درخواست مککین از ترامپ: توییت کردن را متوقف کن!
سناتور آمریکایی در اظهاراتی به رئیسجمهور آمریکا چند توصیه کرد که متوقف کردن روند اتهامزنیهایش در شبکه اجتماعی توییتر یکی از آنها بود.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه ای پی تی ان، نماینده جمهوریخواه سنای آمریکا گفت دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور، باید انتشار پیامها و دیدگاه های خود را در حساب کاربریش در توییتر متوقف کند.
وی روز جمعه در نشستی در بروکسل -پایتخت بلژیک- در پاسخ به سئوال یکی از حضار مبنی بر این که چه توصیههایی به دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دارد؟ گفت: از دونالد ترامپ درخواست میکنم که اتهامزنی در صفحه توییتر را از جمله اتهام ضد باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا، مبنی بر شنود مکالمات تلفنی وی در جریان تبلیغات انتخاباتی متوقف کند.
این سناتور جمهوریخواه آمریکایی گفت توصیه من به دونالد ترامپ این است که از انتشار پیام در صفحه توییتر خودداری کند.
سناتور جان مککین در پاسخ به سئوالی در خصوص این که دونالد ترامپ برای آن که به رئیس جمهوری کارآمد تبدیل بشود باید چه چیزهایی را یاد بگیرد؟ گفت: بنظر من اولین مساله این است که ترامپ بتواند نظر هر دو حزب عمده آمریکا را جلب کند. اولین توصیه من به دونالد ترامپ این است که اقداماتی را برای جلب نظر دموکراتها انجام دهد. با شناخت برخی از رهبران دموکراتها در آمریکا می توان نقاط مشترکی با آنها پیدا کرد.
وی افزود: نکته دوم که می خواهم به دونالد ترامپ توصیه کنم این است که باید به نظرات و دیدگاههای افراد بسیار باتجربهای، که در تیم امنیت ملی خود جمع کرده است، گوش کند و راهبردی واقعی را برای مقابله با توسعه طلبیهای روسیه، رفتار چین و بویژه مقابله با اقدامات در حوزه سایبری تدوین کند تا بتوانیم راهبردی داشته باشیم
سناتور آمریکایی با هدف تاکید بر روابط تیره خود با ترامپ گفت: از زمانی که ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شده است، با وی دیدار و گفتگو نکردهام.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
پوتین: مسکو قصد مداخله در انتخابات فرانسه را ندارد
رئیس جمهور روسیه روز جمعه گفت روسیه به هیچ وجه قصد مداخله در انتخابات فرانسه را ندارد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز ، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز جمعه در نشستی با مارین لوپن نامزد راستگرای انتخابات ریاست جمهوری آینده فرانسه گفت روسیه به هیچ وجه قصد مداخله در انتخابات فرانسه را ندارد.
لوپن امروز بعد از ورود به مسکو تصریح کرد که فرانسه و روسیه میبایست تلاشهای دو جانبه برای محافظت از جهان در مقابل خطرات جهانی شدن و افراطگرایی را افزایش دهند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
اسناد شنود مکالمات ترامپ به کنگره ارائه میشود
برخی رسانههای آمریکایی اعلام کردند که شواهد مربوط به جاسوسی باراک اوباما از دونالد ترامپ اواخر هفته جاری به کنگره ارائه میشود.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العالم ؛ شبکه فاکسنیوز روز جمعه (امروز) به نقل از برخی از منابع گزارش کرد که شواهدی مبنی بر جاسوسی «باراک اوباما» رئیسجمهور سابق آمریکا از «دونالد ترامپ» رئیسجمهور کنونی آمریکا و تیم وی قرار است اواخر هفته جاری به کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا ارائه شود.
بنا بر گزارش رسانهها، این اطلاعات در خصوص جاسوسی از ترامپ از منابع مختلف جمعآوری شده است.
فاکسنیوز ادامه داد که سرویسهای اطلاعاتی آمریکا حتی قبل از آنکه ترامپ در پیام توئیتری، اوباما را به شنود مکالمات تلفنیاش متهم کند، اطلاعات مربوط به این مسئله را تصدیق کرده بودند.
در تاریخ 4 مارس سال جاری میلادی، ترامپ در یک پیام توئیتری نوشت که اوباما دستور شنود مکالمات وی در برج ترامپ را قبل از انتخابات 8 نوامبر 2016 ریاستجمهوری آمریکا صادر کرده بود.
بعد از انتشار این پیام توئیتری، رئیسجمهور آمریکا از کمیتههای کنگره خواست تا در این زمینه تحقیقاتی را انجام دهند.
روز چهارشنبه هفته جاری، «دوین نونس» رئیس کمیته اطلاعات کنگره در حین یک کنفرانس خبری اعلام کرد که اطلاعاتی را مشاهده کرده که جاسوسی اوباما از ترامپ را اثبات میکند.
با اینحال، یافتهها به شکلی مبهم ارائه شد. روز پنجشنبه (دیروز)، «ادم شیف» یک نماینده کنگره در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که ادعای نونس، استراق سمع را اثبات نمیکند و ادامه داد که کمیته اطلاعات هنوز اسناد مربوط به موضوع را مشاهده نکرده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
تصویب قطعنامهای برضد جنایت علیه مسلمانان میانمار
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد قطعنامه ای را درمورد جنایات دولت میانمار علیه اقلیت مسلمان روهینگیا تصویب کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز ، شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد روز جمعه به اتفاق آراء قطعنامه ای را به منظور آغاز تحقیقات بین المللی درباره کشتار گسترده ، تجاوز به عنف و شکنجه اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار تصویب کرد.
شورای حقوق بشر سازمان ملل در این قطعنامه موافقت کرد یک ماموریت حقیقت یابی بینالمللی را درباره جنایات ادعا شده علیه این اقلیت مسلمان در میانمار آغاز کند.
در این قطعنامه همچنین مجازات عاملان اینگونه جنایات درخواست شده است.
در گزارش ماه گذشته سازمان ملل متحد که براساس مصاحبه های انجام شده با 220 روهینگیایی از 75 هزار اقلیت روهینگیا که از ماه اکتبر سال گذشته به بنگلادش فرار کرده اند تهیه شده بود ، آمده است نیروهای امنیتی میانمار مرتکب کشتار جمعی و تجاوز به عنف علیه اقلیت مسلمان روهینگیا شده اند که این جنایات را می توان جنایت علیه بشریت یا پاکسازی نژادی توصیف کرد.
نماینده میانمار در شورای حقوق بشر سازمان ملل درمورد این قطعنامه گفت چنین اقدامی قابل قبول نیست.
چین و هند نیز اعلام کردند خودشان را از این قطعنامه کنار خواهند کشید.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
تصویب پیش نویس قطعنامهای در مورد نقض حقوق بشر در سوریه
پیش نویس قطعنامه ای در مورد نقض حقوق بشر در سوریه در شورای حقوق بشر وابسته به سازمان ملل متحد به تصویب رسید.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر؛ شورای حقوق بشر وابسته به سازمان ملل متحد پیش نویس قطعنامه ای را در مورد نقض حقوق بشر در سوریه به تصویب رساند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
مخالفت آلمان با افزایش صادرات اسلحه به ترکیه بالاگرفت
پس از افزایش اختلافات میان ترکیه و برخی از کشورهای اروپائی، آلمان 11 درخواست صادرات اسلحه به ترکیه را نپذیرفت.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از پایگاه خبری الیوم السابع، با افزایش نگرانی ها از وخامت اوضاع حقوق بشر در آلمان، این کشور عضو ناتو در چند ماه پیش با افزایش صادرات اسلحه به ترکیه مخالفت کرد.
بنابرگزارش وزارت اقتصاد آلمان، این کشور از ماه نوامبر با 11 درخواست صادرات تسلیحات به ترکیه مخالفت کرد. این در حالیست که آلمان در سال های 2010 -2015 تنها 8 درخواست صادرات اسلحه به ترکیه را نپذیرفت.
اختلاف میان برخی از کشورهای اروپائی با ترکیه از زمانی شروع شد که برخی از سران ترکیه برای افزایش حمایت از اتباع ترکیه مقیم کشورهای اروپائی، سخنرانی کردند که با مخالفت اروپائی ها روبه رو گردید، از این رو هلند اجازه فرود هواپیمای "مولود چاوش اوغلو" را به خاک کشورش نداد. در نتیجه رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در سخنرانی اش، مقامات بلند مرتبه آلمان را از فاشیست ها و نازی ها خواند.
از تسلیحاتی که آلمان با صادرات آن مخالفت نمود، تپانچه، مهمات و سایر قطعات مورد نیاز برای ساخت اسلحه است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
موگرینی: نمی توان ایران را به خروج از برجام ملزم کرد
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اظهار کرد نمی توان ایران را به خروج از توافق هسته ای مجبور کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ فدریکا موگرینی در ادامه برنامه پرسش و پاسخ در موسسه تحقیقاتی کارنگی در واشنگتن در پاسخ به پرسشی درباره پیامدهای خروج احتمالی ایران از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) گفت: من شخصا فکر نمی کنم که بتوان ایران را مجبور کرد از توافق هسته ای خارج شود. من فکر می کنم ایران مقدار عظیمی از توانایی فنی خود و سرمایه سیاسی رهبری، یعنی همه مقامات ارشد این کشور، را برای دستیابی به این توافق صرف کرده است. این کار آسانی برای هیچ کدام از طرف ها، از جمله آنها، نبوده است.
وی افزود: من فکر می کنم آنها به اجرای کامل این توافق پایبند خواهند ماند.همانطور که گفتم، اروپایی ها همیشه حضور خواهند داشت تا از اجرای کامل توافق اطمینان حاصل کنند. فضای حاکم بر ما، یعنی گروه 3 به اضافه 3 ، یا همان گروه پنج به اضافه یک ، فضای سازنده و محترمانه همراه با حسن نیت است. اروپا برای تضمین اجرای کامل این توافق حضور دارد و من اطمینان دارم که نه می توان ایران را به خروج از توافق مجبور کرد و نه این کشور از آن خارج خواهد شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
پیام تبریک فارسی اردوغان به مناسبت نوروز+ عکس
"رجب طیب اردوغان" فرا رسیدن نوروز را به زبان فارسی تبریک گفت.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ "رجب طیب اردوغان"، رئیس جمهور ترکیه، در پیامی توئیتری فرارسیدن نوروز را به 7 زبان از جمله زبان فارسی به مردم کشورش تبریک گفت.
اردوغان در این پیام آورده است: نوروز را به تمامی هموطنان عزیزم تبریک میگویم و امیدوارم نوروز برای تمامی دنیا سرشار از صلح، آرامش، ثبات و رفاه باشد.
این پیام به زبانهای ترکی، فارسی، زازاکی، سورانی، کردی، آذربایجانی و انگلیسی منتشر شده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نامزد ریاست دیوان عالی آمریکا برای نخستین بار از ترامپ انتقاد کرد
نامزد ریاست دیوان عالی آمریکا نخستین بار به صورت علنی از سخنان رئیس جمهور این کشور علیه قضات آمریکا انتقاد کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از ای پی تی ان، «نیل گورساچ» نامزد ریاست دیوان عالی آمریکا نخستین بار به صورت علنی گفت: حملات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به قضات مایوس کننده و تضعیف کننده روحیه آنها است.
دونالد ترامپ در ماه فوریه در صفحه توئیتر خود قاضی سیاتل را که حکمی علیه دستور ممنوعیت سفر وی صادر کرده بود، «به اصطلاح» قاضی نامید.
گورساچ در همان زمان در نشست خصوصی با سناتور ریچارد بلومنتال مدت کوتاهی پس از پیام دونالد ترامپ در توئیترش از وی انتقاد کرده بود. وی پیش از این هرگز به صورت علنی این انتقاد را مطرح نکرده بود.
وی افزود: روسای جمهور آمریکا تلاش کرده اند هیئت منصفه دادگاه را به میل خود انتخاب کنند، این بخشی از قانون اساسی ما است. مردم می توانند حرف خود را بزنند اما نکته ای که باید به شما بگویم این است که وقتی شما به استقلال و صداقت و انسجام یک قاضی حمله می کنید، انگیزه های آنها همانطور که گاهی اوقات می شنویم از دست می رود. من زنان و مردان زیادی را در مسند قضاوت فدرال می شناسم و می دانم که کارشان چقدر سخت است و در چه شرایط سختی کار می کنند. من فکر می کنم این تضعیف کننده روحیه آنها است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
ژاپن دومین ناو بالگردبر بزرگ خود را به خدمت می گیرد
ژاپن یکی از بزرگترین ناوهای بالگردبر خود را برای مقابله با اقدامات پکن در دریای جنوبی چین به خدمت میگیرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، دومین ناو بالگردبر ژاپن به نام «کاگا» روز چهارشنبه آماده خدمت شد. این ناو بالگردبر قدرت ژاپن را برای استقرار نیروهایش در خارج از مرزهای این کشور افزایش میدهد.
احتمالاً نگرانی از اقدامات پکن در دریای جنوبی چین باعث شده ژاپن این ناو بزرگ را به خدمت بگیرد. پکن ادعای مالکیت تمام دریای جنوبی چین را دارد و افزایش حضور نظامی آن در این دریا نگرانی واشنگتن و توکیو را افزایش داده است.
تایوان، مالزی، ویتنام، فیلیپین و برونئی نیز ادعای مالکیت بخشهایی از این دریا را که دارای منابع عظیم ماهی، نفت و گاز هستند را دارند.
به خدمت گرفتن کاگا به این معناست که ژاپن میتواند عملیات فرامرزی بیشتری را در آینده انجام دهد. این کشتی در منطقه «کوره» در غرب ژاپن مستقر میشود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب