به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

انسان هاي بد را به نام حيوانات ‌خصوص ‌خر صدا نزنيد .

انسان هاي بد را به نام حيوانات ‌خصوص ‌خر صدا نزنيد .
چرا؟
اطلاق خر به انسان و یا هم انسان را به شیر و به روبا و یا دیګر حیوانات خانګی، اهلی و وحشی مقایسه کردن و یا هم انسان را به شیر درنده مقایسه کردن و به آن افتخار نمودن و یا به حیوانات بد مقایسه نمودن و آنرا توهین پنداشتن موضوع جالب است قابل بحث میباشد. بهتر است این موضوع از جوانب مختلف و انفرادی بررسی شده و مطابق به آن قضاوت صورت ګیرد. در بخش موارد استدلال اینکه انسان جنایت کار را به خر مشابه کردن ظلم است به حق خر و ترحم است به جنایت کار منطق خویش را دارد. و اما من میخواهم موضوع را از ګوشه ای دیګر خدمت شما تقدیم بدارم و قضاوت را به شما خواهم ګذاشت.
دین مقدس اسلام در تمام ساحات زندګی در مورد تمام مخلوقات روی زمین، زنده ګی دنیا و آخرت هدایات و رهنمایی های دارد که با پیروی از آن صلاح و فلاح دارین نصیب انسان شده میتواند. 
قران کریم برای حیوانات مرتبه پایین تری از انسان‌ها قائل است و انسان را چنانچه ګفته آمدیم اشرف مخلوقات می‌داند؛ ولی از مسلمانان خواسته است تا با حیوانات با ملایمت و مهربانی رفتار کنند، و از بدرفتاری با آنها بپرهیزند.
در قرآن عظیم الشان ،در بیش از دوصد آیه به موضوع حیوانات تماس ګرفت ، و شش سوره به نام‌های حیوانات مسمی شده ‌اند. واصطلاح دابه برای حیوانات بکار رفته است . 
بر اساس سنت پیامبر صلی الله علیه وسلم ،خفه کردن (خنق ) حیوانات، زدن آنها و واداشتن آنها به جنگ با یکدیگر برای سرگرم کردن انسانها، ممنوع علام داشته است .
در ابتداء اسلام زمانیکه عده از مخالفین اسلا م اعتراض کردن چه چرا الله تعالی در مثال های قرانی از پشه ( بعوضه ) مثال می آورد و این را یک چیز خورد و بی ارزش تلقی مینمودند. خداوند متعال در قران کریم به جواب میپردازدکه : خداوند متعال باکی ( شرم) ندارد که مثال های از پشه (بعوضه) و بالاتر ( در خوردی و بزرګی) ازآنر بیاورد« إِنَّ اللَّهَ لا یَسْتَحْیِی أَنْ یَضْرِبَ مَثَلاً ما بَعُوضَهً فَما فَوْقَها » (بقره / 26).
بلی دین اسلام برای فهم بشری و ضرورت بشری به فهم و درک آن مثال های اززندګی عادی و روز آورده تا فهم یک سلسله مسایل را برای انسان آسانتربسازد. 
چنانچه ګفته آمدیم قران کریم در موارد زیادی از حیوانات و زنده جان های مخلوق الهی بحث کرده و مثال های می آورد. که بخش آنرا ذیلا خدمت شما تقدیم میدارم: 
حیوانات که در قرآن از آن نام برده شده است :
۱- گاو: (بقره / 67)،۲- شتر: (اعراف / 73)، ۳-مار: (طه / 20)، ۴- اژدها: (اعراف / 107)، ۵- ملخ: (قمر / 7)،
۶- خوك: (انعام / 145)، ۷- شادی: (بقره / 65)، ۸- بقه: (اعراف / 133)، ۹- بز: (انعام / 143)، ۱۰- میش: (انعام / 143)، ۱۱- زنبورعسل: (نحل / 68)، ۱۲- مگس: (حج / 73)، ۱۳- هدهد: (نمل / 20)، ۱۴- پشه: (بقره / 26) ،۱۵- شتر: (نحل / 8)،۱۶- خر: (جمعه / 5)،۱۷- اسب: (انفال / 60)، ۱۸- ماهی: (صافات / 142)، ۱۹ - فیل (فیل / 1)،۲۰ - شیر: (مدثر / 51) ،۲۱- سگ: (اعراف / 176)،۲۲- مورچه‌: (نمل / 18)،۲۳- موریانه: (سبا / 14) ،۲۴- گرگ: » یوسف / 17)،۲۵- گوسفند: (انعام / 146)، ۲۶- عنكبوت:(عنكبوت / 41)، ۲۷- زاغ : (مائده۳۱) ،
۲۸- پروانه: (قارعه / 4) ،۲۹- حیوانات شكاری: (مائده / 4)،۳۰- شتر ماده: (مائده / 103)، ۳۱- شتر آزاد: (مائده / 103)، ۳۲- گوسفند ماده: (مائده / 103) ،۳۳ - شتر آزاد: « وَ لا حامٍ » (مائده / 103)، ۳۴- شتران باركش: (انعام / 142) ،۳۵ - چهارپایان: (انعام / 142)، ۳۶- دسته‌های مرغان: (فیل / 3) ،۳۷- اسبان نیكو: (ص / 31)،
۳۸- میش ماده: (ص / 23)،۳۹- قربانی كه به مكه فرستند: (حج / 36)،۴۰- اسبان دونده: (عادیات / 1)،۴۱ - گوساله: (بقره / 51) ،۴۲- شتران ده ماهه آبستن: (تكویر / 4)، ۴۳- گاو میان‌سال: (بقره / 68) و .....  

ادامه مطلب
جمعه 25 اردیبهشت 1394  - 2:12 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 1495665
تعداد کل پست ها : 20595
تعداد کل نظرات : 20
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 29 مرداد 1389 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 25 مرداد 1397 

نویسندگان

مهدی گلشنی

امکانات جانبی

کد ذکر ایام هفته
اوقات شرعی

حدیث