تاريخ : چهارشنبه 9 فروردین 1396  | 4:10 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

بشار اسد برخی وزرای کابینه خود را تغییر داد

بشار اسد با صدور فرمانی چند وزیر را در کابینه خود تغییر داد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه  اعلام کرد، بشار اسد رئیس جمهوری سوریه با صدور فرمانی، اصلاحاتی را در دولت سوریه به وجود آورده است، به موجب این حکم، هشام محمد ممدوح الشعار به سمت وزیر دادگستری، سامر عبدالرحمان خلیل به سمت وزیر اقتصاد و  تجارت خارجی و سلام محمد سفاف به سمت وزیر توسعه اداری منصوب شدند.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

سوئد، آلمان و فرانسه تنها کشورهای متعهد به قرارداد پاریس هستند

یک تحقیق جدید نشان می‌دهد تنها 3 کشور اروپایی به تعهدات خود در پیمان آب و هوایی پاریس عمل می‌کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از گاردین، بر اساس یک تحقیق جدید، سوئد، آلمان و فرانسه تنها کشورهای اروپایی هستند که سیاست‌های آب و هوایی خود را همراستا با تعهدات خود در کنفرانس پاریس دنبال می‌کنند.

 

در این رده بندی، انگلیس در رتبه پنجم قرار دارد. اقدامات قانونی کشورهای اروپایی برای کاهش 40 درصدی انتشار کربن تا سال 2030 در این رده بندی مورد بررسی قرار گرفته است.

 

یک کارشناس امور محیط زیست در این‌باره گفت: "اکثر کشورها قصد دارند با پیدا کردن حفره‌های قانونی، قرارداد پاریس را دور زده و به روال گذشته به کسب و کار خود ادامه دهند. در این شرایط، یا اروپا در راستای اقدامات سوئد، آلمان و فرانسه گام برمی‌دارد، و یا باید نظارت بر محیط زیست را به کلی فراموش کنیم."

 

یکی از معضلات بزرگ بر سر راه قانونگذاران کشورهای اتحادیه اروپا، اعمال تغییرات کلی، پرهزینه و سریع است که در قرارداد پاریس تعهد شده است.

 

بر اساس توافق پاریس، انتشار کربن باید تا سال 2050، هر ده سال نصف شود.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 9 فروردین 1396  | 4:10 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

انتقاد فابیوس از لغو مقررات آب و هوایی اوباما از سوی ترامپ

لوران فابیوس لغو مقررات آب و هوایی دولت اوباما از سوی رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.

انتقاد فابیوس از لغو مقررات آب و هوایی اوباما از سوی ترامپبه گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، «لوران فابیوس»، سیاستمدار فرانسوی که سردمدار مذاکرات توافق آب و هوایی پاریس در سال 2015 بود، روز چهارشنبه لغو مقررات آب و هوایی دولت اوباما از سوی رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.

 

فابیوس در بیانیه ای اظهار کرد: «تصمیمات اولیه دولت جدید آمریکا در خصوص بحران تغییرات آب و هوایی و گرم شدن کره زمین یک گام رو به عقب است.» وی در ادامه افزود چنین اقدامی با توافق آب و هوایی 2015 متناقض است.

 

ترامپ روز سه شنبه در یک فرمان اجرایی دستور داد تمامی مقررات آب و هوایی دولت اوباما لغو شود. وی همچنین وعده داد از صنعت زغال سنگ حمایت کند.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 9 فروردین 1396  | 4:09 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

درخواست پاپ برای اقدام فوری در خصوص حفظ جان شهروندان عراقی

پاپ فرانسیس خواستار اقدام فوری برای حفظ جان شهروندان عراقی شد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آسوشیتدپرس؛ پاپ فرانسیس روز چهارشنبه خواستار اقدام فوری در خصوص حفظ جان شهروندان عراقی شد. وی اظهار کرد نیروهای مسلح درگیر در جنگ موصل موظف هستند از جان مردم بی گناه حفاظت کنند.

 

پاپ در خاتمه سخنرانی عمومی خود خواستار یک تجدید نظر ویژه برای رسیدن به صلح در کشور عراق شد. وی با گروهی از نمایندگان ادیان مختلف عراقی دیدار کرد و از آنها خواست میان گروه های قومی و مذهبی گوناگون در این کشور صلح و آشتی برقرار کنند. 

 

فرانسیس اظهار کرد وی شدیدا نگران وضع شهروندانی است که در عملیات بازپس گیری موصل از خانه و کاشانه خود آواره شده اند و جانشان در معرض خطر است.

 

وی اظهار کرد: «من مجددا از همه درخواست می کنم خود را متعهد به حفظ جان شهروندان بدانند؛ این یک امر فوری و ضروری است.»

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 8 فروردین 1396  | 5:10 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

افشای ملاقات داماد ترامپ با مدیران یک بانک روسی

یک بانک تحریم‌شده روسی از ملاقات مدیران این بانک با داماد ترامپ پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خبر داد.

افشای ملاقات داماد ترامپ با مدیران یک بانک روسیبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت، یک بانک روسی که به دلیل تهاجم نظامی روسیه به اوکراین تحت تحریم‌های اقتصادی آمریکا و اتحادیه اروپا قرار گرفته است فاش کرد مدیران آن پس از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات با "جرد کوشنر" داماد و مشاور ارشد او دیدار کرده‌اند.

 

افشای ملاقات محرمانه کوشنر با مدیران این بانک روسی در زمانی صورت می‌گیرد که کنگره آمریکا و اف‌بی‌آی تحقیقات جداگانه‌ای را درخصوص ارتباط دولت ترامپ با روسیه آغاز کرده‌اند.

 

کوشنر پیشتر اعتراف کرده بود که در جریان مبارزات انتخاباتی ترامپ در سال گذشته، در نیویورک با سرگئی کیسلیاک سفیر روسیه در آمریکا دیدار کرده است و به همین دلیل، کمیته اطلاعات سنا از او خواسته است برای ادای پاره‌ای توضیحات در نشست آتی این کمیته حاضر شود.

 

ماه گذشته، مایکل فلین مشاور امنیت ملی ترامپ به خاطر افشای ارتباطش با سفیر روسیه در واشنگتن در حالیکه تنها چند هفته از انتصابش به این مقام گذشته بود، مجبور به استعفا شد.

 

انتهای پیام /


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 8 فروردین 1396  | 5:10 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

دیدار پادشاه بحرین با سیسی پیش از نشست سران عرب

پادشاه بحرین پیش از برگزاری نشست سران عرب در اردن با رئیس جمهور مصر در قاهره دیدار کرد.

دیدار پادشاه بحرین با سیسی پیش از نشست سران عرب

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسکای نیوز، عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر و ملک حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین با یکدیگر دیدار و درباره راه‌های تقویت روابط دوجانبه گفتگو کردند.

در این دیدار که در کاخ "الاتحادیه" در قاهره برگزار شد دو طرف همچنین درباره مهمترین مسائل و چالش‌های موجود در منطقه و جهان و آخرین تحولات در خاورمیانه بحث و تبادل نظر کردند.

نشست سران عرب فردا (چهارشنبه) در بحر المیت اردن صورت می گیرد و قرار است در جریان آن آخرین تحولات منطقه به خصوص مسئله فلسطین بررسی شود.



انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

روسیه ناوگان دریایی آمریکا در دریای سیاه را "تهدید بالقوه" خواند

روز سه‌شنبه، وزارت دفاع روسیه حضور نیروی دریایی آمریکا در دریای سیاه را تهدیدی بالقوه خواند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، روز سه‌شنبه، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد حضور گشت‌های نیروی دریایی آمریکا در دریای سیاه تهدید بالقوه‌ای برای امنیت روسیه است؛ زیرا مشخص نیست ناو‌های آمریکایی چه نوع موشک‌هایی را با خود حمل می‌کنند.

 

از زمان الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه در سال 2014، این کشور در بندر سواستوپول، ناوگان دریایی خود را مستقر کرده است.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 8 فروردین 1396  | 5:10 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

داعش سر یکی از قاضیان خود را برید

تداوم شرایط دشوار اقتصادی و کاهش خدمات اجتماعی در ایتالیا موجب افزایش تردید و بدبینی شمار زیادی از مردم این کشور به اتحادیه اروپایی شده است.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به  نقل از العالم؛ یک منبع محلی در استان نینوا اعلام کرد گروه تروریستی داعش، «قاضی شرعی ولایت دجله» را سر برید.

به دنبال مخالفت این قاضی با حضور در جنگ به عنوان نیروی «نفوذی»، سر وی را در مقابل دیدگان مردم از تن جدا کرده اند.

 

اقدام اخیر داعش، در استراتژی این گروه برای وادار کردن سرکرده هایش به حضور در جنگ با هدف تشویق افراد عادی به پیوستن به عناصرش در جنگ موصل است.

 

یادآور می شود گروه تروریستی داعش، آن دسته از عناصرش را که علاوه بر آمادگی حضور در جنگ، خودشان را برای انجام عملیات تروریستی آماده می کنند نفوذی می نامد؛ در چنین عملیاتی عناصر داعش با نفوذ به مناطق دیگر دست به عملیات ترور و یا انتحاری می زنند، و معمولا چنین عملیاتی برای عناصر این گروه بدون بازگشت است.

 

به دنبال پیشروی نیروهای عراقی در موصل، گروه تروریستی داعش با کمبود نیرو مواجه است. از این رو تلاش می کند سرکرده هایش را نیز برای مقابله با نیروهای عراقی به جنگ بفرستد.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 8 فروردین 1396  | 5:09 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

20 کشته و زخمی در درگیری‌‌های کشمیر

طی درگیری معترضان با نیروهای دولتی هند در کشمیر، 2 تن کشته و 18 نفر زخمی شدند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به  نقل از اسوشیتدپرس؛ در پی اعتراض ها در کشمیر علیه هند که پس از درگیری های مسلحانه بین جدایی طلبان و نیروهای دولتی رخ داد دو غیر نظامی کشته و 18 تن دیگر زخمی شدند.

یک مقام هندی در این باره گفت این درگیری ها زمانی روی داد که پس از اعلام مخفی شدن یک جدایی طلب در خانه ای در شهر چادورا ماموران اقدام به مسدود کردن راه عبور و مرور به این شهر کردند.

 

در پی این درگیری ها صدها تن از ساکنان چادورا با تظاهرات در منطقه شعارهایی علیه هند سر دادند تا به جدایی طلب مخفی شده برای فرار از منطقه کمک کنند.

به گفته شاهدان عینی درگیری میان معترضان و نیروهای دولتی در چند صد متری خانه محاصره شده رخ داد و پلیس و ماموران شبه نظامی به منظور متوقف کردن این اعتراضات اقدام به شلیک گلوله و گاز اشک آور کردند.

 

با این حال درگیری ها در منطقه گسترش پیدا کرد و نیروهای دولتی با آتش گشودن به سمت جمعیت دو غیر نظامی را کشتند و ده تن دیگر زخمی شدند. بنا بر اعلام پلیس همچنین هشت مامور پلیس نیز زخمی شدند.

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 8 فروردین 1396  | 5:09 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

داعش هم ادعای نتانیاهو در مورد ایران را رد کرد!

گروه تروریستی داعش با انتشار یک ویدئو، تلویحا ادعای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درمورد یهودستیزی ایران را نقض کرد.

داعش هم ادعای نتانیاهو در مورد ایران را رد کرد!به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، درحالیکه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی است ایرانیان در طول تاریخ از زمان امپراتوری فارس تا امروز همواره به دنبال نابودی یهودیان بوده‌اند، داعش در ویدئوی جدید خود ایران را به خاطر پناه دادن به یهودیان مورد انتقاد قرار داده است.

 

گروه تروریستی داعش در این فیلم تبلیغاتی که به زبان فارسی تهیه شده است، ضمن انتقاد از سیاست مداراگرایانه ایران در قبال یهودیان، از اینکه یهودیان در ایران در امنیت کامل زندگی می‌کنند و حتی در شهرهایی مانند تهران و اصفهان دارای پرستشگاه (کنیسه) هستند، ابراز نارضایتی می‌کند.

 

این در حالیست که نتانیاهو ماه گذشته در بدو ورود به روسیه در مصاحبه با خبرنگاران روس گفت: ایران 2500 سال پیش به دنبال نابودی یهودیان بود و امروز نیز رویای نابودی اسرائیل را دارد. وی چندی بعد به مناسبت جشن پوریم نیز این ادعا را یکبار دیگر در جمع کودکان یهودی تکرار کرد.

 

انتهای پیام /


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 23 :: 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23