کره شمالی، آمریکا را بهدلیل به همراه آوردن «داراییهای هستهای» به شبهجزیره کره محکوم کرد
وزارت خارجه کره شمالی در بیانیهای، اعلام کرد اقدامات آمریکا در شبهجزیره کره تهدیدی برای برای صلح جهانی است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رویترز، کره شمالی امروز (جمعه) آمریکا را به دلیل به همراه آوردن «داراییهای بزرگ هستهای» به شبه جزیره کره محکوم کرد. در میان تنشها به دلیل احتمال انجام ششمین آزمایش هستهای کره شمالی، آمریکا یک ناوهواپیمابر را به سوی شبه جزیره کره فرستاده است.
از هنگام حمله نیروی دریایی آمریکا به یک پایگاه هوایی در سوریه در هفته گذشته، تنشهای سیاسی افزایش یافته است و نگرانیها درباره برنامه احتمالی دونالد ترامپ – رئیس جمهور آمریکا – برای حمله به کره شمالی قوت گرفته است.
آمریکا هشدار داده است سیاست "صبر راهبردی" به پایان رسیده است. مایک پنس – معاون رئیس جمهور آمریکا – روز یکشنبه در سفر 10 روزهاش به آسیا، وارد خاک کره جنوبی خواهد شد.
سخنگوی موسسه خلع سلاح و صلح وابسته به وزارت خارجه کره شمالی در بیانیهای، حمله آمریکا به خاک سوریه را محکوم کرد.
در این بیانیه آمده است: "آمریکا با به همراه آوردن داراییهای استراتژیک هستهای بزرگ خود به شبه جزیره کره، صلح و امنیت این شبه جزیره را تهدید میکند و شرایط را تا سر حد جنگ پیش میبرد."
در ادامه این بیانیه آمده است: "این مسئله شرایطی را ایجاد کرده است که هر لحظه احتمال وقوع جنگ هستهای وجود دارد. این موضوع، تهدیدی جدی برای صلح و امنیت جهانی و به خصوص کشورهای واقع در شمال شرق آسیا محسوب میشود."
کره شمالی اغلب در رویدادهای مهم سیاسی، دست به آزمایشهای موشکی و یا اتمی زده است. روز شنبه، مراسم بزرگداشت یکصد و پنجمین سالروز تولد کیم ایل سونگ – بنیانگذار کره شمالی – در این کشور برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
کشف شواهدی مبنی بر احتمال وجود حیات فرازمینی در منظومه شمسی
دانشمندان اعلام کردند شواهدی به دست آمده که نشان میدهد ممکن است در یکی از قمرهای زحل، حیات وجود داشته باشد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وبسایت ایندیپندنت، بر اساس کشفیات جدید، احتمال وجود حیات فرازمینی در یک قمر منجمد در منظومه شمسی قوت گرفته است.
دانشمندان اعلام کرده اند "انسلادوس" – یکی از قمرهای یخزده زحل – ممکن است زیر پوسته منجمد خود، یک اکوسیستم کامل را جای داده باشد.
این گمانهزنیها پس از کشف هیدروژن مولکولی در این قمر اعلام شده است. وجود هیدروژن مولکولی نشان میدهد احتمال وجود حیات در این قمر، بیش از آنچه است که پیشتر انتظار میرفت. این اکتشاف همچنین نشان میدهد ممکن است شرایط زندگی برای حیات فرازمینی در انسلادوس محیا باشد.
یک استاد دانشگاه ساوتهمپتون گفت: "ما میدانیم مواد لازم برای کشف موجودات زنده، آب، مولکولهای ارگانیک و انرژی است. ما پیشتر، شواهدی مبنی بر وجود آب و عناصر شیمیایی را کشف کرده بودیم. اما پیش از این، شواهد کامل مبنی بر وجود منابع انرژی که میتواند از حیات پشتیبانی کند، را مشاهده نکرده بودیم."
وی افزود: "این موضوع بسیار حائز اهمیت است. هیدروژن مولکولی بیانگر کنشهایی انرژیزا است که میتواند از حیات فرازمینی پشتیبانی کند."
با اینحال، همچنان موارد بسیاری برای تحقیق در اینباره وجود دارد. متاسفانه فضاپیمای "کاسینی" که موفق به این کشف شده است، نمیتواند به طور قطع ثابت کند آیا در حقیقت حیات در این قمر وجود دارد یا خیر.
یک اخترزیستشناس در اینباره گفت: "کاسینی به انتهای عمر خود رسیده است. تصمیم درباره سقوط عمدی این فضاپیما به داخل جو زحل اتخاذ شده است."
دانشمندان اعلام کرده اند حصول اطمینان از وجود حیات در این قمر، نیازمند سالها برنامهریزی و تحقیق خواهد بود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
هیأت حقیقت یاب شیمیایی به سوریه اعزام شد
گزارشها از اعزام هیأتی از دانشمندان سازمان منع سلاحهای شیمیایی به سوریه برای بررسی انفجار خان شیخون حکایت دارد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از العالم، رسانههای انگلیسیزبان، از اعزام هیأتی شامل دانشمندان سازمان منع سلاحهای شیمیایی به سوریه برای بررسی انفجار خان شیخون خبر میدهند.
به گزارش دویچهوله، اعضای این هیأت قرار است ضمن بررسی مدارک موجود، با بازماندگان انفجار شیمیایی در خان شیخون نیز گفتوگو کنند.
انتظار میرود گزارش هیأت حقیقتیاب تا سه هفته آینده منتشر شود.
مقامهای رسمی سازمان منع سلاحهای شیمیایی (OPCW) از ارائه اطلاعات بیشتر درباره هیأت یادشده خودداری کردند.
روز پنجشنبه، نشست ویژه هیأت اجرایی سازمان منع سلاحهای شیمیایی نیز با شرکت 41 عضو در شهر لاهه برگزار شد.
در این نشست، «سرجفری آدامز»، فرستاده انگلیس، مدعی شد دانشمندان انگلیسی، نمونه هایی از شمال غربی استان ادلب را آزمایش کرده و در آنها آثاری از ماده شیمیایی «سارین» یا چیزی شبیه به آن یافتهاند.
«ترزا می»، ،نخست وزیرانگلیس نیز روز پنجشنبه در یک سخنرانی تلویزیونی با اشاره به حادثه خان شیخون، بدون ارائه مدرکی، مدعی شد که دولت وی معتقداست این رخداد «به احتمال فراوان»، حملهای از سوی دولت سوریه بوده است.
به گزارش ایرنا، آمریکا بامداد جمعه گذشته با شلیک 59 موشک کروز به پایگاه هوایی الشعیرات در استان «حمص» سوریه، حمله کرد. این حمله موشکی بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل و از ناوهای آمریکایی مستقر در دریای مدیترانه و به بهانه حمله شیمیایی به خان شیخون در استان ادلب انجام شد.
انفجارشیمیایی در خان شیخون پس ازحمله هوایی سوریه به تروریستهای گروه تحریرالشام روی داد و برخی رسانهها احتمال میدهند این حادثه بر اثر انفجار زرادخانه شیمیایی تروریستها بوده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
کره شمالی: در برابر حمله آمریکا دستبسته نخواهیم ایستاد
وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به تهدید نظامی واشنگتن، اعلام کرد: در برابر حمله آمریکا دستبسته نخواهیم ایستاد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به تهدید نظامی واشنگتن، اعلام کرد: در برابر حمله آمریکا دست بسته نخواهیم ایستاد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
شورای امنیت ملی ژاپن چگونگی مدیریت بحران احتمالی آینده را بررسی کرد
بر اساس گزارشها منتشر شده، ژاپن چگونگی خروج شهروندانش از کره جنوبی را در صورت وقوع بحران بررسی کرده است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رویترز، یک مقام دولتی ژاپن روز جمعه اعلام کرد شورای امنیت ملی این کشور چگونگی خروج نزدیک به 60 هزار نفر از شهروندان ژاپنی از کره جنوبی در صورت وقوع بحران را مورد بررسی قرار داده است.
کره شمالی روز جمعه آمریکا را به دلیل به همراه آوردن "داراییهای استراتژیک هستهای بزرگ" خود به شبهجزیره کره محکوم کرد. در پی نگرانیها از احتمال انجام ششمین آزمایش هستهای از جانب کره شمالی، آمریکا یک ناوهواپیمابر را به نزدیکی این شبه جزیره فرستاده است.
این مقام آگاه که نخواست نامش فاش شود، اعلام کرد علاوه بر استفاده از کشتیها و هواپیماهای مسافربری، ژاپن قصد دارد برای کمک به خروج اتباع خود از کره جنوبی، با کسب موافقت سئول، از هواپیماها و کشتیهای نظامی نیز بهره بگیرد.
رسانههای ژاپن همچنین اعلام کردند در جلسه شورای امنیت ملی ژاپن، مدیریت هجوم احتمالی هزاران پناهجو از کره شمالی به ژاپن نیز مورد بررسی قرار گرفته است که ممکن است در میان آنها، جاسوسها و ماموران دولتی پیونگیانگ حضور داشته باشد.
از هنگام حمله نیروی دریایی آمریکا به یک پایگاه هوایی در سوریه در هفته گذشته، تنشهای سیاسی افزایش یافته و نگرانیها درباره برنامه احتمالی دونالد ترامپ – رئیس جمهور آمریکا – برای حمله به کره شمالی قوت گرفته است.
