به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

ساخت شهر ابری بر فراز سیاره زهره برای زندگی انسان

خبرگزاری فارس: ساخت شهر ابری بر فراز سیاره زهره برای زندگی انسان

دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که احداث شهر قابل زندگی بر فراز سیاره زهره آسان‌تر از ایجاد حیات روی کره مریخ است.

به گزارش خبرنگار گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، تصور کنید قرار باشد در محلی زندگی کنیم که روی زمین آن را سرب ذوب شده پوشانده باشد و از آسمان آن هم باران اسیدی ببارد. دانشمندان هم‌اکنون سعی می‌کنند در چنین فضایی محل جدید زندگی برای انسان درست کنند.

زهره با سیاره مریخ تفاوت‌های فراوان دارد و با این وجود دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که این کره دور افتاده می‌تواند مقصد بعدی انسان برای زندگی باشد.

با وجود اشتیاق فراوان «ایلان ماسک» برای ایجاد حیات روی مریخ، برخی محققان بر این مسئله تاکید فراوان دارند که زندگی در مریخ مشکلات فراوانی را به همراه می‌آورد و به همین خاطر ارزش سرمایه‌گذاری ندارد. لایه نازک اتمسفر که روی سطح مریخ را پوشانده است باعث می‌شود ساکنان این سیاره نتوانند نفس بکشند، همه جا سرد و یخبندان باشد، فشار هوا پایین باشد و تقریبا هیچ محافظی در مقابل اشعه‌های خطرناک خورشید وجود نداشته باشد.

 

زهره یا ونوس هم مشکلات خود را دارد و شرایط عمومی آن نشان می‌دهد که زندگی در این سیاره غیرممکن است. سطح زهره بسیار داغ است و محیط اسیدی هرگونه حیات روی آن را تهدید می‌کند.

زهره شباهت‌های زیادی به زمین دارد. این طور که دانشمندان دریافته‌اند میزان گرانش در آن 90 درصد شبیه زمین است، نسبت به ما 30 درصد به خورشید نزدیک‌تر است و البته یک تفاوت خطرناک و بزرگ با زمین دارد. در حالی که مریخ جو بسیار کمی دارد، اتمسفر در زهره چندین برابر بیشتر از زمین است.

 

ضخامت لایه اتمسفر در سیاره زهره نسبت به زمین 90 برابر بیشتر است که بخش اعظم آن را گاز دی‌اکسید کربن تشکیل می‌دهد و ابرهایی از اسید سولفوریک همیشه آسمان آن را پوشانده است.

با این وجود دانشمندان می‌گویند اگر یک بالن بزرگ ساخته شود و انسان بتواند همیشه در این بالن در ارتفاع مشخصی از سطح مریخ زندگی کند، بدون مشکل می‌تواند زندگی جدیدی را تجربه کند. این پروژه هم‌اکنون قوی‌تر از ادامه حیات در مریخ بررسی می‌شود.

انتهای پیام /

ادامه مطلب
شنبه 1 آبان 1395  - 1:59 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 1493797
تعداد کل پست ها : 20595
تعداد کل نظرات : 20
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 29 مرداد 1389 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 25 مرداد 1397 

نویسندگان

مهدی گلشنی

امکانات جانبی

کد ذکر ایام هفته
اوقات شرعی

حدیث