اینفو گرافی عید آسمانی

 

اینفوگرافی عید آسمانی

اینفوگرافی چکیده ای از خطبه غدیر

اینفوگرافی گواهی شاهدان حدیث ولایت

اینفوگرافی عید غدیر خم

اینفوگرافی فضایل حضرت علی علیه السلام

اینفوگرافی بزرگترین عید خدا

اینفوگرافی غدیر خم؛ در منابع اهل سنت

اینفوگرافی روایتی ۱۸ قسمتی از واقعۀ بزرگ غدیر

اینفوگرافی خطبه غدیر در 10 نکته

 

منبع: سایت http://ahlolbait.com/


ادامه مطلب
[ دوشنبه 30 شهریور 1394  ] [ 10:39 AM ] [ فاطمه رحمانی ]
نظرات

عید غدیر، عید ولایت

«واعتصموا بحبل الله جمیعا ولا تفرقوا»

 

بـاده بده سـاقیا ولـی زخـم غدیر         چنـگ بزن مطـربا ولی بیـاد امیـر

تو نیز ای چرخ پیر بیا ز بالا به زیر        داد مسرت بده باده عشرت بگیر

 

 

عید غدیر، عید ولایت، رهبری، انسانیت، اکمال دین واتمام نعمت الهی بوده واز اعیاد بزرگ اسلامی به شمار رفته ومختص شیعه نیست. امام صادق (علیه السلام)عید غدیر را بزرگتر و شریفتر از عید فطر وعید قربان شمرده واز قول پیامبر خدا(صلی الله علیه واله وسلم) روایت میکنند که به امیر المومنین (علیه السلام) توصیه کرده اند مردم این روز را عید بگیرند وفرمودند:«یوم غدیر خم افضل اعیاد امتی» این روز مورد عنایت خاص رسول اکرم (صلی الله علیه واله وسلم) بوده وائمه(علیهم السلام) نیز پیوسته یادآوران آن واقعه مهم بودند و به پیروان خود دستور میدادند که این روز را عید گرفته ودور هم جمع شوند وبه یکدیگر تبریک وشاد باش بگویند تا عظمت این روز وحقانیت اهل بیت(علیهم السلام) فراموش نشود؛ امام صادق(علیه السلام)می فرماید:« نام این عید در آسمان یوم العهد المعهود ودر زمین یوم المیثاق المأخوذ والجمع المشهود است»

غدیر کاشت بذر ولایت در جانها و نورافشانی خورشید به تمامی انسانهاست. در عرصه غدیر حقیقت ولایت در متن دین تعبیه گردیده وآن را تبدیل به دین کاملی نمودکه تبیین وتفسیر، تحلیل وتأویل آن را صاحبان مقام ولایت بر عهده گرفتند واساساً دین بدون چنین والیانی ابتر باقی می ماند.


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 26 شهریور 1394  ] [ 11:54 AM ] [ فاطمه رحمانی ]
نظرات

سلام بر وارث غدیر

 

بوی خوش بهشت از کنار آن آبگیر، یعنی غدیر عرشیان و بهشتیان، جان ها را می نوازد این چه بوی خوشی است که حتی پس از عبور صدها سال هنوز فضای جان مشتاقان را می نوازد.

غدیر تکرار اولین است در کلام آخرین، همان کلام نورانی که در اولین پیام، علی را به برادری و وصایت خواند و در غدیر، اعلام ولایت و امامت او را فرمود.

مهر بی مثال از آفتاب، نورانی تر و گرما بخش تر، صبحگاهان به اشارت او سر از خواب بر می دارد. ستارگان آسمان نیز وامدار نیم نگاه اویند و ما هم جرعه نوش جام ولای آن بزرگ، آن عزیز، آن مهربان تر از پدر، آن جاری از باران و آن خوب تر از پاکی که:

 شرف، بازوت گیرد تا بخیزد

محبت، آب بر دست تو ریزد

چه گویم مهربانی مادر توست

نگاه راستی در جست و جویت


ادامه مطلب
[ یک شنبه 22 شهریور 1394  ] [ 1:48 PM ] [ فاطمه رحمانی ]
نظرات

ثمرات پذیرفتن ولایت علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام

خداوند آیه اكمال دین و اتمام نعمت را بنا بر محكم ترین روایات كتب شیعه و سنّى، و اقرار هزاران دانشمند و اهل علم، و خداوندان درایت و روایت به همین خاطر نازل كرد، كه مردمان تا روز قیامت بدانند دیندارى بدون قبول ولایت و سرپرستى و دلالت و راهنمایى امام على علیه السلام، كارى ناقص و ناتمام بوده، و این گونه دیندارى مورد رضاى حق نیست، و دین بدون امام على علیه السلام قدرت این را ندارد كه صاحبش را به رضایت و جنّت خدا برساند.