آمریکا هشدار داده است سیاست "صبر راهبردی" به پایان رسیده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
توافقنامه همکاری سودان و اعضای شورای همکاری خلیجفارس
وزیر امور خارجه سودان از امضای قریبالوقوع توافقنامه همکاری میان این کشور و شورای همکاری کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس خبر داد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، «ابراهیم غندور»، وزیر امور خارجه سودان، از امضای قریبالوقوع توافقنامه همکاری میان این کشور و شورای همکاری کشورهای عرب خلیج فارس خبر داد.
وی توافقنامه همکاری سودان با اعضای شورای همکاری خلیج فارس را نقطه عطفی در روابط سودان و کشورهای عرب دانست.
ابراهیم غندور وزیر امور که همراه «عمر البشیر» از کویت و بحرین دیدار کرده است، در بازگشت از این دو کشور در فرودگاه، این همکاری را همانند همکاری اردن و مغرب با اعضای شورای همکاری دانست.
ابراهیم غندور گفت این توافق در نخستین نشست وزیران خارجه امضا خواهد شد. وی تاکید کرد این توافق نقطه عطفی در روابط سودان و کشورهای عرب خلیج فارس خواهد بود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
چین: باید از پیشروی مسئله کره شمالی به سوی مسیری برگشتناپذیر جلوگیری شود
وزیر خارجه چین در یک نشست خبری از لزوم مدیریت تنشها درباره مسئله کره شمالی سخن گفت.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رویترز، روز جمعه، وانگ یی - وزیر خارجه چین- گفت لازم است از پیشروی مسئله کره شمالی به سوی مسیری برگشت ناپذیر جلوگیری کرد.
نگرانیها درباره احتمال انجام ششمین آزمایش هستهای و یا یک آزمایش موشکی دیگر از جانب کره شمالی علیرغم تهدیدهای آمریکا و تحریمهای سازمان ملل، قوت گرفته است.
وانگ سخنان خود را در یک نشست خبری مشترک با "ژان-مارک آیرو" – همتای فرانسویاش – بیان کرد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
وانگ ئی بر حمایت چین از کشور مستقل فلسطین تاکید کرد
وزیر خارجه چین ضمن درخواست برای توقف شهرکسازیهای غیرقانونی رژیم صهیونیستی، گفت پکن حامی تشکیل کشور مستقل فلسطین است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، وانگ ئی، وزیر خارجه چین، در دیدار با ریاض مالکی، وزیر خارجه فلسطین، گفت: لازم است فورا شهرکسازیهای اسرائیلی متوقف شود و فلسطین نباید به حاشیه برود و باید بیعدالتی تاریخی در رابطه با فلسطین اصلاح شود.
وی در کنفرانس خبری مشترک با مالکی گفت پکن حامی تشکیل کشور مستقل فلسطینی در چارچوب مرزهای 1967 است.
مالکی نیز با تشکر از موضع چین گفت این کشور باید نقش موثرتری در روند صلح بازی کند، زیرا دوست هر دو طرف است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
ازبکستان تایید کرد عامل حمله استکهلم داعشی بوده است
وزارت خارجه ازبکستان با انتشار بیانیهای اعلام کرد مظنون دستگیر شده در سوئد در ارتباط با حمله استکهلم، عضو گروه تروریستی داعش بوده است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از راشا تودی، وزارت خارجه ازبکستان تایید کرد مظنون حمله استکهلم که یک شهروند ازبک است، به دلیل داشتن تمایلات تروریستی تحت نظر قرار گرفته بوده است. گفته میشود وی هموطنان ازبک خود را به پیوستن به داعش دعوت میکرده است.
در این بیانیه آمده است این مرد 39 ساله -که اکنون در بازداشت به سر میبرد- به عنوان تروریست شناخته شده است.
همچنین، در این بیانیه آمده است ازبکستان پیشتر اطلاعات درباره وی را به سرویس اطلاعاتی سوئد ارائه داده بود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
روسیه: لغو سفر جانسون نشاندهنده بیفایدگی گفتگو با انگلیسیهاست
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد لغو سفر وزیر خارجه انگلیس به مسکو نشاندهنده بیفایده بودن مذاکره با انگلیسیها است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ شبکه تلویزیونی المیادین لحظاتی پیش در خبری فوری گزارش داد: وزارت خارجه روسیه اعلام کرد لغو سفر بوریس جانسون، وزیر خارجه انگلیس، به مسکو بار دیگر بر بیفایده بودن مذاکره با انگلیسیها، تاکید میکند.
بوریس جانسون که قرار بود 10 آوریل (21 فروردین) عازم مسکو شود شنبه (19 فروردین) در بیانیهای با اشاره به لغو این سفر اعلام کرد «تحولات در سوریه اوضاع را بهطور اساسی تغییر داده است.»
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، درست یک روز پس از آنکه دولت سوریه را به حملۀ شیمیایی به شهر خان شیخون در استان ادلب متهم کرد دستور حملۀ نظامی به یک پایگاه هوایی سوریه در استان حمص را صادر کرد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب