به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

حضرت مهدى عليه السلام بعد از ظهور چه عملى انجام مى دهند؟ 

پاسخ: 
مطابق روايات بعد از ظهور بين ركن و مقام خطبه اى خوانده ، آن گاه مردم را به بيعت با خود دعوت مى نمايد:
نعمانى به سندش از جابر بن يزيد جعفى از امام باقر عليه السلام نقل كرده كه در حديثى طولانى فرمود:((و قائم در آن روز در مكه است ، تكيه بر بيت الحرام داده و به آن پناه مى برد. آن گاه ندا مى دهد:يا ايها الناس ! ....))(1)
مجلسى به سندش از امام باقر عليه السلام نقل كرده كه فرمود:((همانا او - امام زمان عليه السلام - به سوى مسجد الحرام به حركت در مى آيد و در آنجا كنار مقام ابراهيم چهار ركعت نماز مى گزارد و با تكيه بر حجر الاسود حمد خدا و ثناى او را به جاى آورده و يادى نيز از پيامبر كرده و بر او درود مى فرستد. آن گاه سخنى را آغاز خواهد كرد كه هرگز كسى چنين سخن نگفته است ...)). (2) 
نعمانى به سندش از امام باقر عليه السلام نقل كرده كه در حديثى فرمود:((گويا بر او نظر مى كنيم در حالى كه بين ركن و مقام مردم با او بيعت مى كنند ...)). (3)
پی نوشتها:
1- الغيبة ، نعمانى ، ص 150.
2- بحارالانوار ، ج 13 ، ص 180.
3- الغيبة ، نعمانى ، ص 139.
منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران
 

ادامه مطلب
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  - 11:31 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 1719328
تعداد کل پست ها : 20595
تعداد کل نظرات : 20
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 29 مرداد 1389 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 25 مرداد 1397 

نویسندگان

مهدی گلشنی

امکانات جانبی

کد ذکر ایام هفته
اوقات شرعی

حدیث