چون نامه ی اعمال مرا پیچیدند ..... بردند به میزان عمل سنجیدند

                                       بیش از همه کس گناه ما بود ولی ..... آن را به محبت علی بخشیدند

 

 


ادامه مطلب
[ یک شنبه 22 شهریور 1394  ] [ 11:49 AM ] [ فاطمه رحمانی ]
نظرات

اگر در غدير خم چندين هزار نفر حضور داشتند ، چرا بعد رسول خدا (ص) با ابوبكر بيعت كردند ؟

 

اگر به قول شيعه در غدير خم چندين هزار نفر حضور داشتند ، چرا بعد رسول خدا (ص) با ابوبكر بيعت كردند ؟

آيا همه اين افراد ، سخنان رسول خدا را آن‌هم بعد از  چند روز فراموش كردند ؟

 هيچ يك از كساني كه در واقعه غدير خم حضور داشتند ، سخنان رسول خدا را فراموش نكرده بودند ؛ بلكه برخي به خاطر ترس از جان و مال و برخي ديگر به خاطر حبّ دنيا و رياست ، و يا به خاطر بغض و كينه‌اي كه از امير المؤمنين عليه السلام در سينه داشتند ، خود را به فراموشي زدند ؛ چنانچه غزالي ، عالم مشهور اهل سنت در باره پيمان شكني عمر بن خطاب مي‌گويد :

من خطبته في يوم غديرحم باتفاق الجميع وهو يقول: « من كنت مولاه فعلي مولاه » فقال عمر بخ بخ يا أبا الحسن لقد أصبحت مولاي ومولى كل مولى فهذا تسليم ورضى وتحكيم ثم بعد هذا غلب الهوى تحب الرياسة وحمل عمود الخلافة وعقود النبوة وخفقان الهوى في قعقعة الرايات واشتباك ازدحام الخيول وفتح الأمصار وسقاهم كأس الهوى فعادوا إلى الخلاف الأول: فنبذوه وراء ظهورهم واشتروا به ثمناً قليلا.

سر العالمين وكشف ما في الدارين ، ابوحامد غزالي ، ج1 ، ص4 ، باب في ترتيب الخلافة والمملكة

اين كتاب را در اين سايت نيز مي‌توانيد پيدا كنيد :

http://www.alwarraq.com


ادامه مطلب
[ چهارشنبه 18 شهریور 1394  ] [ 10:31 AM ] [ فاطمه رحمانی ]
نظرات

تعداد شاهدان غدیر و تبریک و تهنیت گوئی به امیرالمومنین علی (ع)

GhadireKhom (4)_Www.Shabhayetanhayi.ir

 

تعداد شاهدان غدیر

ابن شهرآشوب در كتاب مناقب خبر غیرمتعارفى را به صورت مرسل از امام علیه‏ السلام چنین نقل كرده است: «پیامبراكرم در روز غدیر در میان هزار و سیصد مرد برخاست.»(1) در حالى كه از احتجاج از قول امام باقر علیه ‏السلام نقل كردیم: «تعداد افرادى كه از مدینه و اطراف آن و بادیه ‏نشینان به همراه پیامبر، حج را به جاى آوردند به هفتاد هزار نفر یا بیش‏تر بالغ مى‏ شد، به تعداد اصحاب موسى كه هفتاد هزار نفر بودند و از آن‏ها براى جانشینى هارون بیعت گرفت، اما پیمان را شكستند و از گوساله سامرى پیروى كردند............


ادامه مطلب
[ سه شنبه 17 شهریور 1394  ] [ 10:28 AM ] [ فاطمه رحمانی ]
نظرات

فراموشی غدیر در بین شیعه

 

در خانه دل نوشته با خط جلی/ کین خانه بنا شد به تولای علی/ در داخل این خانه چو نیکو نگری/ هم مهر محمد است و هم مهر علی ...

روز عید یعنى روز جایزه و قبولى ؛ عید حقیقى؛ عید غدیر است ما مسلمانها باید متوجه این جهت باشیم که اساس زندگی خود را بر تقوا قرار بدهیم و عید را روز جایزه و قبولی بدانیم. و عید قربان برای کسی عید است که بداند اعمالش قبول است، عید قربان برای کسی بهتر است که جایزه ‌بهتری گرفته باشد ، نمره بهتری گرفته باشد ، حالِ بهتری پیدا کرده باشد ، تجرّدش بیشتر شده باشد ، این برای او عید است نماز عید بخواند و شکر خدا را به جای بیاورد این برای او عید است ولی عید برای خوردن و ‌آشامیدن و اینها نیست و اصلا عید حقیقی این عید است. عید حقیقی عید غدیر است که ما به مقام ولایت معرفی شدیم ، ما امیرالمؤمنین را شناختیم! اگر ما نمی‌شناختیم تکلیف ما چه بود؟


ادامه مطلب
[ دوشنبه 16 شهریور 1394  ] [ 12:09 PM ] [ فاطمه رحمانی ]
نظرات

غدیر چیست ؟

 
غدیر در نگاه ظاهر عبارت است از یک برکه وگودالی که در منطقه جحفه عربستان واقع شده است و در کنار آن حادثه معرفی حضرت علی واقع شده است. غدیر در نگاه دیگر عبارت است از معرفی حضرت علی(ع) به عنوان جانشین و امام پس از پیامبر اکرم .
در این نگاه سخن از مکان خاصی نیست بلکه سخن از یک امری که مکمل دین است و با تحقق آن، فیض هدایت الهی شامل حال امت می شود.در حقیقت، غدیر عبارت است از نهالی که پیامبر اکرم در هیجدهم ذی حجه سال دهم کشت فرمود که اگر حفاظت می شد میوه های شیرینی از آن چیده می شد.
 
غدیرخم یک ضرورت عقلی و شرعی است که برای استمرار خط رسالت و نبوت لازم بود پیامبر اسلام آن را طرح کند و گرنه «نعوذبالله» اصل نبوت آن حضرت زیرا سوال می رود. پیام غدیر این است که پیامبر اکرم با بلند کردن دست حضرت علی(ع) به صحابه و نسل های بعد اعلان فرمود که راه نجات و سعادت شما پس از من این است که شخصی مانند علی(ع) امام و جانشین می باشد زیرا علی نفس من است و آن شوناتی که من نسبت به امت دارم از قبیل: ولایت، امامت، قضاوت، عصمت و غیر آن برای علی که نفس من است ثابت می باشد چنان که ترمذی از محدثان اهل سنت نقل می کند که در یک سفری که حضرت علی(ع) با برخی از صحابه دیگر از جمله خالد بن ولید حضور داشتند به یمن رفتند و با موفقیت برگشتند در این سفر حضرت علی(ع) مقداری از غنایم را به خود اختصاص داد چهار تن از صحابه که یکی از آنان خالد بن ولید بود، با یکدیگر تصمیم گرفتند که خدمت پیامبر بروند و از حضرت علی شکایت نمایند. پس از رسیدن به محضر پیامبر(ص) یکی از آنان بلند شد و از حضرت شکایت کرد. چهره حضرت دگرگون شد بدون آن که چیزی بگویند، نفر دوم بلند شد مانند برخورد نخست چهره حضرت دگرگون شد همچنین نفر سوم. پس از سخن خالد بن ولید حضرت رسول با شدت ناراحتی سه مرتبه فرمود: «ما تریدون من علی علی منی و انا من علی و هو ولی کل مومن بعدی» این روایت چند نکته را اثبات می کند:
 

ادامه مطلب
[ دوشنبه 16 شهریور 1394  ] [ 10:51 AM ] [ فاطمه رحمانی ]
نظرات

دانلود کتاب نهج البلاغه

[ جمعه 6 شهریور 1394  ] [ 2:54 PM ] [ فاطمه رحمانی ]
نظرات ...