ورزش ترنم بهار زندگی است و تکواندو سنبل زیبایی این زندگی است...
ورزش تنوع باکتری‌ها را در روده افزایش می‌دهد
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 1:59 PM

ورزش و برنامه غذایی بر میزان باکتری‌ها و تنوع آنها در روده تاثیر گذارند.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در قسمت روده در بدن باکتری‌های زیادی وجود دارند که میزان آنها و تنوع‌شان نقش اساسی در سلامت و همین طور ایجاد بیماری‌ها دارد. آگاهی از ارتباط بین برنامه غذایی ، میزان فعالیت و میزان باکتری‌ها در بدن مهم است. دانستن این موضوع می‌تواند به سلامت افراد کمک کند.

 

تحقیقات جدید نشان داده است که ورزش تنوع باکتری‌ها را در روده بیشتر می‌کند. مقایسه مردان ورزشکار و مردان غیر ورزشکار نشان داده، ورزشکاران کراتین بیشتری دارند و تورم بدن آنها کمنتر است، اما آنها تنوع باکتری بیشتری در قسمت روده‌ها دارند.

 

محققان دریافتند ورزش مانند برنامه غذایی پر پروتئین تنوع باکتری را در روده افزایش می‌دهد.

 

این مساله ممکن است در طولانی مدت بر سلامت ورزشکاران تاثیر بگذارد. افزایش تنوع باکتری‌ها با واکنش‌هایی در سیستم‌ ایمنی و سوخت و ساز بدن همراه است.

 

محققان نمونه‌های خون و مدفوع ورزشکاران را آزمایش کردند و میزان باکتری‌های روده آنها را اندازه‌گیری کردند.

 

همه افراد مورد بررسی پرسشنامه‌هایی درباره مواد غذایی موجود در برنامه غذایی و میزان فعالیت پر کردند. ضمنا ورزشکارانی که BMI بالاتری داشتند تنوع باکتری‌ بالاتری داشتند.

 

بررسی‌ها نشان داد باکتری‌هایی مانند AKKermansiaceae که باعث اختلال در سوخت و ساز و کمتر شدن احتمال چاقی مفرط می‌شوند،‌ در روده ورزشکاران بیشتر وجود دارند.

 

بررسی برنامه غذایی ورزشکاران نشان می‌دهد آنها بیشتر از پروتئین استفاده می‌کنند. بخش زیادی از برنامه غذایی ورزشکاران را گوشت تشکیل می‌دهد.

 

میزان فعالیت شدید در ورزشکاران حرفه‌ای و برنامه غذایی متفاوت آنها می‌تواند باعث تغییر میزان و تنوع باکتری‌ها در روده آنها شود.

 

 

ا‌نتها‌ی‌ پیا‌م


» ادامه مطلب
قوانین کلاس تکواندو
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 8:00 AM

قوانین کلاسی

در زمان های قدیم و در سلسه ی شیلا ، به رزمی کارانی که سوباک (تکواندو) کار می کردند، هورانگ می گفتند. پنج اصل راهنمای جنگجویان هورانگ وفاداری و وظیفه شناسی ، وظایف فرزندی ، قابل اعتماد بودن ، دلاوری و عدالت بود.
این پنج اصل در تكواندوی امروز به یازده اصل زیر تبدیل شده است.

1- وفاداری به كشور 2- احترام به پدر و مادر
3- وفاداری به همسر 4- احترام به خواهر و برادر
5- احترام به مربی و مدرس 6- وفاداری به دوستان
7- احترام به بزرگتر 8- احترام به كلاس تكواندو
9- عدالت مداری 10- داشتن روح تسلط ناپذیر
11- تمام كردن كاری كه شروع كرده ای  

وقتی ورزشکار لباس سفید تکواندو را بر تن می کنه، باید رفتار و منشی رو داشته باشه که از یک تکواندوکار انتظار می ره. تکواندو پافشاری زیادی بر احترام به والدین ، مربی ، دوستان و ... و همچنین احترام به محیط ورزشی داره. در این پست می خوام بعضی از اعمالی رو که ورزشکار ، برای ورود به کلاس باید انجام بده رو بیان کنم. البته و متاسفانه مربیانی هستن که نه اینها رو از بچه می خوان و نه بهش آموزش می دن. چهار روز بعد که بچه یکم اومد بالا میشه مثل یکی از تکواندوکارهای امروزی که چیزی از مرام و فلسفه ی اخلاقی تکواندو نمی دونن و مربی رو مثل ماست میفروشن. (بلا نسبت شما). شما جزو این دسته نباش!!!

1-احترام به پدر و مادر به نحو احسن
2-احترام به مربی در رفتار و گفتار
3-كلاس را با احترام دسته جمعی به مربی شروع كرده و با احترام گروهی نیز به پایان ببرید.
4-در هنگام ورود مربی به كلاس ، در صورتی كه تكواندوكاها در كلاس حضور دارند باید افراد حاضر ، به مربی احترام كلاسی بگذارند.
5-بدون اجازه مربی به كلاس وارد یا از آن خارج نشوید.
6-احترام گذاشتن به هم باشگاهی ها و دوستان
7-ادای احترام به محل تمرین به هنگام ورود به آن و خروج از آن ، حتی اگر كسی در آن نباشد.
8-دیرتر از مربی وارد كلاس نشوید اما در صورت دیر حاضر شدن در باشگاه ، حتما با اجازه مربی وارد كلاس شده و با اجازه او لباس عوض كنید
9-هیچگاه با كفش وارد محل تمرین نشوید.
10-همیشه تلفن همراه خود را خاموش یا ساكت (Silent) كرده و در كلاس به آن فكر نكنید.
11-بعد از یك جلسه غیبت ، بدون اجازه ی مربی لباس عوض نكنید.
12-با ظاهر آشفته در كلاس حاضر نشوید
13-قبل از هر جلسه تمرین ناخن خود را كوتاه كنید
14-یونیفرم خود را در پایان هر جلسه تمرین شسته و اتو كنید
15-هیچگاه بدون یونیفرم و كمربند تمرین نكنید
16-در كلاس نظم و سكوت را رعایت كنید و هیچگاه بیهوده صحبت نكنید
17-وقتی با مربی صحبت می كنید یا سوالی دارید ، حتماً چاریوت بایستید


» ادامه مطلب
كيهاپ
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 7:59 AM

خیلی از اوقات پیش اومده که بچه ها ازم می پرسن کیهاپ به چه دردی میخوره و واسه چی باید کیهاپ بدیم. خوب در این پست می خوام این موضوع رو کمی توضیح بدم.
کیهاپ فریادی است که بواسطه ی آن ماهیچه های شکمی منقبض شده و طی این فریاد هوا از ریه ها خارج می شود. باید توجه داشت که این فریاد باید طوری باشه که به حنجره هیج استرسی وارد نشه یعنی نباید فقط با حنجره بوجود بیاد بلکه باید خود فرد حس کنه که هوا بطور ناگهانی از ریه ها و شکم  خالی شده و کیهاپ رو بوجود اورده.

خوب این کیهاپ و فریاد به چه دردی می خوره؟

  • ایجاد روحیه و اعتماد به نفس در فرد
  • تضعیف روحیه حریف
  • با ایجاد انتقباض در عضلات شکمی همزمان با اجرای ضربه ، باعث افزایش سرعت و قدرت ضربه می شود.
  • انقباض عضلات شکم در هنگام کیهاپ دادن موجب می شود با اصابت ضربه حریف به شکمتان ، آسیب نبینید.
  • کمک به امر تنفس در مبارزه

» ادامه مطلب
نوپو چیست
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 7:15 PM

نوپو

مقدمه

نوپو يکي از نيروهاي يگان ويژه نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران است که براي عمليات‌هاي ضد تروريستي و رهايي گروگان و سرکوب شورش‌هاي شهري استفاده مي‌شود. از جمله فعاليتهاي نوپو ميتوان به عمليات رهايي گروگان، اسکورت، مامورين ويژه تک تيرانداز، عمليات راپل هوايي، فرود آمدن چتر بازان وچندين عمليات ضربتي ديگر اشاره کرد. اين نيرو بدليل داشتن يونيفورم سياه رنگ به سياه‌جامگان  نيز معروف شده‌اند.نوپو مخفف " نیرو ویژه پاد وحشت " یا " نیروی ویژه پیرو ولایت "است.

 

 


» ادامه مطلب
چگونه انعطاف‌پذیری را افزایش دهیم
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 10:45 PM

داشتن انعطاف‌پذیری برای ورزشکاران لازم است. با انجام حرکات کشتی می‌توان انعطاف‌پذیری را افزایش داد.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، داشتن دامنه حرکت زیاد در اسکلت ماهیچه‌ای بدن و مفاصل مهم است زیرا از احتمال آسیب دیدگی‌ها می‌کاهد. برای مثال انعطاف پذیری کم در قسمت همسترینگ و عضلات کمر باعث کمردرد می‌شود. بالا بردن انعطاف‌پذیری توانایی انجام بعضی از فعالیت‌های فیزیکی را افزایش می‌دهد.

 

حرکات کششی انعطاف‌پذیری را افزایش می‌دهد. بهترین زمان برای انجام حرکات کششی بعد از گرم کردن بدن است. حرکات کششی جریان خون را افزایش می‌دهد و دمای عضلات را بالا می‌برد که این تاثیرات برای افزایش انعطاف عضلات لازم است. کشیدن عضلات سرد باعث آسیب دیدگی و پارگی بافت‌های ماهیچه‌ای می‌شود. بنابراین باید بعد از گرم کردن بدن حرکات کششی را انجام داد.

 

یکی از روش‌ها برای افزایش انعطاف‌پذیری تکرار حرکات کششی به میزان 2 تا 6 مرتبه است. در هر حالت کششی 10 تا 30 ثانیه بمانید. حرکات کششی را با کشیدن مهم‌ترین گروه عضلات شروع کنید، سپس عضلات دیگر را که در فعالیت موثر هستند، بکشید. تکنیک‌های مختلفی برای کشیدن عضلات وجود دارد. حرکات کششی پرتابی که به هنگام حرکات دادن عضو کشش صورت می‌گیرد.

 

حرکات کششی ایستا که در این تکنیک عضلات آرام آرام کشیده می‌شوند و حرکات کششی که در آن انقباضات ایزومتریک صورت می‌گیرد.

 

نباید عضلات را در حد درد بکشید. هنگامی که عضلات دردر بگیرند انعطاف‌پذیری بیشتر نمی‌شوند. هر ناراحتی که در حرکت کششی ایجاد می‌شود باید کم و مختصر باشد.

 

جنسیت نیز در انجام حرکات کششی موثر است. زنان بیشتر از مردان انعطاف پذیر هستند. بنابراین نوع حرکات کششی و زمان انجام آن‌ها در مردان و زنان متفاوت است.

 

سن نیز در میزان و شدت حرکات کششی موثر است. برای افراد مسن شدت حرکات کششی باید کمتر باشند. برای افزایش انعطاف پذیری باید صبور باشید زیرا ممکن است خیلی سریع پیشرفت نکنید. در ذهن داشته باشیم که انعطاف‌پذیری یک مسئله فردی است و در هر فرد متفاوت است.

 

انتهای پیام

 


» ادامه مطلب
لذت بردن از زندگی کارایی فیزیکی را افزایش می‌دهد
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 10:44 PM

محققان انگلیسی دریافتند، افراد مسنی که بیشتر از زندگی خود لذت می‌برند و شادتر هستند کارایی فیزیکی بهتری دارند و حتی سرعت راه رفتن آنها از همسالان خود بیشتر است.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مطالعات جدیدی که در انگلیس انجام شد و در مجله پزشکی کانادا منتشر شده است نشان می‌دهد افرادی که از زندگی لذت می‌برند، کارایی فیزیکی بهتری دارند و با سرعت بیشتری نسبت به دیگران که بدبین هستند، راه می‌روند.

 

همه می‌دانند که خوش‌بین بودن، تاثیر مثبتی بر روی زندگی دارد. در مطالعاتی که در سال 2013 انجام شده بود نیز مشخص شد افرادی که ازدواج موفق‌تری دارند بیشتر از ورزش و فعالیت فیزیکی لذت می‌برند.

 

برای مشخص کردن ارتباط بین شادی و کارایی فیزیکی، محققان دانشگاه UCL میزان شادی و لذت را در ز ندگی سه هزار و 199 فرد بالای 60 سال بررسی کردند.

 

محققان در این بررسی‌ها دریافتند افراد مسنی که از زندگی بیشتر لذت می‌برند، کارایی ورزشی بیشتری دارند. ضمنا محققان سرعت پیاده‌روی و کارایی ورزشی افراد را نیز در این تحقیقات بررسی کردند.

 

در این مطالعات مشخص شده افرادی که احساس نشاط کمتری دارند، حدود سه برابر بیشستر در کارهای روزانه دچار مشکل می‌شوند.

 

دکتر اشپتو، یکی از محققان می‌گوید: «نتایج تحقیقات، نشان می‌دهد که لذت در زندگی به چابکی و ناتوانی افراد در آینده مربوط است. تلاش برای افزایش روحیه در سنین بالا می‌تواند باعث افزایش ورزش و سلامت در جامعه شود.»

 

افرادی که از بیماری‌های مزمن رنج می‌برند، لذت کمتری از زندگی می‌برند.

 

مطالعات گذشته ما نشان داده است، افراد مسنی که لذت بیشتری از زندگی می‌برند، کارایی فیزیکی بهتری دارند.

 

داشتن تفریح و فعالیت‌های اجتماعی کمتر باعث کاهش لذت در افراد من می‌شود. همچنین مسائل اجتماعی اقتصادی نیز بر این قضیه تاثیرگذار هستند. افرادی که از نظر مالی اوضاع بهتری دارند 50 درصد کمتر از افرادی که وضع مالی خوبی ندارند، دچار حس تنهایی می‌شوند.

 

در این مطالعات مشخص شد افرادی که موقعیت اجتماعی ‌اقتصادی بهتری دارند و تحصیلکرده‌تر هستند، بیشتر از زندگی لذت می‌برند.

 

ضمنا افرادی که ازدواج کرده‌اند و شاغل هستند، نسبت به افراد بازنشسته و تنها بیشتر از زندگی لذت می‌برند.

 

افرادی که مسن هستند، خوشحال‌ترند و از زندگی بیشتر لذت می‌برند، دیرتر کارایی فیزیکی خود را از دست می‌دهند. همچنین، سرعت پیاده‌روی آنها به میزان کمتری در طول زمان کاهش می‌یابد.

 

انتهای پیام


» ادامه مطلب
نکات کلیدی درباره تغذیه ورزشکاران در ماه مبارک رمضان
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 11:56 AM

رئیس هیأت پزشکی ورزشی استان فارس با اشاره به این نکته که نحوه تغذیه ورزشکاران حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای در ماه مبارک رمضان با هم تفاوت دارد، گفت: روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان هیچ تاثیری در افت عملکرد ورزشکاران ندارد.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر احمدرضا حسام اظهار کرد: با توجه به این که در روزهای عادی سال وعده غذایی روزانه سه وعده است، در روزهای ماه مبارک رمضان تبدیل به دو وعده می‌شود که از لحاظ انرژی دریافتی تغییری حاصل نمی‌شود و تنها از لحاظ کمبود مواد قندی احتمال دارد برای ورزشکاران مشکل ایجاد کند.

 

 

وی در خصوص نیازهای بدن ورزشکار در این ماه اظهار کرد: نیازهای تغذیه‌ای که برای اکثر ورزشکاران وجود دارد بیشتر در مواد قندی و کربوهیدرات‌هاست که مقدار ذخیره آن‌ها در بدن محدود است و در مردم عادی که به صورت غیرحرفه‌ای ورزش می‌کنند، حداکثر میزان ذخیره این مواد ‌350 گرم است که البته به دلیل اینکه مغز انسان تنها مواد قندی مصرف می‌کند ممکن است ورزشکار با کمبود مواد قندی در بدن مواجه شود.

 

رئیس هیأت پزشکی ورزشی استان فارس هم‌چنین بر استفاده از کربوهیدرات‌هایی چون ماکارونی، عسل، سیب زمینی و قند و شیرینی‌جات در فاصله بین سحر و افطار برای جبران کمبود مواد قندی تاکید کرد.

 

وی خاطر نشان کرد: ورزشکاران که بعد از افطار تمرین می‌کنند باید پس از تمرین با مصرف مواد قندی از بروز یکسری مشکلات در بدن خود جلوگیری کنند.

 

حسام در خصوص میزان مصرف مایعات در بدن ورزشکاران در ماه رمضان گفت: در شرایط آب و هوایی معتدل میزان آب مورد نیاز برای بدن غیر ورزشکار ‌2/5 لیتر آب است که از این مقدار ‌35 گرم در بدن ساخته می‌شود و بقیه آن را باید از طریق مواد مصرفی به بدن وارد کرد.

 

وی اضافه کرد: ورزشکاران به دلیل داشتن فعالیت سنگین و تعریق زیاد باید با مصرف ‌یک و نیم تا دو لیتر آب یا مایعات شیرین به جز چای در ماه مبارک رمضان از بروز مشکلات جلوگیری کنند.

 

رئیس هیأت پزشکی ورزشی استان فارس در پایان با تاکید کرد: پس از انجام فعالیت ورزشی تا زمانی که تشنه هستیم آب یا مایعات بنوشیم که البته مصرف مایعات با غلظت ‌5 درصد مواد قندی در حین تمرین و بعد از آن می‌تواند مفید‌تر باشد.

 

انتهای پیام

 


» ادامه مطلب


( تعداد کل صفحات: 3 )

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ]