تاريخ : شنبه 13 آذر 1395  | 11:26 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

تروریست های داعش در ریف حماه به جان هم افتادند!

منابع محلی از درگیری شدید میان عناصر تروریستی داعش و کشته و زخمی شدن شماری از آنها در ریف شرقی حماه در سوریه خبر دادند.

راسخون بلاگ www.rasekhoonblog.com rasekhoon blogبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛به نقل از شام تایمز، منابع محلی با اشاره به اختلافات درونی و شکاف در بدنه گروهک تروریستی داعش، خاطرنشان کردند علت این درگیری ها و اختلافات آن است که گروهی که به تازگی از ادلب آمده و جذب داعش شده است، درصدد مصادره یکی از منازل محله عقیربات در شرق حماه و اخراج ساکنان آن برآمد که این امر موجب خشم اهالی این محل که پیشتر خود، هوادار داعش بودند، شد.

براساس این گزارش، این موضوع به بروز مشاجره و درگیری مسلحانه میان عناصر تروریستی داعش و شکاف میان آنان منجر شد.

بر اساس این گزارش، در این درگیری ها 7 تروریست مسلح کشته و حدود 15 تروریست دیگر زخمی شدند؛ این درگیری ها با دخالت "محکمه شرعی " داعش و دستگیری عاملان درگیری، فروکش کرد.

گفته می شود گروهک تروریستی داعش به طور جدی در ریف شرقی حماه فعالیت می کند و بر حدود 35 روستا در این منطقه از جمله محله عقیربات سلطه دارد که یکی از مهم ترین مقرهای این گروهک در سوریه محسوب می شود.



انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 13 آذر 1395  | 11:26 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

تاکتیک‌های جدید داعش برای حمله به غرب

گروه تروریستی داعش پس از قبول شکست های پی در پی و عقب نشینی ازمناطق اشغال شده در عراق و سوریه ،تاکتیک های جدیدی را در حمله به غرب در پیش گرفته است.

راسخون بلاگ www.rasekhoonblog.com rasekhoon blog داعش

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل ازشبکه العالم، پلیس اتحادیه اروپا (یوروپل) در گزارشی به کشورهای عضو اتحادیه اروپا نسبت به تهدیداتی که از سوی گروه داعش می تواند آنها را تهدید کند هشدار داد.

 

"راب وینرایت"، رئیس یوروپل با بیان این که "انجام حملات بیشتر" توسط داعش در اروپا محتمل است گفت: پاسخ و واکنش ما نیز شدیدتر است و فکر می کنم وارد مرحله ای خواهیم شد که در آن تهدیدات ناشی از داعش را احتمالا به سطح نازلتر محدود می کنیم. اما هنوز وارد این مرحله نشده ایم."

 

استفاده از خودروهای بمب گذاری شده ،احتمال به کارگیری سلاح های شیمیایی و بیولوژیک، گروگان گیری، و اخاذی از جمله شکل های جدید حملات تروریستی است.

 

داعش ممکن است حمله به تاسیسات زیربنایی همانند شبکه های توزیع برق و حتی نیروگاه های هسته ای در غرب را نیز جزو الویت های خود قرار دهد.

 

اواخر آبان ماه امسال هماهنگ کننده ملی امنیت و مبارزه با تروریسم هلند گفت که 60 تا 80 عنصر گروه تروریستی داعش در اروپا مستقر و مشغول طراحی برای حمله به کشورهای این قاره هستند.

 

یکی از نگرانی های عمده غربی ها هم بازگشت اروپایی های عضو داعش است.

 

منابع غربی تعداد شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا که با پیوستن به داعش به عراق و سوریه رفته اند را بین 4 تا 6 هزار نفر برآورد کرده اند. 

 

داعش از جمله مهمترین گروههای تروریستی است که با تکیه بر امکانات و کمک های کشورهای غربی و منطقه ای از جمله عربستان سعودی و قطردر سالهای گذشته فعال شده است.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 13 آذر 1395  | 11:24 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

اصلاح نظام بانکی در اولویت قرار می گیرد؟

با وجود اشکالات اساسی در ساختار نظام بانکی، تلاش دولت ها برای رفع موانع ناکافی بوده و به نظر می رسد اصلاح ساختاری در حوزه بانک باید در اولویت قرار گیرد.

//// تاپ////اصلاح نظام بانکی در اولویت قرار می گیرد؟ راسخون بلاگ www.rasekhoonblog.com rasekhoon blog

مسعود صوفی کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار بورس،بانک وبیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص اصلاحات ساختاری بانک ها گفت: دولت ها در ادوار مختلف همواره این طرح را در دستور کار قرار داده اند اما تاکنون اقدام جدی، در راستای اصلاحات ساختاری صورت نگرفته است.

 

وی با اشاره به تعدد بانک ها در کشور افزود: با انباشت حجم عظیمی ازسرمایه ، میل به ایجاد بانک افزایش یافته و این امر موجب تعدد بانک های بدون پشتوانه و کارشناسی شده و اثرات منفی بسیاری را بر اقتصاد کشور وارد ساخته است.

 

این کارشناس اقتصادی تلاش دولت ها برای رفع موانع اصلاحات ساختاری بانک ها را ناکافی دانست و تصریح کرد: اصلاحاتی در حوزه تعیین نرخ بهره، سپرده ها و تسهیلات صورت گرفت اما وضعیت فعلی اقتصاد کشور نیازمند تغییرات بیشتر ودقیق تر به همراه تشدید نطارت است.

 

صوفی در خصوص نقش بانک مرکزی در اصلاحات ساختاری عنوان کرد: با توجه به این که بانک مرکزی تضمین کننده پس اندازهای مردم بشمار می آید و در صورت بروز هر مشکلی باید پاسخگوی سرمایه گذاران باشد لذا سیاست گذاری های کلان نیز از سوی این نهاد باید صورت گیرد.

 

وی به وجود رانت و فسادهای گوناگون در نظام بانکی بعنوان یک معضل بزرگ اشاره و تصریح کرد: با وجود فساد نهادینه شده در بدنه بانک ها و ادعای دولت ها مبنی بر لزوم شفاف سازی نظام بانکی و مبارزه با فساد، هیچگونه اراده جدی برای گام برداشتن در این مسیر توسط دولت ها به چشم نمی خورد.

 

اصلاح نظام بانکی توسط بانک مرکزی

 

مهدی تقوی کارشناس اقتصادی نیز در گفتگو با خبرنگار بورس،بانک وبیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، جوان در خصوص مبحث اصلاح نظام بانکی و دایره اختیارات بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی متصدی سیستم مالی و پولی کشور بوده و براساس قانون، وظایف و اختیاراتی در راستای هدایت و نظارت بانک ها را برعهده دارد.

 

وی افزود: به همین جهت هرگونه اصلاح در نظام بانکی کشور باید توسط این نهاد صورت گیرد تا مشکلات سیستم بانکداری کشور حل شود.

 

این کارشناس اقتصادی اصلاح نظام بانکی را ضروری دانست و اظهار داشت: در سالهای گذشته نظام بانکی کشور به دلیل وجود موسسات پولی و مالی بدون مجوز، نوسانات بازار سرمایه ومشکلات اعطای تسهیلات مورد هجمه قرار گرفته که باید در این راستا تمهیداتی برای اصلاح و تغییر در سیاست های کلی بانکداری صورت گیرد.

 

تقوی وجود بانک های فعال را موجب رقابت پذیری بین آنها عنوان کرد و گفت: تعداد مناسب بانک های فعال می تواند به خدمات رسانی بهتر به مشتریان منجر شود اما باید توجه داشت که این امر با نظارت دقیق و موثر بانک مرکزی صورت گیرد.

 

وی در پایان تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی گامی موثر در رونق و ادامه روند روبه رشد اقتصادی کشور خواهد بود.

 

 

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 13 آذر 1395  | 11:16 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

راه اندازی کمپینی خاص در اینستاگرام آقای بازیگر

رضا کیانیان با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش از ایجاد کمپینی برای حفظ منابع زیرزمینی آب خبر داد.

 به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان در فضای مجازی گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضاکیانیان بازیگر سینما و تلوزیون با انتشار پستی در اینستاگرامش از راه اندازی یک کمپین دیگر در زمینه منابع آبی خبرداد. 

 

وی نوشت: "من صدای آب هستم  صدای همه کمپین ها و فعالیت های اجتماعی برای نجات دریاچه ها، تالاب ها، رودخانه ها و منابع زیرزمینی آب است."

 

 کیانیان از ایجاد یک کمپین دیگر برای نجات آب خبر داد+اینستا پست راسخون بلاگ www.rasekhoonblog.com rasekhoon blog

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 13 آذر 1395  | 11:16 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

۱۰ میلیون کاربر AirDroid در خطر هک شدن

ایردروید، اپلیکیشن محبوب اندرویدی از ۶ ماه پیش، یک حفره‌ی امنیتی دارد که امکان اجرای از راه دور کد روی گوشی کاربر را به هکرها می‌دهد.

راسخون بلاگ www.rasekhoonblog.com rasekhoon blogبه گزارش خبرنگار دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛اپلیکیشن AirDroid امکان کنترل و مدیریت گوشی از طریق کامپیوتر را به کاربران می‌دهد و به‌صورت رسمی از طریق گوگل پلی استور در اختیار حداقل ۱۰ میلیون کاربر قرار گرفته است. حداقل از ۶ ماه گذشته، حفره‌ی امنیتی در این اپلیکیشن وجود دارد که به هکرها اجازه‌ی می‌دهد کدهای مورد نظر خود را روی گوشی کاربر اجرا کنند. البته این موضوع فقط در زمانی اتفاق می‌افتاد که کاربران به شبکه‌ی ناامن متصل باشند. 

 

ایردروید از کلید رمزگذاری ساده و قابل هک شدن برای رمزگذاری انتقال اطلاعات بین کامپیوتر و موبایل و همچنین دریافت آپدیت‌ها بهره می‌برد که به سادگی توسط هکرها قابل هک شدن است. البته هکرها قبل از اینکه بتوانند به اطلاعات کاربر دسترسی داشته باشند باید وارد شبکه‌ی داخلی آن‌ها شوند. عموما افرادی که در معرض خطر قرار گرفته‌اند، آن‌هایی بودند که از شبکه‌های عمومی یا شبکه‌های ناامن برای انتقال اطلاعات از طریق AirDroid اقدام کرده‌اند. 

 

هکرها از طریق اسکریپت‌های نه‌چندان پیچیده، می‌توانستند کنترل کامل موبایل کاربران AirDroid را به‌دست بگیرند. 

 

گفتنی است؛ با وجود اینکه سازندگان ایردروید از این موضوع مطلع شده‌اند اما حتی در نسخه‌ی 4.0.0.1 که اخیرا منتشر شده این مشکل رفع نشده است.

 

منبع: زومیت
 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 13 آذر 1395  | 11:15 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

فراخوان اولین دوره مسابقه داستان‌نویسی منتشر شد

اولین دوره مسابقه داستان‌نویسی با موضوع اساطیر و تاریخ ایران باستان به همت انستیتوی ملی بازی‌سازی برگزار می‌شود.

فراخوان اولین دوره مسابقه داستان‌نویسی منتشر شد راسخون بلاگ www.rasekhoonblog.com rasekhoon blogبه گزارش خبرنگار دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛داستان‌های ارسالی برای شرکت در مسابقه داستان‌نویسی در قالب داستان بلند و رمان با حجم حداقل 70 و حداکثر 130 صفحه A4 با فونت 12 Nazanin طبقه‌بندی و داوری خواهد شد.
 

نکات قابل‌توجه شرکت‌کنندگان:
شرکت‌کنندگان می‌توانند حداکثر 2 اثر داستانی خود را با ذکر نام نویسنده، آدرس ایمیل و شماره تماس به ایمیل دبیرخانه انستیتو ملی بازی‌سازی به آدرس irangdi.ir@gmail.com ارسال نمایند.


آثاری که پیش‌ازاین در نشریات مکتوب، اینترنتی، جراید و روزنامه‌ها و یا در قالب کتاب منتشرشده باشند بررسی و داوری نخواهند شد. به دلیل وسعت گستره و دامنه موضوع مطرح‌شده، آثاری که متعلق به اساطیر، تاریخ و فرهنگ ایران باستان است در اولویت بررسی و داوری خواهند بود اما اقتباس از اساطیر دیگر تمدن‌ها که اشتراکات فرهنگی و اساطیری با ایران باستان دارند (به‌شرط ایرانیزه کردن) نیز بلامانع است.


خلاقیت و نوآوری در پرداخت و نگارش داستان‌ها و اقتباس بدیع از اساطیر و تاریخ و فرهنگ ایران باستان موردنظر برگزارکنندگان مسابقه است بنابراین صرف روایت منثور داستان‌هایی که درگذشته ادیبان و بزرگانی چون حکیم ابوالقاسم فردوسی در کتب خود آورده‌اند، مورد نظر نیست. نویسندگان می‌بایست در آثار خود پایبند به موضوع ایران باستان ازنظر مکانی و زمانی باشند.
 

هم‌زمان با فراخوان برگزاری مسابقه، کارگاه شناخت اساطیر و تاریخ ایران باستان جهت معرفی منابع و رفرنس، مشاوره در نگارش، پاسخگویی به سؤالات و رفع اشکال نویسندگان، به سرپرستی آقای حمیدرضا قنبری به‌صورت هفتگی برگزار خواهد شد که تاریخ روز و ساعت برگزاری کارگاه متعاقباً اعلام خواهد شد. اسامی هیئت‌داوران مسابقه نیز در آینده اعلام خواهد شد. تاریخ اعلام نتایج و معرفی برگزیدگان مسابقه اولین دوره داستان‌نویسی، دهم بهمن‌ماه 1395 خواهد بود.


پس از معرفی آثار برگزیده، 3 اثر منتخب هیئت‌داوران به مسابقه تصویرسازی انستیتو راه پیدا خواهند نمود و مسابقه تصویرسازی (رمان مصور) بر اساس این 3 اثر منتخب برگزار خواهد شد. پس از ارائه آثار و داوری مسابقه تصویرسازی، اثر نهایی و برگزیده اصلی معرفی شده و در قالب کتاب دیجیتالی به نام نویسنده و تصویرساز با حمایت و پشتیبانی انستیتو ملی بازی‌سازی منتشر خواهد گردید.

منبع: روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

روایتی شنیده نشده از علاقه فیدل کاسترو به رهبر انقلاب

حمیدرضا آصفی معاون پارلمانی اسبق وزارت امور خارجه به تشریح بخشی از دیدار فیدل کاسترو با رهبر انقلاب در سال 84 پرداخته است.

 روایتی شنیده نشده از علاقه فیدل کاسترو به رهبر انقلاب راسخون بلاگ www.rasekhoonblog.com rasekhoon blog

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدرضا آصفی معاون پارلمانی اسبق وزارت امور خارجه، در روایتی از دیدار فیدل کاسترو با رهبر انقلاب در سال 84 اظهار داشت:

"اواخر بهمن ماه 1384 آقای حدادعادل ملاقاتی با فیدل کاسترو داشت که من نیز به عنوان معاون پارلمانی در جلسه حضور داشتم جلسه از ساعت 19 تا 24 بامداد طول کشید. بحث بر سر ابن بود که آیا آمریکا به ایران حمله می کند یا خیر؟ که کاسترو قاطعانه می‌گفت آمریکا به ایران حمله نخواهد کرد. آقای حداد دلایلش را پرسید. کاسترو گفت به این دلیل که آمریکایی‌ها با همه بی‌حساب و کتابی‌شان اهل حساب و کتاب هستند و می‌دانند اگر بخواهند با شما جنگ را شروع کنند نمی توانند آن را تمام کنند!

این پیش‌بینی کاسترو در سال 84 یعنی 11 سال پیش بود. در همان جلسه از او پرسیدم که سفیر ما گفته شما سخنرانی مقام معظم رهبری را در سازمان ملل گرفته و نگاه می کنید که گفت: "بله"؛ و من پرسیدم چه چیز سخنرانی برای شما جالب بود؟ کاسترو گفت: "اقتدار و صلابت" و بعد گفت: "علت اینکه من به امام علاقه دارم به این خاطر بود که ایشان صلابت و اقتدار داشتند ، او در عین اقتدار و صلابت حتی با دشمنان با احترام برخورد می کنند؛ رهبر شما هم همینگونه است .... بعد نتیجه گرفت که آمریکا به ایران حمله نمی‌کند."

منبع: نسیم انلاین

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

جزییات تیراندازی در خیابان اشراقی تهران/ مصدوم حادثه در کماست

یک منبع آگاه در فرمانداری تهران با اشاره به جزییات حادثه تیراندازی امروز پایتخت گفت: درگیری بین سه نفر بر سر اختلافات مالی منجر به تیراندازی شد که در پی آن گلوله به سر یکی از این افراد برخورد می کند.

جزییات تیراندازی در خیابان اشراقی تهران/ مصدوم حادثه در کماست

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  یک منبع آگاه در فرمانداری شهرستان تهران با اشاره به جزییات حادثه تیراندازی ظهر امروز(شنبه) در خیابان اشراقی پایتخت گفت: درگیری بین سه نفر بر سر اختلافات مالی منجر به تیراندازی شد که در پی آن گلوله به سر یکی از این افراد برخورد می کند.


این منبع مطلع افزود: تیراندازی از سلاح کمری و توسط یکی از طرفین درگیر در منزلی مسکونی رخ داده که متاسفانه در پی برخورد گلوله با شقیقه یکی از این افراد، وی مصدوم می شود.

این مقام آگاه اظهار کرد: با حضور ماموران کلانتری 128 تهران نو، فرد صدمه دیده به بیمارستان بوعلی پایتخت منتقل شده که اکنون در کما بسر می برد.

وی با بیان اینکه این حادثه موضوعی غیرامنیتی است یادآور شد: یکی از مظنونان حادثه از سوی پلیس دستگیر شده و تلاش برای دستگیری ضارب از سوی نیروهای انتظامی ادامه دارد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 13 آذر 1395  | 11:08 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

4 راهکار اساسی برای کاهش کلسترول

خبرگزاری فارس: 4 راهکار اساسی برای کاهش کلسترول

مصرف حبوبات پخته، خوردن روزانه مقداری آجیل، قرار گرفتن روغن زیتون در کنار سفره خانواده و دوری از خوراکی‌هایی که ارزش غذایی ندارند چربی خون را به شدت کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، محققان دانشگاه نیوکاسل پس از چندین سال مطالعه در زمینه کلسترول خون و راه‌های کاهش آن به این نتیجه رسیدند که با خوردن بعضی از مواد غذایی راحت‌تر می‌توان مقدار کلسترول را کاهش داد تا این‌که از مردم خواسته شود خود را از مصرف بعضی از خوراکی‌ها منع کنند. 

1.خوردن حبوبات 

مصرف حبوبات و به خصوص حبوبات پخته شده از جمله لوبیا، عدس و نخود ریز شده سطح کلسترول خون را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد. مصرف این گونه مواد غذایی در حالی تأثیر چشم‌گیری در کاهش چربی خون دارند که آمارها نشان داده از هر 15 نفر تنها یک نفر آن هم به مقدار کمی به خوردن حبوبات پخته اهمیت می‌دهد. 

1037 شهروند استرالیایی که دچار چربی خون بالا بوند در آزمایش های تحقیقاتی قرار گرفتند و با مصرف حبوبات پخته کاهش شدید سطح چربی آنها مشاهده شد. 

2. مصرف آجیل 

آجیل‌ سرشار از پروتئین و چربی هستند، چربی‌های اشباع نشده این مواد خوراکی تأثیر بسزایی در کاهش سطح کلسترول دارد.
در یک بررسی از 25 شهروند ، خوردن حدود 67g از آجیل در روز (حدود نصف فنجان) به کاهش 5.1 درصدی در کلسترول تام و 7.4 درصد برای LDL منجر شده است.
نصف فنجان آجیل شامل حدود 400 کالری (1600kJ) می‌شود، بنابراین بهتر است یا آجیل را جایگزین بعضی از مواد غذایی کنید یا در صورت حذف نکردن، از حجم وعده‌های غذایی کاسته شود تا اضافه وزن و چاقی پیش نیاید. 

3. استفاده از روغن زیتون

روغن زیتون جزء مواد خوراکی اصلی در برنامه غذایی اهالی مدیترانه و منبع غالب چربی است. چربی‌های اشباع نشده روغن زیتون در کاهش کلسترول خون به شدت تأثیرگذار است. به دنبال مصرف روغن زیتون ریسک ابتلا به بیماری انسداد شرائین کاهش بسیار زیادی پیدا می‌کند. مصرف روغن زیتون و دانه کتان به علت داشتن مقدار زیادی روغن‌های غیر اشباع، کاهش قابل توجهی را در میزان کلسترول خون موجب می شود.  

4. دوری از مصرف مواد غذایی بی‌ارزش

مواد خوراکی که ارزش غذایی ندارند به علت تراکم چربی‌ها و نمک، افراد را در معرض انواع بیماری‌های قرار می‌دهند. چربی خون بالا، اضافه وزن، سکته قلبی، بیماری‌های دستگاه گوارش و سرطان از مصرف مواد خوراکی که تنها ممکن است طعم خوبی داشته باشند، ولی پر از ضرر و بیماری برای بدن باشند، پدید می‌آید. با مصرف درست مواد غذایی و حذف بعضی از خوراکی‌ها از برنامه غذایی خود، می‌توان آمار ابتلا به چربی خون و انسداد شرائین را تا حد چشم‌گیری کاهش داد و مانع بسیاری از مرگ و میرها شد. 

انتهای پیام/ 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 13 آذر 1395  | 11:06 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

چرا لاک‌پشت‌ها لاک بزرگ و سنگین دارند؟

خبرگزاری فارس: چرا لاک‌پشت‌ها لاک بزرگ و سنگین دارند؟

دانشمندان پس از قرن‌ها تلاش بالاخره متوجه شدند چرا لاک‌پشت‌ها در پشت بدن خود لاک سنگین و بزرگ را حمل می‌کنند.

به گزارش خبرنگار گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، اگر قرار باشد لاک‌پشت‌ها را با یک شاخه اصلی شناسایی کرد، این موجودات به واسطه لاکی که پشت خود حمل می‌کنند شهرت دارند. ولی آیا تاکنون فکر کرده‌اید که این موجود چرا باید لاک به این سختی و سنگینی را با خود حمل کند؟

گروهی از دیرینه‌شناسان بین‌المللی ادعا می‌کنند ارتباط مشترک میان حیوانات اولیه و لاک‌پشت‌های امروزی را پیدا کرده‌اند تا مشخص شود پوسته لاکی این آبزی چگونه در طول تاریخ شکل گرفته و چه کاربردی برای آن داشته است.

لاک‌‌پشت‌های امروزی از پوسته خود برای محافظت استفاده می‌کنند، ولی باید گفت این مسئله هدف اصلی ایجاد لاک سنگین روی بدن آنها نبوده است.

 

مطالعه روی فسیل‌های به دست آمده از نمونه‌های اولیه اجداد لاک‌پشت‌ها نشان داد خصوصیات این پوسته در ابتدا به گونه‌ای تعریف شده بود تا به حیوان مذکور کمک کند زمین را آسان‌تر بکند و زیر آن لانه‌سازی کند.

دکتر «تایلر لایسون» مدیر این گروه تحقیقاتی گفت: «این سوال سال‌ها ذهن زیست‌شناسان را به خود مشغول کرده بود که چرا این موجود لاک سنین و بزرگ دارد. سرانجام مشخص شد گونه‌های اولیه لاک‌پشت از این عضو بدن خود برای لانه‌سازی و کندن زمین استفاده می‌کردند».

دکتر لایسون می‌گویند همان طور که پرندگان در ابتدا از پرهای خود برای پرواز استفاده نمی‌کردند، لاک‌پشت‌های اولیه هم این عضو بدن خود را برای محافظت در برابر شکارچیان به کار نمی‌بردند.

انتهای پیام /


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 21 :: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >