اصلاح الگوی مصرف 2009-2010




























قبل از اینکه به سمت مقصد حرکت نمایید حتما با یک تماس تلفنی از حضور فرد مورد نظر اطمینان حاصل نمایید

در بسیاری از موارد می توان بدون حضور فیزیکی در محل مورد نظر و از طریق تماس  تلفنی  پیام مورد نظر را منتقل نمود.

با حضور در اداره مورد نظر حتما راههای ارتباط مجازی را جویا شوید ومقدمات مربوط به این امر(تکمیل فرمهای مربوطه و...) را فراهم نمایید.

قبل از برقراری تماس تلفنی موضوعات و سوالات مورد نظر را لیست نماییدتا از صحبتهای تکراری وبی هدف جلوگیری شود.

برای احوالپرسی از دوستان وآشنایان برنامه ای داشته باشید و توصیه می شود مواردی که مربوط به فرد خاصی می شود را در دفترچه ای یادداشت نمایید تا در زمان برقراری تماس بهترین بهره را در کمترین زمان مکالمه داشته باشیم.

در بسیاری از موارد به جای تماس تلفنی می توان از پیام کوتاه (SMS) با هزینه ای کمتر ،برای انجام امور بهره برد.

بهتر است هر کدام از ما موارد همیشگی مثل(احوالپرسی،وضعیت درسی،وضعیت کارو...) که در یک تماس تلفنی با دوستان خود مطرح می کنیم را یادداشت نماییم و از این طریق هم مطمئن می شویم که صحبت جامع هدف وهم مانع موارد اضافی وبی هدف بوده است.

به عنوان یک فرد مدبر ومدیر باید این مطلب را به دوستان خود بگوییم که کوتاه بودن زمان مکالمه دلیل بر کم بودن علاقه ومحبت نسبت به طرف مقابل نیست.

برای یک بار هم که شده مکالمات خود را ضبط نموده وموارد اضافی و وقت گیر را یادداشت نماییم.مثل:(چه خبر،دیگه چه خبر،خب چه خبر از چه خبر ،تعریف کن،دیگه چطوری،و...)

در موقع تماس با مخاطب مورد نظر دقت کافی را در درست بودن شماره مبذول داشته باشیم.

با حضور در هر مکان اداری وغیر اداری ،سعی کنیم که شماره تلفن آن مکان را در دفترچه تماس یا مخاطبین تلفن همراه ثبت نماییم!

در صورت امکان تماسهای غیر ضروری  را به ساعات 21 الی 8 صبح وروزهای تعطیل موکول نماییم.تا با یک جابجایی کوچک گامی در جهت اصلاح کاهش هزینه های خود برداشته باشیم.

"قبل از گرفتن شماره مورد نظر، تصویر روشنی از آن چه می‏خواهید بگویید و بشنوید، در ذهن خود داشته باشید.

کامل گفتن نام خود و کسی که می‏خواهید با او صحبت کنید، باعث جلوگیری از تکرار اطلاعات و صرفه‏جویی در وقت می‏شود

هنگامی که انسان می‏ایستد، ذهن و بدن آمادگی بیشتری برای درک مطلب دارد. احساس اقتدار هم در آدمی بیشتر می‏شود. خستگی نمی‏گذارد بیش از اندازه تلفنی صحبت کنید.

گوش کردن مهارتی است که باید فرا گرفته شود، تمرین شود و کامل گردد.

اگر نتوانید هنگام صحبت کردن با تلفن تمرکز داشته باشید، اشتباهات و کج فهمی وقت زیادی از شما را تلف خواهد کرد.

اخیر محققان به این نتیجه رسیده اند که خط خطی کردن یک صفحه کاغذ تمرکز را در هنگام صحبت کردن افزایش خواهد داد.

زمانی که دارید با کسی تلفنی صحبت می‏کنید، مکالمات تلفنی خود را از هر چیز دیگری مهم‏تر و ضروری‏تر تلقی کنید.

هنگام صحبت تلفنی با این افراد، صریح باشید و مستقیماً به سر اصل مطلب بروید، و با روح و اعتماد به نفس با آنان صحبت کنید

اگر جوابی را نمی‏دانید، با صداقت بگویید: «نمی‏دانم»، تا این که بخواهید در مورد آن «حدس» بزنید.

از دستگاه منشی تلفنی بهترین بهره‏برداری را بکنید.

این را در خاطر داشته باشیم که هیچ وقت وهیچ مقدار مکالمه هر چقدر کم، بی تاثیر در زندگی فردی وجمعی نیست.

از روش گوش دادن تفکری استفاده کنید و نکات کلیدی مکالمه را در نظر داشته باشید


 نگاشته شده توسط سعید باقری در سه شنبه 25 اسفند 1388  ساعت 5:21 PM
نظرات 0 | لینک مطلب



پست به حد قابل ملاحظه‌اي سبب كاهش هزينه‌هاي كشور شده و استفاده مردم از خدمات پستي گامي موثر در راستاي اصلاح الگوي مصرف است.

محمدحسن بلوچ امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در طبس اظهار داشت: استفاده مردم از خدمات پستي باعث كاهش ترددهاي زائد و صرفه‌جويي قابل ملاحظه در وقت و هزينه‌ها شده و در نهايت موجب افزايش بهره‌وري ملي مي‌شود.
وي ادامه داد: با‌توجه به نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري به عنوان «سال حركت به سوي اصلاح الگوي مصرف» استفاده از خدمات پستي مي‌تواند تاثير بسزايي براي نيل به اين هدف ارزشمند داشته باشد.
بلوچ گفت: اداره پست شهرستان طبس با يك اداره مركزي، يك دفتر خدمات ارتباطي، هفت نمايندگي و 23 دفتر آي‌سي‌تي روستايي در كل شهرستان بزرگ طبس كه داراي 56 هزار كيلومتر مربع وسعت است،‌ ارائه خدمت كند.
رئيس اداره پست شهرستان طبس بيان داشت: ترافيك پستي در چهار ماهه ابتدايي سال جاري 243 هزار و 858 مرسوله شامل 119 هزار و 358 مرسوله بخش قبول و 124 هزار و 500 مرسوله بخش توزيع بوده كه در مقايسه با 174 هزار مرسوله در مدت مشابه سال گذشته بيش از 40 درصد افزايش يافته است.
وي افزايش رشد ترافيك پستي را نشان از اعتماد و اطمينان مردم به خدمات پستي دانست.
بلوچ گفت: ارتباطات پستي يكي از قديمي‌ترين و آشناترين نوع ارتباطات براي مردم است كه امروز گستردگي حوزه‌ي فعاليت‌هاي پستي پاي خود را فراتر از خدمات متعارف گذاشته است.
وي اظهار داشت: در گذشته تصور مردم اين بود كه بوسيله پست فقط مي‌توانيم ارسال نامه و يا امانات پستي به مقاصد مختلف داشته باشيم ولي امروزه پست با ارائه خدمات جديد و متنوع گام‌هاي بسيار موثري را در راستاي خدمات‌دهي به مردم برداشته است.
وي افزود: پست توانسته است همگام با پيشرفت تكنولوژي خدمات خود را به‌روز و منطبق با نيازهاي روز جامعه گسترش بدهد.
رئيس اداره پست شهرستان طبس از جمله نتايج خدمات‌دهي شبكه پست در سراسر كشور را حذف خودپستچي‌گري در جامعه، كاهش ترددهاي مضاعف، جلوگيري از اتلاف وقت، نيروي انساني و تجهيزات و صرفه‌جويي در هزينه‌ها، افزايش بهره‌وري ملي و جذب ترافيك بالقوه پستي اعلام كرد.
وي گفت: يكي از اقدامات پست دعوت از دانش‌آموزان مدارس ابتدايي، راهنمايي و حتي دبيرستان براي بازديد گروهي از ادارات پست و آشنايي نزديك با خدمات پستي است.
بلوچ از جمله خدمات پستي رايج به پست پيشتاز، سرويس امانات پستي، پست ويژه، توزيع گذرنامه، امور مربوط به كارت سوخت، توزيع كالابرگ، سفارشات اينترنتي، ثبت‌نام و توزيع سيم‌كارت ايرانسل، اشتراك تمبر يادگاري، چاپ تمبر يادگاري شخصي، قرائت كنتور و توزيع قبوض برق، توزيع قبوض تلفن، توزيع بروشورهاي تبليغاتي، پست يافته‌ها، پست تصويري و پست 119 اشاره كرد.
وي اظهار داشت: اكثر سازمان‌هاي دولتي و خصوصي نظير ستاد بسيج اقتصادي، نظام وظيفه، گذرنامه، سازمان سنجش، ستاد سوخت، شركت ايرانسل و ... انجام امور خود در سراسر كشور را به پست واگذار كرده‌اند و اكنون پست به عنوان پيشخوان دولت ياري‌دهنده سازمان‌ها است.
رئيس اداره پست شهرستان طبس عنوان كرد: سرعت، امنيت، دقت، اطمينان و اعتماد شعار هميشگي پست است.
وي گفت: اكنون كه امكانات پستي در شهر و روستا فراهم است، بهترين گزينه براي انجام امور درون‌شهري و برون‌شهري پست است و از مردم خواست تا جايي كه امكان دارد از خدمات پستي استفاده كنند.
بلوچ به مردم توصيه كرد در صورت نقل مكان به محل ديگر حتما از كد پستي 10 رقمي محل جديد در آدرس‌نويسي استفاده كنند



 نگاشته شده توسط سعید باقری در سه شنبه 25 اسفند 1388  ساعت 5:16 PM
نظرات 0 | لینک مطلب



 اما مردم آگاهي لازم را در اين مورد ندارند و بخش اعظم اين بحث هم به بانك ها و دولت برمي گردد كه آموزش هاي لازم را در اين باره لحاظ ننموده اند. چرا كه الكترونيكي شدن كليه عمليات بانكي و جلب اعتماد مردم در مورد اينكه با نگرفتن مبالغ بالاي وجه نقد از دستگاه هاي خودپرداز و نگهداري وجه نقد در ايام تعطيلي بانك ها دچار مشكل نمي شوند نيز نيازمند توسعه زيرساخت هاي اصولي الكترونيكي و ترويج آموزش هاي لازم به مردم است .

    به عنوان يك نمونه بارز در زمينه تاثير گسترش زيرساخت هاي الكترونيكي در كاهش فرسودگي اسكناس مي توان گفت كه يكي از عوامل افزايش گردش اسكناس بين مردم و شعب بانك ها پرداخت قبوض به صورت عمليات باجه اي است، در صورت الکترونيکی کردن كامل پرداخت قبض های آب، برق، تلفن ثابت و همراه و گاز به جای پرداخت حضوری سالانه 1200ميليارد تومان در هزينه های عمومی کشور صرفه جويی می شود كه بخشي از اين صرفه جويي مربوط به كاهش فرسودگي اسكناس ها خواهد شد.

    در كل 85درصد فعاليت بانک هاي ايران مربوط به عمليات خرد نظير پرداخت قبض، وصول چک و انتقال وجه است كه اين مساله هزينه سنگينی از جمله هزينه هاي چاپ اسكناس جديد و از گردونه خارج نمودن اسكناس هاي فرسوده بر دوش بانک ها می گذارد، اين رقم در دنيا بی نظير است و اين در حالی است که در کشورهای پيشرفته اين موضوع برعکس است. يعنی 85درصد فعاليت بانک ها به عمليات کلان اختصاص دارد که اين امر باعث اشتغالزايی و کارآفرينی در جامعه و جلوگيري از صرف هزينه هاي هنگفت در بخش هاي غيرضروري می شود.

    اين ضرر و زيان هنگفت در حالی است که تقريبا تمامی زيرساخت های لازم برای الکترونيکی کردن كامل بيشتر عمليات را در اختيار داريم.

    به طور كلي در ايران دستگاه هاي الكترونيكي بسياري نصب و راه اندازي شده اند، اما به عقيده کارشناسان، استفاده از اين دستگاه ها و کارت های الکترونيک بدون اصلاح اساسی سيستم بانکی و ايجاد بسترهای مورد نياز نظير خطوط ارتباطی مطمئن و پرسرعت، گسترش انواع کارت های الکترونيکی اعتباری و غير اعتباری و افزايش دستگاه های کارت خوان در مراکزخريد عملی نيست.

    از همين رو به نظر نمی رسد به اين سادگی استفاده از کارت های الکترونيکی همه گير شود و مردم حاضر شوند اسکناس های رنگارنگ را با کارت عوض کنند.

    اميدواريم سيستم دادوستد الكترونيكي روز به روز پيشرفته تر شود و شرايطي ايجاد شود كه مردم طريقه استفاده صحيح و بهينه از اين دستگاه ها را آموزش ببينند، چرا كه کاهش قيمت تمام شده خدمات بانکی از مهم ترين نتايج توسعه پرداخت الکترونيک است.



 نگاشته شده توسط سعید باقری در سه شنبه 25 اسفند 1388  ساعت 5:12 PM
نظرات 0 | لینک مطلب



اداره نشر اسكناس با بيان اينكه هزينه چاپ هر اسكناس به طور متوسط 241 ريال است، تعداد اسكناس امحا شده در هر سال را متوسط 700ميليون برگ ذكر كرد كه هزينه چاپ اين تعداد اسكناس به علاوه 20درصد هزينه هاي جانبي براي امحا و جايگزيني اسكناس در هر سال معادل 175ميليارد ريال است كه اين هزينه از محل ماليات پرداختي مردم تامين مي شود.

     افزون بر اينكه گراني كاغذ اسكناس در اثر تحريم ها هزينه توليد و چاپ هر اسكناس را به طرز فزاينده اي افزايش داده است.

    با نگاهي به آمار فوق در مي يابيم كه چه هزينه هنگفتي بر سيستم بانكداري كشور براي چاپ اسكناس تحميل مي شود.

    عمر اسكناس در ايران با وجود رعايت همه استانداردهاي كيفيتي در تهيه آن حدود نصف عمر اسكناس در كشورهاي صنعتي است و به دليل پايين بودن فرهنگ استفاده از اسكناس در كشور و فرسوده شدن اسكناس ها زودتر از عمر مفيدشان، روزانه بر تعداد اسكناس هاي فرسوده افزوده مي شود.

    متوسط عمر اسكناس در ايران، پنج سال است كه با توجه به كيفيت اسكناس حداقل بايد دو برابر مقدار فعلي يعني 10 سال باشد. در حال حاضر سالانه 700ميليون قطعه اسكناس فرسوده از رده خارج مي شود؛ اما نيمي از اسكناس هاي فرسوده در اختيار مردم قرار دارد.

    طبيعتا با افزايش تعداد اسكناس هاي فرسوده، هزينه بيشتري براي چاپ اسكناس هاي جديد بر سيستم پولي و بانكي كشور تحميل مي گردد، در صورتي كه با نگهداري صحيح از اسكناس، هزينه چاپ مجدد آن را مي توان صرف طرح هاي توسعه اي و آباداني كشور كرد.

    استفاده از كارت هاي اعتباري در داد و ستدهاي مالي و دقت بيشتر در حفظ و نگهداري اسكناس ها مي تواند عمر اسكناس هاي در گردش كشور را افزايش دهد.

    استفاده از ابزارهاي پولي (كارت بانك) همچنين موجب تسريع مبادلات اقتصادي شده و بر خلاف بانكداري سنتي كه كل اسكناس ها به صورت حقوق ماهانه در ابتداي هر ماه كاري در اختيار حقوق بگيران قرار گرفته و مجبور بودند كل اسكناس ها را تا پايان ماه در جيب هاي خود حمل كنند، باعث جلوگيري از فرسايش بي مورد اسكناس و افزايش رسوب پول در بانك ها مي شود.

    با استفاده و خريد از طريق كارت، ضرورتي به وجه نقد و حمل مقادير زياد اسكناس يا همراه داشتن چك مسافرتي نمي باشد كه تمامي اين اقدامات باعث حفظ اين ثروت ملي مي شود.

    با پيشنهاد بانك مركزي مبني بر ارتقاي سيستم دولت الكترونيك و ايجاد فرهنگ استفاده از اين روش همچنين سيستم انتقال وجوه بين بانك هاي عضو طرح شتاب نيز بسياري از مشكلات حمل و نقل پول، امنيت و هزينه چاپ كم مي شود و شاهد اين خواهيم بود كه مردم در تمام 24 ساعت شبانه روز بتوانند به امور بانكي خود رسيدگي كرده و بسياري از اين امور بدون اتلاف وقت انجام گيرد.

    اما نكته قابل بحث اين است كه خودپردازها براي استفاده هاي ضروري و نيازهاي كم است، نه براي گرفتن كل مبلغ از حساب. مردم بايد در نظر داشته باشند كه سيستم هاي خودپرداز براي احتياجات روزمره و درحد محدود است و استفاده بيش از حد مجاز باعث فرسودگي دستگاه ها و از كار افتادن آنان در ساعات تعطيلي بانك ها خواهد شد.



 نگاشته شده توسط سعید باقری در سه شنبه 25 اسفند 1388  ساعت 5:09 PM
نظرات 0 | لینک مطلب



جستاري در الگوي ‌بهينه‌ مصرف در كلام اولياي‌ الهي و بزرگان ديني قبل از اسلام تا‌‌كنون

خبرگزاري فارس:اين مقاله به بررسي الگوي بهينه مصرف در كلام بزرگان ديني خواهد پرداخت و اميد است در سالي كه به فرموده مقام معظّم رهبري، سال اصلاح الگوي مصرف نام گرفته است، بتوانيم گامي هر چند كوچك در اجرايي نمودن اين دستور در ميهن عزيزمان برداريم.

مقدمه:
انسان در هر عصري براي بهره برداري بهتر از منابع و ذخائري كه در دست داشته، در پي يافتن راه هايي جهت مصرف بهينه آن‌ها بوده است و براي اين منظور، چاره اي جز طراحي راه هايي براي استفاده مناسب و بخردانه از منابع در اختيار، نداشته است. در اين ميان مي توان به آموزه هاي ديني كه پيش از اسلام و پس از آن براي زندگي بهتر و بهره برداري مناسب تر بشر از منابع و نعمات خدادادي اشاره داشته است، مراجعه و استناد نمود.
اين مقاله به بررسي الگوي بهينه مصرف در كلام بزرگان ديني خواهد پرداخت و اميد است در سالي كه به فرموده مقام معظّم رهبري، سال اصلاح الگوي مصرف نام گرفته است، بتوانيم گامي هر چند كوچك در اجرايي نمودن اين دستور در ميهن عزيزمان برداريم.


 نگاشته شده توسط سعید باقری در سه شنبه 25 اسفند 1388  ساعت 11:30 AM
نظرات 0 | لینک مطلب



استفاده صحيح از نعمتهاي الاهي از بزرگترين دغدغه هاي پيشوايان دين بوده است. از اين رو ست كه سيره مصرفي اهل بيت(ع) مشاهده ميشود كه ايشان «دوري از اسراف» و «قناعت در مصرف» از اصول مورد تاكيد ايشان بوده است. اين در حالي است كه پيروان ايشان در كشوري اسلامي چون ايران امروزه گرفتار اسراف و تبذير و مصرف گرايي شده اند. ما را چه شده است كه امروزه ايران و ايرانيان را در شمار مصرف گرا ترين مردمان محسوب مي كنند؟!

با نگاهي به آمار مقايسه اي مصرف ايران با ديگر كشورها؛ به ويژه كشورهاي پيرو مكاتب مادي گرا و دنيا طلبيچون فرانسه،چين، ژاپن و آمريكا و...؛ ضرورت بازگشت به اصول مصرفي اسلام و پيروي از الگوهاي مصرف اسلامي رخ مينمايد.

بر اساس گزارش موسسه «ماركت اوراكل»، ايران از نظر ارائه بنزين ارزان سومين كشور و از نظر ميزان يارانه پرداختيبه اين كالا نخستين كشور در ميان كشورهاي جهان است و بيش از 36 درصد كل مصرف بنزين خاورميانه در سال 2007 در ايران مصرف گرديده است. متوسط مصرف سوخت خودروهاي بنزيني در كشورمان حدود 11 ليتر در روز است، در حالي كه متوسط مصرف سوخت در كشورهاي ديگر نظير آلمان و ژاپن 5/2، در انگليس 5/3، در فرانسه 9/1، در كانادا 5/6 و در كشور آمريكا 3/7 ليتر در روز است. هر 10 سال يك بار ميزان مصرف سوخت در ايران 2 برابر ميشود اما اين نرخ رشد در مقياس جهاني يك تا 2 درصد بيشتر نيست و ميزان سوخت مصرفي جهان در حدود هر 50 سال يك بار 2 برابر ميشود. يعني ايران در مقايسه با ميانگين جهاني 4 تا 5 برابر بيشتر سوخت مصرف ميكند. هم اكنون 9 درصد سوخت جهان در ايران و توسط تنها يك درصد جمعيت جهان مصرف ميشود. و هر ساله بيش از 38درصد از بودجه سالانه دولت ايران به يارانه بنزين اختصاص مييابد. در حالي كه در صورت مصرف استاندارد، ايران ميتواند يكي از صادر كنندگان بنزين باشد.


 نگاشته شده توسط سعید باقری در دوشنبه 24 اسفند 1388  ساعت 2:56 PM
نظرات 0 | لینک مطلب



برخی از کارشناسان معتقدند که برای اصلاح الگوهای مصرفی باید اول از زیرساخت ها شروع کنیم و از کل به جزء بیاییم.

«علی رضا محمدی فرد» صاحب نظر و تحلیل گر مسایل اجتماعی می گوید: «الگوی مصرف را باید از کل به جزء اصلاح نماییم، یعنی در ابتدا باید زیرساخت ها را فراهم کنیم و به آموزش های لازم و تبلیغات صحیح بپردازیم که در این میان فرهنگسازی در اصلاح الگوی مصرف امری حیاتی و ضروری به نظر می رسد.»

این کارشناس مسایل اجتماعی در تشریح سخنان خود می گوید: «برای اجرای دقیق و همه جانبه شعار امسال به عزم ملی نیازمندیم، چرا که به عنوان مثال باید صنایع خودروسازی ما موظف به بهینه سازی شوند، وزارت نیرو ملزم به کاهش افت ناخواسته برق گردد، اداره آب ملزم به اصلاح روند انتقال آب و جلوگیری از هدر رفتن آب شود، پس از این مراحل آنگاه به مردم در صرفه جویی بنزین، برق، آب و نان و سایر مسایل دیگر تذکر داده شود.»

وی به رواج مصرف گرایی از سوی برخی تبلیغات رسانه ای اشاره می کند و می گوید: «متأسفانه در سال های اخیر روند تبلیغات کالا و خدمات در کشورمان به سوی مصرف گرایی سوق پیدا کرده و به نوعی تجمل گرایی را تبلیغ می کنند، از آگهی های رسانه ملی و مطبوعات گرفته تا پلاکاردهایی که در سطح شهر دیده می شود، همگی شهروندان را به خرید بیشتر تشویق می کند، گرچه برخی از این تبلیغات برای معرفی کالا و خدمات به مردم لازم و ضروری است اما باید اذعان داشت که نحوه تبلیغ برخی از کالاها بسیار افراطی است.»

«تورج کامیار» دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد رشته علوم ارتباطات از دیگر مخاطبان گزارش ما قرار می گیرد و می گوید: «اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند باید برای اصلاح الگوی مصرف ابتدا از دستگاه های دولتی شروع کنیم حرف کاملا بجایی است، چون وقتی در تبلیغات بانک ها می بینیم که روحیه حرص و به دست آوردن پول بی زحمت را تبلیغ می کنند، یا برخی از مسئولان ماشین های آنچنانی سوار می شوند... دیگر چگونه می توان انتظار داشت که مردم روحیه مصرف گرایی نداشته باشند.»


 نگاشته شده توسط سعید باقری در دوشنبه 24 اسفند 1388  ساعت 2:54 PM
نظرات 0 | لینک مطلب




  • تعداد صفحات :20
  •    
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • 8  
  • 9  
  • 10  
  • >  

POWERED BY RASEKHOON.NET