به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 
 
در جشنواره فلسفه در کلن آلمان یک فیلسوف لذت‌گرا و یک الکلی که اعتیاد خود را ترک کرده درباره رابطه می‌گساری با هم بحث کردند. در این جشنواره که در کلن آلمان برگزار شد بحث بین دو نفر با این سوال آغاز شد که آیا برای نوشیدن الکل باید حد و مرز قائل بود؟ و ابتدا فرد فیلسوف مدعی شد که الکل به خوشی کمک می‌کند.

 

روبرت فالر از وین اتریش، استاد فلسفه در دانشگاه، بر این عقیده است که نوشیدن الکل به فرد حس آزادی می‌بخشد و او را از قید و بندهای نابجای زندگی اجتماعی می‌رهاند. به اعتقاد این فیلسوف لذت‌گرا، در زندگی نباید تنها کار کرد و دائم به سلامت جسم اندیشید.

در مقابل این فیلسوف در جشنواره فلسفه کلن آلمان (۲۷ مه تا ۳ ژوئن) روزنامه‌نگاری نشسته بود که تأثیر منفی می‌گساری بی حد و مرز بر جسم و روح را شخصا تجربه کرده است.

 

دانیل شرایبر خود زمانی الکلی بوده است. او نسبت به برخورد ساده‌انگارانه با موضوع اعتیاد به الکل هشدار می‌دهد و بر خلاف فالر معتقد است الکل هیچ کمکی به تغییر مناسبات اجتماعی یا فرهنگی نمی‌کند.

به گزارش دویچه وله، شرایبر می‌داند که الکل تأثیرات منفی برگشت‌ناپذیری بر مغز می‌گذارد. او معتقد است که کنترل هیجان‌زدگی منافاتی با شاد بودن ندارد. به اعتقاد فیلسوف لذت‌گرا اما اعتیاد به الکل به مراتب بهتر از اعتیاد به کار یا دیگر وابستگی‌هاست.

به اعتقاد کارشناسان نظرات روزنامه‌نگار کم‌خطرتر به نظر می‌رسید اما آیا الکل واقعا ابزار مناسبی برای رهایی از قید و بندهای نابجاست؟

با نوشیدن الکل حس آزادی و نه خود آن به فرد دست می‌دهد، اما همزمان خطر اعتیاد به آن هم وجود دارد؛ پدیده‌ای که نه تنها هیچ نسبتی با آزادی ندارد، بلکه عین وابستگی است.

 

گفتنی است لذت گراها با چنین تفکراتی خسارت های زیان باری را متوجه جامعه انسانی کرده اند.

ادامه مطلب
شنبه 30 خرداد 1394  - 12:39 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 1726425
تعداد کل پست ها : 20595
تعداد کل نظرات : 20
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 29 مرداد 1389 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 25 مرداد 1397 

نویسندگان

مهدی گلشنی

امکانات جانبی

کد ذکر ایام هفته
اوقات شرعی

حدیث