به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

در تازه ترین خبر هیجان انگیز از مریخ، دانشمندان ناسا از کشف شیشه در این سیاره خبر دادند.
به گزارش بولتن نیوز، دانشمندانی که در پروژه مدارگرد شناسایی کننده مریخ ناسا موسوم به MROفعالیت می کنند نتایج کشف بی سابقه ای را در نشریه Geology منتشر کرده اند که در آن از کشف رسوبات شیشه در برخی حفره های مریخ خبر داده اند.

به گفته آنها، این رسوبات نخستین سری از رسوبات کشف شده در مریخ به شمار می آید که می توان به دانشمندان در شناسایی ردپایی احتمالی از حیات در گذشته مریخ کمک کند.

در مریخ، شیشه زمانی شکل گرفته که شهاب سنگها به سطح آن برخورد کرده اند. این برخورد با چنان نیرویی بوده که به ذوب شدن صخره ها منجر شده است. در ادامه این فرآیند، صخره های ذوب شده به سرعت در اتمسفر سیاره سرد شده و به نوعی از شیشه موسوم به «شیشه برخورد» تبدیل شده است.

دانشمندان با بررسی نمونه هایی از این نوع شیشه که ناشی از برخوردهای شهاب سنگی به زمین در میلیونها سال پیش می شود نشان داده اند که برخی از نمونه های این نوع شیشه حاوی ریزذراتی از مواد ارگانیکی هستند.

آنها امیدوارند که اگر حیات در مریخ وجود داشته است پس احتمالا باید ردپایی از آن در رسوبات شیشه ناشی از برخوردهای شهاب سنگی وجود داشته باشد.

دانشمندان ناسا نسبت به واقع گرایانه بودن این نظریه امیدواری زیادی دارند تا آنجاکه به احتمال زیاد مقصد بعدی مریخ نشین آتی ناسا که در سال ۲۰۲۰ به سوی این سیاره پرتاب می شود، نواحی مملو از رسوبات شیشه این سیاره خواهد بود.

 
منبع: خبرگزاری مهر
ادامه مطلب
چهارشنبه 20 خرداد 1394  - 12:23 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 1738128
تعداد کل پست ها : 20595
تعداد کل نظرات : 20
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 29 مرداد 1389 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 25 مرداد 1397 

نویسندگان

مهدی گلشنی

امکانات جانبی

کد ذکر ایام هفته
اوقات شرعی

حدیث