استعفای یک شهردار آمریکایی در پی تایید اظهاراتی توهینآمیز علیه میشل اوباما
یک شهردار آمریکایی در ایالت ویرجینیا، پس از تایید اظهاراتی نژادپرستانه، مجبور شد از سمت خود استعفا کند.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، شهردار یکی از شهرهای ایالت ویرجینیا در شرق آمریکا روز سه شنبه به علت انتقادات شدیدی که اظهارنظر تبعیض آمیز وی در شبکه های اجتماعی بر ضد میشل اوباما، همسر رئیس جمهور آمریکا، برانگیخت، مجبور شد از سمت خود استعفا کند.
پاملا رمزی تیلور، که مسئول یک سازمان غیردولتی مستقر در شهرستان کلای Clay است، در واکنش به پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در صفحه فیسبوک خود نوشته بود:"از دیدن یک میمون با کفشهای پاشنه بلند در کاخ سفید خسته شده ایم و خیلی خوب است که از این پس شاهد خانمی زیبا و شیک پوش درکاخ سفید خواهیم بود که شایستگی عنوان بانوی اولی آمریکا را دارد."
«بورلی والینگ،» شهردار شهر کالی، که از این اظهارنظر توهین آمیز به همسر رئیس جمهور سیاه پوست آمریکا خوشش آمده و در صفحه فیسبوک خود از پاملا رمزی تیلور تمجید کرد.
شبکه تلویزیون محلی WSAZ گزارش داد: موج انتقادات شدید از این اظهارنظر موجب شد شهردار شهر کالی از سمت خود استعفا کند.
روزنامه واشینگتن پست نیز نوشت: پاملا رمزی تیلور نیز که ریاست یک سازمان غیردولتی محلی را بر عهده داشت، جای خود را به فرد دیگری داد.
بر اساس این گزارش، یکصد و شصت هزار نفر توماری را که بر ضد این دو زن (بورلی والینگ وپاملا رمزی تیلور) در اینترنت تهیه شده بود، امضا کردند. بورلی والینگ با ارساله بیانیهای به واشینگتن پست به خاطر اظهارنظر نژادپرستانه خود عذرخواهی کرد و گفت هرگز قصد موضع گیری نژادپرستانه نداشته است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
گاردین: چرا ترامپ به حفظ توافق هستهای ایران نیاز دارد؟
گاردین در مطلبی نوشت حفظ توافق هستهای ایران به سود "دونالد ترامپ" است.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان ؛ پایگاه اینترنتی روزنامه گاردین در مطلبی نوشت: "دونالد ترامپ،" رئیس جمهور منتخب آمریکا، مارس 2016 (اسفند 94) در سخنرانی کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل (آیپک) با قاطعیت اعلام کرد اولویت نخست وی در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، برهم زدن توافق هستهای ایران خواهد بود. وی همچنین تاکید کرد درصورتیکه به کاخ سفید راه یابد از اسرائیل به عنوان دوست و متحد قدیمی آمریکا حمایت کامل خواهد کرد.
گاردین در ادامه نوشت: اما برهم زدن توافق هستهای ایران چندان هم کار آسانی نخواهد بود. به غیر از ایران و آمریکا، چهار کشور دیگر –انگلیس، فرانسه، چین و روسیه- نیز آن را امضا کردهاند و تمام آنها بر این موضوع اتفاق نظر دارند که توافق صورت گرفته با ایران بسیار مهم و ارزشمند بوده است. حتی به نظر میرسد عربستان سعودی نیز به جمع حامیان توافق هستهای پیوسته و معتقد است وجود این توافق بهتر از فقدان آن است.
اگر دونالد ترامپ اقدامی در جهت لغو توافق هستهای بردارد و جمهوریخواهان افراطی تحریمهای جدیدی را علیه ایران وضع کنند، طبیعی است تهران نیز از پایبندی به آن سرباز میزند و سیاستهای پیشین خود را در زمینه فعالیتهای هستهای از سر میگیرد. ایران میتواند بار دیگر به غنیسازی اورانیوم روی آورد که برای ساخت سلاح هستهای کاربرد دارد. این موضوع نه تنها برای اسرائیل؛ بلکه برای هر کس دیگری نیز هشدار دهنده خواهد بود و مهمتر آنکه چهره ترامپ را مخدوش میکند و به اولین اقدام اشتباه او در دوران ریاست جمهوری تبدیل میشود.
گاردین در ادامه به تغییر اظهار نظر ترامپ درباره توافق هستهای ایران اشاره کرد و نوشت: ترامپ در سخنرانی میان اعضای آیپک گفت این توافق را به طور کامل لغو میکند و آمریکا هیچ امتیازی به ایران نخواهد داد؛ اما چند ماه بعد وی اظهار داشت توافق را به گونهای تنظیم میکند که ایران را از هر فعالیت هستهای دور نگه دارد.
چشمانداز آینده توافق هستهای ایران در دوران ریاست جمهوری ترامپ بسیار بدتر از زمانی است که کلینتون برای این پست انتخاب میشد. اما این بدان معنی نیست که راهها به سوی حفظ توافق کاملا بسته شده است. ترامپ در تبلیغات انتخاباتی گفته بود با روسیه برای نابود کردن گروه تروریستی داعش همکاری خواهد کرد، این موضوع میتواند بر روی چگونگی روابط با ایران نیز تاثیر بگذارد. ترامپ در سخنرانی آیپک و چندین سخنرانی دیگر، خود را چهرهای دارای توانایی انجام توافقهای حساس جلوه داد و بارها تاکید کرد همواره مصلحت آمریکا را در اولویت نخست قرار میدهد. آیا این سخنان به معنای تنظیم توافق جدیدی با ایران است؟ ترامپ برای ساختن آمریکایی قدرتمند- به ظن خودش- نیازمند برقراری دیپلماسی با جهان است. احتمال انتخاب "جان بولتون" به عنوان وزیر امور خارجه ترامپ که بارها از بمباران ایران سخن گفته بود، مغایر با سیاست تعامل آمریکا خواهد بود.
گاردین در پایان نوشت: انتخاب وزیر امور خارجه در دولت ترامپ بسیار حائز اهمیت است و میتواند در چگونگی رفتار وی با توافق هستهای ایران تاثیرگذار باشد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
صدور قطعنامه جدید سازمان ملل علیه وضع حقوق بشر در ایران
کشورهای عضو سازمان ملل متحد قطعنامهای را در خصوص «نقض حقوق بشر در ایران» تصویب کردند.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، کشورهای عضو سازمان ملل متحد روز سه شنبه قطعنامهای را در خصوص آنچه «نقض حقوق بشر در ایران» خواندند، تصویب کردند.
این قطعنامه غیر الزام آور که هر سال ارائه می شود در یک کمیسیون مجمع عمومی سازمان ملل متحد با 85 رای موافق، 35 رای مخالف و 63 رای ممتنع به تصویب رسید که در مقایسه با سال گذشته رای بیشتری به دست آورد.
در همین حال در این قطعنامه بر «گفتگو و ارتباط فزاینده» میان ایران و گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد درباره این موضوع تاکید شد.
به ادعای مارک آندره بلانشار، سفیر کانادا که این متن را ارائه کرد، «وضع حقوق بشر در ایران همچنان بحرانی است.»
در همین حال، غلامعلی خوشرو، سفیر ایران در سازمان ملل، اعلام کرد برای این قطعنامه «توجیه معتبری» وجود ندارد و اینکه «حقوق بشر بار دیگر به عنوان وسیلهای برای اعمال فشار بر مردمی استفاده شد که استقلال را برگزیده است.»
از جمله کشورهایی که به این قطعنامه رای مخالف دادند می توان به عراق، هند، پاکستان، کوبا، سوریه، کره شمالی، چین، روسیه و ونزوئلا اشاره کرد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
مجلس نمایندگان آمریکا تحریمهایی علیه دمشق اعمال کرد
قانونگذاران آمریکا لایحه اعمال تحریمهای جدید علیه دولت سوریه و حامیانش را تصویب کردند.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: قانونگذاران آمریکا روز سه شنبه دو لایحه را درمورد تمدید تحریمها علیه ایران برای مدت 10 سال دیگر و همچنین اعمال تحریم های جدید علیه سوریه تصویب کردند. این اقدام قانونگذاران آمریکا تاکیدی بر عزم آنها برای ایفای نقشی قاطع در سیاست خاورمیانه بدون توجه به این موضوع است که چه کسی در کاخ سفید اداره امور را در اختیار دارد.
مجلس نمایندگان آمریکا با 419 رای موافق در برابر یک رای مخالف، قانون تحریم های ایران ( ISA ) را برای 10 سال دیگر تمدید کرد.
مجلس نمایندگان آمریکا همچنین یکصدا لایحه ای دیگر را تصویب کرد که براساس آن دولت سوریه و حامیانش از جمله روسیه و ایران با تحریم هایی روبرو خواهند شد.
رای گیری درباره این لایحه ضدایرانی درحالی انجام شد که تنها یک هفته از انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور جدید آمریکا می گذرد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
با مصرف این دمنوش در فصل پاییز از سرماخوردگی خداحافظی کنید
طب سنتی همیشه راهکارهای مختلفی برای پیشگیری از بیماری ها و درمان آنها مانند سرماخوردگی داشته است.
حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: در فصل سرما به دلیل افزایش آلرژی وحساسیت های فصلی استفاده از دمنوش های گیاهی برای کاهش عوارض ناشی از سرما موثر هستند.
وی اظهار داشت: استفاده از دمنوش زنجبیل و دارچین به همراه تخم گشنیز در فصل سرما موجب ایجاد گرمایش در بدن و از بروز سرمازدگی پیشگیری می کند.
این پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: برای کاهش خارش و آلرژی های فصلی استفاده از دمنوش های گل بنفشه، کاسنی، خارخاسک و تخم گیشنیز به رفع حساسیت های پوستی کمک شایانی می کند.
عظمایی بیانکرد: مصرف ترکیب دمنوش آویشن شیرازی، پونه کوهی، گل پنیرک، گل ختمی و چند عدد عناب و اسطوخودوس موجب پیشگیری از بروز سرماخوردگی، لرز و سرفه در افراد می شود و احساس آرامش در فرد ایجاد می کند.
وی تصریح کرد: استفاده از دمنوش بابنونه، سنبل الطیب، گل گاوزبان و بادرنج بویه، دارای خاصیت آرامبخش هستند که استفاده از آنها در فصل سرما توصیه می شود.
این پژوهشگر طب سنتی یادآور شد: مصرف چایی دارچین به همراه زنجبیل و تخم گشنیز یک دمنوش مفید برای فصل پاییز است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
چه زمانی لیزر درمانی خطرناک می شود؟
اگر در لیزر درمانی قوانین و مقررات مربوط به انجام آن رعایت نشود، ممکن است عوارض خطرناکی به دنبال داشته باشد.
عباس درجانی متخصص پوست مو و زیبایی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: بیشترین کاربرد لیزر برای بیماری های پوستی در حوزه اقدامات و عملیات زیبایی است.
وی افزود: برداشتن موهای زائد، پاک کردن خالکوبی ها و جوان سازی پوست از جمله کاربردهای لیزر درمانی در حوزه پوست است.
این متخصص پوست و مو عنوان کرد: از لیزر درمانی مانند داروها به عنوان یک روش و ابزار دارای مزایا و معایب استفاده می شود و روشی است که اگر به درستی انجام شود برای بیمار سودمند است.
درجانی بیان کرد: ما در کشور شاهد تبلیغات فریبنده ای در حوزه لیزر درمانی و انواع آن هستیم، که متاسفانه با توجه به اینکه لیزر درمانی یک تکنیک مهم و خطرناک است هیچ محدودیت و نظارتی در رابطه با انجام آن توسط افراد و کاربرد آن در کشور وجود ندارد.
وی اظهار داشت: لیزر درمانی در کارکردهای مختلف آن می تواند دارای عوارض متعددی داشته باشد و اگر فرد انجام دهنده لیزر قوانین و مقررات مربوط به لیزردرمانی را رعایت نکند ممکن است عوارض خطرناکی به دنبال داشته باشد.
این متخصص پوست و مو بیان کرد: برای از بین بردن لکه های پوستی توسط لیزر درمانی ابتدا باید نوع آن را توسط متخصص پوست تشخیص داد که می تواند شامل کک و مک های ساده تا خال های قهوه ای ناشی از سرطان پوست (ملانوم) باشد.
درجانی یادآور شد: در برخی لکه های پوستی مثل کک و مک و لنیگو، لیزر می تواند تا حدودی به درمان بیماری کمک کند خصوصا در زمانی که فرد با دارو درمانی و سایر روش ها نتیجه نگیرد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
برای سلامت مردم، سیاسی تصمیم نگیریم
وزیر بهداشت گفت: طی دو هفته گذشته عملیات روانی سنگینی علیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شکل گرفت.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در پیام اینستاگرامی خود گفت: طی دو هفته گذشته عملیات روانی سنگینی علیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شکل گرفت. عملیاتی که هدف از آن، اثرگذاری در تصمیم سازی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در مورد ساماندهی حوزهی سلامت در برنامهی ششم بود. از چپ و راست و میانه تا بخشی از جامعهی پزشکی هم در این موضوع فعال بودند. البته این اقدام به عنوان سندی علیه سلامت مردم کشور در تاریخ باقی خواهد ماند و بالاخره روزی حقیقت روشن خواهد شد.
آنچه باید تأکید کنم این که در این میدان، وزارت بهداشت نه عقبهی سیاسی دارد، نه تشکیلات رسانهای آماده به خدمت برای فضاسازی و نه پولی برای هزینه کردن در این حوزهها، که اگر داشت هم چنین نمیکرد.
اما لازم است هموطنان عزیز بدانند، ما در کمیسیون تلفیق تنها از یکپارچه سازی مدیریت خدمت و تجمیع منابع و بیمهها که نص قانون و سیاستهای ابلاغی رهبری در حوزهی سلامت است، دفاع کردیم؛ آن هم برای ارائه خدمات بهتر و بیشتر بهداشتی و درمانی به مردمی که گاه در رنج بیماری و فقر و نبود امکانات، از هستی ساقط میشدند.
پرواضح است تولیت، بدون نظارت و مدیریت بر منابع مالی، قادر به اجرای سیاستها نیست. مدلهای موفقی از این دست نیز در جهان وجود دارد که همه آن را میشناسیم.
در کشور ما اما پول در اختیار وزارت رفاه است و سیاستگذار وزارت بهداشت! در چنین شرایطی آیا متولی میتواند پاسخگوی افکار عمومی، مجلس و نیازهای مردم باشد؟
متأسفم که در فضای سیاست زدهی کشور، برخی سیاست بازان هر آن چه را میخواهند، وارونه جلوه میدهند؛ و از همین وسیله برای رای نیاوردن نظرات کارشناسان دلسوز حوزهی سلامت سود بردند.
همچنین با صراحت میگویم، با ادغام وزارت رفاه در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا انتزاع آموزش پزشکی مخالفم و چنین پیشنهادهایی را به سود نظام سلامت کشور نمیدانم.
اینها نشانیهای غلط دیگری است، برای ادامهی همان عملیات روانی و بدون تردید دود این سیاست بازیها به چشم همان مردم دردمند میرود و سودش به جیب منفعت طلبان و تاریخ چنین خطایی را هرگز نخواهد بخشید.
امیدوارم در صحن علنی، نمایندگان به برنامهای رأی دهند که نفع مردم در آن است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
داستانی کوتاه از پیادهروی اربعین
از بچه های فرهنگی دو تا عکس از حرم گرفته بودم و می خواستم با آن عَلَم درست کنم. اما هرچه گشتم ، توی حسینیه، برای عَلَم دسته ای پیدا نکردم.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، داستان پیش رو روایتی داستانی شده از یک خاطره است. خاطره ای ازمجموعه خاطرات در مورد پیاده روی اربعین حسینی که توسط معاونت فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین گردآوری شده بود و بعد همه آنها داستانی شد و در نهایت ، سال گذشته در قالب کتابی با نام "ستون هزار و چهارصد و پنجاه و دو" توسط نشر فرآهنگ اندیشه منتشر شد. کتابی حاوی مجموعه ای از داستانهای کوتاه درباره حماسه اربعین.
عصر روز آخری بود که نجف بودیم. قرار بود صبح پیاده روی به سمت کربلا شروع شود. از بچه های فرهنگی دو تا عکس از حرم گرفته بودم و می خواستم با آن عَلَم درست کنم. اما هرچه گشتم ، توی حسینیه، برای عَلَم دسته ای پیدا نکردم. از حرم مولا علی (علیه السلام) هم که بر می گشتم، همه جا را سرک می کشیدم اما نبود.
دسته جارو
یکباره چشمم به یک چوب مناسب خورد که زیر چند تا گاری پر از وسیله بود و پسر نوجوانی هم داشت آنجا جارویش را می شست. به او فهماندم که چوب زیر گاری را احتیاج دارم.
پسر نگاهم کرد و بعد، بی معطلی خم شد و چوب را از زیر گاری ها در آورد. چوب که درآمد تازه متوجه شدم ، چیزی که دیده بودم چوب نبوده و دسته یک جارو بوده. خواستم بگویم نه و ... اما او اصلا فرصت هیچ عکس العملی به من نداد و بی درنگ جارو را از سرش جدا کرد و دسته اش رو داد به من.
با همان دسته جارو، عَلَمی درست کردم که توی کل مسیر پیاده روی چشمها به آن خیره بود.
* کیوان امجدیان
منبع: مشرق
انتهای پیام/
ادامه مطلب
پوتین وزیر توسعه اقتصادی روسیه را برکنار کرد
رئیسجمهور روسیه سهشنبه شب، دستور اخراج یکی از وزرای کابینه خود را صادر کرد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل ازخبرگزاری اسپوتنیک ، "الکسی اولیوکایف"، وزیر توسعه اقتصادی روسیه به خاطر غیر قابل اعتماد بودن از سمت خود برکنار شده است.
بنابراین گزارش، خبر برکناری این وزیر روس پس از آن منتشر شد که وی متهم به فساد گردید. روز سهشنبه اولیوکایف متهم به رشوهخواری در سطح گسترده شد. وی برای مثبت ارزیابی کردن شرکت «روزنفت» جهت تملک سهام شرکت «بشنفت»، تقاضای رشوه کرده بود. این مطلب را «کمیته تحقیقات روسیه» بیان داشته است.
مبلغ رشوه تقاضا شده توسط اولیوکایف 2 میلیون دلار ذکر شده است. وی روز سهشنبه با حکم یک دادگاه منطقهای به حبس در منزل خودش محکوم شد. وی در دادگاه حاضر نشد به ارتکاب رشوهخواری اعتراف کند اما برای همکاری با مقامات تحققکننده در این پرونده، اعلام آمادگی کرد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
حزب الله لبنان انفجارهای تروریستی کربلا را محکوم کرد
حزب الله لبنان در بیانیه ای انفجارهای تروریستی در اطراف کربلا و حمله نیروهای امنیتی نیجریه به کاروان عزاداری امام حسین را به شدت محکوم کرد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از المنار، حزب الله لبنان ضمن محکوم کردن انفجارهای تروریستی در کربلای معلی تاکید کرد تروریستها، مقدسات را به منظور ایجاد درگیری و فتنه مذهبی و طایفه ای هدف قرار می دهند.
حزب الله لبنان همچنین حمله نیروهای نظامی نیجریه به شرکت کنندگان در مراسم عزاداری امام حسین در شهر کانو در شمال این کشور را که چندین کشته و زخمی بر جای گذاشت، محکوم کرد.
حزب الله از مقامات نیجریه خواست تا آزادی دینی و بیان برای آحاد ملت این کشور را تضمین کند.
عناصر تروریستی روز گذشته در منطقه عینالتمر در 120 کیلومتری غرب استان کربلا عملیات انتحاری انجام دادند که در پی آن چندین نفر کشته و زخمی شدند.
نیروهای امنیتی نیجریه نیز اخیرا به سمت یک کاروان مذهبی در شهر شیعه نشین کانو در شمال این کشور تیراندازی کردند که به شهادت 10 نفر منجر شد. شهر کانو دومین شهر بزرگ نیجریه و یکی از مراکز حضور شیعیان محسوب می شود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب