تاريخ : چهارشنبه 5 آبان 1395  | 2:36 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

سعید راد و صبا کمالی به «چشمان خیس پروانه‌ها» رسیدند

طبق اخبار منتشر شده فیلمبرداری جدیدترین فیلم پرویز شیخ طادی دیروز آغاز شده است.

به گزارش خبرنگارحوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پرویز شیخ‌طادی پس از ساخت فیلم سینمایی «روزهای زندگی» تصمیم به ساخت پروژه سینمایی دیگری به نام «چشمان خیس پروانه‌ها» گرفته که در این میان خبرهایی مبنی بر حضور علی نصیریان، علیرام نورایی و فرخ نعمتی در این فیلم منتشر شد. ظاهرا قرار بود چهارم آبان کلید کار زده شود. 

طبق خبرهایی که به دست خبرنگار ما رسیده، سعید راد و صبا کمالی نیز در این اثر سینمایی حضور خواهند یافت و تست گریم این دو بازیگر نیز انجام شده است. 

شایان ذکر است؛ فرشاد گل سفیدی (تصویربردار)، مسعود میمی (برنامه‌ریز) و ... برخی از عوامل این فیلم سینمایی هستند.

گفتنی است؛  پرویز شیخ طادی پیش از این کارگردانی شش فیلم سینمایی را بر عهده داشته است.



انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 5 آبان 1395  | 2:36 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

«بیست و یک روز بعد» در کرج کلید خورد

فیلم سینمایی «بیست و یک روز بعد» هفته گذشته و در سکوت خبری در محمدشهر کرج کلید خورد.

به گزارش حوزه سینماگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فیلم سینمایی «بیست و یک روز بعد» هفته گذشته و در سکوت خبری در محمدشهر کرج کلید خورد. 
 
این فیلم که نخستین ساخته سینمایی سیدمحمدرضا خردمندان به تهیه کنندگی باشگاه فیلم سوره حوزه هنری است، ملودرامی اجتماعی از قصه زندگی نوجوانی ست که در راه تحقق آرزوی ناکام پدرش، با چالش بسیاری روبرو می شود. 
 
تاکنون امیرحسین صدیق، مهدی قربانی، سینا رازانی و حسین شریفی جلوی دوربین علیرضا برازنده رفته اند و به زودی با اتمام تصویربرداری خارجی، لوکیشن های داخلی فیلم با بازی ساره بیات، حمیدرضا آذرنگ و جلال فاطمی آغاز می شود. مهدی قربانی، بازیگر نوجوان سینمای کشور، در این فیلم نقش پسری به نام "مرتضی" را بازی می کند که سودای فیلمسازشدن در سر دارد. ساره بیات نیز با گریمی متفاوت در نقشی تازه در سینمای ایران جلوی دوربین می رود. 
 
فیلم سینمایی «بیست و یک روز بعد» طی ۶۰ جلسه در تهران و کرج فیلمبرداری خواهد شد و عوامل فیلم در تلاش اند تا آن را برای سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر آماده کنند. 
 
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: "همیشه همینجوریه! آخرین بار هوا ابر شد. باد گرفت. درختا داشتن از جا کنده می شدن. اونقدر بارون شدید شد که سیل شهرو گرفته بود. پرنده ها دور و بر لونه هاشون جیغ می کشیدن. یکی از بچه ها قسم می خورد خودش دیده خورشید یکی دوبار نورش کم و زیاد شده...!" 
 
همزمان با آغاز فیلمبرداری «بیست و یک روز بعد» صفحات اجتماعی این فیلم در شبکه های اینستاگرام و تلگرام آغاز به کار کرد. مخاطبان می توانند با مراجعه به آدرس https://instagram.com/ BistoyekRoozBad و https://telegram.me/ BistoyekRoozBad از آخرین اخبار، تصاویر و اطلاعات فیلم باخبر شوند. 
 
ساره بیات، حمیدرضا آذرنگ، امیرحسین صدیق، مهدی قربانی، جلال فاطمی، رضا استادی، سینا رازانی، حسین شریفی، مسعود چوبین، مهسا هاشمی، راستین عزیزپور، امیرعلی محمودی، ارکین توتونچی، ابوالفضل باشی و پیمان رسولی از جمله بازیگرانی هستند که در نخستین محصول سینمایی باشگاه فیلم سوره نقش آفرینی خواهند کرد. 
 
عوامل فیلم سینمایی «بیست و یک روز بعد» عبارتند از کارگردان: سیدمحمدرضا خردمندان، نویسنده: سیدمحمدرضا خردمندان، احسان ثقفی، مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده، طراح استوری بورد: محمد لطفعلی، طراح گریم: جلال موسوی، طراح صحنه و لباس: کامیاب امین عشایری، مدیر صدابرداری: امیر نوبخت، تدوین: بابک رضاخانی، مدیر تولید: ابراهیم زاهدی فر، مدیر برنامه ریزی: سعید عباسی، دستیار اول کارگردان: آرش حسن پور، دستیار اول فیلمبردار: محمد عزت خواه، دستیار اول صحنه: وهاب یحیی زاده، منشی صحنه: داریوش اسقایی، مدیر تدارکات: رسول سیدحاتمی، عکاس: نوید سجادی حسینی، تصویربردار پشت صحنه: محمد مهدی پور، مشاور رسانه ای و مدیر روابط عمومی: هادی فیروزمندی، محصول باشگاه فیلم سوره حوزه هنری. 
 
انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

اهدای نشان کیارستمی و تندیس مولانا در جشنواره فیلم کوتاه تهران

در سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، نشان کیارستمی و تندیس مولانا به افراد موثر در سینمای ایران بخصوص سینمای کوتاه اهدا می شود.

به گزارش حوزه سینماگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از ستاد خبری جشنواره فیلم کوتاه تهران، یاد عباس کیارستمی فیلمساز بزرگ سینمای ایران و جهان با اعطای نشان او در سی و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران گرامی داشته می شود. 

نشان کیارستمی که به افراد شاخص و تاثیرگذار سینما بخصوص فعالان فیلم کوتاه اهدا می شود، تلاشی است برای پاسداشت این فیلمساز فقید که نامش تا همیشه در تاریخ سینمای جهان جاودانه خواهد ماند. 

همچنین از تندیس مولانا در جشنواره سی و سوم فیلم کوتاه تهران رونمایی می شود. 

این تندیس که به پاسداشت فرهنگ و ادب کهن ایران اسلامی با عنوان مولانا طراحی شده است به عنوان نشان ویژه جشنواره به آثار برتر جشنواره فیلم کوتاه تهران اهدا می شود. 

سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران 18 تا 24 آبان به دبیری فرید فرخنده کیش برگزار می شود. 



انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 5 آبان 1395  | 2:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

«متولد 65» روایتی از روزگار جوانی است

بازیگر نقش اول مرد فیلم مجید توکلی معتقد است، حرف اصلی «متولد 65 » حرف همه جوان‌هاست.

«متولد 65» روایتی از روزگار جوانی است

پدرام شریفی بازیگر سینما در خصوص علت همکاری خود با پروژه «متولد 65» و حرف این فیلم در گفتگو با خبرنگارحوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: «متولد 65» فیلم دهه شصتی‌هاست و وقتی به عنوان دهه شصتی فیلمنامه را خواندم، بسیاری از ماجراهای زندگی‌مان را در آن دیدم؛ اتفاقاتی که همیشه در افکارم بود. 

وی افزود: در مورد دهه شصت حرف‌های بسیاری زده می‌شود اما زمانی که صادقانه به این دهه نگاه می‌کنیم، متوجه خواهیم شد از زمانی که در رحم مادرمان بودیم، صدای بمباران می‌شنیدیم؛ اکثرمان در جنگ به دنیا آمدیم، به مدرسه رفتیم و ... 

شریفی خاطرنشان کرد: تلخ‌ترین جای این جریان آنجاست که وقتی به دهه هفتادی‌ها نگاه می‌کنیم، وضعیتشان بهتر از دهه شصتی‌ها نیست؛ این فیلم ماجرای ما جوان‌هاست؛ نه الزاما یک دهه خاص. امیدوارم همه آن انرژی که برای «متولد 65» گذاشتم نتیجه مثبت بدهد و خروجی قابل قبولی داشته باشد. 


انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 5 آبان 1395  | 2:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

انتشار فراخوان بخش «عکس» جشنواره فیلم‌ و عکس صنعتی

فراخوان بخش عکس چهارمین جشنواره فیلم‌ و عکس فناوری و صنعتی منتشر شد.

به گزارش حوزه سینماگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی چهارمین جشنواره ملی فیلم و عکس فناوری و صنعتی؛ دومین دوره بخش عکس  این جشنواره با هدف معرفی توانمندی‌ها و دستاوردهای کشور در سه بخش صنعتی، تبلیغاتی و مجموعه عکس برگزار می‌شود. حسن هندی مدیر اجرایی بخش عکس این رویداد ملی است. 
 
با توجه به آثار رسیده در دوره سوم جشنواره که سال گذشته برگزار شد، بخش عکس‌های تبلیغاتی به چهارمین دوره جشنواره اضافه شده است و علاقمندان می‌توانند در سه بخش تک عکس صنعتی، تک عکس تبلیغاتی و مجموعه عکس، آثار خود را تا پنجم آذرماه به جشنواره ارسال کنند. 
 
متن کامل فراخوان بخش عکس چهارمین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی و تعاریف بخش‌ها در سایت www.jdfest.ir منتشر شده است و ثبت نام در جشنواره نیز به صورت آنلاین و حضوری انجام می‌شود. 
 
این فراخوان به شرح زیر است:    
 
آثار: 
 
شرکت‌‌کنندگان می‌توانند در بخش تک عکس صنعتی حداکثر 5 فریم و تک عکس تبلیغاتی حداکثر 10 فریم عکس و در مجموعه عکس حداکثر 6 فریم ارسال کنند. 
 
* آیین‌نامه: 
 
 - شرکت برای تمامی هنرمندان و علاقه‌مندان به عکاسی در این مسابقه آزاد است. 
 
- هر عکاس می تواند در هر سه بخش مسابقه شرکت کند و عکس‌ها می‌توانند به صورت رنگی و یا سیاه و سفید باشند. 
 
- عکس‌ها باید با فرمت JPG و رزولوشن300 و حداکثر 6MB بر روی سایت مسابقه بارگذاری شوند. 
 
- عکس‌های ارسالی در بخش تک ‌عکس صنعتی باید مستند بوده و از هرگونه دستکاری که جنبه استنادی عکس را مخدوش می‌کند خودداری شود. 
 
- آثار ارسالی نباید در جشنواره پیشین یا جشنواره های مشابه دیگر شرکت کرده باشند. 
 
- عکس‌های ارسالی، نباید دارای امضای عکاس، پاسپارتو، قاب، تاریخ، واترمارک، لوگو یا هرگونه نشانه‌های تصویری باشند. 
 
- دریافت آثار از طریق سایت جشنواره و ارسال حضوری به دبیرخانه در مهلت مقرر امکان‌پذیر است. 
 
* جوایز: 
 
تندیس جشنواره، لوح تقدیر به ‌همراه جوایز نقدی برای نفرات اول در هر سه بخش و لوح تقدیر و جوایز نقدی به برگزیدگان دوم و سوم هر بخش. 
  
بر اساس این گزارش، چهارمین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی با هدف معرفی فعالیت‌ها، توانمندی‌ها و دستاوردهای کشور در بخش‌های مختلف علمی، فناوری، نوآوری و صنعتی توسط جهاد دانشگاهی هنر با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به دبیری مسعود نجفی برگزار می‌شود. 
 
پنجم آذرماه آخرین مهلت ارسال آثار به چهارمین دوره جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی (فردا) است و این جشنواره دی‌ماه امسال با شعار «روایتی از فناوری و کسب و کار ایرانی» برگزار می‌شود. علاقمندان می‌توانند آثار خود را از طریق وب‌سایت www.jdfest.ir ارسال کنند. 
 
انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 5 آبان 1395  | 2:34 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

آغاز اکران انیمیشن «ناسور» در قم

اکران انیمیشن سینمایی «ناسور» از پنجشنبه ۶ آبان ماه در سینما ونوس قم آغاز می‌شود.

به گزارش حوزه سینماگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛انیمیشن عاشورایی «ناسور» به کارگردانی کیانوش دالوند و تهیه‌کنندگی محمدحسین قاسمی و داریوش دالوند از پنجشنبه در سینما ونوس قم به نمایش در‌می‌آید. 
 
این سینما که در انتهای بلوار امین، روبروی دانشگاه قم واقع شده، عصر روزهای پنجشنبه و جمعه به صورت تک سانس «ناسور» را اکران می‌کند.

این اثر همچنین در پردیس سینمایی کوروش در تهران اکران شده و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت سینماتیکت برای تهیه بلیت این اثر اقدام کنند. 

در حال حاضر اکران ویژه انیمیشن «ناسور» در ۵ پردیس آزادی، جوان، المپیک، شکوفه و فرهنگسرای بهمن در سانس‌های صبح برقرار است.


انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 5 آبان 1395  | 2:34 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

مجموعه مستند «رویای آمریكایی» رونمایی می‌شود

مراسم رونمایی از بسته فرهنگی مجموعه مستند «رویای آمریكایی» چهارشنبه 12 آبان‌ماه در سالن امیرحسین فردی حوزه هنری برگزار می‌شود.

مجموعه مستند «رویای آمریكایی» رونمایی می‌شود

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگیباشگاه خبرنگاران جوان؛ مراسم رونمایی از بسته فرهنگی مجموعه مستند «رویای آمریكایی» كه شامل 5 اثر در نقد حكومت و نظام آمریكا است، ساعت 16:30 چهارشنبه 12 آبان‌ماه در سالن امیرحسین فردی حوزه هنری برگزار می‌شود. 
 
بسته فرهنگی «رویای آمریكایی» با همكاری «مركز مستند» و «موسسه آیات» تهیه شده است. این مجموعه شامل مستندهای «چهار سوار كار»، «فوروارد»، «شیرجه»، «نقض» و «جاسوسی» است. 
 
فیلم های این بسته فرهنگی از تهیه كنندگان آن خریداری شده و با دوبله، زیرنویس فارسی و در بسته ویژه ای تولید شده است.
 
كارشناسان مركز مستند حوزه هنری و موسسه آیات پس از بررسی های فراوان 10 فیلم را برای توزیع انتخاب كردند و از این تعداد آثار نیز، در نهایت با عوامل 5 فیلم صحبت شد و حق كپی رایت آثارشان برای نشر در كشورمان خریداری شد.


انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 5 آبان 1395  | 12:53 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

تصادف شدید پراید با موتورسیکلت/ راکب موتور جان باخت

خبرگزاری فارس: تصادف شدید پراید با موتورسیکلت/ راکب موتور جان باخت

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران از تصادف خودروی پراید با یک موتورسیکلت خبر داد و گفت: راکب موتور در این حادثه جان خود را از دست داد.

جلال ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: در ساعت 22:55 شب گذشته تصادف در خیابان محلاتی بعد از نبرد به سامانه آتش‌نشانی شهر تهران اعلام شد و مأموران ایستگاه 24 آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند. 

وی افزود: با حضور آتش‌نشانان در محل حادثه مشاهده شد یک دستگاه پراید با یک موتورسیکلت تصادف کرده که راننده موتور به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده بود و سرنشین دیگر که یک جوان 22 ساله بود نیز مصدوم شده بود. 

ملکی افزود: راننده پراید نیز که یک خانم 40 ساله بود دچار مصدومیت شده بود و همراه با دیگر مصدوم این حادثه به مراکز درمانی منتقل شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران، گفت: پس از ایمن‌سازی‌های لازم در ساعت 23:37 ، عملیات این حادثه به پایان رسید.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 5 آبان 1395  | 12:51 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

مرگ مشکوک پیرمرد 70 ساله با ضربات چاقو همسر+تصاویر

پلیس جنازه مردی 70 ساله که با ضربات چاقو به قتل رسیده بود را کشف و همسرش را به عنوان مضنون اصلی بازداشت کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، پلیس ملبورن استرالیا روز دوشنبه جنازه یک مرد 70 ساله را در محله‌اش کشف کرد که با ضربات چاقو به قتل رسیده بود و همسرش را به عنوان مضنون اصلی بازداشت کرد.

 

مرد 70 ساله با ضربات چاقو به قتل رسید +تصاویر

 

مرد 70 ساله با ضربات چاقو به قتل رسید +تصاویر

 

به گزارش دیلی میل، نیروهای پلس بعد از اینکه نیروهای اورژانس این شهر جنازه را در محله پیدا کرده بودند، سر صحنه جرم رسیدند و از کسانی که به آن مرد مربوط بودند بازجویی کردند.

 

به گفته کسانی که بازجویی شده بودند، این مرد و همسرش با هم در خانه ای در همان محله زندگی می‌کردند و اغلب اوقات ساکت بودند.

 

مرد 70 ساله با ضربات چاقو به قتل رسید +تصاویر

 

بر اساس گزارش نیروهای پلیس، فعلا همسر 69 ساله فرد مذکور در ارتباط با این قتل مورد بازجویی قرار گرفته است و با اینکه نیروهای پلیس همچنان در حال تحقیق بر روی این پرونده هستند هیچ مدرکی در سر صحنه جرم به دست نیامده است.

 

مرد 70 ساله با ضربات چاقو به قتل رسید +تصاویر

 

مرد 70 ساله با ضربات چاقو به قتل رسید +تصاویر

 

گفتنی است، پزشکی قانونی ملبورن اعلام کرده است که این فرد در سر صحنه به قتل رسیده است و زخم‌های او مربوط به قبل نمی‌شوند.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

سارق خودرو های محله تهرانپارس دستگیر شد/ انتقال متهم به پایگاه چهارم پلیس آگاهی

سرهنگ ضرغام امیری، از دستگیری یک سارق خودرو در محدوده تهرانپارس خبر داد و گفت:" این متهم یک ساعت پس از دزدی دستگیر شد.

به گزارش خبرنگارگروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با تماس یکی از شهروندان ساکن این محله مبنی بر سرقت خودروی سواری‌اش از مقابل منزل، هماهنگی های لازم در این رابطه انجام و تیم‌های گشت انتظامی کلانتری 126 تهرانپارس، برای شناسایی و دستگیری متهم یا متهمان وارد عمل شدند. 

 

در بررسی‌های انجام شده، مشخصات خودرو مسروقه از مرکز کنترل پلیس پایتخت، استعلام شد و مأموران مستقر در محدوده، گشت‌زنی‌های هدفمند را آغاز کردند که در نهایت یکی از گشت‌های مستقر در محدوده مذکور، خودروی موصوف را با مشخصاتی که اعلام شده بود، اما با پلاکی مخدوش مشاهده کرد و برای بررسی به سمت این خودروی در حال حرکت تغییر مسیر داد. 

 

مأموران به راننده خودروی مذکور دستور توقف دادند اما راننده خودروی مذکور با اینکه دستور پلیس را شنیده بود، به جای توقف بر سرعت خود افزوده و پس از ورود به خیابانی فرعی در همان محدوده سعی کرد از دست پلیس فرار کند که این امر به تعقیب وی منجر شده و دقایقی بعد مأموران موفق شدند تا راه وی را سد کنند و این راننده را که احتمال می‌رفت سارق باشد بازداشت کنند. 

 

متهم بازداشت و به همراه خودروی مسروقه به کلانتری منتقل شد و که طی بازجویی های انجام شده به جرم خود مبنی بر سرقت خودروی مذکور اعتراف کرد و پس از بررسی‌های انجام شده مشخص شد خودروی مذکور همان وسیله نقلیه مسروقه ای است که یک ساعت پیش اعلام سرقت شده بود. 

 

سرهنگ ضرغام امیری، کلانتر محله تهرانپارس درباره این خبر به باشگاه خبرنگاران جوان ، گفت: پس از تکمیل پرونده در کلانتری، متهم به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد تا در رابطه با سرقت‌های احتمالی دیگرش نیز تحقیقات انجام شود و مالک خودرو نیز پس از دعوت به کلانتری، خودروی خود را تحویل گرفت.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 35 :: 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >