلینتون نامزد ریاست جمهوری حزب دموکرات نیز اوایل هفته جاری در سخنرانی انتخاباتی خود در ایالت اوهایو گفت ترامپ امیدوار است با این شیوه بتواند اقلیتها را از شرکت در انتخابات منصرف کند.
در حال حاضر، در بسیاری از ایالتها احزاب سیاسی با رعایت پارهای محدودیتها و دریافت مجوز لازم از مقامات محلی میتوانند بر صندوقهای رای و روند کلی انتخابات نظارت کنند. اما با شکایت اخیر مقامات حزب دموکرات، شاید در این دوره از رقابتهای ریاست جمهوری محدودیتهای بیشتری برای فعالیتهای نظارتی ستاد انتخاباتی ترامپ اعمال شود.
ستاد انتخاباتی ترامپ تا این لحظه واکنشی به شکایت حقوقی مقامات دموکرات نشان نداده است.
انتهای پیام /
ادامه مطلب
نتانیاهو: بسیاری از کشورهای عربی، اسرائیل را دشمن نمیدانند
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفت برخی کشورهای عربی، فلسطین را به سمت «صلح» با این رژیم سوق میدهند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، گفت بسیاری از کشورهای عربی دیگر این رژیم را دشمن خود نمی دانند.
وی گفت: «بسیاری از کشورهای عربی، اسرائیل را دشمن نمی دانند و مسیر صلح شاید تغییر کند و جهان عرب، فلسطینیها را به طرف صلح سوق دهد.»
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در افتتاحیه دوره زمستانی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) افزود صلح با فلسطینیها با امتیاز دادن و عقبنشینی به مرزهای سال 1967 برقرار نخواهد شد، بلکه از طریق دولت قدرتمند اسرائیل و حفظ امنیت به دست خواهد آمد.
نتانیاهو گفت: «شاید مدتی طول بکشد تا فلسطینیها بفهمند که ما اینجا باقی خواهیم ماند برای همین مسیر صلح تغییر میکند و به جای اینکه فلسطینی ها جهان عرب را به طرف صلح بکشانند، این جهان عرب است که آنها را به طرف صلح سوق خواهد داد. ما به صورت هدفمند از راههای مختلف برای تحقق آن استفاده خواهیم کرد تا از منافع و امنیت خود محافظت کنیم.»
انتهای پیام/
ادامه مطلب
به هلاکت رسیدن سرکرده ارشد داعشی در موصل/ 13 کشته و زخمی در انفجاری در کرکوک
نیروی هوایی عراق سرکرده نظامی گروه تروریستی داعش را در مرکز موصل به هلاکت رساند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سومریه نیوز، به گفته یک منبع آگاه در عملیات موصل، نیروی هوایی ارتش عراق با در دست داشتن اطلاعاتی دقیق، سرکرده گروه تروریستی موسوم به "جندالخلافه" را در مرکز موصل هدف قرار داد.
به گزارش این منبع، جنگندههای ارتش عراق با هدف قرار دادن یکی از مقرهای تروریستهای داعش در مرکز موصل، "ابوطارق حیالی"، سرکرده بارز داعشی را به هلاکت رساندند.
در این حمله همچنین هفت نفر از عناصر تروریستی همراه وی به هلاکت رسیدند.
از سوی دیگر، با انفجار بمبی از سوی داعش در کرکوک، 4 نفر کشته و 9 نفر زخمی شدند.
به گفته یک منبع امنیتی در استان کرکوک، این 14 نفر از اهالی حویجه و در حال فرار از منطقه تحت سلطه تروریستهای داعش بودند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
مدیرعامل سامسونگ: باید از اشتباهات گذشته درس بگیریم
"کان اوه- هیون" معتقد است سامسونگ باید از اشتباهات گذشته درس بگیرد و بحران پیش آمده را به سلامت پشت سر بگذارد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز؛ "کان اوه- هیون،" مدیرعامل سامسونگ الکترونیکس، اظهار داشت این کمپانی باید بار دیگر در مسیر توسعه و پیشرفت قدم بردارد. هیون معتقد است کمپانی سامسونگ سابقه درخشانی در گذر از بحرانها داشته است و هماکنون نیز باید با درس گرفتن از اشتباهات گذشته هرچه سریعتر در مسیر جبران قرار بگیرد.
هیون در سخنانش هیچ اشارهای به رسوایی اخیر نوت 7 نکرد و فقط به گفتن این نکته بسنده کرد که کارکنان سامسونگ باید متوجه اشتباهات خود باشند و از آنها درس بگیرند و دیگر غرور و تکبر را در کارشان راه ندهند.
هیون در این باره گفت: اجازه بدهید از بحرانها به عنوان فرصتی دوباره برای جهش کاری و بازنگری در عملکرد خود استفاده کنیم.
سامسونگ به عنوان رکورددار پرفروشترین گوشیهای هوشمند در جهان و رقیب دیرینه کمپانی اپل هفته گذشته اعلام کرد قادر است خیلی زود ماجرای نقص در باتری مدلهای نوت 7 را جبران کند و با ارائه محصول جدید بار دیگر رضایت کاربران را جلب خواهد کرد.
رسوایی مدل نوت 7 سامسونگ، سامانه کنترل کیفیت این کمپانی کرهای را زیر سوال برد و درآمدهای آن را در سه ماهه سوم سال به شدت کاهش داد بطوریکه درآمدهای سامسونگ به کمترین سطح در 8 سال اخیر رسید. در ماجرای آتش گرفتن باتری نوت 7 سامسونگ، هیچ مقامی در این کمپانی شخصا مسئولیت نقص بوجود آمده را نپذیرفت. سامسونگ در حال تحقیق درباره پرونده نوت 7 است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
ادعای مدیرکل امآی5: روسیه تهدیدی روزافزون علیه انگلیس است
مدیرکل سازمان جاسوسی انگلیس، روسیه را «تهدیدی روزافزون» علیه لندن توصیف کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بخش فارسی پایگاه خبری شبکه پرس تیوی، اندرو پارکر، مدیرکل امآی5، سازمان جاسوسی انگلیس، میگوید روسیه تهدیدی روزافزون برای ثبات این کشور به شمار میآید.
پارکر در مصاحبهای با روزنامه گاردین، که بخشهایی از آن روز دوشنبه منتشر شد، ادعا کرد روسیه به منظور دستیافتن به اهدافش از همۀ ابزارهای تأثیرگذاری که در اختیار دارد، استفاده میکند.
وی مدعی شد: «روسیه از همۀ ارگانهای حکومتی و قدرتش برای پیشبرد سیاست خارجی با روشهای به شدت تهاجمی، شامل تبلیغات منفی، جاسوسی، براندازی و حملات سایبری استفاده میکند. روسیه امروز مشغول فعالیت در سراسر اروپا و انگلیس است. این وظیفۀ امآی5 است که مانع اقدامات (روسیه) شود.»
وی همچنین ادعا کرد روسیه هماکنون افسران اطلاعاتی در انگلیس دارد و چندین دهه است که این مأموران اطلاعاتی با فعالیتهای محرمانهشان،لندن را تهدید میکنند، اما «تفاوت در این است که این روزها روشهای بیشتر و بیشتری در دسترس است».
پارکر افزود مسکو از جنگ سایبری برای هدف قرار دادن اسرار نظامی، پروژههای صنعتی، اطلاعات اقتصادی و همچنین دولت و سیاست خارجی استفاده میکند.
وی در ادامه گفت: «مسکو (سیاست خارجی) خود را بر مبنای مخالفت با غرب تعریف کرده و به نظر میآید بر پایۀ آن عمل میکند.»
روابط میان روسیه و غرب پس از بالاگرفتن بحران اوکراین و به ویژه برگزاری همهپرسیِ سال 2014 در شبهجزیرۀ کریمه که به الحاق مجدد این منطقه به فدراسیون روسیه منجر شد، تیره شدهاست.
غرب، مسکو را به دخالت در مناقشۀ مناطق شرقی اوکراین متهم میکند؛ اتهامی که روسیه بارها آن را رد کردهاست.
روابط روسیه با آمریکا و انگلیس، همچنین بر سر بحران در سوریه تیرهتر شدهاست.
مسکو از مهر 1394 به درخواست دولت دمشق، حملاتی هوایی علیه مواضع گروههای تروریستی انجام میدهد.
در همین حال ائتلاف تحترهبری امریکا نیز از سال 2014 حملاتی علیه گروههای تروریستی نظیر داعش در سوریه انجام میدهد؛ این در حالی است که این کشورها آشکارا معارضان مسلح مخالف دولت دمشق و برخی از گروههای تروریستی را از نظر مالی و تسلیحاتی تأمین میکنند.
ادامه مطلب
ائتلاف بینالمللی: بیش از 60 کشور، در عملیات موصل به صورت تدارکاتی از عراقیها حمایت میکنند
سخنگوی ائتلاف بینالمللی گفت بیش از 60 کشور، از نیروهای عراقی در عملیات موصل حمایت تدارکاتی میکنند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی العراقیه لحظاتی پیش در خبری فوری گزارش داد: سخنگوی رسمی (به اصطلاح) ائتلاف بینالمللی ضد داعش به رهبری آمریکا، در نشستی خبری در عراق گفت بیش از 60 کشور، از نیروهای عراقی در عملیات موصل حمایت تدارکاتی می کنند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
کشتهشدن 4 نظامی سعودی در حملههای موشکی و تکتیراندازان یمنی
در حملات نیروهای یمنی به پایگاههای نظامی نیروهای عربستان در عسیر و جیزان، 4 نظامی این کشور کشته شدند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پرس تی وی، در حملات نیروهای یمنی به مواضع نیروهای عربستان، دستکم 4 نظامی سعودی کشته شدهاند.
شبکۀ تلویزیونی المسیره گزارش داد در حملۀ موشکی روز سهشنبه ارتش یمن به پایگاه نظامی مجازه در منطقۀ عسیر، 3 نظامی سعودی کشته شدند.
براساس این گزارش، تکتیراندازهای ارتش یمن یک نظامی سعودی دیگر را در پایگاه فریضه در منطقۀ خوبه در جیزان هدف قرار دادند.
در همین حال تکتیراندازهای یمنی روز سهشنبه 3 نفر از مزدوران سعودی را از نیروهای وابسته به عبد ربه منصور هادی، رئیسجمهور مستعفی یمن، در استان جوف کشتند.
همچنین یمنیها با شلیک کاتیوشا، محل تجمع مزدوران سعودی در بخش حزم در استان جوف را هدف قرار دادند.
این گزارش میافزاید یگانی از ارتش یمن و نیروهای انصارالله به برج دیدهبانی پایگاه نظامی سایله در منطق، عسیر حمله کرده و آن را منهدم کردهاند.
از سوی دیگرف جنگندههای سعودی بامداد سهشنبه بخش عسیلان در استان شبوه و بخش نهم در استان صنعا و همچنین منطقۀ قفله عذر در استان عمران یمن را هدف حملات هوایی قرار دادند.
این گزارش میافزاید بخش مستباء در استان حجه و بخشهای صلیف و خوخه در استان حدیده در شمال یمن نیز به دفعات از سوی جنگندههای عربستان سعودی هدف قرار گرفتند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
شگفتی اوکراینیها پس از اعلام داراییهای مقامات این کشور
مقامات اوکراینی برای مبارزه با فساد مالی موظف به اعلام میزان داراییهای خود شدند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، در پی انجام اصلاحات ضد فساد در اوکراین از مقامات ارشد خواسته شد داراییهای خود را منتشر کنند. اما میزان داراییهای اعلام شده مردم اوکراین را شگفت زده کرد. برخی از این مقامات میلیونها دلار پول نقد، یگانهای خودروی لوکس، ساعتهای گران قیمت، جواهرات و زمینهای وسیع دارند. این در حالیست که حقوق متوسط در اوکراین ماهی 200 دلار برآورد شده است.
صندوق بینالمللی پول خواستار اصلاحاتی در سیستم اقتصادی اوکراین شده است. مقامات اوکراین در این راستا باید میزان داراییها و درآمد خود در سال 2015 را در یک فضای اینترنتی که در دسترس عموم است، منتشر کنند.
«ولادیمیر گرویسمن،» نخستوزیر اوکراین اعلام کرد وی و همسرش 1.2 میلیون دلار و 460 هزار یورو پول نقد و مجموعهای از ساعتهای لوکس دارند. انتشار این اطلاعات نشان میدهد گرویسمن تنها کسی نیست که داراییهایش را خارج از سیستم بانکی اوکراین نگهداری میکند.
اعلام این داراییها نشان میدهد 24 عضو کابینه اوکراین جمعاً 7 میلیون دلار پول نقد دارند. دو برادر که اعضای حزب رئیس جمهور اوکراین هستند داراییهای خود را اعلام کردند. آنها 26 میلیون دلار پول نقد دارند.
به نظر میرسد 60 درصد اقتصاد اوکراین به همین شکل در سایه قرار گرفته است. وزیر دادگستری اوکراین اعلام کرد یک میلیون دلار در بانک و 500 هزار دلار پول نقد دارد. وی همچنین دلیل نگهداری پول نقد از سوی مقامات را بیاعتمادی به بانکهای اوکراین اعلام کرد.
اعلام داراییهای مقامات اوکراین به منظور جلوگیری از اختلاس و انباشت ثروت با سوءاستفاده از روابط دوستانه است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
رقیب ترامپ به وعده خود وفا کرد / فرماندار اوهایو به «جان مککین» رای داد!
جان کیسیک در انتخابات زودهنگام، بجای ترامپ به نامزد جمهوریخواهان در انتخابات 2008 رای داد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یو اس ای تودی، «جان کیسیک» فرماندار اوهایو و رقیب انتخاباتی سابق دونالد ترامپ نامزد ریاست جمهوری حزب جمهوریخواه که از مدتها پیش وعده داده بود در انتخابات به ترامپ رای نخواهد داد، روز گذشته (دوشنبه) به وعده خود عمل کرد و با شرکت در انتخابات زودهنگام، بجای ترامپ، نام «جان مککین» سناتور آریزونا و نامزد ریاست جمهوری حزب جمهوریخواه در انتخابات 2008 را برروی برگ رای خود نوشت. «کریس شریمپ» سخنگوی کیسیک در گفتگو با رسانهها این خبر را تایید کرد.
کیسیک در ماه مه با ایراد یک سخنرانی احساسی در اوهایو از رقابتهای مقدماتی حزب جمهوریخواه برای تعیین نامزد نهایی این حزب در انتخابات ریاست جمهوری 2016 کنار کشید. فرماندار اوهایو قصد داشت تا پایان به عنوان رقیب ترامپ در کورس رقابتها باقی بماند؛ اما او تنها در ایالت اوهایو که خانه او به شمار میرود، پیروز شد و زمانیکه از ادامه رقابتها انصراف داد، تعداد آرای ایالتی او تقریباً 900 عدد کمتر از ترامپ بود. با این حال، در آن زمان، نظرسنجیها نشان میدادند او تنها نامزد جمهوریخواهی است که در یک رقابت تن به تن میتواند هیلاری کلینتون نامزد دموکراتها را در انتخابات شکست دهد.
پس از اعلام انصراف کیسیک از رقابتهای انتخاباتی حزب جمهوریخواه، اختلاف نظر میان او و ترامپ همچنان ادامه یافت و با وجود آنکه فرماندار اوهایو یک سال پیش از آن با امضای یک تعهدنامه انتخاباتی، خود را ملزم به حمایت از نامزد نهایی جمهوریخواهان در انتخابات 2016 کرده بود، اعلام کرد در صورت پیروزی ترامپ در رقابتهای مقدماتی حزب جمهوریخواه، در انتخابات به او رای نخواهد داد. وی حتی با وجود آنکه گردهمایی ملی حزب جمهوریخواه برای معرفی ترامپ به عنوان نامزد نهایی انتخابات در ایالتی که او فرماندارش بود برگزار شد، از شرکت در این مراسم امتناع کرد.
کیسیک پس از آن نیز با وجود آنکه ترامپ بارها علناً و تلویحاً در سخنرانیهای مختلف از حمایت نکردن او از خود ابراز ناخرسندی کرد، از گفته قبلی خود عقب نشینی نکرد تا اینکه روز گذشته در نهایت نام فردی را برروی برگ رای خود نوشت که ترامپ سال گذشته در انتقاد از او گفت: "فردی که در جنگ اسیر شده باشد، نمیتواند قهرمان ملی نامیده شود."
هرچند رای کیسیک در انتخابات امسال شمارش نمیشود، او با رای خود به جان مککین، توهین ترامپ به کهنهسرباز جنگ ویتنام را به او یادآوری کرد و بار دیگر نشان داد از نظر او، ترامپ شایستگی ریاست جمهوری آمریکا را ندارد.
کیسیک در اوهایو از مقبولیت خوبی در میان رایدهندگان برخوردار است و اکنون با انتشار خبر رای ندادن او به ترامپ، موقعیت نامزد جمهوریخواهان در این ایالت ممکن است بیش از پیش به خطر بیفتد. از زمان ریاست جمهوری آبراهام لینکلن در سال 1860، هیچ نامزد جمهوریخواهی بدون پیروزی در اوهایو نتوانسته است در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شود.
انتهای پیام /
ادامه مطلب